עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי חברים עברתי על כמה נושאים פה ולא מצאתי תשובה טובה. המחשב שלי היום פשוט הפסיק לפעול, מתחת לסלוט PCIE יש נורה שדולקת גם בעת שהמחשב כבוי, מה הנורה הזו ומה תפקידה? איך אני יכל לבדוק נשרף המחשב או לא?

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  2. שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב. אני קצת מבולבל בנושא הווינדוס 10 מול ווינדוס 10 פרו. את האמת אני עדיין עם ווינדוס 7. אני מתעסק בעיקר בעריכת וידיאו על פרימייר ואפטר אפקטס ורציתי לדעת אם יש לי צורך בווינדוס 10 פרו, או שגרסת ה-HOME טובה מספיק ואין צורך לבזבז על זה כסף. תודה.

3. Started by B166ER,

שלום, יש לי מחשב חדש: Q9300 GIGABYTE P35-DS3L Mushkin ddr2 4096 800mhz 5-5-5-12 ATI HD4850 corsair cmpsu-450vxeu 450W הבעיה שלי היא שכל כמה שעות המחשב פתאום קופא. כשאני אומר קופא אני מתכוון שכל התוכנות שפעלו נעצרות והכל נתקע. alt+ctrl+del לא עובד וגם alt+F4 לא. גם כל הקיצורים האחרים כמו winkey+D או winkey+L לא עובדים. הדבר היחידי שניתן לעשות הוא Restart. כמו שציינתי מדובר במחשב חדש, הוא עבר בדיקות במעבדה של החנות שממנה קניתי אותו (לפני שקיבלתי אותו) וכמו כן גם אני ביצעתי בדיקות לזיכרון ולדיסק הקשיח שעברו בהצלחה. הבעיה גם לא נובעת מהתחממות כי הטמפרטורות נורמליות. מישהו מכיר את התופעה? יודע איך לפתור אותה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  4. Started by hellyeahmofo,

אני יושב באייסיקיו ומדבר עם חבר שלי פתאום , אני מקבל 200 הודעות רצוף ממנו/דרכו "המחשב שלך נפרץ יא מניאק , כדי לך להתחיל לפחד" עברתי ל skype ןקבלת גם שם הודעות מסוג זה "תפרמט את המחשב" "המחשב שלך מת" "האגנות שלך לא יעזרו" - (שגיאות כתיב) זה מוכר למישהו?

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by roittt,

המחשב לא נדלק בהתחלה ישר חשבתי שזה הספק אבל בדקתי תספק והוא עובד מצויין פירקתי תלוח אם ועברתי חלק חלק כדי לאתר תבעיה אבל שום דבר לא עזר לבסוף חיברתי את הספק שוב ללוח אם אבל הפעם בלי החיבור P4 של הספק שמתחבר למעבד והוא עבד ונדלק אבל בלי שהמסך יעלה ושאני מחבר את חיבור הP4 הוא כאילו בא להידלק המאוור זז קצת אבל לא יותר מזה איזה בעיה יכולה להיות והאם אני יכול לסדר את זה?? אשמח לקבל עזרה

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  6. קניתי לוח אם חדש כמעט לפני חודש מדגם ABIT IP35-E ואחרי שהרכבתי ראיתי שאני לוחץ הדלקה המחשב מתחיל לפעול נכבה ואז שוב עולה.. שלחתי פה הודעה כדי שיעזרו לי להבין מה לא בסדר ולבסוף לא הביאו פתרון מוצלח התקשרתי יום למחרת לחברה שממנה קניתי ואיש המכירות אמר לי שככה זה בלוחות החדשים והתופעה הזאת נקראת COLD DOUBLE BOOT או משו כזה ושזה נועד ליצב מתחים או משו כזה באתר OVERCLOCKERSCLUB.COM סיקרו את הלוח והנה מה שכתוב בסוף במסקנות הנה קישור http://www.overclockersclub.com/reviews/ip35economy/18.htm אני רוצה לדעת האם אפשר לבטל את זה ואם כן אז איך? זה מעצבן אותי הדאבל בוט הזה אני מעדיף שזה יהיה רגיל תדה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  7. יש לי מחשב חדש, עם הארד דיסק חדש שמותקן עליו כבר ווינדוס, במארז יש לי dock station לחיבור חיצוני של הארד דיסק נוסף. עכשיו אני רוצה לחבר את ההארד דיסק הישן(שמותקן עליו מערכת הפעלה) כדי להעביר את כל הקבצים שיש שם להארד דיסק החדש. אבל כשאני מחבר את ההארד דיסק המחשב לא קורא אותו. אולי צריך להפעיל את המחשב מחדש או להגדיר משהו בbios אני מפחד לעשות את זה בלי להתייעץ כדי לא לפגוע במערכת שקיימת על ההארד דיסק החדש. אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני מחבר את ההארד דיסק ומעביר את הקבצים תודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by ravid,

שלום רב לפני יומיים הדלקתי את המחשב, וראיתי שמשום מה לוקח לו הרבה זמן לעבור את שלב זיהוי הכוננים הקשיחים. אך לאחר כדקה הוא זיהה אותם והמשיך, אך נתקע. אחריי כמה הדלקות, היו פעמים שהוא היה מזהה ולפעמים לא, החלטתי לחקור מה קרה למחשב. גיליתי שהמאוור של הלוח אם כשל מלעבוד, אז הדבקתי מחדש את הגוף קירור שלו עם משחה טרמית חדשה ותיקנתי את המאורר, ואחר מכן חזר לעבוד נורמלי. הנחתי שזו הבעיה, אך לאחר שהדלקתי את המחשב, והפעם הוא זיהה את הכוננים בחרתי את הווינדוס שאני רוצה להפעיל, עבר את הטעינה ב-DOS, והראה מסך כחול שאמר לי שהוא לא מצליח לקרוא מקובץ Registry. ניסיתי לאחר מכן להפעיל את ווינדוס 7 שמותקן גם הוא, אך גם שם לאחר טעינה המחשב נתקע. כעבור כמה הדלקות שוב מידי פעם הוא זי…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by noodle,

שלום חברים, ברשותי מחשב נייד dell vostro 3560, מעבד i5320m, זיכרון 4GB. וינדוס 8 X64, מקורי. עיקר השימוש: גלישה באינטרנט, סרטי HD, תיכנות. אני חווה תקיעות מעצבנות ובלתי נסבלות לעיתים די תכופות. אני משתמש בדפדפן Pale moon שאליו עברתי בגלל המחשבה שאולי זה יעזור לתקיעות של פיירפוקס. התקיעות מתבטאות בקפיאת המחשב ואם אני לוחץ על משהו אז כמובן התוכנה הופכת ל-not responding ואז צריך לסגור ולהפעיל מחדש. זה קורה גם בתוכנות של סרטים וגם בדפדפן. אני מגיע לפעמים לכ-20 טאבים בדפדפן, אבל לא אמור להשפיע - בנייח שלי ובמחשב הקודם שלי לא היו לי את הבעיות האלו. קשה בדיוק לשים את האצבע מתי מתי מתרחשות התקיעות האלו אבל זה ממש פוגע ברצף השימוש. למשל אם אני גולש ואז עובר ל-PDF או וורד שפתוח כב…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. המחשב שלי לא עולה הוא מצפצף. כל פעם הוא נעצר בציפצוף אחר. פעם אחת הוא עולה ונופל אחרי כמה דקות. הייתה פעם אחת שהוא עלה אז עידכנתי את הביוס- זה לא עזר הוא נעצר בכמה דברים כל פעם משהו שונה הוא מצפצף ציפצוף ארוך של 2 שניות אחד ארוך עם שניים קצרים בסוף או שהוא לא עושה את הביפ הקטן הזה בסוף ה memory test איך אני יודע מה הלך? הלוח אם? הזיכרונות? או במעבד? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by montigo,

לפני שבועיים בערך התחילו אצלי הבעיות. זה שבוע אחרי שקניתי דיסק קשיח חדש. ה-USB הפסיק לפעול באופן רנדומלי, כולל העכבר USB, לכן חיברתי אותו ל-PS/2 עם מתאם. לאחר כמה ימים המחשב נתקע, הפעלתי אותו מחדש מספר פעמים והוא עשה רעשים מוזרים מהדיסק הקשיח החדש, ולא זיהה אותו, כולל General Failure ובעיות מפחידות אחרות. ניתקתי וחיברתי הכל ולאחר מספר דקות המחשב חזר לפעול כרגיל והדיסק הקשיח נשאר שלם ותקין (למזלי). לאחרונה יש לי בעיות אחרות עם העכבר (אפילו שהוא ב-PS/2), פתאום הוא מתחיל לזוז לאט יותר (חצי מהירות בערך), וחוזר לעצמו רק כשאני עושה Restart. לדעתי הבעיה היא או בבורד, או בספק כוח יש לי ספק 250 וואט, לוח אם MS-6309, פנטיום 3 800 מה"צ, 2 דיסקים קשיחים 7200, DVD, CD-RW, GeForce2 GT…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. האם חיבור של מאוורר בעייתי, לחיבור המאוורר בלוח-האם יכול למנוע מהמחשב לעלות? הסיפור שמאחורי השאלה, הוא שחיברתי מאוורר שמישהו - שאין לי מושג אפילו מיהו - "טיפל" בו, כך שהוא מקבל חשמל מלוח האם, ויש עוד שני חוטים - שחור ואדום, שמחוברים בניהם בקבל. חוץ מזה שזה לא בריא, ושאר הטפות מוסר שכבר זכיתי להן, מישהו יכול להעשיר את דעתי בנושא?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by bd,

קניתי 80GB ATA 8MB חיברתי אותו למחשב הוא זיהה אותו גם בהתחלה שעולה המערכת וגם שבדדקתי עם sandra 'aida32' הופיע לי שהכל תקין אך הבעיה שאני לא רואה תכונן ..יש לי רק תכונן C.. שזה שלי ואת החדש אני לא רואה מה הבעיה !!?!?!? ואיך אני בודק אם הכונן 8MBבאפשר שלא עבדו עליי !!!?!!

14. Started by intel suck,

המחשב לא עולה בדיוק כשאמור להופיע לי הלוגו מופיעה לי הודעת שגיאה שחסר לי הקובץ <windows root>/system32/hal.dll מה לעשות מי שעוזר מלך

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  15. Started by dvir966,

שלום יש לי בעיה עם המחשב הנייד שלי, כשאני מדליק אותו אני מקבל חלון שאומר: "the catalyst control center is not supported by the driver version of your enabled graphics adapter.please update your amd graphics driver,or enable your amd adapter using the displays manager" לכל מקרה הכרטיס מסך הוא:ATI mobility radeon HD 6550 כמו כן יש לי ווינדוס 7 עם 64 ביט, ניסיתי להוריד ולעדכן דרייברים אך עדיין צצה הבעיה... אשמח אם תעזרו לי תודה רבה לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  16. אין לי מושג למה אבל באיזשהו שלב המסך נכבה ובשביל להפעיל אותו מחדש אני צריך לכבות ולהדליק את המחשב.. למישהו יש מושג למה..? תודה מראש..!

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  17. שלום, קניתי קורא כרטיסי זכרון המתחבר לUSB וכל כרטיס שנכנס ויצא מהמכשיר נהרס... כשאני מכניס אותו למצלמה הוא כותב CARD ERROR 132F ואי אפשר לצלם... מצד שני אפשר להעביר מהכרטיס הזה תמונות למחשב.. הכרטיס הוא מסוג SMART MEDIA... מצלמת אולימפוס אם זה משנה... תודה רבה רבה מראש, ניר.

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  18. בקיצור, לפני כחודשיים המחשב התחיל לעשות רעש נוראי. פתחתי אותו כדי לבדוק מאיפה הגיע הרעש ומתסבר שזה בא מהמאוורר של הכרטיס מסך (geforce4mx). הרעש הזה הוא בלתי נסבל ורציתי לדעת מה אני עושה כדי להיפטר ממנו ? אני מבין שניתוק המאוורר בלי תחלופה הוא לא בגדר אפשרות (?) אם כך, מה אני צריך לקנות במקום המאוורר הנוכחי ? ואם יש כמה אפשרויות עדיף שזה יהיה משהו שאפשר לקנות בksp (קרוב לבית ^^) תודה רבה מראש :]

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  19. אז הכרתי לחברה שלי מספר משחקים וכשהיא מנסה לשחק בהם דרך המחשב שלה הם רצים על FPS נמוך בצורה נוראית (בMIRRORS EDGE לדוגמה הנמכנו את ההגדרות עד להכי נמוך ואנחנו משחקים על רזולוציה של 480, ובכל זאת כשיש 2 וחצי אויבים המשחק כבר מתחיל לקרטע, ועל הגדרות נורמאליות הוא מקרטע גם כשאנחנו רצים או לא עושים כלום. וזה מוזר כי המערכת שלה בהחלט מתאימה להריץ את המשחק הזה ועוד הרבה אחרים Intel® Core i5-3470 CPU @ 3.20GHz 8.2 GB RAM GeForce GT 620 628.5 GB ואני לא זוכר את המארז\ספק אבל אני בטוח ב99.9% שזאת לא הבעיה אני עכשיו מפעיל benchmark ב3DMark ואעדכן כאן את התוצאות ברגע שזה יסיים יש לכם מושג מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  20. Started by redead,

הלפטופ שלי ממש מתקשה לעשות בוט לווינדואס מתאמי בעיות בהרדיסק, עכשיו אני רוצה לזרוק את ההרדיסק ולהתקין חדש רק שאני רוצה לעשות גיבויים.. עם איזה תוכנה אני יכול לנסות לגשת להרדיסק להעתיק דברים? ווינדואס כאמור לא עולה..

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  21. Started by GUY550,

שלום רכשתי מחשב חדש ויש לי בעיה קודם כל זה המפרט ntel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray Gigabyte GA-Z68AP-D3 LANCOOL K-63B Seasonic SS-750AT 750W Active PFC Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333X4 Seagate 2TB Sata 3 32MB Barracuda LP 5900RPM Corsair 120G SandForce 1200 Forse series Sata3 Sparkle GTX580 1536MB GDDR5 HDMI RETAIL - Calibre Overclocked המחשב הגיע עם WIN 7 64 BIT מקורי כשפתחתי את המחשב בפעם הראשונה אז זה נכנס לווינדוס ולכל המסך היו נקודות וקווים לבנים וזה היה על הרוזולוציה הכי נמוכה ומשום מה לא הצלחתי לשנות אותה זה נשאר 600X800 אז חשבתי להוריד דרייברים לכרטיס מסך וכשעשיתי את זה עשיתי ריסטרט ועכשיו המערכת בכלל לא עולה עדיין היו את אות…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by J.a.C.k,

יש לי INNO 3D GEFORCE 4MX 440 AGP 8X יש לי חשד לפעילות לא תקינה של הכרטיס אני לא יודע מהי בקיצור כל פעם כשאני עובד עם התווכנות הרגילות או WINDOWS ואחרי זמן מה המסך עושה הבהוב קטן וחוזר למצב תקין אבל הבעיה שזה חוזר על עצמו לעיתים קרובות מידי אפילו עכשיו כשאני כותב את ההודעה הזו במשחקים יש לפעמים ארטיפקטים נ.ב הכרטיס אינו בOC ואשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  23. כל פעם שאני מפעיל סרט קליפ סרטון באינטרנט המחשב פשוט נתקע ממש והאפשרות היחידה היא לעשות רסטרט אם הכפתור שעל המארז, התקנתי תדריברים הכי חדשים של נוידיה ודרך אגב יש לי כרטיס מסך Geforce 6600 series . אני מתקין את המקודדים הכי חדשים ועדיין נתקע, ומה שמוזר זה שאם אני מוריד את הדריברים של נוידיה זה עובד אני יכול לראות סרטים אז ניסיתי להתקין דריברים ישנים וזה גם עדיין אותה בעיה ואפילו פירמטתי מחדש ועדיין לא יכול לראות אני כבר מתחרפן מזה בבקשה שמישהו יעזור לי..תודה מראש בבקשה עזרו לי !!!! תודה...........

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  24. Started by Classify,

המחשב הוא dell vostro 3450 החלפתי HD (ובמחשב הזה זה סרט רע להחליף HD), התקנתי הכל מחדש ועכשיו 2 חיבור USB 3.0 לא עובדים. אני לא רוצה סתם לפתוח אותו שוב, יש למישהו מושג איך אפשר לוודא ב-100% שזאת בעיית חומרה ולא תוכנה, ואם מישהו יודע איך נראה החיבור של ה USB 3.0 ללוח אם בדגם הזה?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by White Raven,

שלום, בטעות דפקתי שני רגלים של הציפ' :-[ ואני לא יודע אם או איך אני יכול להחליף את המעבד שלי אז... תגובות בשמחה אני לךא יודע אם זה המקום המתאים בפורום

• 7 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.