עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by royko7,

USB2 זה חומרה או תוכנה או שניהם? תודה

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by David Galante,

הפסיק לפתוח את קנדי קרש האם זו תקלה של ה איפד?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by aviboots,

במהלך התקנת win xp sp2 אני מקבל הודעה system time out of sync שגיאה מספר 800b0101 ולאחר מכן מערכת ההתקנה מפנה אותי ל- bios עם ההודעה: Please verify that your computer is using the correct date and time. This can be done by accessing the BIOS during system startup נכנסתי ל- BIOS ולפי מיטב הבנתי שום דבר לא השתנה שם, גם התאריך מעודכן. אגב, ההחלטה להתקין מערכת הפעלה נבעה מכך שהמחשב שלי קבל התקף לופ לא ברור של restart ללא הפסקה. היגיע זמנו? או שאפשר לעשות משהו? תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום. אני רוצה לבטל אתה כרטיס מסך המובנה שהגיע עם ה M2A-VM ולהתקין במקומו NVIDIA PX5800 אין אפשרות לבטל בביוס את הכרטיס מסך, וכשאר אני מוסיף את הכרטיס מסך העצמאי ללוח, לאחר שהווינדוס עולה אני שם לב שהוא לא מזהה את הכרטיס העצמאי. כשאני בודק בDEVICE MANAGER אני רואה כשתוב שם שלכרטיס אין מספיק Resources . מה אפשר לעשות? תודה!

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  5. המסך נכבה אחרי כמה דקות שלא נגעתי בו, וכשהזזתי את העכבר כדי שהמסך ידלק, המסך התחיל להתכווץ ולהתרחב בצורה מוזרה, וגם התוכן היה מטושטוש ומעוות כמו מסך שהרזולוציה גבוהה מדי בשבילו. התקנתי דרייברים חדשים, והבעיה לא נפתרה. הרזולוציה שעבדתי עליה תמיד הייתה 1280X960, וזאת הרזולוציה המקסימלית כרגע שאני יכול להגיע אליה, לא כולל. ברזולוציה הזאת או גבוהה יותר המסך משתגע. גם את הקצב רענון אני לא יכול להגדיל. אני כרגע על 1280X720, ריפרש רייט של 72, ואם אני מעלה ל75 או 85 המסך שוב משתגע. האחריות כבר מזמן פגה. יש מה לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  6. היה לי את האנטי וירוס פנדה מחקתי אותו (חשבתי שממנו נובע הבעיה ) לא עזר שלחתי את המחשב למעבדה 4 פעמים בדקו את כל החלקים ולא מצאו כלום (לא חום לא ווירוסים כל החלקים תקינים) התכנאי אמר לי שזה יכול להיות מתוכנה יש מצב שזה מתוכנה ??

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  7. Started by idan98765,

שלום, אתמול נשרף לי הספק, היום הלכתי לקנות חדש, חיברתי אותו, הפעלתי את המחשב, וקיבלתי הודעה כזו: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device בדקתי בביוס כל מיני אפשרויות ובדקתי את החיבורים של הדיסק קשיח והכל היה תקין... עכשיו, כשניסיתי לפרמט הוא לא זיהה לי את הדיסק קשיח בכלל. אז השאלה שלי היא האם הדיסק קשיח הלך? ואם אני אחליף אותו המחשב יזהה אותו והאם המחשב יעבוד כמו שצריך..... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Shlaker,

אוקיי אז יש לי מסך של u-topia הוא עלה 850 שקל פלוס מינוס בסופר (בקנייה מעל 500 שקלים מבצע).. הוא נראה בסדר גדול 17 אינג' לא ידוע מה בדיוק הדגם.. מסך דק. אקיצר אני הולך לקנות כנראה כרטיס מסך 7600GT הזה ואמרו שצריך איזה יציאת DVI משו כזה.. יש במסך הזה? יש לי במסך 3 יציאות 2 למחשב 1 לחשמל, אני משתמש ב2 כי הכרטיס שלי כרגע טרנטה ואין לו ת'שלישי.. לא יודע עם זה משפיע למרות שנראה לי שכן אני רוצה כזה את התזוזות וזה.. מישו יכול לעזור לי בבקשה ולענות על השאלות? אני ישמח תודה

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  9. שלום! כבר כמה ימים שאני מפעיל את המחשב והצג נכבה ונדלק, כמה פעמים, וכתוב לי בשורת המשימות-"מנהל תצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור". כמה פעמים קפץ לי מסך כחול, קרה גם שהמחשב נכבה אחרי זה.. ברוב המקרים התצוגה מתחרבשת, אני ראה הרבה ריבועים על המסך וכל מיני פיקסלים לא קשורים.. בלתי ניתן לעבוד עםהמחשב בצורה הזאת. ניסיתי למחוק דרייברים ולהתקין מחדש, וגם ניסיתי את הפתרון שמיקרוסופט מציעים: http://support.microsoft.com/kb/2665946/he זה לא עזר לי.. זה קורה גם בsafe mode. גם אחרי פתיחה של המחשב וניקוי אבק הבעיה ממשיכה. הדגם של הכרטיס מסך הוא 8800GTS 640MB, נקנה ב2007 ביחד עם מחשב חדש. זה נראה כאילו הלך הכרטיס מסך? מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by dinsh,

שלום רב, יש לי נייד ללא שם (נקנה בזמנו ביאמ-סאן) תוכנת everest אומרת שיש לי לוח clevo 650 ותוכנות אחרות אומרות שיש לי לוח sis 650 כך או כך לא מצאתי מפרט תכני חד משמעי שיכול להגיד לי בודאות: באיזה סוג זכרון הלוח תומך, עד איזה גודל ובאיזה מהירות? (את סוג הזכרון שמותקן כרגע אפשר לראות בתמונות) אשמח לכל עזרה בנושא.... תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 750 צפיות
  11. Started by shemiraz,

היי המפרט שלי רשום בצד לאחרונה שאני נכנס למשחקים לאחר דקה או 2 המחשב פשוט נתקע והתצוגה במסך כבה בדי לשלול בעיה במשחק מסויים אז בדקתי עוד משחקים זה קורה בכולם (משחקים כבדים) בהתחלה חשבתי שזה מהאוברקלוק שלי אז הורדתי את האוברקלוק וזה לא עזר הוא עדיין נתקע חשבתי שאולי זה מהמערכת הפעלה אז החלפתי אותה וזה עדיין קורה,בדקתי את הזכרונות שלי והם בסדר,האם יכול להיות שזה הספק כוח? או המעבד? לוח אם יכול לגרום לתקלה כזאת? יש לציין שהמחשב עובד חוץ מהמשחקים בסדר גמור לא מתחמם והכל תקין אני כבר מיואש ורוצה לשחק שוב ולא יכול.....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Silver Dragon,

לאחרונה הווינדוס קרס כמה פעמים, מסכים כחולים.. ה uTorrent גם עשה בעיות.. הראה שהקבצים ירדו 100% אבל הם לא באמת... הבנתי שאלו בעיות RAM או HDD. לפני חודשיים או שלושה הזכרונות עשו לי בעיות והחליפו לי אותם.. הם דנדשים.. גם ה HDD שלי חדש מאד (חודשיים או שלושה).. ניתקתי את כל הדיסקים האחרים, החלפתי כבלים, הזזתי את הזכרונות לסלוטים השניים שלי, שומדבר לא עוזר.. דרך אגב.. שכחתי לציין שלפני 8-9 חודשים שלחתי את הלוח אם שלי למעבדה וגם אותו החליפו לי.. מה יכול להיות שגורם לבעיות האלו לחזור כל הזמן? אולי ספק כוח? (אנמרקס ליברטי בן 2 -3שנים) אולי מעבד? (C2D בן 2-3 שנים) דבר נוסף ואחרון, הנה פוסט שלי מלפני 4 חודשים שבסופו של דבר החלפתי את ה HDD שלי.. מאז, כל פעם שהייתי מחבר את …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Astronaut,

שלום חברים, לפני מספר שבועות קניתי מחשב חדש שנועד בעיקר למשחקים אך גם שיהיה חזק באופן כללי. הכל טוב ויפה ואני מרוצה מאוד מהמחשב, אך מהרגע שקיבלתי אותו שמתי לב לכך שהוא די רועש. <<המפרט של המחשב בצד לפי מירב הבנתי המארז Fractal Design define r3 אמור להיות מבודד רעש, ולא שמעתי על כך שהקירור למעבד אמור להיות רועש מידי, אז מה יכול להיות מקור הרעש? המאווררים של המארז? ואיך אני יכול למנוע דבר זה? (הרעש הוא סטטי, כלומר גם כאשר אני לא מאמץ את המעבד הרעש לדעתי חזק מידי). תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, קבלתי היום מחשב לתיקון כשאמרו לי שנשרף לו הספק וצריך להחליף.. כשבדקתי את המחשב ראיתי שככל הנראה זה לא ספק כי המחשב נדלק , כל המאוררים מסתובבים , הכוננים עובדים ונדלקת נורה ירוקה (LED כזה) על בלוח.. אך משום מה לא קורה כלום. המסך מראה שהוא לא מקבל אות מהמחשב והכל פשוט נשאר ככה.. חשבתי שיש אולי איזה רכיב שלא יושב טוב כמו מעבד ,זכרון וכו'.. אז פרקתי הכל לאפס והרכבתי הכל מחדש (כולל הוצאת המעבד ניקוי של הכל והחלפת משחה טרמית.. ) הוצאתי כרטיס שמיועד לקליטת שידור ממצלמוץ מעקב שהיה מותקן שם וניתקתי את כל הכוננים כדי לראות אם עוזר.. - לא עוזר. אותה הבעיה. פשוט לא קורה כלום. החשד שלי היא שהלך כאן או לוח או מעבד.. מה אתם חושבים? ואם מישהו יכול להגיד לי מה מייצגת הנ…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  15. יש לי מסך מחשב של סמסונג מגם T220P(נקנה לפני כ 4-5 שנים אם לא טועה) אשר מחובר למחשב יחסית חדש עם כרטיס גרפי GTX570 הבעיה התחילה לפני מספר ימים ויש כמה תופעות מוזרות שלפעמיים בזמן עבודה שגרתית המסך מתכבה ורץ על המסך מין לוגו שכתוב שזה לא מחובר, תופעה אחרת שלפעמיים קוראת זה שהמסך מתכבה ותוך שניה נדלק לסירוגין (בזמן הקצר שהמסך כבוי מופיע לוגו בצד שמאל למעלה anlog\digital ) דבר שחוזר על עצמו מספר פעמיים ביום בהתחלה חשבתי אולי הבעיה בכבל DVI או בחיבורים אבל לאחר שהחלפתי כבל וחיזקתי חיבורים התופעות חזרו. לפני שאני מחליט שהבעיה במסך מחשב והולך לקנות אולי מסך חדש רציתי לדעת אם יש סיכוי שהבעיה בכלל לא במסך אלה בכרטיס הגרפי ומה אפשר לעשות בנדון?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  16. Started by Ouzo,

לאחר שקניתי לראשונה מחשב גיימינג עם חומרה מתקדמת מאחד הרשתות המובילות בארץ , אני מודאג לגביי פגיעה במחשב על ידי שימוש בו כאשר אני משחק על גרפיקה גבוהה אך לא מקסימלית מערכת הקירור נשמעת שעובדת הרבה יותר קשה והמשחב מתחמם מאוד , בדקתי את טמפ המעבד על ידי תוכנה core temp והטמפרטורה נעה בין 50 -70 האם זה טמפ תקינה? אין זה יכול לפגוע בחומרה שמסביב למעבד? האם יש בדיקה שהכל במחשב מתפקד טוב ולא חסר שום דבר כגון הספק כח \ או קירור וכו?? כאשר קניתי את המחשב אמרו לי שהמחשב עבר מספר בדיקות לםני המסירה. להלן המפרט: מעבד 1. intel Core i7 7700 3.6 Ghz 8Mb קירור 2.Arctic Freezer 13 CPU לוח אם 3.Gigabyte GA-B250m-DS3H LGA1151,I…

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  17. Started by haim85,

שלום לכולם אני סובל כבר מעל שנה עם מסכים כחולים או ריסט של המחשב מעצמו זה תלוי איך אתה מגדיר שמהמחשב יעשה ריסט או מסך כחול שיוצג השגיאות! אני לא מצליח לפתור תבעיה הזו כל מה שעשיתי עדיין לא עוזר לי לפתור תבעיה הזו החלפתי כמעט חצי מחשב ועדיין לא עוזררר ארדיסק חדש זכרונות חדשים לוח אם מעבד ספק! כולם חדש בתקווה שלא יחזור מסך כחול אבל כרגיל חוזר מזה לעזאזל מימה זה נובע איך אפשר לסדר תבעיה הזו ? בקשה תעזרו לי לפתור תבעיה הזו הינה תמונות לשגיאות שאני מקבל : stop 0x0000007e 0xc0000005 http://img224.imageshack.us/my.php?image=015jf6.jpg http://img224.imageshack.us/my.php?image=018kp8.jpg http://img524.imageshack.us/my.php?image=025dr4.jpg http://img118.imageshack…

18. Started by haristo,

יש לי בעיה מוזרה עם המסך הצבעים שהתנו והכול כהה והצבעים מוזרים, שאני בא לשנות את זה בהגדרות של המסך זה את הBrightness וContrast זה כותב לי sRGB ולא נותן לי לשנות את כלום בשניהם. סוג המסך סמסונג SyncMaster 753dfx. אם זה עוזר התקנתי עידכון של JAVA לפני זה בלילה ושקמתי זה ניהיה ככה, ומחקתי תJAVA עכשיו וזה עדיין נשאר!? תמונה להמחשה: אני לא יודע למה זה לא מראה בתמונה אבל מצד ימין למעלה יש מין צבע סגול שזה מתחיל טיפה משמאל וניהיה יותר ויותר סגול

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  19. במחשב חדש שנקנה יש את לוח גיגבייט הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1939 עם כרטיס גרפי מובנה GF6100. המחשב מדווח על זכרון RAM פנוי של 448 מ"ב במקום 512 וההסבר שניתן הוא שההפרש (64) הוא החלק שמנוצל ע"י כרטיס המסך. לא נתקלתי בתופעה הזו בעבר ורק רציתי לוודא שזה אכן המצב. בתודה מראש על הבהרות בנושא.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי בעיה מסויימת מספר ימים: כאשר אני מזיז את העכבר יוצא לי רעש בעוצמה בינונית מהרמקולים/אוזניות. הבעיה מתבצעת אך ורק כאשר אני מזיז את העכבר, כאשר אני מפסיק להזיז את העכבר הבעיה נפסקת. האם מישהו יודע במה מדובר? תודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  21. Started by crazydiamond,

המחשב שלי הוא פנטיום 3 1000 עם לוח אסוס cuv4xe עם 512 MB זיכרון. הכוננים שלי הם : primary master: WD 40GB 7200 primary slave: pioneer dvd 114 secondary master :asus cd rom X52 secondary slave: lg cdrw 16x40 כאשר ההארדיסק מחובר לבד מערכת ההפעלה (XP) עולה יותר מהר מאשר המצב הרגיל שבו כונן הDVD מחובר על אותו הכבל של הדיסק הקשיח. יש לציין שהלוח תומך ב udma 5 וההארדיסק מזוהה כ udma 5 וה DVD מזוהה כ udma 2, האם המצב הזה גורם להארדיסק לעבוד כ udma 2 או הוא נשאר udma 5 אם האטה מסויימת?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by ShLoMi.R,

מדיי פעם שמתחשק לו העבר שלי מתחיל לשוטט על המסך באופן סימטרי לחלוטין בצורה אנכית או אופקית מישהו יודע איך לטפל בבעיה הזאת? בלי להזמין מגרש שדים ובדוק זה לא בעיות של פריצה או דברים דומים

23. Started by m.l,

המחשב לא עולה..פנטיום 4 מעבד 3.0 GHZ פעל מעולה עד אתמוןל..אחי הגדול כיבה אותו והיום כשרציתי להדליק הוא לא נידלק...כלומר נידלק אבל לא עולה...המסך נישאר ככבוי והמיקלדת והעכבר לא נידלקים...אבל המנורה של המעבד והכול עובד רגיל אבל כלום לא עולה..... יש מצב שאחי הגדול היתעסק עם הביוס יש אפשרות שזה בגלל זה?! כלומר אבל גם אם כן אז הביוס צריך לעלות כדי שנוכל לסדר את זה אבל כלום לא עולה בכלל...מה עושים?!?!

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  24. אתמול בלילה באתי למחשב וראיתי שהוא מגיב נורא איטי.. אז אחרי שניסתי לבדוק אם יש תוכנה ברקע מפריעה (ctrl + alt + del ) וגיליתי ששומדבר לא אמור להפריע - לחצתי על כפתור הכיבוי של המחשב כדי להדליק אותו מחדש. מאז הוא לא נדלק!! :\ הוא נישאר תקוע על מסך דוס שחור וכותב: verifying BMI Pool Data ........ Boot from CD: A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart ושומדבר לא עוזררר!! :\ פליז תעזור ליי היום בערב הגיע אליי איזה טכנאי מעפן שחושב שהוא יודע משהו ושעה שיחק לי עם כל מיניי דברים במחשב, (סליחה זה לקח חצי שעה וחרטתן עוד לקח לי על זה 150 שקל!!) כדי להגיד לי שהארד-דיסק דפוק ולו אין מה לעשות עם זה וכניראה שגם יהיה מאוד קשה להציל את זה בבקשה!! תעזרו לי!! יש משהו שאני כו…

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  25. המחשב הוא d530 של HP, כאמור. יש לו מעבד 2.8 ובביוס אפשרות ה- HyperThreading אינה פעילה כברירת מחדל. בשביל לשפר ביצועים, הפעלתי את ה- HT. את הביצועים זה אמנם שיפר, אבל בנוסף מאז, בכל פעם שאני מפעיל תוכנה קטנה, המאוורר מתחיל לעשות רעש של אופנוע. יש לציין שלפני השינוי המאוורר לא נשמע בכלל. עכשיו המצב הוא שהמאוורר מרעיש ביחס ישר למספר אחוזי התפוסה של המעבד. אני לא חושב שמדובר בבעיה של טמפרטורה גבוהה מדי- כי הוא מתחיל להרעיש מיד עם ההפעלה (בנוסף מצורף צילום מסך של התוכנה speedfan). אז עשיתי את מה שמתבקש, והורדתי את ה- HT מהביוס לראות אם יש שינוי. לצערי, בנוסף לזה שהרסתי קצת את המחשב והייתי צריך להתקין מחדש חלק מהדברים, הרעש לא פסק- נראה לי שהוינדוס התקין כמה דברים כשעברתי ל-HT…

• 0 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.