עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מנסה לעדכן את הביוס של הלוח שלי (אף פעם לא עשיתי עידכון ביוס בעבר,הדגם של הלוח שלי רשום בחתימה שלי) הורדתי מהאתר של אסוס את התוכנה שאיתה אמורים לעדכן את הביוס שהיא: AFUDOS.exe והורדתי את הקובץ עידכון שהוא: P4P8E004.rom עכשיו לפי מה שהבנתי אני אמור לאתחל את המחשב במצב דוס.. הבעיה היא שיש לי Xp ואני לא יכול ליצור דיסקט איתחול ואני גם לא יודע מאיפה אני יכול להוריד אחד.. עוד בעיה היא שאין לי כונן 1.44 (שונא אותם) אז בעיקרון אני צריך בוט מcd שיפנה אותי לדוס ואז רק לצרוב את שניי הקבצים הנ"ל לתוך דיסק והכל יעבוד? (אם כן בבקשה תנו לי לינק להוריד דיסק איתחול cd שיתמוך גם ב cd ב דוס..) תודה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  2. שאם אני רוצה להמשיך לעשות BOOT אז ללחוץ על מספר כפתורים והבעיה שלי היא למה הוא ממשיך לשאול אותי את השאלה הזאת? הכל כבר מותקן אבל הוא עדיין שואל אותי את השאלה הזאת עם כל הפעלה של המחשב.. יש לי GigaByte K8NS Pro אם זה יעזור למישהו.

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  3. צהריים טובים. לי קוראים איליה. אני חדש פה בפורום ומכיוון שקיבלתי את הרושם שאתם מקצוענים ברצוני לאתגר אותכם בבעיה קלה שנתקלתי בה. -אתמול הרכבתי לחבר שלי מחשב חדש שהוא קנה, הוא קנה לוח אם וכרטיס מסך תומכי פיסיאיי אקספרסס כרטיס מסך: Gainward 6600 לוח אם של גיגהבייט: Ga-81915P הרכבתי לו את כל החלקים במחשב כהרגלי, אני משוכנע שכל החלקים חוברו כהלכה מכיוון שיש לי ניסיון רב בהרכבות. אך מסיבה מסוימת קרתה תקלה מאוד מוזרה ולא צפויה שאנני מצליח לפענח את המקור שלה. כל החלקים חוברו ועברו בדיקה מקיפה לסינון בעיות חיבור. כל החלקים מקבלים חשמל ועובדים בצורה תקינה כולל הכרטיס מסך , אני יודע זאת מכיוון שהמאורר על גבי הכרטיס מסך פועל. הבעיה היא שהכרטיס לא מוציא תמונה על גבי ה…

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  4. Started by Lord^Lior,

המחשב שלי: Pentium 4 2.4 ram - 256 ddr, 266 hz geforce 4 mx 440 128 ddr widnows xp pro אז ככה - הבעיה היא שכשאני משחק, לאחר משהו כמו 20 דקות המחשב נתקע לחלוטין, המסך שחור והמקלדת לא מגיבה, או לחילופין מסך כחול שאומר שהווינדוס ניסגר בכדי למנוע נזק למחשב שלי, ושאם המסך הזה מופיע יותר מפעם אחת אז אני צריך לבדוק חומרה חדשה שהתקנתי, ואפילו להסיר אותה אם הבעיה נמשכת. מה שכתוב יותר ארוך מזה, אבל זה הרעיון הכללי. אם צריך, אני יכול להעתיק אותו הנה. בנוסף, בסוף המסך כתוב Starting memory dump או משהו בסגנון. פעם אחת היה כתוב בהתחלה IRQ_DRIVER_NOT_LESS_OR_EQUAL. בעבר הלא רחוק בכלל היו לי בעיות עם הלוח אם (הראשון מת בנסיבות לא ברורות, ולאחר 3 ימים הלוח החדש שקניתי עשה בעיות דומות, אבל…

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  5. Started by hellyeahmofo,

יום בהיר אחד אני שם לב שהמחשב עושה פתאום ריסט ללא שום סיבה , גם מס' דקות אחרי אתחול ונכנס ללופ עד שאני מכבה את המחשב עם הסוויץ' למיטב ידיעתי זה עלול להגרם עקב קבלים נפוחים ,ספק גרוע , חיבורים לא טובים של ה atx או של המפצל או של השקע בקיר או עקב וירוס ב sp1 (יש לי sp2) שמתי לב אבל שהריסטים קוראים שאני מפעיל את האימיול ketamine 7c 1) יכול להיות דבר כזה? 2)איזה עוד סיבות יש לריסט פתאומי חוץ מהסיבות שפירטתי? 3)קיים וירוס שגורם לתופעה הזאת גם ב sp2?

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  6. היי קניתי סוף סוף sempron 2400. עכשיו מה הקטע...כשאני על המהירות ברירת מחדל שלו, 2400+, הוא לא נותן לי להתקין את הווינדוס ומראה לי מסך כחול עם שגיאה (XP). אחרי שהורדתי את הבאס מ166 ל133 הוא נתן לי להתקין והכל הלך סבבה...והווינדוס עלה...וכשהחזרתי לבאס 166 הווינדוס עלה וישר אחר כך קרס!! יש לי: 512MB DDR 400MHZ ADATA (בדוק) 256MB DDR 333MHZ (בדוק) AMD Sempron 2400+ (חדש) ABIT NF7-S2 (חדש) Antec 400W (כל המתחים יציבים סלע) 80GB Maxtor SATA 7200 הטמפרטורות נורמליות לחלוטין. מה לעזאזל הבעייה כאן???????? עכשיו אני עובד על באס 133 מגה הרץ (1500+).

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  7. הבעיה היא שאני מנסה להתקין win xp על הר דיסק חדש שהוא מפורמט והכל מסודר בו מחולק כמו שצריך אני מריץ את ההתקנה של אקס פי הוא עושה בדיקה כזאת בהתחלה ואז מגיע למסך שמאשרים את התנאים של מיקרוסופט ואז שם קופץ לי מסך כחול שרשום בו DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ואז רושם לי מתחת לזה לבדוק את החומרה אם הוספתי משהו חדש לנסות לנתק אותו וכל זה ומתחת הוא רושם לי את הקובץ שבו הבעיה כנראה USBPORT.SYS ADRESS F83F003F AT F83D5000 DATESTAMP U1107D62 ניתקלתי בבעיה זאת גם שניסתי עם דיסק אחר של WIN XP אותה בעיה קרתה לי גם שניסיתי להתקין את ה WIN XP על ההר דיסק הישן שלי שהוא פועל מצויין כך שהבעיה היא לפי מה שאני הבנתי משהו שקשור ל USB או לאיזשהו חלק בחומרה אשמח לקבל תשובות גם חיוב…

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by J.a.C.k,

יש לי INNO 3D GEFORCE 4MX 440 AGP 8X יש לי חשד לפעילות לא תקינה של הכרטיס אני לא יודע מהי בקיצור כל פעם כשאני עובד עם התווכנות הרגילות או WINDOWS ואחרי זמן מה המסך עושה הבהוב קטן וחוזר למצב תקין אבל הבעיה שזה חוזר על עצמו לעיתים קרובות מידי אפילו עכשיו כשאני כותב את ההודעה הזו במשחקים יש לפעמים ארטיפקטים נ.ב הכרטיס אינו בOC ואשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  9. פנטיום 4 2.4 מה אפשר לעשות?? החברה שקניתי ממנה את המחשב פשטה את הרגל ..... (

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  10. אנשים אני אשמח לקבל עזרה יש לי מחשב ישן (סלרון 466) - המצב הוא שהוא לא פעיל כרגע. ברגע שאני מדליק אותו יכולות להיות אחת מ-3 האפשרויות הבאות: 1) המאורר של המעבד לא מסתובב בכלל ואין בכלל תמונה על המסך (מן הסתם...) - המחשב כאילו שובק חיים חוץ מהספק כוח שעובד (מרגישים רוח). 2) המאורר של המעבד מסתובב, ועולה המסך הראשוני של ה-BIOS, אבל המחשב לא מצליח לזהות את ההרדיסיקים (והם נבדקו -תקינים). בשלב הזה המחשב נתקע. 3) המחשב עולה כרגיל, טוען את ה-XP ואז נתקע ועושה ריסטרט מעצמו. פעם ככה ופעם ככה. איך אני יכול לדעת מה הבעיה? אם זה הלוח-אם או הספק? אני לא רוצה סתם לקנות ספק ולגלות שהלוח-אם היה דפוק או ההיפך... משהו נדפק שם זה בטוח (הייתה לי גם בעיית חשמל בחדר, וסביר מאוד שהיא שרפה את ה…

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  11. הכונן פלופי שלי לא עבק אז לקחתי אחד ישן מחבר, לאחר החיבור כשאני לוחץ על פאוור המחשב נדלק לשניה ונכבה (הלדים מהבהבים). האם יכול להיות שהכונן קיצר את הספק? ניסיתי לנתק את הפלופי ולהפעיל אבל זה לא עבד. הספק הוא ספק ג'נרי ואני עומד לכנות ספק נורמלי השאלה היא אם הפלופי יכול לשרוף גם אותו או שזה סתם צירוף מקרים.

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by pavlo,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם כונן קשיח אחד 120GB S-ATA133 ואני רוצה להוסיף כונן של חבר כדי לצרוב כמה דברים. הבעיה היא שהמחשב לא מזהה לי את הכונן, ניסיתי כל מיני דברים אך ללא הצלחה. יש לציין שהכונן שאני מנסה לחבר אינו S-ATA. מה אני יכול לעשות? תודה רבה לעוזרים מראש.

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by AleXtazi_054,

שלום חבר'ה קניתי סטיק אחד של זיכרון, עכשיו אני לא יכול להרכיב אותו, אני דוחף אותו אבל לא מצליח להכניס אותו עד הסוף ולא יכול לסגור את הסוגרים שבצדדים אני מחפד לשבור אותו! כבר שברתי כמעט את כל האצבעות... מישהו יכול בבקשה להסביר איך בדיוק מרכיבים אותו ?

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by Lord_Northakh,

שלום, יש לי בעיה עם המקלדת שלי, שהופיעה לפני כמה ימים משום מקום. תוך שאני מקליד פתאום אין תגובה למקשים (כלומר אף מקש לא משפיע ולא עובד, אך המחשב לא תקוע או משהו - השאר עובד רגיל). כאילו המקלדת פשוט נתקעת. בהתחלה עשיתי ריסט למחשב, וזה פתר, אולם הבעיה הופיעה שוב לאחר כמה דקות. אחרי שהתייאשתי מלעשות ריסטים כל כמה דקות, וראיתי שאין בעיה בחיבורים למחשב, ניסיתי להשתמש במקלדת הוירטואלית של הווינדוס ולראות אם דרכה אני אוכל להקליד. כשלחצי בה על מקשים גיליתי דבר מאוד מוזר - הקלדת תו באמצעותה "משחררת" את המקלדת האמיתית שלי. כלומר כל פעם שהמקלדת נתקעת אני פותח את המקלדת הוירטואלית, מקליד תו והיא משתחררת. הבעיה שזה כבר מציק לי כמה ימים, וקורה לי כל הזמן שבזמן הקלדת נתקעת המקלדת, וא…

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by no43189,

אני לא יכול להיכנס ל-BIOS בגלל שיש סיסמה שחוסמת ממני להיכנס לBIOS ואני לא יודע אותה~ בכל מקרה איך אני מבטל את הסיסמה !!??????? :-* :-* :-*

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  16. Started by RayZ,

שלום, המחשב המקורי שלי (שהמפרט שלו כתוב למטה) כרגע בתיקון,הם מודיעים לי שקיבלתי מסכים כחולים, ושהכרטיס מסך עושה בעיות וניתן להחלפה. בכל זאת, אמרתי להם שאני אברר מה המסך הכחול אומר. בקיצור, ביקשתי מהבחור שמתקן לי לקבץ את Mindump ל RAR, הוא שלח לי במייל כדי שאשלח לכם. (ראיתי שלפי זה אתם יודעים את הבעיות) בקיצור,את ה Minidump תוכלו להוריד מ: http://planet.nana.co.il/d4433v/Minidump.rar קיבלתי מהם גם עוד איזה שם שגיאה: NV4_DISP מומחי הפורום אני זקוק לכם

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by ניסן פ.,

יש לי מחשב די חדיש אבל המשחקים זוחלים ולפעמים המחשב נכבה, האם זאת בעיית היתחממות ? או ספק,או אולי בעיה בכרטיס גרפי. המחשב הוא-amd 3200 64 bit 939 512 זיכרון 6600gt מה לעשות??????

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  18. Started by Atex,

שלום! אני הולך לפרמט עכשיו ולפני שאני מתחיל רציתי לשאול איזה מערכת קבצים עדיפה? FAT32 או NTFS. אני תמיד בחרתי ב FAT32 אבל במזמן האחרון יש לי חששות בגלל כמה דברים "לא רגילים" שקוראים לי במחשב זאת גם הסיבה לכך שאני מפרמט. אבל בבקשה אם תוכלו להסביר על המערכות ולהגיד מה יותר עדיף? ואם זה חשוב אני משתמש ב Windows XP Home Editon. תודה על התמיכה!

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  19. יש ברשותי מחשב P3 600 MHZ ( גרסת B עם 512K בקאש , מי מספיק זקן בשביל לזכור ??!!) על לוח p3c2000 של ASUS עם כרטיס RIVA TNT 2 ( ענתיקה עוד מעט יהיה שווה זהב ........) וכשאני מדליק אותו הוא עושה רעש כזה של REBOOT בלופים כול הזמן ....... ולא מראה אפילו פוסט ! ממה זה יכול לנבוע ומה הפתרון ? אם אתם מתכננים להגיד לי ליזרוק את הגרוטאה בלבד אז אל תגיבו ובואו נשאיר את הת'רד קשור לעיניין .....

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  20. Started by ed1,

את החיבור DATA מצאתי, אבל לחיבור החשמלי יש שתי אפשרויות, אחת המסורתית ואחת נראית כמו מתאם\מפצל כזה, עם שני ראשי SATA מיוחדים כאלה מצד אחד וחיבור מסורתי מצד שני ... צריך לחבר שני חיבורי חשמל בו זמנית לדיסק? מדובר על WD 80G SATA יש גם משחקי ג'אמפרים ב-SATA? עושה רושם שיש אפשרות כזאת אבל הדיסק הגיע ללא ג'אמפרים, זה בסדר? יש רק דיסק אחד.

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by tk_mc,

תראו... יש לי מסך samsung syncmaster 793df עם דרייבר מעודכן למסך..... הבעיה- המסך מחליף מיידי פעם לטורקיז וחוזר בחזרה ולפעמים לוקח איזה חצי דקה עד שהוא חוזר לנורמל.... אני כבר החלפתי את המסך והוא עדיין ממשיך להחליף צבעים. החשד- אולי יש בעיה בחיבור של הכרטיס מסך או בכרטיס מסך עצמו... מה אני עושה? ???

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by tombcatz,

טוב,אני אתחיל מההתחלה... במחשב שלי: AMD Athlon 3000+ 64Bit Asus K8V SE Deluxe Kingston 512MB DDR RAM Maxtor 80GB 7200RPM PNY Geforce 6800NU 128MB 256Bit Windows XP SP2 [כולל 5 עידכונים הכי חדשים] היום בבוקר התקנתי את התוכנה POWER DVD [עותק חוקי לחלוטין אם אתם שואלים] במהלך ההתקנה המחשב נתקע [באופן מוחלט,רק ריסט עזר]... כשהפעלתי מחדש את המחשב,גיליתי שההתקנה היתה חלקית ושאין לתוכנה רג'יסטרי...לכן מחקתי את הקבצים באופן ידני ולא נותר שריד לתוכנה אולם,לאחר רבע שעה של גלישה באינטרנט המחשב נתקע שוב פעם. בפעם הבאה שהפעלתי אותו מחדש,מיד פניתי לאינטרנט והמחשב נתקע שוב פעם. בפעם השלישית שהפעלתי את המחשב,הרצתי בדיקת ווירוסים,וכמו כן גם עשיתי איחוי לדיסק [גם לכונן C וגם לכונן D] לאחר …

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  23. איך עושים כיבוי אוטומתי מתי שאני לוחץ "כיבוי" ואז ישר המחשב יתכבה ולא יכתוב "כעת ניתן לכבות את המחשב" תודה ביי

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  24. בבקשה אנשים מישהו יכול לעזור לי? המעבד שלי מגיע לטמפ' של יותר מ-70 מעלות צלסיוס בעומס ו - 50 מעלות בסטנדרט יש לי מעבד 3.2GHZ LGA775 עם גוף קירור רגיל של אינטל. הגוף קירור מותקן טוב על המעבד ואפילו שמתי עכשיו משחה תרמית וזה גם לא עוזר.... בבקשה עם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה... אני מפחד שהמעבד שלי ישרף... בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  25. Started by THELAD,

שלום רב, לפני כמה ימים שמתי לב כי כאשר אני מבצע אתחול המחשב (התחל > 'כיבוי המחשב', לא ידנית.) , המחשב מבצע כיבוי, אך הוא פשוט לא מופעל מחדש. המחשב נשאר במן מצב standby?, המחשב דולק רק שהוא לא עולה, גם המסך נמצא ב-standby, כאשר אני מנסה ללחוץ על הכפתור שאמור לכבות את המחשב, הכפתור לא מגיב, כנ"ל גם כפתור ה-RESTART, הפיתרון היחידי זה פשוט לנתק למחשב את המתח ואז הוא עובד חלק. :-\ מישהו יודע מה הבעיה ? :-\

• 7 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.