תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
- 

אני לא מצליח לגרום לו לעבוד.... יש לי סיריאל נמבר מהאינטרנט ופשוט בחלון הוא יש לו שתי אפשרויות: ok וcancel ומשום מה אפשר ללחוץ רק על הכנסל... מה לעשות ?????????
- 

- 1 תגובה
 - 598 צפיות

- 

- 

שלום חלונות 10 בתחילת השבוע שעבר המערכת הודיעה על עדכון ונתנה אפשרות תזמון,בחרתי 1 בלילה,ובבוקר כ"הערתי "את המחשב ממצב שינה (נכנס למצב שינה אחרי 30 ד) המסך ריצד- כמו טפט משובץ. רק איתחול סידר את העניין- אבל רק עד הפעם הבאה- בהתעוררות ממצב שינה הבאה, שוב המסך ריצד ולא תפקד. כיבוי והדלקה מלאים לא פתרו את העניין. שיניתי את ההגדרות ,ביטלתי את מצב השינה-SLEEP ,והפעלתי מצב היברנייט ובחרתי זמן הפעלה 30 דקות. בהתעוררות ממצב זה,לוקח למחשב מעט יותר זמן להתעורר, מופיע גם הלוגו של לוח האם (איתחול?) והמסך מופיע כמו שצריך!! מה הסיפור ? מה קורה עם מצב ה SLEEP ? ערן
- 

- 12 תגובות
 - 4.7k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

שלום, רציתי לישאול מדוע ליפעמים כאשר המחשב כבוי הרבה זמן ואני מדליק אותו אני שומע רעש של המאוורר או משהו כזה? המחשב עצמו הוא בן חצי שנה לערך Q6600 לוח אם P-35 הארד דיסק WD 500GB . האם יכול להיות שהמאוורר של המעבד דפוק או של הכרטיס מסך? (GEFORCE 8600 512MB) ד"א ליפעמים גם ההארד דיסק למשל הגדרתי חשבונות מישתמש בויסטא ולאחר שעשיתי איתחול הוא העלה את השולחן עבודה ופשוט ניתקע כאלו הוא טוען משהו אבל שלש שעות? וגם עשה לי רעשים חזקים.. שאלתי האם יכול להיות שהדיסק קשיח שלי לא תקין? אשמח לקצת טיפים ועזרה לבדיקה של בעיות אלו תודה. נ.ב מיצטער על ההודעה הקודמת.
- 

- 0 תגובות
 - 535 צפיות

- 

- 

שלום רב, ברשותי סט עכבר ומקלדת אלחוטיים של חברת Logitech מדגם MX 700 Duo. לאחרונה החלו להופיע בעיות בתפקוד המקלדת כאשר כרגע המקלדת אינה מצליחה לבצע התחברות מול יחידת הרסיבר שלה. כתוצאה מכך לא ניתן כלל להשתמש במקלדת. חשוב לציין, כי בניגוד למקלדת, העכבר אכן מצליח לבצע התחברות בהצלחה לאותו הרסיבר. כמו כן, הסוללות שנמצאות במקלדת הן טובות ומלאות. אשמח מאוד לקבל עזרה לפתירת הבעיה. [attachment deleted by admin]
- 

- 2 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

מחשב נייח שמותקן עליו ווינדוס 7 החליט לעשות שרירים ולא לעלות... המחשב מגיע לשלב של הסמל של ווינדוס(כשארבעת הצבעים מתחברים לסמל) ונתקע ומבצע ריסטרט. הוא כל הזמן נתקע באותו שניה בדיוק. הוא גם לא עולה בsafe mode/ לא מצליח לבצע תיקון/שחזור גם מההתקנה של ווינדוס. אין מספיק מקום בכונן בכדי להתקין ווינדוס עוד ווינדוס על ההארד דיסק. אשמח לרעיון או תוכנה שיוכלו לסדר את העניין בתודה מראש ושבת שלום!
- 

- 9 תגובות
 - 4.1k צפיות

- 

- 

שלום, לפני 3 ימים כרטיס המסך שלי התחיל לעשות בעיות ללא סיבה מוסברת. אפליקציות שדורשות פלאש בקושי מתפקדות וסרטונים בפייסבוק, טוויטר ודומיהם לא עובדים, יש סאונד אבל מסך שחור/לבן. ניסיתי כבר מספר פעמים למחוק את הדרייברים ולהתקין מחדש, זה פתר את בעיית הסרטונים ושיפר מעט את אפליקציות הפלאש אבל לא כמו שהיה קודם, הבעייה היא שלאחר מספר שעות, או בבוקר שאחרי הבעייה חוזרת ואני צריך לחזור על מחיקת התקנת הדרייברים שוב. למישהו יש רעיון מה הבעיה ואיך לסדר זאת? תודה.
- 

- 3 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

[ltr]I have an M$ sidewinder joystick (non-FF) and an M$ sidewinder FF wheel, both the gameport (15 pin D type) version. now I have an O/B AC97 and a Creative Live. the first problem is that I can't have both the joystick and the wheel connected at the same time, windows doesn't add the second device that's connected, but it does show in the hardware maneger (see pic). the second problem, which is a bit less important is that I don't have the static resistance and return to center force feedback that windows creates on the creative gameport. [/ltr]
- 

- 4 תגובות
 - 767 צפיות

- 

- 

פתאום המחשב שלי מסרב לתת לי להשתמש בדיסק און קי, ניסיתי כבר 2 שונים ובמחשב אחר הם עובדים טוב. מה שקורה זה שאני מכניס את הדיסק-און-קי ( וכן ניסיתי גם כמה שקעים שונים) ובהתחלה הוא פותח את החלון שלו אבל אחרי כמה שניות הוא פשוט תוקע אותו! האור בדיסק און קי מהבהב וזהו אני לא יכול להשתמש בו יותר כי הוא תוקע את החלון EXPLORER שלו.. לא יודע מאיפה פתאום משום מקום צצה לי הבעיה המעצבנת הזאת... אלוהים כמה שנמאס לי מהמחשב הזה.
- 

- 2 תגובות
 - 825 צפיות

- 

- 

דבר ראשון תודה מראש. היום קיבלתי את החלקים של המחשב החדש: E7200 P35-DS3L HD4850 4GB RAM 800MHz VX450 CM690 חיברתי את הכל כמו שכתוב בהוראות, ולא נדלק המחשב. ניסיתי גם עם FSP BlueStorm II 400W ולא הצליח וניסיתי גם עם HEC 300AR-TF. אתם מוזמנים לשאול כל שאלה שתענה לכם בראש, אני אשמח לשמוע שאלות, כי אז אני אדע מה עשיתי לא נכון. עוד פעם בתודה, Quantom.
- 

- 12 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

המחשב שלי עם 2 כוננים בraid 0 לאחרונה התחילו בעיות וכאשר אני מדליק את המחשב נפתח לי ה matrix storage בהודעה שה raid 0 failed הארד דיסק אחד unknown disk ולאחר מכן הוא נכנס למסך של reboot and select proper boot device זה היה לי בעבר וזה הסתדר האם הבעיה היא ל ה HD או של הraid ? מה אפשר לעשות ? הלוח הוא של asus p5w dh delux
- 

- 0 תגובות
 - 626 צפיות

- 

- 

שלום , רוצה לסרוק את המחשב מרוגלות ועוד. בדפדפן כרום : פתוחים לי כרטיסיות בגוגל כרום ,(כרטיסיות שלא עברתי עליהן עדיין רק שמרתי) גיבתי את התקיה ששומרת שם נתונים, אך האם היא גם שומרת את הכרטיסיות והדפים? (ככה אמרו לי פה) ויש לי את התוסף SESSION MANGGER 0.4 ואני לא חושב שהוא עושה משהו מלבד השמירה בדפדפן. זאת אומרת לא ניתן לשמור כקובץ. כשהוא מותקן בכרום. בדפדפן פיירפוקס: פתוחים לי שלושה דפים של פיירפוקס וכרטסיות מרובות בכל דף. הורדתי את התוסף [h=1]Session Manager 0.4[/h] כשאני רוצה שהוא יגבה לי הכל כמו בכרום , הוא רק מגבה לי דף אחד(יש 3) [h=1]לסיכום כל מה שאני רוצה, דרך שאני יכול להחזיר את פיירפוקס וכרום עם אותם דפים וכרטיסיות[/h] - - - תגובה אוחדה: - - -
- 

- 0 תגובות
 - 708 צפיות

- 

- 

רוצה להפסיק תהלכים בווינדוס , כנראה זה מה שביא לי את בעיות האיטיות המצעבנות .(מקווה שזה זה ) אבל אין לי מושג אילו תהליכים אסור לי לבטל . למשל האנטיווירוס . אני אשמח לתשובה כמה שיותר מהירה (סתם מעצבן לחכות תמונה מסומנת עם התהלכים שאני לא יודע לגביהם: http://www.fastup.co.il/images/33065958.png תודה לכם.
- 

- 7 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

היי חברים חיבור האינטרנט אצלי נמצא בחדר העבודה שמחוץ לבניין (חדר בפני עצמו - 4 קירות) הנתב האלחוטי/קוי במרחק של כ- 25 מטר מהבית וחסום בקירות בטון. לבית לא מגיע אפילו לא אות אינטרנט קלוש. סיפרו לי שיש דרכים לעשות חיבור לבית, אולי דרך רשת החשמל (שהיא אחת, אבל זה תלת פאזי, והחדר על פאזה נפרדת, אך ניתן לחבר) או בדרכים אחרות. מי יודע מה היא הדרך הכי טוב לעשות זאת ? ראיתי את המכשיר של שיומי בקישור להלן, https://he.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-WiFi-Electric-Cat-WiFi-Repeater-300Mbps-2-4G-Wireless-Range-Extender-Router-Access-Point/32850998652.html?spm=a2g16.10010108.1000013.3.628645c7sZCaP9&gps-id=pcDetailBottomMoreThisSeller&…
- 

- 3 תגובות
 - 3.1k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

כמצויין בכותרת - יש לי מחשב AMD Athlon 1333mhz עם 512 RAM DDR-266 וכרטיס מסך מהתקופה שלו MSI StarForce 915 GeForce2 GTS PRO 64MB . אם מישהו יודע מה הם הדרייברים המומלצים לכרטיס מהדור הנ"ל ? ביוצעים\גרפיקה דרך אגב - הכרטיס מריץ לי על המערכת הזו ET בגרפיקה מלאה ב 800x600 בלי FSAA חלק לגמרי - חוץ מהקטעים של ההרבה פיצוצים שזה קופץ ךשניה. תודה מראש, ויטלי.
- 

- 4 תגובות
 - 658 צפיות

- 

- 

היי, לפני שלוש ימים בערך קניתי זכרון נוסף 512MB DDR400 של Kingston. התקנתי אותו וכעט יש לי בסטיק אחד זכרון 256 איטי יותר ואת הזכרון החדש שהוא מהיר יותר ממה שהלוח אם תומך אבל אמרו לי שזו לא אמורה להיות בעייה, בנוסף אמרו לי באשכול קודם שנתתי את הדגם של הלוח אם שהוא לא תומך ב Dual Channel אבל בכל זאת החלטתי להשאיר את שתי הסטיקים במחשב. ביום הראשון התפלאתי שהכל היה בסדר, המחשב כתב לי שיש לי 786MB או משהו דומה (כבר לא זוכר). ביום השני הפעלתי את המחשב, ותמיד שאני מפעיל אותו הוא עושה בהתחלה בדיקת זכרון, הפעם הוא לא עשה - הוא כתב שיש בעיה עם CMOS או משהו כזה והוא כתב לי To run setup ללחוץ F1 וכדי להמשיך ללחוץ F2. חשוב לציין שביום הראשון שהפעלתי את המחשב, וגם כשעשיתי רסטרט הוא עשה…
- 

- 6 תגובות
 - 690 צפיות

- 

- 

שלום לכולם. יש לי תופעה מוזרה : אחרי שהתקנתי עדכוני מערכת הפעלה האחרונים של מיקרוסופט לפני כמה ימים. אני עובד עם מערכת ההפעלה WIN XP 32 SP3 ומותקן עליה ESET NOD 5 SMART SCURITY . משום מה מאז העדכונים המחשב שלי מנותק מהעולם לגמרי ואני מקבל הודעת unrichble host לכל ping שאני מבצע מהמחשב . כשהרצתי את תוכנת ה winsockfix הקשר התחדש אבל ה eset נדפק ונתן הודעה באדום שחלק מההגנות שלו לא פעילות. ביצעתי לו REPAIR ועכשיו ה ESET תקין אבל הבעיה של הניתוק מהעולם חזרה. נסיתי את זה כמה פעמים וזה כמו חתול ועכבר בעיה אחת נפתרת והשניה חוזרת. רעיונות מישהו ??
- 

- 0 תגובות
 - 809 צפיות

- 

- 

לאחר מריחת משחת קירור טריה והרכבה חוזרת של גוף הקירור התעקמו 2 מהפינים מפלסטיק שמחברים את הגוף ללוח האם. (כדי להבהיר זהו גוף קירור Arctic Alpine 11 GT Rev2 שמתחבר ללוח האם ע"י דחיפת הפינים מפלסטיק . כמו בגוף המוצג ביוטיוב המצ"ב, למקרה שיש צורך בהבהרה נוספת ). לוח האם הוא מתוצרת ASUS תואם תושבת 1155 עם 4 חורים לגוף קירור, והמעבד הוא I3. הזמנתי גוף קירור חדש רק עפ"י תאימות 1155, ומה שהגיע אינו מכיל פינים מפלסטיק, אלא bracket שאליה מתחבר הגוף בברגים. כפי שרואים בתמונות המצ"ב. השאלה, איך מחברים גוף כזה ללוח האם? https://www.youtube.com/watch?v=5qczGR4KMnY
- 

- 3 תגובות
 - 1.4k צפיות
 - 2 followers

- 

- 

בס"ד שלום לכולם! כפתור הBrightness במסך שלי (Sumsung Syncmaster B2430) לחוץ כל הזמן, וכתוצאה מכך החלק האמצעי של המסך מכוסה כל הזמן בתפריט של הבהירות. זה המצב במשך השבוע האחרון. יש לציין שאלו סוג של כפתורי מגע, ולכן אני לא יכול פשוט להדביק משהו על אחד הכפתורים כדי שינטרל, אלא רק עם אצבע (ניסיתי). בנוסף ניסיתי ללחוץ לחיצות משולבות בין כל מיני כפתורים, ניתוק מהחשמל וחיבור לאחר זמן, ומכות קלות על הכפתורים. אחרי שכל זה לא עזר, ניסיתי לפתוח את המסך, ללא הצלחה. אם למישהו יש ידע איך פותחים מסך כנ"ל, או יותר מזה יודע איך לפתור את הבעיה, אני אשמח לשמוע. תודה!
- 

- 2 תגובות
 - 667 צפיות

- 

- 

מחשב עם windows 98 לוח אם של אינטל ב my computer הוא מזהה את המעבד בתור פנטיום 2 עם אתחול המחשב שמוצג מפרט המחשב הוא כותב שהמעבד הוא פנטיום 3 וגם, יש דיליי ממש ארוך עד שהמחשב מתחיל לטעון את הקבצים עד להעלאת הווינדדווס, וכן אפילו אם אני לוחץ F2 כדי להכנס לביוס, גם כן יש דיליי ארוך
- 

- 1 תגובה
 - 666 צפיות

- 

- 

בוקר טוב, יש לי לוח אסוס a7n8x-e deluxe מחוברים פריימרי מאסטר - קשיח פריימרי סלייב - ריק סקנד מאסטר - צורב סקנד סלייב - ריק ניסיתי לחבר קשיח נוסף לסקנד, ג'ימפרתי אותו כמאסטר ואת הצורב הפכתי לסלייב הביוס עולה עם ERROR שלא מחובר כבל 80 פין ונתקע (אבל בביוס הקשיח כן מזוהה בסקנדרי סלייב). מה דעתכם הבעיה?
- 

- 4 תגובות
 - 578 צפיות

- 

- 

שלום, זה המפרט שלי: ל"א - אסוס M4N68T-M מעבד - AMD פנום 2 - 945 (4 ליבות 3GHZ) כ"מ - ATI 5770HD של חברת HIS 4 GB RAM של G-SKILL HD 1TB 7200 RPM של סיגייט 32 MB צורב DVD של סוני (X24) ספק550W של צ'יפטק מארז GAMMA של NZXT מסך סמסונג - P2350 לפני כחודש ניתקתי את המחשב מהחשמל ושמתי אותו בקרטון אצל חבר כי אני נמצא במעבר בין דירות ורציתי שהמחשב שלי יהיה ארוז במקום בטוח. שלשום באתי אליו כי הייתי צריך כמה קבצים מהמחשב. חיברתי את המחשב לחשמל, HDMI מהכרטיס מסך למסך שלו, דונגל אלחוטי של עכבר ומקלדת שלו של מיקרוסופט (פעם ראשונה שאני מחבר את הדונגל אצלי) והמחשב לא הראה תצוגה על המסך. ניסינו להעביר בין "ערוצי המסך" כי זה מסך למחשב שכולל TV. לא הצלחנו לראות כלום והמסך הראה שהוא לא מזהה …
- 

- 1 תגובה
 - 843 צפיות

- 

- 

קיבלתי מחשב amd 800mhz הוא נתקע כל הזמן אפילו ללא שום פעולה , פרמטתי אותו והבעיה חוזרת.... המחשב יכול להיתקע בזמן העלתו בתוך היונדוס בזמו השמעת שירים הפעלת משחקים וגם עם אני לא נוגע במחשב(בקיצר בכל מצב). נתקע במובן לא זז העכבר , והמחשב לא מגיב בכלל מה הבעיה..?
- 

- 1 תגובה
 - 679 צפיות

- 

- 

קצת הבנה וניתוח טכני תמיד יכולים להוביל לתוצאות מעניינות. הרצאה מאד לא רעה של רוסינוביץ (האיש מאחורי Sysinternals): http://channel9.msdn.com/Events/TechEd/NorthAmerica/2013/WCA-B306 כמו שאני אומר בכל מקרה חדש שצץ - לא מהמרים, אלא מבצעים ניתוח טכני של הבעיה ולא לפחד "לפתוח את מכסה המנוע".
- 

- 2 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אתמול טכנאי החליף לי את הלוח אם ללוח אם חדש של GIGABYTE. הלוח אם נקרא : GIGABYTE 8VM800M-755 אממ ומשום מה החיבור של ה-USB שלי לא עובד. אני מחבר התקן USB כלשהו כמו הUSB של האנטרנט והUSB של הפלאפון והמחשב לא מזהה אותו, הוא כותב לי "התקן USB לא תקין". אני יודע שזה לא הוינדוס כי כבר פירמטתי, אז מה יכולה להיות הבעיה? בבקשה תעזרו, תודה.
- 

- 6 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

שלום,לאחורנה רכשתי מחשב חדש וזה המפרט amd 5600 GA-MA69GM-S2H kingston 2G 800 Seagate 360G מערכת הפעלה ויסטה בהתחלה הכל רץ כמו שצריך,לאחר כמה זמן מתקל מסך כחול,שמודיע על בעית חומרה,ואז ריסטרט ככה זה חוזר על עצמו,לפעמים רק בעלת הוסיטה עצמה זה קורה ולפעמים רק שמבצעים פעולה כלשהי.. טמפ' בסדר,ההגדרות בביוס בסדר,הזיכרון הוחלף פעם אחת מחשש שהוא פגרום.. תודה מראש
- 

- 2 תגובות
 - 622 צפיות

-