תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לאחר הדלקה מחשב נותן הודעת שגיאה: ZRBQJ is compressed press cntl-alt-del לא מצליח להיכנס למצב safe mode כדי לנסות לשחזר את המערכת אחורה. יתכן ואתמול בלילה נמחקו קבצים בעת ניקוי אחד הכוננים. המערכת היא win7 והלוח של asus תודה
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום רב אנשים יקרים ושבת שלום פירמטתי היום את המחשב של אמא שלי , ולפי זה עשיתי גיבוי לדואר נכנס של האוטלוק לקובץ PST שמשקלו הוא 1.2 גיגה. לאחר הפרמוט הכנסתי את הקובץ לתוך האוטלוק, הכל טוב ויפה, ואז ניסתי להעביר את כל מיילים לתוך התיקיה inbox , האוטלוק התחיל בעברה של הקבצים, ואז פשוט הכל נעלם, אני לא מוצא את כל המיילים. ניסתי להתקין מחדש את האופיס ולאחר מכאן הכנסתי את הקובץ מחדש, ושוב הקבצים לא נמצאים. אני שובר את הראש איפה המיילים, זה ממש חשוב. ניסתי לחפש בכל התיקיותב אוטלוק בלי הצלחה. בבקשה תצילו אותי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להוריד משחק ורשום בדרישות את הדרישות הבאות: שלוםאני רוצה להוריד משחק ורשום בדרישות את הדרישות הבאות: Intel CPU : E4700 2.6 GHZ AMD Cpu : Atlhon 64 2X DUAL CORE 5600 + Nvidia GPU : 8800 GTSATI Raedon GPU : Radeon 1900XRAM Memory - 2 Gb Hard Disk Space - 10 GB איך אני יודע אם יש לי את זה או לאתודה תודה
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
עד אתמול בצהריים המחשב עבד כרגיל. בערב הוא התחיל לעשות בעיות, שמעתי ממנו צפצופים מהכונן והוא עשה ריסטרט לעצמו. נכנסתי למחשב ואני בא להיכנס לפיירפוקס, והמחשב קופא ל10 שניות ואז פותח את פיירפוקס. וגם אחרי שפיירפוקס עולה הוא נתקע כשאני פותח לשונית חדשה או עובר לאתרים אחרים. אותון דבר גם בתיקיות, אני בא להיכנס ל"מחשב שלי" המחשב קופא לכמה שניות ואז פותח תתיקייה והתייקה נטענת אחרי המון זמן. בקיצור, כל פעולה הכי קטנה שאני עושה המחשב נתקע. אני לא יטדע אם זה קשור, אבל יש בכונן שלי מנורה אדומה ומעליה כתוב HDD, והיא כל הזמן דולקת וזה לא היה ככה. ואני לא שיניתי כלום במחשב, לא התקנתי תוכנה ולא כלום... ניסיתי לעשות שחזור המערכת אבל לא היה נקודות שחזור בבקשה עזרה אני לא יודע מה לעשות זה…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! הדלקתי את המחשב ושום דבר לא קרה, לא הייתה תצוגה לא סאונד וגם כל המכשירים המחוברים בUSB לא עבדו גם לאחר כמה שעות שהמחשב עבד... מישהו אולי יודע מה הבעייה? מכיר את זה? וגם רציתי לדעת המחשב שלי דיי ישן ורציתי לדעת אם שווה בכלל לשמור אותו אז הנה המפרט: מעבד: AMD PHENOM Q9750 3.2GHZ (דור ראשון) לוח אם: משהו של ECS זיכרון: משהו פשוט אבל 4גיגה כרטיס מסך: GIGABYTE HD5450 הדריסק: WD 1000GB כונן: הכי פשוט 24X מארז: הכי פשוט אז בקיצור שווה לשמור?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
לפני שבועיים בערך עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי והיום התחילה בעיה שיש לי נפילות FPS מ45 ל2/3 באמצע המשחק. אני לא יודע למה אבל זה קןרה רק במולטי ולא בסינגל או בקופ. אז בשורה התחתונה מה הבעיה? ואיך לפתור אותה? (המפרט בצד) תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש למחשב שלי תופעה חדשה : אחרי עליית משחקים (ניסיתי עם דיאבלו 3 וגם עם אנדלס ספייס) אחרי שלב התפריטים כשעושים "משחק חדש" בשנייה שהטעינה מסתיימת המחשב פשוט נסגר (כאילו לחצו ריסט), ללא פריז, ללא מסך כחול או כל הודעת שגיאה! יש לציין כי אין למחשב כל תופעה אחרת המעידה על בעייה, הוא יציב, מהיר, מריץ HD חלק, או כל תוכנה אחרת. אם לא הייתי מנסה להריץ את שני המשחקים הנ"ל אחרי שמס' חודשים לא היה לי זמן לשחק לא הייתי מודע שיש בעייה כלל. מפרט מחשב: QuadCore Intel Core i7-2600K Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 Corsair Vengeance CMZ8GX3M2A1600C9 X 2 Gigabyte GeForce GTX 560 750W Enermax enxn מע' הפעלה WIN7 64B - יש לציין כי המערכת יושבת על מערך RAID1 של שני דיסקים 1T כ"א של היטאצ'י ושנייהם …
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במשחק מסויים bf2c אחרי 15 דקות שאני משחק מופיע לי מסך כחול והמחשב קורס אז העלאתי את קבצי ה MINI DUMP יש פה מישהו שיכול לתרגם לי אותם ? הקבצים http://www.f2h.co.il/33dgkki1hno
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
מה עושים כשיש לאגים במחשב כשרואים סירטון על מסך גדול, כל הדריברים מעודכנים, נבדקו וירוסים בעזרת NOD32 ולא נמצאו, ובוטלו כל התוכנות עם העליה של המחשב כשהסרטון קטן אין את הבעיה אבל שמגדילים אותו על כל המסך הוא עושה את הבעיה, בכל הסרטים עושה את הבעיה ולפני כמה ימים זה לא היה ווינדוס XP מעבד E2140 זיכרון 2GB
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם במחשב שלי יש בעיה בזמן אחרון כשאני רואה סרטון הוא רץ לי בתקיעות וזה מחרפן פעם הוא לא היה עושה לי את זה אבל היום שמתי לב לקח אם מישהו יוכל לעזור אשמח מאוד תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שלא טעיתי בפורום... יש לי לוח אם של ג'יגהבייט H55M-USB3 שלפי מה שנכתב בהרדוור סיקרטס אמור לכלול שני פורטים של פיירווייר (אני רואה אחד מהם בפאנל האחורי) הנשלטים על ידי צ'יפ של טקסס אינסטרומנטס - TSB43AB22A. הבעיה: אני מחבר את מצלמת הווידאו לחיבור, והמחשב לא מזהה אותה. כל הדרייברים של לוח האם מותקנים. מה עלולה להיות הבעיה? יכול להיות שיש דרייבר נפרד? איך מגיעים אליו? גיגלתי וגיגלתי, אבל לא מוצא. מערכת הפעלה: חלונות 7 תודה
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
המחשב נייח gtx 670 לוח אם - B75N-D3H שאני משחק במשחק ואז אחרי כמה דקות זה יוצא וכותב לי : Display driver stopped responding and has recovered Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver , Version 301.42 stopped responding and has successfully recovered מה לעשות ? מחקתי כבר והתקנתי גרסא ישנה זה עבד יותר טוב ואז אחרי דקה יותר מהרגיל עוד פעם אותה בעיה ואז ניסיתי למחוק ולהתקין את הדרייבר החדש והבטא ועוד פעם לא עובד ... בבקשה תעזרו לי המחשב חדש הכל חדש מלפני כמה ימים
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
רק אתמול הייתה לי הזדמנות להוציא את המחשב החדש (מפרט בצד) מהקרטונים ולהתקין את ווינדאוס. החלקים עצמם הורכבו בחנות, כל מה שנשאר לי לעשות זה להרכיב את הדיסק הקשיח (סיגייט ברקודה 500GB) ומאוורר 120MM מקדימה. בנוגע למאוורר, אין לי מושג איך לפרק את החלק הקדמי במארז הזה כדי להוסיף שם מאורר. מישהו יודע ויכול לתת הדרכה בכמה מילים? בנוגע לדיסק קשיח, סה"כ השחלתי אותו במסילה במקום המיועד, ויש תופסן מיוחד במארז שתופס אותו במקום. אבל התופסן רק מצד אחד, כשבצד השני אין כלום שתופס. זה נראה יחסית מקובע למקום, אבל תקין?
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום. ווינדוס Update מגלה באופן די יעיל דרייברים. אבל לאחר התקנת ווינדוס, אני מוצא את עצמי לא בטוח האם עלי להתקין את הדרייברים דרך Windows Update או שעלי לגשת לאתר החברה ומשם להוריד את הדרייברים. מי מאלה מעודכן יותר? האם יש צורך בכלל לגשת לאתר החברה? למשל - הסאונד עובד אצלי במחשב מעולה, ללא שהתקנתי שום דבר. כאשר ניגשתי לאתר לוח האם, מצאתי שם דרייבר שמן למדי (שאני מניח כולל חבילת תוכנה) של RealTek Audio. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי לכולם, רציתי לשאול שאלה הקשורה לעדכון הביוס. יש לי את לוח האם (gigabyte DS3P (rev 2.1 בדקתי ויש לי את גרסה F7 של הביוס. האם עדכון לגרסה החדשה ביותר F12 יכולה לגרום לנזק כלשהו? מה זה בעצם אומר לעדכן ביוס? מה היתרונות והחסרונות של זה? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2747#bios תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, יש לי במחשב שלושה קשיחים. 80GB של מערכת ההפעלה, 320 ו-500 לאחסון. שני קשיחי האחסון מדי פעם מופיעים בעליה, ומדי פעם לא. ה-320 נוטה להעלם יותר. חיזקתי את החיבורים שלהם, גם המתח וגם ה-DATA, וזה לא עזר. מה שעוד גורם לי לחשוד בספק הכוח זה פיצפוצים וניצוצות ששומעים ממנו כשאני מדליק את המחשב, או כשאני רק מתקרב לכבל החשמל שלו. להחליף ספק, או ששני הקשיחים פשוט עומדים למות? אני תיכף אתן פה תמונת מידע ה-SMART שלהם. עריכה: http://speccy.piriform.com/results/In4qBvm0OWOn8ZY5ptbhJqe הנה.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מצורף סרטון להדגמה http://youtu.be/qQ3wzyKsSbE (לא הצלחתי להטמייע!) זה לא קורה בכל פעם
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לא זוכר מתי זה התחיל אבל לפני שבוע בערך החלפתי כרטיס מסך וגם לפני זה הייתי מקבל את ההודעה אחרי ריסטרט\הפעלה רגילה. לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אם לא אז בבקשה להעביר לפורום המתאים ולא לנעול :> אז..מזה יכול להיות ? בעיה בוינדוס או אולי וירוס ?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, היום ניקיתי את המחשב מאבק בעיקר בגלל שהטמפרטורות של המעבד היו גבוהות (והמאווררים עשו רעש) 80 מעלות במאמץ ו60 במנוחה. דגם המעבד E6600 עם קירור סטוק. הסרתי את הקירור וניקיתי אותו כמו שצריך...כנראה זה לא היה חכם. וכמובן את שאר החלקים... הטעות היא שהשתמשתי בשואב אבק. לאחר שחיברתי הכל בחזרה נראה שהכל עובד כשורה עד שאחרי כמה דקות היה אחוז גבוה של שימוש במעבד והמחשב נכבה...אחרי זה זה קרה שוב...אחרי זה פירקתי והרכבתי שוב את הקירור של המעבד... ועכשיו אחרי מקסימום חצי דקה המחשב נכבה עוד לפני שמגיע לווינדוס. שאר המפרט: לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3, כרטיס מסך ASUS GTS 250 1GB, זיכרונות- 2 של 2 גיגה 800MHZ. ספק כוח EZCOOL 450W. למישהו יש רעיון מה כדאי לנסות לעשות בשביל לפתור את …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! הכבל HDMI שלי נשבר ואני חייב לדעת איך מתקנים אותו! פשוט הכבל עובר דרך הקיר ואין לי אפשרות להחליפו באחר. ראו שלוש תמונות מצורפות!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל כמה שניות המחשב קופא ואז חוזר לעבוד. המחשב די חדש פחות מחצי שנה נראלי אני לא בטוח. מעבד i3-2120 זיכרון 4GB כרטיס מסמך GEFORCE GTX 550 TI win 7 64bit הבעיה היא מהימים האחרונים. קניתי תמחשב מאייבורי
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה: יש לי שלושה מחשבים בבית, שכולם מחוברים לאינטרנט. מחשב א' מחובר באופן חוטי לראוטר (כבל ethernet), ומחשבים ב' וג' מחוברים באמצעות כרטיסי רשת חיצוניים (אחד EDIMAX השני TP-LINK) עכשיו לבעיה: מערכת ההפעלה של מחשב א' (נקרא לו המחשב הראשי...) היא ווינדוס 7, 64 סיביות. שתי מערכות ההפעלה של המחשבים האחרים הן WINDOWS XP. את מחשב ב' הצלחתי לחבר למדפסת ולרשת הביתית, בעוד את מחשב ג' לא הצלחתי. מה השוס? כולם מצליחים להתחבר לאינטרנט. את מחשב ב' בהצלחה ניסיתי דרך 'הוסף מדפסת' -> הראה לי רשימה של רשתות אבל לא הצלחתי להפעיל את המדפסת... אח"כ עשיתי RUN -> אייפי של המחשב הראשי (מחשב א'), וזה הציג לי את המדפסת שאני צריך. -> דאבל קליק, הוסף מדפסת... והכל…
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
המחשב כאילו נכבה, אך הוא נשאר במעין מצב של כאילו Standby. כדי לכבות אותו לגמרי עלי לסגור את כפתור ההדלקה של ספק הכוח. כל הנסיונות שנסיתי לעשות בהגדרות של הביוס (כמיטב הבנתי וידיעותיי) לא הועילו. דבר נוסף: כשאני מאתחל את המחשב, הוא מגיע ב-Post לנקודה של פירוט אפשרויות ההפעלה ובמקום לפרט את האפשרויות, מופיעה השורה: Fixing firmware, ספירה מהירה עד 100%, אתחול מחדש שלוקח הרבה זמן ואז המחשב עולה בצורה נורמלית. אני מקווה, שניתן לפתור את הבעיה. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום . אתמול הורכב לי מחשב יחסית ישן אבל עובד טוב . לוח האם שלו : Mainboard Model IS7/IS7-G/IS7-E(Intel i865-ICH5) (0x0000086C - 0x598BBEBC) הכל עובד מצויין רק שאיני מוצא דרייבר לסאונד . אשמח אם תוכלו לעזור לי במשימה ולשמח אותי . צרפתי גם : CPU-Z TXT Report שבו בעצם רשום על איזה לוח אם מדובר .... יתכן ואני מחפש את הדרייבר הלא נכון . אשמח לעזרה . תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-