עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by יניב קופר,

המחשב מאתחל את עצמו בפייסבוק ופוטושופ הרצתי 3dmark 11 והכל תקין המחשב לא קרס אני לא יודע מה כבר יכול להיות הבעיה. משהו חשוב ששכתי לציין קודם המסך נכבה לשתי דקות ורק אחרי זה עושה אתחול

2. Started by serialmaster,

שלום , יש לי בעיה מוזרה במחשב , כשאני מנסה לרשום משהו מופיע לי המספר-6 הרבה פעמים ולפני זה כשאני מדליק את המחשב אני שומע נקישות מוזרות. ניסתי לפרמט וזה לא עזר.

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  3. Started by Pavlik,

שלום לכם, לפני כחצי שעה, אני ישבתי ושיחקתי במחשב שלי כשפתאום הוא נכבה בפתאומיות ומאז לא נדלק יותר. לחיצה על כפתור ההפעלה לא מפעילה אותו, כך גם לחצן ההפעלה הנמצא על לוח האם עצמו. הלחצן מאיר בכחול- חשמל יש. אם אני מכבה את המפסק שעל ספק הכוח, מחכה כמה שניות מדליק ואז מנסה שוב- אותו דבר. מה שכן, שמתי לב שאחרי ניסיון הדלקה מאחד מלחצני ההפעלה , נדלקים לד ירוק וכתום ביחד וככה זה נשאר. השאלה שלי היא מה עושים עם זה? עדכון קל: קראתי בחוברת של לוח האם, שני הלדים שנשארים דולקים שייכים לזיכרונות ולגשר הצפוני כתוב בחוברת Phase Leds. משהו עם הטעינה שלהם. הוצאתי את כל הזיכרונות- אין שינוי. הוצאתי את כרטיס המסך- אין שינוי. ניתקתי את כל חיבורי החשמל של הדיסקים הקשיחים וכונן ה- SSD. לא עוזר…

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  4. Started by davidkeren,

שלום יש לי מחשב חדש נקנה לפני שבוע הכל מותקן ועובד יפה הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לצור תיקיה חדשה אני יוצר אבל לא רואה את התקיה רק שאני חוזר אחורה ועוד פעם קדימה התקיה מופיע אותו דבר גם שאני מעתיק קבצים בקיצור צריך לרענן בכדי לראות השמח לעזרה בדחיפות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by kantan1,

בזמן האחרון כמה תוכנות שאני בא להפעיל אותם עולה הודעה "תוכנה זו הפסיקה לעבוד" ושבא להתקין מחדש לא נותן לי. וב') כמה תוכנת לאחרונה שונה להם האייקון ומופיע בצד סמל של מנהל *צורף דוגמא מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by Shnig0,

שלום! כשאני מדליק את המחשב אין תמונה אבל לא ניראה לי שזה הכרטיס מסך בגלל שכל מכשירי ה-USB לא עובדים מה הבעיה? תודה!

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  7. Started by ran07,

שלום לכולם לפני שבוע ניתקע לי המחשב בלי שום יכולת לזוז גם לא דרך מנהל משימות עשיתי ריסט למחשב והמחשב לא עלה בכלל כאילו המסך לא מזהה את המחשב אבל אני שומע את הצליל כניסה למערכת ההפעלה וגם שומע את ציליל של הבועה הזה למטה שבטח כובתב איזה שגיאה שאני בא לכבות אני גם שומע צליל כיבוי אבל המחשב לא מתכבה עשיתי שוב ריסט ופעל אתמול שוב ניתקע המחשב רק שאחרי כמה נסיונות עלה עכשיו זה בטוח לא מהמסך גם לפני זה בדקתי מסך אחר גם הוצאתי את הכרטיס מסך ניקיתי אותו וניקיתי גם את כל המחשב וגם הוצאתי את הזכרון והעברתי אותו לשקע אחר גם אחרי זה פעל ושוב... אז מה פשר כל התקיעות האלה אם רכיב היה נידפק המחשב לא היה עולה בכללף או שהבעיה היתה לעיתים יותר תכופות,למה ניתקע,ולמה זה עולה אחרי מס' נסיונו…

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  8. Started by Goldlm,

שלום חבריי הפורום היקרים, לאחרונה צצה לי בעיה במחשב שאני מתקשה בפתרונה מה שקורה זה שהמחשב עובד בסדר ואז פתאום הוא נתקע...(רואים בווינדוס סמן של חשיבה של העכבר -שזז) המחשב לא מגיב כלל..הכפתור ריסטרט לא עובד וגם כפתור הכיבוי לא ואז אין לי ברירה אלא לנתק אותו מהחשמל...אחרי שאני מתנתק אותו מהחשמל הוא פשוט לא נדלק! ולכן אני נאלץ לנתק אותו מהחשמל לכ3 שעות ורק אז הוא נדלק ועכשיו כשהוא נדלק הוא פשוט נדלק ונכבה מעצמו ולא מציג כלום על המסך (יש לי לוח אם ABIT IP35) אשמח לעזרה בברכה,

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by DarkSight,

שלום לכולם, אני נתקל כבר מספר פעמים בבעיה ממש מוזרה במחשב שיש לי בבית, מדי פעם הוא פשוט "מתעייף", מה זה אומר בפועל? כל היציאות על הBOARD שלי מפסיקות לעבוד. כולל הכרטיס מסך (המסך מציג no signal), המקלדת אפילו לא מראה סימנים של חיים, כאילו אין בכלל העברת חשמל מהיציאות של ה-board. בנוסף לזה כל המאווררים של המחשב פועלים. הבעיה כל פעם נעלמת וחוזרת, האם הבעיה לדעתכם היא כישלון של המעבד?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by LiorBracha,

יוצא לי בזמן האחרון הרבה פעמים להיות על המחשב בכל מני מצבים, בתוך תוכנה, במשחק, באינטרנט, המחשב כאילו קופא, באוזניות אני שומע נגיד אם זה סאונד של המשחק אבל הוא לא ממשיך רגיל אלא סאונד רקע ולא האפקטים שיש כרגע, בנוסף המסך הופך לשחור ונכנס למצב שינה, ואני חייב לכבות ולהדליק את המחשב כדי שיחזור לפעולה. מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by rony1880r,

היי בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב עובד אבל יש רגעים שאני חוזר אליו לאחר זמן מה ואני רואה שהמסך מכובה ואני לא מצליח עם העבר או המקלדת להדליק את המסך , במסך הנורה מתחלפת לכחול אבל המסך עדיין שחור, לפניי כחודש חשבתי שזה כרטיס המסך ושלחתי אותו לTMS לבדיקה , הם אמרו לי שמצאו בו בעיה אחרת ובחליפו לי ל7970 , גם לאחר החלפת הכרטיס ראיתי שיש לי אותה הבעיה , גם היה לי מקרה שחזרתי למחשב וראיתי שאין אור אדום משתיי העכברים שלי +המקלדת , חיברתי עכבר נוסף לUSB האחר וגם ראיתי שאין ביכלל תגובה , רציתי גם לציין שבהתחלה כשחיברתי את ה7970 למחשב וניסיתי להדליק אותו לא היתה כל תגובה ולא נשמע הפוסט ביכלל, בTMS אמרו לשדרג את הביוס לחדש ולאחר זאת כן הצלחתי להפעיל את המחשב עם הכרטיס 7970 , אבל שמתי ל…

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  12. בימים האחרונים המחשב שלי החליט להשתגע. כשאני נכנס למשחק מסויים כדוגמת CS:SOURCE הוא פשוט מכבה את המסך ועושה לעצמו ריסט לאחר כ10 שניות בערך. עכשיו הוא כבר עושה את זה גם אם אני מפעיל media player או bsplayer או כל דבר אחר... הטמפ של ה CPU היא 44 של ה DIODE 51 GPU 51 אם זה חשוב הכרטיס מסך הוא radeon x850 והפרטים על המעבד: amd 64 3200+ 2 ghz 1hb ram

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  13. בעיה מוזרה במחשב החדש ברגע שאני מפעיל תוכנה כבדה הקול או השיר הופכים למקרטעים ואיטיים מאוד אולי קצת הגזמתי שאני אומר כבד אני מתכוון לקובץ בWINRAR שאני למשל מנסה לפתוח אותו אז זה קורה..ברגע שהוא סיים לחלץ אותו הצליל חוטזר לנורמל אפילו בהתקנה של תוכנה או משהו למישהו יש רעיון?? ניסיתי לעדכן דרייבר לא עזר... אולי הספק כוח? או שהלוח דפוק?

14. Started by Makso Kikos,

אהלן נתחיל בזה שהרכבתי את המחשב לבד וזה לא הפעם הראשונה שאני מרכיב מחשב עכשיו לבעיה אני חווה סוג של בעית מתח? ניתוק usb במהלך העבודה מקלדת נדלקת ונכבת עכבר והסטיק של האנטרנט האלחוטי כתוצאה מתנתק לי הקישוריות לאינטרנט כל 3 דקות מחוברים לי גם 3 כוננים חיצוניים אבל אין איתם בעיה נראת לעין

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by bsphere,

לפני יומיים קניתי מחשב והרכבתי אותו לבד. ALBATRON KM400A PRO MAINBOARD AMD ATHLON XP 2600+ BARTON KINGSTON 512MB DDR 400 MHZ המחשב עבד אתמול איזה 8 שעות בלי שום בעיה ופתאום הוא נכבה עם ציפצופים גבוה נמוך גבוה נמוך..... הדלקה מחדש של המחשב גרמה לאותם צפצופים. חיכיתי כמה דקות והמחשב נדלק, חשבתי שמדובר בחום מעבד אבל בהסתכלות בחום המעבד בביוס הוא בכלל לא היה גבוה (46 מעלות) לאחר אינסוף משחקים הגעתי למסקנה הבאה, אני יכול להדליק את המחשב, להפעיל ווינדוס, לעשות הכל, ברגע שאני עושה REBOOT המחשב מת עם אותם צפופים. אפילו אם אני נכנס לביוס ויושב ומסתכל על הטמפרטורה כמה דקות (והיא לא גבוהה, 46 זה הכי כבוה שראיתי) ברגע שאני עושה REBOOT המחשב מת. מה דפוק פה הוח או המעבד ? או שבכלל לא ע…

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by mentikor,

זאת בעיה מוזרה שיש לי אותה כבר כמה זמן משחק פרו אבולושן היה עובד לי סבבה וכמו שצריך, אבל משחק טניס היה עובד מהר, ז''א אחרי איזה שעה ככה שהמחשב דלוק, פתאום המשחק רץ מהר מידיי, במהירות שאי אפשר לשחק, וזה היה עובר רק אם הייתי מפעיל מחדש את המחשב, ואז כשהיה עובר זמן כלשהו כשהמחשב עדיין דלוק זה היה חוזר. בקיצור לא ממש הפריע לי עד עכשיו. היום החלפתי סתם ללוח אם אחר... [הבעיה נמשכת] פירמטתי את המחשב ל XP SP3, התקנתי את המשחקים היחידים שאני משחק, הטניס והPES, רק שהבעיה עכשיו הייתה ששניהם רצו מהר מידיי, ממש כאילו עשו X10, וזה רץ ממש מהר. פרמטתי שוב, הפעם ל WIN7, ואותו דבר... דרייברים הכי עדכניים של NVIDIA מהאתר שלהם, כרטיס מסך 9800GT מה זה יכול להיות יש למישהו מושג? האם זה …

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by volvo2005,

המחשב עבד כמו צריך עד לפני יומיים פתאום אני מדליק תמחשב והוא לא מעלה לי את הווינדוס כלומר איך שאני מדליק תמחשב הוא כותב לי הודעה ENTER PASSWORD עכשיו אני לא יודע על איזה קוד מדובר כי אף פעם לא עשיתי קוד למחשב.....לי נירא שמדובר כאן בקוד ביוס כי גם שאני מנסה להיכנס לביוס הוא לא נותן לי..רק אם אני יכניס את אותה סיסמא הוא יתן לי להיכנס.. .. אם מישהו יודע איך אני משחרר את הקוד הזה אני ישמח מאודד לשמוע תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  18. Started by King Kong,

יש לי פנטיום 1 233MHZ נייד הבעיה היא כזאת הכונן CD וה 1.44 מחוברים ביחד התקן 1 ! המחשב מזהה את הכונן 1.44 ה CD עובד חשמלית אבל המחשב לא מזהה אותו מה לא עשיתי בביוס כלום אין .. ב BOOT DEVICE רשום כונן A ו C אין CD הביוס מזהה רק את הכונן הקשיח השאלה מה לעשות גם ל CD של הנייד אין ג'מפר .. וגם לא לכונן הקשיח ככה שלא יכולה להיות בעיה של גימפור .. חשבתי לקנות CD חדש השאלה אם החיבור של הנייד אוניברסלי כמו במחשב נייח ? זה חיבור IDE שמתאים לכל נייד ? הדגם של ה CD CRN-8241B ויש לי שם כונן קשיח של 2GB נראה לי שגם הוא דפוק השאלה אם אפשר להשיג היום כונן קשיח עם נפח נמוך הסיכוי שנייד כזה יקבל 40GB ללא עידכון ביוס הוא אפסי ** ה CD מגיב חשמלית נפתח נסגר וזהו ... " המחשב לא מזהה אותו ..

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  19. Started by eladh16,

שלום יש לי בעיה ממש מוזרה במחשב. היום הדלקתי את המחשב ואיך שהוא בא לטעון את הwindows xp אז יש מסך כחול פחות משניה והמחשב עושה ריסט. המסך כחול שמוצג שם הוא ממש לחלקיק שניה ואי אפשר לראות מה רשום. ניסתי להיכנס במצב בטוח ועדיין בטעינה של הקבצים יש מסך כחול לשניה וריסט. באותו זמן כבר לא ידעתי מה לעשות, כי רציתי להיכנס למצב בטוח כדי לפתוח את קבצי ה minidump או לפחות להגדיר ב windows שהמסך כחול ישאר. חשבתי שיש בעיית חומרה, אז ניסתי להוציא את הזיכרונות(אחד, אחד) ולראות אם הבעיה נפתרת, אבל זה לא עזר. יש לציין שלא מחובר למחשב שום בקר נוסף או משהו אחר מאחורה ואין איזה כרטיסים למיניהם במחשב עצמו. אחרי זה רציתי לבדוק אם הדיסק קשיח עובד, אז הוצאתי אותו וחיברתי אותו למחשב השני שלי, ובמ…

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  20. אז ככה המפרש שלי כתוב בצד... תיאור כללי איך התחילה הבעיה ומה המאפינים שלה: שבוע שעבר המחשב פתאום נהיה איטי בצורה משמעותית (חשוב לציין שהמחשב הריץ ויסטה 64 חלק בלי תקיעות ובלי בעיות מיוחדות הוא עבר איחוי אוטומטי כל שבוע וסריקות של רוגלות ווירוסים וניקוי דיסק) חשבתי שזה שטויות הרצתי את כל הפעולות הרגילות שעושים (מפורט למעלה) וכלום לא עזר... בלי קשר רציתי לפרמט את המחשב בפסח בגלל שבחג אני בחופש מהצבא ויהיה לי זמן פנוי לדאוג למחשב בסוף החלטתי לפרמט את המחשב מיד בגלל האיטיות הפתאומית הזאת ניסיתי כמה פעמים והמחשב אמר לי שאין אפשרות לפרמט את C גיביתי את כל הקבצים שלי מהכונן ופירמטתי אותו לגמרי (את כל המחיצות D,C) אחרי זה זה הצליח שמתי XP וגפ עבד יחסית לאט ואחרי כמה ריסטים המחש…

• 11 תגובות
    • 955 צפיות
  21. אז ככה אחרי בערך חצי שעה עד שעה שהמחשב שלי עובד המחשב "נכבה" המסך לא מראה יותר דבר, הרמקולים מפסיקים לעבוד אבל המחשב עצמו ממשיך לעבוד כרגיל לכאורה ואחרי שאני מכבה אותו מופיעה לי הודעה ש"חלונות" שוחזרה לאחר תקלה חמורה. מה עושים בקשר לזה ומה בדיוק הבעיה שיש לי במחשב?

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by icebreaker,

שבת שלום !! קיבלתי ממישהו מחשב שהו לא צריך יותר... ונתקלתי בכמה בעיות איתו. במחשב מותק וינדוס שכולו מבולגן מדובר על windowsxp home. רציתי לפרמט אותו ולהתקין וינדוס חדש אך נתקלתי בבעיה רצינית. ה CDROM וה FLOPPY לא עובדים. עכשיו מה שמוזר הוא שהמחשב כן מזהה אותם בבאיוס (Phoenix - AwardBIOS v6.00PG), chipset: SiS 651 rev 2 OEM sign-on: W7005SMS V1.1 070903 11:41:51 אך כאשר אני מכניס דיסק לתוך הסידירום ומנסה לעשות לו בוט מהסידירום פתאום הוא לא מזהה אותו. וגם כאשר הוא כן מזהה אותו בלי הדיסק והוינדוס עולה הוא לא מצליח לקרוא שום דיסק ורושם שאין דיסק בכונן אותו הדבר עם ה FLOPPY. נסיתי לאפס הגדרות בבאיוס, ועשיתי סריקת וירוסים אך שום דבר לא עוזר. למישהו יש מושג אוליי במה מדובר? כי …

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  23. שלום. בזמן האחרון התחילו כמה בעיות במחשב שלי-ואני לא מצליח לאתר את הגורם,אולי תוכלו לעזור לי?,אז ככה: לפני חודש בערך המחשב שלי התחיל להתקע אחרי כמה דקות פעולה,פירמטתי אותו(מה שתכננתי לעשות בכל מקרה) והתקנתי ווינדוז 7 (עותק שעובד מצויין במחשב נייד שיש לי),אבל לא רק שהבעיה נפתרה-היא אפילו החמירה,עכשיו,לא רק שהוא עדיין נתקע לעיתים קרובות מאד,גם בזמן הדלקת החשב הרבה פעמים הוא נדלק-אבל לא מופיע שום דבר על המסך,לפעמים בהדלקה יש במסך הודעה על בעיה במעבד ורק אחרי איפוס לביוס-הוא מצליח לעלות,חוץ מזה,יש עוד 2 בעיות חומרה: 1)אף חיבור USB לא מזוהה בווינדוז (גם לא בהתקנים אחרים) 2)יש לי 2 HD במחשב,אחד SATA ואחד IDE,כשאני מחבר את הSATA-יש הודעה על בעיה בBOOT SECTOR ,אבל יתכן שזו סתם ב…

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by lidor_abo,

חברה לפעמים המחשב מפסיק להגיב וכשאני עושה ריסט הוא רושם לי error read disk משהו כזה אני נותן כמה מכות למארז עושה ריסט והמחשב עולה רגיל מישהו מוכן להסביר לי איך פותרים את התופעה המעניינת הזו?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  25. Started by maor6,

צהריים טובים לכם.. יש לי בעיה במחשב הוא נכבה לי כל פעם ואני לא יודע למה זה ואיך אני מסדר את זה שהוא לא יכבה לי יותר מה עושים?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.