עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by קיפוד,

שלום לכולם כל פעם שאני נוגע בקופסא של המחשב אני מקבל זרם חלש ביד האם זה קשור לספק? להחליף אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  2. אורח אוהד
    Started by אורח אוהד,

כל פעם שאני נכנס לאתר יד 2 באיזה שלב קופצת לי ההודעה הבאה עוגיות(Cookies)כבויות האתר משתמש בשירות אבטחה לצורך מניעת תקיפות מקוונות. בכדי לצפות באתר יש צורך בתמיכה בעוגיות באמצעות הדפדפן. אנא הפעל את אפשרות שמירת עוגיות(Cookies)בדפדפן ונסה שוב. מספר פניה: 68a03de00c583317fd10393338ea199f ליצירת קשר עם מוקד שירות לקוחות טלפון : 03-5522222 מוקד טלפוני ארצי פועל בימים א-ה שעות פעילות 09:00-18:00 כשאני מפעיל את העוגיות קופצת לי אותה הודעה רק בלי העוגיות... חיפוש בגוגל מראה שמדובר באיזה מפעל שממש לא קשור... זה האתר היחידי שקורה לי ההודעה הזו, יש לי וינדוס 10 עם נוד הכי מעודכן. עשיתי סריקה לא נמצא כלום, מישה…

• 7 תגובות
    • 6.7k צפיות
  3. Started by Cupid Me,

שלום לכולם יש לי רסיבר תומך דולבי אטמוס שמחובר ב-HDMI למחשב ומשום מה אני לא יכול לבחור בהגדרות השמע תחת spatial sound את הדולבי אטמוס אני משתמש ב-Windwos 10 64bit תודה

4. Started by dids22,

יש לי אותו כבר איזה 4 שנים wd 40g הקיצר לפני כמה זמן עשיתי לו פרמוט ולקח לי איזה שעה לפרמט אותו וזה רק 40 גיגה מה נראה לכם?

5. Started by guyby,

קניתי כרטיס מסך GT630 וחיברתי אותו אצל אחי. רואים תמונה, מופיע שנמצא מתאם VGA רגיל ואין לי אפשרות להתקין דרייברים מהדיסק המקורי כי המחשב טוען שלא קיימת חומרה מתאימה. ניסיתי אצלי בבית והוא כן זיהה את הכרטיס. ניסיתי במחשב שלישי אצל חבר וגם שם הוא לא מזהה אותו למרות שכן רואים תצוגה. ממה שאני מבין הכרטיס תקין. אבל שני מחשבים תקולים זה מוזר... במיוחד ששניהם יותר חדשים משלי.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום רב ברשותי מחשב חדש ומערכת הפעלה ווינדוס 7 אולטימאט 64 ביט בעברית פרוצה וחוקית עם רישיון אני מנסה לעדכן עידכונים לווינדוס וישלי שגיאה שחוזרת על עצמה כמה וכמה פעמים ואני לא מצליח להתקין עידכונים וישלי microsoft net framework 4.5 גרסה הכי חדשה שמותקנת מס' שגיאה 80070643 אשמח אם מישהוא יוכל לעזור ותודה מראש...

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  7. ני רוצה להחליף מארז ואני לא מצליח להוציא את המאוורר שעל המעבד. יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 למאוורר יש שני קליפסים מלמעלה, אני משחרר אותם ואז אני מנסה למשוך את המאוורר והוא לא יוצא. אני מפחד להפעיל כוח על המאוורר כי אני לא רוצה להרוס את המאוורר או את המעבד. אז בבקשה תגידו לי איך אני מוציא אותו? אין בגים על המעבד חוץ מהקליפסים. ועוד משהו: את החלקים שאני מוציא על המחשב כדאי לי לשים אותם על נייר כסך ואז על השולחן שעשוי מעץ? או לשים אותם ישר על השולחן בלי הנייר כסף?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by halo,

המחשב עשה ריסטים במשחקים במאמץ וסתם ככה אז בדקתי אותו ב MEMTEST וראיתי שיש שגיאות רציתי לבדוק איזה מהם לא טוב והלוח נהרס ..אז החלפתי לוח אבל שוב יש את בעיה של הריסטים אבל הפעם רק במקים בודדים למשל ברידיק המשחק זה עושה לי ריסט ובקצים זה מראה שהשגיאה קשורה באחד הקבצים של הכרטיס קול AC97 אבל נראה לי בכל זאת שהבעיה היא בזכרונות ולא בקובץ במחשב אבל איך אני יכול להיות בטוח שזה בזכרונות או לא? שאלה שניה אם זה בזכרונות איזה של 512 עדיף לקנות והאם DC איל זכרונות מיוחדים שנועדו ל DC או שכל 2 סטיקים זהים יכולים לעבוד ב DC ? ואיזה זכרונות מומלצים ומאיפה? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by Kirma,

היי, לפני יומיים התחיל לי בעיה מוזרה באחד הכוננים הקשיחים להעתיק קובץ EXCEL של 30ק"ב לקח כמה דקות בשלב הזה החלטתי להעתיק את כל המידע ממנו כדי שלא ימות ויקח איתו המון מידע חשוב. בהתחלה העתקתי 10גיגה, לקח כ6 שעות !! לאחר מכן כיביתי את הOneDrive בשביל להעביר אותו לכונן אחר וכך עשיתי ופתאום, הבעיה הסתדרה (אציין שהבעיה חלה על כל הקבצים בכונן ולא רק על הקבצים ב OneDrive) ניצלתי את ההזדמנות והעתקתי את רוב המידע אתמול בלילה (כ-2טרה שהיו פנויים לי בכוננים האחרים, נשאר עוד כחצי טרה להעתיק ללפטופ) כמובן שקמתי בבוקר והוא אכן העתיק את ה 2טרה השאלה היא, איך יכול להיות שה OneDrive גרם לבעיה כזאת מוזרה? והאם כדאי לסמוך על הכונן ? מצורפת תמ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by oz12,

את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד אבל מעבד פנטיום 4 3.00GHZ לוח אם של אינטל 915PGN הטמפ' בזמן מנוחה היא בין 44-46 ושל הלוח אם 33-40 ובזמן מאמץ בלוח אם עובר ת40 והמעבד יכול להגיע ל60

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  11. היי, יש לי רמקולים LOGITECH Z323 אם זה משנה. עד לפני כמה זמן הכל היה טוב אבל לאחרונה התחלתי לשמוע רק מרמקול אחד (הימני- זה שממנו יוצא הכבל הירוק), הבעיה נפתרה כאשר סובבתי והזזתי קצת את הכבל הירוק בחיבור למחשב עד שלפני כמה זמן הרמקול השמאלי הפסיק לעבוד לגמרי גם שמשחקים עם הכבל הירוק (גם כשחיברתי את הכבל לחיבור רמקול הקדמי במארז). חשבתי שזאת בעיה בכרטיס קול במחשב, אבל בדקתי את הרמקולים במחשב נוסף, ואמנם שמעו בשני הרמקולים, אבל, גם פה, הייתי צריך לשחק קצת עם הכבל הירוק... תודה על העזרה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  12. Started by Tal Tchernihovski,

שלום לכולם, יש לי חדר שיש בו כניסת רשת, אין בו כניסת טלפון רגילה, רציתי לשאול, האם ישנה אפשרות לחבר פקס דרכו (באמצעות מתאם כלשהו למשל) או שחייב להיות שקע טלפון בחדר אל מנת לחבר אותו אליו. בתודה מראש!

13. שלום לעוזרים : הספק הישן שלי נשרף עקב ניתוק פיתאומי מהחשמל אז קניתי ספק חדש ENERMAX NoiseTaker II 420W והלוח שלי MSI 915P Combo עכשיו הרכבתי את הספק הכל טוב עד לפה... אבל שאני מדליק את המחשב המחשב מראה סריקה כזאת... ואז הווינדוס מתחיל לטעון את עצמו ופוף המחשב נופל... שמתי לב בחיבור Main פין מס' 20 חסר זאת אומרת ממש ריק שמה בחריץ ושום כבל לא מחובר שמה...

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  14. תראו אני קניתי לפני איזה חודש זיכרון של 512 של PQI CL3 400MHZ DDR ספק וכרטיס מסך קיצר כול פעם שהייתי ניכנס לדפדפן זה היה עושה לי דוח שגיאות ובכללי לפעמים הוא נתן לי דוחות שגיאה של בעיות התקשתי לSKYPC והם אמרו לי שכנראה שהזיכרון שקניתי מהם לא מתאים ללוח אבל אני ראיתי תזכרון כאילו הוא עבד אז החליפו לי לזיכרון של KINGSON 200MHZ ואחרי זה זה לא עושה לי דוחות שגיאה בכלל אבל לפעמים שאני ניכנס לדפדפן זה עושה לי פעם בה לא יודע זה נורמאלי או שחזרה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  15. Started by biotech326,

אהלן חברים, מברר בשביל ידידה. יש לה מחשב נייח עם הארד דיסק פנימי, היא רוצה לחבר אותו ללפטופ. יש אפשרות לעשות את זה? מן הסתם אין להארד דיסק חיבור usb האם יש איזשהו מתאם או משהו? יותר פרטים מזה כרגע אין לי .. אשמח לעזרה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Impreza,

יש לי מחשב חדש עם כונן SSD ראשי שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. כרגע הכל מוגדר על AHCI בביוס והמערכת הפעלה (Windows 7) עולה תוך 3 שניות מהדלקת המחשב. הבעיה שאני לא יכול להיכנס לתפריט ה BIOS יותר. אני לוחץ על DEL או F2 והמסך נתקע על מסך שחור. כשאני לוחץ F8 כדי להגיע לתפריטי ה Safe Mode וכו' הוא כן עולה. ה Windows עולה והכל עובד כרגיל רק שאי אפשר להגיע ל BIOS. אם אני מאפס את הביוס על ידי הוצאת הבטרייה ואיפוס ההגדות ושימוש ב IDE במקום AHCI הביוס כן עולה. מישהו מכיר תקלה כזו? הלוח הוא של Gigabyte H77-DS3H

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  17. Started by xls,

שלום, יש לי מסך CTX 17" שפופרת טריניטרון שטוח ואיכותי כולל USB HUB, המסך כבן 6 שנים, לאחרונה נעלם מדי פעם אחד הצבעים והמסך מהבהב באופן שלא מאפשר שימוש, השאלה האם כדי בכלל לבדוק אפשרות תיקון, אם כן, היכן באיזור חיפה כדי למסור אותו לבדיקה ותיקון? מה המלצתכם? תודה

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  18. שווה לקנות בטריה שהיא רק תואמת או שזה לא שווה כלום? מדובר במחשב נייד שהוא משני, ז"א, השימוש בו לא קבוע בכלל, אבל הבטריה שלו גמורה לגמרי וא"א להפעיל בלי שקע. ראיתי בזאפ, מוכרים תואם ב280 שקלים. בAMAZON, ויש לי מישהו עכשיו באמריקה, מוכרים ב30$. שווה או לא כדאי להשקיע? מדובר בבטריה הזו: http://www.amazon.com/gp/product/B00DH604HI/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1P7ZD34BXVY66 תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  19. Started by chilly,

שלום רב אני רוצה לדעת אם תןכלו לעזור לי בבעיה עם מחשבי הנייד כנראה שהמסך שלי מראה סימני עייפות ורציתי לדעת אם אניייכול לתקן אאותו לא במעבדה מורשת מכיוון שהסכום שהם רוצים הוא לא הגיוני בעליל תודה על העזרה הודאל

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  20. שלום לכולם, שבוע טוב. קניתי לפני חודש מחשב חדש חדש מ - IVORY מחשב כזה לגיימרים למשחקים. וקניתי לו משקם אלקטריק מסך של סמסונג יחסית יקר מסך חצי גורן . בכל אופן באופן קבוע יש לי מסך שחור הולך וחוזר בתדהירות גבוהה לפעמים זה יכול להיות פעם ביום לפעמיים יכול להיות שלא יהיה לי יום שלם אבל עכשיו נגיד היה לי מסך שחור אולי 100 פעם בדקה. כל המחשב שלי חדש הכלבים הכל, אני לא חושב שזה כבל HDMI שלא בסדר. אני גם לא שיא המבין בדברים האלה יש סיבה לכך למסך השחור ? משהו שאפשר לעשות עם זה ? תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ronile4,

היי, יש לי במחשב 2 כונני דיסקים, אחד DVD של קרייטיב ואחד צורב של SONY. היום הדלקתי את המחשב ורציתי להכניס דיסק מוסיקה, אני מכניס והוא לא מפעיל אוטמטית, אני נכנס למחשב שלי והכונני דיסקים פשוט נעלמו. במנהלי התקנים אני מוצא התקן אחד שאני לא יודע אם הוא קשור, חשוב לציין שהדיסקים נפתחים כרגיל והנורה שלהם מהבהבת כשאני מכניס דיסק, אך המחשב לא מזהה אותם כלל במחשב שלי. מה עושים?

22. שלום לכולם, לאחי יש בבית מחשב ישן פנטיום 4 סוקט 478 2.4 GHZ עם לוח אם P4MAM2-V: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=171&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no= אני לא בטוח בקשר למהות הבעיה: או שהוא קורס לפעמים ומסרב לעלות, ואחר כך באורך פלא מצליח בכך משום מה. או שפשוט הוא משום מה מפסיק את הפלט למסך ולכן נראה כאילו הוא לא עובד גם באמצע עבודה וגם כאשר מתחילים את המחשב. בכל מקרה אין לו רמקול פנימי ולכן אני לא בטוח אם הוא עושה POST בתחילת העבודה. בדקתי את המחשב על ידי חיבור מסך חלופי שהראה אותן בעיות כמו המסך הישן ולכן שללתי את בעיה זו. עידכנתי ביוס וסרקתי וירוסים. נראה לי שזה לא בעיה בדיסק קשיח מכיוון שהוא לפעמים אפילו לא מראה פוסט. לפעמים המחשב ע…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by bentins,

השתשלשלות העניינים כדלקמן יתכן ויש או אין קשר: חיברתי דיסק USB ליציאת USB קדמית (דיסק זה חובר לאותה היציאה פעמים רבות בהצלחה) ברגע שחיברתי אותו, העכבר וה keyboard המחוברים ב USB אחורי קפאו ונאלצתי לעשות Restart. קודם לכן הוצאתי את הדיסק USB החיצוני. לאחר ה Restart עדיין ה keyboard והעכבר היו תקועים. העכבר הוא אופטי והמנורה שלו כלל לא נדלקה, כניסיון תקעתי אותו ב USB אחר ואכן המנורה נדלקה אך הוא לא עבד. ביצעתי שוב restart. עזבתי את המחשב למספר דקות. כעבור מספר דקות, ללא שהייתי ליד המחשב קפץ אצלי בבית ממסר הפחת. לאחר הדלקתו נגשתי להדליק שוב את המחשב אך כלום לא קורה. החלפתי ספק כוח לספק תקין ועדיין שום דבר לא עובד לא מאוורר ולא בטיח, שום כלום. אני חושש שהמחשב הוא זה שקיצר מאח…

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by DemonOne,

שלום, לפני זמן קצר הייתי צריך להחליף לוח אם והחלטתי להשאר עם אותו זיכרון שהוא GeIL DDR400 CL2 2x256, ולאחר כמה התרסקויות בעת ריצת משחקים הרצתי בדיקת זיכרון ונחרדתי לגלות ש-MEMTEST86 מדווח על מספר כתובות פגומות. עכשיו, הזיכרון הזה עבד מצויין לפני שהחלפתי לוח, וכמובן שיכול להיות שהוא נדפק במהלך ההחלפה, אבל בכל מקרה רציתי לדעת אם עוד מישהו סבל מתופעה כזאת עם לוח GIGABYTE GAK8N SLI. בכל מקרה, אני יודע ש-GeIL נותנים אחריות לכל החיים, אבל גם הם וגם סידי-לוג (היבואן) מתעלמים ממני (לפחות ב-24 שעות שעברו מאז ששלחתי להם דוא"ל), ולכן אני רוצה לדעת אם מישהו הצליח לממש את האחריות הזאת. אבי.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  25. יש לי שני HD's אחד WD 120GB 7200JB והשני WD 80GB 7200JB משום מה הם עובדים לי במהירות של 2 -MWDMA (?) במקום UDMA-5. יש לי בנוסף שני צורבי DVD. שני ה- HD's יושבים ביחד על IDE אחד, ושני הצורבים יושבים ביחד על IDE אחד. מה יכולה להיות הבעיה? וגם אני צריך המלצה לתוכנת איחוי טובה. תודה

• 14 תגובות
    • 993 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.