עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by cooper,

ניתקלתי בתופעה מאד מוזרה לפני מספר חודשים שבעת הפעלת המחשב נשמע רעש של נקישה כאילו שכיביתי אותו.והכל ניתקע ולא זז תופעה זו חזרה על עצמה בריסטרט. רק לאחר כיבוי מלא המחשב עולה כמו שצריך ..וזה קרה לאחר שהתקנתי צורב DVD הסרתי אותו והתופעה לא נעלמה .רק לאחר פירמוט זה הסתדר ולאחר מספר שבועות חזר ..החלפתי כ.מסך וחשבתי שהבעיה נפטרה אבל זה חזר שוב ..לצערי אני לא מצליח להבין מאיזה חומרה זה קורה..גם בדקתי את הארדיסק..ולא נמצא בעיה שם...אם מישהו יודע ו/או נתקל בבעיה זו אשמח אם יוכל לעזור תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  2. זה ממש מדאיג אותי. היום אני חוזר הביתה ומגלה שהמחשב שלי דולק. אני גם מגלה שהמסך דלוק אך חסרה תמונה, וכמובן תזוזות עכבר והקשה על המקלדת לא עוזרים. אני לוחץ על הכפתור של הריסטרט וזה לא עושה כלום. אני מכבה את המחשב ע"י לחיצה של שש שניות על כפתור ההדלקה, והמחשב נכבה. איך שאני עוזב את הכפתור הוא נדלק מחדש לבד. רק אחרי מספר כיבויים כאלו או הפסקת זרם החשמל (הוצאת התקע או כיבוי הספק) אני מצליח להשכיב את המחשב לישון. המסך תקין לגמרי, אני חושב. יש עליו הודעות POWER, דיגיטל אנלוג וכו' אז הוא לא נשרף. החיבורים יושבים בסדר גמור, ואין ריח של משהו שרוף בחדר או ליד המחשב - הדלת גם הייתה סגורה כל היום וכל הלילה אז אם התפשט ריח שרוף כלשהו הייתי מרגיש אותו. ניסיתי הכל - לחבר מחדש, להוציא ול…

3. Started by dingo,

שלומלום לכולם יש לי לוח אם GIGABYTE K8NF9 ואני משתמש בכרטיס רשת שלו O.B אז ככה הבעיה שבאופן אקראי מפסיק האניטרנט לעבוד והדרך היחידה בשביל להחזיר אותו זה לכבות את המחשב ולנתק את הספק מהחשמל. האינטרנט שיש לי זה רשת של סיבים אופטים שיש לנו בקיבוץ יש לי שני מחשבים ורק לאחד מהם יש את הבעיה הזאת אשמח לתגובת

• 13 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by Vissor,

שלום לכולם, שאלה לי אליכם,אני טכנאי מחשבים ונתקלתי בבעיה מוזרה,אולי למישהו פה תמצא תשובה או פתרון. אז ככה הרכבתי מחשב חדש ללקוח, מפרט: duel core e5800 msi g41M p21 DDR3 samsung 500gb gt 430 ddr3 2GB כל השאר לא רלוונטי. ו שתי סטיקים של g.skill ddr3 1333 f3 2GB הבעיה היא כזאת, כאשר יש 2 סטיקים על הלוח אם המחשב מנסה לעלות, ואחרי 3-5 שניות נכבה,ונדלק לאחר 2 שניות שוב...וכך הלאה. כאשר יש סטיק אחד של 2GB או אפילו 4GB!! המחשב עולה בסדר גמור!,וכאשר אני שם 2 סטיקים של 4GB כל אחד המחשב עולה אבל מזהה רק 4 גיגה בביוס ובווינדוס. החלפתי כבר בין המקומות של הסטיקים,החלפתי לסטיקים אחרים גם,החלפיתי אפילו לוח אם לבדוק... הבעיה לא נפתרה. ניסיתי לשנות כמה פרמטרים בביוס אבל זה לא עזר. אשמח לק…

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by stingeR-,

יש ברשותי לוח ASUS P4S800-MX תקין/לא תקין, מה זה לא תקין אתם שואלים? לפי מצבי רוח הלוח מחליט להידלק ו/או לא להידלק... שללתי כי מדובר בקצר מכיוון שאני מנסה להפעיל אותו מחוץ למארז ערום. שללתי נזק פיזי - כל הכבלים וההלחמות במקום ונראים בסדר... למי בכלל חשב לשאול - כן, איפסתי את הביוס, וכן ניסיתי גם את הכרטיס מסך OB וגם כרטיס חיצוני. מה שהכי מוזר זה מתי שהלוח עובד הכל נראה תקין לחלוטין.. אפילו הצלחתי להתקין עליו WIN7 כשהוא עבד.. וגם לעשות קצת אוברקלוק... כמובן אבל שאי אפשר להביא לבנאדם ככה מחשב ואני רוצה לשאול בעצתכם.. האם לקבוע את מותו.. או שיש עוד מה לעשות בנידון?<

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  6. Started by Hotline Miami,

שלום לכולם.. יש לי מחשב נייד דגם ASUS N75SL.. בזמן האחרון יש לו בעיה מוזרה.אני צופה הרבה בסרטונים ביוטיוב,מדי פעם הסרטונים פשוט נתקעים לי.אני לא מדבר על תקיעה של כמה שניות אני מדבר על תקיעה של דקות ארוכות שתוקעות לא רק את היוטיוב אלא את כל המחשב.הכל קופא,מערכת ההפעלה לא מגיבה(8.1)כמו שאמרתי לדקות ארוכות והרבה פעמים גם צריך לעשות ריסטרט.למחשב. מה שמוזר בבעיה הזאת שזה קורה רק בדפדפן כרום.בIE ופיירפוקס זה לא קורה.עשיתי הסרה והתקנה מחדש לכל מה שקשור לפלאש במערכת הפעלה.מחקתי את כל ההיסטוריה והקוקיס עם CCleaner.עשיתי סריקה מלאה ב superantispyware וגם Malwarebytes,לא נמצאו שום מזיקים.לבסוף הסרתי את הכרום התקנתי מחדש הבעיה עדיין קיימת. Fuck That אמרתי ופירמטתי את המחשב.נחשו מה? ה…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני ממש יכול לסכם את זה בכמה מילים. כשאני מדליק את המחשב יש לי כמות מסויימת של מקום פנוי בכונן מסויים ואחרי כמה שעות הוא יורד ל-0!! וכל זה בלי שאני מוריד דברים או מתקין וכו' וכו'. מישהו יכול להציע לי מה לעשות? למישהו יש בכלל מושג מדוע זה קורה ובמה מדובר? תודה מראש..

• 11 תגובות
    • 750 צפיות
  8. יש לי כרטיס gigabyte geforce gtx 970 g1 gaming וידאו מכל סוג שהוא, כולל סרטונים בתוך משחקים, אחרי כדקה מתחיל לקרטע וכשאני מזיז את העכבר הוא חוזר לעבוד כרגיל, חוץ מזה הכל פועל מצוין, ייתכן שזה התחיל כשעדכנתי דרייבר, אני לא בטוח, בכל אופן ניסיתי להחליף כמה דרייברים ולא עזר, התקנתי מערכת הפעלה חדשה (WIN10) וברגע שעדכנתי דרייבר התופעה חוזרת, רק כשאני בוחר את הדרייבר הבסיסי הגנרי של ווינדוס הוידאו פועל בסדר, אבל לא ניתן לשחק כראוי. עדכנתי חבילת קודאקים, ניסיתי בנגנים ובפורמטים שונים, בדקתי הגדרות שומר מסך וצריכת חשמל וכלום לא עזר. בעיה נוספת החלה כשהוצאתי את הכרטיס ממקומו והחזרתי, חלק מיציאות הSATA הפסיקו לזהות את ההתקנים, מדובר בהתקן מאוחד של 2 טורי יציא…

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  9. Started by etelsh4,

אני רואה סרטון ביוטיוב (המקרה קרה לי פעמיים היום) או סרטון נגיד באתר Sport 5 והמסך נהיה ירוך עד שהסאונד מתחיל להיתקע ונשאר על אותו הדבר כמו רעש תקוע ואז המערכת מגיעה לי לכאן: מה זה הדבר הזה? מה אני צריך לעשות כדי לפתור את זה? המחשב חדש לגמרי וכבר מלא בעיות.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  10. אוקי התחיל החורף ושמתי לב שהמחשב באמצע החיים בום עושה ריסט לא יודע מאיפה זה בא אחרי זה עובד כמה שעות ועוד פעם ריסט ואז שמתי לב כשה המזגן דולק אז זה קורה לו עשיתי ניסוי ובם זאת הבעיה אבל השאלה ממזה זה נובע למה????

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  11. Started by Decktor,

שלום לכולם המחשב של אמא שלי פיתח בעיה מוזרה המסך התחיל להפוך לכחול בצורה מוגזמת לגמרי הייתי בטוח שזה המסך (זה המסך שקניתי יחד עם ה SX 20 Mhz 386 שקנו לי ליום הולדת 12) אז החלפתי אותו למסך 17" מהמחשב השני שלי הכל עבד פרפקט כמה חודשים עד עכשיו שפתאום הכל נהיה צהוב בצורה מוגזמת מה שכן לפני שבוע שמתי את המסך הישן על מחשב אחר והוא עובד מעולה בקיצור יש לנו Celeron 300A עAti 3D Rage Pro (atir3) o (מישהוא יכול לאמר לי מה זה ה ATIR) שכנראה הכרטיס מסך שלו הלך מה שרציתי זה לוודא שזה לא יכול להיות משהו אחר כדי לא להוציא סתם ככה כסף על כרטיס מסך חדש ואז לגלות שזה לא הבעייה תודה מראש דקטור

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by GENERAL,

קניתי מחשב DUAL CURE 3.8 AMD עם לוח ASUS A8N-SLI Premium עם ספק 400V של temberlake מסך של SAMSUNG 710T חיברתי למחשב UPS http://www.shopy.co.il/groupsales/1410 קרה לי כבר פעמים מאז שחיברתי את המחשב והמסך ,שלאחר שאני מדליק את המחשב לאחר כחצי-שעה או יותר הוא מפעיל את המחשב אך הכונן של ה DVD נפתח ונסגר - לדעתי לא מגיע חשמל בכלל ללוח ולאחר שאני מכבה ומדליק שוב הבעיה נפסקת לא נתקלתי בבעיה הזאת בעבר.... אולי מומלץ לחבר את המחשב בלי המסך ל UPS אולי אני לא יודע החשמל לא מספיק לשניהם...? מבחינת ה VOLT יכול להיות שה UPS לא תקין? ממש מוזר , אשמח לקבל תשובה בהקדם ההאפשרי

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  13. שלום לכולם ....מאז שהתקנתי את הויסטה בפעם האחרונה יש לי בעיה מוזרה שהמחשב מתחיל להתקע כזה בקטנות כאשר אני שומע מוזיקה למשל ועושה משהו באינטרנט ,בדרך כלל אף פעם לא היה לי דבר כזה ,הנ"ק כאן היא על זה שזה לא קורה אחרי ההפעלה של המחשב אלה אחרי כמה שעות שהוא עובד וכאשר אין בו שימוש כלום דלוק ולא עושה כלום למשל אחרי לילה שהוא היה דלוק ואף אחד לא נגע בו ,רק אז ,אחרי ריסטרט הכל עובר . עכשיו שמתי לב לעוד משהו מוזר שלזכרוני לא תקין אולי אני טועה , ב windows task manager באופציה של הביצועים בתפריט של הזכרון יש TOTAL CASHED FREE אז ב TOTAL יש לי 2000 גיגה ב CASHED 1400 ובפנוי כלום ....זה הגיוני ?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  14. מחשב חדש (ENERMAX MODU82+ 425W) עם לוח אם ישן (P35) שנכבה כל פעם שנוגעים בו- למשל אני מכניס USB בצורה רגילה - בום נכבה... לעומת זאת אם אני מכניס USB מהכניסה הקדמית הכל בסדר... נגיד אני מכניס מחבר של העכבר או המקלדת (PS2) בום נכבה. עכשיו הבעיה המרכזית היא - שיש לו מעין מנגנון השהייה לדבר הזה יהיה מה שיהיה.... זתומרת אני מכניס מוציא תכבל של החשמל 30 פעם לוחץ על הכפתור של הPOWER 200 פעם, מנסה לקצר בPOWER SWITCH של הלוח אם עם מברג לוחץ ריסט מכבה מדליק את הספק בכפתור שלו 200 אלף פעם לוחץץ לוחץ וכלום לא מגיב. עד ש- אני מוציא את הכבל חשמל החוצה לאיזה 10-20 דקות מחזיר אותו והופס איזה קסם זה פועל! WTF IS GOING ON OVER HERE?!?!!??!? הסבר רציונאלי לתופעה המרגיזה הזאת!?

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by ot,

המערכת הותקנה מחדש ולאחר כל העדכונים מהרשת. לאחר כשבוע עבודה, פתאום סתם כך, ללא התראה מוקדמת נעלם הקול ובמקומו רמקול המערכת (היושב במארז) לקח פיקוד. המוזר הוא, המערכת מזהה את הכרטיס ומתקינה את הדרייברים אוטומטית. אין בעיות של התנגשויות (בכל אופן, על פניו לא נראה כך), כנ"ל בהתקנת הדיסק המקורי של הדרייבר (כולל התקנת התוכנות). בכל שימוש מצד המערכת או תוכנה אחרת בכרטיס הקול מתקבלת הודעה שלא קיימת חומרת אודיו! בהגדרות Sound and Audio Devices תחת הלשוניות Volume, Audio, Voice, הכל מופיע באפור, כלומר לא פעיל תוך ציון בכולם שלא קיים התקן רלבטני. לעומת זאת בלשונית Hardware כל ההתקנים מופיעים כאילו הכל בסדר. (טוב נו.. זה נלקח ממנהל ההתקנים וגם שם הכל נראה בסדר) הורד…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by puNani,

אז ככה, ישל י WINXP PRO עם ה SP1. (המפרט שלי בחתימה). אתמול בערב, בזמן ששמעתי שירים בווינאמפ, נכנסתי לעורך הTURBO PASCAL כדי לפתור תרגיל לשיעורי הבית. שמתי לב שהמחשב חושב המון בזמן שהייתי בתוכנה (דבר שמעולם לא קרה משום שהעורך הוא עורך DOS שאינו דורש זכרון כמעט). לאחר כמה דקות, המסך שלי נכנס לSTANDBY MODE ולא יכולתי לראות כלום, אך המוזיקה מהווינאמפ עוד המשיכה לנגן וכפתורי ה NUM LOCK, CAPS LOCK עבדו, מה שהעיד על כך שהמחשב לא נתקע... לאחר כמה נסיונות לסדר את המצב (הזזת העכבר, לחיצה על כפתור השמש במקלדת, שאמרו להוציא מSTANDBY MODE וכו') פשוט לחצתי על כפתור הRESET. המחשב איתחל בלי בעיה ונראה כי WINDOWS עולה. אך ברגע שהמחשב היה אמור להראות את WINDOWS, המסך שוב נכנס לSTANDBY MO…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by maor6,

שלום... יש לי בעיה אני לוחץ על תמונה שיש לי במחשב והיא לא עולה לי, אני לוחץ על תמונה אחרת וגם היא לא עולה לי אז אני עושה הפעלה מחדש למחשב ואני חושב שזה יפתור לי את הבעיה אבל זה לא עוזר ושאני לוחת על התמונה כמה פעמים לא עולה לי שום הודעת שגיאה כלום פשוט לא רוצה לעלות התמונה בעיה מוזרה מאוד שאף פעם לא קרתה לי בעבר. מה יכול להיות הבעיה אנה בבקשה תעזרו לי?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by tamir950,

לילה טוב, במחשב העבודה שלי יש 1GB זיכרון ראשי, החלטתי להוסיף לו עוד 1GB, ורכשתי היום זיכרון נוסף. חיברתי את כרטיס הזיכרון, והדלקתי את המחשב ויש בעיה מוזרה. 1. הוא מזהה רק 1GB ולא 2GB 2. לא מספיק שהוא לא מזהה עכשיו גם המחשב לא נותן לי להיכנס למערכת ההפעלה, הוא עובר את שלב הPOST, ונתקע בשלב הBOOT, הוא רושם לי: reboot and select proper boot device. or insert boot media in selected boot device and press a key/ גם לאחר שהוצאתי בחזרה את כרטיס הזיכרון הנוסף, ובעצם החזרתי את המצב לקדמותו שעבד מצויין, הוא מראה לי את אותו ההודאה. אודה לעזרה. תודה מראש

19. Started by zahi122,

שלום יש לי לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 שיש לו שתי חיבורים לכרטיס מסך אחד 4X ואחד 16X הבעיה שאני מחבר ל 16X וצופה באתרים של סרטונים למשל יוטוב במסך מלא(הרוב ב HD) הוינדוס מקרטע ממש וחייבים לעשות ריסט. זה קורה לי גם בפתיחה של המשחק DRIFT 2 (כנראה שגם משתמש בפלאש) אני חייב להדגיש שאני צופה במסך מלא בסרט על המחשב HD לא נתקע ושאני משתמש בסלוט של ה 4X לא נתקע! ניסיתי פורמט ניסיתי להסיר ולעדכן את הפלאש שום דבר לא עוזר כרטיס מסך HD4850 וינדוס 7 בבקשה חייב עזרה !

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  20. Started by blueman1,

יש לי מערכת שכוללת e6400 p5b deluxe xt1950 pro 512 667mhz * 2 ספק 520w לפעמים כשאני מריץ איזה תוכנה כבדה על המחשב או משחק כבד אז המחשב פתאום עובד ממש לאט שלא ניתן לסבול את זה השאלה שלי ממה זה יכול להיות המחשב ממש חדש עדיין אפילו לא ניצלתי רבע ממה שהוא יכול לתת אני מאמין יש לו 1 גיגה זיכרון ככה שלא אמורה להיות בעיה יכול להיות שהספק כוח לא מספיק למערכת כזאת?

• 12 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by jorgito,

שלום! לפני חודש בערך היתה לי איזו בעיה לא מובנת עם ההרדיסק שזה נראה כאילו יש BAD SECTORS אבל בסופו של דבר לא היה כלום... עכשיו פתאום משומקום אחרי שלא היו שום בעיות בשבועות האחרונים המערכת נתקעה ואז לא הצליחה לעלות, ובפעם הבאה שעשיתי RESET זה עשה DISK READ ERROR ולא נתן למע' הפעלה להתחיל לטעון בכלל - ניתקתי וחיברתי מחדש את ההרדיסק ופתאום הכל עובד חלק כרגיל... יש למישהו מושג מה הבעיה (אם יש) ואיזה בדיקות כדאי לי לעשות על מנת למצוא תקלות?

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  22. שלום. יש לי קטע בסך שאם מוצגת בו תמונה או אתר או כל דבר אחר שמכיל צבעי שחור פתאום צצות עליו נקודות לבנות... צירפתי שני תמונות, בשניהן צילמתי מסך של אתר מסויים והדבקתי בצייר.. כשהתמונה נמצאת בצד הימני יותר הכל תקין אבל בתמונה 2 כשהתמונה בצד השמאלי יותר בתאום צצות נקודות לבנות... המחשב חדש יחסית מספטמבר.. נקי לגמרי מוירוסים וכו'.. דרייברים הכי עדכניים...

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by Jexsu,

שלום, לפני כמה זמן התחיל לי בעיה מאוד מעצבנת במחשב. כל פעם שאני רואה סירטון ביוטוב או סתם במדיה יש פרייזים כל כמה שניות וזה ממש מעצבן. זה קורה גם בטעינות של משחקים ובתפריטים(אבל משום מה בזמן שאני משחק אין פרייזים). עכשיו גיליתי שאם אני מזיז את העכבר כל הזמן או מספים תמקלדת אין פרייזים ... ניסיתי לסרוק וירוסים וזה לא מצא. חשבתי שאולי הבעיה בדרייבר של הכרטיס מסך אבל עדכתי אותו והבעיה לא נפתרה.. תודה לעוזרים,חג שמח

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by eladrevach,

אז ככה... יש לי את המחשב שבצד מלפני שנה לפני איזה 8 חודשים קניתי את הgtx460 הראשון ולפני 4 חודשים הוספתי לו עוד אחד המהירויות שעון שלהם שונות אז השלמתי את שניהם ל850 בליבה ו2000 בזיכרונות עד לפני כמה ימים הכל עבד פיקס... פתאום המסך נכבה ונדלק וכל מיני דברים מוזרים כאלה כי המהירויות שעון חוזרים אחורה עכשיו בדקתי ושיניתי ועשיתי הכל עדיין אותה בעיה ואז ראיתי שיש לי וירוס אמרתי אולי הוא גרם לזה בלה בלה פירמטתי הכל מחדש וזה אני בא לשנות את המהירויות שעון הכל טוב ויפה מריץ דוגמא 3dmark שוב המהירויות שעון חוזרות אחורה ובגלל שזה sli אז מתחיל ארטיפיקים כי המהירויות שעון שונות ברמה משמעותית אני מתחנן לפתרון עזרה... משהו אולי איזו תוכנה אחרת לאוברקלוק לא יודע. נ.ב: משהו שחשבתי עליו …

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by Player3,

אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר עכשיו הדפדפן והסקייפ עובד אבל משחקים לא עובדים למשל GUNZ / LEAGUE OF LEGENDS פשוט לא מתחברים לסרבר - could not connect to the server שגיאות כאלה עכשיו היה לי NORTON ANTIVIRUS על המחשב ומחקתי אותו וגם ה-FIREWALL מכובה איך אפשר לפתור את זה?

• 11 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.