עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום חברים. יש לי פיפא 13 כדי שהמשחק יפעל לי על המחשב נאלצתי להוריד דרייבר חדש של NVIDIA עכשיו המשחק פועל אבל ישנה בעיה אחרת.. לאורך המשחק ישנם דרופים קטנים זה משגע את העין ועושה כאב ראש זה ממש מוזר ... בפיפא 12 זה לא היה ואחרי התקנת הדרייבר בדקתי וגם שם התחילה אותה בעיה.. מבדיקה עולה כי הבעיה לא בfps משהו אחר שמגע אותי אבל אין לי שמץ מהו.. אם תוכלו למצוא לי פיתרון זה יעשה אותי ממש שמח (: הגירסא של הדרייבר שלי: NVIDIA control panel geforce gts 250 version 306.23 תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, כאשר אני מנגן קבצי וידאו במחשב, הם מוצגים בצורה די מטושטשת (ראו צילום מסך לדוגמא). אציין שחלק מקבצי הווידאו מוצגים בצורה תקינה. טרם הצלחתי להבין אם מדובר בבעיה בפורמט מסויים של קובץ. ניסיתי לעדכן את גרסת המקודד שמותקן אצלי, אך דבר לא השתנה. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by NM,

לפני כמה זמן המחשב שלי התחיל כל הזמן להפעיל את עצמו מחדש באמצע שאני משחק במשחקים מסויימים אז ניסיתי לשאוב אותו כדי לפתור את הבעיה והחלפתי אפילו את המשחה התרמית שלו אבל משום מה הוא התחיל לתפקד לי יותר לאט בטעינות של משחקים ובמשחקים עצמם או בכל דבר אחר כמו סרטוני וידאו באינטרנט ולפעמים הוא עדיין הפעיל את עצמו מחדש אבל בזמן האחרון לא. עשיתי אפילו סריקת וירוסים עם כמה תוכנות וזה שיפר את הביצועים שלו קצת אבל הם לא טובים כפי שהיו לפני שהתעסקתי איתו.

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  4. שלום לכולם! קניתי עתה מאמזון הארד דיסק SSD של סאנדיסק ומשום מה איני מצליח להבין מדוע המחשב לא קורא את הדיסק קשיח הזה שנמצא עתה בקייס. קישור לדיסק קשיח: https://www.amazon.com/gp/product/B01F9G43WU?ref=em_1p_3_ti&ref_=pe_3730130_401658780 סוג הקייס: https://www.ebay.com/itm/ORICO-2139U3-CR-2-5-USB3-0-Transparent-5Gbps-SATA-HDD-Case-Hard-Drive-Enclosure-/292841385991?var=&ef_id=CjwKCAjw96fkBRA2EiwAKZjFTSHKX8goBLOnsuhik5yu81qVmFqPJ8d9OKakU8ARgsxxtXcXSgWsPRoCxUwQAvD_BwE:G:s תודה רבה

5. Started by giliboy,

כשאני פותח את אקספלורר הפונטים שלי ממש גדולים כאילו אני ברזולציה 600*400 וזה מרגיז אך אני מחזיר את זה למצב הקודם?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. המחשב שלי התפגר... יש לו כל מיני בעיות מוזרות: הכרטיס קול פתאום החליט לשבות - הוא פשוט לא מופיע במנהל ההתקנים, הוינדוס לא מזהה אותו גם אם אני מחליף סלוטים. זה קרה פתאום! פרטים של המחשב (למרות שאפשר ללחוץ על המפרט): Asus A7V-133c Athlon "TB" 1.13/266 Toshiba 128mb 100MHz Cas 2-2-2 Apache CyberSound ACS200 אני מנסה לחשוב על דברים שהתקנתי שיכלו לגרום לזה אז לא מזמן התקנתי את ה- VIA 4-in-1 וגם עדכנתי את הביוס ל- 1009 והתקנתי דרייברים של nVIDIA. אני די בטוח שזה הביוס. בקיצור, אחרי שהפעלתי את המחשב כמה פעמים כדי לשחק עם הכרטיס קול המחשב החליט שהוא לא רוצה לעלות יותר - אני לוחץ על ה POWER ויש מסך שחור (המחשב עולה רק על 850MHz מעבד ו 100MHz זיכרון). החזרתי את ההגדרות של הביוס לבר…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם בכל פעם שאני מבצע תנועה עם העכבר , אחוז ה CPU עולה בכ20 - 40 % וכך הביצועים של המחשב תוך כדי משחק יורדים. וכן: עידכנתי כרטיס מסך , סרקתי את המחשב , החלפתי עכבר. תודה מראש :)

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by the kooks,

שלום. לאחרונה קיבלתי וירוס במחשב המחשב פעל מאוד לאט אחר כך עד שלא הצלחתי להפעיל אותו ולהגיע לWINDOWS מדובר כאן ב WIN XP בכול אופן אני לא מצליח להגיע להתקנה של ה WINDOWS כל פעם שאני מעלה את המחשב כמה שניות אחר כך המחשב רושם לי MISSING NTLDR למישהו יש רעיון? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  9. שלום לכולם! המחשב של חבר שלי לא מצליח לזהות את ההרדיסק. לכן השתמשתי בדיסקונקי עם מערכות הפעלה כדי לנסות לגשת לקבצים. הקטע הוא שהצלחתי, אבל רק דרך מערכות הפעלה של לינוקס (אובונטו ועוד) אבל לא דרך מערכת הפעלה מבוססת וינדוס (erd commander, ועוד כל מיני). יש למישהו רעיון מה הכיוןן של הבעיה? תודה מראש...מחכה לתשובה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. חח שאלה שעניינה אותי תמיד... שלי מרעישממש מעט לדעתי זה הדיסק קשיח של המחשב ... עוד שאלה - מה בדרך כלל עושה את הרעש של המחשב ? נ.ב - אם זה לא המקום אשמח שתסבירו לי היכן פותחים נושאים כאלה

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  11. Started by xbuka,

שלום אנשים. אתמול רכשתי מסך lcd חדש מסוג lg flatron l1760tr. וכשחיברתי אותו למחשב שמתי לב לריצוד עדין שמופיע על המסך , ישר ניסיתי לחפש כבלים של מתח שעוברים ליד כבל ה-vga ופיניתי כבל אחד , זה לא עזר. אחרי זה העלתי את קצב הריענון של המסך מ-60הרץ ל-70 הרץ , זה שיפר קצת את התמונה אבל עדיין אם ממש מתקרבים למסך ניתן לראות אותו. מה עוד ניתן לעשות :s05: כי אני כבר נואש....

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by *ALON???,

יש לי בעיה במסך..כל כמה שניות המסך נכבה כזה לשנייה ונדלק...כמו התקעות כזו..לפעמים זה בתדירות גבוהה (כל שנייה או 2) לפעמים שאני פותחת חלון למשל נשאר חלק ממנו על המסך וכל שתי שניות אני צריכה לעשות "רענן" אמרו לי שזה יכול להיות הכרטיס מסך אבל אני לא יודעת.... אם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד.... תודה !!!!

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  13. Started by TalmoR,

שלום לכולם אתמול פתחתי את המחשב לצורך נקיונות אבק ופירוק של הכרטיס קול שהיה לי לאחר מכן כשניסיתי להדליק את המחשב הספק כח עשה איתי משחקים נדלק לשניה ונכבה עד שכיביתי אותו באופן יזום בזה הצלחתי לטפל בקלות על ידי שחרור מתח כשהוא לא היה מחובר לחשמל. אבל ביום בבוקר קמתי לבעיה חדשה, המחשב היה כבוי (כשהלכתי לישון הוא היה דלוק) אז הדלקתי אותו, והוא לא נדלק. המאווררים נדלקים, הלד של הכרטיס מסך נדלק, יש אורות על הלוח אם (אני לא בטוח אם זה דבר תקין או לא) אבל המסך נשאר כבוי כאילו לא מזהה שהמחשב נדלק פתחתי את המארז וגיליתי שהכבל של המאוורר בגג המארז והמאוורר בדופן האחורי של המארז לא עובדים (יש עוד מאוורר בקדמת המארז שעבד). הכבל שלהם התנתק וחיברתי אותו אבל יכול להיות שהמחשב התחמם מדי …

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  14. Started by revivo,

information monitor is in power save mode activete using ps פליייייז תעזרו לי!!!

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  15. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23753#details יש לי את המחשב הזה,והרבה משחקים(גיטרה הירו 3,אססין קריד,GTA סאן אנדרס!)פשוט לא רצים חלק,ומתחילים לעשות באמצע במשחק סלאו מושיין ותקיעות ואפילו Finale(תוכנה לכתיבת תווים!) שהדרישות שלה הם כאלה: Finale PrintMusic for Windows® * Windows XP/Vista 32-bit * 800X600 minimum monitor resolution * CD-ROM drive * Minimum 256MB RAM recommended * 235 MB hard drive space required for software and user manual נתקעת אצלי!,וגם אם זה עוזר בצד,קרוב לחלק האחורי הטמפרטורה ממש גבוהה,פשוט רותחת לא יודע איך זה משפיע תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Pure-Gold,

היי, לוח של אסוס מדגם P5S800-VM נדלק אך לא מצפצף ולא נותן כלום. נעשה החלפה של זיכון + מעבד ועדיין אותו הדבר. הוחלף לוח ועדיין אותו הדבר. מישהו מכיר את התופעה הזו ?

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  17. Started by Coldmetal,

ככה, זה סיפור ארוך אז תנסו להישאר איתי. אני טכנאי מחשבים, יש לי ניסיון די גדול בנושא ובנוסף אני גיימר. אני מבקש שתיתייחסו אליי כאל בוק שלא מבין כלום כי אני כאן בגלל הסיבה שאין לי מושג מה הבעיה. קניתי מחשב חדש לפני 3 חודשים, את המפרט הבאתי בעצמי וגם הרכבתי בעצמי. בהתחלה המחשב לא עלה בכלל אבל לאחר שהתקנתי את הגירסא האחרונה של הביוס (שהיא גרסאת בטא אגב) המחשב עלה, כנראה הכרטיס מסך לא זוהה ע"י הלוח אם. לאחר שבוע, קמתי בבוקר והזזתי את העכבר כדי שהתצוגה במסך תידלק (המחשב לא במצב שינה ולכן עובד כל הלילה) אבל לא קרה כלום. כשניסיתי ללחוץ בעכבר או על המקלדת התצוגה לא הופיעה כלל וכשניסיתי ללחוץ על מקשים שמדליקים נורות במקלדת כגון CAPS LOCK וכולי, לא נדלקו האורות. הנחתי שהמחשב נתקע (…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by The-Devil,

התקנתי את התוכנה שמורידה את הטמפרטורות ל Nforce 2 ובערך באותו זמן גם התקנתי אנטי וירוס (Panda) ובערך מאותו יום אחרי שהשארתי את מחשב לבד הוא עבר לשומר מסך ואז למצב חיסכון והוא לא מגיב כשאני מזיז את העכבר או את המקלדת הורדתי את שתי התוכנות אבל זה לא נראה לי השפיע כול כך... יכול להיות שזה עדיין בגלל תוכנית הקרור??

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  19. Started by y-angelus,

מה ההבדל בין הגרסאות הללו ?

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  20. בעליה המחשב זורק אזעקה שBOOT FAIL b נא הכנס דיסק,בבדיקה בביוס נראה כאילו המחשב אינו מזהה את הארד דיסק האם יש קשר?? ואיך ניתן לאלץ את המחשב לזהות את הHD גל

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by Component,

קודם כל, למנוע אי הבנות, מדבר e-r-a-n. עכשיו לנושא, הרכבתי את ה Aס-7 שקבלתי, לא היו שום בעיות עם ההתקנה שלו, חברתי את כל המאווררים בחזרה, חברתי מחדש את הכבל של הספק ללוח אם, הדלקתי את המחשב (בלי שום ציוד הקפי) ולא היו בעיות, ועל הצג הדיגיטלי של הלוח אם (EPOX EP-8k3a+) הופיע FF (ז"א הכל תקין ואין שום שגיאות חומרה) הכל עבד ולא היו בעיות, לאחר מכן הפכתי את המחשב שמתי אותו מתחת לשולחן עבודה של המחשב, חברתי את המסך בלבד, וניסיתי להדליק את המחשב, והופיע על הצג הדיגיטלי של הלוח אם C1, בדקתי בחוברת של הלוח אם, והיה כתוב שזה שגיאת זכרון ניסיתי לחבר את הזכרון מחדש בסלוט אחר, ועדיין התקבלה אותה השגיאה שקבלתי קודם, ככה אותו דבר על כל שלושת הסלוטים השונים של הלוח אם. לא נראה שיש כל פג…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by A.M,

ערב טוב הכל התחיל ככה חבר הגיע אליי עם mp4 להעתיק קבצים מהמחשב פתאום אחרי כמה דק' ניהיה לי מסך כחול הדלקתי את המחשב מחדש ומאז שאני מנסה להיכנס לדפדפן אינטרנט הוא נתקע על אתר אחר בעיקרון היה צריך להיות google ופתאום רשום לי אתר ביפנית או סינית ניסתי לשנות דרך כלים אפשרויות אינטרנט וכו' אך ללא הצלחה . בדקתי אם יש ווירוסים במחשב או רגולות נמצא משהו אחד מחקתי אותו וזהו . היום היה לי 5 מסכים כחולים רצוף . אחרי שכיבתי את המחשב למשך שעתיים או שלוש באתי להדליק אותו שוב ואז פתאום המחשב בא לעלות ואז פתאום נכבה שוב הדלקתי אותו עוד פעם ואז שמעתי רעשים מוזרים מתוך המארז רעשים שלפני יום לא היו בכלל זה רק התחיל מאז המסך הכחול הרעש נשמע כמו שהמחשב קורא דיסק למחשב וגם שאני מפעי…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. היי, לפני כמה ימים עשיתי בנצ'מרק עם התוכנה valley benchmark ומאז נדפק הכרטיס,אחרי שאני מתקין דרייברים אני רואה "סימנים ירוקים" בboot וכשזה מגיע למסך עם הלוגו של הוינדוס אז הוא פשוט נתקע ורואים כל מיני קווים ירוקים על הלוגו של הוינדוס ואחרי זה המסך נכבה.דרך הSAFE MODE אני מצליח להסיר את הדרייברים ואז הוינדוס עולה רגיל ויש כל מיני קווים לבנים על המסך תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. זה קרה גם בהרצה של התקנה של וינדוס (תמיד באותו מקום) וגם בהרצה של MEMTEST [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by shahark55,

שלום לכולם לאחרונה אני נתקל בבעיה לחבר מכשירים דרך הUSB. מתקבלת ההודעה: USB DEVICE NOT RECOGNISED (וכמובן שאי אפשר לעבוד עם המצלמה) הדבר היותר מוזר הוא שעכשיו חיברתי עכבר אופטי לאותו חיבור USB והוא זיהה אותו ועובד איתו בצורה חלקה! יש המלצות? תודה שחר

• 6 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.