עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by TheDiesel,

לגבי המשחק NBA2K21 הוא עובד טוב אבל אין סאונד אם אפשר פיתרון..

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by Niv golan,

שלום יש לי מחשב קצת ישן פנטיום 2 והוא לא נדלק לי בכלל אני בטוח ב-99.9 אחוז שהספק טוב וישנה עוד בעיה כשהייתי מצליח להדליק את המחשב אני לא רואה כלום על המסך אפילו לא את המערכת ההפעלה שעולה מה אוכל לעשות בנידון???

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by Bentel,

שלום המחשב נדלק אבל המערכת הפעלה לא עולה וגם לא המסך של הביוס. אם אני עושה ריסט פעם פעמיים המחשב עולה רגיל.... איפה יכולה להיות בעיה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by יוסי ח1,

שלום לכולם אני חדש כאן ומקווה שהגעתי לפורום הנכון, כי אני כבר לא יודע אם הבעיה היא חומרה או תוכנה, הבעיה היא כזאת מחשב פנטיום 3 מתעקש לעלות דרך כונן A למרות שהוא לא קיים כלל במחשב ומבוטל ב BOOT הסידי רום מוגדר כראשון בעליית המחשב ואחריו הדיסק הקשיח, גם ניסיתי שהדיסק הקשיח ראשון וכלום לא עזר בתודה מראש יוסי

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by ilanb0,

איך אפליקציה כזו (למשל כמו "פתיחה בנגיעה") "יודעת" לפתוח רק את שערי החניון של הבניין שלנו, ולא שערים של חניונים אחרים? יש לציין שהכנסת מספרי הטלפון של הדיירים שמקבלים הרשאה לפתוח את השער היא באמצעות אפליקציה אחרת - אפליקציית ניהול שאינה תת אפליקציה של פתיחה בנגיעה.

6. Started by galedri,

יש לי כרטיס טלויזיה ואני לא יודע איך קוראים לו של איזה חברה הוא בקיצור אני לא יודע עליו כלום והעלתי לפה תמונות שאול אתם תזהו ותביאו לי גם את ההתקנה שלו(דרייבר) תמונות: 1)http://img260.imageshack.us/my.php?image=001ru5.jpg 2)http://img235.imageshack.us/my.php?image=002du3.jpg

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  7. שלום לכולם רכשתי כרטיס קול חיצוני מערכת הפעלה 7 העניין שאני מחבר אותו ב usb הוא נדלק.הבעיה שבקיובס (תוכנה עריכת מוזיקה) הוא מראה אותו בדרייברים אבל לא נותן לבחור בו .כאילו לא מזהה אותו אשמח לעזרה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  8. Started by AtomiX,

3 נורות בקרה דולקות אחת כבתה.. עדיין לא עולה החלפתי מעבד זכרונות ניסיתי לשים זיכרונות בסלוטים שונים.. שומדבר לא עוזר.. אני מיואש ... גם סימוס ריסט עשיתי אולי 20 פעם בכל דרך שהיא.. האם מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  9. כן יש לי הרבה בעיות בשדרוג האחרון...=\ מפרט: intel q6600 gskill 2048 enermax liberty 500 gigabyte 965p-ds3. geforce 6600. קניתי היום את הגרסא oc2 של BFG. החלפתי את ה6600 בכרטיס הנ"ל חיברתי למסך ו...כלום המסך לא נדלק! בדקתי את המסך במחשב אחר והוא תקין לחלוטין. חיברתי את ה6600 בחזרה ושוב המחשב טוען שהוא אינו מחובר למחשב!!!! המחשב נדלק כל המאווררים [כולל המאוורר של הכרטיס מסך] פועלים! הדיסקים קשיחים רוטטים... בקיצור אין לי מושג מה הבעיה...החלפתי גם כמה סוגי זכרונות וזה לא עבד.... מפתה לומר שהבעיה בלוח אם אבל אם כן למה כל שאר הדברים פועלים? קיצר אין לי מושג מה הבעיה מה שמוזר שהלוח עבד לפני שחיברתי את הכרטיס החדש.... למשהו יש מושג מה באפשרותי לעשות??? תודה ענקית לכל מי שיעזור.…

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by ronen_pr,

שלום, יש לי בעיה מאוד מוזרה ומעצבנת במחשב שכבר מציקה לי מספר חודשים. אני כמעט בטוח שמדובר בבעיית חומרה כי ניסיתי כבר להחליף תוכנות. המחשב שלי פועל בסדר גמור בסביבת העבודה הרגילה, אבל הוא נתקע באופן קבוע כשאני מפעיל משחקים. אני מצליח לשחק מקסימום 5 דקות לפני שהוא אומר לי שחלונות מצא בעיה והוא צריך לסגור. לפעמים החלון שלי פשוט נסגר, לפעמים המחשב נתקע ולפעמים הוא מאתחל את עצמו. ניסיתי להפעיל מספר משחקים ובכולם הוא נתקע בשלב מסויים. ניסיתי להחליף חלונות, עבדתי עם אנטי-וירוס, בלי אנטי-וירוס, עם תוכנה הזאת ובלי ההיא ושום דבר לא משתנה. ניסיתי גם להחליף את רכיב הזיכרון וגם לא עזר, המחשב נתקע גם עם רכיב זיכרון אחר. אני אובד עצות. אין לי מושג מה לעשות ולמי לפנות. אני בטוח שמדובר או…

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by imac,

זה התחיל לפני יומיים אני לוחץ על החייגן והוא לא נפתח עכשיו רציתי לנסות להתקין את הדריברים מחדש אבל משום מה אני החלון של הDEVICE MANAGER לא נפתח גם הNETWORK CONECTIONS לא נפתח גם ADD HARDWARE לא נפתח אז מה עשיתי נכנסתי לתקיה של הדריברים ועשיתי משם UNINSTAL ואחר כך הDEVICE MANAGER והשאר פעלו התקנתי דריברים מחדש טוב הפעלתי את המחשב מחדש ומה עוד הפעם אותה בעייה אני מתחנן תעזרו לי זה מעצבן כל הזמן שמדליקים את המחשב צריך להתקין מחדש את הדריברים משהו יודע למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  12. Started by eliom,

שלום. כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה של המחשב.לוקח איזה חצי דקה עד שאני שומע את הצפצוף של הזכרון.(לפעמים לא שומע בכלל ולא נדלק המסך)ומסך נדלק. ובשלב ה-post הוא נתקע שמה איזה דקה ואחר כך ממשיך לעלות. מהי הבעיה ופתרונה? תודה,

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. תשמעו היו לי בעיות עם המחשב ואחרי הרבה זמן הצליחו לסדר לי אותו ! עכשיו זה המפרט שלי AMD +3000 RAM 1.5 Giga כרטיס מסך AUSU 8800GT 512MB (ללא OC) וספק HEC 400W עכשיו אני הורדתי משחק אני בא להעתיק את הקבצים לHDD אחר והוא פשוט נתקע לי אבל דרך הsafe mode הוא לא נתקע בהעברת קבצים מHDD 1 לHDD 2 למה זה קורה לי רק בוינדוס ולמה זה קורה בכלל !? אנשים האם הבעיה היא בספק ואחרי שאני יחליף זה יתפטר ?. האם אתם חושבים שהבעיה במשהו אחר תנסו לעזור לי ולמצוא אותה תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  14. קורה לי בלא מעט סרטי 4K כמה שנסיתי לא הצלחתי לפתור את הבעיה או להבין בכלל ממה היא נגרמת.. קורה ב VLC, 5KPlayer, BS.Player וכל נגן מדיה שהצליח לפתוח את הקובץ מצורף דוגמה ונתוני המדיה נתוני המחשב: מעבד AMD Ryzen 7 2700x לוח אם: GIGABYTE b450 aorus m 32 RAM DDR4 כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE GTX 1060 6GB מסך: LG 27GL83A-B 27 Inch Ultragear QHD IPS 1ms NVIDIA G-SYNC

15. Started by elad2k,

אני מנסה להתקין ווינדוס ולא מצליח!!! התקנתי כבר בעבר את ה SATA שלי של WD עכשיו אני מנסה להתקין את של דוד שלי ולא הולך לי!!! זה לא חדש לי ואני עובד בדיוק לפי הסדר הנכון: F6 כשמבקש ממני ,טוען את הדרייבר מהפלופי אבל בסופו של דבר שהוא אומר להתחיל את ההתקנה הוא מוציא אותי וכותב: או שיש בעיה בחיבור המתח או הנתונים או שיש בעיית תוכנה... מה דפוק פה? לחבר את הכבלים לא צריך להיות גאון ועם הדרייבר לא נראה לי שטעיתי איפה שהוא. אני די לחוץ בשבילו כי בדיוק הרכבתי לו את הרכיבים הנ"ל במחשב: AMD 3500 64BIT 939 + ABIT AV8 3RD EYE + CORRSAIR 1024 MEGA 3200XL

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  16. Started by יוסף2,

שלום יש לי מחשב נייד מסוג Thinkpad 600x של IBM וכל המסך מרצד, מישהו יודע איך מפרקים דגם זה על מנת שאני אוכל להתעסק עם לוח האם?? אלה אם כן למישהו היתה בעיה דומה והוא יודע איך לפתור אותה, אשמח מאוד לקבל עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by פלמחון,

שלום רב קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה , מידי פעם המחשב פשוט קופא ואי אפשר לעשות כלום אפילו כפתור הריסטרט וההפעלה לא מגיבים ואפילו כשאני מנסה מלוח האם, יש לציין כי כל הטמפרטורות תקינות, עשיתי בדיקת מאמץ עם occt והטמפרטורות של המעבד מאוד נמוכות, המחשב לא עבר אוברקלוק של שום רכיב. מה לדעתכם מקור הבעיה?

18. Started by ELAD1210,

התקנתי תוכנת שידרוג של אקס פי על 98. לפני השדרוג הכרטיס מסך עבד בסדר ואחרי השידרוג הוא נותן לי הודעה כאשר אני מנסה להפעיל מוזיקה כי אין לי כרטיס קול, איך ייתכן הדבר. ושנית אני צריך להצתקין דריבר של- MUCROSOFT WINMM WDM AUDIO COMPATIBILITY איך אני משיג אותו? תעזרו לי מתחנןןןןן

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  19. Started by matityahoo,

בהדלקת המחשב כשמגיע הלוגו של ווינדווס הקונן עושה רעש ולוקח לו כ חצי דקה לעלות לאומת זאת ב ריסטרט רוב הפעמים עולה די חלק ולפעמים נדירות גם בהדלקת המחשב הוא עושה טובה ועולה מבלי לטחון למה זה ? אולי יש משהו שכדאי לעשות ?

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by FatherBoard,

קיבלתי ב-PCMARK: CPU - 4664 (PENTIUM 4 2.0A MEMORY - 4397 (256 DDR 333 HDD - 564 (WD 40 GB 7200 אני לא מבין בזה כלום. האם התוצאות טובות?

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. הכל התחיל לפני שבועיים....זה היה יום סגרירי ברחובות קרית-ים. עוד באותו היום קמתי בבוקר, ולפי תחושת הבטן ידעתי שמשהו הולך להדפק... בשעה 15:00 באותו היום פתחתי את המחשב, התחברתי לאינטרנט והלכתי לאכול. חזרתי, גלשתי בערך חצי שעה ואז המחשב נתקע. נתקע לגמרי ללא אפשרות להזיז את הסמן, ללא אפשרות לעשות שום דבר. עשיתי רסטרט, והמחשב עלה. אבל, המחשב לא עלה כרגיל, הוא עלה עד לווינדוס, ואז בום הוא נכבה. פתחתי אותו והמסך לא עלה. המחשב פעל, אבל המסך לא קיבל שום נתונים. בדקתי חיבורים, ראיתי שכל החיבורים בסדר, עדיין זה לא עובד.. פתחתי את הדלת של המחשב, הוצאתי את המעבד, והכנסתי מחדש. הפעלתי את המחשב, וכל בסדר. אחרי כמה ימים שוב פעם המחשב נתקע, שוב פעם אני מוציא את המעבד ושוב פעם הכל מסתדר. …

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by iMeash,

אהלן, לפני כחצי שנה רכשתי לפטופ. לינק לדגם: https://www.asus.com/laptops/for-home/vivobook/vivobook-16x-x1603-12th-gen-intel/techspec/ הדגם הוא עם מעבד i5-12500H, כרטיס גרפי של אינטל ו- 16GB זכרון. המחשב מתאמץ המון (שומע את המאווררים נותנים עבודה) בפעולות פשוטות כמו תכנות ב eclipse ועוד כמה טאבים של כרום שרצים ברקע אז החלטתי לבדוק את טמפ המעבד בעזרת התוכנה core temp. לפי אינטל הטמפ המקסימלית היא 100 מעלות אבל, המחשב נהיה רותח במקלדת ולדעתי זה לא תקין שהוא כל הזמן יעבוד על הטמפרטורות האלה גם במשימות פשוטות. האם יש משהו לעשות בנידון? מצרף תמונה מ core temp לפעמים יש גם קפיצות ל 97c בדקתי את ה cpu load במנהל …

23. Started by alfus73,

יש לי במחשב ספק כוח רגיל 250W., הציעו לי לקנות ספק של חברת Kmex עם שני מאווררים - 400W בעלות של 250 ש"ח. אני משדרג את הספק כי מדי פעם תוך כדי משחק, המשחק קופץ לשורת המשימות (ממוזער) ואז אני צריך להגדילו למקסימום. זה קורה בתדירות גבוהה. חוץ מזה אני מקבל מדי פעם את ההודעה הבאה (מצורף קובץ): מספר שאלות: 1. האם זו בעייה של הספק? 2. האם שדרוג הספק יפתור את כל הבעיות שתארתי 3. איך הספק שציינתי ואיך המחיר יש לי כרטיס מסך 6600GT ופנטיום 4, 3 גיגה הרץ, HD SATA ו 512 זכרון פנימי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  24. התזוזה לא הכי מדוייקת, לעיתים קרובות יש לו "קיפצוצים" קטנים, כלומר, תוך כדי העבודה וההזה של העכבר, לפעמים הסמן פשוט קופץ קצת הצידה, ולא בדיוק במקום שניסיתי להעמיד אותו. לא מדובר בשינויים גדולים במיקום, אבל עדיין מעצבן... האם צבע / טקסטורה של מה שיש מתחת לעכבר משנה ? "שפר את דיוק מהצביע" בחלונות - מסומן, לא עוזר. רעיונות ?

25. יש לי פנטיום 3 עם WIN98 ואני מחובר לאינטרנט דרך מודם USB ADSL(דגם ALE130). הבעייה שלי היא שכאשר אני מוריד דרך האימיול(רק דרכו) לאחר זמן מסויים מתבצע ניתוק מהאינטרנט ,ורק כיבוי והדלקה מחדש או לעיתים ניתוק וחיבור לאחר זמן מסויים של כבל ה USB מהמודם, נותנים אפשרות להתחבר מחדש לאינטרנט. מה ניתן לעשות כדי למנוע ניתוקים אלה?( הם קורים תמיד בחיבור לאימיול והחלפת גרסאות של אימיול או חיבור המודם USB לכניסת USB אחרת לא עזרו). תודה מראש אסף

• 0 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.