עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by moses_23,

חברה קניתי HD חדש ומותקן שמה כבר ווינדוס XP וכשאני שם את זה במחשב שלי אני רואה את הטפריט של הSAFE MODE וכל אלה ואני עושה START WINDOWS NORMALY והוא מפעיל את המחשב מחדש ואם אני עושה SAFE MODE הוא גם מפעיל מחדש תמחשב מה אני צריך לעשות?

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by yoav1000,

יש לי צורב DVD של LG דגם: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B והמחשב מזהה אותו אבל לא מזהה את הדיסקים שאני מכניס מה לעשות???

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  3. לפני כמה ימים רכשתי מחשב חדש מאייבורי אז איך אני יכול לבדוק שמה שהזמנתי הוא נמצא לי בתוך המחשב .............

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אני מדליק את המחשב ואז יש רעש ממש חזק כמו של סירת מנוע, אני מיד מכבה ואז מדליק שוב. לפעמים זה לא מרעיש בפעם השניה ולפעמים צריך להדליק ולכבות עוד כמה פעמים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 5.7k צפיות
  5. Started by pavlo,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם כונן קשיח אחד 120GB S-ATA133 ואני רוצה להוסיף כונן של חבר כדי לצרוב כמה דברים. הבעיה היא שהמחשב לא מזהה לי את הכונן, ניסיתי כל מיני דברים אך ללא הצלחה. יש לציין שהכונן שאני מנסה לחבר אינו S-ATA. מה אני יכול לעשות? תודה רבה לעוזרים מראש.

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by Amir c,

חבר שלי הביא לי את המחשב במצב הזה... וינדוס מותקן אך כל פעם שהמחשב עולה מראה את הסמל של וינדוס ואחרי שניה מסך כחול משהו בסגנון "הותקנה חומרה חדשה..... לבדוק וירוס.... לעשות CHKDSK \F ...... ואחרי כמה שורות 000000007B ועוד המשך של מספרים" אמרתי לו שננסה לפרמט כי להתעסק עם מסכים כחולים זה סיוט.. פירמטתי ושוב אחרי הפורמט בריסט שאמור לעבור להתקנה המחשב שוב מגיע למסך הכחול אז התחלתי לחשוד שמדובר בבעיה בחומרה התחלתי לפי שיטת הסלאמי זכרונות - הרצתי עם שלי... מסך כחול CD ROM - הרצתי בלי אחד והפוך, הרצתי עם שלי ... מסך כחול FLOPPY - ניתקתי, לי אין פלופי .. מסך כחול ספק כוח- הרצתי עם שלי ... מסך כחול מה נשאר... הארדיסק(SATA) - העברתי למחשב שלי הרצתי לו CHKDSK \ F אין ש…

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by ביצה,

אהלן! ביום בהיר אחד שהיה אתמול, הדלקתי את המחשב ופתאום הוא לא מזהה את כונן D! ועליו שמורים כל הדברים שלי! כיביתי את המחשב, פתחתי אותו וראיתי שהכל מחובר, ניתקתי וחיברתי שוב ועדשיין לא עובד. החלפתי כבל IDE ושוב עדין לא עובד. נכנסתי למנהל התקנים ועשיתי חיפוש לחומרה חדשה ושוב זה לא מוצא! וה-HDD עובד! אני שומע אותו ומרגיש אותו שהוא זז! מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  8. היי, יש לי לפטופ טושיבה קצת עגלה, עם זיכרון 4 ג'יגה אני רוצה להרחיב ל 8 ג'יגה אבל יש מלא סוגים ואני לא יודע איזה לרכוש מישהו יכול לסייע? מבחינת המפרט של המחשב, אני לא יודע איזה פרטים רלוונטיים: Processor Intel Core i3-2328M 2.2 GHz Motherboard: Intel - PLCSF8 Memory Type: DDR3 Module Details: Slot "BANK 2", 4 GB, Speed "1333 MHz SODIMM", Type "DDR3", Manufacturer "Samsung" Operating System: Microsoft Windows 10 Home (64-bit)

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by GMTK,

אהלן חברים המחשב מחובר הכל תקין ברגע שעולה הווינדוס הם לא מסתובבים. עוד לא התחלתי את המיינינג בגלל זה אשמח לעזרה תודה

10. Started by VooDoo3,

הערב הרצתי 3DMark 2001 (שכבר הרצתי בעבר ) עם אוברקלוק קטן . התוכנה קפאה באמצע ואילצה אותי לעשות Reset למחשב . לאחר האתחול לפני הרצת הווינדוס , קיבלתי הודעה שחסר איזשהו מאפיין ברגיסטרי של SYSTEM.INI ובהודעה היה כתוב לעשות Uninstall או Reinstall . בסוף ההודעה היה כתוב את הקובץ הבעייתי - viagart.vxd . בדקתי , והקובץ הזה שייך לצ'יפסט שלי ולכניסת ה AGP בלוח האם , ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים אבל זה לא עזר . ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש אך כאשר הוא הריץ את הסקנדיסק לפני כן הוא מצא שגיאה שאמר שאי אפשר לתקן שם ויצא החוצה . המחשב עדיין מציג את ההודעת שגיאה לאחר הבוט אבל , מפשר לי להכנס לווינדוס לאחר לחיצה קטנה על אנטר . כעת , המחשב שלי על כרעי תרנגולת , הרבה ישומים מותק…

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  11. Started by Jack_g,

מאז שהתקנתי את ה DIRECTX9 אני לא מצליח להריץ את 3DMARK2003 אני מאמין שזה אמורלהיות כך מכיוון שהתוכנה מבוססת על DX8.1. השאלה היא האם יש אולי איזה תלאי או דרך אחרת שניתן לתקן את זה? כי אחרת אני לא יכול להתשמש ב 3DMARK2001 לבדיקות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  12. Started by meiry,

א יודע למה אבל פתאום בשבוע האחרון המחשב זז לי ממש לאט, ולפעמים הוא פשוט נתקע לגמרי ואני צריך לעשות לו ריסטרט ידנית. יש לי מחשב סבבה, לא ישן או משהו סה"כ בן שנה וחצי, ניקיתי לו אבק והכל מבפנים אבל זה ממשיך לקרות לי. הרצתי סריקת וירוסים ורוגלות ואין כלום. מישהו יכול לעזור לי, אולי יש עוד דברים לעשות? כי אני ממש לא רוצה לפרמט אותו. יכול להיות בגלל שההארד דיסק מתחמם לי ממש מהר? שלשום הוא הגיע לחום של 50 מעלות, כמו גם המעבדים.

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  13. Started by Big_Guy7,

פתחתי את המחשב כדי לנקות אותו קצת מאבק.. הוצאתי גם את הגוף קירור של המעבד, החלפתי משחה טרמית והחזרתי אותו למקום. ניתקתי כמה כבלים מהלוח אבל אני בטוח ב 99.9% שהחזרתי את כולם למקום. ניסיתי להדליק את המחשב, הוא מגיע למסך של טעינת הווינדוס, ונתקע. ניסיתי כמה פעמים, ושוב הוא נתקע. באחת הפעמים ניסיתי להיכנס ל Safe Mode, וזה עבד. כל הקבצים שלי היו שם. אחרי כמה פעמים של נסיונות הדלקה, הגעתי שוב למסך הבחירה של הווינדוס (תמונה מצורפת), וקיבלתי הודעה שלא מוכרת לי. מקווה שתעזרו לי להפעיל את המחשב, תודה, גיא [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  14. Started by Tomerisrael2017,

היי אני יודע שתגידו שזה לא הכי שווה וכו' וכו'.... אשמח בבקשה לשמוע ממכם איפה כדאי לי ללמוד קורס טכנאי מחשבים, המלצות וחוות דעת תתקבלנה בברכה ועדיפות לקורסים בצפון הארץ

15. Started by mr559,

שלום מחשב שקניתי לפני כחודש בערך .נתקע לי בעיקר בזמן גלישה באינטרנט. לרוב שאני מחפש משהוא. זה לא קבוע רק מידי פעם. ושזה קורה אין שום אפשרות לעשות כלום. הדרך היחידה הי לכבות את המחשב (בלחיצה הארוכה) ולהדליק מחדש .הכול ממש קופא . אני משתמש בחלונות 10 64 ב פרו ושדרגתי לא מיזמן ל11 מי ווינדוס הפדית (נתקע גם וגם )למישהו יש אולי מושג מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש ויום טוב

16. Started by elad_rabi,

השאלה היא האם הלוח תומך בזיכרון של 400 DDR PC-3200. הבעיה שלי היא שקניתי את הלוח ויש לי זיכרונות 256X2 של kingston 400 DDR pc-3200 אבל הוא מזהה את הזכרונות כ DDR 333.... מה לעשות?! מה הוא באמת לא תומך 400? בתודה אלעד

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by RGod,

כל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ מינידאמפ מופיע שגיע כזאת you dont have permission to open this file contact the file owner or administrator to open it ניסיתי לשנות בהגדרות ועדיין לא מצליח יש המלצות מה לעשות ?

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by amirn,

היום בבוקר המחשב שלי היה כבוי. שאני מנסה להדליק אותו יש אורות והמאוררים מסתובבים ל2-3 שניות ואז הכל נכבה (אין צפצופים או רעש מהכוננים) האם זה בהכרח הספק? או שיכול להיות משהו אחר כמו לוח האם? תודה

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  19. שלום לכולם ככה יש לי מערכת חדשה שקנתי לפני שבוע ויש לי בעיה דיי מוזרה קודם כל זה המפרט : AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core DFI LAN PARTY NFORCE4 SLI-DR PDP Patriot Dual DDR 1Gb (2x512) 2-2-2-5 PC3200XBLK LEADTEK WinFast PX6600GT TDH Extreme 128MB DDR PCI-EXPRESS Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower עכשיו עבדתי עם המחשב בערך יומיים ואז התחילו להופיע מסכים כחולים עם שגיאה driver irql not less or equal חשבתי שזאת בעית דרייבר ניסיתי להתקין את הדרייברים של הצ'יפסט והמחשב שוב בצע ריסטרט וקרס לגמרי ניסיתי להתקין שוב את המערכת ההתקנה כל הזמן נפלה עם מסך כחול בזמנים שונים של ההתקנה... ניסיתי גם גירסאת ווינדוס אחרת ושוב אותה בעיה ניתקתי את כל הדברים הל…

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  20. Started by Chiba,

הממ... יש לי את המשחק GTA IV, לאחר חודש וחצי בערך שלא שיחקתי בו, ניסיתי להפעיל אותו שוב והוא נכנס למשחק אבל... ברגע שהמשחק מתחיל לפעול (ברגע שהוא נכנס למסך-מלא) המסך הופך לשחור ונכבה/ סטנדביי. \: אני לא יודע למה זה, ולא התקנתי שום דרייבר או משהו שיגרום לזה להיות ככה... מחקתי והתקנתי את המשחק, וזה עדיין ככה. גם ניסיתי להוריד את הדרייבר העדכני ביותר לכרטיס מסך שלי, וזה עדיין ככה. עזרה? ^^"

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  21. Started by ronshafran,

אהלן, בעקבות פריצה לביתי, נגנב לי ההארד דיסק (פרקו את המחשב וגנבו את ההארד דיסק). שאלתי היא כזאת: לווינדוס שלי היה סיסמא - האם יכול להיות מצב שבו הגנבים יצפו בחומר הקיים בהארד דיסק? לפי מיטב הבנתי - לא ניתן לצפות כי הרי מערכת ההפעלה מותקנת על ההארד דיסק, לעומת זאת, אם הגנב יחבר אותו כSLAVE במחשב אחר, אני כמעט בטוח שיוכל לצפות.. תודה מראש לעונים, שבוע טוב. רון

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  22. Started by benfree,

שלום לכולם. יש לי לוח Gigabyte ga-x99 נכנס ללופ של ריסטרט, כאשר אני מדליק אותו הוא נכבה ונדלק, נכבה ונדלק, ככה בלי הפסקה, עניין של שניה נדלק, שניה נכבה וככה זה ממשיך. מה ניסיתי לעשות: איפוס סוללה (עם או בלי גמפר) עדכון ביוס דרך ה Q flash שיחקתי עם 2 הסטיקים של הזכרונות, עם שניהם זה קורה. החלפתי זכרונות בכל זאת. **כמובן שניתקתי הכל והשארתי רק לוח, מעבד וזכרונות עכשיו, גיליתי שאם אני לא מחבר זכרונות, הלוח לא מרסט את עצמו העניין שהזכרונות האלה תקינים, זה מחשב שעבד, פשוט ישב בצד חודשיים, שלוש. ניסיתי לעשות Bios Recovery, גם לא צלח. יש רעיונות אחרים?

23. Started by nadaviko1,

שלום, עשיתי Clean בטעות לכונן SSD וכל הפרטישנים נעלמו. באותו רגע ישר כיביתי ולא כתבתי שום דבר חדש לכונן אך ניסיתי כמה וכמה תוכנות שחזור פופלאריות וכולן ללא יוצא מן הכלל מצליחות למצוא לי רק את הפרטישן היחיד שהוא לא שימושי ובגודל 100 מגה. איך יכול להיות שאני לא מצליח לשחזר שום דבר מהכונן? יכול להיות שזה בגלל שהמידע לא נכתב פיזית כמו שנכתב בהרד דיסק?

24. אהלן נסיתי כבר בכל מיני דרכים לנקות את המחשב : שואב אבק, נייר טואלט, מגבת, אבל שום דבר לא באמת מנקה אותו כמו שצריך. אני יודע שהפיתרון האולטימטיבי זה הדבר הזה שעושה את הפעולה ההפוכה משואב אבק [שכחתי את השם] אבל אין לי אותו. יש עוד שיטות אפקטיביות לניקוי המחשב? תודה

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  25. Started by WillieT,

האם ישנה סיבה מתקבלת על הדעת (חוץ מזה שהכונן מקולקל), שהכונן מחובר, עובד (נפתח נסגר), מזוהה במערכת ההפעלה, אבל לא קורא דיסקים? להדגיש כי מדובר בכונן חדש של LG. האם ייתכן שזה קשור לענייני מאסטר/סלייב? פשוט הוצאתי כונן ישן שלא עבד וחיברתי אותו.. בעבר היו לי שני כוננים, DVD רגיל וצורב. הוצאתי את הDVD הרגיל וחיברתי את הכבלים שלו לצורב החדש. אודה לסיועכם בנושא. תודה!

• 7 תגובות
    • 979 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.