עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קיבלתי מחבר מחשב שהוא עמד לזרוק, עם לוח MSI G31M3 V2 התקלה של המחשב שהוא לא מגיע לפוסט על הלוח זיהיתי ארבעה קבלים נפוחים, החלפתי אותם בחדשים, חיברתי למחשב כרטיס בדיקת פוסט שיש לי והתחלתי לבדוק אותו לא חיברתי כוננים קשיחים ושום דבר חוץ מהמינימום ההכרחי בבדיקה בלי זיכרון, הכרטיס הודיע שגיאה E0 כלומר, הוא עצר בדיוק לפני בדיקת הזיכרון חיברתי זיכרון ואז קיבלתי שגיאות D5 וD4 ניסיתי להחליף זיכרון, עבד בהתחלה ועשה פוסט, אבל בהפעלה הבאה שוב אותה שגיאה החלפתי סלוט, לא עבד, איפסתי ביוס, לא עבד, ניתקתי סוללה מהביוס והפעלתי, עבד בהתחלה ואחר כך לא עבד בקיצור, אין דפוס ברור מתי הוא מגיע לפוסט, וההודעות הנפוצות שמתקבלות מהכרטיס הן אלו שציינתי קודם למישהו יש כיוון מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  2. Started by moti30,

שלום. אני מחפש אמולטור פשוט לאנדרואיד גירסה 5 ומעלה, שלא לוקח מידי הרבה משאבי מחשב. (כמו bluestacks ) לא למשחקים! רק לאפליקציות פשוטות. יש למישהו המלצה?

3. שלום לכולם אז כמו שתיארתי בכותרת- שני ה HDD שלי מופיעים ב"הוצאת חומרה באופן בטוח". בטעות, או שהמחשב החליט שבא לו לעשות זאת, "הוצאתי" את אחד ההיטאצ'י (שאותו כנראה אפשר בגלל שמערכת ההפעלה יושבת על השני...) השאלה- איך אני מבטל כלל את המצב שבו הם מופיעים לי בקטגוריה הזו? מצ"ב תמונת מסך... אם זה משנה משהו. המון תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  4. Started by צליל בבאי,

המחשב שלי הוא חדש. כרטיס מסך intel hd graphics מעבד-,intel icore 7 2600 CPU, 3.4GHZ, 16 RAM המחשב הוא חדש והוא לא מריץ על 60 fps אפילו משחקים לא כבדים כמו LOL,בנוסף כאשר אני נכנס למשחק כמו cs:go הכל נורא מקרטע אפילו רק לזוז בהגדרות אי אפשר אשמח למענה.

5. Started by tavor21,

שלום! יש לי בעיה עם המחשב הביתי ... הוא עשה לי הרבה בעיות , הוא היה נתקע באתחול .. עכשיו הוא נתקע בהמסך הראשון והוא לא מזהה את הארד דיסק ואת הסידירום.. מה לעשות ?? יש הצעות .. אני כבר שוקל לקנות מחשב חדש !

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  6. שלום לכולם. עדכנתי אתמול לביוס גרסא F6 (לפני זה היה לי F5) בלוח אם gigabyte h87-hd3. יש לי ווינדוס 8.1. לאחר העדכון המחשב לא עלה וראיתי BSOD , נכנסתי לביוס ושיניתי את הגדרות ה SATA ל IDE. לאחר מכן המחשב עלה והכל היה תקין. מאז הפעלתי את המחשב עוד פעם אחת והכל היה בסדר. בפעם הבאה (עכשיו) המחשב שוב פעם לא עולה ואני מגיע למסך BSOD רק שהפעם כל דבר בערך שניסיתי (כולל שנמוך חזרה ל F5) לא עוזר , המחשב פשוט לא עולה. אפילו Safe mode לא עולה. השגיאה שאני מקבל ב BSOD היא : 0xc000021a מישהו בבקשה יכול להציל אותי? תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by HaJ-B,

שלום לכולם. מאז שקניתי את המשחק NBA 2K Playground 2 לפלייסטיישן 4 לפני יותר משנתיים, אני כמעט ולא מצליח למצוא משחק ברשת, וכאשר זה כבר קורה, המשחק מאוד מאוד מגומגם (laggy) עד כדי כך שאני לא מצליח לשחק כראוי ולהשיג נצחון. לעומת זאת, כשאני מחובר במצב Coop עם משתמש אחר (מאירופה אגב), החיבור כבר יותר יציב ואני נתקל בלאגים הרבה פחות רציניים, אבל עדיין אפשר לשחק במשחק, ובטח שהחיבור יותר יציב בהשוואה לשלי. בשבוע שעבר החלטתי לנסות את מזלי מול התמיכה של החברה. בפנייתי ציינתי את התופעה. הם הציעו לי לבצע traceroute ו-pathping לאייפי שנתנו לי: 104.255.107.131. את הלוג (המצורף להודעה זו) העברתי אליהם, ולאחר יום קיבלתי תשובה: We've checked the report you sent an…

8. אהלן, זו לא ממש בעיה טכנית, הכונן הקשיח עובד בסדר גמור אבל יש משהו שמציק לי. כאשר אני מדליק את המחשב, הוא מחפש את הכונן הקשיח המון זמן, לבסוף הוא מוצא ומעלה את הווינדוס אבל הקטע הזה די מעצבן. מופיעה לי הודעה שהמחשב מחפש אוטומטית את הכונן הקשיח ואם ברצוני לבטל ללחוץ על F4. יש דרך לגרום לו לזהות את הכונן יותר מהר?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by B0necrack3R,

עוד חצי שעה מגיעה אליי המשלוח עם המפרט שלי!! (P4 ,TI 4200..) אבל הבעיה היא שעוד לא קניתי ספק טוב! יש לי כרגע 230V האם יש סיכוי שהמערכת שלי תעלה?? והאם זה יכול לפגוע איכשהו בחומרה??? (אני יהיה זהיר!) :

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. תודה לעוזרים. *למה לו להתאמץ ככה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by catcher,

אהלן התקנתי לוח אם חדש ASUS TUSL2-C ומעבד סלרון 1200. פירמטתי את הדיסק, התקנתי ווינדוס 98, התקנתי את הדרייברים של הלוח אם מהדיסק (INF update utility for 815 chipset) והבעיה היא שאני מסמן את ה dma במאפיינים של כונן הדיוידי (ASUS E-612) ואחרי אתחול הוא לא מסומן. בלוח הקודם שהיה לי (ASUS P3B-F) לא היתה לי בעיה עם אותו כונן דיוידי. פניתי לתמיכה של אסוס והם אמרו לי לחזור על התהליך (התקנת ווינדוס+דרייברים) ובנוסף להתקין את Intel Applicatin Accelerator. זה גרם ל IDE controllers שב- task manager להפוך ל ultra ATA IDE controllers אבל ה secondary, שעליו יושב הדיוידי סומן בסימן קריאה ו האייקון של הדיוידי נעלם מה task manager וכמובן מ my computer. הביוס של הלוח האם הוא המעודכן ביות…

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  12. Started by elad5252,

לא משנה הסתדר אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by BeNDeR,

פרטיי המחשב : יש לי מעבד Pentium 3 של INTEL ולוח אם של ASUS המעבד שלי נמצא על מין כרטיס שמתחבר לתוח Slot על הלוח יעני ה Socket נמצא על הכרטיס אתם בטח מכירים את זה !! בקיצור אני רוצה להוציא את המעבד שלי לתקופה קצרה ביותר ולהחליף עם מעבד Pentium 3 אחר אבל אני לא מצליח להוציא אותו מתוך הלוח נסיתי עם כח והוא גם לא יצא. דרך אגב המעבד השני גם בא על הכרטיס כזה אבל אותו הצלחתי להוציא בלי שום בעיה !!! מה עושים איך מוציאים אותו ? ???

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by juve12,

יש לחבר שלי פנטיום 4 1.3 עם 128 MB RDRAM המחשב עושה 2 ציפצופים באיתחול וממשיך להעלות הוא עולה רגיל אבל באמצע עבודה הוא פתאום נכבה. שאלותי הן : האם יש תקלה בזיכרון ? או שזה תקלה בכרטיס מסך נראה לי שזה יותר תקלה בזיכרון אולי רק החלק של נRIMM הראשון עובד ולגבי אחריות על זיכרון כמה זמן אחריות האם לכול החיים? האם יש תוכנה לבדיקת הזיכרון במחשב? תודה על העזרה

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Jesper,

הכונן היה תקוע ולא נפתח. כשלחצתי על הכפתור הוא היה מנסה להיפתח ולא מצליח, אז לחצתי עם סיכה ושחררתי אותו עם מברג. כשפתחתי אותו ראיתי שיש שם גומייה קרועה והוצאתי אותה. הכונן עכשיו לא מפתקד - הוא אמנם פועל אבל לא מצליח לקרוא כלום, והמגש שלו כרגע חופשי לגמרי - אני יכול לפתוח אותו בלי ללחוץ על הכפתור. האם הכונן הלך או שאפשר לסדר אותו?

16. אני משחק ב-world of warcraft, ובשבוע האחרון המשחק כל הזמן מתנתק לי או שקופא לכמה שניות כל הזמן וה-FPS לפעמים מגיע ל-10! בדקתי את הטמפ' של המעבד, ושמתי לב שהיא עומדת על 69-70C! זה נראה לי די גבוהה, אבל לא מעודכן יותר בדברים האלה, אז רציתי לבדוק אתכם. לבנתיים אני אנקה אבק במארז לבדוק מה קורה, מבחינת מריחת משחה לעשות את זה? פשוט יש לי את גוף הקירור טייפון 3, ויש שם חלק שהוא חד פעמי או שאני טועה? ספוג כזה. מבחינת איורור, המארז פתוח.

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  17. Started by dudisrea1,

מה המצב חברה? קניתי מחשב חדש לא מזמן: Operating System : Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.110622-1506) Processor : Intel® Core i3 CPU 550 @ 3.20GHz (4 CPUs), ~3.2GHz Memory : 4096MB RAM Card Name : NVIDIA GeForce GT 220 1gb אם יש לכם צורך בדברים נוספים אני יעלה כמובן.... בכל אופן יש לי שני בעיות: 1) Black Bars - ברגע שאני מקטין רזולוציה (כרגע אני על 1920X1080 - יש לי מסך Widescreen ..) לדוגמא ל-1600X900 אז ההפרש של הרזולוציות נצבע בשחור... המסך לא נמתח על הכל פשוט מה שלא מצליח להגיע ל-1920X1080 פשוט מופיע בשחור יש משהו לעשות עם זה ? 2) בעיית FPS - משום מה יש לי FPS יחסית נמוך למחשב הזה... משחקים כמו…

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by ofir123,

שלום קניתי מחשב חדש היום ויש לי בעיות בהתקנת הBISO הצלחתי להתקין וונדוס אבל כשעולה לי המחשב אני נתקל בהודעה Dedecting ואחרי כמה שניות MButral133 BISO is not installed because there are no drives attached מה לעשות בשביל להתקין את הBIOS (לפתור את הבעייה)? אגב אחרי ההודעה הזאתי התקני הUSB של הלוח אם מפסיקים לתפקד (אני יודע את זה כי העכבר והמקלדת מפסיקים לפעול) מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by GOSS,

הציון הוא: 2886 המעבד P4 1700MHZ הכ.מסך GEFORCE 2 MX 400 32MB זכרון 256RDRAM WIN98SE לוח intel

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. זה התחיל לי לפני כמה ימים... המחשב לא עולה ועושה צפצוף ארוך כזה שאני מדליק אותו (בד"כ הוא עושה צפצוף קטן) הוא נתקע כל 5 דקות וצריך להפעיל מחדש (גם כשאני לא מעמיס עליו) מה לעשות?? אני משתגע!

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  21. Started by HuGeMouTh,

יש לי במחשב 4G זיכרון (2X2G), ביום שישי התחילה בעיה עם זיהוי הזיכרון. במקום להראות 3.2G (מערכת הפעלה 32BIT) המערכת המפעלה הציגה 340M זיכרון בלבד. הבעיה הסתדרה וביום שבת הכל עבד כמו שצריך, היום שב הבעיה חזרה והפעם לא הצלחנו לסדר אותה. ניסיתי לפרמט את המחשב אבל הוא התקשה לעשות BOOT מ CD (שוב כניראה מחסור בזיכרון). עכשיו אני מריץ MEMTEST אבל הוא כותב שיש 1090M זיכרון ולא 4G (גודל שונה ממה שהוצג במערכת הפעלה). לפני שבוע-שבועיים היה לי בעיות עם הורדה ופריסה של קבצים מקובצים (RAR/ZIP), הוצאתי את הסטיקים של הזיכרון ובדקתי כל אחד בנפרד, MEMTEST הראה שהכל תקין, באחד בהם באמת הייתה בעיה עם קבצים מקובצים אבל אחרי שהוצאתי והכנסתי אותו הוא הסתדר ומאז ועד שהתחילו הבעיות בששישי הכל עבד …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. המחשב שלי לפעמים נתקע בשלב הMEMORY TESTING(במסך של הביוס כשהמחשב עולה) מה שאני עושה כדי לפתור את זה-אני מוציא את הסוללה של הביוס מהלוח אם כדי שהביוס יתאפס ואז הבעיה מסתדרת אבל גם באופן זמני יש לי זיכרון שרץ בDUAL CHANNEL(מפרט מלא בפרטים שלי) ולוח אם של ג'יגה-בייט EP35DS3R REV 2.1 עכשיו הכל בסדר כבר עשיתי כמה הפעלות מחדש והכל עובד טוב אבל אני מפחד שהבעיה תחזור על עצמה אז אני נמנע כמה שיותר מלכבות את המחשב או להפעיל מחדש למרות שהיום הפעלתי אותו כמה פעמים מחדש והכל היה טוב אגב זה כבר בעיה שקרתה לי בעבר ואני זוכר שהלכתי לחנות(סקאי פיסי) והם החליפו לי את הלוח עוד לא הרצתי בדיקות של MEMTEST

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  23. Started by 7278608,

שלום אני צריכה עזרה אם דרייבר של creative ca0103 חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי אולי מישהו יכול לעזור,? לwindows xp

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by efi1924,

בהתחלה עשיתי התקנה נקייה חלונות 11 פרו שפה עברית. מיקרוסופט עשו שינויי חדש בהתקנה חלונות 11. וזה מחייב פתיחה חשבון מיקרוסופט מייל וגם לייצור סיסמה PIN. אני יצרתי חשבון מיקרוסופט מייל שלי. ואח"כ יצרתי סיסמה PIN. ובסוף הכל עובד פיקס. עכשיו אני רוצה לבטל חשבון מיקרוסופט מייל שלי. וגם רוצה לבטל סיסמה PIN. איך עושים ? בתודה!

25. Started by desman,

שלום, אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני מגדיל את ה VIRTUAL MEMORY במחשב..הבנתי שזה תלוי בכמה מקום על ההרדיסק יש או משהו כזה..כשאני עובד עם פוטושופ או אפטר זה לא מספיק תודה רבה

• 3 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.