עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ovid,

חזרתי אתמול הביתה, הדלקתי את המחשב, שמתי שירים במדיה פלייר, לא הספקתי לשמוע אפילו חצי שיר פתאום אני שומע שזה הפסיק לנגן, אני נכנס לחדר ואני רואה שהמסך לא מראה כלום, הוא מראה את הנורית הכתומה כאילו המחשב לא דולק, אבל המחשב עצמו דולק. חשבתי אולי זה בגלל שלא ניקייתי אותו איזה שנה מאבק אז ניקיתי וזה לא עזר. הוצאתי אחד מהזיכרונות (עובדים בdual channel) לא עזר. מה זה יכול להיות? איך אפשר לבדוק? תודה.

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  2. Started by שמואל,

שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון... יש לי שאלה/בעיה...פעם, כאשר הייתי פותח האקספלורר היה ניפתח לי דף הבית, ואז כאשר הייתי פותח "TAB" נוסף, היה ניפתח לי חלון ב "TAB" החדש עם ריבועים של האתרים האחרונים שהייתי בהם והייתי בוחר את האתר שאני רוצה או רושם כתובת חדשה בשורת הכתובת, לא יודע מה קרה שפתאום כאשר אני פותח "TAB" חדש הוא פותח את אתר הבית שלי שוב...איך אני יכול להחזיר את ההגדרה שיפתחו לי הריבועים? אני מקווה שהבנתם את כוונתי... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  3. שלום וברכה קניתי מחשב חדש, I3, זיכרון 4 גיגה, כרטיס מסך GT630 המחשב שלי מחובר ישירות לטלויזיה FULL HD באמצעות כבל HDMI (הטלויזיה חכמה, תומכת גם תלת מימד, דגם של סמסונג ES6200) שמתי רזולוציה מומלצת של FULL HD 1080\1920 הבעיה היא שהסמלים של שולחן עבודה הם קטנים, יש לציין כי התצוגה מבחינת גודל יושבת בול על המסך הטלויזיה ולא חתוכה או משהו. נכנסתי להגדרות של הווינדוס "הגדל או הקטן פריטים" והברירת מחדל היתה "קטן יותר" שיניתי את זה ל "גדול יותר" (150 אחוז) וראיתי שיפור, רציתי להגדיל יותר ולא היה אפשרות בווינדוס אבל אני רוצה שהסמלים יהיו גדולים יותר מבלי לשנות את הרזולוציה האם זה אפשרי? מה אתם ממליצים לעשות? כי אני יושב 3 מטר מהטלויזיה וזה מציק. ואני רוצה שכל התיקיות שאני נכנס אל…

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  4. המסך לפתע הפך לחשוך מאוד למצב כזה שהייתי צריך להתאמץ ולראות שאכן הוא מציג תמונה. יש לציין כי כשאני מכבה את המחשב ומדליק, התמונה בהירה למשך דקה-שתיים וחוזרת להיות חשוכה.

• 22 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. לאחר הפעלה מחדש של המחשב/כיבוי כל פעם צריך להחזיר את ה v למקום. הבנתי מקריאה ברשת שזה יכול להיות התנגשות בין ההגדרות של ה razer deathadder לבין ההגדרה של ה windows אבל אני לא מבין איפה פה ההתנגשות?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by saarxee,

שלום לכם. אמש ניקיתי את החדר שלי והעברתי גם סמרטוט יבש על מארז המחשב בכדי לנקות את האבק, בנוסף, ניתקתי את החיבורים מאחור (BACKPANEL) כגון עכבר ומקלדת בכדי לנקות אותם ואז חיברתי חזרה, לא ניקיתי את פנים המחשב. היום כשהדלקתי את המחשב הוא נדלק כרגיל ופתאום השמיע רעש חזק ומוזר לכמה שניות (זה לא קרה אף פעם), ואז הוא עלה כרגיל אך המסך לא נדלק, ניסיתי להדק את חיבור ה-VGA לכרטיס המסך ועדיין לא עבד.. ניסיתי לחבר אותו למובנה ואז המסך כן נדלק, האם כרטיס המסך נשרף? המאווררים שלו כן מסתובבים.. כיביתי שוב את המחשב וכשהדלקתי שוב, הרעש לא הופיע, למה זה לא עובד? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי לוח מעט ישן Gigabyte K8NF-9RH כמדומני עד לאחרונה היו בו 4 זיכרונות של 512 והמחשב זיהה יפה 2 ג'יגה התחילו קריסות מוזרות, הוצאתי את הזכרונות כדי לוודא, ואז הוא התחיל פתאום לצפצף כשהזכרונות הוכנסו, כאילו הוא לא הצליח לעבוד איתם לפני כמה דקות. (כמובן כל ההוצאות וההכנסות בוצעו כשהמחשב כבוי ומנותק). בודדתי את הבעיה שיש סלוט אחד שבו סיכויי העבודה טובים יותר עם הזכרונות, בעוד שיש סלוט בו לפעמים הוא פשוט מתעלם מהזיכרון שהוכנס אליו, ויש אחד בו בדרך כלל יהיה צפצוף אם יהיה בו משהו. בעקבות הגיל של הלוח אני מודע לזה שיתכן שהבעיה היא אבק, אין לי בנמצא ספריי קונטקט או ספריי לחץ אוויר, יש לי מברשת שיניים ואלכוהול 96% או בנזין רפואי שהשתמשתי פעם לניקוי קורוזיה, אך עולה השאלה, אם באמת…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Motix,

שלום לכולם. ניסיתי לחבר משהו לLINE IN במחשב ולא עבד לי. יש לי WINDOWS 8 64 BIT לוח אם של גיגהבייט (הכרטיס קול של הלוח אם), התוכנה REALTEK HD AUDIO קופצת כאשר אני מכניס את הכבל ושואלת איזה חיבור זה, אני עושה LINE IN ולא שומעים כלום. המחשב מחובר דרך כבל אופטי למערכת Z5500 LOGITECH האם זה משהו בהגדרות? מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. הנייד (dell e6400 + כרטיס מסך אינטל) התחיל לעבוד קצת לאט ואחרי כמה בדיקות גיליתי של HD יש כמה סקטורים דפוקים אבל המחשב עדיין עובד... כמה ימים אחר כך הטקסט פתאום מתחיל להשתבש וכל התכנים בתצוגה פתאום מפוקסלים, אם אני עושה ריפרש זה חוזר להיות תקין ואז פתאום שוב מפוקסל (ראו תמונת) האם יש קשר בין ה HD לתצוגה? עידכנתי ביוס ועדכנתי דרייברים של כרטיס המסך אבל הבעיה עדיין קיימת. בנוסף הרצתי גם בדיקה ל maleware ווירוסים ולא נמצא כלום.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ranger04,

שלום, לאחרונה, במסגרת עבודתי, הגעתי למצב בו אני מעוניין שתיהיה גישה למחשב שלי מכל מקום כפי שנעשה משרת. כלומר, אני למעשה צריך שהמחשב הביתי ישלי יתפקד כשרת (לשליפת מידע מDB ועוד). מה הדרך לעשות זאת?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by omer69111,

שלום לכולם, המחשב אתמול בערב החל לעשות בעיות, הכנסתי כרטיס קול (די פשוט) לסלוט אחר כי הוא לא עבד ופתאום כניסת היו אס בי של העכבר הפסיקה לעבוד, המחשב כובה ע"י הפסקת החשמל (בכפתור) ואז נדלק ונכבה כל 4 שניות בערך (לא עלה, רק נדלק ונכבה), כעת הוא נדלק אבל לא עולה, גם העבר וגם המקלדת לא נדלקים בכלל שיחקתי עם הזכרונות כמו שאמרו לי, לא עוזר.. ישר חשבתי על ספק כוח אבל יש מצב שלוח האם שלי סיים את חייו? המחשב בן 5 שנים.. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  12. Started by 2Fluffy4U,

שלום, יש לי בעיה שהמחשב לא מתעורר לאחר מצב שינה. מדובר בכניסה למצב שינה אחרי חצי שעה שממנה אין יכולת להחזיר את מערכת ההפעלה. נורות הלד של המחשב פועלות וכן המאווררים אךהמסך לא מתעורר וגם המקלדת ועכבר לא מגיבים. הבעיה קיימת אצלי זמן רב, פשוט ביטלתי את האופציה למצב שינה אך אתמול בכוונה עשיתי פירמוט מלא והתקנתי ווינדוס 8 לאחר פירוק כל הרכיבים והרכבתם מחדש ואיפוס ביוס. הבעיה עדיין קיימת. כונן מערכת ההפעלה הוא ssd crucial c400, ולדעתי כנראה מדובר בו בתור גורם לבעיה. אשמח לסיוע כיצד אפשר לפתור זאת מבלי לוותר על הכונן ואם בכלל זה אפשרי בכונני ssd... תודה

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by tmor10,

היי. חיפשתי תשובה בפורומים ולא מצאתי אז אני פותח דיון לשאלה... נכנס לי וירוס websearch שהשתלט לי על כל הדפדפנים ומאט את המחשב , גורם לדפדפנים לקרוס וכו', לא הצלחתי למצוא באינטרנט שום מדריך להסיר אותו.... א. מי יכול בבקשה לתת לי פרטים על הוירוס הזה? ב. עשיתי פורמט, ואע"פכ הוא הופיע שוב ! לא יודע איך... יכול להיות שזה בגלל שהורדתי גוגל chorme ונכנסתי למשתמש שלי, והוא שמור בהיסטוריה שם איכשהו?(הרי זה בעצם שמר את כל הנתונים שהיו לי לפני הפורמט על ה chrome)... קיצור למישהו יש מושג איך להיפתר ממנו? תודה רבה לכולם.

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  14. Started by Astronaut,

שלום חברים, לפני מספר שבועות קניתי מחשב חדש שנועד בעיקר למשחקים אך גם שיהיה חזק באופן כללי. הכל טוב ויפה ואני מרוצה מאוד מהמחשב, אך מהרגע שקיבלתי אותו שמתי לב לכך שהוא די רועש. <<המפרט של המחשב בצד לפי מירב הבנתי המארז Fractal Design define r3 אמור להיות מבודד רעש, ולא שמעתי על כך שהקירור למעבד אמור להיות רועש מידי, אז מה יכול להיות מקור הרעש? המאווררים של המארז? ואיך אני יכול למנוע דבר זה? (הרעש הוא סטטי, כלומר גם כאשר אני לא מאמץ את המעבד הרעש לדעתי חזק מידי). תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום. יש לי בעייה עם הדרייבר של המדפסת המשולבת של אימא שלי, HP Photosmart C7283: הוא מקפיץ לי הודעות שחסרים לו קבצי MSI, וכל קובץ שאני נותן לו, הן מהתקליטור והן מקובץ ההתקנה של הדרייבר שהורדתי מהאינטרנט, הוא אומר שהקובץ לא תקין. ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין מחדש מקובץ ההתקנה שהורדתי מהאינטרנט, ובעת ההתקנה, הוא נתקע כל הזמן ב-96% בשלב רישום המוצר למשך מעל ל-10 דקות, ולאחר מכן מופיעה ההודעה "שגיאה מכרעת במהלך ההתקנה" ומתייחס לקובץ hpzsetup.exe בכותרת. לאחר מספר נסיונות של הסרה והתקנה מחדש, עשיתי שחזור מערכת כדי להחזיר את המצב לקדמותו. ניסיתי להסיר את הדרייבר (הן באמצעות ה-Uninstall, הוספה/הסרה של תוכניות, וקובץ ההתקנה), ותוכנת ההסרה פשוט לא עובדת (לא קורה כלום). אז ניסית…

• 6 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. Started by SweeT_EviL,

החלפתי את ה-2 גיגה(2X1G) שהיה לי עד עכשיו ב-4 גיגה (2X2G) אלה זכרונות DDR2 800MHZ הבעיות הם שלפעמים המחשב קורס(אני חוזר למחשב ורואה אותו במסך כניסה) או כשאני עובד עם VMWARE או שהתוכנה נופלת לי או שאפליקציות/פאקגים בתוך ה-VMWARE קורסות הייתי חושב שזה אולי הזכרונות לא טובים(למרות שהם חדשים) אבל לפני כמה חודשים הביאו לי עוד שני סטיקים של 1 גיגה, הוספתי אותם למחשב ואותם דברים היו קורים.. ככה שזה גורם לי להאמין שזה לא הזכרונות שבעייתים יש לי WIN7

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  17. מדובר במחשב של סבא שרכש את המחשב הזה לפני חודשים בודדים. בזמנו ראיתי איפשהו שבגלל המעבד יש לפעמים חוסר תאימות ואולי כדאי להתקין XP. בפועל, יש על המחשב WIN7 ולא ראיתי חוסר תאימות מיוחד. אממה..הלקסמרק הענתיקה שלו, נדמה לי מדגם X5490 לא נמצאו לה דרייברים. בסופו של דבר לא זוכר מאיפה, הצלחתי למצוא אבל בפועל ההתקנה לא מתסיימת כי כשצריכים לחבר את הכבל USB וכו' זה כביכול לא "מוצא" את המדפסת. אני באמת לא יודע אם זה הדרייבר, המדפסת, המחשב או הכל ביחד. לפני שאני הולך וקונה לו מדספת חדשה אני באמת רוצה לוודא שזה לא משהו אחר שבסוף יגרום לכך שגם המדפסת החדשה תהיה בעיתית בנושא. רעיונות מישהו? נ.ב. מישהו מצא דרייבר שכזה ל-WIN7?

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  18. Started by Jviega,

אני מניח שרובכם יודעים מה זה, אני חושב שזה נקרא bluescreen of death, זה עכשיו קרה לי במחשב הנייח שלי, לא התקנתי שום דבר חדש או משהו, לא שיניתי כלום, סה"כ הייתי בסקייפ איזה כמה שעות ושחקתי במחשב, ופתאום עכשיו זה קרה, פעם ראשונה, גם מחשב חדש פחות מחודש. במחשב הנייד שלי זה קורה הרבה יותר פעמים אגב, אין לי מושג עוד פעם, לא התקנתי גם שם שום דבר חדש או שיניתי כלום. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by aviv00,

שלום לפני כמה שבועות המחשב התחיל לעשות בעיות אני נאלץ לנתק אותו מהחשמל ולרסט אותו הרבה כדי שהמסך ידלק [שאר הרכיבים עובדים לפי מה שאני שומע] ברגע שהוא נדלק הוא מתפקד בלי בעיות כמעט, משחקים עובדים טוב יש ריסטים מוזרים\תקיעות כאלו שקורים לא הרבה שגורם להתעצבן מהם [אולי יש קשר לבעייה ?] והספק טוב לא משהו סיני תודה על כל עזרה מפרט: CPU Type DualCore Intel Pentium E6300, 2800 MHz (10.5 x 267) Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-UD3L (2 PCI, 4 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) DIMM1: Kingston 4 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) 3D Accelerator ATI Radeon HD 4830 (RV770) Monitor LG W2261 (Digital) [22" LCD] …

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  20. היי חברים! רכשתי לאחרונה שני כרטיסי ATI 6950 תקינים עם ביוס כפול כזה שהופך אותם ל 6970,רכשתי היום לוח CROSSFIRE של גיגה בייט התקנתי הכול .המחשב מראה סימנים של עולה כאשר המפסקים על הביוס של ה 6970 אבל המסך לא נדלק. כאשר המפסקים על מצב ביוס מקורי 6950 המחשב עולה ועובד ואפילו משיג תוצאה של 8800 ב 3DMARK 11 לעומת 5700 עם כרטיס אחד (6970).האמת זאת פעם ראשונה שאני לא מצליח לפתור את התעלומה . כרטיס אחד של ספייר והשני של אסוס שניהם גירסא רגילה 2GB . המערכת : WIN8,מעבד I5 3450 ,ספק אנרמקס 520W שסוחב בלי בעיות גם שהמחשב מריץ CRYSIS3 עם שני הכרטיסים על 6950.דיסק חצי טרה סאטה 3 , 8GB זיכרון DDR3 מארז COOLMASTER HAF 932 לוח Gigabyte GA-H77M-D3H תודה לחושבים

• 13 תגובות
    • 6.9k צפיות
  21. Started by Sven,

שלום רב, ברשותי מחשב HP/Compaq nx7000, אני מצליח להתחבר לרשת אינטרנט אל חוטית ולגלוש ללא בעיה. הבעיה מתחילה ברגע שאני מתחיל לקרוא קומיקס באינטרנט או צופה בסרטונים ביוטיוב, בהתחלה לכאורה הכל עובד תקין, אך לאחר זמן מה מתחילים ניתוקים בתדירות הולכת וגוברת (הבעיה אינה ברשת, גם הטלפון שלי על אותה הרשת, כמו גם מחשב אחר ושם אין את הניתוקים הללו) עד שבשלב מסוים הוא מתנתק ומסרב להתחבר שוב ואז צריך לכבות ולהדליק את הוויפי או לאתחל את המחשב. אינני יודע אם הביה היא חומרתית או תוכנתית, כאשר התקנתי ווינדוס הוא זיהה את הרכיב אוטומטית כך שלא הייתי צריך להתעסק איתו. בדיוייס מנג'ר כתוב כי מדובר ב- "Intel® PRO/Wireless LAN 2100 3B Mini PCI Adapter" יש טעם לבדוק אם יש דריבר אחר? הבעיה היא חו…

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by YTZ,

מחשב עמדה ישן של IBM עם sp2 winxp שאין לי אפשרות לפרמט, לא קורא התקני dok אבל כן קורא עכברים ומקלדות, הקטע המעניין הוא שברגע שמוציאים ומכניסים את העכבר אז הוא מפסיק לעבוד עד לריסטרט... בדקתי ברג׳יסטרי שsubstor מופעל Removable storage service מופעל בביוס usb מופעל כאשר אני נכנס לstorage management הוא גם שם לא מופיע.. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, יש לי בעיה מקווה שאולי תוכלו לעזור לי: אתמול הגעתי למחשב וראיתי אותו כבוי (הוא היה דלוק יום קודם). ניסיתי להדליק את המחשב, המחשב התחיל לעלות ומייד אחרי 2 שניות כיבה את עצמו (לא ריסט, כיבוי) אח"כ ניסיתי להדליק אותו שוב והוא לא נדלק כלל. ניתקתי אותו מהחשמל חיכיתי דקה ושוב ניסיתי להדליק ושוב הוא נדלק ל- 2 שניות ונכבה (יש לציין שאין שום כיתוב על המסך) דעתי הראשונה היא שהלך הספק כוח? אבל אם הספק כוח הלך איך זה שהוא נדלק לכמה שניות לפעמים ונכבה? אין שום קבלים מנופחים על לוח האם ואין שום צפצוף בעליה. יש רעיונות? המחשב מלפני 4 וחצי שנים, מפרט: מעבד: Intel E8400 Core Dual לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון: 2X2GB DDRII מארז וספק: ANTEC SONATA III 500W כרטיס מסך: Gigabyte GT…

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  24. Started by Ben N,

אהלן אנשים. אגיד קודם שכבר בדקתי את הסטיקי לעזרה ולא הסתדרתי במיוחד עם מה להוריד ומה לעשות.. בכל אופן. היה לי ווינדוס XP על המחשב של אמא שלי, וכעת התקנתי לה ווינדוס 7. מאז ההתקנה והתקנה של שאר התוכנות והדרייברים של הלוח אם ושאר הדברים, המחשב קורס לפעמים עם מסך כחול. בדקתי את העניין קצת יותר לעומק, ומצאתי תוכנה שנקראת BlueScreenView שמציגה כל מיני פרטים מקבצי הdump. כל הקריסות נרשמו בגלל 2 קבצים: 1) halmacpi.dll 2) ntkrnlpa.exe ניסיתי להתקין את SP1 לווינדוס ומאז הוא קורס רק בגלל ה1. (יכול להיות שהSP1 טיפל בבעיה שהייתה עם ה2). בקיצור, הבנתי שהבעיה הזאת נובעת כנראה מדרייבר בעייתי ופה נתקעתי.. איך אני מזהה איזה דרייבר זה? זה באמת דרייבר בכלל? באיזה תוכנות אני יכול להיעזר לנסו…

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. Started by Tzach_n,

שאלה לי, מאז ומתמיד ביטלתי את UAC בוינדואס ויסטה וגם ב-7. לאחרונה קראתי קצת בנושא והבנתי שעדיף להשאיר את התכונה הזו פועלת כדי להמנע מפרצות אבטחה מיותרות. לפני יומיים פירמטתי את המחשב והתקנתי וינדואס חדש, כל התוכנות, דרייברים, עשיתי לי אימג' עם אקרוניס והכל טוב. ואז החזרתי את UAC. קראתי מאמר בנושא שאמר שאם מתקינים תוכנות כש-UAC מנוטרל ואז מפעילים אותו חזרה, ייתכן שתוכנות מסויימות לא יעבדו כי כש-UAC מנוטרל התוכנות מתקינות קבצים לספריות שונות מאשר כשהוא מופעל ואז כשמפעילים אותו חזרה התוכנה תחפש את הקבצים בספריות אחרות ולא תעבוד טוב. אישית לא נתקלתי בתוכנה כזו עדיין שהפסיקה לעבוד לי, השאלה היא באלו תוכנות מדובר בכלל? רוב הסיכויים שבכלל לא התקנתי תוכנה כזו על המחשב עדיין? ואם…

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים