עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ag43,

בעיה מוזרה: המקלדת מזוהה בביוס ועובדת ללא שום בעיה, ברגע שהWINDOWS מתחיל להטען הנורות של המקלדת נכבות והיא לא עובדת תחת WINDOWS יש לציין שהדרייבר שלה מותקן ומוגדר כתקין. גם הסרה של הדרייבר והפעלה מחדש לא פתרה את הבעיה. המקלדת מחוברת בחיבור PS2

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  2. יש לי מלא ריסטרטים במחשב . מהקובץ מיני דאמפ רשןפ לי שזו השגיאה: Probably caused by : ntkrnlpa.exe ( nt!ExAllocatePoolWithTag+673 ) בקובץ אחר : Probably caused by : win32k.sys Probably caused by : PQV2i.sys Probably caused by : Ntfs.sys ( Ntfs!NtfsFlushVolume+455 ) Probably caused by : memory_corruption מה זה אומר? למישהו יש מושג? כל קובץ שגיאה נותן לי פרשנות אחרת...

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  3. Started by shlomi4i,

יש לי מעבד q8300 המכפלה שלו נעולה ואני רוצה לפתוח אותה הבנתי שיש דרך משהו עם הלחמות אני רק צריך תמדריך הסבר משהו הם באמת זה ניתן לפתיחה ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום היום שהדלקתי את המחשב התחילו להיות לי העשים מהמאוורר ואני רוצה לנקות אותו מאבק עכשיו רציתי לדעת מה עדיף או אם יש לכם עצעות טובות יותר שואב אבק או פאן מה ינקה טוב יותר אם יש לכם הצעות אחרות תגידו בבקשה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  5. שלום. ברשותי Pentium 4 2.6 HT ולוח אם ASUS P4PE-X. עד היום היה לי זיכרון TwinMos PC3200 CL2.5 512 DDR. הלכתי למעבדה, שמתי שם את המחשב שיתאימו לי זיכרון נוסף (עוד 512). הם מצאו עוד זכרון TwinMos עם אותם נתונים כנ"ל. אבל המחשב נתקע. אני יכול לעבוד איתו יום שלם, להריץ את כל התוכנות, אבל ברגע שאני לוחץ "צ" בוורד- הוא קופא. נורית הHD נשארת דולקת (אם היא דולקת), העכבר לא זז, הכל קפוא. שום דבר לא מציל אותו חוץ מריסט. עם הזכרון שלי בלבד זה לא קורה. אני עכשיו עם הזכרון החדש שהם שמו (ורק הוא) כדי לבדוק אם גם אז המחשב נתקע. כששני הזכרונות היו ביחד memtest לא מצאה שום בעיה. שמתי לב למשהו: בEverest הנתונים של הזכרון (החדש) הם 2.5-3-3-8 בעוד שבביוס מופיע 2.5-3-3-7 (נקבע לפי SPD). יכול …

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by AppleJack,

יש לי ספק פשוט 350W. התוכנה SpeedFan מראה 12.95V על ה-+12V למרות שהתוכנה AsusProbe מראה 13.7v באותו הזמן! עם הודעה: 12v is out of thershold ! מדובר בספק חדש יחסית (שנקנה ב-90שח) ועוד בתוקף האחריות ביומיים האחרונים הוא התחיל לעשות רעשים נוראיים והמאוורר פעל לאט - גרם לאיתחול רנדומאלי. נגעתי במאוורר עם עט והוא הסתדר. יום שלם שאין רעש והמאוורר פועל טוב... אבל המתחים ! jesus אני מאמין שזה משפיע לי על ה-OC של כרטיס המסך מאחר ואני לא יכול לעשות לו OC מעל ל-5mhz. Athlon XP 1900+ Asus A7V266-E MSI Geforce 4 TI 4600 128mb Western Digital 80GB ATA100 8MB buffer Seagate 40GB ATA100 צורב, כונן DVD, כונן דיסקטים אז מה, לקחת אחד חדש עם האחריות, או לקנות אחד רציני שלא יעשה בעיות לעולם ?…

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  7. טוב אז ככה : בערך פעם ביום בלי סימנים מוקדמים המחשב נתקע. כלום לא עובד ויש צורך בHARD RESET. כל התקיעות הם כשאני פתאום מתחיל להקליד משהו. הבהרה: זה לא אומר שכל פעם שאני מקליד משהו המחשב נתקע אלא שכל פעם שהוא נתקע זה כשאני מקליד המחשב הוא מחשב נייד LENOVO N100 גולש עם FF מערכת הפעלה XP בדקתי טמפרטורות הם כרגיל. לא חם במורה מופרזת. המחשב נתקע ולא משתחרר. לחיצה על כפתור CAPS או NUM לא מדליקות את הנורה כך שהמחשב תקוע בצורה מוחלטת. יש פתרון? תודה

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. אהלן חברים,אני צריך את עזרתכם,אני רואה סרטים במקוטע,בצורה ממש מעצבנת,אמרו לי שצריך לעדכן דרייברים,אבל כל מה שאני עושה לא מצליח,יש אפליקציה מובנית בלנובו שיכולה לעדכן דרייברים בצורה אוטומטית ושאני מנסה לעדכן דרכה אז יש שגיאה וכתוב : an error occurred while gathering user information בבקשה אם מישהו יכול לעזור אז אשמח,תודה !

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by Mohican,

שלום לכולם, אני מנסה להתחבר לאינטרנט דרך מחשב ישן (פנטיום 1 133, 64 מגה זיכרון,1.7 דיסק קשיח, מודם 14400 , windows 98 SE) :-) לפני שאתם יורדים עלי: יש לי מחשבים נוספים: AMD 2.4 ופנטיום 3 600. פשוט בקטע של נוסטלגיה אני מעוניין להפעיל אותו, להוריד עבורו עדכון של נורטון אנטי וירוס (דרך Live Update) ולמסור אותו לקרובת משפחה עם ילדה קטנה. בכל מקרה, אני מעוניין שיהיה קשר לאינטרנט דרך המודם הקיים: boca 14400, אפילו למשלוח מייל פעם ביובל. העניין הוא, שלאחר כמה שניות עד דקה של חיבור לספק האינטרנט, המודם מתנתק. חיברתי מודם חיצוני US Robotics 56k ואתו סיפור חוזר על עצמו! יש למישהו רעיון מדוע? מה כדאי לבדוק? תודה.

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  10. Started by J.a.C.k,

אני מחבר את המיקרופון לחיבור של כרטיס הקול ואין שום הגבה בדקתי בחוברת של הלוח אין שום מידע על זה העיה היא על המערכת שבחתימה בלבד במחשבים אחרים אין את הבעיה אני לא יכול לדבר בסקייפ זו בעיה מעצבנת מאוד בתודה יבגני.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by Ski Farm,

שלום לכולם לאחר שהחלפתי את ה CPU אצלי מ330 ל550 אזי בכל פעם שהמחשב עולה הוא נותן את ההודעה הבאה: " CPU BIOS update code mismatch" ואז לאחר כ10 שניות ממשיך לעלות רגיל ? (בחלונות אכן רואים מהירות מעבד של 550) האם מישהו יכול להסביר לי את המצב הלא ברור הזה? בתודה SKI FARM

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by LugaC,

היי יש משהו שאני כבר לא מעט זמן חווה במחשב, ה-"תקלה" היא שכשאני מסיים לעבוד על המחשב אני מכבה את המסך על ידי נגיעת טאץ' במסך (LG). כשאני חוזר לעבוד על המחשב (נגיד כמה שעות אחרי) אני שוב מדליק את המסך עם נגיעת הטאץ' אך המחשב כאילו עדיין "ישן". שום דבר שאני מנסה לא מצליח להעיר אותו. ניסיתי להזיז את העכבר, ללחוץ על המקשים, לשלב את שניהם אך זה לא עזר. אשמח לעזרה. (WIN 10) תודה!

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by kobi_af,

אני רושם מהמקלדת וירטואלית יש ברשותי מקלדת מייקרוסופט אלחוטית והיא פתאום לא עובדת שמתי בטריות חדשות לא פועל הדרייברים בסדר מה הבעיה :'(

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  14. Started by rooot,

שיחקתי אם 2 מחשבים ישנים אחד פנטיום 2 ואחד פנטיום 3 והחלפתי בין הציפים של הביאוס שלהם שמתי את הציפ הפוך והוא נשרף! האם כל הלוח אם נדפק או רק הציפ של הביאוס? איפה אני יכול לקנות כזה ציפ של ביאוס למחשב ישן פנטיום 2 ופנטיום 3? המחשבים לא עולים - אין תגובה למסך! זה רק בגלל שהביאוס נשרף נכון??? אפשר לתקן את זה על ידי קניית ביאוס ישן ל2 המחשבים (שרפתי את שתי הביאוסים בגלל שהחלפתי ביניהם ביאוס ושמתי את הג'וק שלהם הפוך)? אני רוצה לדעת אם המחשבים האלה הלכו תודה רבה

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  15. Started by yellow devil,

האינטרנט אקספלורר שלי לא טוב כל פעם שאני פותח אותו כדי לגלוש אז כל פעם שאני לוחץ על העכבר על משהו בחלון של האקספלורר זה עושה לי הודעה iexplore.exe נתקל בשגיאה ולכן עליו להיסגר ואז זה סוגר לי את האקספלורר ואי אפשר לגלוש אז מה עושים? צירפתי תמונה של השגיאה http://www.siz.co.il/up.php?file=4ymjxzzzjuwe.jpg

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  16. Started by benreu,

ערב טוב! קניתי טלוויזית PANASONIC 24" LED כמסך מחשב חיברתי אותה דרך כבל HDMI למחשב. בנוסף יש לי כרטיס קולCREATIVE AUGIDY 2 שמחובר למערכת קולנוע ביתית 5.1 ערוצים השאלות שלי הן: 1. האם אפשר להגדיר במחשב שהמערכת קולנוע ביתית (שמחוברת דרך כרטיס קול) והרמקולים של הטלוויזיה (שמחוברת דרך כבל HDMI) יפעלו יחד? 2. האם אפשר לגרום לטלוויזיה להידלק ולכבות עם המחשב ביחד (זאת אומרת שאני מדליק היא תדלק לבד ושאני מכבה היא תכבה לבד כמו מסך מחשב) ואיך? תודה מראש!

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by Gnome,

שלום לכלום, הים קיבלתי סופית את המחשב של בת דודה שלי והתקנתי עליו WINDOWS XP PRO וכל מני תוכנות ועבד חלק ומעולה. אבל כשלקחתי את המחשב לבת-דודה שלי והדלקתי אותו, אך התצוגה לא הייתה איכותית וניתן היה להבחין ברעידות של המסך (יש לציין שזה לא עניין של הרצים מהסיבה שגם כששניתי את ההרצים הבעיה לא חלפה). ניתן להבחין בעיוות מסויים באתיות או מספרים של צורה מקווקות. בכל מקרה קצת קשה לי לתאר את זה. אחרי שהמערכת הפעלה נטענת יש כמה פסים שחורים על המסך ואחר כך נעלמים. יש לציין שרמת העיוות משתנה פה ושם כמו נגיד כש WINDOWS עולה אז הרבה שלה נמוכה וקשה להבחין בה לכמה שניות ואחרי זה בגלילה מהירה זה רמת העיוות עולה ואז חוזרת להיות נסבלת מעט. לי זה נראה כמו בעיה במסך כי גם אצלי זה עבד חלק…

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by TeaTime,

חבר שלי קנה לאחרונה רדאון 9600PRO לאחר שהג'יפה 2 הישן שלו הפסיק לעבוד (אין סיגנל למסך) הוא החליף לוודו הישן שלו לבינתיים עד שהכרטיס החדש בא כשהוא קיבל את החדש שוב אותו תופעה של חוסר בסיגנל יש לו asus p4s133 עם P4 1.8

19. Started by עינב,

שלום . הוספתי מאוורר קדמי של 80 מ"מ ,במקום ה50 מ"מ שהיה לי ועשה המון רעש . חיברתי גם לכרטיס מסך שלי מאוורר עם בורג להיסטנק .. הטמ"פ מעבד בזמן FOLL LOUD היא 42 מעלות . וב IDEL היא 31 מעלות .. הבעיה היא כאשר אני פותח לראות סרט , נראה לי שהתמונה לא חדה כל כך כמו שהיא היתה , יכול להיות שזה בדמיון שלי או שזה יכול להיות מצאותי .. איך אני יכול לבדוק והאם אתם יכולים לעזור לי ..

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  20. Started by elior021,

העכבר פתאום נעצר והוא לא זז הכנסתי עכבר אחר והוא כן עובד בדקתי את החיבור של העכבר הוא בסדר מה יכול להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  21. Started by syaron66,

שלום יש לי מחשב AMD 3800+ וכרטיס מסך 6800 GT של PNY, לאחרונה נתקלתי בבעיה קשה של התחממות יתר של הכרטיס מסך שמגיע בקלות למ 120 מעלות צלסיוס תחת עומס קל מאוד, ניסיתי לנקות אותו ואת המאוורים של המארז אך לשווא, אפילו שמתי מאוורר חיצוני רגיל עליו וכמובן שבמצב זה לוקח לו זמן רב יותר להתחממם אך הוא עדיין מגיע למאה ומעלה בקלות, בכל מקרה כרגע עשיתי קצת דיקלוקינג רציני + המאורר , וכרגע הוא מתייצב תחת עומס קל על 90 מעלות שמאפשר לי קצת לשחק אך כמובן שזה לא פתרון, רציתי לדעת אולי למישהו יש השגות או עצות בנושא. תודה.

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  22. באיזו אפשרות לבחור כדי לעשות דיסק התקנת SATA ללוח הנ"ל???? (מצורפת תמונה) בתודה, גיל

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by Mactural,

יש לי צורב LG GSA-H10A. הכל עבד עד עכשיו סבבה. אחלה צורב באמת. יום אחד אני מדליק את המחשב, רושם לי Found new hardware. סבבה. קיצר עכשיו הצורב שבק מבחינת המחשב. משמע הוא עובד, אפשר להכניס להוציא דיסקים רק שזה לא מראה כלום. מראה כאילו אין כונן (זאת אומרת ב"מחשב שלי" אין כונן E או מה שזה לא יהיה), לא קולט דיסקים כמובן כתוצאה מזה וב Device Manager זה מראה לי אותו עם סימן קריאה צהוב. אני נכנס למאפיינים שלו זה רושם: קיצר עשיתי Troubleshoot, אמר לי לעשות לו Uninstall ואז אחרי הריסט שהמחשב יתקין מחדש, לא עזר הרבה, המצב אותו מצב. אשמח לקבל עזרה בבקשה. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  24. Started by ahp,

שלום לכולם, ברצוני לחבר את המחשב שלי למסך בעזרת כבל HDMI ארוך - אני רוצה להפריד את היחידות (מחשב ומסך) בחדרים נפרדים. לצורך כך רכשתי כבל HDMI עם תקן 1.4a. המחשב מחובר למסך כיום עם כבל HDMI שהגיע כשרכשתי את המסך ואני לא יודע באיזה תקן כבל זה. כשניסיתי להחליף בין הכבלים - נוכחתי לראות כי לא מתקבלת תמונה במסך, למרות ששומעים את הצליל המוכר שמחשב מזהה חומרה. במקום תמונה נראת על המסך הודאה חוזרת של "כניסה ל SLEEP MODE ". בתחילה חששתי כי הכבל מזויף ו/או פגום אולם מבדיקה שבצעתי עם מיכשור שונה בבית (טלויזיה ו STREEMER ) נוכחתי לדעת כי הכבל תקין ורואים תמונה. שאלתי היא מדוע אינני רואה תמונה במסך המחשב. במחשב שלי מותקן כרטיס מסך GEFORCE NVIDIA …

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. היי יש לי בעייה כזאת שכבר כמה פעמים שאני מנסה לגלוש באינטרנט אני מקבל מסך לבן , קצת פרטים המחשב בן שנה , יש לי כרטיס מסך במחשב מותקן , המסך שלי לא חדש יש לו כבר כמה שנים והוא עובד יפה תודה

• 0 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.