תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
המחשב נהיה איטי מיום ליום האם זה נורמלי שזה עומד על 886 רק בהדלקת מחשב?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בהתחלה המערכת עבדה וכיבתה את עצמה מידי פעם עד שכבתה סופית. ז"א שהמחשב נדלק אך לא עולה הביוס. החשד הראשוני היה הספק אז הוא הוחלף בחדש ועדיין אותה הבעיה. לאחר מכן הוחלף המעבד לאחר שגיליתי פין שבור והייתי משוכנע שזו הבעיה. אך לא עזר גם כן, אז החלפתי זכרונות ועדיין כלום. מה שמשאיר את הלוח אם. על פניו הלוח נראה תקין לגמרי. אין קבלים נפוחים או חלק שנראה שרוף. ניסיתי להוציא את הסוללה לכמה דקות לא עזר. המעבד שחובר הוא אטלון AM3 250 X2 והקודם היה אטלון X2 4800 AM2. הלוח נותן תמיכה לאחור כשהמהירות באס יורדת לא משהו שמעניין אותי. יש מה לנסות או שאין ברירה אלא להחליף את הלוח?
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, החזרתי את המחשב מטכנאי לא לפני כיום עקב בעיית מסכים כחולים, הוא פירמט לי את המחשב (לבקשתי) והוציא את הכרטיס טלוויזיה (שלא היה בשימוש) מכיוון שהיה שרוף והרוס לגמרי, הוא אמר שזה ייפתור את הבעיה. עכשיו המחשב שלי עדיין עושה מסכים כחולים ועדיין לא יצרתי עם הטכנאי קשר, אני בטוח שיש פה המון אנשים מוכשרים שיוכלו לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אהלן, בזמן האחרון המחשב שלי מסרב להדלק, לאחר התעסקות מסוימת עם החומרה הגעתי למסקנה שיש בעיה עם החיבורים החשמליים , עבדתי עם המחשב מחובר לרשת החשמל והתחלתי לשחק עם החשמל בפנים ולאחר התעסקות מסוימת עם הכבל power on המחשב נלדק, ככה כבר כמה פעמים שאני מנסה להדליק המחשב לא מגיב בכלל, ורק אחרי שאני משחק עם ה-power on פתאום משהו מסתדר עם ההולכה של הכבל והמחשב נדלק. ברשותי מארז antec p300 , הכבל מולחם לפאנל ההדלקה של המארז, יש אפשרות לא חודרנית לסדר את הבעיה? תודה
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לחבר מחשב באמצעות כבל HDMI to HDMI וגם באמצעות כבל DVI to HDMI בשני המצבים אני מצליח לקבל תמונה אבל הקול לא נשמע וזאת למרות כאשר אני מנגן מוסיקה יש תזוזה בבר של הווליום. המחשב שלי הוא מסוג AMD אם לוח אם INFINITY ULTRAII-M2 וכרטיס המסך הינו מסוג Geforce 8400Gs 256M DDR2 על כרטיס המסך יש כניסת כבל S/pdif שנחוץ לצורך העברת הקול דרך הכבלים ואכן חיברתי אליו כבל זה. הבעיה היא שבלוח האם אני לא בטוח בדיוק לאן צריך לחבר את הצד השני של הכבל שמתפצל לשני חיבורים של פין בודד. מצאתי על לוח האם מקום שכתוב בו פעמיים (אחד ליד השני ) SPDIF OUT שלידם יש 4 פינים אפשריים לחיבור ניסיתי כמה אפשרויות אבל ללא הצלחה עדין יש תמונה ואין קול. מישהו שמבין בעניין הזה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ מדגם Asus 1201N. פתאום הוא כבר לא נותן להתחבר לרשתות אלחוטיות. הוא בכלל לא מזהה שיש כרטיס רשת אלחוטי, גם לא ב-Device Manager. דברים שניסיתי ולא עבדו: לוודא שה-Wifi דולק באמצעות הכפתורים המתאימים במקלדת Windows update להתקין דרייברים מחדש שנלקחו מהאתר של Asus אני ממש מיואש, אשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שלום כבר זמן רב שיש לי בעיה מוזרה במחשב,כשאני מריץ משחקים אחרי זמן מסוים שכביכול הכל עובד כראוי יש קפיצות ו"תקיעות" בסאונד והמחשב עצמו נתקע,לא עוזר F4,גם לא ctrl alt del ולא שום דבר אחר חוץ מreset המחשב עצמו לא חזק מאוד: pentium ® dual-core cpu E5300 2.60 GHz 2.00 GB RAM 220 Geforce GT אבל הוא בסה"כ משהו כמו שנתיים אצלי ורק לפני שבועיים הברקתי אותו מבפנים וזה לא עזר...גם לא הגיוני שזה עניין של דרישות כי הבעיה קיימת גם במשחקים ישנים יותר (כמו למשל neverwinter nights 2) שעבדו חלק על מחשב חלש יותר שהיה לי...(גם לא עניין של התחממות ממה שאני רואה או דרייברים לא מעודכנים) רעיונות מישהו?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כאשר אני לא נוגע בעכבר או במקלדת מספר דקות עולה כל פעם הודעה cisvc.exe הפסיק להגיב "בעיה כלשהי גרמה לתוכנית להפסיק לפעול כראוי. windows יסגור את התוכנית ויודיע לך אם ישנו פיתרון זמין" מה לעשות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום , התחילה לי בעייה ליפני שבוע במסך , כל פעם שהייתי רוצה לעבוד על המחשב והוא היה במצב סטנד ביי כזה או מכובה (המסך) היה לוקח לו משהו כמו 5 דקות לחזור לדלוק. כשהוא כבר חזר לעצמו הוא עבד בסדר גמור כרגיל. כל יום הזמן הידלקות שלו עלה עד שהיום הוא כבר לא עולה יותר , הנורית שלו מהבהבת בכחול והוא לא נידלק. המסך הוא : lg flatron L227WT האם המסך גמור או שיש עוד מה לעשות? , לשלוח לאנשהו לתיקון ? בכל זאת הוא עבד בסדר ברגע שהוא נדלק.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לאחרונה גיליתי תקלה מוזרה בכל הדפדפנים ברשותי - פיירפוקס, IE, וגוגל כרום. אני נכנס ל youtube רוצה לצפות בסרטונים, הוא לא מאפשר לי לראות את התמונה במסך מלא, אלא רק כותב "לחץ ESC ליציאה ממסך מלא" אך במסך הרגיל מאפשר צפייה. התקלה מתרחשת בחלק גדול מהסרטונים ולא בכולם, ניסיתי למחוק מטמון דפדפן ו COOKIES ולעדכן את ה FLASH אך זה לא עזר, ניסיתי גם לבטל HTML 5 כמו שאומרים ב YOUTUBE עצמו אך זה עדיין לא עוזר. דוגמא לסרטון: תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקיי הראשונה היא היותר דחופה: הדיסק און קי שלי עבד מצוין אבל פתאום כשאני מכניס אותו למחשב הוא לא נפתח ושואל אותי אם ברצוני לפרמט אותו. יש לי שם דברים אישיים וחשובים שלא הספקתי לגבות ואני אודה למי שיציע לי דרך איך לחלץ ממנו את המידע. השאלה השנייה: אני בתיכון ואני מתחיל ללמוד ולעסוק הרבה בתכנות אבל ההבנה שלי בנוגע לשאר במחשבים היא בסיסית ביותר והייתי רוצה ללמוד עוד! למשל, כשאני מוריד תוכנות או משחקים מהאינטרנט ולא יודע איך להפעילן (אם אני לא רואה קובץ exe) כי אין לי הבנה בנושא, ואני רוצה לדעת באופן כללי לגבי אופן הפעולה של משחקים, תוכנות, ZIP ודברים שימושיים וטכניים כדי לא להיות בור בנושא. איזה מקורות מידע אתם מכירים ללמוד ככה על מה שכתבתי?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
ביצעתי עידכון לביוס מתוך מערכת ההפעלה בשל כך שהארד דיסק זוהה לסירוגין. הורדתי את העידכון מאתר אינטל, לוח intel desktop borad d845gvsr. לאחר ההתקנה, הפעלתי מחדש, ושום התקן USB לא מזוהה. לעומת זאת מקלדת PS2 עובדת תקין. ניסתי להסיר את העידכון ולהחזיר את המצב לקדמותו, אבל אני לא רואה את העידכון ב-ADD\REMOVE. מה עושים ? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי דיסק קשיח ssd 80 gb של חברת intel שמותקן במחשב נייד של לנובו אתמול שהדלקתי את המחשב עלה לי ציור של מנעול ומקום לרשום סיסמא {כניראה שהדיסק ננעל } לאחר מס ניסיונות של איפוס ביוס הבעיה לא נפתרה שחיברתי את הדיסק למחשב אחר דרך usb ניראה שהמחשב מזהה אותו ללא בעיה אך לא מראה את הכוננים במחשב שלי אשמח לפתרון לבעייה תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
קניתי מסלקום נטבוק של אסוס דגם x55a והוא בא למרבה האכזבה עם win8 .... וממש לא בא לי עליו אלא אני רוצה להתקין ווינדוס 7 , אלא שהוא לא נותן לעשות אתחול מדיסק גם אחרי שניסיתי לשנות לו בביוס תהגדרות , מישו יודע איך עושים בדגם הזה אתחול מדיסק ??? פלייז דחוף !!!!!
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום בבוקר החלטתי להתקין Win8 מאחר והWIN7 כבר לא סיפק את העבודה. אחרי שהתקנתי את מערכת ההפעלה באופן חלק, החלטתי להתקין tuneup utilities, אחרי שהמחשב נכבה באמצע (לאחר 90 אחוז מההתקנה) - התוכנה התחילה לעשות המון בעיות ולכן החלטתי למחוק אותה. ברצוני להתקין אותה שוב מחדש, אך אחרי המחיקה היא עדיין מופיעה לי ליד השעון, וכאשר אני בא להתקין , ההתקנה אומרת לי שכבר קיים קובץ כזה ושאי אפשר להתקין על אותה הגירסה. בדקתי ומחקתי אותה ע"י Your Uninstaller, כיצד אני גורם לקובץ לעוף מהמחשב? אני משתגע.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא ג'יגהבייט Z68-MX והוא נמצא במארז Antec NSK2480. כרגע חיבור האוזניות הקדמי של המארז מחובר ללוח בחיבור ה-HD-AUDIO שמגיע מהמארז אל הכניסה בלוח. יש אפשרות לפצל את החיווט וליצור כניסת אוזניות נוספת? (מעוניין למקם אותה במקום אחר בחדר) איך אני מבצע את זה כדי שבשני החיבורים המחשב יזהה שחיברתי אוזניות והכל יעבוד כמו שצריך? אשמח לעזרה בנושא, אבירן.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אשמח אם תוכלו לעזור לי אני מנסה להתקין דרייבר למדפסת אך כל הזמן נתקל בהודאת שגיאה DIFxDriverPackageInstall Error=1006 שוחחתי עם נציג תמיכה של BROTHR אך גם הוא לא יכל לעזור הוא טען שכנראה יש בעייה במערכת ההפעלה. כמובן אני מציין שמערכת ההפעלה היא WIN8 64Bit הודה לכל מי שיוכל לעזור או למי שכבר נתקל בבעיה שכזו ומצא פתרון:-)
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב ובהדלקה יש 3 צפצופים הפסקה 3 צפצופים וככה ממשיך... הרכיבים: intel DG43RK core 2 duo e8400 kingston kvr1333d3n9/2g מה יכולה להיות הבעיה? בהתחלה חשבתי שזה זכרון אבל בדקתי במחשב השני והוא פועל מעולה,הלוח אם חדש,והמעבד הוזמן מ EBAY. אשמח לעזרה,תודה
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי..אשמח באם תוכלו לעזור לי. יש לי מסך מחשב LG וגם מסך טלויזיה LCD סמסונג. מסך המחשב מחובר בצורה אנלוגית. מסך הטלויזיה מחובר עם כבל HDMI מכרטיס מסך שלי לטלויזיה. בהגדרות של הכרטיס מסך הגדרתי את המסך המחשב שלי כצג העיקרי שלי. משום מה בכל פעם שאני עושה BOOT למחשב את כל תהליך ה BOOT אני רואה במסך הטלויזיה שלי ולא במסך המחשב. גם מסך ה LOG IN עם יוזר של ווינדוס מופיע בטלויזיה. רק אחרי שאני עושה LOGIN למחשב רק אז מופיע לי שולחן העבודה במסך המחשב. חשוב לי לציין כי כאשר הייתי מחובר עם כבל DVI למסך מחשב וHDMI לטלויזיה לא היתה לי בעיה. כרגע חיברתי ככה כי כנראה יש לי בעיה אחרת בשקע ה DVI אבל זה לא קשור כרגע. כיצד אני משנה שאוכל ליראות גם את תהליך ה BOOT במסך המחשב ולא בטלויזיה מבלי…
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
יש לי צורב חיצוני של סמסונג שקניתי לפני כשנתיים, עבד לי ללא בעיות במהלך הזמן (במעט הפעמים שהשתמשתי בו) אבל פתאום המחשב מסרב לקלוט אותו, אפילו במנהל ההתקנים הוא לא מופיע ופשוט אין לי מושג מה לעשות... אין לי מחשב נוסף בשביל לבדוק אם הוא קולט אותו לצערי. יש למישהו פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שבהרבה משחקים יש לי בעיה של נפילה ב FPS חשבתי שזה ביגלל שהמשחקים הם פרוצים אבל עשיתי בדיקה עכשיו בתוכנה 3DMark 11 החינמתי על רזולויצה 1280X720 ובטסטים הFPS הגיע ל 10 -11 הכרטיס מסך הוא HD 6870 הכרטיס מעודכן וגם directx מעבד I5 760 זיכרון 4גיגה לוח אם Asus P7P55-M ספק של thermaltake מסך SAMSUNG syncmaster bx 2235
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
בלוח אם יש לי את הסטיקים של הראם בצורה הזאת |||||| (הצבעים גם ככה) אח שלי ניסה לשים ראם חדש של שתיים של ארבע ג'יגה במקום השתיים של שתי ג'יגה. כניראה לא שם טוב או לא יודע בדיוק מה קרה הוא ניסה לשים על האמצעים ובקיצור מה שירוק לא עובד |||||| החזרתי את הסט הישן אדום עם אדום ככה שאחד מהם לא עובד ובסה"כ כרגע יש 2 גיגה ראם השאלה שלי היא כזאת: יכול להיות שהסט החדש של שתיים של ארבע שרף אותם? כי המוכר אמר שבגלל שלוח אם כבר לא מייצרים אותו ואין לו עוד כרטיסי ראם שתומכים והאלה שקניתי יש סיכוי שיעבדו ויש שלא. ועוד משהו - האם אפשר לשים כרטיסי ראם על סטיקים היחידים שנשארו למרות שהם לא אותו צבע?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי אני רוצה לחבר שני מסכים למחשב ככה שאני יוכל לעבוד על שניהם מקביל (לגרור חלונות בין המסכים וכאלה...) הבעיה שלי היא שיש לי רק חיבור אחד על הכרטיס מסך החיצוני שלי. חיברתי את המסך השני לחיבור שמובנה על הלוח אם והתברר לי שזה לא כמו במחשב הקום שלי שהיו לי שני חיבורים על הכרטיס מסך ... יש אפשרות לעבוד ככה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי COD BO2 ו FarCry 3 ומאז אני חווה מסכים כחולים חוזרים ונשנים אחרי זמן מסויים של משחק. זה קורה ב- COD כי זה המשחק שכרגע אני משחק בו אבל גם בפיפא חוויתי מסך כחול. לפני שזה מתרחש התמונה קופאת, הסאונד נתקע בלופים, התמונה מתחרבשת ואז מופיע המסך הכחול. ניסיתי להסיר ולהתקין דריברים, הרצתי Memtest הכל יצא בסדר ומצד שני הבדיקה של Memory Diagnostic של ווינדוס נכשלת. גם הטמפרטורה של הכרטיס מסך במאמץ תקינה, 60-70 מעלות. HELP ? קצת תמונות שיעזרו: המסך הכחול: https://www.dropbox.com/s/bfdrnco9w3y1ql5/20121214_231345.jpg MemTest: https://www.dropbox.com/s/2r1p6sao35dxadu/20121215_101015.jpg?m Stack: https://www.dropbox.com/s/b2dnkuxjssodbl6/bluescreen1.png?m DUMP: https://…
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שהמסך שלו התקלקל ואנ י משתמש במסך חיצוני. אני לא רוצה לתקן את המסך התקול כי זה לא כדאי. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין מערכת הפעלה מחדש. הבעיה - שלא ניתן לראות את "העליה" של המחשב במסך החצוני גם לא ניתן להיכנס לבאיוס כי לא רואים אותו (כי המסך המובנה של הנייד תקול) התמונה במסך החיצוני מתחילה רק לאחר שהווינדוס עולה. אז הבעיה היא שאם ארצה להתקין ווינדוס מחדש לא ניתן יהיה לראות את התפריטים בזמן ההתקנה של הווינדוס. יש אפשרות למצוא לזה פתרון ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-