תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
בעיה ראשונה: אוקי אז ככה היו לי שני כרטיסי מסך GTX 470 , אחד נשרף לפני שנה ואחד אני חושב שהשני שנפטר שלשום.... 1.הראשון מת לפני שנה 2. השני - פעם בשעה באופן רנדומלי בלי קשר למאמץ או לא , אני שומע את המאורר עולה לשיא הכוח באוורור למשך 3 שניות ויורד חזרה למצב נורמלי , מה שקורה הוא שבזמן שזה קורה "מעיין ריסטרט" המסך הופך שחור , אני ממשיך לשמוע משחק / סקייפ / מוסיקה , אבל אני לא רואה כלום... אני חושב שהוא גם שרוף?? כרגע אני עם כרטיס 8400GS מהמחסן הבעיה היא שאני פרילנסר מהבית עובד בתלת מימד ואני חייב פתרון דחוף , מישהו מכיר את הבעיה?? בעיה שניה : היו לי 24GB זיכרון , לפני חודש בבדיקה שרירותית שמתי לב שיש לי 20... עם קצת משחקים הבנתי שיש לי סלוט אחד שרוף בלוח אם , כאשר אני מור…
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הבעיה הזאת עם הכרטיס מסך הזה RADEON HD 2900XT כרטיס מסך אחר עובד מצויין זה בעיה 100% עם כרטיס מסך בדקתי כבלים אין כבלים נפוחים יש למישהו פתרון לזה חוץ מלקנות חדש?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
ברצוני לחבר טלויזיה כזאת למחשב. כעת אני מחבר דיסק נייד וזה עובד מצויין. רק שצריך להוציא אותו ולשים תוכן חדש וזה מעצבן. המטרה היא בעיקר לראות קבצי וידאו. אינני מבין כלום בנושא ואשאל כמה שאלות שאולי תראנה לא חכמות במיוחד.. כיצד בוחרים מה לראות? האם מפעילים את ההקרנה דרך המחשב או דרך השלט של טלויזיה? האם יש דרישות כלשהן בשני המקרים? כיצד בכלל זה פועל? עכשיו עצה. אני מתלבט האם לחבר ביניהם באמצעות כבל HDMI או XTREAMER אלחוטי. מה היתרונות והחסרונות של שני השיטות? צריך לציין שבמקרה הראשון זה ידרוש כבל באורך של כ-10 מטר. המטרה היא כמה שפחות לעבור מהכורסה לכסא מחשב ובחזרה.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נאלצתי להתקין מחדש את המחשב שלי (בן 4), ולצערי לא הצלחתי למצוא את הדיסקים שאיתם המחשב הגיע . ניסיתי לאתר את הדרייברים המתאימים, ונראה שהרוב עובד, אך השמע דרך חיבור ה HDMI (שמחובר לטלוויזיה - זה HTPC) אינו עובד. זה המפרט שקניתי: [table][tr][td][/td][/tr][tr][td] קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 LP 197737 1 [/td][/tr][tr][td][/td][/tr][tr][td] לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L 39264 5 [/td][/tr][tr][td] כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7628Ig PCI EW-7628Ig 6 [/td][/tr][tr][td] מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray IE5200ay 7 [/td][/tr][tr][td] מארז כולל ספק Antec NSK2480 380W NSK2480 8 [/td][/tr][tr][td] זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-…
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
לפני מספר ימים החלפתי את כרטיס המסך של מחשבי ולאחר חיבורו הכל נראה קטן יותר: האייקונים והכל רציתי לדעת איך מגדילים את זה כמו למצב שהיה לפני החלפתו.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום אני צריך להחליף דיסק במחשב אולטרה בוק שלי, האם יש צורך בכונן מיוחד או שזה תהליך רגיל?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר להגיד שמדובר בבעיה שהלכה והחריפה. בכמה שבועות האחרונים היה קורה לי (מדי פעם) שהמחשב פשוט לא היה יוצא ממצב Sleep. הייתי לוחץ על מקש או מזיז את העכבר אבל המסך היה נשאר בסטנד-ביי. (המסך הוא מדגם LG IPS236) בימים האחרונים זה החריף, ועכשיו אם זה קורה אפילו אם אני מכבה את המחשב לפעמים הוא לא עולה כמו שצריך בהדלקה מחדש (שוב, אין תצוגה). כמו כן הוא נתקע לי פעמיים בהרצה של BF3 בערך דקה לתוך המשחק, ברמה ששום דבר לא מגיע ואפשר רק לכבות אותו עם לחיצה ארוכה על הדלקה. בדקתי עם AVG לוירוסים והוא לא מצא כלום. יש לי הרגשה שזאת בעיה בזיכרון, ואז זה מסביר גם את זה שהמחשב לא "חוזר" וגם את זה שבמשחק הוא נתקע, כי רק אז הוא צריך להשתמש בכל הזיכרון. חשבתי בהתחלה שזה אולי הכרטיס מסך, אבל גם …
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי חלקים למחשב )הכל חוץ מדיסק קשיח וספק) ולאחר שהרכבתי אותם, כאשר אני מדליק את המחשב כל המאווררים עובדים חוץ מזה של המעבד. הוא עובד לשניה קצרה ואז מפסיק וכמובן שהמחשב נכבה מיד. כאשר חיברתי מאוורר אחר למעבד קרתה אותה בעיה מה יכולה להיות הבעיה? המעבד הוא g2020 בגרסת box לוח האם הוא gigabyte h77 ds3h תודה
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי אוזניות שמחוברים דרך יציאת USB ורמקולים שמחוברים דרך יציאה רגילה... אני רוצה שישמעו בהם ביחד. הורדתי את התוכנה של Realtek אך אני לא מצליח להגדיר את שניהם אשמח אם מישהו יכול להסביר לי איך אפשר לעשות את זה (שתיהם מחוברים בחלק האחורי של המחשב) לוח אם: לוח Gigabyte דגם GA-H77-DS3H צ'יפסט H77 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם דפדפן פיירפוקס באתר יוטיוב בחלק מהסרטונים שאין וידיאו רק סאונד. התקנתי את הגירסה המעודכנת ביותר של פלאש וג'אווה אבל עדיין הבעיה לא נפתרה. בכרום הכל רגיל אבל אני לא אוהב להשתמש בו. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קבצים ממחשב אחד לשני, ניסיתי לעשות דרך "קבוצה ביתית" אבל בשני המחשבים אני יכול ליצור קבוצות אבל לא להתחבר לקבוצה של האחר.. האם יש לזה פתרון כלשהו או דרך אחרת להעביר קבצים?
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה i tools לאיפון וסכרנתי עם המחשב וזה תקע את האיטונס וגם דפק את הכונן dvd שנכנסים למחשב שלי לא רואים את הכונן E במנהל התקנים הוא כן מופיע הdvd אפשר להכניס ולהוציא דיסק אבל הוא לא משמיע אותו או לא מפעיל משחק בבדיקה של אנטי וירוס מראה שאין וירוסים איך אני יכול לבדוק מה קרה אם הכונן נדפק או משהוא במערכת ההפעלה אשמח לקבל עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לפני מספר ימים החלפתי כרטיס מסך במחשבי, חיברתי את כל הכבלים הדרושים וכאשר הדלקתי את המסך הכל נראה כרגיל אך כאשר זה הגיע למצב שבו הוינדוס עולה המסך נעשה שחור לכן הייתי צריך ללחוץ על הכפתור SOURCE הנמצא על המסך על מנת להחליף את הערוץ לאנלוגי ובעקבות זאת פעל כרגיל. מה אני צריך לעשות שהערוץ יהיה דיגיטלי גם לאחר הפעלת הוינדוס או לפחות שלא אצטרך להחליף ערוץ כל פעם שאני מדליק את המחשב. תושה מראש.
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום! לפני כחצי שנה נשרף לי כרטיס המסך הראשון. זה היה Geforce 8800GTS 512 (הגרסה שמבוססת על המעבד G92). הכרטיס נקנה יחד עם המחשב כולו והיה בן 4.5 שנים. זה קרה במהלך גלישה רגילה באינטרנט - המחשב נתקע לחלוטין ולאחר הפעלה מחדש, הופיעו ארטיפקטים ושיבושים קשים על המסך שהובילו למסך כחול והפעלה מחדש של המחשב. מיותר לציין שמאותו שלב, כל הפעלה של המחשב הובילה לאותו סדר פעולות ואת המחשב יכולתי להדליק רק במצב Safe Mode. לאחר שביצעתי בדיקה עם כרטיס מסך אחר, הבנתי שהבעיה היא בכרטיס המסך והוא כאמור שרוף וזרקתי אותו לפח. כאן באתר, במדור היד שנייה מצאתי עוד כרטיס Geforce 8800GTS (רק בגרסא מעט מוקדמת יותר - 320, שמבוססת על מעבד G80). לא חשבתי פעמיים וקניתי אותו במחיר זול. חצי שנה הכל עב…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בכרטיס - Ralink RT61 Turbo Wirelrss LAN Card , למרות שהתקנתי את הדרייבר במנהל התקנים מופיע לי סימן קריאה צהוב. ואין לי אפשרות להתחבר לרשת דרך הכרטיס אלא רק דרך הכרטיס רשת בלוח אם בחיבור ישיר לראוטר. במאפיינים של הכרטיס האלחוטי בלשונית כללי ->מצב התקן, כתוב: להתקן זה אין אפשרות לאתר מספיק משאבים פנויים בהם באפשרותו להשתמש. (קוד 12) אם ברצונך להשתמש בהתקן זה עליך להפוך אחד או יותר מההתקנים האחרים ללא זמינים. מדובר בוינדוס 7 אולטימט 32 ביט אחרי התקנה חדשה. אשמח לקבל תגובות...
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
גם כאשר הדיסק של ווינדוס 7 בפנים הוא לא מוכן לעלות את עצמו לאחר ה "WINDOWS LOADING FILES" מקבל בסוף מסך שחוץ עם סימן חץ העכבר SAFEMOD - אותו דבר LAST KNOWN CONFIGURATION לא עוזר איך אני בכלל מגיע לאפשרות להתקין את ה WINDOWS 7 מהדיסק ? תודה .
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביאוש מוחלט מהתכנון הלקוי של פייסבוק ואחרי שעות של חפירה איך אפשר למחוק את כל ההודעות הפרטיות בקליק אחד הגעתי לאתר הזה: http://www.bestcydiapps.com/how-to-delete-all-facebook-messages-at-once-2013/ כ"כ לא היה לי כוח להתחיל לחפור שם שפשוט עשיתי מה שרשום, שמתי את הלינק שיש שם (שאי אפשר לפתוח אותו והוא בעצם איזה פקודה) כקובץ במועדפים, הלכתי לפייסבוק לחצתי על אותו קובץ דרך המועדפים, עשה כאילו הוא מוחק ובסוף לא מחק כלום. אי אפשר להכנס ל"אתר" במועדפים, והסקריפט שלו הוא כזה: "var elems = document.getElementsByTagName('div'), i ; for (i in elems) { if (elems.className.indexOf('-cx-PRIVATE-wmThreadlistRow__threadRowContent') > -1 || elems.className.indexOf('_l4') > -1 || el…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קצת חלוד לאחורנה בנושאי קודקים ונגנים, הייתי שמח להמלצה על איך להריץ סרטונים מקודדים ברזולוציית FHD בצורה הטובה ביותר. מע' הפעלה: Win 7 כרטיס מסך: Radeon HD 5870 מעבד: אינטל I5 Sandi תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא משנה לאיזה יוזר אני מתחברת, (קורה לי בכל מקום ולא רק בבית). למה זה לדעתכם קשור? (אני לא רוצה לשלוח למעבדה את המחשב אם זה משהו פשוט שאני יכולה לעשות בבית) תודה רבה! מחשב של דל. (3210 inspirion)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מבוסס G41 עם כרטיס מסך onboard. הוא הפסיק לשדר תמונה למסך (כנראה משהו במגעים של החיבור) ובמקום לתקן אני רוצה להוסיף כרטיס מסך טוב חיצוני מהסדרות החדשות של ATI. האם אפשרי?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי את את הכונן LG GH24NS50 ואחרי שעדכנתי את התוכנה דרך האתר של LG הוא הפסיק להגיב בכלל (לא נפתח אפילו). הורדתי בהתחלה את העדכון הראשון (XP02) מכאן : http://www.lg.com/sg/support-product/lg-GH24NS50 , ולאחר שהכונן לא עבד התקנתי גם את האחרים (והוא עדיין לא עובד). מה שמוזר שהורדתי את הDriver המתאים לגרסה שלי אבל מסיבה כלשהי המחשב מזהה בdevice manager את הכונן עכשיו כגרסה gh52l.ניסיתי להוריד את כל הDrivers המתאימים לגרסה שלי והכונן עדיין לא עובד (וממשיך להופיע כgh52l). מישהו יודע איך אני יכול לסדר את הבעיה? בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום חברי לא יודע איך פתאום כונן שבו מערכת ההפעלה שלי שוכנת גדל מאד חפשתי בכל תיקיה איפה נכנסו קבצים ולא הצלחתי כנראה עשיתי פעולה לא חכמה של גיבוי תוכנת דוא"ל איפה ואיך אני יכול לנקות את הקבצים האלה ולהחזיר את הכונן לגודל שהיה אשמח לסיוע הדחוף
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
המחשב היה רץ לי חלק! עם כונן קשיח רגיל קניתי SSD ברכישה שהיתה פה ממזמן הראשונה C400 ואז החלטתי לא מזמן להתקין אותו היה הרבה בעיות בגלל הלוח אם שלי פטאלטיP67 הוא לא נתן לי להפעיל את הSSD בגלל שהיה מחובר IDEשזה היה הצורב קניתי צורב חדש בגלל זה שמתחבר בכבל SATA. פה לא ניגמר הסיפור אחרי שסידרתי את זה בביוס בלמידה מרבית על הBOOT וכל שאר הדברים הצלחתי להתקין והכל עבד פיקס ואז התחילו הבעיות הגדולות כרטיס 1 שווק חיים החליט שהוא לא מסתובב והיה עושה רעש נוראה של תקיעות טיק טיק טיק כזה ואז שמתי לב שהוא עושה את זה זה העיר אותי בלילה ראיתי אותו תקועה ועושה רעש של בכיי שווקתי חיים עזור לי שמתי בתוכנה של AMD של הכרטיס מסך יש אפשרות להעביר את המאוורר ל100% רק ככה הוא פעל גם התוכנה של הדר…
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
אני משתמש בXP בתוכנת הפקס. עד כה קיבלתי ושלחתי פקסים ללא בעיות. לאחרונה המחשב מקבל רק פקסים שנשלחים ממחשב, אבל אינו מצליח לקבל פקסים שנשלחים ממכשיר פקס. התקנתי מחדש את תוכנת הפקס והחלפתי את המודם הפנימי במחשב אך לא עזר. יש למישהו רעיון? המון תודה.
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
לא קבצים ולא פלאגינים... מדובר בטאבלט טרנספורמר TF300 של אייסוס משום מה לא פותח שום קובץ גם לא סרטים מאתרים שאינם תומכים במנועי צפיה ישירה (כותב מחפש פלאגין) מישהו יודע למה ??????? :s05: תודה למשיב.
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-