עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Or ei,

כשאני מפעיל את המחשב הוא רושם לי שיש שגיאה בזיהוי של הפלופי "bios rom checksum error detecting floppy drive a media" רק אחרי כמה ריסטרטים אני מצליח להעלות את המחשב כמו שצריך מישהו יודע איך לסדר את זה או איך להוריד לגמרי את הפלופי ?

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. תקשיבו שניה היו לי איזה 3 הפסקות חשמל בבית ולא קרה למחשב כלום כאילו הוא התכבה ואז שחזר החשמל הדלקתי אותו שוב עכשיו יש לי שאלה האם זה פוגע במחשב?? במעבד? בביצועים שלו????? בבקשה תענו לי תודהר ה לכל העוזר

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by chris_u16,

When I go to Device Manager and try to enable DMA for my cd-writer it doesn't enable and it stays at PIO mode!! I'm sure that this cd-writer supports UDMA mode 1! but the M/B doesn't detect it as a UDMA drive! If I delete the secodary IDE channel and windows installes it again (without restart) then it enables UDMA for my CDRW but when I restart, it returns again to PIO mode! I tried to install the new IDE driver (ide202) but it just makes it worst! with the new IDE driver it doesn't enable DMA even for my CD-ROM and uses PIO mode. Without UDMA I cannot burn at 16x speed and when I burn with 12x it uses 100% CPU! Please help!!!! Computer: Windows XP pro (sp1) Matsonic MS9…

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  4. Started by shugi,

שלום. קניתי גיימפאד של andGame, וכשאני מחבר אותו למחשב (USB) הווינדוס לא מזהה אותו ורושם Unknown Device. קיבלתי איתו דיסק, אבל בדיסק יש התקנה של DirectX 9 ועוד איזה התקנה שרשום PS TO PC CONVERTER. מה אני יכול לעשות כדי שהוא יעבוד? ניסיתי כמעט הכל. ניסיתי לחפש לו דרייבר באינטרנט, אבל זה לא מוצא כלום. איזו דרך נוספת אפשר להפעיל אותו שלא ניסיתי? למישהו יש דרייבר לזה? תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by LiranBN,

אוקיי אז ככה יש לי על המחשב שתי הארדיסקים אחד סי אחד אי רציתי להוסיף עוד הארדיסק יש לי שלוש מקומות על המחשב , הכנסי את ההארדיסק הרכבתי אותו טוב כמו שצריך והוא עשה בעיות הוא לא עלה אז נינתקתי את אי וחיברתי אותו במקומו כדי לראות אם הבעיה בהארדיסק, עכשיו ההארד דיסק עלה אבל במקום שיהיה עליו 43 ג'יגה נהיה עליו 2 ג'יגה אוקיי אני באתי להעיף אותו לשים בחזרה את אי הרגיל שלי כי ויתרתי כבר , עכשיו ההארדיסק אי הרגיל שלי לא עולה שאני בא להכנס אליו זה רושם לי The Disk In Drive E Is Not Formatted Do You Want Format It? ולעשות יס או נו ולפי מה שאני מבין זה אומר למחוק את הכונן?! היה לי על הכונן הזה דברים מאוד חשובים ואני לא רוצה לוותר עליו האם מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי תודהה מראש

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  6. תמיד אחרי לילה שהמחשב היה כבוי אני מפעיל אותו והוא עובד הכל סבבה אבל אם אני עושה ריסטרט או מכבה ומדליק ישר הוא לא עובד כלומר הוא נדלק אבל המחשב לא מתחיל את עצמו לא ביוס לא מערכת הפעלה כלום המסך שחור אני צריך לתת למחשב איזה שעה לפחות לפעמים יותר ורק אז הוא עובד. משהו מוזר זה ככה כבר הרבה הרבה הרבה זמן רק עכשיו יוצא לי לנסות לטפל בזה.

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  7. לא מצליח להפעיל אותו ים אחד כפתור הפונקציה במקלדת הפסיק להגיב ואין על הנייד שום כפתור פיזי להדליק את ה wifi למען האמת אף אחת מהאפשרויות של ה function button לא עובדות.

8. אהלן, המחשב השני שלי בבית מריץ וינדוס 7 ומשום מה כל פעם שאני מפעיל אותו הוא נותן לי את ההודעה : [table][tr][td] reboot and select proper boot device or insert boot media in a boot device and press a key] [/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by VL,

שאני בא להפעיל את המשחק Devil May Cry 3 הוא רשם לי בהתחלה את ההודעת שגיאה הבאה שבתמונה בקשר לשגיאה שבתמונה הסתדרתי , אוקיי , עכשיו אני בא להפעיל את המשחק הוא נותן לי את השגיאה הבאה: No disc inserted. Please insert the CD/DVD. מה אני צריך לעשות ? תודה לעוזרים. עריכה: הסתדרתי תודה בכל זאת , היה צריך קראק. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  10. Started by ksp69,

אני מנסה להפעיל תוכנות שונות כגון: אימיול דפדפן ומירק.. ושאני פותח אותן הן לא נפתחות הן ממוזערות(יושבות על הסרגל כלים) שאני לוחת על האיקון בסרגל כלים כדי שיפתחו זה לא עוזר הן עדיין ממוזערות חשוב לציין שהתוכנות עבדו ופתאום זה קרה.. אמרו שהפתרון זה always on top משהו כזה.. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  11. Started by amnesia,

שלום, רכשתי את המדפסת לפני כחצי שנה, וכל פעם שמשהו מתקשר הביתה והפקס של המדפסת עובדת ומוגדרת ל 8 צלצולים הפקס עולה על השיחה באופן אקראי, יכול להיות אחרי 2 דקות או 20 דקות ואין שום דרך לעצור אותו. ניסיתי: - לשלוח לתיקון (קבלתי מדפסת חדשה במקום). - לנסות לחבר לקו טלפון ישיר של בזק, כשזה לא עבד הוספתי גם פילטר (לא מחובר למרכזיה). - דיברתי עם התמיכה שלהם, הוא אמר לי מה להגדיר וזה עדיין קורה. - עדכנתי גרסא לחדשה ביותר. כבר אובד עצות, במדפסת הקודמת של HP לא היו מעולם בעיות עם הפקס והחיבור היה זהה ל CANON. אני מתלבט אם לקנות מדפסת חדשה וזהו או אם משהו פה אולי יוכל להעלות רעיון שלא חשבתי עליו. תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אני רוצה לחבר בקר USB (ג'ויסטיק) למחשב, המחשב מזהה שחובר בקר, אבל הוא הבקר לא מגיב. לבקר אין דיסק התקנה/דרייברים, פשוט מחברים אותו והמחשב אמור לזהות אותו לבד. שאני נכנס למאפיינים של הבקר אני רואה שהוא משותק לגמריי, כאילו הוא מזהה שיש בקר מחובר אבל ליופי כי לא ניתן לעשות איתו כלום. חיברתי למחשב אחר שלי את הבקר, ואילו שם הוא עובד מעולה. נראה לי שהבעיה בגלל גירסת הUSB. איך בידיוק אני פותר את הבעיה?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. טוב קודם כל ברשותי המסך הבא: flatron f700p המסך עד לפני כמה חודשים הייתי מרוצה מימנו עד הגג, לפני כמה זמן הוא התחיל לעווט לי את הצבע של התמונה במחשב לורוד כזה, שיחקתי מאחורה עם החיבור שלו כל הזמן וזה היה מסתדר, עם הזמן כבר היה נמאס לי והייתי בטוח שהכרטיס מסך הוא הגורם לבעיה(בנוסף גם ככה לא הייתי מרוצה מימנו) אז החלטתי לקנות חדש.. geforce 6800gs. אך הבעיה לא תוקנה. המשכתי לשחק עם החיבור כל הזמן שהייתה את הבעיה וגם כל הזמן שהיו נוגעים נגיעה הכי קטנה במחשב הצבע היה משתבש שוב. היום כבר שאני משחק עם החיבור שם זה לא עוזר, איזה זווית שאני לא עושה והכל הצבע נשאר כחול כהה מאוד או ורוד כזה חזק. לפי מה שראיתי, בכבל חיבור למחשב הכחול הזה אז בתוכו יש כל מיני עמודי מתכת כאלה דקים, לא י…

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by ITSIK86,

יש לי צורב רגיל שהוא גם קורא דיסקים של דיוידי.. לפני שנה וחצי בערך קניתי אותו,והוא של חברת LG בקיצור הוא עושה המון בעיות שאני לוחץ למשל לפתוח את הכונן אז הוא לא נפתח צריך ללחוץ מאה פעם וגם הוא בקושי קורא דיסקים זה לוקח לו הרבה, זמן אם בכלל שלא נדבר על צריבה שצריך לבזבז איזה 7 דיסקים עד שזה צורב נורמלי מה הבעיה כאן?? כנראה שהוא נדפק באמת ועדיף כבר חדש לקנות אבל אולי אפשר להוריד לו איזה עדכון או משהו שיסדר אותו??

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  15. Started by Charybdis,

לום, יש לי בעיה עם המורב, הוא מזוהה בביוס ובווינדוס אבל כשמכניסים לו דיסק הוא לא מגיב. כאילו לא הוכנס דיסק.

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by lowdez,

יש לי צורב מדגם NEC DVD-RW AD-7170A במערכת של amd athlon xp 2500+m abit nforce 2 NF7-S 3 סטיקים של 512 מגה זיכרון של סאמסונג, במהירות 400Hz כרטיס מסך של leadtek geforce 6600gt western digital 160gb ועוד אחד של 80 ג'יגה של wd וכל השאר לא חשוב הבעיה מתחילה ברגע שאני צורב משהו, המערכת פשוט קופאת לכחצי דקה, ואז ממשיכה לצרוב ככה זה קורה במחזוריות של 4-5 פעם כל צריבה ניסיתי לנקות אבק, להחליף דיסקים ולהחליף תוכנות (השתמשתי בנרו ובאלכוהול) אבל עדיין הבעיה ממשיכה. תהליך הצריבה מגיע בערך ל25% ואז המערכת קופאת, אחרי כחצי דקה ממשיך לצרוב עד 40% ואז שוב קופא לחצי דקה, ואז ממשיך לצרוב ושוב קופא ב65% וממשיך ... וזאת אותה השבלונה לגבי כל דבר שאני צורב, אין אם זה קובץ ווידיאו או קובץ ISO …

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  17. Started by lea,

שלום, כשאני צורבת תקליטור, הצריבה מגיעה עד 98% או 99% ואז הצריבה נעצרת. התקליטור נתקע. עשיתי סיים משימה. התוכנה (נרו) נסגרה. התקליטור נתקע. ניסיתי ע"י לתת פקודת eject לכונן ולא עוזר. הכונן לא נפתח והתקליטור נותר תקוע. כדי שהתקליטור יצא אני עושה ריסט. הסרתי את תוכנת הנרו, הורדתי תוכנה חדשה והתקנתי. כמה צריבות עברו בשלום , והופ, הפתעה.. שוב פעם. יש לי WIN XP ונרו את הגירסה החדשה. אין לי וירוסים, אין לי תועלים ומרעין בישין במחשב. יש לי נורטון אינטרנט סקיוריטי 2005 ו PEST PATROL וערכתי סריקה מקיפה והכל נקי. יש לי את הצורב כשנתיים. לקנות צורב חדש? אם הצורב לא תקין - איך צורב עד 98%? האם זה ענין של הגדרות? אני מבובלת, ואגב, אני די חדשה בענין... תודה לכל המגיבים. לאה

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  18. Started by Or ei,

כשאני מכניס דיסק הוא מאט את כל הפעולות של המחשב ולאט לאט נתקע מה קרה לו?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by yossi-R,

שלום,יש לי בעיה מציקה עם הצורב..כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו מהכפתור הוא לא נפתח לי ואז ניסיתי לפתוח אותו בכח,דבר שרק עשה נזק..ועכשיו הוא לא נפתח וגם לא נסגר משו באמצע. בבקשה עזרה. :s05:

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by Googleness,

יש לי ווינדוס ויסטה אולטימייט 64 ביט, צורב של LG מדגם GH22 שמתחבר עם כבל SATA. עכשיו משום מה רק עם נירו הוא צורב לי, ניסיתי עם איזה 10 תוכנות ורק כשיש לי נירו מותקן הוא צורב בלי שיש שגיאה כלשהי שמכשילה את התהליך (המערכת צריבה המובנית של ווינדוס דווקא עובדת). עכשיו הסיפור שאני לא אוהב את נירו היא כבדה מדי ורציתי תוכנה קלילה אבל משום מה התהליך נכשל כל הזמן מסיבה כלשהי. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  21. Started by emule2,

אז ככה לפתע שמתי לב שהצורב שלי שהוא דיי חדש לא קורא דיסקים של DVD יותר רק דיסקים של CD רגילים למישהו יש רעיון מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  22. אתמול רציתי לצרוב איזשהוא קובץ לדיסק , כאשר הכנסתי את הדיסק לצורב הכל היה בסדר וכאשר ניסיתי לצרוב אותו (בעזרת הווינדוס) קיבלתי לאחר כמה דקות הודעת ERROR . מאז יש לי בעיה , אני לוחץ על eject והמגש יוצא אחרי איזה 10 דקות . . .כמובן שהוא כבר לא מזהה שום דיסק . . . ניסיתי להתקין תוכנות צריבה שונות מתוך חשיבה שאולי הבעיה בתכנת הצריבה של ווינדוס אבל זה לא עזר... היום כשהדלקתי את המחשב הכונן כבר לא היה קיים . . .לא מבחינה חשמלית (לא מגיב ללחיצות) ולא מבחינת מערכת ההפעלה.... מה עושים ? מערכת ההפעלה היא ווינ7 64 ביט הצורב של LG . . לדעתי הצורב הכי פשוט שלהם , לא סגור 100 אחוז על הדגם...

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by udi,

יש לי למעלה משנה צורב של SONY 12/8/32 לאחרונה התחלתי להוריד סרטים באינטרנט כאשר אני צורב אותם הצורב רושם שהצריבה היתה מוצלחת וכאשר אני בא לעלות את הסרט מהדיסק ה-MADIA PLAYER רושם שהקובץ פגום האם משהוא יודע מה היא הבעיה?

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  24. Started by OrielB,

אהלן .. טוב אז נתחיל מזה שהצורב DVD שלי הוא : Optiarc DVD RW AD-5170A הוא בן שנה וחצי פלוס מינוס .. טוב אז עד לפני שבוע לא ניסיתי לצרוב שום דבר עם דיסק DVD .. עם דיסקים רגילים הצריבה הייתה סבבה לגמרי לפני שבוע צרבתי בפעם הראשונה עם דיסק DVD ואז הייתה שגיאה בנרו Burn process failed at 2x blabla טוב אז אמרו לי לנסות לעדכן Firmware .. הורדתי 1.14 וזה רשם לי Update failed ככה גם עם 1.13 .. מה שיש לי כרגע זה 1.11 , ניסיתי לעבוד עם כמה מדריכים ועדיין לא הצלחתי לעדכן FIRMWARE .. טוב נגיע לבעיה בעצם .. הצורב לא מצליח לקרוא ולצרוב דיסקים של DVD , לעומת זאת דיסקים רגילים כן עכשיו עוד בעיה שממש מעצבנת אותי .. יש לי דיסק מקורי של XP שעד עכשיו תמיד עבדתי איתו ושלשום החלטתי לעבור ל …

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  25. הצורב נתקע במהלך צריבה של cd רגיל ומאותו רגע אינו מוכן לצרוב או לקרוא cd רגילים , רק מדיות dvd . כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? ניסתי להסיר , ריסט , מדיות שונות , אך אין בעיה ? האם יש פתרון או שאאלץ לנצל את האחריות על הצורב ( Nec 2500 )

• 0 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.