תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
חכמי עם יקרים.. יש לי בעיה עם הbluetooth. יש לי שני מכשירי בלוטוט' אחד סלולרי ואחד מחשב פאלם הבעיה היא שהבלוטוט' מזהה רק את הסלולר ובאת התחברות לפאלם הוא מציג לי את הבעיה הבאה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/r/i/k/g/o/l/i/k/o/v/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200502161750258524/200510031943189749/bluetooth.JPG אשמח עם תעזרו לי איתה תודה חג שמח ושנה טובה לכל משתמשי הפורום
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי לוח Asus A8N-E וגיליתי שככל הנראה הסוללה של ה-CMOS לא עובדת ולכן כל הגדות ה-bios מתאפסות בכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל. כמה שאלות: 1. מה יכול לגרום לזה? האם יש מצב שתקעו לי לוח משומש? 2. האם כדאי להתעקש שיחליפו את כל הלוח או רק את הסוללה של ה-CMOS?
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלומות, לא מזמן הגיע אלי מחשבי החדש , ושרציתי לעדכן דרייברים (CATALYST 3.10), הוא נתקע בהתקנה של הלוח בקרה ופשוט דילג עליו (זה נתן הודעת שגיאה שיש בעיה עם שם קובץ משהו...), והדרייברים פועלים מצויין אבל אין לי לוח בקרה. ניסיתי למחוק ולהתקין אבל זה עושה אותה הודעה שגיאה שיש בעיה עם שם קובץ. מה לעשות ? :-\
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
זה מזהה לי רק ליבה אחת איך אני גורם לזה לזהות את שתיהן? הנה כמה תמונות להמחיש את הבעיה: בתוכנה שהורדתי מהאתר של אינטל הנה קישור לטופיק המקורי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=250998.20
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
למה כשאני מדליק את המחשב אז לפעמים המסך נדלק רק שמופיע השלט ברוך הבא ולפעמים הוא גם לא נדלק אחרי השלט ואז צריך לכבות את המחשב לנסות להדליק כמה פעמים מחדש עד שהוא נדלק. האם אני צריך להחליף כרטיס מסך? אשמח אם תוכלו לעזור
-
- 13 תגובות
- 733 צפיות
-
-
התקינו לי בחנות את המעבד, לוח וזיכרונות החדשים (E8400, EP45DS3L, 4G). ומאז קורים 2 דברים- או שאני מפעיל את המחשב ופשוט לא עולה כלום וכתוב- Disk boot failure, insert system disk and press ok או שהווינדוס פועל (לא קורה מה שקרה למעלה), אבל יותר מאוחר כונן G:\ (שהוא ההארדיסק השני שלי), פשוט נעלם וצריך להפעיל את המחשב מחדש. 2 הבעיות מסתדרות רק כשאני פותח את המארז ונותן כמה לחיצות על הכבלים משום מה... מה הבעיה פה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום חברים מה שלומכם? ברשותי לוח אם מסוג ABIT NF7-S וחיברתי לו HD SATA 80 GB ויש לי עוד הרד דיסק נוסף של IDE של 80 GB התקנתי את המערכת ההפעלה מחדש + הדרייברים שנידרשו וברגע שעשיתי ריסט למחשב ה-XP לא עולה הוא רושם DISK BOOT FAILURE PLEASE INSERT SYSTEM DISK מה עליי לעשות? זו הפעם השלישית שאני מפרמט ומקבל את אות ההודעה לאחר התקנת הדרייברים של ה-RAID יכול להיות שאני לא עושה משהו נכון?? בבקשה תעזרו לי! תודה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני מנסה כאן כבר חצי שעה לחבר את הכרטיס מסך ב-TV OUT לטלויזיה... זה תמיד עבד לי עד שעידכנתי לדרייבר חדש. הכל מחובר מעולה, ואפילו אני רואה את המסך טעינה של הווינדוס בטלויזיה דרך ה-TV OUT אבל כשהטעינה מגיעה לווינדוס העסק לא עובד ואני לא רואה כלום. ניסיתי לחזור לעשות שחזור מערכת לדרייבר הקודם, אבל זה כבר מאוחר מדי מכיוון שהתקנתי את הדרייבר לפני הרבה זמן. למה העסק לא עובד? הכל מחובר מעולה ומוגדר טוב. הכרטיס הוא רדאון 9550 \עריכה טוב גילתי שהבעיה מהדרייבר, התקנתי את הדרייבר מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס וה-TV OUT עבד בסדר. אבל אני בכל זאת מעוניין להשתמש בדרייבר הזה... מכיוון שהוא מכיל כל מיני חדושים שהדרייבר שמותקן אצלי עכשיו לא מכיל, התקנתי את הדרייבר החדש בחזרה... א…
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב P4 2.6C על לוח אם גיגבייט 8IK1100 , על ווינדוס XP SP2. הבעיה היא כזאת: לאחר איתחול לפעמים הווינדוס לא מזהה רכיבי USB שמחוברים ומקבלים מתח מהלוח אם. לדוגמא: עכבר אופטי שמחובר, אור דולק, אבל לא מגיב. מה שמצחיק זה, שאחרי שאני שולף את התקע ותוקע אותו בשקע USB אחר, אפילו על אותו בראקט שמתחבר לאותו שקע על הלוח, העכבר מתחיל להגיב. פירמטתי לפני יומיים, והבעיה נמשכת. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכל צוות התמיכה. יש לי בעיה עם כרטיס USB שקניתי, וכאשר אני מרכיב אותו על הלוח אם ומדליק את המחשב, לא רואים כלום על המסך. המסך נדלק אבל לא רואים כלום. כאשר אני מוציא את הכרטיס ומדליק את המחשב שוב, הכל מסתדר. יש לי מערכת הפעלה WINDOWS 98, ומחשב AMD K6 2-400 , ואני מנסה לחבר מצלמת אינטרנט על חיבור ה-USB. אם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך ATi Radeon 9700 pro by Sapphire התקנתי את הדרייברים המקוריים מהדיסק ולאחר מכן רציתי לעדכן מהאינטרנט. כשהרצתי את ההתקנה הוא כותב לי: INF ERROR VIDEO DRIVER NOT FOUND יש ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס xp באנגלית. תודה לכל העוזרים...
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי Radeon 9800 Pro והורדתי אליו את הקטליסט 4.9 החדשים ודיירקט איקס 9C אבל יש בעיה - אני לא יכול להריץ את 3DMark 2001Se הוא כותב לי "3Dmark2001 SE was not able to detect the required Minimum Features in your 3D accelerator" וגם יענו לבדוק שהדיירקט איקס מותקן טוב... והוא עושה לי לשלוח דוח שגיאה. וכשאני נכנס ל Dxdiag הוא כותב לי: Hardware accelerated Direct3D 9+ is not available because the display driver does not support it. You may be able to get a newer driver from the hardware manufacturer. וגם rect3D functionality not available. You should verify that the driver is a final version from the hardware manufacturer. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, זה קורה לי בעיקר שאני משחק אז אחרי זמן מסויים המחשב פשוט נכבה וזהו. ואם אני מדליק ישר אז המסך לא נדלק והמחשב סתם פועל ושוב צריך לכבות ולהמתין כמה דקות. אחרי זה שאני מדליק הוא כותב לי במסך דוס: "Dram timing is too tightly so reload timing" וחיפשתי על זה בגוגל וניסיתי להיכנס לBIOS ולשנות את השעון אבל לא הצלחתי כנראה. יש למישהו דרך מה בדיוק צריך לעשות כדי למנוע את זה? תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום! יש לי DVD-ROM של LG וצורב של ASUS (קצת ישנים) בכל מקרה הצורב קורא את כל הדיסקים אבל הDVD עושה בעיות, חלק מהדיסקים הוא קורא וחלק לא. לפעמים הוא קורא דיסק כלשהו ואחרי כמה זמן הוא לא מצליח לקרוא אותו. החיבורים טובים (כי הוא קורא כמה דיסקים) וגם הדיסיקים טובים כי הצורב קורא אותו. מה אפשר לעשות? להחליף? לנקות? או אולי אפשר לתקן איכשהו... תודה!
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
יש לי fly video 2 ואני לא יכול לראות טלוויזיה במחשב על כל המסך (אולי 70 % ממנו) וגם שאני רואה טלוויזה התמונה לא איכותית.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול התחדשתי לי בלאפטופ LG F1 עם 2GB RAM מעבד T2080 (מרום) שעליו יש גם כרטיס מסך משולב GMA950 את המחשב קיבלתי עם ויסטה וישר פירמטתי לXP . הורדתי את כל הדריברים מהאתר של LG התקנתי SP2 והכל נראה מצויין התקנתי על המחשב COD2 שאמור לעבוד בהגדרות נמוכות על הGMA950 (אם הוא עובד על mx440 אז למה שלא יעבוד עלGMA950 ) וכל פעם שהוא עולה הוא אומר שיש לו בעיה בDX ויוצא ניסיתי להתקין שוב את הדריבר ניסיתי להתקין שוב את הDX ניסיתי להסיר את הSP2 ואז להתקין את הDX ולא עוזר למישהו יש הצעות ?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
בלוח זה ישנם IDE1 IDE2 IDE3... IDE2 וIDE3 יש להם אופציה ל RAID... אני חיברתי את 2 הHD שלי לIDE1 ואת הצורב לIDE2... כשאני מפעיל את המחשב ונכנס לביוס, הוא מזהה לי רק את שני הHD-ים ולא את הצורב... ניסיתי גם לחבר את הצורב לIDE1 ואת הHD-ים לIDE2 (כך שהHD-ים בRAID) והביוס מזהה לי רק את הצורב ולא את הHD-ים. לפי מה שהבנתי מזה שכאילו הביוס מזהה רק את IDE1 ולא את IDE2 ו IDE3... אחרי שעות רבות של "החלפות" בין הIDE-ים השונים איכשהו הצלחתי לפרמט HD אחד ולעלות את הווינדוס; אבל עכשיו 2 הHD שלי מחוברים לIDE1 והצורב לIDE2 והוא לא מזוהה... אחרי שהעלתי את הווינדוס התקנתי מהדיסק של הלוח אם אופציה לעדכן ביוס דרך האינטרנט ועידכנתי אותו... משום מה כשעשיתי ריסטרט הביוס בכלל לא השתנה ועדי…
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי בעיה בPnP bios extensions. במנהל התקנים יש עליו סימן קריאה צהוב. נראה לי שהבעיה קשורה לכונן DVD שלי שלא פועל, אפשר לצרוב בו והכל אבל אי-אפשר לפתוח דיסקים דרך "המחשב שלי". הבעיה בPnP bios מתחיל ישר איך שאני מפעיל את המחשב קופץ לי הודעה שיש התקן חדש (PnP Bios) מחובר ושאני צריך להתקין אותו אני לוחץ המשך והוא נתקע ואומר שיש בעיה, הבעיה היא: "אירעה שגיאה במהלך התקנת ההתקן סעיף התקנת השירות בקובץ INF זה אינו חוקי". איך אני מתקין את הPnP BIOS ? והאם זה קשור לכונן DVD?
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי בעיה בchipset ששל הלוח אם אני חושב ושאלתי כבר בפורום גרפיקה ושלחו אותי לפה. אז ככה יש לי: sis 648 chipset וכרטיס Geforce 6600 le הבעיה שלי שאני משחק במשחק ואחרי כמה שעות מתחילים לי הארטיפקטים ורק ריסט עוזר. הלוח של MSI והכרטיס של גיגה ביט הם אתם צריכם יותר מידע שאלו הכל.. שמתי יש בעיות עם הSIS וסידרת 6XXX אז מי שהיא לו בעיה כזות או שיודע שיגיד בבקשה.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכנסתי mp3 עם כבל usb והמחשב לא יצר לי כונן! בדקתי במנהל ההתקנים והמחשב זיהה את הusb וכתב שאין בעיות אבל עדיין המחשב לא יוצר כונן של הmp3 שאני יוכל להעביר אליו דברים! ועוד דבר, בmp3 אחר זה כן יצר כונן אבל אני לא יכול להעביר דברים כי המחשב רושם "הכונן מוגן מפני כתיבה"! מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין כל דבר שקשור לUSB חיברתי 3 נגני MP3 ועוד איזה פלאש דיסק של 64 מגה ובכולם הוא מזהה את החומרה החדשה ומופיע לי אשף ההתקנה של החומרה אבל בשום מקום אין את הדרייברים...לא בSYSTEM ולא בSYSTEM32 וניסיתי כמעט בכל מקום במחשב...זה מוזר כי יש לי XP SE והוא אמור לזהות ולהתקין את זה לבד....בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
בהעלאת המחשב כל הUSBיז עובדים כרגיל אבל שמתי לב שאחרי כמה זמן אם אני מחבר דיסק קשיח חיצוני / דיסק און קי זה לא מזהה ועובד ישר.. זה מעביר מתח והכל אבל הוא לא מזהה את זה במחשב...אבל המקלדת והעכבר שמחוברים גם לUSB ממשיכים לעבוד.. בכיבוי המחשב הוא פשוט נשאר על Shutting off הרבה זמן .. לא מדדתי בדיוק אני פשוט מאבד סבלנות ולוחץ ריסט.. מה יכולה להיות הבעיה בשני הסעיפים פה ?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-15-6-%D7%A9%D7%9C-ASUS-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-I5-%D7%96%D7%9B-8GB-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-750GB/pi5IDN56JKCN028H?cfm=7e05afd1 המחשב בקישור. האינטרנט כל הזמן מתנתק לי וגם כשהוא לא מתנתק הוא ממש איטי. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד קניתי אוזניות לא מזמן עם מיקרופון הבעיה שלי איתם זה שלמשל אני משחק במשחק מחשב כמו קונטר סטרייק אני שומע צלילים של צד שמאל באוזניה ימין וצלילים של אוזניה ימין בצד שמאל זתאמרת לצורך הדוגמא אם יתקפו אותי בקונטר מצד ימין אני שומע את הירייות באוזניה מצד שמאל אין לי אפשרות לסובב את האוזניות משום שמחובר אליהם מיקרופון שיכול להסתובב ב 90 מעלות ואם אני יסובב פשוט המיקרופון יהיה כלפיי הצוואר שלי ולא כלפיי הפה ניסיתי לחפש בהגדרות של הצלילים בווינדוס אבל לא מצאתי כלום אני חייב עזרה תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי תוכנה SoundMAX ושאני מחבר את המיקרופון ואת האוזניות ואני לא שומע ולא מדבר למרות שאני מחבר ומסמן.. מה הבעיה? אולי יש לי בהגדרות משהו שצריך לשנות בצלילים או משהו כזה?
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-