עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, אז כמו שהכותרת אמרה כאשר אני מנסה לצפות בסרטים און ליין כמו יוטיוב פטלוקר וכדומה המסך הופך להיות ירוק לפעמים עוד לפני שהסרט מתחיל לנגן ולפעמים תוך כדי, אם אני עושה ריסטרט או מנסה לסגור את הדפדפן ולהתחיל מחדש זה עוזר אבל זה תמיד חוזר, קראתי שאפשר לבטל את הHARDWARE ACCELERATION בהגדרות של הפלאש וזה פחות או יותר עוזר אבל זה עדיין לא פתרון, האם מישהו נתקל בנושא? יודע איך ניתן לפתור את הבעיה? windows 7 IE8 AMD Radeon HD 6700 Series (מעודכן)

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by shaithebest,

כבר שאלתי את השאלה הזו מזמן ואין פתרון אז אני אשאל שוב מדובר במערכת נייח עם XP HOME שהלוח היה תקול והחלפתי לוח ואני לא יכול לפרמט בשום אופן כי יש שם תוכנת אוטוקאד 2005 נדירה ואני לא מצליח לעבוד עם תוכנות שרטוט יותר גבוהות מזה ככה שאסור לי לפרמט. הXP מנסה לעלות ומרסטט. התקנתי עם ERD את XP MAGIC שמה שזה עושה זה להכניס 5 קבצים לתוך תיקיית דרייברים בC וזה לא מצליח. ניסיתי לעשות REPAIR עם דיסק של XP HOME, גם לא מצליח הלוח הוא אותו סוקט בדיוק האם אפשר לגבות רק את תוכנת השרטוט למרות שאין לי את קובץ ההפעלה ואז לפרמט ולהתקין מחדש? יש סיכוי?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by מיכלז,

יש לי בעיה הזיכרון הפיזי שלי ממש גבוה (משתמש ב 99% ) ואילו ה CPU שלי ממש נמוך מה אפשר לעשות כדי להוריד את הרמת שימוש. זה יוצר מצב שהמחשב שלי לא זז

• 10 תגובות
    • 6.8k צפיות
  4. אהלן הלוח שלי הוא: ex58-ud4p (מעבד i7-920, ו3 סטיקים של 2 גיגה - tripple channel) עידכנתי את הביוס לאחרונה בעקבות כל מיני בעיות בעליה של המחשב ופתאום שמתי לב היום שהווינדוס משתמש רק ב2 גיגה מהזיכרון אחרי ריסט וטיפה משחקים בביוס (לא משהו רציני, לא באמת שיניתי שום דבר) הווינדוס משתמש ב4 גיגה כתוב לי גם שהוא מזהה שיש 6 גיגה.. לא שמתי לב לזה לפני העידכון בביוס אז אני מאמין שזה קשור לאחת ההגדרות שם (אחרי העידכון לפי הManual שלהם הם ממליצים להחזיר את הoptimized settings ועשיתי את זה) אבל מצד שני יכול להיות שזה לא קשור וסתם לא שמתי לב למישהו יש רעיונות איך לתקן את זה ולמה זה קרה? מצורפות כמה תמונות שמראות הכל.. ד"א אם זה באמת איזה אפשרות בביוס שפספסתי בזמן שחיפשתי שם, אז יש איזה…

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by DoR TnT,

יש לי בעיה בדיסק און קי זה וירוס שעושה את הכל לקיצורי דרך נסתרים, פעם מצאתי את מדריך לזה ועכשיו אני לא מוצא שוב. יש איזה פקודה ועוד כמה דברים שעושים וזה אמור להעלם. אשמח לעזרה, תודה רבה

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  6. Started by DoR TnT,

שלום, יש לי בעיה בתצוגה במחשב, כרטיס מסך 9800GTX, היה עושה לי מסכים כחולים על בעיית דריבר של NVIDIA , וגם היה קופא, לבסוף הוא הפסיק להעלות את התקנתי לו קירור איכותי של AC ועם וינדוס 7 הוא עדיין היה עושה מסכים כחולים על דרברים מיד לאחר התקנת הוינדוס. לבסוף התקנתי XP והמחשב מציג ללא דריברים אבל שאני מתקין דריברים גם יישנים וגם חדשים (ניסיתי 5 גירסאות שונות) גם ביטלתי עדכונים של הדריבר, מחקתי פרופיל של הדריברים הקודמים, כאשר אני מעלה את המחשב עם דריבר למסך לאחר טעינת הוינדוס במקום שולחן עבודה היא מציג לי צבעים מעוותים לרוב זה נראה ככה (תמונה מצורפת) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  7. Started by idan61,

שלום לכולם אני עידן וחדש בפורום קניתי לאחרונה מחשב ב 7000 ש"ח מכל טוב.. והכל בשביל משחק אחד fsx.. אני פריק של הסימולטור הזה יש לי חלונות 8 64 מקורי והמשחק מקורי. להלן הבעיות : התקנתי את המשחק פעם אחת והכל עבד בסדר גמור. לאחר מכן, התקנתי את התוסף fsx sp1 (אנגלית) ומכאן הכל השתבש בהתחלה נאמר לי שהקובץ msxml4 sp2 לא נימצא ושעלי לאשר שהוא נימצא במערכת. לאחר מכן הסרתי את ההתקנה של sp1 אולי בצורה לא הכי טובה.. עשה לי קצת בעיות להסיר את זה, וכשניסיתי להתקין את fsx אח"כ הוא לא נתן לי.. ביקש שאני אתקן את ההתקנה.. כשניסיתי לעשות זאת קיבלתי שגיאה " 1628 : Failed to Complete installtion " ניסיתי לעשות את מה שכתוב בפורום במיקרוסופט : 1.למחוק את התוכן של תיקיית temp 2.לסגור פעילות …

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  8. Started by realistic,

הי כולם, אני שוקל לשדרג את הכרטיס מסך והמעבד שלי ורציתי להבין איך אפשר לדעת שלמשל כרטיס מסך שאני בוחר מתאים ללוח אם שיש לי. אני אשמח לתשובות גם אולי טיפה יותר טכניות שאני אוכל ללמוד את הנושא, תודה!

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  9. Started by gryffin,

לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם הזיכרונות האלו. מבדיקה קצרה (מצורפת תמונה) נראה כי הזיכרונות עובדים על 1333MHz ולא על 1600. מבקש לדעת האם אני טועה בהבנתי או האם זו אכן תקלה? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ReSt,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות ממיר usb למחשב כדי לקלות שידורי עידן + (או בשפה יותר פשוטה dvb-t usb). איזה מאפיינים אני צריך לבדוק שיש בUsb שאני אקנה ? הבנתי שבארץ משדרים בשיטה mpeg-4, ומה לגבי האודיו ? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  11. Started by matan007,

המחשב שלי בן שנה ושבעה חודשים נקנה מ-KSP ועד עכשיו עבד מצוין להפליא. זה המפרט שלי: amd phenom 2 x4 965 8GB RAM gigabyte 880gm ud2h sapphire hd 6850 crucial m4 128gb ssd samsung f3 1TB SeaSonic 500w 80+ ss-500et antec two hundred v2 פתאום לאחר שנכנסתי למשחק כבד כל שהוא, המסך ריצד והופיעו צבאים ירוקים או סגולים עליו עד שהכל קפא לשחור ועשיתי ריסטרט. אחרי זה הפעלתי שוב את המחשב וכל פעם המסך הופך לוורוד תוך כמה דקות (גם על שולחן העבודה). כעת שאני מפעיל את המחשב, לא קורא כלום כלל והכל מת (נדלק הספק והכל, אבל אין מסך או פעולת HDD). ההימור הברור הוא שהלך לי הכרטיס מסך..אולם שהכל קופא והמסך ירוק או שחור למשל..אני רואה שהמחשב לא עובד מבחינת HDD וכ"ו וכאילו גם שאר הדברים חוץ מכרטיס …

• 80 תגובות
    • 42.8k צפיות
  12. Started by ManhattanProject,

אחרי פחות מ15 דקות של משחק בBAD COMPANY 2 המחשב הופך ללאגי בטירוף לאיזה עשר שניות ואז עושה ריסטארט... זה המפרט http://img339.imageshack.us/img339/9009/13541762927365.png באיזה תוכנות לעשות בנצ'מרק?(פשוט שאני לא אוריד סתם תוכנות)? 3DMARK PCMARK? עוד משהו? יש סיכוי שיש משהו לעשות מעבר ללהחליף חומרה? המחשב פשוט מספיק לי, ואני אתבאס להחליף משהו עריכה:עשיתי DRIVER SWEEPER והורדתי את הדרייבר האחרון

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  13. אהלן חברים, המפרט שלי הוא כזה: Intel Core 2 Duo E6750 3GB RAM ATI HD 4850 גרסאת "ספיר" עם אוברקלוק מובנה שבא איתו 10%+מאורר של זלמן עליו הבעיה היא כזאת: אני משחק קצת במשחקים שהם יותר "כבדים" כמו ה MEDAL OF HONOR החדש או BATTLEFIELD 3 אז אחרי מספר דקות הוא פשוט מציג לי מסך שחור ואני חייב לעשות ריסטרט למחשב. גם שאני מוריד את ההגדרות ל LOW זה ממשיך לקרות, מה יכולה להיות הבעיה? הבעיה היא בכרטיס מסך? למרות שזה לא הגיוני..הכרטיס הזה חייב להריץ אותם בלי שום בעיות

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by matan13,

קורה לי כבר כמה פעמים שהארד דיסק לא מזוהה בביוס והמערכת הפעלה לא עולה בשל כך, ואחרי כיבוי הוא מזוהה והכל בסדר. מה גורם לבעיה ? איך ניתן לפתור את זה ? עידכון ביוס ?

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  15. Started by zxcv12,

היי, המחשב שלי לא נדלק יותר ואני חושד שמדובר בספק למרות שכשמחברים לספק את המסך המחשב הוא נדלק דרכו אבל כשמדליקים את המחשב המאוורר של הספק לא נדלק או שאר חלקי המחשב. יכול להיות שמדובר בכפתור הדלקה של המחשב שהתקלקל? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  16. Started by thinkp,

שלום, יש לי בעיה במחשב שאצלי בבית הוא לא נדלק.. לקחתי אותו לאחי הוא החליף מאוורר שהיה שרוף ואצלו הוא עבד כמו שצריך אז הוא הביא לי גם כרטיס מסך למקרה שיש לי בעיה בכרטיס מסך. הגעתי הביתה והמחשב לא עובד, בדקתי את המסך עם מחשב נייד והמסך תקין. חיברתי את הכרטיס מסך השני למחשב וגם אין תמונה. ניסיתי בלי מפצל חשמל אולי זה משפיע וגם לא עובד.. מה יכולה להיות הבעיה במחשב?? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  17. בזמן מצב בטוח המחשב עובד רגיל עם חיבור לאינטרנט והכל . מדובר על Windows 7 -- 32X במצב NORMAL MODE המחשב עובד ל 10-15 דקות ונתקע. אם אני מבטל את הדרייבר של כרטיס המסך אז לפעמים אחרי חצי שעה או שעה עבודה הוא קופא . ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך והצ'יפ סט במחשב וזה עזר למשוך עבודה של עוד דקות בודדות . הרצתי את כל הבדיקות האפריות ( ווירוסים , רג'יסטרי , איחוי דיסקים ) הכל וזה לא עזר . ניסיתי לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש אבל גם אחרי הפירמוט חזרה הבעיה . למישהו יש עוד רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ScreameR,

קיבלתי מקרוב מחשב עם לוח Asus PSG41C-M LX המסך מחובר לכרטיס און בורד ופשוט לא נדלק. אין למחשב רמקול POST אז אני לא יכול לבודד בעיות אחרות אבל ניסיתי את הדברים הבאים: בוט עם סטיק זכרון 1 מתוך 2 (ניסיתי את שניהם) החלפת ספק כוח חיבור כרטיס מסך PCI-E יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  19. Started by WhateverX,

שלום, בחודש האחרון נתקלתי בתופעה מעצבנת שמתבצעת מספר פעמים ביום וכל יום, והיא שהמחשב מכבה את עצמו לבד אבל הוא לא באמת כבה, אלא קורס. המצב הוא כזה, בזמן הגלישה באינטרנט בעיקר, המסך ניהיה שחור (דומה למצב של אתחול המחשב), ואז על המסך מופיע "No Signal", ולמעשה, המחשב עדיין נשאר דולק אבל המסך כבוי. לאחר לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי, והדלקת המחשב מחדש, הוא עולה כרגיל וללא סימן לבעיה. התופעה הזאת מתחרשת מספר פעמים ביום, ולפעמים ברצף. במידה ואני מוציא את הכבל שמתחבר לספק לזמן מה, ואז מחזיר, זה נראה כאילו הבעיה נפתרת לכמה שעות. והאמת שבאופן מוזר התופעה כמעט ולא מתרחשת בלילה.. אני חושד שיש בעיה בכרטיס מסך שגורמת למחשב לקרוס או …

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  20. שלום, יש לי בעיה ממש מוזר עם העכבר ... כאשר אני שם אותו על PAD (משטח לעכבר) הוא פשוט לא עובד, ז"א לא תמיד מגיב לתזוזה, לא תמיד מגיב ללחיצות, כאשר אני מוריד אותו מה PAD הכל עובד תקין, ניסיתי כמה PAD'ים שונים. - העכבר מדגם Razer Mamba - ניסיתי גם עם הכבל וגם בלי הכבל. - יש ברשותי PAD מקצועי של RAZER, וכאמור ניסיתי גם אחרים. - חשבתי שהבעיה הייתה במחשב, אז דיי הזנחתי את הנושא, אבל עכשיו, כשיש לי מחשב חדש, הבעיה עדיין קיימת. יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה, ואיך ניתן לפתור אותה (העכבר כבר לא באחריות).

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by matan13,

התקנתי דרייבר של webcam ב-win xp sp2 במחשב ומאז המחשב עולה ונותן את ההודעה הבאה על מסך שחור: the application has failed to start because iertutil.dll was not found ואח"כ שאני לוחץ אנטר, אחרי כמה זמן קופצת ההודעה הזו error loading newdev.dll מה עושים כדאי לתקן את הבעיה מבלי לפרמט ?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  22. Started by Ruya,

אהלן כבר מזה כמה שבועות שהמחשב שלי מחליט לקפוא באופן אקראי (בגלישה סטנדרטית באינטרנט ללא מאמץ) אין מסך כחול או התרעה מוקדמת, פשוט הצג קופא והמקלדת והעכבר לא מגיבים ורק ריסט עוזר.. הבעיה שזה גם קורה כשאני מעלה את המחשב, פתאום קופא. בנוסף, לפעמים כשאני מדליק את המחשב הוא דולק אבל אני לא רואה כלום על המסך. הטכנאי מחשבים שלי ניסה לנקות אותו היטב אך זה עדיין קורה... מה עושים?? תודה מראש, רועי כרטיס מסך club 3d hd4870 512mb

• 13 תגובות
    • 986 צפיות
  23. שלום, קניתי ממש לא מזמן מחשב חדש (מארז יותר נכון) שהחלק העיקרי שאני מתמקד בו זה המעבד AMD A8-5600K - ואמנם הוא לא אמור להיות חזק במיוחד אבל ציפיתי לשיפור ברור לעומת המחשב הישן שלי ועד כה אני ממש מאוכזב. לפני הקנייה קראתי ביקורות עליו (רציתי מעבד שכולל מעבד גרפי בשביל משחקים בהגדרות נמוכות). אז גם כדי לוודא את זה הרצתי סידרה של בנצ'מרקים כמו PassMark ו-Unigine ו-3dMark (שהאחרון לצערי נופל כל פעם ולא מסיים את הבדיקה) שתמיד משתמשים בהם בביקורות חומרה ונראה לי שהתוצאות לא טובות. המפרט: מעבד: AMD A8-5600K זכרון: Kingston 4GB DDR3 1333Mhz כרטיס גרפי (שהוא גם המעבד): AMD Radeon HD 7560D לוח אם: Gigabyte GA-F2A75M-D3H ספק כוח: Thermaltake Smart 530W קבצים מצורפים: 2 בדיקות ש…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. לפני יותר מחצי שנה המחשב נקנה. הוא היה שקט ונקנה גם לצורך זה. פתאום לאחרונה הוא התחיל להמהם לי בצורה ממש מציקה. הרעש לא נשמע כמו מאוורר סורר, כזה שאנחנו מכירים מהספקים והמאווררים הזולים כי אלו פשוט מטרטרים קבוע ככה: טרררררררררר. כאן הרעש הוא מעיין זמזום עולה ויורד בגלים כמו סינוס: אררר.... אררר.... ארררר..... פתחתי את המארז והדלקתי את המחשב, עצרתי את כול המאווררים שהיה באפשרותי לעצור, חוץ מהספק שהמאוורר שלו פנימי ופונה למטה. הרעש לא הפסיק. איך אני יכול לאתר את מקור הרעש? במארז שלושה דיסקים קשיחים SATA של 1TB, שניים של SEAGATE ואחד של SAMSUNG. אני מיואש ,מדובר במפרט שאמור היה לספק שקט ברמה 9-10 לדעתי... מה לעשות??

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי כולם. אני מנסה לצפות בסרטונים כלשהם (אני לא מוריד אותם למחשב.. אלא צופה דרך הדפדפן דרך מדיה פלייר). הבעיה היא שכאשר אני מזיז את הסרטון מעט קדימה, או אחורה אז אני לפתע שומע רק קול והתמונה מפסיקה לזוז (וזה לא מסתדר עם הזמן), ואז כשאני מנסה להזיז שוב חזרה או למקום אחר על ציר הזמן אז הסרטון נתקע לגמרי וגם אין קול... חשוב לי לציין דבר נוסף - ניסיתי גם בפיירפוקס וגם באקספלורר ובשניהם הבעיה קיימת. כשניסיתי בגוגל כרום , התבנית של מדיה פלייר בכלל לא מופיעה ואני רואה רקע אפור במקום. איך אני פותר את הבעיה הזאת? תודה!</blockquote>

• 2 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים