תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב ישן ואני עושה בו סתם דברים... אז פתחתי אותו וקצת נגעתי בזכרון בכרטיסים והדיסק קשיח.. סתם לראות איך הדברים שם...(כשהמחשב מכובה כמובן) עכשיו .. סגרתי את המארז שמתי 2 ברגים חיברתי הכל בחזרה... הפעלתי מחדש... ואז בקטע שהוא מזהה את הדיסק קשיח ואת הסידרום(ממש מתי שמדליקים ת'מחשב) הוא לא ממשיך לעליה לווינדוס וכותב ככה: CMOS CHECKSUM-EROR SDEFAULTS LOADED הוא כותב (לפי מה שאני הבנתי) שמשהו מפריע לו לעלות אבל אני לא מבין מה הסיבה.... תודה רבה לכל העוזרים ביי
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
קודם כל: Palm Zire 71 זה המכשיר. הוא נקנה לפני כשנתיים והוא היה כבוי במשך כשנה. לאחר מכן כשהחלטתי לחברו..אני שם בטעינה כל הלילה וזה פשוט מראה לי מסך דולק בלי שום טעינה בלי שום כלום ואני גם לא יכול לכבות או להדליק מהמצב של המסך ה"דולק" (הוא בעצם מפעיל תאורת מסך) יש למישהו רעיונות? אם לא אשמח גם להפניה לטכנאי מומלץ לבדיקה של המכשיר. תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אז ככה פירמטתי היום את המחשב הכל עבד יפה. לאחר הפירמוט ניקיתי אבק והוצאתי את הכרטיס מסך ונקיתי אותו החזרתי הכל למקום לפני כשבוע קניתי ארדיסק 2TB החלטתי להרכיב אותו למחשב לאחר ההרכבה חיברתי את המחשב לחשמל המחשב משמיע קול כאילו הוא עולה ונכבה בלופ, בין לופ ללופ משהו כמו 15-20 שניות. המסך מהבהב כמו בסטנד ביי כלומר הוא לא מגיב החזרתי הכל לקדמותו פירקתי את ההרדיסק החזרתי הכל למצב הקודם לא הישתנה שום דבר. מה יכולה להיות הבעיה? כל עצה תתקבל בברכה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד מחברת ACER אתמול הבחנתי שהחיבור חשמל שלו אינו עובד עוד. המחשב עצמו עובד (בעזרת הסוללה - אבל לא ניתן להטעין אותה יותר). ברגע שאני מחבר את החיבור חשמל אל ה-Laptop הנורית שעל השנאי נכבת. נסתי לחבר את המחשב לחשמל ללא הסוללה או להשתמש בשנאי של Laptop אחר שתומך בחיבור זה, אבל זה עדיין לא עובד. *חשוב לציין* שברגע שמחברים ל-Laptop את השנאי (בחיבור עגול קטן בצד) רק אז הנורית שעל השנאי נכבת. לא נראה לי שיש בעיה עם הסוללה של המחשב או אם השנאי כי נסתי לחבר אותו ישירות לחשמל וגם בלי. שוב... המחשב עובד אבל אני לא יכול להטעין אותו, לא נשאר לי עוד הרבה זמן סוללה. משהו יודע במה מדובר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח מעבד גיגה בייט מעבד איי5. יש עליו 4 ראם זכרון. קניתי כרטיס זכרון נוסף 8 גיגה הכנסתי אותו לסלוט הפנוי ושלפתי אץת 2 הכרטיסים הישנים. המחשב עולה ומכבה את עצמו כל הזמן בשלב שהוא מציג את שם לוח האם. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אממ ליפני שפירמטתי היה לי מסכים כחולים והמחשב היה נתקע ומהאוזניות הייתי שומע רעש כזה עכשיו אחרי שפרמטתי את המחשב הכל היה טוב בערך שבועיםם ואז עוד פעם מתחיל להתקע בפרייז כזה ולא מגיב בכלל ולפעמים זה עם סאונד רועש כזה מה לעשות??????
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום , לפני כ 5 חודשים קניתי מחשב מאייבורי ( יש לי נסיון איתם , היה לי מחשב ודי נהנתי איתו ) . קנייתי AMX QUAD 9550 , 9500 GT עכשיו ככה , מאז שקניתי את המחשב היו לי בעיות , במשחקים הגרפיקה הייתה מיתעבתת, נגיד משחק מכוניות אז המכונית משנה צבע, על המסלול יש סתם תמרורים לא קשורים קיצר עיוות, קיצר לא ידעתי מה הבעיה בכלל , התקנתי מחדש את הדריברים עידכנתי אותם וכלום לא עזר . עכשיו לפני שבועים התחיל לי מסכים כחולים שכתוב בהם nv4_disp.dll , כמובן הבאתי לחברה לתקן את זה , הם החליפו לי כרטיס מסך + לוח אם (K9N SLI V2 AM2 AMD MSI ) , המחשב חזר ןעדיין אותו בעיה עם העיוות גרפיקה, שזה גרם לפעמים לזה שמחשב נתקע . נמאס לי פשוט נמאס . עכשיו המחשב חזר אחרי ההחלפה ועכשיו יש לי מסך כחול שכתוב…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי למחשב נייד של טושיבה, והיום המחשב התחיל להשתולל, בזמנים מסויימים, וזה מתחיל להיות אחוז גבוה מהזמן נראה כאילו כל הזמן נלחץ כפתור ה- enter, בהערכה ראשונית שלי חשבתי שזה וירוס, אבל לא הצלחתי להפעיל אנטיוירוס, ואף תוכנה אחרת. מסתבר שהוינדוס לא גיבה אותו לביצוע שחזור. ניסיתי להתקין עליו וינדוס חדש, ולפרמט את הדיסק, גם את זה לא הצלחתי לבצע. בסוף, הצלחתי להכניס דיסק ישן של אובונטו שיש אצלי, ולהתקין עליו את אובונטו, כשפתחתי את הטרמינל, התברר לי שהבעיה עדיין קיימת. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה שלו? תודה אביב
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב שמעו... פעם כתבתי על זה דיון ואמרתי שיש לי בעיה במחשב שאני משחק מידי פעם במשחקים ואז המחשב אחרי כמה זמן עושה ריסט.... היה לי ati readon 9200 ואמרתם לי שאולי זה בעיה בכרטיס מסך אז קניתי אחד חדש... לא אחד ממש טוב כי אני לא משחק במשחקים שדורשים כרטיס מסך טוב.. אני משחק COUNTER STRIKE קניתי geforce fx 5700 וזה עדיין עושה ריסט.. רק הפעם זה עושה מסך כחול לפני הריסט וכתוב שם איזה משהו ... לא ממש הספקתי לקרוא כי זה עובר מהר אבל הספקתי לקרוא שם קטע שאמור להסביר לי איך לסדר תבעיה... זה כותב : " disble bios memory such caching or shadowing " וזה כתב עוד דברים על זה מה שהספקתי לקרוא... מישהו בבקשה יכול לעזור לי? אני כבר רוצה לסדר תבעיה הזאת... זה מאז שקניתי תמחשב... וכב…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברגע שאני מפעיל משחקים למשל call of duty או splinter cell הוא מאפשר לי לשחק בערך כ10 דק ואז פתאום המחשב נתקע ועושה ריסט אני צריך לציין שעדכנתי דריברים של קול ומסך יש לי כרטיס מסך : geforce 7300 gs מעבד dual core של אינטל זתאמרת המחשב יחסית חדש... אז לא אמורה להיות בעיה עם זה... תוכלו אולי לעזור לי לסדר את זה אני לא מצליח לסיים משימה כמו שצריך תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במיקרופון. אני יכול לשמוע את עצמי מדבר במיקרופון אך שום תוכנה לא קולטת אותו. המיקרופון לא מושתק ועבד כמו שצריך במחשב אחר שבדקתי עליו. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
http://img116.imageshack.us/img116/8053/micrq2.jpg זה ממש חשוב לי כי כשאני בוונט זה דופק לי משחק שלם [CS] הותקן דרייבר חדש יותר ממה שהיה בהתחלה PLEASE HELP :-\
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המירקופון לא יודע למה הוא לא מגיב ב - Windos 98 הוא עבד לי טוב מאוד אבל ב - Windos XP הוא לא עובד. אני בטוח שהבעיה במחשב כבר בדקתי איזה 3 מיקרופונים וזה לא עזר גם הלכתי ל - התחל>תוכניות>עזרים>בידור>בקרת עוצמה והמיקרופות לא על השתק אז בבקשה שמשיהו יעזור אני חייב את זה מהר אה... ועוד משהו אם זה יעזור הכרטיס מסך שלי הוא : C-Media Wave Device
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
המיקרופון שלי לא עובד אני מנסה להקליט משהו מהרשמקול של ווינדוס ובמקום זה זה מקליט לי את מה שהמחשב משמיע למשל אם אני שומע משהו בMP זה מקליט את זה ולא את הדיבורים שלי המיקורפון מחובר טוב ליציאה האדומה והרמקולים מחוברים ליציאה הירוקה וגם ניראה שהם מוגדרים טוב בדרייבר של הכרטיס קול: מה לעשות כדי לפתור את זה? הכרטיס קול הוא הכרטיס המובנה שמגיע עם DFI LANPARTY NF4 ULTRA D
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
חדשים של REALTEK ניסיתי את כל האפשריות בתוכנה REALTEK HD AUDIO MANGER שיניתי בביוס ל AC97 ללא הועיל וכן המיקרופון תקין ופועל היטב במחשב השני תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי מסך מסוג a-neove f-419 ולפני יומיים ערך התחיל לרוץ לי התפריט של המסך(בהירות גודל צג וכל זה) והוא מדפדף לבד בין כל הפונקציו ואני לא יכול לבטל את זה.. וגם הכפתורים של המסך לא מגיבים..מה יכולה להיות הבעיה?!
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
טוב קודם כל אני חדש כאן אוקי אז נגיע לבעיה אני לפני כמה חודשיים קניתי כרטיס מסך חדש 7600GT ל-AGP ואם זה חשוב של -LEADTEK ולמרות שהכרטיס מסך הזה יחסית טוב אני לא יכול לשחק בהגדרות גבוהות בגלל שאם אני עושה את זה הסך שלי פתאום נכבה והאור מראה שהוא לא כבוי הוא רק מהבהב ניסיתי כבר הכל מה האפשרויות שזה יקרה? ניסיתי לנקות אבק מהכרטיס מסך עכשיו אני הזמנתי מאוור בשבילו את VF900CU-LED של -ZALMAN למרות שהטמפ' לא כל כך גבוהה כי לא יכול להיות שאיך שאני מפעיל משחק הוא ישר קופץ ל 80+ כי לפני שאני מפעיל משחק הוא ב 40+ ואיך שאני מפעיל משחק המסך ישר נכבה אה ולפעמים הוא מראה לי SYNCE OT OF RANGE בבקשה תעזרו לי
-
- 12 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם המסך לפעמים בזמן שאני לדוגמה משחק במחשב (נגיד ליג) אז המסך נכבה לשניה ונדלק וזה קורה פעמיים ברצף. ומאז שזה התחיל, הfps התחיל להשתגע, עד היום הוא היה על 60 fps קבוע (בליג לפחות) ועכשיו הוא לא מפסיק לשחק בין 120 ל10 הוא כל שניה מחליף למספר אקראי שבדרך כלל בטווח הזה. למישהו יש רעיון למה זה קורה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
המסך כבר איזה חצי שנה מתכווץ ונפתח, ולפעמים הוא נשאר מכווץ לכמה ימים. לפעמים אני נותן מכה (כן אני יודע שזה לא בסדר.. ) וזה מסתדר אבל עכשיו הוא גם התחיל להראות לי דברים כפול, לא בדיוק כפול אבל כאילו צל של כל דבר. המסך הוא Acer 76e 17' יש לי אותו כבר 4 שנים ואין לי כסף לחדש.. כמה אתם אומרים יעלה לי לתקן את זה, אם בכלל אפשר ? תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש לי מסך mag dx-1595. לאחרונה הוא עשה קצת בעיות, ואז הוא הסתדר אבל פתאום הוא התרחב יותר מידי והכפתור שלו שאמור לטפל בזה לא עובד (כל שאר הכפתורים, כגון להזיז אותו למעלה ולמטה וכו' עובדים). האם יש איזושהי תוכנה שיכולה לעשות אותו יותר צר? יש לי כרטיס מסך geforce 2 ובפונקציות שלו אפשר להזיז את המסך מצד לצד אבל לא להרחיב ולהצר. תעזרו בבקשה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
:יש לי בעיה עם המסך יש משחקים מסויימים מתי שאני משחק איתם אז הם זזים לצד כזה ואז אני צריך לכוון את המסך כדי לראות טוב אפשר לפתור את זה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה "כפתור ימני" בעכבר על קובץ וידיאו כלשהו . . . כל המסך כזה,מהבהב לשנייה, כאילו כיבו אותו והדליקו אותו תוך פחות משנייה. אחרי שזה מהבהב אני יכול לראות את הסרט כרגיל ואין שום בעיה עם צפייה בסרטים. זה לא קורה לי בשום קובץ סוג אחר. מה הבעיה ? אולי מקודדים (יש לי על המחשב K-Lite Mega Codec Pack 1.7) ? אולי דריברים ?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך DAEWOOD LCD TFT 19" דגם HL-900 עכשיו הבעיה מתרחשת אחרי הפסקות חשמל או כל כיבוי פתאומי [שהמחשב והמסך דולקים] אני מדליק את המחשב,המחשב עצמו עובד והכל,אבל המסך לא מראה כלום. רק אחרי חצי שעה-שעה אחרי שאני משאיר את המסך והמחשב דולקים ביחד,אז המסך מסכים להראות משהו =\ חוץ מהבעיה הזאתי ברוך השם הוא עובד טוב איך אפשר לסדר את זה שזה יידלק נורמלי אחרי הפסקת חשמל? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה, אחרי המון חיפושים ברשת ונסיונות התייאשתי סופית, פונה אליכם בניסיון אחרון. יש לי מסך מסוג SAMSUNG LS22A100. המחשב מחובר אליו בכבל VGA עם מתאם DVI ובנוסף לטלוויזיה עם חיבור HDMI. הבעיה היא כאשר אני מחבר את המסך אל המחשב לא רואים כלום בטלוויזיה (אין אות), כאשר המסך מנותק מהמחשב - רואים בטלוויזיה. אחרי הרבה נסיונות ובדיקת כבלים, הסרת דרייברים והתקנה מחדש ועוד הרבה דברים שניסיתי שום דבר לא עבד. חיברתי אל המחשב מסכים אחרים והכל עובד מעולה (רואים גם במסך וגם בטלוויזיה). חיברתי את המסך SAMSUNG שלי למחשב אחר וגם זה עבד מעולה!!(רואים גם בטלוויזיה וגם במסך). אני על סף לשבור משהו מרוב עצבים ותיסכול... בבקשה אשמח לעזרה נ.ב חשוב לציין שבהתחלה הכ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים היו לי בעיות עם הווינדאוס ושיחקתי קצת עם ההגדרות והוא שינה כמה דברים. מאז המסך של הלפטופ לא עובד. חיברתי עם HDMI לטלוויזיה ורואים הכל טוב והמחשב עובד נהדר. לפעמים אחרי שאני משחק קצת ומשאיר אותו זמן מחובר ואני משחק עם החיבורי מקרן, אני כן מצליח להפעיל את המסך והוא מראה תמונה על שניהם. פעם אחת אפילו ניתקתי ועשיתי ריסטרט והכל עבד יפה עד פעם אחרי שכיביתי את המחשב. זאת כנראה לא בעיה של חיבורים, לפי דעתי זה משהו תוכנתי שיוצר את הבעיה והוא לא מזהה את המסך רוב הזמן. המחשב הוא HP PAVILLION DV6000. תודה..
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-