עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בדקתי וירוסים ב SAFE MODE ולא נמצא, הרצתי SPYBOT ולא מצא בעיה. ראיתי שנרשם בכלי מערכת, שגיאה ממקור service control manager 'the npkcrypt service failed' שחזרתי מ"ה ולא נפתרה הבעיה. איך ניתן לתקן ?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by nisha,

שלום רב מסך המחשב שלי לפתע הופך לשחור, ואני שוב מכבה מחשב ומדליקה מחדש ווינדוס 7 אשמח לעצה מכם. האם עלי לקנות מסך חדש? הוא לפעמים גם מהבהב תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Niseg,

יש דרך לתקן מקלדת של מחשב נייד HP ? העמודות של המקשים Y U O ו P הפסיקו לעבוד (זה מה שאני זוכר). הוצאתי אתמול את המקלדת ולא ראיתי משהו חריג חוץ מזה על הכבל יש בליטות שאולי מעידים על נתק במוליכים בכבל. כשהסתכלתי על המוליכים של הכבל והם ניראו אחידים. האם יש דרך לתקן את המקלדת או שכדאי לקנות חדשה כדי להחליף אותה. הנייד הוא בן כ 3 שנים עובד בסדר עם מקלדת חיצונית. אני אולי יכול לעבור על המגעים עם אומטר ולבדוק אם יש נתק. חוץ מזה יש אתרים בחול ששולחים לארץ מקלדות מהסוג הזה ? ראיתי שבebay יש מקלדות שויזואלית נראות זהות (צריך לבדוק בדגם אם הן מתאימות )והמחירים שלהם יכולים להיות באיזור 40$-50 כולל משלוח. ראיתי שיש בארץ גם חנות למקלדות אבל הם לוקחים איזה 350 שקל שזה כפול מהמחיר בחול…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  4. יש לי במחשב 512 מגה של שני סטיקים. היום הבאתי עוד 2 סטיקים של 256 והוספתי אותם. הבעיה היא שהמחשב לא מוכן לזהות סטיק אחד , מה שאומר שהמקסימום הוא 768 מגה. (זאת לא בעיה בחריצי זיכרון , כי אם אני מחליף את הזיכרון שפועל למקום שבו סטיק אחד לא מזוהה , אז זה כן יפעל , הבעיה היא גם לא בזיכרון) *לא ממש הצלחתי לנסח את כל מה שכתבתי יותר טוב , אז אם משהו לא מובן תשאלו. תודה.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by yair_gobani,

יש לי סלרון 500 ולוח אם VIA CA64-BC יש לי 2 שאלות: 1) האם הלוח אם טוב 2) רציתי לקנות סלרון 900 האם זה יתאים ללוח האם בתודה מיאיר

• 19 תגובות
    • 16.8k צפיות
  6. Started by or2077,

יש לי בעיה והיא--- אני מכניס מיקרופון והמחשב לא מזהה אותו, ניסיתי כמה מיקרופונים אבל לא עובד אז הנחתי שהבעיה היא בכרטיס הקול שלי--- Realtek ALC880(D) @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller הורדתי דריבר מתאים וזה לא עזר... מה אני יכול לעשות? לא בראש שלי לקנות כרטיס קול :-\

7. Started by thebestnickname,

אני מעוניין להעביר את הHDD והכ.מסך שלי מהמחשב הישן למחשב החדש, מותקן עליו ווינדוס 7. המחשב הישן עם לוח p31-ds3l ומעבד Q8400, ואני מתכוון להעביר אותו למחשב עם i7 ולוח חדש וזכרונות חדשים וכו. האם אני אצטרך לפרמט?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by bioss,

יש לי כרטיס מסך 9800 ATI של POWER COLOR פתאום אחרי מספר חודשיים שהכל עבד מעולה. לאחר שעשיתי בלילה כיבוי רגיל בוונדוס. הדלקתי בבוקר את המחשב והוא לא נדלק .הוא התחיל לזוז (הפאן זזו לשנייה ועצרו) האורו נשארו דולקים אבל לא היה למחשב חשמל. אז ניתקתי את כל החיבורי חשמל שלו והוא נדלק. חיברתי חזרה ואותו דבר . חיברתי רק את הכרטיס מסך ונדלק. אחרי כמה שנייות כיביתי וחברתי את הדיסק קשיח והסידירום והמחשב עבד. אני ככה כבר חודש עוד מעט ולא יודע מה לעשות זה לא ספק כי החלפתי לבדוק לספק של 480 וואט של חברה ידועה וזה בטוח הכרטיס מסך כי עם אני מחליף לכרטיס אחר פשוט זה לא קורה מה דעתכם הבעיה? אמרו לי שזה כנראה בגלל שהצ'יפ שלי זה של אינוודיה וזה כרטיס מסך של ATI מישהו נתקל במקרה דו…

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  9. Started by aski1,

שלום ! המחשב שלי נכבה כתוצאה מהצגת מצגת באופיס כאשר הוא מגיע לשקופית מסוימת ופתאום המסך שחור ורשום no signal ואפילו כשאני בא ללחוץ על ריסט אין תגובה רק לחיצה ממושכת על כיבוי מכבה אותו ואז לוחץ שוב ומדליק אותו . המצגת כבדה (190MB) כי היא מכילה סרטון אבל כול זה קורה הרבה לפני שמוצג הסרטון לכן לא נראה לי שזו הסיבה כי במחשבים אחרים היא עובדת טוב . המחשב הוא פנטיום 4 המריץ WIN XP SP2 יכול להיות שצריך לבצע עידכון לווינדוס או שזה בעייה אחרת ? 3.3Ghz 1 GB זכרון תודה רבה !!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by avizov2,

טוב אז ככה, התקלה התחילה אתמול מדי פעם אחרי שעה-שעתיים של עבודה במחשב המחשב עשה ריסט לבד או נתקע. ואז אחרי כמה פעמים שזה קרה, התקלה החמירה, כמעט ישר עם אחרי עליית הWINDOWS כשצריך לבחור משתמש המסך קופא (לא בנקודה קבועה לפעמים זה קופא גם אחרי הבחירה של המשתמש) שאני מדבר על מסך קופא אני מתכוון שהתמונה במסך קופאת ושום INPUT למחשב לא עובד, שום דבר לא זז במחשב, התמונה קופאת בדיוק כמו שהיא, הנורית של הCPU מצביעה על כך שאין עיבוד מיוחד או תקלה מסויימת. מדי פעם לאחר הריסטרט המסך (LCD) לא התחיל לפעול ופשוט לא זיהה INPUT מהמחשב והייתי צריך לעשות ריסט. עכשיו ניסיתי לעשות בדיקה עם הזיכרון דפוק (MEMTEST) עם דיסק BOOT... וגם שם המסך קפא אחרי כמה דקות/חצי שעה. (מה ששולל שהבעיה היא בתוכנ…

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by rani,

מה זה ולמה זה קשור?? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by אדמונד בלאו,

שלום לחברי הפורום ברשותי מחשב נייח שהמאוורר הגדול שלו מעל לוח האם הרעיש הוא הוחלף על ידי לאחר ההחלפה המחשב אינו עולה הוא נדלק משמיע ציפצופים אך התמונה במסך אינה עולה נורת המתח במארז החיצוני דולקת מה יכולה להיות הבעיה תודה אדי

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  13. Started by max-turbo,

שלום לכולם, יש לי מחשב דיי ישן פנטיום 4 3.00 לוח אם של foxconn p4m800p7ma סוקט 775 כמובן,עם מערכת הפעלה xp pro sp3. עד לפני כמה ימים היה עליו זיכרון 512MB DDR2,החלטתי שאני קצת משדרג וקניתי זיכרון 1GB DDR2 והוצאתי את ה512MB זאת אומרת שיש רק בסלוט בלוח אם 1GB DDR2 כשאני נכנס לנתוני מערכת אני רואה שזה מזהה לי רק 512MB ולא 1GB. מה אני אמור לעשות בכדי שהמחשב ירוץ על 1GB למה הוא לא מזהה מישהו יודע? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  14. Started by effymr,

כאשר אני מנסה להכנס למחשב מהטלויזיה באמצעות הרשת הביתית, אני מקבל בקשה לזיהוי USER NAME ו - PASSWORD לא היתה לי בעיה כזו בעבר, עש לפני שבוע-שבועיים בכל עבד תקין והייתי רואה בטלויזיה סרטים שמותקנים במחשב הביתי דרך הרשת הביתית. אשמח לקבל יעוץ.

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  15. Started by intel suck,

מחובר לי מערכת 2.1 לחיבור הירוק הקדמי של המחשב (אם אני מחבר מאחורה אין בכלל קול) ויוצא לי קול רק מרמקול אחד. או ימני או שמאלי (אם אני משחק עם הכבלים) מהסאב יוצא קול, הכרטיס קול הוא REALTEK ON BOARD רגיל ופשוט מותקן הדרייבר האחרון שלו, הכל שם מוגדר על ברירת מחדל מוגדר כסטריאו והכל מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש אבל הבעיה לא נפתרה מה לעשות? תודה יום טוב.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  16. Started by Guy950,

פתחתי את הנושא הזה לפני כמה שבועות בפורום כוננים קשיחים, אבל לצערי לא קיבלתי מענה שם אז החלטתי לעבור לפה בתקווה לקבל עזרה. יש לי שני כונני SSD, הראשון הוא Intel SSD 520 180GB, את פרטי המהירות אפשר לראות פה. והכונן השני הוא Kingston V300 120GB שאת הפרטים אפשר לראות פה . החלטתי להוריד את התוכנות CrystalDiskMark ועוד אחת שאני לא מצליח למצוא אותה או להיזכר בשמה. בכל אופן, שתי התוכנות הציגו תוצאות זהות, ככה שזה לא מקרה יחיד. בתמונות שצירפתי אפשר לראות בוודאות שהנתונים בפועל הרבה פחות מהנתונים שבאתרים, והקטע המוזר הוא שישנו משתמש בפורומים שהציג את התוצאות שלו עם הV300 שהיו משמעותית גבוהים משלי וצמודים לנתונים של היצרן. אז בדקתי כמה דברים: 1) דרייברים של לוח אם מעודכנים, כולל דר…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by eins,

שלום, ברשותי מחשב שולחני, 5 שנים, עם מערכת רמקולים של microlab שמחוברת עם הכבל הירוק ליציאה של הסאונד מהלוח אם הלוח הוא X99-gaming gigabyte הבעיה התחילה מאז שחיברתי אוזניות ישירות למארז מקדימה ליציאה של האוזניות, לפתע שניתקתי את האוזניות לא היה לי סאונד מהמחשב דרך הרמקולים עשיתי אתחול והבעיה נפתרה היום לאחר שוב שימוש באוזניות נעלם הסאונד, אני רואה בסאונד מיקסר שהקו זז שאני שם מוסיקה, אבל שום דבר לא יוצא החוצה גם לא דרך האוזניות ניסתי להתקין מחדש את הדרייבים של ה Audio מvאתר של gigabyte לא עזר אשמח להכוונה איך אפשר לפתור את זה תודה

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  18. Started by ohadbx,

קיבלתי היום דיסק קשיח חדש- ווסטרן דיגיטל 80 גיגה, 8 מגה מטמון. בגלל שיש לי כבר דיסק קשיח שמתי את הג'מפר לסלייב, חיברתי והמחשב עלה טוב ויפה- רק שהדיסק לא מופיע ביחד עם שאר הדיסקים הקשיחים. החלק המוזר הוא שהוא כן מופיע ברשימת מנהלי התקנים של ווינדוס (וגם של התוכנה אוורסט), ומופיע גם הדגם הספציפי. בתוכנה אוורסט הדיסק מופיע, אבל כשאני לוחץ עליו כדי לקבל עוד מידע הוא מציג חלון אפור. איך אני מוסיף את הדיסק לאחרים? (ווינדוס XP) תודה מראש. נ.ב. ניסיתי גם להורות לווינדוס לבצע עדכון לדרייבר, אבל הוא אומר שאין שום עדכון חדש. נ.ב.2 הורדתי גם את התוכנה partition magic (גרסאת הדגמה), וניסיתי ליצור שם מחיצה חדשה על הכונן- אבל מופיע הודעה שזו גרסאת הדגמה ולא קורה כלום.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  19. שלום, ברשותי HDD 4GB של WD שנשבר לו הפלסטיק בתוך החיבור SATA שלו, ניסיתי במגוון טריקים ואף לחבר את הפלסטיק עם דבק מגע אבל הHDD לא מזוהה ע"י המחשב. הכונן מכיל המוון מידע וגיבויים ואני לא מעוניין לזרוק אותם לפח או לשלם עשרות אלפי שקלים להצלת המידע, אשמח לדעת אם למישהו יש רעיון, או מעבדה/טכנאי שיכול לעזור כיוון שהHDD תקין לחלוטין חוץ מאותו חיבור.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by bagetrek,

שבוע טוב כבר תקופה מסויימת שאני עוקב אחר התופעה .. ושמתי לב לזה רק בזמן האחרון .. שהבעיה מגיעה מהמסך ! בהתחלה חשבתי שזה מגיע מהכרטיס מסך היה לי 580 GTX שהחלפתי ל HD7950 ( אבל זה היה יותר שדרוג בגלל BF4 והכמות זכרון שהוא דרש ) , בכל אופן.. הרעש הוא רעש של טייייי ( כמו רעש לבן ) .כמו במסכים הישנים CRT ששמים על HZ גבוהה יש רעש מוזר >> אז הורדתי ל 59HZ ועדיין יש את אותו רעש..:\ מה יכולה להיות הסיבה לכך ? תודה !! נ.ב המסך שיש ברשותי בן שנתיים אולי .. יש טעם להפעיל אחריות ? יכול להיות שיבדקו אותו לא יעלו על זה , אתם יודעים , שבודקים בעיות פתאום אין בעיות חחח *להחליף כבל ? אני עם DVI .. צריך לקנות DP ...או משהו .. לא מאמין שזה יעזור ..

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אהלן, יש לי מחשב של לנובו ideapad c340 חמש עשרה אינץ, ועדכנתי דרייברים דרך תוכנה driver booster ומאז המשטח מגע של המחשב לא מגיב (לחצתי גם על F6 ולא עוזר). שלחתי הודעה לתמיכה של לנובו הביאו לי דרייברים מעודכנים וזה גם לא עבד לאחר עדכון. הם אמרו לי לעשות שחזור הגדרות יצרן אבל אני סטודנט באמצע תקופת מבחנים לא יכול לאבד את כל החומר והתוכנות שיש לי. האם יש דרך נוספת לתקן את הבעיה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי מחשב נייד של טושיבה והוא ממש טוב ועובד חלק, אבל בתקופה האחרונה הוא התחיל לעשות רעשים מהמאוורר בהתחלה התעלמתי כי חשבתי שככה זה, אבל בשבוע האחרון הוא התחיל לעשות רעשים ממש חזקים והיום הוא אפילו נתקע פשוט כמה פעמים והמחשב נהיה כל כך חם שהייתי חייב לכבות אותו. אני חייב תשובה בדחיפות כי בלי המאוורר אני לא מצליח להפעיל את המחשב ( הוא עובד עד שהוא מתחמם מדי ונכבה לבד)

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. Started by law89,

היי חברה במחשב הקודם שלי כשה-SSD היו יחסית יקרים, רכשתי שני כוננים. אחד SSD בעיקר בשביל מערכת ההפעלה והשני רגיל בשביל השאר, פלוס עוד כונן SSD חיצוני שמכיל גיבוי. השיקול היה גם כלכלי וגם כדי להפריד את המערכת משאר החומר המותקן. לאור ירידת המחירים של ה-SSD מספר שאלות: 1. האם אתם ממליצים להמשיך עם תצורה של כונן אחד עם מערכת הפעלה וכונן נוסף לשאר? 2. אם יורד וירוס לכונן הראשון, האם הוא יכול להגיע לכונן השני? 3. האם עדיף לבצע גיבוי מכונן חיצוני או מכונן פנימי? היתרון של החיצוני הוא שאני יכול להעביר אותו למחשב אחר בקלות. החסרון הוא במהירות של הכונן. קניתי אחד סופר מהיר (קריאה וכתיבה של משהו כמו ג'יגה) אבל הבנתי שיש כונני NVMe שהרבה יותר מהירים. אנ…

24. Started by nivabotbol,

שלום לכולם! אני יספר לכם את הבעיה "בקצרה" אבל בבקשה תעזרו לי: יום אחד, הכל טוב ויפה, ופתאום אני גולש באתר אינטרנט של CNET לראות סיקורי ווידאו מצולמים אם אתם מכירים....טוב אני נכנס ולא שומעים אודיו! חשבתי הבעיה אולי אצלם, משהו לא בסדר, אבל לא, הבעיה היא במחשב שלי! לא מספיק שלא שומעים כלום בCNET לא שומעים כלום באיסיקיו: לא הודעות נכנסות, לא צליל הפעלה, כנ"ל לגבי הצליל הפעלה של XP בחלון כניסה, לא שומעים כלום. אחר כך נכנסתי למדייה פלאייר ניסיתי לפתוח שיר והוא לא הצליח לפתוח אותו. התקנתי את הכרטיס קול מחדש, והבעיה במדיה פלאייר הסתדרה! שומעים! אבל בשאר הדברים עדין לא שומעים כלום ואין שום שינוי! מה עושים?! איך אני פותר את הבעיה הזאתי תעזרו לי בבקשה ניב

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  25. כרטיס הקול מובנה בלוח אם של GIGABYTE 7ZXE נקרא AVANCE AC97 AUDIO FOR VIA בסיסטם הכרטיס מופיע הורדתי עידכון אך לשוא הכרטיס תקין וזאת משום שלאחר הסרה והתקנה מחדש הוא פועל. ברם לאחר כיבוי המחשב והדלקתו נאדא .מפסיק לפעול .יש למישהו רעיון? המחשב שלי הינו AMD1300 ?(הבן שלי טוען שהמחשב ג'יפה וללא כרטיס קול הוא יתחיל לקרוא ספרים) תודה בעד העזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.