עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם החומרה: Radeon HD 4890 בן שנתיים. לוח אם: Gigabyte GA-EX58-UD3R מעבד: i7 920 ספק: אני לא זוכר Spire 550W תיאור הבעיה: אני יודע שהכ. מסך שלי מתחיל להתאמץ כשאני שומע את המאוורר שלו מתחיל להרעיש. לאחרונה, במקומות בהם המאוורר היה מתחיל מתחיל להרעיש, המחשב פשוט עושה ריסט. זה קורה רק במשימות 3D שדורשות הרבה מאמץ. דוגמאות: במשחק Skyrim: התפריט עולה, אני טוען משחק. אני יכול לראות את המודלים התלת מימדיים במסך הטעינה. ואז כשהמשחק אמור להתחיל, המחשב עושה ריסט. במשחק Dirt 3: התפריט עצמו גורם למחשב לעשות ריסט (התפריט תלת מימדי). עובד: (יש לציין שהחפץ הוא תלת מימדי לגמרי, אפשר גם להזיז אותו עם העכבר) לא עובד:

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  2. Started by mari,

שלום, לאחרונה רכשתי מסך חדש מסוג ViewSonic V3D245. הוא מגיע עם משקפי תלת מימד של NVIDIA 3D vision (תלת מימד אקטיבי). כאשר מפעילים אפליקציה/סרט עם תלת מימד, ה- 3D emitter של המסך אמור להידלק, לוחצים על כפתור במשקפיים ומקבלים תלת מימד. הבעיה אצלי היא שזה פשוט לא קורה, ה- emitter אינו נדלק. ההגדרות הראשוניות שעשיתי: 1. ה- driver של ה- VIEWSONIC הותקן מהדיסק איתו הוא הגיע. 2. ה- VIEWSONIC הוגדר עם 120 Hertz. 3. הגדרת 3D באפליקציה של NVIDIA. 4. אתחול המחשב. אבל ה- 3D emitter אינו נדלק כאשר מופעלת אפליקצת תלת מימד..... חייבת לציין שהמחשב אליו חיברתי את ה- ViewSonic כבר עבד עם מסך 3D אקטיבי אחר, אבל ה- 3D emitter שלו היה חיצוני. הדלקתי את המשקפיים, עדכנתי דרייבר כרטי…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by daniel0089,

שלום, בזמן האחרון המחשב התחיל לעשות בעיות (מסכים כחולים STOP 0X00000074, תקיעות וכו'...). עשיתי פורמט פעמיים, אפילו פירמטתי והתקנתי UBUNTO אבל המחשב כבר לא עולה הוא תקוע בPOST וכתוב verifying DMI Pool DATA........... ואז הוא נתקע ככה ולא קורה כלום. אשמח לעזרה :-\ תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  4. Started by noam142,

שלום, ברשותי 2 לפטופים של IBM עם בעיה מוזרה, הלפטופים תקועים במצב שינה ולא ניתן להעיר אותם !!! כאשר מדליקים את המחשבים המסך לא נדלק כלל ודולקת רק נורית מצב השינה (תמונה מצורפת).ניסיתי לנתק חשמל וסוללה ועדיין הבעיה קיימת ! דגמי המחשבים : IBM Think Pad T61 IBM Think Pad T41 יש לכם רעיון כיצד ניתן לאפס את המחשב ולהדליק אותו ? תודה מראש למגיבים ...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by swisaman,

שלום לכולם,לאחר שהלך לי המאריך של הסיבריה V2 החלטתי להשתמש בחיבורי הקול הקדמיים של המארז,אך משום מה הם לא עובדים. (המפרט בחתימה אם יש צורך) תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  6. שלום, רכשתי מחשב חדש ומתקדם לפני כמה חודשים. לאחר חודשיים של עבודה לא מאומצת הסתבר שהדיסק הקשיח לא תקין ועל כן נאלצתי להחליפו. לפני כשבוע התקנתי את הדיסק החדש. הערב שוב נראה שהדיסק (החדש) אינו תקין ומערכת ההפעלה לא מצליחה לעלות. זה כבר די מטריד. האם ייתכן שמשהו בקונפיגורציה של המחשב גורם לתקלות בדיסקים הקשיחים? תודה. יואב

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. המון בעיות במחשב בזמן האחרון,אני לא מצילח לשים את היד על איזו מהחומרה היא הבעייתית. הרצתי המון בדיקות סטרס במשך יומיים שלמים.3dmark רץ בלי בעייה והתוצאות הם מה שהם צריכות להיות.וכל התוכנות האחרות רצות יופי.אבל עדיין יש לי מסכים כחולים. אי אפשר לעדכן את חלונות,כי באמצא ההתקנה מסך כחול.באמצא המשחקים,מסך כחול.ואח"כ הwin לא מצליח לעלות.מחזיר שגיאה-0x000000e אני ממש לא מבין איפה הבעייה. אולי הכ.מסך?זכרונות?ה-ssd,אולי בכלל כל הלוח? הטמפ של המערכת מעולות,המעבד לא מתאמץ בכלל,אין בעייה של חוסר ram.זה קצת מתסכל. לא נעשה oc,המחשב פורמט מחדש פעמיים,הכל נקי

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  8. הי יש לי מחשב עם כרטיס מסך NVidia Geforce 240 חברתי אותו לטלויזיה עם כבל HDMI / HDMI. הטלויזיה היא LG LCD32. בטלויזיה כאשר אני עובר לחיבור HDMI אני רואה No Signal. לא רואים את מה שבמחשב. הגדרתי את הגדרות המסך המפוצל עד כמה שאני יודע ועדין לא רואה כלום בטלויזיה, עברתי בין כל הHDMI שיש בטלויזיה ועדיין לא מגיב.. אני צריך עזרה. תודה כפיר.

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  9. Started by ziv124,

המחשב שלי נתקע דיי הרבה פעמים זה יכול להיות באותו יום 4 פעמים או לא לקרות שבוע.. אחרי שנתקע אי אפשר לעשות כלום רק לכבות.. התקיעה זה לא מסך שחור או משהו פשוט נתקע זה לא תקלה בווינדוס כי פירמטתי מה יכולה להיות התקלה?

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  10. תוכנת Aida64 שבמחשב של אבא שלי, מציגה טמפרטורות גבוהות בערכים שנקראים PCH ו-GMCH (מציג 62 מעלות ב-PCH ו-48 מעלות ב-GMCH). מה משמעות הערכים הללו?

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by yakirsh4,

יש לי משחב נייד של HP וכל לחצי האפים תפוסים לכל מיני קיצור מקלדת של המחשב לפי מה שאני יודע קיצור מקלדת במחשבים ניידים מבוצעים על ידי הכפתור fn ולחיצה על מקש בקיצור ואצלי זה לא ככה ובגלל שכפתורים האפים הם קיצורים של המחשב אני לא יכול להשתמש בהם לקיצורי ווינדאוס למיניהם אני ישמח אם תגידו לי איך אני מנשה את זה שהקיצורים בכפתורים האפים יקרו על ידי לחיצה על הכפתור fn+מקש האף הרצוי

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  12. הי יש לי בעיה משונה, המחשב נדלק ומיד נתקע על המסך הראשון זה שמתאר את מה לעשות כדי להכנס לBIOS . המחשב לא מצליח לעבור הלאה ולא מגיב למקלדת. עזרה בבקשה ???

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  13. Started by Mike_M16,

אהלן, יש לי מחשב, די חדש, חזק וטוב אך יש לי בעיה נורא מעצבנת של תקיעות באינטרנט שאני לא יודע ממה היא נובעת, לדוגמא: אני גולש באינטרנט, נכנס לשיר ביוטיוב, ובו זמנית פותח עוד לשוניות, ויש מן תקיעות כאלה וגם השיר נקתע לזמן מסויים. אני לא מבין ממה הבעיה נובעת ואשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור אותה. נ.ב, גם אם אני שומע שיר לא באינטרנט לדוגמא, אבל כן גולש באינטרנט, השיר נתקע לפעמים. באמת שאני לא יודע למה זה קשור. תודה רבה מראש, מיקי.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. שלום לכולם ! ברשותי מחשב בן כחודש. i5 3450 היום שמתי לב במנהל המשימות שתהליך VDeck.exe משתמש לי ב 25% מה CPU [תיאור: VIA HD Audio CPL]. האם זה תקין ? אם לא - כיצד פותרים את הבעיה ? עריכה: ביטלתי את VIA HD באתחול, כעת ה CPU במנוחה ומשום מה עדיין יש לי צלילים. האם פרוש הדבר הוא שזוהי סתם תוכנה מיותרת שמגיעה עם וינדווס 7\לוח אם ומכבידה על המחשב ומותר להסיר אותה דרך לוח הבקרה (via platform device manager) ללא חשש ? תודה מראש למי שיכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by omerbasket,

היי, יש לי רמקולים של סילברליין (שני רמקולים + סאבוופר). במחשב הקודם, שהיה PC, הם עבדו בסדר גמור - אבל במחשב החדש, שהוא לאפטופ, כל פעם שאני מגביר אותם מעל לווליום מסויים (ולא מדובר על ווליום גבוה - זה בחצי הנמוך של הווליום), הם מצפצפים (ובחוזקה). גם אם אני מגביר את הבס מעבר לווליום מסויים הוא עושה קולות מאוד לא תקינים. יש לי במחשב שני חריצים בלבד שמתאימים לכבל של הרמקולים (שהוא כבל כזה כמו בננה, בצבע ירוק) - ליד אחד מהם סימן של מיקרופון וליד האחר סימן של אוזניות. אני מחבר את הכבל לשקע עם הסימן של האוזניות לידו (אם כי ניסיתי גם לזה עם הסימן של המיקרופון). מה עושים? אם אני שומע דרך הרמקולים במחשב הווליום המירבי הוא לעיתים קרובות נמוך מדי ולא ניתן לשמוע כמו שצריך.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by 217agent smith,

כשאני נכנס ליוטיוב ומנסה לראות סרטון הסרטון מתחיל להיטען, נתקע ובחלק מהמקרים הgoogle chrome קורס. מה עלי לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי מחשב i7 - 2600 זיכרון 2X4GB ּ 2X2GB כרטיס מסך 9800GT 1GB בזמן משחקים מקבל מסך כחול 0X0000003B בהרצת MEMTEST יש נפילות השארתי סטיק אחד ועדיין יש נפילות ככה בכל הסטיקים איפוא הבעיה מישהו מבין מצורפת תמונה של הנפילה תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Player9,

קניתי טלויזיה חדשה של LG 32 אינץ' חיברתי אותה למחשב עם כבל HDMI ל-HDMI הכרטיס מסך שלי 9500GT עכשיו יש תמונה והכל טוב אבל אין סאונד כאילו אני רוצה לשמוע מהטלויזיה שירים וכאלה ואי אפשר מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מחשב עם מערכת הפעלה מקורית רושם עותק זה של וינדוס אינו פעיל כדי להכנס יש להפעילו ואם אני לוחץ ביטול הוא מנתק את המשתמש, אם אני לוחץ הפעל הוא מעביר לי למסך שאני רואה את העכבר ומשם לא מגיב שום כפתור (אפשר להזיז את העכבר אבל אין על מה ללחוץ וכל כפתור במקלדת לא מגיב) הוינדוס הוא וינדוס מקורי, ניסיתי לעשות תיקון מהדיסק וזה מחזיר אותי חזרה לאותה הבעיה גם במצב בטוח הוא עושה לי את אותו דבר איך אני יכול לבצע את האקטיבציה בעזרת דיסק??, או לקבל הארכה של כמה ימים ואז לעשות אותה דרך הוינדוס עצמו

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  20. לדוגמא כשמשחקים במשחקים וכשעושים vertical sync אז התנועה יותר חלקה נכון? ובלי זה כזה מפספס פריים אז ככה יש לי בסרטים זה לא חלק איך אני מסדרת את זה שזה יהיה vertical sync בסרטים? הבעיה הזו מפריעה ברמות כשרואים דמות בסרט רצה אז בכלל יש כזה תנועה לא חלקה. זה הכרטיס מסך: 7850 וזה הלוח: msi p67a-gd65 1155 מעבד I5 3450 חלונות 7

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by Anberlin0192,

קודם כל מפרטי הנ"ל: GIGABYTE Z77X-D3H sapphire hd 7950 x2 cfx i5 2500k seaconic 750w gold NZXT LEXA 4GB of ram אוקי, הבעיה.. לפני כחודשיים קניתי את המחשב ומאז תחילת השימוש בו חוויתי רק אכזבות. יש לי נפילות fps ובגלל השימוש בvsync המשחק הופך להיות בלתי שחיק בעליל. חשוב לציין שאני מקבל 40 fps. אני משחק באטלפילד 3 הכל על אולטרה וזה ברור שעל מחשב כזה אין בכלל אתגר להריץ על מעל ל60 fps .. אני משתגע חצי שנה שאני אוסף כל גרוש בשביל לקנות את המחשב הזה... תודה רבה לעוזרים הסקייפ שלי: Mika01922 חשוב לציין ששתי הכרטיסים נבדקו והם תקינים לחלוטין...

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  22. אני מנסה לעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך שלי אבל כל פעם זה נותן לי הודעה שזה נכשל בהתקנה (יש תמונה) מה לעשות? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב אני לא רואה שום דבר בעת עליית הביוס מסך שחור לחלוטין אפילו את המסך של עלייית הוינדוס 7 וגם לא את המסך של WELCOME לא רואים ,רק אחרי כמה זמן רואים את המערכת הפעלה פתאום עולה ישר לשולחן עבודה אותו דבר בעת הכיבוי לא רואים את מסך הכיבוי HELP...?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by Moty_p,

שלום... יש לי כמה סוגים שונים של הרדיסקים איך אני יכול לדעת אם הם תקינים וכמה זמן נותר להם לחיות? תודה..

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  25. Started by snoopi,

שלום , קיבלתי מהעסק שרת די ישן (שנת 2007) דגם : Dell power edge sc 1420 , 64Bit אני רוצה להפוך אותו למחשב pc רציתי לדעת אם חוץ ממחיקת ה windows server והתקנת מערכת הפעלה חדשה יש עוד דברים שאני צריך לעשות, והאם אמורה להיות בעיה עם זה ? בנוסף ,הבנתי שיש לו כונן גיבוי אוטומטי פנימי שבא לי לבטל .(אם מישהו יודע איך עושים את זה באיזה ממשק) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים