תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, לאחרונה ממש רכשתי את המארז המצויין לעיל. הוא אכן מרשים כפי שכבר נכתב עליו רבות, למרות שהתאכזבתי מחסרונה של נורת הHDD. איכשהו אני כבר רגיל להסתכל ולראות מתי המחשב שלי "קורא" ומתי לא. בכל אופן, אחרי שעמלתי רבות והרכבתי את כל המחשב, גיליתי ששלושת המאווררים הפנימיים (הוספתי עוד אחד) שמחוברים לFan Controller מסתובבים רק כשהוא מכוון על 5V (המהירות הכי נמוכה). לידע כללי, כבל הכוח של בקר המאווררים מחובר ישירות לכבל שיוצא מהספק. האם מישהו חווה משהו דומה או שמדובר בבקר תקול? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד סמסונג מזה כשבועיים. ביומיים האחרונים, לאחר שהמחשב עומד כמה דקות מבלי שאתעסק בו ונכנס למצב שינה (קר פעם אחת בחיבור לחשמל ופעם אחת בסלולה), הוא פתאום מפעיל עצמו מחדש היישר לחלון השחור של חלונות בו אפשר לפעול הפעלה רגילה או SAFE MODE ושאר אופציות. לאחר שתוכנת ההפעלה עולה, מוקפצת ההודעה שחלונות שוחזרה לאחר תקלה בלתי צפויה אך ללא פירוט מסוים. בפעם האחרונה שזה קרה, לקח לו זמן רב לזהות את כרטיס הרשת האלחוטית (לא יודע אם זה קשור...) אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי אוזניות עם מיקרופון. וכמובן יש לי חיבורים קדמיים של מיקרופון ואוזניות ואני רוצה להפעיל אותם דרכם ולא בחיבורים האחוריים. לוח האם של הוא Intel G41. חיפשתי הרבה אבל התשובה העיקרית של ההפעלה דרך הדרייבר של realtek לא רלוונטית עבורי כי אין לי את הדרייבר הזה(יש לי high definition audio של Intel) איך לעזאזל אני גורם לשקעים הקדמיים לפעול? נ.בף אני כמעט בטוח שהשקקעים מחוברים פיזית. וכמובן שבשקעים האחרויים הכל עובד פיקס תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הסיפור בקצרה: יש לי Lenovo w530 חדש דנדש שמכיל 2 פורטי USB 3 חדשים ונוצצים גם הם. יש לי גם שני כונני WD MY PASSPORT USB 3 וDOK USB 2. לאחר בדיקות כאלה ואחרות, המצב הוא כזה: 1. מכשיר USB 2 עובד בלי בעיות בכל הפורטים במחשב(כולל בפורטי USB 3). 2. מכשיר הUSB 3 עובד *רק* בפורט USB 2. כאשר מחברים אותו לפורט USB 3 מתקבלת הודעת שגיאה על כך ש this device can perform faster (למרות ששוב, למרבה האירוניה - מדובר במכשיר USB 3 ופורט USB 3, כביכול השילוב המושלם) והכונן כלל לא מופיע בווינדוס ואין גישה אליו. 3. "תוספת" חדשה ומרעישה: אם אני מחבר את הכונן USB 3 לפורט USB 3 בזמן שהמחשב כבוי ואז מדליק את המחשב - הכונן מזוהה בלי בעיה! זקוק נואשות לעזרה, באמת שאני מרגיש שכבר ניסיתי הכל. עשיתי א…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
[table][tr][td]יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם. היום רציתי להפעיל שיר מסויים על המחשב, אך לא היה סאונד. חשבתי שהרמקולים התקלקלו, אבל לא בדקתי אותם על נגן פלש. והם תקינים. שאלתי היא ככה: 1-האם אפשרי להחליף את הכרטיס קול שמובנה על הלוח האם? 2-יש לי מס' סלוטיים פנויים על המחשב, אולי אפשר להוסיף כרטיס קול חדש אל אחד מהם? צילמתי תמונות מסך, אשמח אם תוכלו לסייע לי. תודה לעוזרים! התמונה הזאתי מתוך המחשב (מבפנים) הריבוע המחבר הורוד הוא הכרטיס קול. התמונה ה-2 מחוץ למחשב, החיבור הירוק הוא לרמקולים: והתמונה ה-3 מתוך המחשב אלו הם סלוטיים פנויים, האם על אחד מהם אפשרי להרכיב כרטיס קול? [/t][/td][/tr][/table]
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב, כמעט בן שנה. לאחרונה ואני זוכר שמאז ומתמיד הוא לא היה יציב כ"כ. למשל, מדי פעם הרמקולים מפסיקים לעבוד ורק לאחר שאני מנתק אותם ומחבר שוב אז הם פועלים, וזה מתרחש לעיתים רחוקות גם למקלדת או לעכבר המחשב. והיום ניקיתי אותם וזה קורה שוב. אתמול כשחזרתי למחשב, לחצתי על "התחל" ופתאום כל התוכנות שהיו לי במחשב נפתחו לבד, וכשניסיתי לסגור אותן הן נפתחו שוב ושוב עד שזה הפסיק לבד לאחר מס' דקות. המחשב עצמו נורא מהיר, הבעיה היא שהוא לא יציב. אין וירוסים במחשב, בדקתי עם MALWAREBYTES ולא נמצאו מזיקים. המערכת שלי היא: I3 2100 4GB RAM PEGATRON IPMSB-H61 GT430 ספק כוח: ABPOWER 500W אני חושש שהבעיה היא בגלל הספק אך אני לא בטוח בכך. טמפ' המחשב מעולות, נבדקו ב-HWMONITOR.
-
- 34 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שלום רב יש לי htpc עם המפרט הבא Amd A6-3500 Asrock A75M 4gb Ddr3 166mhz ועדיין כל פעם שאני מריץ עליו דרך poerdvd או arcsoft hometheater המעבד קופץ ל100% והסרט מגמגם גם בווידאו וגם בסאונד הדרייברים עדכניים הקובץ רץ חלק על מחשב אחר אין ווירוסים מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה זה קורה לרוב שאני משחק המקלדת שלי תנתקת לכמה שניות ואז חוזרת, זה בלתי אפשרי לשחק ככה, המקלדת בסדר גמור האורות עדיין דולקים כשהיא מנותקתזאת מקלדת PS/2 PORT זאת בעיה נפוצה אבל אני לא מבין איך פתאום זה קורה אחרי שנתיים ויותר שאני איתה, ניסיתי לעשות Reinstall בDevice Manager ועשיתי ריסטארט אבל זה לא עזר. להחליף מקלדת זאת לא אפשרות, אז תחסכו בבקשה, כי אני יודע שהמקלדת תקינה וזה אפשרי לתיקון, תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי,לאחר מס שבועות שהמחשב שלי היה מאתחל את עצמו עם מסכים כחולים... לא יודע אם זה בגלל וירוס או רכיב כמו לוח אם-אני קישרתי את זה ללוח אם כי כל פעם שהורדת במהירות גבוהה אז הייתי מקבל מסך כחול אז בגלל הקשר של כרטיס רשת מובנה.... החלטתי לנקות אותו מבחינת אבק עכשיו כשאני מדליק אותו אז הוא לא מדליק את המסך, לא מצפצף פעם אחת כדי להראות שהוא בסדר אלא ממשיך להפעיל את המאווררים חזק וזהו... מה זה יכול להיות? תודה.
-
- 22 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שבת שלום, בשבוע החולף רכשתי לפטופ מדגם Lenovo thinkpad edge e330 שהגיע ללא דיסק דרייברים. אחרי מכשולים בהתקנת הווינדוס לבסוף הצלחתי. כמו כן הורדתי את כל הדרייברים באתר אשר שימושיים למחשב והתקנתי אותם בנייד. המכשול העיקרי שמולו אני ניצב כעת הוא אי יכולת לגלישה באינטרנט ( לא מוגדר לו חיבור) ראיתי שהדרייבר Realtek מותקן, אך אני לא מצליח לגרום לאינטרנט לפעול(מסומן X אדום על חיבור הרשת בקצה הימני של המסך) יש דרייבר ספציפי שלא התקנתי? אולי משהו בהגדרות הרשת שיש לבצע? אשמח לעזרה ממכם! נ.ב. יש לי מערכת הפעלה ווינדוס 7 64bit
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, בעיה מרגיזה. קיבלתי SSD של אינטל מדגם 330, 120GB. הלוח מזהה את הכונן, אבל מיד כשהתחלתי להתקין ווינדוס מחדש שמתי לב שיש איטיות רצינית בהתקנה. אחרי שההתקנה הסתיימה, שמתי לב שיש פריזים כל כמה שניות, דבר שלא מאפשר עבודה רצופה. החזרתי את הדיסק המכאני הקודם עם המערכת הפעלה הקודמת אך הפעם חיברתי את ה-SSD כי רציתי לראות האם הוא יעבוד ווינדוס יזהה את הכונן. ווינדוס זיהה את הכונן אך העברת הקבצים ממנו מתרחשת בצורה מאוד איטית, פחות ממגה לשניה. כמו כן, כשניסיתי לפרמט אותו מהמערכת הקודמת, הכונן פשוט נעלם וריסטרט לא זיהה אותו ב-BIOS. מה דעתכם ? האם הכונן דפוק או שהלוח לא מתאים לו ? תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך של DELL U2311H והיום בבוקר אני מדליק את המחשב והכל נדלק אבל המסך לא מראה תמונה הוא דלוק,יש אור של הכפתור ומראה תמונה של DELL בהדלקה של המסך אבל תמונה לא מראה. הכרטיס מסך עובד לא נשרף או משהו , גם כל הכבלים מחוברים בדקתי כמה פעמים חיברתי מהתחלה הוא כותב לי על המסך שהוא ב power saving mode ושאין signal from the computer אין לי מושג מה הבעיה פה .אם מישהו יודע מה הבעיה ואיך לתקן יעזור לי מאוד.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול חוויתי תקלה מאוד מוזרה. ברשותי ראוטר edimax BR6424 (אלחוטי) שאליו מחוברים מחשב נייח (באמצעות כבל רשת), לפטופ (חיבור אלחוטי) וממיר מקליט (מחובר באמצעות כבל רשת). באופן שעדיין אינו מובן לי, כבל הרשת שמחובר בין הממיר לראוטר הפסיק לעבוד והפיל איתו את כל הרשת, ברגע שניתקתי את הכבל מהראוטר הרשת חזרה לעבוד כסדרה. החלפתי כבל ועכשיו הכל בסדר, אבל אשמח לקבל הסבר לתופעה המעניינת הזאת. בכבוד רב, לאוניד
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
קיבלתי מחשב חדש עכשיו שאני באה להתקין את הווינדוס בשלב שלפני ההגדרות כוננים בערך הווינדוס מבקש מימני מנהל התקנים אז הכנסתי את הדריבר של הלוח אם אבל אני לא יודע מה להתקין ושאני נותן לווינדוס לסרוק לבד הוא אומר לי שהוא לא מצאה עזרה בבקשה!!!! זה לוח אם MSI B75MA-E33
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני משחק במשחק החדש של NFS MOST WANTED ופתאום באמצע המשחק המסך מתחיל להבהב ולקפוץ ולשנות צבעים. ראה סרטון להסבר טוב יותר: http://youtu.be/TMSkfzfGlRs המפרט של המחשב שלי: http://imageshack.us/a/img42/6011/displayuh.png http://imageshack.us/a/img819/6289/systemgk.png מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. קניתי לפטופ(Free DOS) לפני מספר ימים, ובדקתי באינטרנט איך "צורבים" את התקנת הווינדוס על ה DOK. לאחר שהפעולה הזו עברה בהצלחה, התקנת הווינדוס עולה ואז מגיע החלק בו אתה צריך לבחור Partition לבצע בו את ההתקנה. כאשר אני בוחר ב- Partition היחידי שנמצא אצלי כדי לבצע התקנה, ההתקנה אומרת לי את ההערה הבאה: Windows 7 setup was unable to create a new system partition ניסיתי למחוק או לפרמט את כל מה שמוצג לי אך זה לא הועיל, ההערה עדיין מתקבלת ואני לא יכול להמשיך שלב. האם הסיבה נעוצה בזאת שאני מעלה את ההתקנה דרך ה DOK או שיש סיבה אחרת שיכולה להיות? כל עזרה תתקבל בברכה! שיהיה המשך שבוע מעולה תומר
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר'ה.. חלק מהמשחקים נתקעים כאשר אני מזיז/מכוון את העכבר למעלה למטה ימינה שמאלה לא משנה לאן רואים תקיעות כאלה 'פריזים' זה קרה לי ב, Battlefield 3 וגם Medal Of Honor Warfighter. לא רואה שום סיבה שזה יקרה המפרט שלי: i5 3570K 3.4mhz p8p67 660gtx OC 2g - חדש מהיום 2x4 gskill ripjaws x 1600 (פועלים על 1600 עם XMP) TAGAN 700w לאחי יש מערכת I7 עם 260GTX וזה לא קורה... יש למישהו מושג למה? הכרטיס מסך נקנה היום אין לי מושג למה זה קורה (זה קרה גם עם כרטיס מסך קודם 6850 ומערכת i5 2400) תעזרו בבקשה תודה שבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה, יש ברשותי מסך של סמסונג T220 התקלה היא כאשר אני מחבר את כל המחשב הכול מחובר כמו שצריך מצד שמאל במסך יש לי רישום של "אנלוגי ומחלף לדיגיטל" לאחר מכן הנורה מצד ימין למטה מהבהבת משהו יודע מה התקלה? (לפעמים יש לי על המסך כיתוב עם 3 צבעים אבל המחשב לא עולה לי... חייב עזרה דחוף תודה...
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש ואני מרוצה ! אך יש בעיה קטנה : כאשר אני לא נוגע במחשב בזמן ממושך , הוא נכנס למצב של חסכון בחשמל . וכשאני מגיע רשום לי במסך (DELL "23) ללחוץ על העכבר או המקלדת (והוא במצב חסכון בחשמל) אני לוחץ בשניהם ושום דבר לא קורה . הפתרון היחיד זה לכבות את המחשב דרך כפתור ההדלקה , ואז להדליקו בשנית . יכול להיות שזה גם מצב שינה , או שניהם אני לא בטוח . כרגע בטלתי את החסכון בחשמל ואת מצב שינה , אבל זה לא פתרון . יש הצעות ?
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. בעיה מוזרה שאני נסחב איתה כבר הרבה זמן, התיבת ג'ימייל מוגדרת לי באוטלוק 2007 בנייח וב 2010 בנייד. מערכות הפעלה ווינדוס 7 פרו. הבעיה היא כזאת : שאני מחובר לראוטר מסוג d-link 2760u אני מצליח לקבל ולשלוח הודעות בממשק הג'ימייל (באתר שלהם) ובנוסף אני מצליח לקבל אבל לא לשלוח הודעות מהאוטלוק!! עכשיו שאני מתחבר לראוטר אחר (נגיד פותח נקודת גישה באייפון) אני מצליח גם לקבל וגם לשלוח מיילים בלי בעיה. עכשיו בכל מדריך רשום להגדיר פורט smtp אחר, ניסיתי את כל הפורטים, עשיתי ריסטרט קשה לראוטר, ניסיתי שיחקתי בכל מיני הגדרות אך ללא הצלחה.. יש לציין שעד לא מזמן הכל היה עובד חלק, ולא הותקן לאחרונה אף בכלל שום אנטי וירוס\פיירוול, תוכנות צד 3 וכדומה.. ועוד 2 שאלו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל דבר שמצריך גרפיקה, גם אם הגרפיקה ממש ממש גרועה הוא פשוט מתחיל להרעיש, מספיק שאני עושה ALT + TAB בשביל שהוא יהיה שקט שוב. כרטיס מסך : ATI Radeon HD 5670. האם המחשב מלוכלך? או שהכרטיס מסך עושה צרות? אשמח להצעות לפיתרון! תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב שלי כבן שנתיים, מערכת הפעלה WIN 7 INTEL I5 וכרטיס מסך ATI4350 לאחרונה (כשבועיים) המחשב התחיל לעשות בעיות. לעתים מאוד קרובות כשמפעילים תוכנה, או נכנסים למחשב, הקשר עם המסך מתנתק ואז יש חוזר. מה הכוונה? מפעילים את האקספלורר ואז מופיע על המסך NO SIGNAL ומיד לאחר מכן חוזר לעבוד. ניסתי למחוק ולהתקין מחדש את הדרייברים של הכ. מסך, אך ללא הועיל. פתרונות?
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
מחשב של חבר כאשר מופעל הקישור נרשמת ההודעה הבאה : פעולה זו בוטלה עקב הגבלות החלות על מחשב זה
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי בעיה במחשב שהתחילה היום. אני לא מצליח לשמור קבצים למחשב משום דפדפן. בכרום, אחרי ההורדה, אני מקבל שגיאה שהנתיב שהקובץ נשמר בו לא נמצא בפיירפוקס, זה נראה כאילו ההורדה הושלמה אבל בתיקייה לא מופיע שום קובץ. באקספלורר, כל קובץ שניסיתי נותן התראה שיש בו וירוס ואז אקספלורר מוחק אותו באופן אוטמטי. לא יודע אם זה קשור לעניין, אבל חברתי היום סטרימר(בוקסי בוקס) ואולי זה משםיע איכשהוא (למרות שאני בספק) למישהו יש רעיון מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-