עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by rOnka,

[table][tr][td]<blockquote>נידפק לי ה9800GT שהיה לי והטכנאי הביא לי חלופי 6600 משהו של נווידיה. מאז סרטים רצים לי נורא מקורטע כשאני עושה על מסך מלא ולפעמים אפילו הסאונד נעלם ופשוט רואים תמונה קופצת. כאילו זה איזה משחק מחשב שרץ על FPS נורא נמוך. לפעמים כשאני לוחץ על עצירה התמונה פשוט ממשיכה אבל בלי סאונד. עוד משהו מוזר שקורה(בעיקר כשיש איזה וידאו ברקע ועברתי רגע לדפדפן) זה שלפעמים יש מין קרעים כאלה בדפדפן לאיזה שניה ואזה מסתדר. מין עיוותים כאלה כמו תיקים לדפדפן.</blockquote><blockquote>הייתי מבין אם זה היה באכות HD(שגם לא עובדים) אבל אפילו משהו באיכות נמוכה בקושי עובד על מסך מלא ולפעמים גם לא כשאני מגדיל על מסך מלא. לפעמים כשאני רואה שידורים באינטרנט אז כ…

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  2. Started by elad1_2,

שלום יש לי מחשב די זקן אך הוא נטו לאינטרנט כך שהוא מספיק, היום לאחר שלא עבד כמה שעות הדלקתי אותו הוא נדלק נתקע במסך שרשום windows עושה ריסטרט וחוזר שוב ושוב. אשמח לעזרה מאיפה להתחיל, פתחתי אותו ניסתי לחזק חיבורים אך הכול נראה לי תקין.

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by erezb84,

שלום לכולם, אתמול פירמטתי את המחשב, והדבר הראשון שרציתי להתקין עליו הוא אנטי וירוס. קניתי רשיון של מקאפי ל 3 מחשבים של internet security. מערכת ההפעלה היא win 7 ultimate 32 bit. הבעיה שההתקנה לא מוכנה להתחיל, ואיך שאני פותח אותה, ההתקנה קצת "חושבת" ואז אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להתקין. ניסיתי להוריד מחדש - עדיין לא עזר. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך פותרים אותה?

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  4. שלום אז כמו שכתוב בכותרת, לאחרונה השומר מסך התחיל להיכנס לפעולה בזמן צפייה בסרטונים של יוטיוב האם יש פתרון, אני לא מעוניין להשבית את השומר מסך שלי?

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  5. העברתי כמו שהוא את הדיסק הקשיח מהמחשב שלי אל מחשב אחר עם מעבד ולוח אם אחר. הווינדוס עולה, אבל העכבר והמקלדת לא מתקשרים. ז"א אני לא מצליח להזיז את הסמן כאילו הם מנותקים. מה שמוזר זה שאני כן מצליח לתקשר עם המקלדת בשלב הביוס. רק לאחר היציאה מהביוס וסיום העלאת מערכת ההפעלה יש כאילו נתק. מישהו יודע במה מדובר?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by eran131,

לפניי מספר שעות כיביתי את המחשב. לאחר שחזרתי הביתה, הדלקתי אותו ופתאום הרזולוציה השתנה , אם אני לא טועה ל800X600. לחצתי על המקש הימני--->רזולוציית מסך וראיתי שרשום שם- generic non-pnp monitor. עכשיו השאלה שלי היא כזאת- מה קרה שפתאום המסך שינה רזולוציה ? ואיך מסדרים את התקלה ?? תודה, ערן הערות- יש לי כ.מ של ATI 4890 VAPOR-X ומסך של Samsung והדגם הוא Samsung Full HD LCD 2333SW 23'' 5Ms 1:20,000

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by zabal12,

מעבד intel core 2 duo e4500 לוח אם asus p5gc-mx זכרונות 2 סטיקים של 1 גיגה 1333 מגה הרץ לא מציג כלום עם כרטיס מסך חיצוני או פנימי. המחשב נדלק אבל לא מציג כלום (רואים מסך שחור)ניתקתי את כל הרכביבם עדיין ללא שינוי . יש רעיונות ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by tktur1,

אחרי הפרמוט המחשב מסרב להתקין לי את המערכת הפעלה.... מחיצה שונה אולי משהו? תודה מראש לכולם .. (סליחה על הגודל של התמונה..) כל עזרה תעזור אני די נואש... הבעיה מופיע לקראת סוף ההתקנה...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן, המחשב שלי קצת איטי בזמן האחרון למרות שהשימוש שלי הוא די בסיסי. פשוט לוקח לו זמן לפתוח אפליקציות וכו'. בזמן הזה אני לא רואה שימוש חריג במשאבים, הזכרון הפיזי תפוס רק ב 50%, וגם המעבד לא טוחן. איך אני יכול לאתר את צואר הבקבוק? תודה, אייל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by PC-Man,

אני רוצה לשים סיסמא לזיכרון USB נייד איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by inrock,

שלום לכולם המפרט שלי בצד. היו שמתי לב לטמפרטורה גבוהה, קרוב ל 70 מעלות במצב המתנה, המאורר עובד תקין הכרטיס בן פחות מחודש. עד היום הטפרטורה היתה על 30 מעלות במנוחה. (בדקתי במספר תוכנות ניטור כך שהבעייה לא בתוכנה (הכרטיס חם למגע) אין משהוא שרץ ברקע ומעמיס על הכרטיס.

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  12. Started by Kirma,

יש לי בעיה מוזרה במחשב כל פעם שאני מכניס את המחשב למצב שינה, הוא נדלק מחדש אחרי 2-3 שניות במצב שינה למישהו יש מושג איך לפתור את זה ? בעיה נוספת ברגע שאני עושה הפעלה מחדש למחשב, הוא כאילו עושה 3-4 רסטרים כל שנייה ואז נלדק ... זה תקין ? או שמשהו לא בסדר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי גיסי קנה מחשב חדש, כרטיס מסך 660GTX טלויזיה HD READY LED 32 של חברה TCL מחוברים עם HDMI לHDMI לאחר התקנה של המחשב הכל היה טוב ויפה, אבל לאחר התקנת דרייבר של NV הכל התחיל להשתבש. המסך נראה מטושטש ומגורען, כתב לא ברור ברזולוציה טבעית, בעיה שבד"כ הייתה לי מוכרת עם מסכים אחרים ושהפתרון היה לשנות ריצוד מסך והכל חוזר להיות נורמלי. אך הפעם לא, בין אם אני שם על ריצוד 58, 59, או 60 זה ממשיך להציג איכות גרועה. מישהו יודע מה ניתן לעשות? אם יש איזה תיקון לבעיה הזאת? תודה!

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. שלום, יש לי מארז ANTEC 300 ואתמול התקנתי Freezer XTREME Rev. 2, ומאז המאוורר העילי וקדמי לא עובדים. רק האחורי והחדש עובדים. אם זה לא מספיק גרוע, טמפרטורת המעבד לא יציבה, היא נעה בין 40 ל45 מעלות עם קפיצות ל60-70 לא בעת מאמץ וירידות ל35-37. מפרט: AMD PHENOM II X4 970 BLACK EDITION GIGABYTE MA770T-UD3 G.SKILL F3-10600CL9S-4GBNT X2 GIGABYTE GTX660 WINDFORCE OC 2GB כונן קשיח אחד של ווסטרן דיג'יטל בנפח 320 ג'יגה, ואחד של סמסונג בנפח 500 ג'יגה. כונן DVD/צורב של LG ספק כוח ANTEC EARTHWATTS 500W זה בגלל הספק?

15. Started by dennis14,

אחרי שהעברתי את המערכת שלי (מופיעה במפרט בצד) ל - CM STORM SNIPER המחשב לא נדלק. הלוח הוא DFI LANPARTY DK P45 T2RS-PLUS והספק הוא SEASONIC M12II 620W. בדקתי שחיברתי נכון את חיבור ה - POWER SW שמספק חשמל לכפתור ההדלקה/כיבוי. בדקתי שחיבורי החשמל של הספק ללוח אם מחוברים כמו שצריך (ככה הם היו גם במארז הקודם והכל עבד). בדקתי שהמפסק של הספק כח על ON. מה יכולה להיות הבעיה ? מה פספסתי ?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום רב, ברשותי דיסק קשיח ישן WD800 Caviar עם חיבור PATA של 80GB. פתחתי מחשב אחר שיש לי בבית וראיתי שיש רק חיבור SATA ויש איזה 2 חיבורים שנראים כמו PATA (אבל קטנים יותר) אבל הם תפוסים. רציתי לדעת איך ניתן לחבר את הדיסק הקשיח הנ"ל למחשבים חדשים יותר? האם יש אפשרות לחבר את הדיסק הקשיח ל-USB? ולהשתמש בו כדיסק קשיח חיצוני לגיבוי? זה המתאם היחיד שמצאתי, האם זה יעבוד? http://pc2.co.il/items/86887 תודה מראש על העזרה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום , אני רוצה לפרמט את ההרדיסק של המחשב נייד שלי (SATA) כי איני מצליח לעשות זאת דרך המחשב נייד , האם ניתן לחבר את ההרדיסק למחשב שולחני ודרכו לפרמט דרך Partion Magic למשל ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום יש לי כונן קשיח חיצוני של WD. שאני מחבר אותו למחשב נדלקת הנורה הכחולה שלו,יש תחושה שהוא עובד, והמחשב משפיע ביפים, אבל הוא לא מזוהה. ניסיתי כמה מחשבים והתופעה דומה. מה ניתן לעשות? יש לי מידע חשוב בפנים. תודה יוסי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by zam,

עכשיו קיבלתי טלפון מהבית, (אני בעבודה) המחשב עם מסך כחול וכיתוב לבן. פעולות שהוריתי לבצע: הוצאת התקע ולחיצה על כפתור ההפעלה 3 פעמים. - עבר תקין חיבור מחדש למתח. - כאן נאמר לי שהיה ניצוץ חשמלי מהשקע מחשב עלה עם מסך כחול. מה אני עוד יכול לבדוק כשאגיע לבית? אשמח לתגובות כי אני קצת לחוץ מהעניין.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם... צירפתי מפרט של המחשב שלי בקובץ תמונה... הערה קטנה: החלפתי את הכוננים הקשיחים של סמסונג ב- WD caviar black 2TB 64MB 7200RPM SATA 3 WD2002FAEX מחולק אצלי לשתיים C - 200GB D - 1.62 TB השימושים שלי הם סרטים HD ואפילו בלוריי מלאים (ללא כונן בלוריי), משחקים כמו PES 2013 DIRT וכו', DLNA ALLSHARE אינטרנט מוזיקה. 1.לפני כשבועיים נפל לי המחשב והפך להיות איטי. מרעיש (גם לפני הנפילה הוא התחיל להיות איטי). סרטים נתקעים לי, מוזיקה קופצת, חילוץ קובץ מהוינראר לוקח שנים ועוד. ניקיתי את המארז קצת ואחד המאווררים לא עובד, זה שנמצא על הדבר הזה שדבוק למעבד. נראה לי שצריך להחליף מארז בלי שום קשר... מה אתם ממליצים לעשות? לקחת אותו לבדיקה? אצל מי? החברה שקניתי ממנה את המחשב (SKYPC)…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. כאשר אני רוצה להיכנס לדיון / להגיב / לערוך תגובה - כל דבר אחר , לוקח ממש הרבה זמן עד שהאתר מגיב/מתעדכן ועולה . מוזר שרק לאתר הזה לוקח להיכנס אליו ולפתוח כל דיון זה בערך נע בין 0.5-2 דקות. יש דרך לסדר את זה או שיש בעיות עם השרתים של הפורום ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. לוח מסוג Asus m2npv-vm. חשדתי שהמאוורר של המעבד סיים את חייו, ולכן החלפתי אותו במאוורר חדש. כאשר הוא מחובר לחיבור של ה cpu fan, הוא מסרב להסתובב. הוא עושה סיבוב קצר כשמדליקים את המחשב וכבה מיד. אותו סיפור כאשר מחברים את המאוורר הנ"ל ל power fan. הוא מסתובב בסדר רק בחיבור ללוח האם של המאוורר מארז. כאמור, החלפתי מאוורר, והוא תקין (כנראה שגם הקודם) ועדכנתי גירסא של ביוס. מה עוד עליי לעשות כדי לפתור את זה? תודה.

• 12 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. האלן באופן פתאומי העברית במחשב הפסיקה לעבוד באופן חלקי כל המידע במסמכים (פנקס רשימות/כתבן/תוכנות) למאט וורד שונה, במסכמים כל הטקס נשאר אבל מוצג בשפה רוסית לא מובנת ובתוכנות יש סימני שאלה. הבנתי שזאת בעיה בקידוד וכבר פתחתי אשכול בנושא לפני כחודש אבל זה לא הסתדר וחיפשתי מספר פעמים פתרון באינטרנט אבל לא מצאתי וגם בלוח בקרה לא הצלחתי למצוא פיתרון ובסופו של דבר נאלצתי לעשות פורמט... מספר ימים אחרי הפורמט במחשב עשיתי עדכון אוטומטית והבעיה חזרה, הצלחתי לעשות שיחזור מערכת ובטלתי את העידכונים, אבל אחרי מספר ימים כשלא הייתי, חזרתי וראיתי שהעידכונים נעשו והבעיה חזרה... ניסיתי להמשיך לעשות תיקונים בלי הפסקה אבל זה לא הצליח לעלות על הבעיה ומספר שכבר אין נקודת שיחזור ישנה... + ניסיתי ל…

24. Started by siriusgrace,

שלום, כשהדלקתי המחשב יכולתי לראות את העכבר שלי אבל מסך שלי היה שחור לגמרי אז עשיתי ריסטרט ואחרי כמה בפעמים שראיתי שזה לא עובד עשיתי שחזור מערכות. אחרי כמה זמן זה שאל אותי אם אני רוצה לבצע שחזור מערכות אבל משום מה במחשב כיבה לי את העכבר והמקלדת ובנוסף זה גם לא עבד כשהחלפתי את העכבר (כלומר שאין באפשרותי לבחור בשחזור מערכות) בבקשה תענו ותוכלו להגיד לי איך לתקן את זה זה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by k22,

שלום קניתי מחשב לפני חודש זה המפרט מעבד: i3 3220 לוח אם:b75m-d3h כרטיס מסך: 6970 2 ג'יגה 2 ג'יגה זיכרון הבעיה היה שהמחשב נהיה איטי לפעמים ניתקע ואני לא מבין למה הוא חדש היה לי מחשב שקניתי לפני 6 שנים והוא לפעמים יותר מהיר ממה ששיש לי היום יש איזהו תוכנה שיכולה לבדוק אם כל הרכיבים בסדר? ואז לדעת שהבעיה היא בוינדוס? כי אני כן משתמש באנטי וירוס ועושה בדיקה כל כמה ימים

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים