תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
הכפתור FN כאילו תמיד לחוץ גם בלי שאני ילחץ עליו לדוגמא המשפט: בעיה ע6 הכ*ת4ר FN בנייד - ב2י שהFN 214.(בלי שהFN לחוץ) בעיה עם הכפתור FN בנייד - כאשר ה FN לחוץ. מה ניתן לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שוב על אותה בעיה שלא הצלחתי לפתור. יש לי את הלוח אם הזה http://www.ciao.it/MSI_915PL_Neo_V__682269 הכרטיס לא עבר עידכון ביוס(אולי תמיכה בליבות של הדור החדש של כרטיסי המסך) ומעבד 3.0 ... החלפתי כרטיס מסך מ X300 ל 8800... הציונים ב D3MARK נמוכים עד מאוד ב-05 7400 ב-06 4600 והFPS במשחקים ממש נמוך איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת...???
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי aspier 3100 מACER (שקבלתי במתנה) עכשיו המפרט לא משהו (1.6 סמפטרון גיגה ראם DDR2) הבעיה שכול דבר שהוא תלת מימד (אפילו הסמל של אידוס ) נשבר לחתיכות גאומטריות לא משנה אם המשחק ישן (דאוס אקס , רברנט) או יותר חדש (KOTR2) המחשב אמור לעמוד בדרישות עדכנתי את הדריברים האחרונים של ACER כי ATI לא תומנכת ישירות בחברה עכשיו אני יודע שהכרטיס הזה יכול להריץ את המשחקים האלה אבל זה לא עוזר רעיונות
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום, כאמור בכותרת ברשותי Lenovo r60e וקניתי ראוטר, התקנתי את כל התוכנות הדרושות של IBM לאחר שהבנתי(בעזרת הפורום) שדרך ווינדוס זה לא אפשרי. הבעיה היא שכל התוכנות כולל ווינדוס אומרות לי שהכרטיס על מצב מכובה ושאני צריך להיכנס לביוס ולהפעיל אותו. נכנסתי לביוס ויש שם 3 אפשרויות - מכובה, חבוי ומאופשר, זה היה על מאופשר העברתי לכבוי הפעלתי מחדש נכנסתי שוב ושמתי על מאופשר שוב - לא פעל. ניסיתי להיכנס למאפיינים של הכרטיס דרך ווינדוס ואז לקבע תצורה ושם רשון אלחוטי מנותק, העברתי את זה למופעל והוא אומר שהוא לא קולט אות מהראוטר - יכול להיות אם כי אני בספק.. מישהו מכיר את בעיה?יודע מה לעשות?? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכם! אני מתנצלת מראש, שאני לא מבינה כלום במחשבים, ולכן אם אני לא מביאה מספיק מידע, או עושה דברים נגד החוקים, זה באמת כי אני לא מבינה במחשבים כלום. אז ככה, מסתמן שיש לי בעיה עם הכרטיס הגרפי. הרמז הראשון קשור לפוטושופ שלי שכל פעם כשהוא נפתח אומר שלי בעיה. אני מצרפת צילום מסך של השגיאה. מקווה שזה יעזור. הרמז השני, הפך די ברור, וזה שיש לי מסך כחול כל כמה זמן, שטוען שיש לי בעיה עם הATI או משהו דומה. קראתי את המדריך בהודעה בפורום, הורדתי את התוכנה שמנתחת מסכים כחולים, ואני מצרפת RAR של התוצאה. מקווה שעשיתי את זה נכון. אני ממש מקווה שתדעו מה לעשות, כי זה הופך להיות בלתי נסבל. את ההודעה הזאת לדוגמא, אני כותבת עכשיו בפעם השניה, כי המחשב נתקע תוך כדי... מה שאני כן יודעת על המ…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלווזיה עכשיו רואים את התמונה והכל בסדר , רק מה אין קול וזה מבאס חבל על הזמן איך אני יכול לסדר את הקול שיהיה לי קול שאני רואה טלווזיה במחשב רגיל זה עובד דרך המדיה פלייר והכל אבל שאני רוצה בכרטיס טלווזיה זה לא פועל חיברתי את כל הבננות של הממיר לחיבור לכבל שהביאו עם הכרטיס טלווזיה התמונה עובדת רק אין קול , איך אפשר לסדר את זה ?
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כרטיס טלוויזיה מדגם asus [לא יודע איזה דגם אבל רשום על הדיסק asus tv fm card] היום שעברתי לויסטה ואחרי התקנת הדריבר והתוכנה גיליתי שהמדיה סנטר לא מזהה את הכרטיס וגם התוכנה של הכרטיס לא עולה. מישהו יכול להגיד לי מה לעשות? תודה
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי,,, לפני מספר ימים הדלקתי את המחשב וגיליתי שהמחשב פתאום לא מזהה את הכרטיס מודם שלי ומבקש ממני להתקין אותו מחדש. לא הבנתי למה, אבל בכל זאת ניסיתי להתקין. הבעיה היא שלמרות שאני מתקין את הדרייבר, משום מה המחשב לא מזהה את הכרטיס... מה הבעיה? ???
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד והכרטיס מסך אינו מזוהה הכרטיס הוא ATI MOBILITY RADEON 7500 אני מחפש דחוף דרייבר או משהו שהמחשב יעבוד כמו שצריך כי בנתיים האינטרנט לא פועל כמו שצריך העמוד עולה לי בגלים ומשחקים לא עולים והכל בגלל שחסר לי דרייבר אני חייב דחוף דרייבר מי שיכול להביא לי אני יודה לו ... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חבר'ה לאחרונה יש לי בעיה מסויימת שבעבר ולא הייתה קיימת... בזמן האחרון אני מריץ משחקים על הכרטיס מסך שלי ATI X1900GT 250MB( לכרטיס אין עוד אפילו 3 שנים של שימוש,ראוי לציין שיש לי מחשב חדש וחזק) משחקים כמו קריסיס אוו לדוגמא המשחק האחרון שהעלתי הוא ניד פור ספיד אנדרקובר המשחק עושה בעיות גם על הרזולוציה הנמוכה ביותר! יש קווים שחורים על המסך לא רואים את הכביש ואת המכוניות הכל מטושטש ויש בעיות של צבע וכו'... חשבתי שפתרון הבעיה הוא לבטח עידכון הכרטיס.... אז הורדתי עידכון והתקנתי מחדש והפעלתי את המחשב מחדששש אך הבעיה שוב הופיעה אני לא יודע מה לעשות צריך את עזרתכם בהקדם האפשרי ... תודה לעוזרים... !
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ערב טוב, לפני כשנה וחצי רכשתי כרטיס מסך מחברת TMS, הדגם הוא MSI R9 290 GAMING ואחרי התקנה נקייה של וינדוס 10 הכרטיס מסך לא מצליח לזהות את המסך מחשב שלי. המסך הנ"ל מחובר עם יציאת DVI ובנוסף מחובר לכרטיס מסך, מסך טלוויזיה ביציאת HDMI, שאיתו אין בעיות. לכרטיס הנ"ל יש שתי יציאות DVI, ניסיתי לחבר לכל אחת מהיציאות ועדיין המסך לא עובד-- המחשב לא מצליח לזהות את המסך. החלפתי לכבל DVI לאחד חדש ועדיין יש את אותו הבעיה. לקחתי מאחי את המסך שלו וחיברתי לכרטיס הנ"ל ועדיין לא מזהה. ניסיתי למחוק את הדרייברים של הכרטיס מסך ולהתקין אחד ישן יותר ואחד חדש יותר-- עדיין לא עובד אשמח לעזרה,
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היה לי FX5200 והחלפתי אותו ל ati x9600 עכשיו יש לי בעיות עם הדרייבר, זה לא נותן לי להיכנס למשחקים למשל אני נכנס למשחק לא כבד במיוחד שה5200 הריץ טוב אז המסך נכבה לי נסיתי כל מיני דרייברים כמו ATI.COM DNA OMEGA מהדיסק מה אני עושה? |:
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להפעיל את הקטליסט של כ רטיס המסך מופיע לי ההתראה הבאה ]
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה. קניתי כרטיס מסך חדש וחיברתי אותו (יש חיבור לכרטיס) אבל כשאני מדליק את המחשב הוא לא עולה.. נוצר מצב שיש 2 יציאות מסך אחד של המובנה ואחד של הכרטיס החדש. יש איזה דרך להגיד את היציאה החדשה של הכרטיס מסך החדש היהי הברירת מחדל? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כרטיס מסך ATI Radeon X1650 256MB לאחרונה, כמעט כל המשחקים שאני מריץ, באיזשהו שלב קורסים. (PES,CRYSIS,COD4-5,Virtua Tennis) פשוט לאחר 10-20 דקות, המסך נהיה שחור, המחשב ממשיך לעבוד, ואני חייב להפעיל מחדש. מה עושים? זה המחשב שלי (תגידו אם צריך עוד פרטים): Core 2 Duo E4400 2.GHZ לוח אם - Gigabyte 945GCMX-S2 2G RAM ATI Radeon X1650 256MB ספק כוח - COLORSit 500W מה צריך לעשות - בדיקת טמפרטורה או משהו? (יש לי ATI TOOL אבל אין לי מושג). גם ראיתי בכמה אשכולות ואמרו לצלם MEMORY בCPU-Z, אז הנה: http://img261.imageshack.us/img261/2810/cpuzta2.jpg תודה רבה על העזרה..
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לאחרונה כאשר אני משחק במחשב המסך פתאום מפסיק להגיב ומה שקורה אתם תראו לפי התמונות: http://www.rar.co.il/files/1205514143.jpg http://www.rar.co.il/files/1205514201.jpg http://www.rar.co.il/files/1205514260.jpg ריסטים לא עוזרים במצבים כאלה, והפתרון שבנתיים עובד הוא שאני פותח את המחשב ומוציא את הכרטיס מסך ומחזיר אותו חזרה או לחילופין מחזק\מחליש את החיבור בין הmotherboard לכרטיס מסך. עזרה בבקשרה :'(
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי דרייברים לכרטיס המסך שלי ה1660ti. בסוף ההתקנה היה כתוב שאי אפשר להוריד את הדרייבר כי הגרסה של ווינדוס ( יש לי windows 10 64 bit ) לא תומכת בזה או יכולה להוריד את זה. הלכתי למנהל ההתקנים בדקתי בdisplay adapters וראיתי שכרטיס המסך שעובד כרגע הוא microsoft basic. מישהו יודע מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 4 TI 4200 ולוח אם mb elite k7sem הבעיה שלי היא שאחרי כמה דקות המסך שלי נכבה פתאום. ה-REFRESH RATE שלי הוא 60 וגם הורדתי את הרזולוציה ל480*640 ועדייו אותה בעיה.ניסיתי עוד מוניטור וגם איתו קרה לי אותה הבעיה אשמח לשמוע הצעות לפתרון הבעיה
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אחרי שהכרטיס מסך שלי נדפק, הלכתי להחליף אותו בגדר האחריות שניתנה לי, ולאחר שחיברתי אותו למחשב התחלתי לקבל את החלון הבא כל פעם שאני מפעיל את המחשב:
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האלן.. יש לי בעיה עם הכרטיס מסך GTX960, הלוח אם מראה לי שהבעיה היא B2 אני הבנתי מהאינטרנט שזה בעיה בקראיה של הBIOS של הכרטיס ע''י הלוח אם... העניין הוא שהכרטיס עצמו כן עובד במחשב אחר.. גם אחרי העידכון ביוס שלו.. אצלי במחשב עובדים גם כרטיסים אחרים (HD 5850 ו GTX980) התכנון שלי הוא להביא אותו לבדיקת מעבדה.. אבל אני בצבא ולא יוצא לי יותר מדי להיות בבית... וניסיתי הכול הדבר היחיד הוא שכשאני בSAFE MODE המחשב כן מזהה את הכרטיס כשאני על הכרטיס מסך של הלוח אם. כאשר אני מתקין את הדרייבים של NVIDIA דרך הסייף המחשב קורס עם הכרטיס הזה... עם ה980 הוא עובד. יש רעיונות? אגב המפרט: gigabyte z97x gaming g1 לוח אם intel 740 ssd core i7 4790k והבעיה לא בראם. ספק 600W
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון (למען האמת במהלך החודשיים האחרונים) נוצרה לי בעיה כזאת: כאשר אני נכנס למשחק כמו OVERWATCH או League Of Legends דקה אחרי שהמשחק נטען, וברגע שהעיבודים הגרפיים מתחילים, המחשב נכבה ונדלק מחדש. ניסיתי כל פיתרון אפשרי שמצאתי כגון הוספת TdrDelay ברגיסטרי, עד לביטול תהליכים של NVIDIA, עד ל UnderClock של הכרטיס ומה לא!! המפרט שלי: Gtx 760 Intel Core I7 2600K H67M D2 B3 אשמח לעזרה בנוגע לאיך לפתור את הבעיה!
-
- 27 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך GeForce4 MX 440 לפני שנים הוא היה מחובר לי לטלוויזיה ולא היתה שום בעיה עבר הרבה זמן מאז לא ממש השתמשתי בזה וכנראה שגם החלפתי מערכת הפעלה (עכשיו אני עובד על Windows XP) ובקיצור אני לא מצליח לראות את המחשב בטלוויזיה. אני משתמש בכבל OEM (MD4M TO RCA) לחיבור ... זה לא אותו כבל שבו השתמשתי פעם ההוא נאבד אבל לא נראה לי שהבעיה בכבל. ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של nvidia אבל אחרי שאני מתקין אותו ומפעיל מחדש המחשב כל פעם עושה לעצמו reboot ונותן לי לבחור באיזה מצב להפעיל אותו... הבחירה היחידה שעובדת זו שהוא ישתמש בהגדרות ישנות שיש לו - לא safe mode ולא מצב רגיל. מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה עושים? :s05: תודה מראש! עדכון : חקרתי קצת והבנתי שיש איזושהי…
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב שלי, לפני הפירמוט הייתי עם XP אז עברתי לWIN 7. כשהיה לי XP כל המשחקים פעלו לי מצויין בלי בעיות, אך כשעברתי לWIN 7 פתאום ישנה בעיה שכאשר אני נכנס למשחק מסויים הוא נתקע לכמה שניות, פתאום רואים מסך לבן לשניה ואחרי כמה שניות המשחק חוזר וכך הלאה. הבעיה יכולה לקרות אחרי כמה דקות שניכנסתי למשחק וגם אחרי כמה שניות. לאחר כמה פעמים החלטתי להריץ את המשחק בחלון, ובזמן שקרתה הבעיה הופיעה לי הודעה מעל ה-Taskbar ובה היה רשום: Display driver stopped responding and has recovered Display driver AMD driver stopped responding and has successfully recovered. ומה גם, שאחרי שיצאתי מהמשחק ראיתי לשניה שהכרטיס מסך שלי התחמם והיה על המד האדום בשעון ההתחממות. המפרט שלי…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בעת הרצת משחקים שונים, לאחר כמה דקות המסך מתחיל לרצד, מקפיא תמונה, ולפעמים מוציא הודעה: [h=1]Display driver stopped responding and has recovered[/h]המחשב חדש (בן חודשיים) מערכת הפעלה ווינדוס 8.1 מקורי כרטיס מסך Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX התקנתי את הדרייבר הכי עדכני של AMD.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-