עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dardar4,

היי לכולם, יש לי בעיה במחשב שהתחילה היום. אני לא מצליח לשמור קבצים למחשב משום דפדפן. בכרום, אחרי ההורדה, אני מקבל שגיאה שהנתיב שהקובץ נשמר בו לא נמצא בפיירפוקס, זה נראה כאילו ההורדה הושלמה אבל בתיקייה לא מופיע שום קובץ. באקספלורר, כל קובץ שניסיתי נותן התראה שיש בו וירוס ואז אקספלורר מוחק אותו באופן אוטמטי. לא יודע אם זה קשור לעניין, אבל חברתי היום סטרימר(בוקסי בוקס) ואולי זה משםיע איכשהוא (למרות שאני בספק) למישהו יש רעיון מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by kidan,

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד סמסונג מזה כשבועיים. ביומיים האחרונים, לאחר שהמחשב עומד כמה דקות מבלי שאתעסק בו ונכנס למצב שינה (קר פעם אחת בחיבור לחשמל ופעם אחת בסלולה), הוא פתאום מפעיל עצמו מחדש היישר לחלון השחור של חלונות בו אפשר לפעול הפעלה רגילה או SAFE MODE ושאר אופציות. לאחר שתוכנת ההפעלה עולה, מוקפצת ההודעה שחלונות שוחזרה לאחר תקלה בלתי צפויה אך ללא פירוט מסוים. בפעם האחרונה שזה קרה, לקח לו זמן רב לזהות את כרטיס הרשת האלחוטית (לא יודע אם זה קשור...) אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by yuvalnet,

שלום ניסיתי להכנס למחשב ל safe mode והמחשב הוציא לי את ההודעה על המסך out of range וגם שאני מנסה להחזיר למצב הקודם הוא תקוע במצב של out of range אשמח לפיתרון ניסיתי להוציא את המחשב מהחשמל אולי זה יאפס אותו יש לי מסך LG האם אני יכול לחבר את כבל המסך של מחשב הנייח למחשב הנייד שלי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכל חברי הפורום. בעיה מוזרה שאני נסחב איתה כבר הרבה זמן, התיבת ג'ימייל מוגדרת לי באוטלוק 2007 בנייח וב 2010 בנייד. מערכות הפעלה ווינדוס 7 פרו. הבעיה היא כזאת : שאני מחובר לראוטר מסוג d-link 2760u אני מצליח לקבל ולשלוח הודעות בממשק הג'ימייל (באתר שלהם) ובנוסף אני מצליח לקבל אבל לא לשלוח הודעות מהאוטלוק!! עכשיו שאני מתחבר לראוטר אחר (נגיד פותח נקודת גישה באייפון) אני מצליח גם לקבל וגם לשלוח מיילים בלי בעיה. עכשיו בכל מדריך רשום להגדיר פורט smtp אחר, ניסיתי את כל הפורטים, עשיתי ריסטרט קשה לראוטר, ניסיתי שיחקתי בכל מיני הגדרות אך ללא הצלחה.. יש לציין שעד לא מזמן הכל היה עובד חלק, ולא הותקן לאחרונה אף בכלל שום אנטי וירוס\פיירוול, תוכנות צד 3 וכדומה.. ועוד 2 שאלו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by tomerk25,

שלום חברים. קניתי לפטופ(Free DOS) לפני מספר ימים, ובדקתי באינטרנט איך "צורבים" את התקנת הווינדוס על ה DOK. לאחר שהפעולה הזו עברה בהצלחה, התקנת הווינדוס עולה ואז מגיע החלק בו אתה צריך לבחור Partition לבצע בו את ההתקנה. כאשר אני בוחר ב- Partition היחידי שנמצא אצלי כדי לבצע התקנה, ההתקנה אומרת לי את ההערה הבאה: Windows 7 setup was unable to create a new system partition ניסיתי למחוק או לפרמט את כל מה שמוצג לי אך זה לא הועיל, ההערה עדיין מתקבלת ואני לא יכול להמשיך שלב. האם הסיבה נעוצה בזאת שאני מעלה את ההתקנה דרך ה DOK או שיש סיבה אחרת שיכולה להיות? כל עזרה תתקבל בברכה! שיהיה המשך שבוע מעולה תומר

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by heishke880,

לאחרונה נכנסתי לאתר כרטיסי ביקור. דבר אחד לא הבנתי שם. מה זה המושג "טמפלטים"? האם מישהו יכול להסביר לי את זה?

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  7. [table][tr][td]יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם. היום רציתי להפעיל שיר מסויים על המחשב, אך לא היה סאונד. חשבתי שהרמקולים התקלקלו, אבל לא בדקתי אותם על נגן פלש. והם תקינים. שאלתי היא ככה: 1-האם אפשרי להחליף את הכרטיס קול שמובנה על הלוח האם? 2-יש לי מס' סלוטיים פנויים על המחשב, אולי אפשר להוסיף כרטיס קול חדש אל אחד מהם? צילמתי תמונות מסך, אשמח אם תוכלו לסייע לי. תודה לעוזרים! התמונה הזאתי מתוך המחשב (מבפנים) הריבוע המחבר הורוד הוא הכרטיס קול. התמונה ה-2 מחוץ למחשב, החיבור הירוק הוא לרמקולים: והתמונה ה-3 מתוך המחשב אלו הם סלוטיים פנויים, האם על אחד מהם אפשרי להרכיב כרטיס קול? [/t][/td][/tr][/table]

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by afars,

היי בשבוע האחרון המחשב שלי פשוט נתקע כאשר אני לא נוגע בו למשך חצי שעה ומעלה (לא תמיד נתקע..). העכבר עדיין זז , אבל זה הדבר היחיד. אחרי כמה דקות שאני עושה כמה פעולות המחשב חוזר למצב הרגיל. אתמול כיביתי את המחשב בלילה, הכל היה בסדר, עכשיו כשאני בא להדליק שוב המחשב איטי ופעם בכמה דקות איזה פריים מתקדם. כבר 20 דקות ועוד לא הגעתי לשלב של להתחבר למשתמש. מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by idoido,

אהלן, לפני כמה ימים היו לי בעיות עם הווינדאוס ושיחקתי קצת עם ההגדרות והוא שינה כמה דברים. מאז המסך של הלפטופ לא עובד. חיברתי עם HDMI לטלוויזיה ורואים הכל טוב והמחשב עובד נהדר. לפעמים אחרי שאני משחק קצת ומשאיר אותו זמן מחובר ואני משחק עם החיבורי מקרן, אני כן מצליח להפעיל את המסך והוא מראה תמונה על שניהם. פעם אחת אפילו ניתקתי ועשיתי ריסטרט והכל עבד יפה עד פעם אחרי שכיביתי את המחשב. זאת כנראה לא בעיה של חיבורים, לפי דעתי זה משהו תוכנתי שיוצר את הבעיה והוא לא מזהה את המסך רוב הזמן. המחשב הוא HP PAVILLION DV6000. תודה..

10. Started by inrock,

שחום לכולם ביומיים האחרונים אחרי כיבוי מחשב כרטיס הרשת (on board) אינו מזוהה או מזוהה עם סימן קריאה. כמובן שאין אינטרנט באותו הזמן. ע"י כניסה למאפיינים ו ביטול ההתקן ולאחר מכן הפעלתו הבעייה מסתדרת. התקנתי דרייברים אחרונים ואפילו פירמטתי את המחשב והבעייה נשארה. שוב הבעייה קיימת רק אחרי כיבוי. אחרי ריסטרט אין בעייה, רעיונות למישהוא?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום, יש לי מחשב נייח עם כרטיס קול מובנה (מפרט בצד). שמתי לב שכאשר אני עושה פעולה כלשהי במחשב שכרוכה בניגון סאונד מסויים (אפילו קליקים על תיקיות בווינדוז) הרמקולים משמיעים צליל "פיצוץ" שכזה, כמו שמדליקים רמקולים, או מחברים רמקולים למכשיר פועל. (מקווה שהתיאור מספיק מובן). לאחר שזה קורה, הכל עובד מצויין ואין רעשים נוספים. רק אם לא ינוגן עוד שום צליל והכרטיס קול לא יהיה בשימוש התופעה תחזור על עצמה. אני מניח שזה כרוך באיזשהו מנגנון של חיסכון בחשמל שמכבה את הכרטיס קול, אבל חיפוש באינטרנט לא העלה תשובות לגבי הפיתרון של הבעיה. *בדקתי את התופעה גם על רמקולים אחרים. **הרמקולים מחוברים ליציאה האחורית בלוח האם. באזניות שמחוברות לפרקים ביציאה הקדמית של המארז לא הבחנתי בתופעה. אשמח אם…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by tomerm55,

שלום יש לי דיסק נייד 16GB sundisk שפתאום החליט ביום בהיר אחד להגן על עצמו מפני כתיבה/מחיקה. כל מיני ניסיונות לאתחל או לשנות את המצב עלו בתוהו. ניסיתי בין היתר לפרמט עם תוכנה hp usb disk format ללא הצלחה שיחקתי בכל מיני הגדרות אבטחה ושיתוף , ניסיתי אפילו ב SAFE MODE ללא הצלחה. תמיד בסוף כל תהליך שניסיתי קיבלתי תשובה "הדיסק מוגן מפני כתיבה". יש לציין שיש על הדיסק מידע שעובד מצויין כמו סרטים ומוזיקה, רק שאי אפשר למחוק או לכתוב עליו כלום !! לא מצאתי יותר מידי פתרונות מועילים ברשת וכל מה שניסיתי על סמך זה לא הצליח. אין לי על הדיסק כפתור HOLD או איזה סוויץ שמגן מכתיבה (לא חיצוני בכל זאת) אנא עזרתכם. תודה

• 2 תגובות
    • 16.3k צפיות
  13. Started by cptariel,

קודם כול, פתאום קפצה אזהרה למסך שבעוד 50 שניות המחשב הולך להתרסק, כשהטיימר הגיע ל-0 קיבלתי מסך כחול לא היה אפשר לכבות אז ניתקתי מהחשמל (מה שהוביל לקפיצת מתח בכול הבית) ומאז הוא לא עולה, no signal במסך , המחשב דלוק , שומעים מאווררים (מדי פעם הם מתחילים להשתגע, מה שלא קרה לפני זה) אבל הנורות בקדמת המחשב לא דולקות . כול החיבורים לחשמל נראים בסדר למישהו יש רעיונות מה לא בסדר?

14. Started by orelht,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב אני לא יודע מה זה אני נגיד משחק BF3,MOH Warfight המחשב מביא לי מסכים כחולים אתמול שיחקתי קיבלתי את זה אני באמצע ב Medal of Honor Warfight פתאום הצבעים נמרחו לי כזה ואז שמעתי רעש מוזר וקיבלתי את זה כל פעם זה היה מביא לי מסך כחול אחר http://imageshack.us/photo/my-images/703/screenshot2012102322003.png/ כבר פירמטתי את המחשב ועדכנתי את הכרטיס מסך בדקתי טמפטרטורה ניקיתי את המחשב עדכנתי את הווינדוס והכל בסדר עכשיו זה הפסיק להביא לי את זה אבל המחשב נתקע אחרי 15-20 דקות ואז אני רואה הודעה שאומר המשחק הפסיק לפעול מה לעשות?!?!?! המפרט שלי: מעבד:Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHZ 4 ליבות לוח אם:Gigabyte EP-45 כרטיס זכרון:Kingston 4GB כרטיס מ…

• 37 תגובות
    • 8.4k צפיות
  15. Started by maimon_y,

יש לי מחשב עם 3 מאוררים אחד קידמי מכניס אוויר, אחד אחורי מוצאי,ואחד בחלק העליון מוצאי אוויר גם. על המעבד יש לי כמו חוסם שאמור לחסום את האבק או משהו כזה בנוסף יש לי 2 מאוררים מובנים על הכרטיס מסך. אחד על המעבד ואחד של הספק כוח. אני בודק את הטפ' של המעבד בעזרה hwinfo זה לא אומר שיש בעיה של חום למעבד אבל אני לא יודע מה הטמפ של הכרטיס מסך ושאר הדברים. השאלה שלי היא האם כדי לי להוסיף מאורר ואם להורד את החוסם הזה על המעבד? http://www.*צונזר*/view/fnlm4m2dlmmw.jpg.htm מעבד i 5 760 כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE

• 23 תגובות
    • 5k צפיות
  16. Started by Rule The Pc,

שלום מחיצה D אצלי היא 146GB וכל הקבצים והתיקיות במחיצה (כולל נסתרים) שוקלים 64GB אבל ב'מחשב שלי' זה מראה לי שיש רק 2GB פנוי. מה לעשות? בנוגע לוירוסים הAVG מזהה רק קראק אחד שלא נראה לי שהוא הבעיה תודה עידכון: גודל השימוש בגיבוי מערכת בD הוא 77GB (השטח שחסר) איך אני משנה את ההגדרות?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Judas Iscariot,

הסיפור בקצרה: יש לי Lenovo w530 חדש דנדש שמכיל 2 פורטי USB 3 חדשים ונוצצים גם הם. יש לי גם שני כונני WD MY PASSPORT USB 3 וDOK USB 2. לאחר בדיקות כאלה ואחרות, המצב הוא כזה: 1. מכשיר USB 2 עובד בלי בעיות בכל הפורטים במחשב(כולל בפורטי USB 3). 2. מכשיר הUSB 3 עובד *רק* בפורט USB 2. כאשר מחברים אותו לפורט USB 3 מתקבלת הודעת שגיאה על כך ש this device can perform faster (למרות ששוב, למרבה האירוניה - מדובר במכשיר USB 3 ופורט USB 3, כביכול השילוב המושלם) והכונן כלל לא מופיע בווינדוס ואין גישה אליו. 3. "תוספת" חדשה ומרעישה: אם אני מחבר את הכונן USB 3 לפורט USB 3 בזמן שהמחשב כבוי ואז מדליק את המחשב - הכונן מזוהה בלי בעיה! זקוק נואשות לעזרה, באמת שאני מרגיש שכבר ניסיתי הכל. עשיתי א…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by roeesnir,

Windows 7 64Bit כרטיס מסך -GTX 550 Ti כשמדליקים את המחשב, הוא נכנס למערכת ההפעלה (ברוך הבא), ונהיה מסך שחור. נכנסתי בSafe Mode, הסרתי את הדרייבר, ואז המחשב עולה ונכנס למערכת ההפעלה. כשמתקינים שוב את הדרייבר (עדכני מהאתר של Nvidia), ועושים ריסטארט, שוב - מסך שחור. מה יכולה להיות הבעיה? מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by pakariel,

יש לי מחשב עם WIN XP ואני רוצה לשדרג אותו לWIN 7, כאשר הכנסתי את הCD התקנה של WIN7 המחשב לא הצליח לקרוא אותו (לא שלא פתח אותו אלא בכלל לא קרא אותו) ניסיתי להיכנס למחשב שלי והכונן CD היה ריק. * אין בעיה בכונן כי הוא קורא דיסקים אחרים בלי בעיה (כולל דיסקים צרובים) * אין בעיה בדיסק כי במחשב אחר הכנסתי והוא קרה אותו בלי בעיה ** אותה תופעה הייתה לי עם 2 דיסקים שונים של התקנה של WIN7 למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  20. Started by amit_amit,

שלום לכולם! המחשב שלי כבן שנתיים, מערכת הפעלה WIN 7 INTEL I5 וכרטיס מסך ATI4350 לאחרונה (כשבועיים) המחשב התחיל לעשות בעיות. לעתים מאוד קרובות כשמפעילים תוכנה, או נכנסים למחשב, הקשר עם המסך מתנתק ואז יש חוזר. מה הכוונה? מפעילים את האקספלורר ואז מופיע על המסך NO SIGNAL ומיד לאחר מכן חוזר לעבוד. ניסתי למחוק ולהתקין מחדש את הדרייברים של הכ. מסך, אך ללא הועיל. פתרונות?

• 5 תגובות
    • 4.8k צפיות
  21. Started by Weihenstephan,

שלום לכולם.. אי שם במעמקי המחשב יש לי תמונות ממש ישנות, שעד לפני שנה בערך נפתחו באופן תקין ופעלו כמו שצריך. מדובר על קבצי JPG שעדיין מופיעים בתוך התקיה.. יש להם נפח אך המחשב לא מצליח להציג אותם צירפתי את הודעת השגיאה.. אגב ניסיתי כבר שלל תוכנות להצגה (פיקאסה ,acdsee) אבל כאילו הקובץ של התמונה שומר על גודלו הנפחי אבל לא מציג את המידע בתוכו (התמונה עצמה) יש אפשרות לשחזר את התמונה או שהקובץ "הלך" ולא ניתן לשחזר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. החלטתי להוא את אחד הזיכרונות המחשב עדיין מאד איטי אך עכשיו הוא לא נכבה ואין מסכים כחולים בנוסף שמתי לב שהמאוור של המעבד ש בקושי מסתובב

23. לאחרונה אני נתקל בתופעה מעצבנת במחשב חדש מאוד (מפרט בפרופיל). אינטרנט אקספלורר נתקע באופן קבוע, זמן התגובה של פעולות מאוד פשוטות כמו למשל פתיחת סל המיחזור לוקחת המון זמן טעינה עד שזז משהו אם בכלל (לפעמים נראה שהמחשב שוכח מהפקודה) וזה קורה גם על דברים שנמצאים על ה-SSD שאמור לפעול מאוד מהר ב-SATA3 ואצלי משום מה התוצאות פחות טובות מהמחשב השני שלי שמחובר ב-SATA2.... התקנתי את הדרייברים של אינטל וכל מה שיכולתי לחשוב עליו, משום מה הבעיה קיימת.... אשמח אם למישהו יש כיוון.... תודה!

• 26 תגובות
    • 5.5k צפיות
  24. Started by tood,

היי חבריה לוח אם אינטל וינדוס 7 היו 2 הארדיסק הוצאתי אחד ,המחשב לא עולה וזו התקלה המופיעה > PXE-E61:Media test failure, check cable PXE-M0F:Exiting Intel Boot Agent No bootable device--insert boot disk and press any key. נכנסתי לביוס וזה הסדר בבוט cd flopy על אף שאין פלופי בכלל במחשב hard disk drive ethernet Hard drive order<wdc wd800jd וזה ההארד דיסק הפעיל שהשארתי מה התקלה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by babylon56,

שלום יש לי מעבד E8400 הוא כל הזמן מראה לי אחוזי ניצול של 98-99%.. כמובן בדקתי אילו קבצים הם אלה שגורמים לו וזה קובץ svchost שנע לי בין 80 % ל90% האם אני כול לעשות לו סיים משימה או שיש דרך אחרת לפתור את הבעיה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.