עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני חושד כבר דיי הרבה זמן שיש לי בעיה של סקטורים פגומים בהארדיסק, הכל בגלל מכת חשמל שהמחשב שלי חטף ששרף לי את הלוח אם ספק וקיצר את ההארדיסק אותו אבא שלי הצליח להציל... היום אחרי שקניתי מחשב חדש (ההארדיסק נשאר) אני רואה שהמחשב כל הזמן נתקע לי ויוצר בעיות, אני חושד שזה בגלל סקטורים פגומים בהארדיסק אבל אני לא יודע איך לבדוק את זה, איך לגלות באיזה אזורים הם קיימים ואיך למנוע את הגישה אליהם מתוך המערכת הפעלה, אז אם למישהו יש רעיונות אז אני אשמח לשמוע... ניסיתי לעשות סריקה, ביקשתי לבצע סריקה גם של הסקטורים הפגומים ולנסות לשחזר אותם אבל המחשב נתקע בשלב מסויים כנראה הוא הגיע אליהם, ניסיתי גם לעשות איחוי אבל זה לא ממש עזר...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Jack_g,

מאז שהתקנתי את ה DIRECTX9 אני לא מצליח להריץ את 3DMARK2003 אני מאמין שזה אמורלהיות כך מכיוון שהתוכנה מבוססת על DX8.1. השאלה היא האם יש אולי איזה תלאי או דרך אחרת שניתן לתקן את זה? כי אחרת אני לא יכול להתשמש ב 3DMARK2001 לבדיקות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  3. אהלן הורדתי סרט בפורמט avi שכאשר אני צופה בו ב media player הוא נראה ממש טוב (סאונד, תמונה...) צרבתי אותו לפורמט svcd בעזרת nero (כמובן שהורדתי גם plug-in מתאים...) הצריבה הסתיימה טוב מאד. אך כאשר רוצים לצפות במכשיר dvd הסרט נראה הפוך !!! זאת אומרת התמונה הפוכה (לשם המחשה, אפשר לצפות בו רק אם עומדים על הראש) חוץ מהבעיה הזאת הסרט בסדר גמור מבחינת איכות התמונה והסאונד. ניסיתי בכמה נגני DVD אבל התוצאה היתה אותו דבר. מה עשיתי לא טוב ? ?

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  4. AGP acceleration disabled??! האם זה בסדר? הלוח שלי תומך ב AGP X8 (gigabyte GA-8SQ800)

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  5. Started by e-d-a,

;) אני יודע שזה נראה ארוך אבל זה ממש לא וזה ממש חשוב תודה מראש (ולא להתעצל לקרוא) ;) אז בגלל שיש לי כמה בעיות אז החלטתי לפתוח פה את הדיון ולרשום את כל הבעיות בתמיכה: (כי כל בעיה יכולה ללכת לפורום אחר) ואני יתחיל ממה שהכי מפריע לי לפחות מפריע. 2.זה העובדה המעצבנת שאני לא יכול לראות מהטלויזיה וזה מעצבן (וזה אחרי שהתקנתי את הקונטרול פאנל) 4.איך אני יכול ליבדוק של איזה חברה בדיוק הזכרון שלי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by הדר,

שוב שלום, עכשיו יש לי בעייה קטנה עם כרטיס המסך שלי: יש לי Geforce 4 NX 440 64MB DDR וכפי שציינתי בשאלה הקודמת אליכם, קיבלתי יחד עם הדיסק הקשיח גם הרבה משחקים (בדרך כלל אני לא משחקת אלא משתמשת במחשב לצורכי עבודה) אבל מכיוון שקיבלתי משחקים "מתנה" החלטתי לנסות לשחק. אחד המשחקים (MidTown medness) מצא חן בעיניי מאוד, אבל אחרי מספר משחקים התחלתי לקבל תמונה מרוחה ובנוסף מהירות תגובה מאוד איטית למהלכים שלי. כיביתי את המחשב והדלקתי חזרה, אבל שום דבר לא עוזר. שיחקתי קצת עם ההגדרות (בתפריט המשחק, לא בהגדרות של כרטיס המסך) - אבל גם זה לא עזר. יש לכם רעיון למה זה קורה???? חשבתי שכרטיס המסך הזה אמור להספיק בהחלט למשחק כזה. מה גם שבהתחלה המשחק עבד יופי. תודה, הדר נ.ב. - אני לא יודעת עד …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Kenny,

יש לי Epox8rda+ ואני משתמש בכרטיס קול שעל הלוח , בהתחלה הוא פועל כמו שצריך , רק שאחרי שעה של משחק בערך פתאום הסאונד ניהיה על הפנים... ויש המון רעשים והפרעות.. זה לא בעיה ברמקולים , כי זה קורה גם באוזניות... ושחברתי Sound blaster live זה לא קרה.. בכל מקרה , הלוח כרגע באובר קלוק 166fsb למישהו יש מושג? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לאחר 3 ת'רדים ללא פתרון------(ראה דפים אחרונים בגרפיקה ותלת מימד, מפרטי מחשב) עשיתי איחוי להרד דיסק. אנשים שונים הציעו לי לעשות פורמט למרות שהם לא שמו לב לעובדה שניסיתי את הכרטיס מסך אצל חבר והוא עבד אותו הדבר. כלומר, על 20 FPS בunreal על 1024X768 בלי AA,AF ותופעה דומה בut2003 - על 30 פריימים... עכשיו אם אתם שואלים אותי, פורמט לא יכול לעזור כי עובדה שבשני המחשבים הוא עבד אותו הדבר... : תהיתי אולי בגלל הsp1 הביצועים ירדו...עד כה לא ענו לי בקשר לזה... ??? עריכה - בשני המחשבים הכרטיס הוציא ב3dmark 2001 באזור 9000.... ניסיתי הכל חוץ מפירמוט ואני לוקח את זה כמוצא אחרון... : החלפתי דרייברים, עדכנתי משחקים ולא עזר.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Supra Man,

המממ...או קיי אז ככה אני חדש פה...נראה אם יהיה מי שיעזור לי ואם זה הפורום הנכון. המחשב שלי עושה לי צרות (פנטיום 800, עם 512K זיכרון) מחשב תמיד עבד חלק וטוב ופתאום הוא החליט שנמאס לו! :AR15: עוד משהו שהיה בולט היה שלקח לו המון לעלות חלונות אקספלורר, ולפעמים לא העלה אותם בכלל, אלא "הריץ" אותם ברקע אחרי חריש כבד על המחשב כדי לברר מה קרה לו, וכמעט השברות להתקנת ווינדווס חדש מצאתי את הבעיה! תוכנה שרצה ברקע בשם Msbb בנתיים הסרתי אותה מרשימת הסטארט אפ שברג'יסטרי, לא בעיה להחזיר אם היא חשובה. מישהו יכול להגיד לי מזו התוכנה הזו (תמיד היה לי אותה), מה היא עושה, ולמה היא החליטה שהיא הורסת לי את המחשב? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yvkr,

הבעייה שלי פורסמה לאחרונה ע"י ידידי חסר הכישורים, ולא הובהרה כהלכה. לאחרונה רכשתי ,בחלקים, מחשב. המפרט: P IV 2.4 לוח אם Asus ps4x-x (עם fsb-533Mhz עלובים). geforce 2 mx 420 זיכרון 256Mb 333DDR של חברה עלומה. HDD maxtor 40gb ניסיתי להתקין מע' הפעלה win98 ( השידרוג ל- 95 ==גירסה ראשונה) הדורשת גם את קבצי ההפעלה של win95 . ה-WIN הותקנה בהצלחה, אך כאשר ניסיתי להפעיל את המחשב קיבלתי הודעת windows protection error==> restart your computer. ניסיתי לחבר HD אחר שעליו כבר מותקנת ותה מע' הפעלה, והתוצאה הייתה זהה. לבסוף, בהמלצת טכנאי התקנתי Win_xp והבעייה נעלמה והמחשב עובד בצורה טובה. השאלות שלי הן: 1. האם הבעייה עשוייה לנבוע מכרטיס זיכרון לא תקין?(זוהי דעה שקיבלתי מטכנא…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by BIG M,

כשאני מנסה להדליק את המחשב הוא לא מגיב ואין בעיה בספק כי יש חשמל.

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  12. Started by nikita,

פתאום הצורב לא קורא לי דיסקים. ניסיתי לצרוב, והNERO אמר לי שאין דיסק (ויש). ניסיתי כמה דיסקים לשים ובכל מקרה הוא לא זיהה לי. ניסיתי אח"כ סתם לשים דיסק שיש בו משהו לראות אם בכלל הוא מזהה שיש משהו בדיסק - והוא לא זיהה!! אני לא בטוחה איזה חברה הצורב הזה... אבל רשום לי: 40x12x48 seamless Link ובפירוט שבקבלה רשום שזה בכלל benq 40x10x48 מוזר... יכול להיות שבסופו של דבר שמו לי משהו אחר? ... טוב זה לא מה שמפריע לי כרגע.. אני פשוט ממש צריכה את הצורב שיעבוד לי דחוף!!! :'( אני מאוד מאוד אודה על כל עזרה. ואם לא פה המקום לשאול את זה - אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני רוצה לפרק את המאוור שנמצא על המעבד ,כדי לנקות את ההיטסינק, אבל אני לא מצליח,המעבד הוא פנטיום 4 1.8 אני משחרר את שני הקליפסים האלה,והעסק משתחרר טיפה, אבל עדיין לא יוצא,אני מפחד למשוך חזק כדי לא לפגוע במעבד האם המאורר מחובר להיט סינק ? אחרי שאני יוציא את המאוורר,אני יצטרך איזה דבק טרמי למעבד,או שאפשר בלי ? הרבה שאלות אני יודע,מקווה שזה הפורום הנכון תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. גירסת אנגלית. בבקשה זה דחוף, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. במחשב שלי (אפשר להציץ במפרט) מותקן פנטיום4 1.8 עם הקירור הגנרי שהגיע איתו, המארז הוא מארז מידי זול, בנוסף מאוורר שמכניס אויר בקדמת המארז ומאוורר שמוציא אויר בגב המארז - מאווררים פשוטים שעולים 20-25 ש"ח. בלי שום סוג של OC, בלי שום קירור פעיל אחר. הכבלים במארז מקופלים יפה בצד, ושום דבר לא מפריע למאווררים. בשבוע שבועיים האחרונים יצא לי לחזור הביתה ולמצוא את המחשב כבוי למרות שהוא הושאר עובד. רק ביום שבת יצא לי לראות שהמעבד עובר את קו ה60 מעלות, מתחיל לעשות קולות של "חם לי" דרך הspeaker וכבה בסופו של דבר. בדקתי וגיליתי שהמאוורר הקידמי שמכניס אויר הפסיק לעבוד, החלפתי אותו, ועדיין בישומים כבדים המעבד מגיע לטמפרטורות קרובות מאד לרף ה60 מעלות (הרף שאני קבעתי בביוס שיתחיל לצפצף). ה…

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  16. Started by TapUdi,

יש לי מחשב AMD 950 עם 512 RAM לוח של אסוס A7V וכטיס מסך g4 Ti 4400 למרות שזה לא עקרוני לבעיה נראה לי המחשב בעיקרון עובד מצוין הוא מריץ לי משחקים כבדים בחלקות כמו מאטריקס ג'יטאיי החדש והכל ממש חלק הבעיה היא שאני מריץ נגיד 5 חלונות של אקספלורר(מה שפעם יכלתי לעשות בשקט) המחשב נכנס למין עצירה כזו חושב ונתקע וזה לא רק אקספלורר זה גם 5 הודעות איסיקיו או 5 חלונות FlashFXP זה פשוט שיש מספר דיי גדול של תוכנות שפועלות ברקע העניין הוא שפעם זה לא היה קורא אני חושב לפרמט מה שאני יעשה בקרוב אבל רציתי לדעת אם יש איזשהו רעיון נוסף? הרצתי את ה- Norton Disk Doctor ו- Win DOctor ניסיתי סייף מוד ניסיתי להוציא את הזכרונות ולחבר מחדש התקנתי ווינדווס מחדש בלי פירמוט והכל עדיין אותו דבר אגב מד…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by lilo1111,

יש לי כרטיס מסך עם חיבור dvi חיברתי לכרטיס מתאם dvi to vga והמסך לא עובד... מישהו יודע מה הבעיה?? :'(

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. פנטיום 2 266, HD WD 30G. המחשב היה תקין עד שהועבר דירה, ואז פשוט לא ראה את ההארדיסקים (היו לו 2 אז) באתחול, אחרי חיבורים ניתוקים והתעצבנויות התברר שרק היה צריך לאפס את הביוס. העפנו HD אחד שעשה רעשים, השארנו רק את ה30G, אחרי כמה זמן, שוב - מדליקים את המחשב ומקבלים "operation system not found". פתחתי את המחשב, הכל נראה בסדר, הדלקתי אותו - עובד. היום שוב - אני מדליק את המחשב - אין הארדיסק. כיביתי, שיחקתי עם הכבלים מאחורה, - איזה פלא! יש הארדיסק. אבל המחשב נתקע בעליה של וינדוס :-\ (אני מקווה שזו בעיה אחרת ולא קשור לקודמת) בקיצור - מה יכול לגרום ל"העלמויות" כאלה של ההארדיסק? ההארדיסק יחסית חדש, תקין ועדיין בטווח האחריות. יכול להיות שזה קשור לכרטיס מסך שיושב קצת חופשי? (הוא הר…

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  19. Started by NIR-T,

CPU-5646 MEMORY-5068 HD-1133 זה טוב??? דרך אגב AMD 2500 אמור להיות 1.84GHZ? תודה מראש, ניר.

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  20. לחבר שלי ישנה בעייה כלשהי שאני חושב שמקורה בווינאמפ, כל פעם שמשמיעים שירים.. לאחר זמן מסויים נפסק הקול.... בווינאמפ השניות נתקעות ואין יותר קול בכל המחשב... ולפעמים מרגישים אף בעומס על המחשב.. המחשב הינו: Intel Pentium 4 2.4 GHz GigaByte 8PE667PRo 256 MB DDR כרטיס קול OnBoard: Realtek ALC650E Audio AC'97 CODEC הגירסה של הווינאמפ היא 2.91 בכל אופן לאחר זמן מסויים בערך 5 דקות... הקול חוזר.. כשניסתי להתקין ווינאמפ 3, קרה אותו דבר.. אך כשלחצתי על ה - Stop, ואז שוב על ה Play חזר הקול..... ואז זה שוב פעם נפסק לאחר כמה זמן.. בכל אופן הבעייה היא די מעצבנת.. אם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור אותה אשמח מאוד... דבר נוסף: ניסתי להוריד עידכון לכרטיס קול דרך האתר של GigaByte, אך הדרייב…

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  21. Started by gizunt,

התקנתי סוף סוף בפעם הראשונה את הלוח 8IPE1000 וכאשר הWINDOWS עולה אין סימן של עכברת אפילו כאשר הWINDOWS מעלה זהוי חומרה. מה אפשר לעשות והאם זה בעיה בלוח. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by TomB,

אני יודע שזו בעיה ותיקה ובטח יש עליה 20,000 ת'רדים, אבל הבעיה שלי יותר ספציפית - הXP לא נכבה (P3 - 400MH) ואני כמעט בטוח שזה בגלל הדרייברים של ה SB LIVE שמותקן עליו (אני זוכר שהדרייברים ל2000 ביטלו את האופציה לHIBERNATE כך שזה לא יפתיע אותי אם הכרטיס הנ"ל הוא האשם). יש מצב שזו הבעיה? ואם כן, יש פיתרון קסם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by womry,

שלום, יש לי מחשב P4 שבתוכו יש כרטיס קול מקצועי של motu 2408 (יושב על PCI), אין ממנו יציאות ישירות לכוננים האופטיים (אין לי כרטיס קול פשוט בנוסף). במחשב שלי יש כונן צורב וכונן DVD, כשאני מכניס audio cd סטנדרטי לצורב אני שומע אותו ב- winamp / mediaplayer חלק לגמרי, כשאני שם אותו ב- DVD יש רעשים מוזרים של טיקים וקיטועים בשמע. הבעיה לא היתה קיימת כשהיה מותקן אצלי Win98, אבל מאז שעברתי ל- XP Pro היא קוראת תמיד. למה יש מושג כלשהו? תודה מראש! עמרי

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. לפעמים שאני שלח בפורם הזה הודעה האקספלורר נתק ועושה "סיים משימה"...ואגב ההודעות נשלחות בכל זאת... אפשר לעשות משהו נגד זה? בתודה רועי נ.ב מעניין מה יקרה שאני ישלח עכשיו את הנושא החדש הזה...(- עכשיו אני בעריכה...אאאז זה נסגר.... ועכשיו זה בטח יסגר שוב חחחחח באסה -)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי מארז קיסר 3 על המארז יש 2 חיבורי יו אס בי ועוד כמה דברים... בקיצור צריך לחבר ללוח את החיבורים הנ"ל כדי שיפעלו כמובן אבל...... על הלוח שלי יש 2 מקומות ליו אס בי וכול מקום זה שם אחר USB56 USB78 מה ההבדל בניהם? אך אני ידע לאן לחבר אני מצרף כאן תמונה מיתוך החוברת של הלוח...אולי תבינו ותעזרו לי....

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.