עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by o.k,

ערב טוב לכולם!!! רכשתי אתמול את הצורב ודי וי די NEC 5170 וכשהסתכלתי עליו ראיתי שהוא מג'ומפר על המאסטר .. עכשיו כשאני בא לחבר אותו לחיבור ה IDE ב- primery slave אני צריך להפוך את הגישור לסלייב נכון??? כששאלתי את חבר שלי אם אני צריך לגעת בג'מפרים הוא אמר לי שלא לגעת בהם ... מה אתם אומרים??? תודה רבה לעונים...

• 12 תגובות
    • 815 צפיות
  2. Started by Classify,

שלום. אחרי כמה חודשים של שימוש בצורב הא בחליט שהוא לא צורב יותר דיסקים, בהתחלה הוא חא עבר VERIFICATION של NERO עכשיו הוא פשוט עושה FAILED בצריבה ואם לא אז ה VERIFICATION בטוח נתקע... הבאתי אותו לתיקון והם מול העניין שלי צרבו דיסקי CD\DVD וה VERIFICATION עבר... מה יכולה להיות הבעיה? החלפתי תוכנה, החלפתי כבלים,חיבורים ומה לא..

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  3. Started by momo12,

כאשר אני מנסה לצרוב לא משנה עם איזו תוכנה הצורב פשוט נעלם מהמחשב שלי וחוזר רק אחרי הפעלה מחדש אני לא יכול פשוט לצרוב כלום לא מצאתי שום פתרון לנושא באינטרנט.... מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  4. Started by 123Eli321,

יש לי צורב יחסית ישן של yamaha כשהיה לי ווינדוס 98 הוא עבד כשהתקנתי את הxp (ניסיתי גם profesional וגם את ה home edition ) הוא מראה כונן "במחשב שלי" וגם כשאני מכניס דיסק הוא טוען וליד הסמן מופיע סמן של דיסק אבל כשאני נכנס לתוך הכונן הוא כאילו נכנס לדיסק ריק ונותן אפשרות צריבה אבל לא מראה לי את התוכן של הדיסק. חשוב לי שיראה את תוכן הדיסק כיוון שלכונן הDVD שלי יש בעיה בעינית וא תמיד הוא קורא דיסקים ו"מפשל" במיוחד עם צרובים. בדקתי במנהל התקנים והוא אומר שהכונן עובד טוב. בבקשה אם משהו יודע תעזרו לי. בתודה מראש, אלי נ.ב בבקשה הסבר מפורט בשפה פשוטה.

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  5. Started by Shaharrr,

אני משתמש בכונן LINE-ON DVDRW SHW-1635S היום פיצלתי את הארדיסק עם פרטישן מג'יק לשני חלקים.. ועכשיו אני שם לב שהווינדוס לא רואה את הצורב דיוידי. ב device manager זה מראה לי שיש בעיה עם הדברים הבאים: LINE-ON DVDRW SHW-1635S Generic DVD-ROM SCSI CDrom Device ובשניהם הבעיה היא: Windows cannot initialize the device driver for this hardware. (Code 37) למישהו יש הצעה איך אני פותר את הבעיה? (אני משתמש גם בתוכנות כמו DAEMON TOOLS ו POWERISO ועכשיו כיביתי אותן כדי שלא יהיה בעיה. מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by godis,

שלום , יש לי בעיה מוזרה.. אני פירמטתי את המחשב לא מזמן והתקנתי וינדוס XP PRO עם SP3 זה משהו שהאקרים הוציאו.. קיצר הבעיה היא: 1. הצורב שלי לא מזהה דיסקים לצריבה (אני לא יודע אם זה קשור אבל יום לפני זה אני הוצאתי את הסוללה של הלוח אם בשביל לאפס אותו..) השם של הצורב זה lg h22n .. התקתני פיירורם 1.02 וזה עדיין לא עוזר.. 2. האימיול מוריד לי לאט וכשאני מנסה לפתוח פורטים אז תראו מה זה כותב לי כשאני מנסה להגיע לפיירוול הפנימי : אני ניסיתי ללכת לשחזור מערכת וכשאני הולך לשם אז אין לי שום תאריך שאני יכול לשחזר אליו.. אם זה יכול לעזור לכם אז המפרט הטכני שלי נמצא בצד. תודה.

• 13 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by Dj Roei,

אחים שלי יש לי צורב של Aopen עכשיו שאני מכניס דיסק לצורב לא משנה איזה דיסק מלא או ריק המנורה בצורב מהבבת והוא לא קורא בכלל את הדיסק הבעיה התחילה ממזמן בבקשה תעזרו לי אחים שלי

• 14 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by iSneak,

יש לי בעיה עם הצורב, הוא לא צורב כלום, בכל צריבה הוא עושה לי: Invalid Block Address, זה עושה לי את זה גם בסימולציה. ניסיתי להחליף דיסקים, עדיין אותה הבעיה, התקנתי מחדש את נרו, את הגרסה החדשה ביותר, והבעיה לא נעלמת. למישהו יש מושג מה עושים? תודה.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  9. יש לי צורב של ריקו לא דגם חדש במיוחד בקיצור בזמן האחרון קרה פעם פעמיים שהוא לא היה מגיב והמנורה הייתה דולקת סתם... הכפתור לא היה פותח ולא סוגר, וגם לא החור הקטן שמכניסים דרכו סיכה רק הeject של וינדוס עזר אתמול זה קרה שוב רק שהפעם כלום לא עוזר, גם לא ריסט.. בבקשה עזרו לי, יש לי כמה צריבות דחופות

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by tnt86,

דיסק של DVD מלא לוקח לי 50 דקות לצרוב אותו, בנוסף בזמן הצריבה המחשב פשוט ולא זז כמעט אותה בעיה כאשר אני מעתיק קובץ כלשהו מכונן הDVD למחשב אני לא יודע אם הבעיה במחשב או בצורב??

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  11. Started by leech,

שלום, לפני כמה ימים קיבלתי blue screen , הלכתי לתוכנה של ניתוח קבצי minidump וגיליתי שהבעיה היא בקובץ ipnat.sys הלכתי ל google לראות אם אני אוכל למצוא מידע על הקובץ אבל לא מצאתי משהו רלוונטי שיכול לעזור לי עם הבעיה שלי. תודה רבה למי שיוכל לעזור לי ולהסביר לי מה הבעיה עם הקובץ.

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by adam99,

שלום! היום אני מדליק את המחשב ופתאום יש לי מסך כחול (אחרי שיש את הלוגו של ווינדוס ואת הפסים הכחולים) שאומר שיש בעיה DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. ניסיתי להעלות במצב SafeMode ואותה שגיאה, גם ב Last Known Configuration קורה לי אותה שגיאה. לפי מה שקראתי באינטרנט זה בעיה עם הפקד RAID... יש לי הארד דיסק SATA של 80 ג'יגה של חברת ExcelStore והלוח אם Biostar P4VMA-M. מה אני עושה? תודה!

13. Started by dark crystal,

הכרטיס קול פתאום לא עושה כלום, במחשב בבקרה של הכרטיס רואים שיש קול אבל אני לא שומע כלום דרך הרמקולים. הבעיה התחילה אחרי שניקיתי את המחשב, וחזיקתי והרכבתי מחדש את הכרטיס קול ושום דבר לא משנה.. שאני עושה שיחזור מערכת לכמה ימים אחרוה הבעיה מסתדרת אך אחרי כמה דקות המחשב קופא והבעיה חוזרת.. למישהו יש מושג מה זה?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by GanJaval,

פירמטו לי את המחשב וזה אז אין לי קול אני בא להתקין את הדריברים של הכרטיס קול (מובנה על הלוח ) מהדיסק של הלוח והוא רושם לי שגיאה:device doesn't exict or maybe removed by manually please plug in device or reboot and try install again בבקשה תגידו לי מה לעשות אני משתגע בלי קול מה אפשר לעשות ?? אשמח לקבל עזרה תודה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by orshimshon,

אני שומע שיר או סתם שומע משהו במחשב ואז אני שומע את זה פעמיים. הכוונה כשאני באמצע שיר או סתם משהו במחשב אני שומע הד. וזה גם באוזניות ובאתר יו-טיוב.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  16. Started by zahi74,

קניתי לפני שבועיים מחשב שהרכבתי אותו לבד והתקנתי בו מערכת הפעלה XP , מה שמוזר כשאני שומע מוסיקה ומשחק במחשב הווליום משתנה פעם גבוה ופעם נמוך זה משגע אותי איזו בעיה יכולה להיות ???? יש לי לוח 965P-S3 של GIGA יש לציין שאני שומע באוזניות אין שום בעיה, הבעיה כשאני מחובר לרמקולים DELL 5.1 תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  17. ככה, אחי קיבל את המחשב החדש. המפרט (בקצרה): Intel E6600 Intel DG965RY Rogers City 2x1024mb Kingston 667 5-5-5-15 Sapphire x1950XT VIVO. המחשב לא מזהה את כרטיס הקול OnBoard. הוא פשוט לא מופיע במנהל ההתקנים. גם לא בתור התקן לא מזוהה (כל ההתקנים מזוהים). ניסיתי להתקין את כל ה-Hotfixes, ניסיתי גם עם Vista וגם עם XP, לא הלך. חיפשתי קצת בגוגל והבנתי שהבעיה הזאת מופיעה לפעמים בסאונד HD (כמו שיש לי בלוח אם) רק ב-XP אם אין KB888111. התקנתי את ה-Hotfix הזה, לא עזר. חוץ מזה, הבעיה קיימת גם ב-Vista. כשאני מנסה להתקין את הדרייבר (HD Audio של Sigmatel, מהאתר של אינטל) הוא כותב Device Object Not Present, או במילים אחרות - ההתקן לא נמצא. התקנתי את כל הדרייברים כולל דרייבר של צ'…

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  18. שלום. הופיעו לי לפני כמה ימים בעיה מוזרה שכשאר מופעל אצלי דפדפן (יש לי גם FIREFOX וגם MAXTHON ובשניהם) ואני מפעיל קוצץ מוסיקה או וידיאו הכל מתחיל להתקע ולעשות רעשים..כנ"ל גם אם אני נמצא ב YOUTUBE.

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  19. ברשותי הלוח הנ"ל + קירור מקורי של אינטל: היום ניקיתי את המעבד, וכשפתחתי את הקליפסים הלבנים (ראו בתמונה של המאוורר), נשבר אחד התופסנים של המסגרת השחורה של הלוח. בעקבות זאת אני לא יכול לנעול קליפס אחד, גוף הקירור אינו מהודק למעבד, ולכן טמפ' המעבד עלתה המון, מ35-40 ל58~ (לנורטווד). האם ישנם קירורים סטנדרטיים לא של אינטל שלא צריכים את המסגרת השחורה בלוח? כי אני לא רואה איך אני מחבר קירור של אינטל בלי להחליף מסגרת (זה אפשרי?). אשמח לרעיונות לפתרון, עידן.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  20. שלום פתחתי היום את המחשב לאחר שהוא כבה וגיליתי שהקירור של המעבד קפץ על הכרטיס מסך :-\ עכשיו אני רוצה לציין שאין לי הרבה ניסיון בהרכבה של גופי קירור- פעם שנייה שאני עושה את זה לבד לא הסתדרתי עם ההרכבה של הפריזר אז שמתי בינתיים את הסטוק- וגם הסטוק הצלחתי לסדר שהברזלים האלה בצדדים יתפסו רק צד אחד (שמתי את המחשב על הצד בינתיים) עף איזה חלק אני חושב לצערי זה חלק מהתושבת כשיהיה לי מצלמה נורמלית אני יעלה לפה חלק קטן שחור כזה בכל מקרה - מה עושים ? יכול להיות מצב כזה שהתושבת לא יכולה להחזיק את הפריזר פשוט ? כי לא אני זה שהרכיב את הפריזר בפעם הראשונה והמוצלחת לתקופה מוגבלת בלבד ואם חלק מהתושבת אכן התפרק - מה האופציות האם זה במסגרת האחריות?

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  21. Started by amer1980,

הלוח הוא ‏Gigabyte GA-73PVM-S2H דיסקים קשיחים 2 * W.D. 500G SATAII 16MB הבעיה היא ברגע שרציתי להגדיר Raid 1 או Raid בכלל, כידוע שצריך לכנס לביוס ולעדכן את ההגדרות של ה SATA-II RAID Config החלפתי את ה Onchip SATA mode למצב RAID וכלל ה SATA-II Pri\Sec Master\Slave במצב enabled וגם הגדרות של NV Serial-ATA Controller למצב All Enabled ההגדרות נשמרות אבל מה שמפתיע הוא אי הצגת הודעת בניית מערך הריד בעליה של המחשב שהוא בלוח זה לחיצה על F10 כפי שרשום בספר הלוח , ( Press F10 to enter RAID setup utility.. ) את ההודעה הזאת אני לא רואה מישהו יכול להסביר לי איפה הבעיה כאן ???

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  22. אין לי מושג מה יש לראוטר... הוא עושה רעש מעצבן כזה כמו של מכונת כביסה שפשוט חופר ויש לי עבודה שאני צריך להשלים והרעש חופר והיא אפשר להתרכז [אני גם צריך את האינטרנט..] אולי זה המאוורר [אם יש בכלל מאוורר בראוטר אין לי מושג..] הראוטר הוא DSL-600E Aztech ADSL2+ יש למישהו מושג מזה? אני כבר משתגע.. דרך אגב, זה התחיל עוד לפני מלא זמן, בהתחלה היה רעש ואחרי כמה זמן זה יסתדר [5 דקות..] וכל פעם שהייתי מנתק את הראוטר זה קרה ובגלל זה הייתי צריך להכניס את הכבל ממש חצי שנייה אחרי שניתקתי.. ועוד משהו, אם אני ישים משהו על הראוטר שקצת יחסום את הרעש, הוא יכול להישרף או משהו? (רק על החלק העליון שלו) תודה, אני אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא פתרון!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by H.I.V,

שלום יש לי מחשב חדש אם הלוח Gigabyte 8SQ 800 ויש לי הרד דיסק של 80 ג'יגה שלא עובד על המחשב החדש הבעיה היא שהמחשב מזהה את ההרד דיסק אבל כשאני מנסה להתקין ווינדוס המחשב נתקע אז בדקתי את ההרד דיסק אצל חבר והכול עבד כמו שצריך בדקתי את ההרד דיסק של אח שלי 30 ג'יגה וגם לא עובד ואצלו זה כן אז לקחתי מהמגירה הרד דיסק של 13 ג'יגה חיברתי אותו והכל רץ מצויין אז אמרו לי שיכול להיות שהלוח שלי לא תומך בהרד דיסקים גדולים ושאני צריך לעדכן את הביוס בינתיים שלחתי את ההרד דיסק לחברה שיחליפו אותו אבל נראה לי שהוא לא יעבוד גם כשיחליפו אותו אז מה לדעתכם כדאי לי לעשות? כי אני לא יכול להסתדר רק עם 13 ג'יגה אתם חושבים שלעדכן את הביוס יעזור? תודה רבה לכל מי שיעזור

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by zacf,

סוף-סןף הגיע המחשב החדש שלי. יש בו הרד-דיסק של סמסונג sp2504c. הוא אמור להיות 250GB. בזמן התקנת מערכת ההפעלה היה אפשר לפרמט אותו רק לסביבות 140GB. יצרתי פרטישן של 50GB, והתקנתי WINDOWS XP PRO. תחת כלי הניהול ניתן להוסיף לו פרטישן של כ-80GB, כלומר שוב בסביבות 140GB סה"כ. בדקתי אותו באוורסט 2.2, והוא אומר שניתן לפרמט את ההרד-דיסק ל250GB, אבל שכרגע הוא מפורמט לכ-140GB. איך אני משנה את ההגדרה הזו? תודה.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  25. Started by joseph_elkayam,

שלום לכולם, לאחרונה התחיל ההרדיסק שלי לעשות קולות של חשיבה חזקה כזאת (סתם באמצע שיטוט באינטרנט) ולאחר כמה שניות יש מן ירידת מתח כזאת (בהרדיסק) שגורמת למחשב לחשוב כמה שניות ואז להתקע.. מישהו יודע במה מדובר? תודה..

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.