עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yoyo5,

מחשב hp מיני מעבד אטום 475 וינדוס 7 סטארטר, לאחר החלפת זכרון ל-2 מגה המחשב לא עולה או עולה ונתקע. הזכרון החדש מתאים ותקין. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  2. Started by maor6,

שלום.. יש לי מחשב נייד HP עכשיו הוא הרבה עושה לי בעיות חומרה נופל מעלה לי מסך כחול של בעיות במערכת לא בעיית זיכרון השאלה שלי כזאת אם אני קונה ארדיסק חדש מרכיב אותו אני פותר את הבעיה? בכך שאני מתקין מערכת הפעלה חדשה עליו? דבר נוסף בבקשה.. במידה ואני עושה את מה ששאלתי וזה עוזר איך אני יוצר כונן ריקבורי מובנה במחשב שלי שככה במידה ויש לי בעיה אני בעצם מחזיר אותו למצב הראשון שלו כמו למצב יצרן?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  3. Started by ABL,

לוח אם Gigabyte ep43-ds3l מעבד Intel E8500 כרטיס מסך HD4870 זכרון 4 גיגה GSKILL מסך 22 אינץ ספק sesonic W750 בזמן משחקים (STARCRAFT,COD וכדומה) המחשב נתקע המוסיקה נתקעת והאפשרות היחידה לצאת מזה זה ללחוץ על כפתור הריסט (לפעמים לאחר הריסט גם הוינדוס לא עולה אז אני מכבה את הספק ומדליק אותו שוב ואז זה מסתדר). בבקשה עזרו לי...

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  4. Started by 11GnR,

בדקתי על כמה סרטונים, אותם ההגדרות בדיוק, נתתי לו לחשב את הזמן המשוער לסיום בכל פעם, ובאופן קבוע הזמן עם הCUDA יוצא גרוע יותר מהCPU ONLY (כשמצב עם הCUDA הוא גם מעמיס את המעבד ל80%) ! מ45 דקות יש קפיצה לשעה ועשרה לדוגמא. המערכת זה I5 3570 וGTX660. הגיוני ? אגב כשאני מפעיל CUDA יש בערך 30% GPU LOAD לפי GPU-Z וכשאני מפעיל CPU ONLY יש 20% LOAD ... די מוזר , הייתי מצפה ל100 במקרה הראשון ואפס בשני לא ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום. נוכחתי לשים לב לכך, שאיכות השמע שבמחשב של אימא שלי גרועה (צליל לא איכותי, אין בס בכלל, לא חלק וכ'ו). בנוסף, כאשר אני משחק שם בדום דרך המנוע הגרפי Doomsday Engine 1.8.6, עם הפעלת האופצייה 3D Sound, הצליל במשחק מתעוות. מה הסיבות לבעייה? הרמקולים שיש במחשב של אימא שלי, הם מסוג 2:1 (שני רמקולים עם סאב וופר) מדגם GPT T-008. מפרט המחשב של אימא שלי: מארז: גנרי ללא שם ספק כוח: COLORSit UP 340ATX 500W (גנרי) לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L v1 מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz קירור: Deep Cool (גנרי) זיכרון: Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM ערכת שבבים: Intel Bearlake G31 ביוס: Award Modular F3 08/14/08 כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB מסך: Samsung SyncMa…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by berner,

חברי חג שמח החלפתי מחשב ואני נדרש להפעיל 2 מערכות הפעלה לצרכים שונים מ2 HD שונים איך אני מבצע את זה אשמח לסיוע דחוף :s05:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by guyby,

http://db.tt/T7LQiel5 מצורפת תמונה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  8. רעשים מחרפנים ומוזרים שיוצאים לי מהרמקולים וגם מהאוזניות בזמן שהמחשב "מתאמץ" שלום בזמן שאני מפעיל משחק מחשב או מזיז את העכבר, סתם גולל דף איטרנט או כל פעם שאני מפעיל סרט 1080 אייץדי. יש רעשים סטטים שיוצאים מהרמקולים - אלו רמקולים מוגברים ( מוניטירים אולפניים*) - זה רעשים מעצבנים מעצבנים מעצבנייייייים !! מחרפנים אותי!!! העניין הוא שהרמקולים מחוברים לכרטיס קול שיושב על סלוט פי סי אי רגיל ובהתחלה חשבתי שהבעיה היא בגלל הכרטיס, אבל שחיברתי אוזניות לכרטיס הקול המובנה של הלוח אם עדיין שמעתי את אותם רעשים. זאת אומרת שאין קשר בין הכרטיס הקול והרמקולים לבין הרעשים שיוצאים: דברים שניסיתי לעשות ולא עזרו : *עדכנתי ביוס ללוח אם *עדכנתי את כל הדרייבים והעדכנתי את הוינדוס מחדש…

• 16 תגובות
    • 6.7k צפיות
  9. Started by kobi1473,

לי ולחברה שלי יש מערכת ווינדוס 8, אצלי המערכת קיימת במחשב מסוג אסוס ואצלה זה קיים במכשיר מסוג htc x,מערכת ווינדוס פון מובייל 8 משום מה בשני המקרים המערכת הפעלה מציגה את התקלה פעם אחר פעם ,מסך כחול חלק בלי כיתוביות בכלל על המסך מהבהב ואז הוא פיתאום ניכבה אותה תקלה חוזרת על עצמה פעם אחר פעם גם במחשב וגם בנייד ניראה לי מפה באג ?? אשמח לקבל תשובות מפה ותודה רבה שיהיה לכולכם.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. האם ישנה דרך כלשהי להשתמש בחיבור נוסף בפאנל האחורי בתור יציאה לאוזניות(אולי איכשהו בתוכנה לשנות את זה)?

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  11. הבעיה היא למעשה של חבר ואני מנסה לעזור לו. מידי פעם המחשב שלו קורס ללא מסך כחול. למעשה בכול פעם שהו מפעיל את המחשב הוא מקבל הודעה . fan error, press F1 to resume אני משער שמדובר על בעיית מאוורר, היות והו טוען שגם יש לא רעשים כשהו מדליק את המחשב. אשמח לקבל עזרה מאחד הטכנאים פה בפורום.

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  12. יש דרך ? (מלבד לחבר למסך וכו' )

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, נתקלתי בבעיה לא פשוטה. נתו לי מחשב נייד G550 שהותקף כנראה בידי וירוס. מהר מאוד הבנתי שיש וירוס, בגלל ש'אוואסט' לא היה ניצן להפעלה. בנוסף, היתה מופיעה השגיאה 0x00000e9 אחרי כדקה מהפעלת הוינדוס(זה לא קרה במצב בטוח). הפעלתי את OneKey Rescue ושחזרתי לראשית המערכת (המחשב לא עבר גיבוי אף). הכל טוב ויפה, רק שקמה שגיאה נוספת, 0xc0000098, וכעת אי אפשר כלל להיכנס לוינדוס (נתקע במסך של starting widows). למישהו יש רעיון? תודה!

14. Started by ExsTaZzi,

שלום לכולם! רציתי לשאול האם הכרטיס מסך שלי NVidia 275gtx תומך בDX11 כי הגירסה מעודכנת אצלי לפי הוינדוס אבל הורדתי את המשחק crysis 3 וכשאני רוצי להפעיל את המשחק מופיע לי השגיאה הבאה האם זה בעיה במשחק או שהכרטיס שלי לא תואם והאם אפשר להפעיל את המשחק בכל זאת. תודה לעונים השגיאה: "you need a dx11 capable gpu to play crysis3"

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  15. Started by Harel258,

שלום קנתי מחשבת חדש במחשב יש 8GB זיכרון RAM ובסוגרים רשום לי ניתן לשימוש רק ב3.15GB אשמח לדעת למה זה נותן לי לשתמש רק ב 3.15GB

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מה נשמע, יש לי כרטיס טלוויזיה שמחובר לממיר HD של הוט (הקטן הזה). כשקניתי את המחשב התקינו לי תוכנה שנקראת PRESTO PVR שדרכה צפיתי. עכשיו עשיתי פורמט ואין לי דרך להתקין את התוכנה (יש הורדה שלה באתר של GIGABYTE - היצרן של כרטיס הטלוויזיה אבל אין לי CD KEY). ניסיתי להגדיר את הכרטיס שיעבוד דרך ה-WINDOWS MEDIA CENTER אבל החרא הזה לא נותן להשלים את התהליך כי אין לי שלט מיוחד. מישהו יכול לעזור? אני משתגע פה 0.0 הדגם של הכרטיס הוא: GT PTV TAF RH

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  17. שלום כל פעם כשאני מנסה להיכנס לאתר הצורך רישום (קרי שם משתמש וסיסמה) הדפדפן נתקע ולא מצליח להכנס התופעה החדשה הזאת קוראת גם בכרום וגם באקספולרר ניסיתי לנקות את המחשב באמצעות Ccleaner אבל גם זה לא עזר כמו כן כל העדכונים של windows, java מעודכנים מדובר על מחשב עם Win XP (ו IE8) למישהו יש רעיון איך ניתן לתקן זאת? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם, תיקנתי את המסך של האנדרויד שלי ופירמטו לי את המכשיר.עכשיו אני רוצה לשחזר את האנשי קשר והSMS מהחשבון ג'ימייל שלי. כשאני מסנכרן את החשבון באנדרויד זה משחזר לי אנשי קשר משמירה ישנה של אנשי קשר וכנראה שלא גיביתי את האנשי קשר הנוכחיים שהיו לי. אבל העניין הוא שכשאני נכנס במחשב לג'ימייל ולוחץ על call log נמצאים שם השיחות שלי עם אנשי קשר שלא נמצאים בסנכרון! וכך גם כשאני נכנס לSMS בג'ימייל במחשב מופיעים שם כל הסמסים שלי שלא סוכרנו. איך אני משחזר את האנשי קשר מה-call log ואת הסמסים מסנכרן למכשיר?אם זה בכלל אפשרי. תודה רבה,אתם ממש תעזרו לי.

• 8 תגובות
    • 8.9k צפיות
  19. הלך לי הארד דיסק של WD מסוג קוויאר, עבד מצוין שנתיים וחצי. קיבלתי הצעת מחיר לשחזור המידע שהיה שם, זה היה בערך 4200 שקל. קצת גדול עלי. יש למישהו נסיון עם מעבדה טובה ומומלצת באזור המרכז שלוקחת מחירים שבני אנוש יכולים לעמוד בהם? המעבדה אמרה לי שהיה נזק לוגי ונזק פיזי, אני לא מבין מספיק בשביל לאבחן אם זה הכל נכון או שמנסים למרוח אותי. תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. לפטופ ישן של compaq, מריץ vista. לפני כמה ימים התחיל להראות מסך שגיאה שחור שכתוב בו Windows Error Recovery: windows failed to start... a recent hardware or software change might be the cause ואז אפשרויות safe mode וכד'. לא משנה על איזו אופציה לוחצים, הוא חוזר לאותו מסך. הלכתי לביוס וביטלתי את האופציה של "restart upon failiure" או משהו דומה - והפעם קיבלתי BSOD עם הכיתוב Unmountable boot volume (כמו כאן: http://helpdeskgeek.com/windows-xp-tips/fixing-unmountable-boot-volume-problem/). בBIOS יש אופציה לעשות Hard Disk Self Test - מקבל כי הבדיקה נכשלה - Failed - Replace Hard Disk 1. בנוסף על כל אלה - הרצתי UBUNTU LIVE CD ונסיתי לגבות חומר מההארד דיסק - על חלק מהקבצים אני מקבל…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אני מנסה להגדיר מדפסת משותפת. בלוח בקרה במרכז הרשת והשיתוף (במחשב אליו מחוברת המדפסת) בגילוי רשת ושיתוף קבצים ומדפסות מופיע ביטול. כאשר משנה להפעל ולוחץ למוטה על שמור שינויים, ולאחר מכן בודק זה לא שונה. מה לעשות ? גם לחיצה על המחשב שלי עבבר ימני על ניהול לא מגיב. יש למיהו רעיון מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by amielz33,

המחשב שלי עושה ממש רעש חזק חצי בית שומע אותו מה אפשר לעשות בשביל להחליש תרעש? או שזה בגלל הכרטיס מסך או המעבד?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  23. ע"מ שאוכל להקרין תכני תלת מימד בFullHD, רכשתי כרטיס hd 6450, הרבה זמן לא הבנתי מדוע איני מצליח להשיג חפיפה מלאה כשאני מגדיר בפלאסמה Side By Side. התקנה של דרייבר חדש ומפורט הראתה לי שבעצם הרזולוציה המקסימלית שהכרטיס תומך בה היא 1650X1050. השאלה אם יש מה לעשות בנדון או שהכרטיס פשוט אינו תומך באמת ב-1920X1080, והכוונה שהוא תומך רק ב-720P.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. את המחשב??? מי זה המנייק שתיכנת את הפירסומת שתיתקע חצי דקה או שאני חייב לשחרר אותה דרך הTASK MANAGER? והADOBE FLASH אצלי מעודכן, אני מעדכן כל פעם-וזה קורה בכל דפדפן.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אהלן, התקנתי לאחרונה במחשב win7. ברשותי כ. קול creative sound blaster audigy. ניסתי להכניס את הדיסק עם הדרייבר וקיבלתי הודעת שגיאה שהדרייבר לא תואם למערכת ההפעהלה שלי. חיפשתי באתר של creative והצלחתי להוריד דרייבר מותאם ל win7. הבעיה ששמתי לב שכרגע אין לי את האפשרות להקליט את מה שאני שומע דרך הרמקולים ("What u hear"). וגם לא את האופציה של "stereo mix". בעבר עם ווינדוס XP זה עבד מעולה. לא מצאתי פתרון לבעיה.. יש למישהו מושג מה ניתן לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.