עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by sahar3434,

אני רוצה לפרמט את המחשב וכשאני מכניס את הדיסק לכונן פשוט לא קורה כלום לא מגיב כאילו הכונן לא עובד בכלל איך פותרים את זה? יכול להיות שהכונן מת?

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  2. היי, יש לי בעיה ואני מתקשה להבין האם הבעיה היא בכרטיס מסך, ספק או לוח אם. תאור הבעיה: לפעמים המסך נדלק ולפעמים לא ברגע שמפעילים את המחשב, עושה רושם כאילו הוא לא מקבל סיגנל מכרטיס המסך. יש לציין שבזמן קורת הבעיה אני לא בטוח שהמחשב בכלל מתחיל להפעיל את המערכת הפעלה (זה נראה כאילו לא קורה כלום חוץ מלשמוע את המאוורירים), רק לאחר שאני עושה כיבוי ובפעלה מספר פעמים המסך בסוף נדלק והכל עובד כרגיל .... אני אשמח לעזרתכם אני פשוט לא יודע מה עשוי להיות החלק התקול ... כרטיס מסך או ספק או לוח אם :\ יש רעיונות... במידה וצריך זה המפרט שלי : [table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td]CASE CM|RC-922M-KKN1-GP BK RT[/td][/tr][/table][table][tr][td]MB GIGABYTE GA-P55A-UD4P P55 RT [/td]…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לצוות הפורום. לאחרונה שמתי לב למשהו מוזר- אחרי שהמחשב היה בSTANDBY MODE לכמה שעות ואני מזיז את העכבר כדי להפעיל אותו המסך לא נדלק. כלומר הנורה הירוקה דולקת והכל בסדר אבל המסך שחור. זה קורה גם כשאני מנסה להפעיל את המחשב לאחר מכן. המסך של הביוס נראה ממש ממש מעומעם ולאחר מכן ממשיך להיות מסך שחור. רק לאחר שתיים שלוש הפעלות המסך תקין ועובד יופי. ניסיתי להפעיל את המחשב בטלוויזיה עם HDMI- הכל נדלק מצוין ובפעם הראשונה. המסך הוא VGA ואני משתמש במתאם VGA DVI לכרטיס מסך. החיבורים בסדר. אז הבעיה עם המסך? תודה.

• 6 תגובות
    • 11.9k צפיות
  4. Started by shaithebest,

הי אני בא להתקין את ההיטמן החדש מדיסק מקורי והוא זורק לי את השגיאה על XINPUT1_3.dll חסר בהתקנת משחק כמובן הורדתי את הקובץ DLL הארור ושמתי אותו בתיקיית היעד במקרה שלי ווינדוס 7 בתיקיית SYSTEM32\ ועדיין המשחק לא עובד, מתקין את עצמו סבבה ומסיים התקנה אבל לא רוצה לעבוד אני יודע שפירמוט יעזור לי אבל אין לי כוח לגיבויים עכשיו אם למישהו יש רעיון אני אשמח

• 12 תגובות
    • 7.8k צפיות
  5. הבעיה היא במחשב של חבר. הלוח אם הוא ASROCK EXTREEM 4 וכרטיס מסך SAPHIR GTX 550 TI עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט, בעת הפעלת המחשב לפעמים עולה ומראה שגיאה בדוקטור די באג, ולפעמים מסך שחור לגמרי. המחשב חדש ונלקח לבדיקה בחנות ושם כאשר השכיבו את המחשב אז הכרטיס מסך עבד בצורה טובה, אך שהעמידו אותו שוב היו בעיות, וכאשר הטכנאי בחנות הרים מעט את החיבור חשמל לכרטיס מסך אז הכל עבד כמו שצריך ושעזב את החיבור שוב התחילו בעיות, וה"פתרון" שהומלץ ע"י החנות היא לקשור חוט שיחזיק את חיבור החשמל לכרטיס המסך בגלל שהכרטיס מסך הוא "מאוד כבד וזו בעיה נפוצה" (לפי דברי הטכנאי בחנות), אני אישית לא מכיר תופעה כזאת וגם לא נראה לי שאמורה להיות בעיה שכזאת עם מחשב חדש, כרטיס מסך חדש ולוח אם חדש, אני א…

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  6. אהלן חברים קרה משהו מוזר, אתמול הלכתי לישון וכיביתי את המחשב כמו כל לילה, היום אני קם בבוקר מנסה להדליק אותו והוא פשוט לא נדלק הכוונה היא שהוא לא מקבל חשמל כלל, חשבתי אולי שהבעיה היא בחוט של הספק כוח אבל חיברתי כבל חדש של ספק כוח ועדיין המחשב לא נדלק, מה יכולה להיות הסיבה? ועוד משהו מצחיק שקרה, הוצאתי אותו לגמרי מהחשמל והתחלתי לנקות את האבק במחשב כי חשבתי שאולי האבק חסם שם איזה מקום ובגלל זה המחשב לא נדלק, קיצר התחלתי לנקות אותו ואז באמצע הניקוי הוא נתן לי חצי שניה של אורות כחולים של הלדים וסיבוב קטן של המאווררים כאילו הוא בא להידלק, אבל מה שמצחיק בכל הסיפור הזה שהוא בכלל לא היה מחובר לחשמל. מה אני עושה? תודה.

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  7. תקלה מוזרה כי היא לא עקבית. המחשב לעיתים כלל לא נדלק, כאילו לא מחובר לחשמל. בצורה אקראית לחלוטין שאני לא מבין למה, הוא יכול כן להדלק ולעבוד מצויין להרבה זמן בלי שום בעיה בכלל. ניסיתי לנתק את כל החלקים הפנימיים אבל זה לא משנה. אם לא היה עובד בכלל סביר שזה היה בגלל הספק כוח, אבל בגלל שכן עובד אני חושד שאולי יש משהו שקשור בלוח, או איזה מגע רופף. הצעות לאבחון הבעיה יתקבלו בברכה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שיניתי את הגדרת ה SATA ב BIOS מ RAID (ועוד משהו) ל AHCI. לאחר עליית מעה"פ כונני ה SATA נראים ועובדים. לאחר פרק זמן מסויים, נשמעים 2 צלילי ניתוק של כונן ואז ברשימת הכוננים 2 כונני ה SATA אינם. שאר הכוונים כגון SSD וכונני USB חיצונים בסדר. שיניתי את ההגדרה ב BIOS חזרה ל RAID. אך המצב לא חזר לקדמותו. אודה לכל עזרה אפשרית...

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  9. Started by maxwell10,

אני מנסה להתחבר לראוטר מסוג: SmartCom 4 ports firewall broadband router ברצוני להפוך אותו ל hub הבעיה שאני לא מצליח להתחבר אליו. חיברתי כבל אינטרנט מהמחשב שלי לראוטר, ראיתי שקיבלתי כתובת ip ובדפדפן רשמתי את הכתובת אך לא הצלחתי להתחבר (page was not found)

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  10. היי יש לי לפטופ חדש sony vaio svt13128 שנקנה בארה"ב והוא אצלי שבוע בלבד.זה אולטרה בוק מבוסס ווינדוס 8.אתמול בבוקר הסאונד הפסיק לעבוד במחשב - כל פעם שאמור להתנגן משהו הרמקולים משמיעים "קליק" אחד וזהו. גם אם אני מחבר אוזניות או רמקול חיצוני יש רק רעשים סטטיים.המחשב מראה כאילו הוא מנגן, גם בסאונד מיקסר רואים שכביכול יש ווליום יוצא.המחשב לא מושתק, הדרייברים מעודכנים, ניסיתי אפילו לפרמט, שום דבר. לכן אני מעריך שזו בעיית חומרה, השאלה מה זה יכול להיות? ואיך פותרים את זה? משהו חמור לדעתכם? הלך הכרטיס קול תוך שבוע?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  11. Started by SupeRnovA,

החלטתי לפנק מחשב ישן שברשותי ב-SSD לכבוד 2013, אך שחיברתי אותו למחשב והתקנתי עליו מערכת הפעלה קצת התאכזבתי המחשב מקרטע יותר מהארד רגיל, לא עולה מהר כמו שאמור SSD לעלות, לחיצות על אייקונים ו-right click לוקחות שנייה שתיים שלוש המפרט שלי הוא: לוח אם - http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5VD2MX/ מעבד - Core2Dou זיכרון - 2gb מערכת הפעלה - win7 SSD - קורסייר ניורטון GTX 120 יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות, האם ל-SSD יש Compability issues?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  12. אחרי שבועיים שאני מנסה לפתור את הבעיה ללא התקדמות ממשית, אני פונה למומחים בפורום בתקווה לכיוון ועזרה. יש לי מחשב Dell latitude D430 שאחרי כ 4 שנים של עבודה טובה התחיל לעשות ריסטים אקראיים (בלי מסך כחול או הודעה כלשהי) מאחר והדיסק הקשיח הראה סימני גסיסה, והמאוורר עשה רעשים מוזרים החלפתי לו דיסק קשיח מאוורר וסוללה חדשים, העלתי את מערכת ההפעלה מאימג' והריסטים המשיכו. כאשר אני מעלה אותו ב Safe mode - התופעה חולפת, כלומר אין ריסטים התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה (windows xp pro hebrew) ואת כל הדרייברים מהאתר של דל - התופעה המשיכה הרצתי את dell diagnostic והוא עבר במלואו. בדיקת זיכרון RAM וזכרון גרפי memtest86 - עבר חלק בדיקת וירוסים ו mallwarebytes - נקי. בדקתי טמפרטורה בעזרת SI…

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  13. במחשב של אחותי הוחלף לוח אם + זכרונות, ואני לא מעוניין להתקין מערכת חדשה. ברצוני לציין שאחרי החלפת הלוח (אינטל) המערכת עולה אבל כמובן אני חייב להסיר את הדרייברים של הלוח הישן. מהי הדרך הטובה ביותר להסיר את הדרייברים של הלוח בצורה הטובה ביותר, כדי שלא ישארו שאריות ברג'סטרי. האם הסרת התקנה דרך מנהל התקנים תעשה את העבודה ?, או המלצה על תוכנה שתסיר לחלוטין את הדרייברים מהמערכת. ניסיתי את Driver Sweeper 3.2 אולם בהפעלת התוכנה נתקלתי בבעיה של שגיאת יישום (0xc0000135 ). אשמח לתגובות...

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  14. Started by hadarK,

רציתי היום לחבר מיקרופון למחשב, וראיתי שמחשב קולט אותו והכל טוב ויפה, אבל כאשר ניסיתי לדבר הבנתי שלא שומעים כלום, חשבתי בהתחלה שזה משהו בהגדרות וראיתי שהכל בסדר. אם אני לא טועה יש בעיה לא נפוצה למי שיש לוח אם עם כרטיס קול realtek (זה מה שיש לי). אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה. ( יציאת האוזניות עובדת). .אם זה יעזור במציאת הפתרון Gigabyte GA-B75M-D3H והלוח אם שיש לי זה תודה מראש על העזרה ומקווה שתעזרו לי למצוא את הפתרון

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ככה, קניתי מחשב חדש של דל ווסטרו. המחשב הגיע עם מערכת לינוקס אובונטו עליו. התחלתי להתקין עליו את הווינדווס 7. אבל בחלון של בחירת המחיצות הוא לא נתן לי לבחור בשום מחיצה ורשם לי: אין אפשרות להתקין את Windows בדיסק X מחיצה מספר Xושעושים הצג פרטים אז רשום : אין אפשרות להתקין את Windows בשטח דיסק קשיח זה. יש להתקין את windiws במחיצה שאותחלה כ - NTFS. מתחת לזה רשום :אין אפשרות להתקין את windows בשטח דיסק קשיח זה. המחיצה היא מסוג לא מזוהה. חיפשתי קצת ומצאתי את הדיון של הבחור פה שהייתה לו בעיה זה דומהhttp://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7668263 בעקבות הדברים שם הורדתי GParted, צרבתי אותו והרצתי אותו בהפעלת המחשב אבל גם שם נתקלתי בבעיה בחלון שנפתח http://image…

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by aviy62,

שלום, התקנתי דיסק קשיח 3TB של סיגייט חדש בתוך מגירה נשלפת, במחשב שיש בו עוד 3 דיסקים פנימיים. לאחר כתיבה וגיבוי, העברתי את הדיסק למחשב אחר גם כן בתוך מגירה. להפתעתי המחשב לא יכל לקרוא את החומר בדיסק והציע לפרמט אותו. כשהחזרתי אותו לשרת שהיה בו לראשונה, גם שם לא היתה אפשרות קריאה ושוב המחשב הציע לפרמט. אני מבקש לציין שהתקלה חזרה מספר פעמים עם דיסקים אחרים באותו נפח. מעקכת ההפעלה היא win-7 ,usv

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  17. אני מחפש דרך להעתיק את כל החומרים שיש לי על כונן אחד (זה הכונן הראשי שמותקן עליו הווינודס וכל התוכנות ) לכונן אחר חדש יותר עם יותר מקום יש איזה תוכנה שעושה את זה או שאני צריך להתקין את הכל מחדש על הכונן השני?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by emma,

שלום.אחרי תיקון מחשב אצל טכנאי אני רואה הודעה שווינדוס שלי לא מקורי,למרות שיש לי מפתח מוצר(מדבקה במחשב) ועשיתי אקטיבציה מול נציגה של מיקרוסופט.אימות באתר עדיין לא מצליח.מה לעשות...מחשב עובד בצורה תקינה,אבל אני נורא מוטרדת בגלל זה.אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  19. Started by ToMeRv32,

הבעיה היא כזאת - יש דיסק בכונן הדיסקים אך המחשב לא מגיע למסך שבו הוא מבקש ממני ללחוץ על מקש כלשהו כדי לקרוא מהדיסק. יש מסך שחור כלשהו, מסך של הBIOS, מסך שחור נוסף לכמה שניות ואז עולה הווינדוס (שמבקש סיסטם ריפייר ולא מצליח לתקן אותו). כונן הדיסקים מוגדר כראשון שעולה (והוא מזוהה כמובן). אם זה משנה הוא מתחבר בIDE (כונן הSATA שיש לי שם שבק חיים בערך.. בעיה לפעם אחרת). אפילו איפסתי את ההגדרות של הBIOS. מה אני מפספס פה? (אני מחפש פתרונות לבעיות הנוכחית ולא דרכים לעקוף אותה..)

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by tomer952,

שלום לאחרונה החלה בעיית סאונד בצפייה בסרטונים ביוטיוב ובצפייה בסרטים בצפייה ישירה (אין בעיה בסאונד בקבצים ששמורים על המחשב) כשאני רואה סרטים בצפייה ישירה כגון יוטיוב נשמע רעשי "פיצוצים" ברקע. הבעיה לא קשורה לרמקולים כיוון שגם אין בעיה בסאונד בקבצים ששמורים על המחשב וגם כי עדיין שומעים את הרעשים כשאני מחבר אוזניות תקינות. לאחר מספר ימים ביצעתי פירמוט שגם לא עזר. המחשב הוא מחשב נייד של חברת HP אשמח לעזרה בפתרון הבעיה. תומר

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  21. שלום. היה לי קצר במחשב (ניסיתי בטעות לחבר נורת LED אדומה לספק הכוח, אבל שכחתי לכבות את המחשב לאחר הקצר, הכל עבד רגיל, אבל המאוורר של המעבד החל לעבוד מאוד מהר. ועושה הרבה יותר רעש, כתוצאה. מישהו יכול לחשוב על סיבה? המון תודה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by blackhawk_88,

יש לי בעיה רצינית אך ורק שאני משחק ב BF3 ואך ורק ב במולטיפלייר המחשב נתקע ז"א שאני נכנס אחרי 10-20 דק' אפילו הכל תקין לא נראה שהולך להתקע ואז פתאום יש פריז שהתמונה עוצרת והסאונד גם נתקע ויש רעש כזה של פריז אין לי מושג מה לעשות הכל מעודכן והכל תקין רק במולטי ורק במשחק הזה זה עושה לי את זה פיתרון? מישו? תודה מראש

• 31 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. יש לי מסך samsung syncmaster מחובר בחיבור VGA ובזמן האחרון בכל פעם לאחר שהמסך נכבה מעצמו (מוגדר כיבוי צג לאחר 10 דקות), או שאני מכבה אותו. כשמדליקים אותו המסך משתגע נכבה ונדלק כל הזמן בהפרשים של פחות משניה בין כל מצב ורק איתחול מחשב פותר את הבעיה * בדקתי את החיבור של המסך למחשב והוא נראה תקין * ניסיתי לשחק עם ההגדרות צריכת חשמל ולא עזר, ניסיתי לשחק עם הבהירות של המסך ועם קצב רענון המסך וגם לא עזר יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  24. Started by baruchrot,

שלום, כאשר אני מדליק את המחשב מופיעה ההודעה הבאה (תמונה מצורפת). לחצתי start windows normally אבל הוא חוזר על ההודעה שוב בליווי ציפצוף יחיד למשך שניה אחת. לחצתי last known good configuration ושוב פעם הוא לא נכנס לווינדוס וחוזר על ההודעה. לחצתי safe mode והוא הכניס אותי לווינדוס במצב safe mode אבל אני לא יודע מה לעשות שם... שאני עושה הפעלה מחדש שוב אותה הודעה. לא ידוע לי על הפסקת חשמל שהייתה או שהמחשב נתקע או משהו כזה, הכל היה בסדר עד שהדלקתי שוב את המחשב. אשמח אם למישהו יש פתרון להציע כדי שאוכל לפתור את הבעיה. צירפתי בנוסף את המפרט של המחשב. תודה, ברוך

• 4 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים