עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Yehudaa,

המחשב במפרט היום קבלתי אותו הרכבתי אותו המחשב עובד הביוס עובד אני מנסה להתקין ווינדוס - ובאמצע ההתקנה(כל פעם במקום אחר ) הוא עושה ריסט בביוס בטלתי את ה halt on לגמרי ועדיין הוא עושה ריסט המאווררים עובדים בסדר גמור , טמפ המעבד 39/40 גם אחרי ארבע נסיונות להתקין אם משהו יודע איך לבטל בביוס את הריסט לגמרי אשמח כי נראה לי שהמחשב בסדר גמור וסתם עושה ריסט עשיתי load optimaizad - לא עזר load fail safe - גם לא עזר יהודה. עריכה: למדתי מספר כשמתקינים ווינדוס צריך לבטל את האנטי ווירוס/הגנה כנגד שינויים בביוס חיפשתי בביוס ולא מצאתי את זה משהו יודע איך נקראת ההגדרה הזאת ?

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  2. שלום לכולם במחשב השני יש לי כרטיס מסך riva tnt 64 כנראה עלך לעולמו .לא מצאתי כרטיס אחר/דומה ,מלבד כרטיס יותר ישן של 3D RAGE שהוא pci השאלה שלי: האם ניתן להרכיב אותו בנתיים ב slots ואם כן הxp יזהא אותו ,והאם צריך למחוק דריבר של הקודם . בתודה max עריכה: אני מצרף תמונה של בכרטיס ה 3d rage pci [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by alex15,

שלום המחשב לא רוצה לפרמטט אני לא מבין את זה ???? :s05: :s07: אני חושב שזו בעיה hard diskk אם אני לא טועה ..... המחשב הוא P3 הוא היה עובד טובב אבל לא יודע מה נדפק לו בראשש פשוטט לא רוצהה לפרמטטט זה נמשך חודשיםם לא יודעע מה לעשותת ?????? פשוט ב חודש האחרון הוא ככה לא יודע למהה :nixweiss: אז כל פעם אני רוצה לפרמט פשוטט אין לא הולךך הוא אומר ליי בראשונה ENTER=CONTNIUE R=REAPIAR ESC=EXIT אני פשוטט לוחצצ על אינטרר טוב ואחר כךך בא משהוו שהוא לא יכולל להמשיךך בגלל ש ה hard disk לא פועל לא במחשב (אבל ה HARD DISK במחשבב )

4. כותרת , תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. המחשב עם windows 7 מעבד e6550 כרטיס nvidia 8500 ו 2gb ddr2 ובסך הכל עובד ממש ממש מעולה. עד שאני מפעיל סרטון אונליין במסך מלא... ואז המחשב לא רק שמקרין סרטון מקרטע, אלא גם נהיה מאוד מאוד איטי לדוגמא, שמופעל השידור מהאח הגדול, המעבד על 50% והזיכרון על 70% ועדיין השידור מקרטע וגם העכבר לפעמים לא זז ונעלם... מה יכולה להיות הבעיה?....

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by ModChiP,

במשחקים MOH Warfighter וBF3 יש בעיה בקול, הקול קופץ ולא יציב ולפעמים הוא בכלל לא קיים, למשל ב BF3 בסרטונים של הקמפיין הקול בסדר, אבל במשחק הוא קופץ- גם במולטי, אני על ההגדרות הכי נמוכות שאפשר בלי כל הפילטרים. תודה! המפרט בצד.

7. Started by harel_d,

שלום וחג שמח! יש לי כרטיס GFORCE 2 המחובר לטלויזיה בכבל S-VIDEO (משני הקצוות). הכבל באורך של 2 מ' עם ציפויי זהב במחברים. העניין הוא שאיכות התמונה די ירודה, מתבטאת ב"גלים" מאוד קלים אבל עדיין מפריעים לאיכות הסרט. הכרטיס מוגדר על PAL-B. אציין שכאשר חיברתי את המחשב עם כבל בננה קצר (חצי מטר) ראו באיכות מעולה. האם יש איזשהו מגבר אות או אפשרות אחרת כדי שאוכל לראות טוב? תודה!

8. Started by DORAZABI,

רכשתי אסוס X541 ובין חסרונותיו זה רעש המאוורר..לרוב הוא לא מציק לי אלא אם כן אני נמצא במקום שקט מש כמו שירותים. יש דריך להחליש את הרעש שלו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by elan22,

אני מנסה להתקין כרטיס טלויזיה Flyvideo 2000 במחשב IBM עם מערכת הפעלה XP. אחרי התקנה של הכרטיס עם דרייברים שמגיעים על הסידי וגם עם דרייברים מאתר החברה אפשר רק לראות את התמונה ולא שומעים סאונד. את הכבל שמחבר בין היציאת סאונד של הכרטיס טלויזיה לכרטיס קול ניסיתי לחבר גם לכניסת ה-LINE IN וגם לMIC. גם חיבור של רמקולים ליציאה של הכרטיס עצמו לא נותנת שום דבר. הכרטיס הזה עובד כמו שצריך על מחשב עם 2000. מישהו מכיר את הכרטיס הזה ויכול לעזור? אילן

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  10. ברשותי לוח אם של GIGABYTE שפעל עד עכשיו בDUAL DDR,עם שני סטיקים של 512 DDR. היום קניתי סטיק אחד של ג'יגה (זהה לזכרונות של ה512),מכיוון שהמחשב פועל בDUAL DDR הוא לא עולה עם שלושת הסטיקים. האם יש אשרות לבטל משהו בביוס ולהפעיל את המשחב עם שלושת הסטיקים. דגם הלוח אם- GIGABYE GA K8NF-9 NFORCE 4-4X CHIPSET K8 TRITON תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by חיים גולן,

אבקש עזרה מהעוסקים בתחום בהגדרות במכשיר FORTINET 60D בהוספת VPN . תודה לעוזרים

12. Started by pc100,

מחשב פנטיום 3 1GHz לוח אם של ASUS בכל דיסק"ש שאני מכניס מערכת ההפעלה עולה לאט מאד (ואני מתכוון מאד) הפעלתי את PcCheck בשביל לבדוק את החומרה ולא נתגלתה בעיה. יש רעיונות?

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  13. Started by infer73,

מצאתי אצל חבר כרטיס Creative CT7240 ומכיוון שיש לו יציאת S-Video אז חשבתי שאולי יש דרך לחבר אותו למחשב ולהוציא את הוידאו לטלוויזיה (כי למחשב המפגר והישן הזה אין אפילו AGP...) בכל אופן, כרגע אני קצת מסתבך עם ההתקנה (שמשום מה לא עוברת לי חלק) אבל נניח ואני אעבור את החלק הזה, מה זה בדיוק הכרטיס הזה? האם זה כרטיס מסך עם יציאה לטלוויזיה? למה יש לו כניסת VGA? (כן, כן, כניסת VGA) מאיפה הוא יכול לקבל Input של VGA ומה קורה עם זה? בנוסף, לכרטיס יש גם יציאת Line out ויציאת SPDIF. האם הוא גם כרטיס קול? ניסיתי לחפש מידע על הכרטיס, ואני רק מגיע לאתרי דרייברים למיניהם, ולא לאף מידע אמיתי בעצם, הדבר היחיד שאכפת לי ממנו, זה איך אני משתמש בכרטיס הזה על מנת להוציא וידאו לטלוויזיה? (מן הסתם …

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  14. שלום, יש לי בעיה בזמן האחרון עם כרטיס המסך שלי ואולי עם לוח האם- לפעמים אני חוזר למחשב ומוצא מסך שאומר שאין סיגנל ולפעמים בזמן משחק התמונה נתקעת או מקרטעת (התמונה "נשברת" והסאונד נתקע ואם אני יוצא מהמשחק ע"י לחיצת alt+tab או מקש ה Window ואז חוזר למשחק הכל חוזר לעצמו עד שזה חוזר על עצמו מאוחר יותר. אם בשלב זה אני עושה ריסט, המחשב משמיע צפצפופים שאומרים שכרטיס המסך לא יושב כמו שצריך. לחיצה קלה על כרטיס המסך מסדרת את זה אבל זה חוזר די הרבה. גיליתי שאם אני לוחץ עליו גם בזמן שהמחשב פועל זה (אם הוא מאבד את הסיגנל) אז התמונה חוזרת לעצמה. ניסיתי לשחק עם הקיבוע של כרטיס המסך למארז אבל זה לא עוזר. קצת על מפרטי המחשב: windows XP SP2 2GB RAM DDR2 800Mhz NVIDIA Geforce 8500GT 512MB …

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  15. קורה לפעמים שמקלידים טקסט וכשמסתכלים על המסך רואים שהכל יצא באנגלית... אני רוצה להמליץ על תוכנה פשוטה שעוזרת המון. בלחיצה אחת על מקש F10 הטקסט יהפוך אוטומטית למה שתכננתם לכתוב. יש בה עוד כמה אפשרויות כמו תרגום למילה ע"י לחיצה על ctrl+T ועוד. קישור להורדה: http://www.langover.com/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by GREED,

קיבלתי היום את המחשב החדש: AMD 3800+ DUAL CORE לוח ABIT X800GT הפעלתי את AQUAMARK3 ותוך כדי הוא מוציא אותי מהתוכנה בחזרה לWINDOWS ומופיעה לי השגיאה הזו(תמונה מצורפת) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by Adirz0,

שלום לכולם , המחשב שלי חזר מתיקון בנועה קומפ , הפעלתי את הווינדוס (זה ווינדוס חדש חדש) , ועשיתי פורמט לכונן D. עכשיו יש לי מארז עם חלון , אני מסתכל ופתאום אני רואה שהמאוורר של המעבד כזה זז לשניה ועוצר , ושוב זז לשניה ועוצר (אבל הוא לא ממש זז , יש כזאת תנועה קטנה והוא עוצר). דיברתי עם חבר , הוא אמר שאולי צריך להגדיר משהו בביוס , אז נכנסתי לביוס והביוס נעול o.0 (כתוב Enter Password). בקיצור , השאלות הן , יש למשהו מושג מה יכול לגרום לבעיה עם המאוורר? (הוא פועל רגיל שאני סתם בווינדוס וזה , אבל בפורמט פתאום הוא הפסיק...) , דבר שני - סיסמא לביוס? יש איזהשהיא סיסמאת "deafult" אולי? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by lgmtk,

שלום, אז המחשב שלי כמעט בן שנה, מפרט בצד ולא נגעתי בכלום מאז שקיבלתי אותו, חוץ מנקיון כמובן פה ושם. מדי פעם יש וידאוים נתקעים לי בקטעים אקראיים, כשהם נתקעים הם פשוט מגמגמים ממש מהר כמו דיסק תקוע. זה קרה לי לאחרונה פעם אחת בCOD 4, גם בקטע אקראי. זה קרה גם בFALLOUT 3, אבל הבעיה הזו שונה כי התקנתי קובץ טקסטורות גבוה, והסרתי, ועכשיו הבעיה הזו לא קיימת יותר (היא הייתה רק כשעברתי משלב לשלב). המקרים היחידים שזה לא קרה לי באופן אקראי זה כשהתקנתי מחדש FALLOUT 3 וראיתי וידאו (רגיל, לא HD) בו זמנית, הוידאו נתקע. כמובן שבכל הקטעים האלה המשחק/וידאו פשוט נתקעים, ודרוש RESTART (ניסיתי לחכות עד 5 דקות). מאז אני כבר לא רואה סרטים עם FF ברקע, מחשש שאולי משאבים זו הבעיה. הפעם האחרונה הייתה …

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by strifer,

החלפתי מעבד ולפי האתר של הלוח אם שלי MSI KT3 Ultra 2 הוא מסוגל להריץ אותו בלי בעיות הבעיה היא שהוא מזהה אותו כ 2000+ אבל המהירות של 1800+ עזרה מישהו? עידכנתי הכל מביוס וכלה בדרייברים של הלוח אם

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by eranv1,

שלום לכולם, רכשתי לאחרונה טלויזיה התומכת בתצוגת תלת מימד של סוני, כולל משקפי תלת מימד מיוחדים. אני מצליח לצפות בתכני תלת מימד והכל טוב עם ההגדרות בטלויזיה ( למיטב ידיעתי) כאשר אני מחבר את המחשב הנייד בכבל HDMI ומנגן סרט בתוכנת POTPLAYER אני נתקל בבעיה עם התרגום, הוא מוצג בכפילות ובצורה לא ברורה בכלל, אולי בתצורת HSBS (HALF SBS) יש למישהו מושג מה עליי לעשות בכדי לפתור את הבעיה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by RainCheck,

ניסיתי מספר פעמים להתקין Windows Vista Ultimate 64bit (על פני חומרה תואמת, אין לי כרגע את המפרט המלא, ניסיתי גם 32bit, אותה תופעה), אך כל ניסיון התקנה (תמיד התקנה מקורית עם רישיון, וניסיתי כמה כאלה) היה מלווה מספר ריסטרטים לא צפויים באמצע התהליך, שבסופו של דבר הסתיים בהצלחה, למרות הכל. גם בעבודה השוטפת הייתי נתקל בממוצע פעם ביום בריסטרט לא צפוי (לא בעיית התחממות), וכאשר הייתי מכבה (באופן מסודר) את המחשב, ומדליק אותו מחדש, זה היה מלווה ב3-4 ריסטרטים, עד שהמחשב היה מצליח לעלות ולהשאר דלוק כהלכה. חזרתי ל 32bit XP Pro, היו עוד קצת בעיות, מעט מעוד ריסטרטים בהתחלה, אך הם פסקו לחלוטין, וכעת אין שום בעיה, גם כאשר אני מכבה (באופן מסודר) ומדליק את המחשב שוב. ההשערה שלי היא שיש לי ב…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by orca2000,

מה קורה אנשים ? יש לי בעיה , שבכול מהלך ה-BOOT (כולל גם בתפריט של הביוס) רמת הגרפיקה גרועה מאד עד כדאי כך שבתפריט הביוס אני לא רואה שורות ואותיות . כאשר מערכת ההפעלה מסיימת את העליה שלה אין לי בעיה ברמת הגרפיקה . בעיה אחרת היא שהדרייבר לכרטיס מסך לא מותקן ואני לא יודע עם זה קשור אבל אין לי אפשרות של STANDBY או HIBERNATE . במידה ואני מתקין את הדרייבר של המאיץ הגרפי אני מקבל מסך שחור כאשר מערכת ההפעלה עולה . מה עשיתי עד עכשיו : -עידכון ביוס -איפוס ביוס -ניסיתי מספר גירסאות של עידכון למאיץ -בביוס עצמו ניסיתי לשנות הגדרות לכריס הגרפי כלום לא עוזר . אני צריך עזרה !!! צרפתי תמונה עם נתוני חומרה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  23. Started by WinnerLine,

יש למחשב של אחים שלי בעיה אחרי שהם מפעילים אותו כל נגיעה קטנה במארז תוקעת את המחשב וצריך לעשות לו ריסט כל שניה אני לא מבין תבעיה פה מקווה שתעזרו לי

24. Started by kobibo,

היי, האם הכרטיס שברשותי שבק חיים ? כרטיס מדגם Nvidia GTX 460 נמצא ברשותי מספר לא קטן של שנים. באמצע משחק המסך הפך שחור, לאחר כיבוי והדלקה מחדש הרזולוציה גדלה ובמנהל ההתקנים יש סימן קריאה על הכרטיס הודעה של Error 43 נסיתי לעדכן דרייבר, להתקין גרסה ישנה יותר שלו, פירוק הכרטיס והתקנה מחדש, ריסט ללוח האם. שום דבר לא עוזר. אני רואה מלא קווים קטים אדומים על המסך גם בעליית המחשב. המאוורר של הכרטיס נראה שעובד. חיבור המסך לכרטיס מובנה פותר את הבעיה של הקווים והרזולוציה. האם הכרטיס שבק חיים? האם ניתן לתקן? תודה מראש לעונים

25. Started by bamba10,

תודה לכל מי שניסה לעזור לי קודם,אבל אני לא מצליח לעדכן את הביוס. בהדלקת המחשב אני מקבל את השורות הבאות award bootblock bios v1.0 copyright © 1998 . award software.inc bios rom checksum error detetcting floppy drive a media במידה ויש דיסקט עם ה-FLASH BIOS לא קורה כלום במחשב הנורה של ה-FLOPPY השארת דולקת וזהו.... במידה ואין דיסקט אז המחשב דורש PLESE INSERT DISK AND PRESSENTER וגם כאן כאשר אני מכניס את הדיסקט פשוט לא קורה כלום. הגירסאות של הביוס שהורדתי הם ע"פ המלצותיכם -לוח M של OCTEK מסוג VAP 133S ACP- K0372.K0802.K0252.K0202.K0142 ההבנה שלי בתחום -כפי שהבנתם-נמוכה ביותר אשמח לקבל עזרה והנחיות מפורטות כמו לילד קטן(אפילו קטן מאוד) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.