עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by vic1234,

התקנתי OFFICE ועכשיו בחלק מהאתרים מופיע החלון הבא ואחרי שאני לוחץ NO זה נעלם ואז כשאני עובר עמוד או לוחץ רענן זה מופיע שוב ועם אני לוחץ YES אז מופיע לי החלון הבא מה לעשות כדי להעיף אותו

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  2. Started by r11,

שלום יש לי ווינדוס 7 , ועם המחשב הגיע לי SYMANTEC מותקן. לאחרונה אני מקבל נוטיפיקיישן כל 5 דק' מהסימנטק שאומר לי: Traffic has been blocked from this application: (svchost.exe) ניסיתי לעקוב אחרי הוראות שמצאתי באינטרנט אך ללא הצלחה, סריקון במחשב לא העלו דבר ( גם בAVG ). תודה רבה

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  3. Started by s87,

יש מצב שהארד דיסק יכול להישרף בגלל שהאיוורור של המחשב לא עבד? והאם אפשר לשחזר מידע מהארד דיסק? תודה.

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  4. Started by maxshuk,

שלום לכולם, השבוע קניתי הארד דיסק חדש, 500 ג'יגה, חיבור SATA, במטרה להרחיב את כמות האיכסון הקיימת. במילים אחרות, לחבר אותו כ-slave. חיברתי אותו בחיבור sata slave והפעלתי את המחשב. נכנסתי ישירות לbios- ובדקתי, ואכן המחשב זיהה אותו כהארד דיסק משני. כאשר הווינדואוז (winXP pro 32bit sp2) התחיל לעלות, נפתח חלון עם רקע כחול של XP והתחיל להריץ שורות (מבנה אחיד, עם סיומת מספרים בני 5 ספרות במבנה רץ) במשך חצי שעה-שעה (מעבד quad core). אח"כ עלה המחשב, זיהיתי את הכונן החדש, אבל כהארד דיסק עם רק 48 ג'יגה (זהה למחיצה הראשונה מתוך 2 הקיימת בהארד דיסק הראשי), כאשר 20 ג'יגה בשימוש (מכיל מידע מאותה מחיצה ראשונה). בדקתי טוב את החיבורים, והם לא מחוברים ב-raid (בדקתי בחוברת של הלוח אם). שבדק…

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  5. שלום לכולם לפני כחודש ההארד שלי הפסיק לעבוד, הופיע מסך כחול של windows ומאז ה bios אפילו לא זיהה אותו. לאחר שכל ניסיונות ה"החייאה" נכשלו קניתי הארד דיסק חדש - WD ATA 120GB 8mb buffer. לפני כמה ימים הוא התחיל לעשות בעיות. פתאום המסך משחיר או שמופיע מסך כחול. לאחר ההפעלה מחדש המחשב לא מזהה את ההארד דיסק. בדיוק כמו שקרה עם הקודם. לא משנה כמה פעמים אני סוגר ומפעיל מחדש את המחשב הוא לא מזהה אותו. רק לאחר שאני פותח את המחשבים, מנתק את כבל החשמל וכבל הנתונים ומחבר אותם מחדש (בלי לשנות כלום) הוא חוזר לעבוד. הדבר חזר על עצמו כבר מספר פעמים. במחשב מותקן הארד דיסק נוסף ישן של segate והוא עובד תקין לחלוטין ואיתו לא נתקלתי בשום בעיה. יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by timac,

שלום. קניתי לפני יומיים הארד דיסק 80 של ווסטרן חדש מחנות. עכשיו אני בא להתקין אותו במחשב שלי הוא עובד ההכול בסדר ואז אני בא להתקין אותו במחשב של אחי שעליו הוא מיועד שום דבר כלום 0 יש לציין שהוא SATA. במחשב של אחי יש רק כונן דיסקים והארד דיסק החדש הכונן הוא IDE ועובד על מאסטר. לווסטרן יש 8 פינים ניסיתי את כולם עם ג'מפרים עדיין לא מזהה כלום ביוס כלום גם חופשי ניסיתי בלי ג'מפרים בלי כלום המחשב לא מזהה. המפרט של המחשב הוא: פנטיום 4 2.4 זיכרון 512 לוח MSI כונן דיסקים רגיל והארד דיסק החדש שלא עובד אצלו. מישהו יכול לעזור פתרון משהו כי IDE פועל אצלו בלי בעיה אבל SATA הוא לא מוכן לזהות.. תודה לכם!!

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  7. Started by Demp,

שלום, לפני חודש בערך התקלקל לי ההארד דיסק (80 ג'יגה חיבור IDE) כשניסיתי להעלות את הווינדוס הוא נתקע בשלב של הטעינה עם הלוגו. בינתיים קניתי הארד דיסק חדש, התקנתי עליו ווינדוס והכל עובד יופי ניסיתי להעלות את ההארד דיסק הזה עם ההארד דיסק הישן וכשניסיתי להעלות את הווינדוס הוא עדיין נתקע כמו פעם במסך של הטעינה ניסיתי גם להעלות אותו עם ג'אמפרים מכל הסוגים... לא עלה למישהו יש פתרון איך לגרום להארד דיסק לעבוד לכמה דקות או דרך להעביר את הקבצים מההארד דיסק הישן לחדש? (החדש 250 ג'יגה) זה ממש חשוב לי, היו לי שם קבצים ששמרתי מעל 3 שנים תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  8. Started by D-M-X,

הדגם הוא 2500JS. הBIOS מזהה אותו, הWINDOWS מזהה אותו אבל הוא מבקש דרייבר או משהו בסגנון כלומר בDEVICE MANAGER הוא עם סימן שאלה צהוב ואין לי מושג מאיפה להביא כזה דבר ואני כמעט בטוח שלא צריך לזה דרייבר מה לעשות עם זה?

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  9. Started by bbnbbn,

למחשב היתה בעיה , בזמן הטעינה של הווינדוס זה נטען ואז ממש בסיום יש מסך כחול ל-0.1 שניות ואז המחשב עושה ריסטרט וככה כל הזמן. עכשיו לקחתי את ההארד דיסק וחיברתי אותו למחשב אחר. בהארד דיסק יש שתי מחיצות, שמחיצה אחת אני יכול להיכנס אליה ואל השניה לא (כותב שהוא לא יכול לעשות INPAGE) אני חייב את המחיצה השנייה כי שם כל התכולה של המחשב וזה הדברים הכי חשובים שיש.. תודה לכל מי שיעזור!

10. Started by oded6188,

יש לי הארד-דיסק חיצוני מחובר למחשב דרך USB 2 כשאני מחבר אותו למחשב אז הוא מופיע בין כל הכוננים האחרים, אבל אי אפשר להיכנס אליו... השגיאה: G:/ Is not accesible כשאני נכנס למאפיינים, זה לא מזהה את המערכת קבצים... וזה מראה שהקיבולת של ההארד-דיסק היא 0... הפעלתי את התוכנה Paratition Magic... ושמה אני מקבל: Bad file record signature יש על ההארד-דיסק מידע חשוב... ככה שאני לא רוצה לנסות לפרמט בינתיים מה אפשר לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by BloodFist,

במהלך העבודה, המחשב לא מזהה את הכונן. (ההארדדיסק לא מחולק לכמה כוננים.) ריסט של המחשב מחזיר את הכונן. עוד משהו, הכונן נעלם בזמן העבודה ולא עם הדלקת המחשב. מה יכול להיות הגורם לבעיה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by MasterM,

שלום לכל חברי הפורום ... נתקלתי בבעיה מסוימת ביקשו ממני עזרה בפירמוט המחשב והסכמתי . אבל היתה בעיה עם הארדיסק לא הצלחתי לפרמט ( כאשר הגעתי לחלון בו אני אמור לבחור את הpatition עליו אני רוצה להתקין היה כתוב "can not access to the driver " או משהו בסגנון , בדקתי את החיבורים לדיסק הקשיח את כל הג'מפרים והכל היה בסדר ) החלטתי לקחת אותו אלי הביתה ולנסות לפרמט דרך המחשב שלי אבל נתקלתי שוב בבעיה כאשר הווינדוס שלי עולה הוא מזהה את הארדיסק .וכך גם בהגדרות אני יכול לראות אותו בביוס אבל אינני יכול להיכנס אליו דרך המחשב ואין אותו ב "My computer " ... מישהו יכול לעזור בבקשה ... זה די דחוף תודה האם הארדיסק פשוט נדפק או שיש דרך לגשת אליו ? לבדוק אותו או משהו

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  13. Started by TapUdi,

שלום, לפני כמה ימים אבא שלי החליט שהוא רוצה לפרמט את ההארדיסק(הוא לא הראשי אלא המשני) הוא עשה את זה בצורה מוזרה שזה דרך המחשב שלי ללחוץ על הימני ופירמוט הפירמוט עצמו נעצר באמצע משום מה ומאז הכונן רשום כ- Dynamic Disc ניסיתי לפרמט בכל דרך אפשרית את הכונן כולל דרך הבוט דיסק של XP ועדיין אותו דבר אין שום אפשרות ליצור לו פרטישן חדש או לערוך את הנוכחי גם לא דרך Partition Magic 8 העובדה שהוא דיינמיק גורמת למספר תוכנות לא לעבוד איתו טוב בבקשה אם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות תרשמו כאן תודה מראש

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  14. Started by oferparnasa1980,

יש לי הארדיסק של (הארדיסק חיצוני) WD elements 1023 500 GB וקניתי מחשב חדש. שאני מנסה לחבר אותו למחשב אני רואה התקנה של חומרה חדשה. אבל התיקיה של הכונן לא מופיעה במחשב שלי,ולא עולה אוטומטית כבמחשב הישן,המנורה של הכונן מהבהבת תחילה כלומר עובדת,ואז היא נעצרת על אור קבוע וכלום לא קורה,המחשב לא מזהה את ההארדיסק. שאני מחבר אותו לטלויזיה הכל בסדר ועובד בסדר גמור. לעומת זאת USB של SANDISK כן מזוהה לי במחשב החדש.... מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. רכשתי לא מזמן הארדיסק מקסטור 740DX 40 GB ATA 133 כשהתקנתי את הארדיסק , הבחנתי בביוס שהוא מזוהה כ-ATA 66 , ולא כ-ATA 100 הבעיה איננה בכבל ה-IDE , מכיוון שישנו הארדיסק נוסף שמחובר על אותו הכבל שמזוהה כ-ATA 100 חיפשתי באתר של מקסטור ולא מצאתי שום Utility שיפתור את הבעיה שלי.. למישהו יש עצה / פתרון ?

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by -Zen,

שיחקתי עם הכפתורים של המסך, אתם יודעים הבהירות וכל זה, בקיצור מה שקרה שהבהירות במסך ירדה, למרות שהכל שם על 100% ואני חושב שאולי זה בגלל שנגעתי שם במשהו, יכול להיות זה במחשב אין לי מושג. המסך כזה נהיה חשוך יותר ולא כמו שהוא היה בהיר, יש לי מסך MAG, ניסיתי כבר: להוציא תכרטיס מסך ולהכניס שוב, להתקין דרייבר חדש. שיחקתי אפילו עם הבהירות של כרטיס המסך אבל זה עושה את זה בהיר וחסר צבעים כזה, אני לא יודע מה אפשר לעשות. אני גם משחק במשחק רשת CS, ובמקומות חשוכים לא רואים כלום, שלפני זה ראיתי הכל. תעזרו לי בבקשה :-[ תודה.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  17. Started by Or ei,

אתמול החלפתי לחבר (shutgun) מארז למארז חדש + ראדון 9500 PRO חדש שהוא קנה בכל מקרה הכול מחובר טוב , אני מדליק וזה רושם DRIVE NOT READY עשיתי ריסטרט אני רואה שהביוס מזהה רק את הצורב והDVD והכבל של הHDD מחובר כמו שצריך אז החלפתי בין הכבלים מזהה את ההארדיסק אבל רשום גם (והיה רשום ככה גם מההתחלה שהפעלתי אותו) cmos battery low אני מניח שזה אומר שהבטרייה חלשה ... ושם הוא נתקע רק עם אפשרות להגיע לביוס אתם חושבים שהחלפת בטרייה תפטור את הבעייה?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  18. שלום יש לי לוח אם abit KN9 sli ניראה לי מאז עידכנתי אותו מגירסת הסטוק המחשב עובד לי לאט יותר האם זה באמת גורם להאטה.........? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 713 צפיות
  19. לאחר כמה טעויות הוגדרה סיסמה בלוח הביוס. ככל הנראה הוגדרו שתי סיסמאות. סיסמת הUser וסיסמת הSuperviser. לצערי, את סיסמת המשגיח אני לא מצליח לשחזר (אל תשאלו אפילו למה =\) ויש לי רק את סיסמה היוזר, והיא לא עוזרת לי בגרוש. בביוס בלוחות החדשים (או גם בישנים ? ) ברגע שאתה נכנס תחת סיסמת יוזר הוא חוסם לך גישה לשנות דברים ואני תקוע ככה. השאלה שלי היא אם יש דרך כלשהיא, בלי לקחת את המחשב לטכנאי לעקוף את סיסמת הביוס ? תודה מראש, תום.

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  20. Started by SaBotAge,

שלום אנשים, עשיתי עדכון לביוס שלי לגירסא החדשה ver 14 ומאז נופל לי המחשב כל הזמן לרוב במשחקים אם מישהי יכול להשיג לי גירסא ישנה של הביוס שלי אני הודה לו מאוד ! תעזרו לי בבקשה אני משתגע #%*?@# תודה

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by shimronfio,

הלוח אם שלי משמיע יותר מידי צפצופים כאשר המעבד עולה על 50% נצילות.. בדרך הכלל הציפצוף הוא ארוך ומייגע ולא מפסיק עד שאני סוגר תתוכנה או תמשחק שגורמים לנצילות רבה של המעבד.. איך אני יכול לפתור תבעיה? הבעיה לא הייתה קיימת אצלי באותם תוכנות לפני מספר חודשים.

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by Rami0786,

בוקר טוב לכולם.... יש לי את התקלה הזאת מלא זמן ואיני מצליח להתגבר עליה בשום דרך אפשרית... אולי מישהו יודע מה אפשר לעשות... כאשר אני מתקין את הדרייבים של הבלוטוס הכל מותקן כהלכה מלבד דבר אחד התקן היקפי של בלוטוס במצב התקן בתוך מאפייני התקן היקפי של בלוטוס רשום : "מנהלי ההתקנים של התקן זה אינם מותקנים (קוד 28) לא נבחר מנהל התקן עבור רכיב או ערכת המידע של ההתקן. כדי לאתר מנהל התקן עבור התקן זה. לחץ על "עדכון מנהל התקן"" אי אפשר ללחוץ על זה בכלל... יש לי מחשב נייד dell inspiron n5110 9682

23. שלום אנשים קניתי לפני כמה ימים מחשב נייח חדש התקנתי היום איזה משחק (טוטאל וור שוגון 2) בהגדרות גרפיות של המשחק הוא על איכות נמוכה ולא נותן לשנות את זה, הוא בנוסף מראה לי שהוא עושה שימוש בכרטיס מסך של המעבד (אינטל) במקום בכרטיס מסך הראשי nividia gtx770 דרייברים הותקנו, אין לי משחק אחר במחשב שאני יכול להשוות, לא יודע אם זה יעזור אבל כשאני נכנס לאתר "can I run it" ובודק לגבי כל משחק אם אני יכול להריץ אותו אז שם הוא כן מראה את הכרטיס מסך של nividia gtx 770 מה נראה לכם הבעיה ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by DuDeAss,

ממ.. קניתי את הmx300 והעכבר עובד מצויין אבל הגלגלת במשחקים לא עובדת אני לא מצליח לגלגל בין הנשקים זה משגע אותי אני חייב שמישהו יגיד לי את הבעיה ד'א זה מה שהיה רשום בכתבה שקראתי: Oh, yes. Games. Run MouseWare by itself (without using the abovementioned Tweak UI workaround) and there's a good chance that you won't be able to use any recent Logitech mouse's extra buttons, or even its scroll wheel, in games אז מה הקטע? מה לעשות? הדרייברים משפרים את העכבר אבל אני חושב שבגלל הדרייברים הגלגלת לא עובד עכשיו בכתבה הציעו על קובץ game_whl או משהו כזה אז הורדתי והתקנתי ולא עזר

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  25. אז הבעיה שלי היא שכאשר אני מפעיל משחק מסוים, ולא משנה איזה, יש בעיות עם הגרפיקה. יש תקיעות כל דקה של הגרפיקה ולפעמים יש מן חתכים כאלה בדמות כמו בתמונה להלן: קישור וזה קרה מאז שהתקנתי את העידכון לכרטיס מסך שלי-geforce mx 440 64MB, ככה לפחות נראה לי..... העידכון הכי חדש......61.77-זה מספר העידכון! *עוד לפני שהתקנתי את העידכון, היו לי תקיעות בכמה משחקים שעבדו עוד קודם בסדר, ולכן החלטתי להתקין את העידכון.... !לפני כן(לפני שבוע בערך) זה לא קרה!-הכל עבד חלק...זה נראה לי בעיה בהתקנים במחשב ופחות בעית חומרה! אז מה לעשות?להסיר את העידכון? אשמח אם תוכלו להעלות השערות כלשהן.... תודה מראש על העזרה

• 16 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.