תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מחשב חדש בין חודשיים asus zenbook duo 2024. שאני משנה במחשב לקצב רענון של 120 הרץ אני שם לב שיש מין הבהובים קלים כאלה במסך,יש לציין שצריך ממש ממש לשים לב לזה רק חדי עין יבחינו אבל זה מציק לי שיש את זה בכלל. שאני משנה ל60 אין את זה. האם זה בעיה או שצריך לשנות משהו בהגדרות?
-
- 2 תגובות
- 360 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה, המחשב לא נידלק. הכל התחיל שכפירקתי את המחשב כדי לנקות אותו, וכשהרכבתי בחזרה הוא לא נידלק, לא משמיע ציפצופים, אבל הLED של ה POWER נידלק ברגע שאני מחבר אותו לחשמל. אם מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי אני אשמח מאוד!
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה סיבות יכולות להיות למחשב שלמראית עין עובד לא לשלוח אות למסך? עם לחיצה על כפתור ה-POWER כל המאווררים מופעלים כל הנורות דלוקות, נורת הבקרה של הלוח אם גם כן עובדת, אין ציפצופים, כל הרכיבים פרט ללוח אם נבדקו ונמצאו תקינים, המחשב נבדק על שני מסכים שונים (שניהם תקינים).
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ! המחשב שלי בן שלושה חודשים וכבר התחיל לעשות בעיות - המהירות תגובה שלו ירדה והוא נוטה להיתקע כשפתחתי את המחשב גיליתי שהמאוורר הפנימי שלו (gigabyte 4000-עם אור כחול מזעזע וזרועות קירור פריאון) מלא באבק . ניסיתי עם שואב אבק לנקות - הרוב ירד אבל המחשב עדיין מתאמץ . מה עושים ? איך מונעים מאבק לחדור למחשב ? והאם נראה לכם שזו הבעיה ? חוץ מזה הייתי רוצה לדעת אם יש תוכנה שבודקת מאיזה מרכיבים בנוי המחשב . יש לי הרגשה שמה ששילמתי עליו בחנות זה לא מה שקיבלתי... אשמח מאוד לעזרה , תודה
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
היום גלשתי באינטרנט, ופתאום המחשב נכבה טוב הדלקתי מחדש המסך עבר מאנאלוגי לדיגיטלי מספר פעמים וחוזר למצב סטנדביי המחשב עצמו דולק, פתחתי את המארז החלפתי את הסלוט של הכרטיס מסך לשני, שמתי מסך של מחשב אחר עדיין מת אין תצוגה המסך על סטנדביי יש לציין שהמאווררים עובדים, הכרטיס רץ והמחשב נראה תקין לגמריי המחשב נקנה מסקייפיסי לפני פחות מחצי שנה המפרט הוא כך Intel i5 GTX275 של פאליט Gigabyte P55-UD2 Chieftec 650W 4GB DDR3
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא טוען את המסך של לוח האם ואז נתקע במצב של מסך שחור עם פס לבן מהבהב בקצה למעלה משמאל. ניסיתי להעלות התקנה של ווינדוס דרך ה BOOT ולמרות שסימנתי את ה CD ראשון בעדיפות בביוס, הוא עדיין נתקע באותו מצב ואפילו לא מגיע לשלב של BOOT FROM CD... יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ומה אפשר לעשות בנושא? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, (חדש פה...) היום (עכשיו) פתחתי את המחשב שלי ועוד לפני שנטען הXP יש לי הודעה: boot and select proper boot device inseret boot media in selected boot device and press a key מה זה אומר? (ניסיתי לפרש אבל גם אחרי זה לא הצלחתי להבין) ומה עושים?? *כשאני לוחץ על מקש כלשהו במקלדת משתכפלת ההודעה...
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
נתחיל מהמפרט כרטיס מסך 650TI מעבד Q6600 זכרון 4GB כבר תקופה ארוכה שיש לי תופעה מעצבנת שכל הסרטונים ברשת נתקעים לי במיוחד בגוגל כרום אם זה ביוטיוב פייסבוק או בכל אתר שמפעיל סרטונים הסרטונים פשוט מופיעים בהילוך איטי באופן תקוע גם סאונד וגם תמונה יש לציין שבאקפלורר הסרטונים ביוטיוב פועלים חלק אך בשאר האתרים נתקעים. בנוסף לכך יש לציין שסרטים שאני רואה במחשב לאחר שהורדתי אותם שהם FULL HD אינם נתקעים בכלל. הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי שוב כנ"ל לגבי הזכרונות והמעבד לוודא שאין שום דבר שהוא רופף ולא מחובר טוב הכל מחובר באופן תקין עם ריפוף קל של הכרטיס מסך שאין לו סגירה על מנת להושיב אותו שלו יזוז אז אילתרתי לו אחיזה שלא יצא או יזוז מהתושבת קשה לי לדמיין שהבעיה מהכרטיס מסך כי ש…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, האם קיימת אפשרות לחסום במחשב אפשרות שמשתמש יחבר דיסקים ניידים, רכיבי פלש וכו' ויעתיק קבצים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכם, הבעיה: המחשב קורס (מתבצע כיבוי של המחשב) בתחילת המשחק skyrim, אז חיפשתי ברשת פתרונות והגעתי לתוכנה furmark שאמורה לבדוק את המחשב במאמץ, הדלקתי את התוכנה לחצתי "Burn in test" והמחשב קרס אחרי 10 שניות, לא היו תוכנות שרצות ברקע. צירפתי תמונה של speedfan. image upload בחלונות הריקים האלו אמור להיות נתונים נוספים, אבל לא מופיע שם שום דבר (גם כאשר הרצתי כאדמיניסטרטור). כפי הנראה הכל עולה באש, המחשב נמצא על שולחן ואין שום דבר שחוסם את פתחי האיוורור. המפרט : dell vostro 3500 i5 560m 4GB ram geforce 310m windows 7 pro x64 eng מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי ריסטרט פתאומי ומאז כל בוט גורר מסך כחול, אבל הוא מופיע לחצי שנייה ואז יש ריסט (וחוזר חלילה..) לא מצליח להכנס ב-safe mode (רציתי לבדוק את ה-dump( וכרגיל ה-last known good configuration והשיט הזה זה סתם פלופ... החזרתי את הביוס לדיפולט ועדיין אותו דבר יש למישהו רעיון? אין לי כוח לפרמט בפעם המיליארד
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
שלום. נתקלתי בבעיה אחרי הרכבת במחשב אסביר את העניין בקיצור כדי שתדעו על מה מדובר. קניתי מחשב חדש זה המפרט שלו. Motherboard MSI X99S XPower AC (MS-7881) ╚►CPU Type HexaCore Intel Core i7-5820K, 3300 MHz ╚►Motherboard Chipset Intel Wellsburg X99, Intel Haswell-E ╚►Disk Drive Samsung SSD 840 PRO Series ╚►Video Adapter nVIDIA GeForce GTX 970 (G1) gigabyte ╚►Memory 16GB (DDR4-2400 DDR4) ╚►Case 900D ╚►Sound Card ASUS Xonar DX 7.1 ╚►Monitor 24 LCD ASUS HDMI 1920 X 1080 1080P ╚►Power Supply 1000W Gold! 80 Plus! COUGER CORSAIR Hydro Series H110 Extreme Performance Water/Liquid CPU Cooler. 280mm היה לי בעיה בעידכון של הביוס ונדפק הלוח כי ברוב טיפשותי דפקתי גם את הביוס …
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל עזרה בנושא. אני מנסה לפרמט את המחשב, כבר עשיתי את זה הרבה פעמים בעבר. משום מה הפעם זה לא עובד, אני מאתחל עם CD של ווינדוס XP, המחשב מתחיל לקרוא את הקבצים ובשלב מסוים הוא נתקע, או שהוא נתקע ברגע שהוא מגיע לשלב של הגדרת המחיצות. לאחר שאני מכבה ומדליק מחדש את המחשב, המסך לא נדלק - בעייה שנפתרת בעזרת איפוס ביוס, הבעיה שאני כל פעם צריך לאפס את הביוס אחרי ניסיון כושל של פירמוט. מפרט למקרה שצריך: מעבד Intel Celeron 2.67Ghz 533FSB לוח אם ABIT IS7-V2 כרטיס מסך PINE XFX FX 5200 128MB זיכרון DDR 400 512MB תודה, אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני אקצר כמה שאני אוכל.. אוקי אז כבר ממזמן יש לי את הבעיית קפיאות במחשב חשבתי שזה בגלל היוטורנט ועשיתי מה שאמרו לי פה לעשות אבל זה חזר... פירמטתי את המחשב ושוב זה חוזר וקופא... ממה שאני שם לב זה מהיוטרנט ובחיפוש עדכונים של הויסטה ששם זה קופא תוך כמה שניות יש לי הארדדיסק של סיגייט שהם הבעייתים ועשיתי לו עדכון FW הרצתי בדיקות בOCCT והכל תקין שם.. אשמח לעזרה במציאת הגורם הבעייתי... כי אני כבר לא יודע איך לחקור את זה
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי, הלכתי לחבר כדי לתקן לו את המחשב כפי שהוא הגדיר המחשב נדלק אך לא רואים. אוקיי מדליקים המחשב,אך אין צג לא רואים.יש אור כתום במסך. פירקתי את החיבור של המסך לכרטיס מסך,הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי מחדש את הכרטיס. מדליק מחשב מאוורים עובדים,מאוור של הכרטיס מסך עובד אך עדיין לא נדלק. אוקיי אמרתי לעצמי יכול להיות שהבעיה זה הכרטיס מסך, פירקתי את הכרטיס מסך וחיברתי במחשב אחר ועבד המסך. לוח אם נראה תקין הכל עובד ויזואלית,כל המאוורים עובדים. במחשבה שנייה חשבתי אולי הצג לא טוב או לא מתאים[למרות שלא הגיוני כי במחשב אחר עבד],ניסתי צג אחר וגם לא נדלק. משום מה אני מנסה לבין למה לא המסך לא נדלק אם הכרטיס מסך תקין ומסך תקין. ** עריכה כמו כן ניסתי כרטיס מסך אחר שכן עובד במחשב הזה ועדיין…
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ביתי חדש עם הארד דיסק SSD שעליו מותקנת מערכת הפעלה וכמה תוכנות של המחשב. ברשותי מחשב מיני PC שנקרא NUC 2820 של INTEL. לצורך בדיקה מסויימת הייתי מעוניין להעביר את הארד דיסק מהמחשב הביתי ל NUC, האם זה אפשרי ? האם יכולה להיגרם בעיה בהחזרה של הארד דיסק שתצריך פירמוט ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כנראה שנשרף לי הספק אחרי הפסקת חשמל (הספק הוא FSP BLUESTORM 400W) כשחזר החשמל הדלקתי את המחשב ושמעתי מין שני פיצוצים קטנים ומאז המחשב לא נדלק. הבאתי ספק כוח אחר לבדיקה (ספק ג'נרי) חיברתי אותו וכשאני מפעיל את המחשב יש צפצוץ ארוך יחיד ואחיד והלוח אם שלא נפסק עד שאני מכבה את המחשב. מה פירוש הצפצוף הזה? הלוח אם הוא Gigabyte EP43 DS3L תודה רבה לכם !
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב תיראו יש לי את המיפרט הבא e8400 asus p5ql-e 9800gtx+ zotac 4gb ram corsiar 550wtt nzxt tempest טוב תיראו המחשב ליעפמים ניתקע אבל רק במשחקים זה יכול להיות אחרי 10 דקות אחרי 3 שעות וגם אחרי 10 שעות וזה לא בעייתת היתחממות מעבד במנוחה 35 מאמץ מלא 42 שתי הליבות כרטיס מסך 40 במנוחה 61 במאמץ מלא החליפו לי כרטיס מסך ולוח אם וזיכרון ועדיין יש אותה בעייה אז אמרו לי שצריך לעשות עידכון ביוס ללוח אם יש לי את העידכון על המחשב אבל אני לא יודע איך לעדכן אני מפחד ליגרום נזק. אמרו לי לעשות את העידכון משום שהלוח לא מספק מספיק מתח למעבד ושאחרי העידכון הלוח ייתן יותר מתח
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוחGAZ-77-D3H וכרטיס NVIDIA GeForce GTX 560 Ti עכשיו , אחרי שהתקנתי דרייברים ללוח אם + דרייברים לכרטיס מסך אני רוצה להקין גם את התוכנה הזאת של לוסיד כי בעיקר בגלל זה קניתי את הלוח הזה , ואז יישר בתחילת ההתקנה הוא מקפיץ לי הודעת שגיאה : INTEGRATED GRAPHICS DEVISE WAS NPT FOUND - VIRTU MVP WILL NOW EXIT.... מה זה לעזאזל ולמה זה לא נותן לי להתקין את זה ? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש שלי : Q9400 GA- EP43-DS3L 2048X2 KINGSTONE HYPERX1066MHZ בתוכנה CPUZ הוא מזהה את הזכרונות אבל רשום שהם עובדים על תדר 400 MHZ מישה ויודע למה ?? המחשב נקנה מ KSP
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי Windows 7 sp1 64bit. במקום שיופיע הסמל עם סימן הקריאה כנהוג כשקיימים עדכונים, מופיע מה שצירפתי להודעה. בתמונה השנייה כך מופיע החלון כשאני בוחר עדכון. מה יכול לגרום לזה?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום,יש לי כרטיס מסך 6800 גי טי ל agp/ החלפתי לו משחה טרמית-אך לצערי שמתי משחה על משחה קיימת וכנראה נגרם נזק..יש מלא ריבועים ונקודות על המסך- ולעיתים אפילו הווינדוס לא עולה. מה עושים.?האם יש אפשרות לתקן.??איך אני יודע שהכרטיס נשרף?או שאפשר עדיין לתקן את זה?ןוהאפ מישהו מכיר מקום שיכול לבדוק ולתת לי חוות דעת מקתועית?תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה התרשמתי מאוד מהפורום ראיתי פה הרבה מומחים עכשיו לבעיות שלי.. למחשב שלי יש בעיה שהוא תמיד מתכבה לי וליפני זה עושה לי מסך כחול עכשיו אחרי שהתרשמתי מהפורום הבנת איך לבדוק והוא מראה לי את הקוסץ הזה: win32.exe בערך הרבה פעמים גם עם התוכנות וגם במסך הכחול עכשיו הבנתי שזה בעיה של דרייברים אבל אני לא יודע באיזה להתמקד והחשב שלי משנת 2002 -2003 ישן מאוד פנטיום 4 ואני גם צריך תוכנה שתתאים למחשב שלי לבדוק טמפרטורה ניסתי את התוכנות שפה הרוב איזה 5 וחלק לא הצלחתי בכלל להפיל אבל אני לא מצליח להפעיל אותם או שהם לא למחשב שלי ויש לי עוד בעיה בקשר לדוח שגיאות מישהו יכול להסביר לי איך לשתק את החרא הזה מכול דבר הוא יוצא לי.... אה ותודה מאוד!
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אהלן חברה', לפני כשנה רכשתי מחשב חדש עם זכרון גדול (8 ג'יגה), לוח אם איכותי, מעבד i5 וכמובן 2 כרטיסי מסך של ATI מחוברים יחדיו ב CrossFire מדגם 9850 כמעט מהיום הראשון היו לי בעיות עם המחשב - לפעמים כשאני משתמש בתוכנות גרפיות כמו צפייה בסרטון פלאש, עריכת שלב משחק ב CryENGINE3 או משחקים שונים המסך מוחשך לי אבל המחשב ממשיך לעבוד. לא משנה מה אני עושה המסך נשאר כבוי והבעיה נפתרת רק בעת כיבוי המחשב מחדש. אני דואג תמיד לעדכן את הדרייברים של כרטיס המסך ואת הוינדוס. בדקתי שוב את החיבורים של כרטיסי המסך ואת ההגדרות של הקרוספייר ואני לא מצליח למצוא בעיות. יש למישהו נסיון עם הבעיה הזו או יודע איך פותרים אותה? אולי זו בעיה של קירור (כי הכרטיס מסך מתחמם כשהוא צריך להתמודד עם משחקים כבדי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-