תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום ובוקר טוב, המחשב שלי לא מזהה אחד מהדיסקים הקשיחים- באופן מיסטי, זה תמיד כונן D [או יותר נכון, איפה שאני ממקם את הדיסק בתוך המארז, בslot אם ככה קוראים לזה]. בכל אופן זה כבר פעם שלישית, אז אני שולל את האפשרות שזו בעיה של הדיסק הקשיח עצמו [שהחלפתי פעמיים כבר]. השאלה שלי היא מה זה יכול להיות? בעיה במארז? בספק? בכבלים?? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, בשבועות האחרונים התחלתי לקבל מסכים כחולים בזמן משחק ואימוץ כרטיס המסך. בהתחלה רק מדי פעם, היום זה ממש כל כמה דקות. לפי מה שאני רואה המודולים שגורמים למסכים הכחולים הם atikmpag.sys ו-dxgkrnl.sys. השגיאה היא VIDEO_TDR_ERROR. המחשב מרסט את עצמו, ובדרך כלל משמיע צפצוף מוזר ולא מצליח לעלות, אין אפילו את הלוגו של ה-bios. ואז יש מעגל כזה של ניסיונות reset של המחשב ללא הצלחה. כשזה קורה אני מכבה בעצמי את המחשב, מחכה כמה שניות, ואז מדליק אותו שוב. רק אז הוא עולה כמו שצריך. במהלך שימוש רגיל (נניח גלישה באינטרנט) אני גם מקבל מדי פעם הודעות שגיאה, שאומרות שהמערכת עשתה reset לדרייבר של כרטיס המסך. במקרים האלה זה בלי מסך כחול ו-boot למחשב. יש לי כרטיס מסך GB HD6950. הסרתי את הדריי…
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
יש לי venice 3000 עם לוח אם neo2 platinum מערכת הפעלה: win xp pro עשיתי enable בביוס לcool'n'quiet, הורדתי והתקנתי AMD Athlon 64 Processor Driver for Windows XP מהאתר של AMD. העברתי ל Minimal power management הcpu-z מראה שהמעבד עובד ב1800 שזו המהירות הנקובה של המעבד הזה גם סגרתי את כל התוכניות בTaskbar ועדיין אותה מהירות. הtask manager מראה אחוזים בודדים של ניצול מעבד. ועדיין המהירות היא 1800 מה לא בסדר?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
רציתי לשתף פה צורה די רדיקלית לנקות כרטיס מסך, מיותר לציין שאין לראות במה שאני כותב פה המלצה - כל אחד מתעסק עם המחשב שלו על אחריותו בלבד. כבר תקופה שמשחקים נתקעים לי על Sapphire Radeon HD 4870 XT, אפילו כשאני על 100% מאוורר שלו, פשוט כי לפי התוכנה שלהם, Trixx, ה-VRMים של הכרטיס עולים על 100 מעלות והליבה הגרפית על 90 מעלות. מה שפתר את הבעיה (והפיתרון היצירתי והרדיקלי) היה לשטוף את הכרטיס כמו שהוא בזרם חלש של מים, את כולו, ואחר כך לשים אותו באוטו שלי להתייבש (הרי הטמפרטורה באוטו בשמש די חמה, מעל 80 מעלות לפעמים, והכרטיס ממילא בנוי לעבוד בטמפרטורות האלה) כמה שעות. אחר כך, בשביל הביטחון הנוסף, עברנו על הכרטיס עם מפוח לחץ אוויר, הכנסנו למחשב והוא עובד. …
-
- 37 תגובות
- 8.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום הקבלים בלוח אם שלי נדפקו וזה אז החלפתי את לוח אם מגת האחריות ואז באתי הביתה וחיברתי הכל, שומעים את כל החלקים עובדים וכאלשם דבר ל מוצג במסך, וגם אחרי שאני מכחה הרבה זמן אין צליל שהווינדוס עלה אז זה לא כרטיס מסך.. הלוח אם שהחליפו לי דפוק? יש מצב זה המעבד? תודה
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הטמפרטורות: המפרט: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Asus P5GD2-X (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) NVIDIA GeForce 6800 GS (256 MB) Maxtor 6V200E0 (200 GB, 7200 RPM, SATA-II) בחורף לדוגמא הטמפטורות של הכרטיס מסך שלי היו על 36-39, אז תתחשבו בעובדה שכרגע זה קיץ. לפני חודש וחצי בערך עשיתי נקיון כללי, הוצאתי את הכרטיס מסך, את הזכרונות, את המעבד החוצה והתחלתי לשאוב בכל חור במארז ככה שיהיה נקי מאבק, אבל זה בכללי הטמפרטורות שיש לי מאז עד עכשיו, אולי עלו בממש קצת.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך CHIMEI CMV 221D וכרטיס מסך 3DConnect X1900XT 512MB. כאשר אני מתקין את VISTA, היא מאפשרת בהגרות למסך להגיע לרזולוציה של 1024X768 בלבד. גם לאחר התקנת הדרייברים העדכניים של ATI, זה לא משתנה. רק אחרי שחיברתי במקביל מסך אחר (LG L1732P), ויסטה זיהתה אותו ונתנה לי לטפס עד לרזולוציה נייטיב שלו (1280x1024), ואחרי שניתקתי אותו, יכולתי להעלות את ה- CHIMEI לנייטיב שלו (1680x1050). שני המסכים מחוברים ב- DVI. יציאת הטלויזיה עובדת נהדר במקביל לחיבור המסך, וחוצמזה המסך עובד נפלא. השאלה שלי היא ממה זה נובע, וכיצד ניתן להתמודד עם התקלה בלי חיבור של מסך אחר (שלאו דווקא יהיה לי במקרים הבאים).
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מדובר במחשב נייח, מ. הפעלה Win 10, דיסק קשיח 500GB. התחיל מהיום. המחשב קפא ונתקע בעליית המערכת, כשהוצאתי את הדיסק קשיח מהמחשב, המחשב חזר לעצמו והפסיק להיתקע. החזרתי את הכונן למחשב ובחלון "המחשב שלי" הכונן נעלם משם, גם בניהול דיסקים. העלתי את המחשב ב-Safe mode וסרקתי את המחשב עם Spybot שלא מצא כלום, Malwarebytes שמצא 4 קבצי Unmalicious וסרקתי עם תוכנות אנטי וירוס אונליין של Eset ועוד אחד שגם מצא איזה משהו. בדיסק הנ"ל יש הרבה מידע אישי שחשוב לי ולא גיביתי אותו הרבה זמן. חיברתי את הדיסק חיצונית למחשב נייח אחר ובניהול דיסקים קיבלתי הודעה שבשביל לגשת אל הדיסק אני צריך לאתחל אותו, כמובן שלא עשיתי את זה. התקנתי תוכנה Get data back for NTFS והתוכנה לא זיהתה כלל את הכונן. חיברתי ב…
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה שבקובץ המצורף בכל אתר שאני מנסה להתחבר אליו, ולפני שאתם שואלים: התאריך והשעה במחשב נכונים פרמטתי את המחשב בחמישי אז מאוד קשה לי להאמין שמדובר ברוגלה או בוירוס ובכל מקרה הnod32 לא מצא כאלה. מה עוד יכול לגרום לבעיה? (אני משתמש בwin 7 ultimate)
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המפרט מחשב שלי הוא כזה amd 5600 , asus m2n sli deluex, wd320, geforce 8800winfast, 2gb ram enermax 400 בקיצור אחלה רכיבים. כשקיבלתי את המחשב אז הוא עשה בעיות עם הפיירוואיר המובנה על הלוח אם ושרף לי 3 מצלמות , לאחר שהבנתי שזה המחשב הרס את המצלמות ולא שום דבר אחר, החזרתי אותו לחנות והחליפו לי את כל הרכיבים מלבל הכרטיס מסך. עכשיו שקיבלתי אותו חזרה , התקנתי וינדוס, ומידי פעם קופצים לי מסכים כחולים. הקטע הוא שהמסכים הכחולים יאינן נשמרים בתקיית מינידאמפ בספרייה של הוינדוס אז אני לא יכול לברר בדיוק מה הבעייה ? למשהו יש פתרון אולי או כיוון מסויים מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היום הרכבתי ספק + כרטיס מסך אחרי שהרכבתי אותם אני מפעיל את המחשב ועולה לי כזה חלון עם הרבה כתוביות בסוף המשפט NO IDE MASTER H.D.D DETECTED הדלקה ראשונה של המחשב אחרי שהרכבתי את החלקים אז הופיע לי כזה חלון כחול כזה של הCD שלי ( יש לי 2 כונני DVD) ובסנוף ל2 CD הופיע לי בחלון עוד 2 משפטים (נראה לי הארד דיסקים שלי (יש לי 2 ארד דיסקים) ) יש לי 2 חיבורי SATA, אז במהלך ההרכבה כבל SATA אחד הפין שלו נשבר.. אז הלכתי לחבר שלי והוא הביא לי כבל חדש.. (לא יודע אם זה קשור אבל שתדעו) לפני כל ההרכבה זה לא היה לי (NO IDE MASTER H.D.D DETECTED). מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הכוונה היא שאני ב NVIEW ב DUAL VIEW, כשה TV הוא ה PRIMARY, ואז אני מחזיר את המסך מחשב להיות ,PRIMARY אז במקום לראות את שולחן העבודה אני רואה מסך שחור ואת הסמן של העכבר וזה נשאר ככה עד שאני עושה REBOOT. פתרונות? מה זה לא: 1: בעיה של דרייברים(עדכנתי וזה לא פתר) 2: חיזוק של כבלים(בדקתי) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב AMD 3000 ג'יגה זיכרון... אני יודע שהמחשב לא כזה חדש / מהיר אבל הוא אמור לסחוב ווינדווז XP בקלות. היה לי 80 ג'יגה דיסק קשיח עד לפני שבוע. סבלתי שמה מאיטיות שהנחתי שבאה כתוצאה מהתנגשות בדרייברים (כי יש לי מקלדת של לוג'יטק מהסט 110, במקום להשתמש בעכבר שלה אני משתמש בMX Revolution) והאמנתי שזאת אחת הסיבות להתנגשות ולהאטה. לא העלתי בדעתי שום חדירת ווירוס, ספייוור וכו' מכיוון שהיו לי כמה הגנות על המחשב (COMODO, AVG, SPYWARE BOOSTER) כל הזמן ניטרו את המחשב ולא איפשרו חדירה. מה עוד, שהשתמשתי עם FF עם תוספת שמבטלת סקריפטים ומדברים בדף לפעול... אז האמנתי שהכל ביחד ימנע ממני חדירה של ווירוסים או ספייוור דרך האינטרנט. החלטתי לקנות דיסק קשיח חדש של 500 ג'יגה כי נגמר ל…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים אני חובה חוויה מעצבנת. בכל פעם שאני רוצה לעבור לדף הבית של HWZONE הלא הוא: https://hwzone.co.il כתובת דף הבית משתנה אוטומטית ל https://hwzone.co.il/503.shtml ומשם הודעת אבוי! עמוד לא קיים. כשאני לוחץ על הקישור 'אתם מוזמנים לעבור לדף הבית' קורית אותה תקלה. רק ב FIREFOX. מה צריך לעשות כדי להיפטר מהמטרד המעצבן הזה ?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי בעיה כל הזמן ניפתחים לי אתרים בלי קשר סתם יוציאים לי אתרים פירסומות!!! :kopfpatsch: עכשיו ניסיתי עם כמה תוכנות לתקן תבעיה ולא הצלחתי חבר שלי אמר לי שיש לי איזה משהו במחשב שעושה לי את זה :jump: אבל לא מצאתי את זה ועברתי על כל המחשב :pissed: למה??? איך אני מתקן את זה???? :s07:
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קבצים מהארד דיסק שלי במשחב למחשב אחר אז לקחתי תהארד דיסק וחיברתי אותו למשחב השני אבל במחשב השני הקבצים נראים אחרים ומשונים אין תיקייות רק מספרים..... למה זה קורה?..... 2. איך אני מאט את קצבב ההרצה כשאני לוחץ dir בתיקייה מסוייומת? בתודה מראשששששש
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המחשב שלי לפני כחצי שנה: Gigabyte GA-8i945P-G Leadtek PX7600GT TDH Extreme, 256MB TwinMOS 512MB PC2-4300 512MB Dual Channel כשאני מריץ משחקים או 3dMark06 אני רואה ארטיפקטים. ממה שבדקתי, הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 50 מעלות ב- idle וזה עולה למקסימום של 70 מעלות (כשהרצתי 3dMark06). התקנתי את ה- Windows יותר מ-4 פעמים ועדיין אני רואה את הארטיפקטים... מישהו יכול לעזור פה? תודה... יניב
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב די חדש כפול ליבה עם 512 רם (אם זה חשוב אני אביא את הפרטים המדויקים) בכל אופן גם לאחר פירמוט המחשב מתנהג באיטיות וממש לא כמו שציפיתי למחשב כפול ליבה, כל פתיחת תוכנה די מורכבת כגון אופיס לוקחת נצח, כנ"ל בהעתקת קבצים. מה אפשר לעשות? האם ישנה בעית חומרה המשפיעה על האיטיות? אולי צריך לבדוק את הזיכרונות? (אין שום וירוסים או ספייורים) תודה
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אוקיי אז אחרחי מאמצים רבים כנראה גיליתי מדוע נוצרים המסכים הכחולים. יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים דרך קבל רשת. כאשר אני מחבר את המחשב השני למחשב שלי כדי שהרשת תעבוד נוצרים מסכים כחולים. כשאני מנתק אותו מהמחשב שלי אין... מה עליי לעשות? ד.א אני כמעט בטוח שהקבל רשת תקין כי התחברתי איתו לאינטרנט דרך המודם של הכבלים ולא היו לי בעיות . אשמח לתגובות ...
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP מתוך USB ומקבל את ההודעה שבכותרת הורדתי את הקובץ הזה בנפרד והחלפתי אותו בקיים ועדיין זה קורה יש פתרון?
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לא מציג טמפרטורות! מציג רק הארדיסק ומעבד!!! ניסיתי והתקנתי גם SPEEDFAN וגם תכנה של INTEL ושניהם לא מציגים! SPEEDFAN בכלל מציג לי רק את ההארדיסק. אין אפילו הצגה של מהירות המאווררים! בBIOS אני כן רואה את כל הנתונים הללו. יש למישהו רעיון? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 995 צפיות
-
-
לא מזמן פירמטתי את המחשב לפני שפרמטתי הכנסתי והוצאתי חומרה חדשה בלי בעיות עכשיו כשאני מכניס חומרה הוא לא מזהה אותה ואני צריך להתקין את הדרייבר ורק אז הוא מזהה אותה ובגלל זה אני לא יכול להכניס דיסקים קשיחים מישהו יודע למה? תודה מראש שגיא
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
זה התחיל לפני כמה ימים לאחר הפסקת חשמל, מאז אני פשוט לא יכול להפעיל את המחשב חשבתי שזאת בעיה בלוח אם, אבל הסתבר שלא - כל החלקים שעליה תקנים לגמרי... רציתי לשאול אם ייתכן שזוהי בעיה במפסק ההפעלה של המחשב? לגבי הספק אז לחבר שלי נשרף הלוח אם. תחילה הוא חשב שזוהי בעיה בספק וקנה אחד חדש מחברת - "Sunshine - Comma" לאחר שבאתי אליו עם לוח אם שלי הסתבר כי הבעיה היא אכן בלוח אם, אבל בעל הנות לא רוצה לקבל אותו בחזרה. השאלות שלי הן כאלו- 1. האם חיבור ונסיון הפעלה של ספק כוח "תקין" ללוח אם שבור יכול לגרום לשריפת לוח האם? 2. האם ישנה אחראיות על ספקי הכוח ושל חברת ה-"Sunshine - Comma" ביוחוד, ובאילו מקרים הוא יכול להיות זכאי להחזר כספי או לזיכוי בסך עלות הספק?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום רב! אני רוצה לקנות מחשב נייד יד שניה עכשיו הבעיה שלי היא לדעת אם המחשב תקין! כדגומאה אני רוצה לבדוק אם הזכרונות טובים ושלא יעלו לי כל פעם את המסך הכחול המעצבן של הווינדוס ויעשו לי ריסטארט עכשיו אני לא יכול להגיד לבן אדם תן לי את המחשב ללילה אני רוצה לבדוק את הזיכרונות של הנייד ב memtest..... מה עושים ? יש פתרון חלופי? (בהנחה שאני לא סומך על "הרצתי את התוכנה יומים ולא היה שום דבר....." מצד המוכר....) עוד דוגמאה האם יש אפשרות לדעת כמה זמן הסוללה מחזיקה מעמד? בלי שאני אצטרך להאמין למוכר?? יש איזה תוכנה או מכשיר שיכולים לבדוק את זה? ובכלל בגלל שאני הולך לקנות את הנייד הראשון שלי ואני ממש לא מבין בניידים ובבעיות הספציפיות שלהם? אתם יכולים לעלות לי טיפים לקנייה של הנייד מה…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מחר אני קונה מעבד-לוח אם+זכרונות חדשים...... וואני רוצה להשתמש בהארד דיסק החדש אז אני צריך לעשות משהו או פשוט לחבר את לחבר את הלוח אם וגמרנו עניין?
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-