תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
- 

שלום לכולם יש לי לוח אם EP-8RDA+ והורדתי לו עדכון לביוס מכיוון שה- DUAL CHANNEL DDR לא עובד אז אין לי מה להפסיד עכשיו כשגמרתי להוריד אותו לא הצלחתי לפתוח אותו בגלל שהסיומת שלו הייתה BIN מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני אמור לפתוח אותו?
- 

- 2 תגובות
 - 797 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, יש לי בעיה עם כרטיס הרשת האלחוטי המובנה שלי במחשב הנייד, הוא מתחבר לרשת נשאר מחובר להרבה זמן ואז אחרי זמן מה הוא מתנתק וצריך לאפס אותו, ככה זה כל הזמן קורה פעם אחר פעם וכנראה אני מעריך שיש בעיה עם הכרטיס, ווינדוס אומר שיש איזשהי בעיה עם כרטיס רשת או ETHERNET, אני מצרף קובץ של מה שהווינדוס אומר על הבעיה, רצוי לציין כי אין לי יכולת להחליף את הכרטיס מכיוון שזה עלות גבוהה ללכת לטכנאי אז אולי הפתרון יהיה לקנות כרטיס רשת חיצוני חדש שיקלוט WIFI? תודה לכולם,יאיר [ATTACH]8164[/ATTACH]
- 

- 1 תגובה
 - 1.2k צפיות

- 

- 

ניסינו להתקין דרייברים וזה לא עובד! עם זה יעזור (ואין לי ניסיון בדברים האלה) כתוב על האריזה PCI to USB 2 Host Card והחבר שלי משתמש במחשב עם WINDWOS 98 ( אולי צריץ להוריד עדכון ל-98 כי הוא לא תומך ב-USB 2?). בתודה מראש.
- 

- 10 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, יש לי הארד דיסק חיצוני 500GB של samsung. לפני כמה זמן הוא פשוט הפסיק לעבוד, וכאשר מחברים אותו הוא משמיע צפצופים לכמה שניות ופשוט לא עולה. הוצאתי אותו מהקופסא , הארד דיסק כמו של לפטופ בגודל 2.5. ניסיתי לחבר אותו לקופסא חיצונית שעובדת sata to usb (מחובר אלייה הארד דיסק מלפטופ ישן והוא עובד), אך כאשר חיברתי לקופסא הזאת את הארד דיסק המת אותה תוצאה צפצופים והוא לא עולה. אפשר להגיד שהארד דיסק מת סופית ולזרוק אותו? יש דרך להחיות אותו? תודה!
- 

- 2 תגובות
 - 2.8k צפיות

- 

- 

טוב, אז מההתחלה. יש לי לוח אם asus P5vdc-MX הארדדיסק של 80 GB של סמסונג (חיבור IDE) והארדדיסק של 500 GB של סגייט, זה עם התקלה. ניתקתי את הדיסק הקשיח של סמסונג מהמחשב וביצעתי עידכון קושחה לדיסק הקשיח של סגייט. מאותו רגע לא משנה מה ניסיתי אני לא מצליח לעשות boot מהכונן הקשיח. לוח האם מזהה את שני הכוננים ושניהם עובדים במחשבים אחרים (לא בדקתי אם אפשר לעשות BOOT מהם במחשבים אחרים אומנם אבל הם עבדו מול אחרים). ניסיתי כמובן לחבר רק עם כל אחד מהם בנפרד. יש לכם עוד ראיונות מה ניתן לעשות? אודה על כל רעיון, מתן.
- 

- 2 תגובות
 - 693 צפיות

- 

- 

דחוף, דחוף, כנו בקשה אחים שלי, יאללה באלוקים !!! האמת זו לא כזו בעיה דחופה (למרות שאני אשמח לפתור אותה במהרה) ולמעשה כבר הזכרתי אותה בפוסט אחר. אבל החלטתי לנסות ולראות אם אולי למישהו יש פתרון להציע לי. העניין הוא כזה: אני משתמש בכרטיס מסך GeForce4-MX440 של MSI. במשך זמן ארוך (שנה וחצי - שנתיים) השתמשתי ביציאת ה TV-out בלי שום תקלות מיוחדות. לפני חודש בערך, הדלקתי את הטלוויזיה, העברתי ל-AV ולהפתעתי לא קבלתי שום תגובה מהמסך. הטלוויזה עובדת מצויין עם מכשירים אחרים באותה הכניסה (DVD וכו') יש לציין. ניסיתי להסיר את הדרייברים, להתקין מחדש, להחליף את הכבל המחבר בין הכרטיס לטלוויזיה. אך ללא הצלחה. מלבד הבעיה הזו הכרטיס עדיין מתפקד כרגיל (לא מזהיר, בכל זאת כרטיס value מ…
- 

- 0 תגובות
 - 580 צפיות

- 

- 

יש לי במחשב הרבה מסמכי טקסטים. פתאום הם השתנו לבד מעברית לדפים מלאים בסימנים ולא בכתב בכלל ,יותר גרוע מג'יבריש. מה לעשות כדי להציל אותם? הדבר היחיד שעשיתי הוא עדכון של תוכנת הוירוס, הורדתי משם עדכונים והתקנתי. אח"כ כיביתי את המחשב להפעלה חדש. זה קשור לזה מה שקרה? אחרי שהפעתי מחדש רשום לי כך: Service to decrypt the files. To continue please enter the code from the picture in the input field מישהו יודע איך להשיג את הסיסמת עדכון ל- 7.0.317.4 זה קשור לזה בטוח.
- 

- 33 תגובות
 - 3.8k צפיות

- 

- 

ניסיתי היום להתקין שני משחקים של EA והופיע לי חלון שבו היה רשום שאין לי דיירקט איקס וזה לא הגיוני כי כבר יש לי שני משחקים מותקנים במחשב.... השאלה שלי היא האם זה בגלל שההתקנה לא בסדר או שהדיירקט או אולי בגלל שזה של EA לא יודע... תודה לעוזרים וד"א אגב עשיתי מה שמישו פה אמר לי עם הדיירקט להכנס בהתחל להפעלה ולרשום DXDIAG וזה לא עזר.
- 

- 2 תגובות
 - 546 צפיות

- 

- 

לידיעת כולם נועה מחשבים לא מכירים באחריות שלהם אם קנית ממישהו חומרה יד שניה והיא התקלקלה אצלך בתקופת האחריות. אם אתה לא מוצא את המוכר (מה שקרה לי) אכלתה אותה. אצלם רק הקונה המקורי יכול לממש את האחריות. באתר הבית שלהם זה לא כתוב אבל לטענתם זה ברור מאליו (אף יבואן רכב לא היה מרשה לעצמו להגיד כזה דבר אבל לטענתם ציוד מחשב זה לא מכונית שמוכרים יד שניה). הזהרו!!!!!!!!!!!!!! מי שהיו לו בעיות דומות איתם מוזמן להגיב, אולי חברי הפורום יזהרו גם בקנית חומרה חדשה מהם.
- 

- 1 תגובה
 - 1.1k צפיות

- 

- 

שלום, אבא שלי הגאון נעל לי את המחשב כחלק מעונש (את חשבון ה Administrator!!!!!) ושכח את הססמה. ניסיתי כל דבר אפשרי, safe mode, debuging mode ושאר ירקות הפיתרון האחרון- לנקות Cmos הבעיה- איך לעזאזל אני עושה את זה? הלוח שלי הוא Gigabyte K8NF-9 ואין בו ג'אמפר נורמלי לעשות clear cmos לפי מה שאני רואה בחוברת של הלוח כתוב "אם יש לך ג'אמפר, תזיז אותו לפינים 2-3" אבל אין ג'אמפר. מה עושים? תודה מראש על העזהר :\
- 

- 17 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

בהרבה מקרים, כשמחליפים לוח אם בחלונות XP, חייב להתקין מחדש את חלונות (בדרך כלל זה קורה כשהצ'יפסט שונה בלוח אם החדש) האם יש דרך לשנות את הלוח אם מבלי להתקין את כל הWindows מחדש? ???
- 

- 6 תגובות
 - 966 צפיות

- 

- 

אני יודע שזו בעיה ותיקה ובטח יש עליה 20,000 ת'רדים, אבל הבעיה שלי יותר ספציפית - הXP לא נכבה (P3 - 400MH) ואני כמעט בטוח שזה בגלל הדרייברים של ה SB LIVE שמותקן עליו (אני זוכר שהדרייברים ל2000 ביטלו את האופציה לHIBERNATE כך שזה לא יפתיע אותי אם הכרטיס הנ"ל הוא האשם). יש מצב שזו הבעיה? ואם כן, יש פיתרון קסם?
- 

- 7 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

המחשב שלי השתגע מסתבר שמס' תקלות ארעו בבת אחת, ולא ידוע לי כיצד לפתור אותן. (אחת הסברות שלי, היא שבעת ניקוי ה"קוקיס" ניקיתי גם קבצים לא זמניים בטעות). בכל אופן, זה נראה כך בינתיים: * גודל הפונט בתפוז משתנה לי כל הזמן, גם אחרי שכיוונתי מחדש את הגודל הרצוי. בכל לחיצה על ריפרש הוא עשוי להשתנות. * בקריאת טקסטים אחדים חלקי שורות (דווקא בצד) נעלמות.מילים עולות זו על זו. * אין יכולת להיכנס לצ'אט (משום סוג). מישהו יכול ומוכן להדריך אותי מה לעשות? יש לי מערכת XP
- 

- 0 תגובות
 - 535 צפיות

- 

- 

זה קורה כשאני מפעיל את המחשב מיד לאחר כיבוי יש לי גם בעיה של כיבוי בxp . המחשב לא נכבה נשאר תקוע על "מבצעת כיבוי" (ניסיתי כמה אפשרויות אבל לא הצלחתי ללדסר את זה) האם יש קשר?
- 

- 6 תגובות
 - 647 צפיות

- 

- 

תמצתי את השאלה בכותרת... המחשב בן שנה (לא שלי XP 2500+ 512MB) עם כרטיס מסך 6600 AGP שנקנה לפני שבועיים. שבוע שלם הכל עבד חלק. פתאום התחילו פריזים (מסך קופא) באקראיות, כולל בדסקטופ או סתם בלי עומס. לקחתי את הכרטיס למחשב שלי (אחר) לבדיקה והוא עבד אצלי כמה ימים בלי בעיה. במחשב הבעייתי הותקן GF2 MX400 למשך אותם ימים ולא היו תקיעות. הייתי בטוח שזה הספק הג'נרי שהיה שם... אז קניתי היום FSP 350W חדש! אחרי שהתקנתי את הספק החדש והחזרתי הכל למקום - לא עברו 30 שניות מההדלקה של המחשב - ושוב קפאון!! והתקיעות/קפיאות נמשכות רנדומלית אחרי כמה דקות עבודה בממוצע. מה זה יכול להיות? אולי בעיית תוכנה? (נראה לי לא קשור פריזים לתוכנה).
- 

- 6 תגובות
 - 730 צפיות

- 

- 

המחשב כל הזמן נתקע זאת אומרת קופא ושום דבר לא עוזר מלבד ריסטרט רציתי לשאול איך אני יכול לאתר שריטה בדיסק הקשיח? ז"א איך אני יכול לדעת אם הוא נשרט??
- 

- 2 תגובות
 - 627 צפיות

- 

- 

יש לי את הלוח הזה:Octek Rhino P4X266A-A4P ויש לי בשבילו עדכון ביוס איך אני מעדכן את הביוס שלו?
- 

- 3 תגובות
 - 609 צפיות

- 

- 

שלום, המחשב לא עולה, כאשר מדליקים אותו הוא משמיע צפוצים (לא עולים ויורדים) וכאשר הסתכלתי ליד המעבד אני מבחין כי הקבלים יש עליהם מעין אבקה אפורה ולכן אני כמעט בטוח שהלך הלוח אם. (מצורף תמונה) http://uploads.upng.co.il/e410ef52d6.jpg האם לפי דעתכם הלוח האם הלך? זה נראה כמו התפוצצות של הקבלים...
- 

- 3 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

שלום, קניתי מסך כדי לחבר לנייד, אבל יש איזו בעיה בחיבור. הדבר היחיד שעובד הוא מ hdmi במסך ל hdmi במחשב, וגם זה לא עובד הכי חלק. לפעמים לא רואים כלום, לפעמים התמונה נעלמת לרגגע ואז חוזרת. מ miniDP ל hdmi במחשב זה בכלל לא עובד, וגם לא הצלחתי להתחבר למסך ישן עם ממיר של hdmi to vga. אני לא יודע איך זה אמור להראות, אבל אני חושב שיש שם משהו שבור בשקע. צירפתי תמונות, אני מקווה שרואים כמו שצריך. מישהו יודע אם זאת באמת הבעיה? יש איזו דרך לתקן את זה (לפחות איזה משהו זמני)? אמנם יש לי אחריות, ומתישהו אני אתן את זה לתיקון, אבל כרגע הלימודים עמוסים ואני לא יכול להיפרד ממנו ל"עד שלושה שבועות"(!!!). תודה.
- 

- 0 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

תראו זה כל הסיפור של הקנייה ועד וסופה אתמול קניתי מחשב נייד חדש דגם LG LM50a מחשב שהשווי שלו הוא 8970 ש''ח קניתי ב 6000 מהספקית כאשר קניתי היה לי מוזר המחיר אמרתי וואלה עיסקה מצויינת עשיתי כאן בכל זאת יש כאן 3000 ש''ח הנחה... טוב אני מגיע הבית שמח מבסוט אני מדליק את המחשב על ידי החשמל פתאום אני רואה נקודות קטנות קטנות קטנות בצע אפור נאמר על רקע לבן לא משו שאני חושב שקשור ליקסל שרוף אלא כתמים כאלה ממש ממש קטנים אפורים שנראים קצבעוניים על המסך שבקשי נראים לעין בכל מקרה לא יחסתי חשיבות חשבתי ככה המחשבים האלה כי בכל זאת המסך דק מאוד וכל המחשב עצמו דק מאוד וקטן מאוד טוב בקיצר שאלתי כאן בעלים עם מחשב LG לא בהכרח מאותו הדגם הם אמרו שהם לא רואים כלום ויש להם מסך חלק בכל מקרה החל…
- 

- 0 תגובות
 - 645 צפיות

- 

- 

הכל התחיל בכך שהמחשב נתקע בעליה עקב מסך כחול. ניסיתי להתקין מחדש ושוב מסך כחול בהתקנה. קניתי HD חדש התקנתי עליו מ"ה ואז ממנו עשיתי checkds /f לדיסק התקול. זה עזר ועכשיו מערכת ההפעלה מהדיסק הישן עולה. כרגע יש לי 3 מוצרי SATA (שני HD וכונן DVD) ורק שתי כניסות במחשב. האם יש משהו שאני יכול לעשות בקשר לזה? חוצמיזה חשבתי אולי ליצור IMAGE של הדיסק הישן של 80 GB לתוך הדיסק החדש שהוא 250 GB. ואז להעיף פשוט את הישן. איך עושים את זה? אשמח לעזרה תודה
- 

- 4 תגובות
 - 972 צפיות

- 

- 

דודה שלי קנתה מחשב מאיבורי =\ אוקי עכשיו היא ביקשה ממני להתקין לה ווינדוס.. כאשר באתי להתקין לה את הווינדוס יצא לי הודעה כי הוא לא מזהה את ההרד דיסק... יצאתי מהתקנה ונכנסתי לביוס. שם הרד דיסק בכלל לא מזוהה.. עכשיו אני צריך עזרה בלדעת איך לזהות את ההרד דיסק אם מישהו יכול לעזור? והינה המפרט של החלקים. הדסק הקשיח הוא דגם 80G 8MB SASTA והדגם של הלוח הם הוא ASUS P5RD1-VM . דפדפתי לי באינטרנט והבנתי שצריך להתקין משהו עם דיסקט משהו כזה ... אבל לא הכי הבנתי לא מצאתי ממש הודעה שיש הסבר מובן וגם זה לא היה לאותו סוג לוח אם. תודה מראש לעוזרים.
- 

- 8 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

יש לי מחשב פנטיום 4 ווינדוס אקס פי באנגלית עשיתי פירמוט למחשב ועכשיו אין לי סאונד במחשב. הורדתי את הדריבר של הכרטיס קול קוראים לו SoundMax ופעם הורדתי את הדריבר והוא עבד לי . משום מה עכשיו הוא לא מגיב ולאחר שהוא מסים להתקין הוא רושם לי... DRIVER NOT FOUND! REBOOT YOUR SYSTEM AND RUN THIS SETOP AGAIN אני הולך ל SYSTEM אל אין לי מושג מה אני עושה שם.. בבקשה תעזרו לי להוריד ולתקן את המצב כדיי שיהי לי קול במחשב כי זה קשה בלי סאונד. המון המון המון תודה
- 

- 1 תגובה
 - 539 צפיות

- 

- 

כשאני מפעיל אתהמחשב ולוחץ על F5 לSafe Mode אז המחשב מדליק את עצמו מחדש ולא עולה במצב בטוח, והוא נותן לי להפעיל את המחשב רק במצב רגיל . בעיה שניה : ב"כלים" ----> "אפשרויות תיקיה" -----> "תצוגה" בגלילה למטה , אני לא מוצא את האפשרויות של : "הסתר/הראה קבצים מוסתרים" , זה לא נמצא שם וזה היה . מה הסיבה יכולה להיות בבעיות הללו ?
- 

- 4 תגובות
 - 620 צפיות

- 

- 

יש לי מחשב בבית שפירקתי אותו כי רציתי לעשות איזה משהו,ועכשיו אני לא זוכר איך לחבר את זה חזרה נשארו לי רק החוטים הצבעונים הקטנים של הHD PWR,RESET,MSBB ואני לא יודע בדיוק לאן לחבר אותם זה אמור להיות ב FRONT PANEL איפשהו לא? הלוח אם הוא של אינטל אם דגם FW82801BA תודה רבה לעוזרים!
- 

- 5 תגובות
 - 749 צפיות

-