תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי להתייעץ אתכם בקשר לבעיה שאינה בהכרח תקלה טכנית... ברשותי מחשב חדש, עם המפרט הבא: לוח: Gigabyte GA-MA78GM-S2H מעבד: Phenom 2 X4 920 2.8 זיכרון: 4GB המעבד נחשב לחזק מאוד, וציפיתי המחשב יטוס, אולם הוא רק במעט יותר מהיר ממחשב מבוסס Core 2 Duo E6300 שברשותי, אני מדבר על מהירות בכלל ומהירות Startup בפרט. שני המחשבים אגב עובדים עם חלונות XP 32 ביט. שאלתי היא מה יכולה להיות הסיבה, האם יש הגדרת ביוס שאני צריך לבדוק ( במעבדה שהרכיבה את המחשב לא בדקו דבר, רק הרכיבו, אז ייתכן שהגדרות הביוס מעולם לא שונו ). אני קצת נרתע מביצוע עדכון לביוס, מה עוד שהלוח די חדש. יש משהו שאפשר לעדכן בביוס עכשיו אחרי שכל המערכת מותקנת ? תודה ! אגב, בדקתי באמצעות תוכנת SIW, ואכן כל הרכיבים שבמח…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום בדיוק לשאול, בכרטיסי מסך או מסכים, אז שאלתי פה.. לעניין, אני רוצה לחבר למחשב הנייד שלי 2 מסכים. למחשב יש חיבור אחד של VGA וחיבור אחד של HDNI. בהנחה ששני המסכים ישנים ויש להם רק כניסה של VGA, מה מומלץ לי לעשות? האם יש מפצל לVGA או מתאם VGA to HDNI? אני מעוניין להרחיב את שולחן העבודה ולא להכפיל את המסך, ובבדיקה בגוגל ראיתי שלא כל הפתרונות תומכים בזה, לכן אני שואל פה, כדי להיות בטוח. תודה!
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום יש לי DVD של APEX דגם DVX815 והוא קורא כל מה שצריך כדי לראות סרטים מהמחשב וצרובים וDIVX וXVID אני יודע את זה בוודאות עכשיו דיסקים רגילים שאני צורב עליהם סרטים אין בעיה בכלל אבל שאני צורב על DVD פה מתחילה הבעיה...הDVD רוב הפעמים עושה לי NO DISC ולפעמים שאני מנסה אחר כך עוד פעם פתאום הוא קורא...שמתי לב בהתחלה שזה קורא עם דיסקים שהמהירות שלהם היא 16 אבל אז ראיתי שגם באלה עם ה8 הוא עושה בעיות זה מעצבן אותי...ניסיתי לנקות אותו עם דיסק ניקוי עינית עדיין כלום...זה משהו שאני יכול ללכת לחנות ויחליפו לי או יתקנו לי או שיש עדכון או משהו? [br]פורסם בתאריך: 3.07.2007 בשעה 19:45:08 הבעיה תוקנה ע"י התקנת עדכון...תודה מנהלים לנהול בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לפני יומיים HD פנימי חדש בגודל 2TB התקנתי אותו, פירמטתי אותו ל NTFS, וחילקתי אותו ל 2 מחיצות בגודל 1TB כל אחת. אני מנסה להעתיק אליו כמה עשרות ג'גה, לשם גיבוי, הוא מתחיל במהירות סבירה ומהר מאוד צונח למהירות 0 מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש אלכס
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
החלפתי לוח אם לאחר שנישרף וגם ספק כוח ועכשיו כל הזמן המחשב מרסט עצמו מה ניתן לעשות חוץ מפורמט למחשב כדי לשמור נתונים
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אוקי, יש לי שתי cd rom במחשב. אחד של הצורב, ואחד רגיל. הבעיה היא ברגיל, והבעיה היא: מתי שאני לוחץ על הכפתור תפתוח אותו, הוא לא נפתח. (הנורה שליד הלחצן כל הזמן פועלת) מה עושים? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
זה עושה לי את הבעיה הזאת חיפשתי בגוגל ראיתי כמה דברים על ה Microsoft visual לא יודע אם קשור נאבדתי בגוגל מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מנסה לחבר את המחשב הנייד שלי למסך טלויזיה של LG באמצעות חיבור HDMI אך החיבור לא תמיד מצליח. הצלחתי כמה פעמים לחבר את המחשב לטלויזיה והכל עבד כמו שצריך, אך ברוב הפעמים שנסיתי כולל היום בבוקר החיבור לא הצליח ומסך הטלויזיה נשאר ב "אין אות" ושחור. כאילו לא חיברתי שום כבל אל הטלויזיה. הגודל של הטלויזיה אני מעריך בסביבות ה40 אינץ. יש למישהו רעיון כיצד להעיר את המסך? תודה רבה... נ.ב תענוג לחזור לכאן אחרי הרבה זמן שלא כתבתי בפורום הזה...
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
touchpad לא עובד וגם אינו מופיע במנהל ההתקנים (אין גם "התקן לא מוכר") WINDOWS 7 למישהו יש רעיונות? מישהו נתקל בזה? זה המחשב Asus X540L https://www.asus.com/Notebooks/X540LA/specifications/ המעבד הוא i3 5005U http://ark.intel.com/products/84695/Intel-Core-i3-5005U-Processor-3M-Cache-2_00-GHz הניחוש שלי שהוא מחובר ללוח לבקר שאינו נתמך בווינדוס 7 כנראה בקר intel serial io i2c (אל תתפסו אותי במילה) *בדקתי עם windows 10 live CD, שם הוא עובד טוב שם מצאתי פרטי חומרה של המשטח עכבר: ELAN 1000 *גם באובנטו הוא עובד טוב (ubuntu-16.04.1) *הוספתי תמונה של מנהל ההתקנים, ניתן לראות שהכל עובד מלבד ה touchpad ההבדלים…
-
- 15 תגובות
- 10.6k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב נייח מעבד גיגה בייט מעבד איי5. יש עליו 4 ראם זכרון. קניתי כרטיס זכרון נוסף 8 גיגה הכנסתי אותו לסלוט הפנוי ושלפתי אץת 2 הכרטיסים הישנים. המחשב עולה ומכבה את עצמו כל הזמן בשלב שהוא מציג את שם לוח האם. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם לפניי כפחות משבוע התקנתי וינדוס חדש התקנתי את כל הדריברים.. הכל טופ המחשב עבד מעולה עד אתמול.. מדובר בוינדוס ויסטה אולטמייט וראיתי שיש בוינדוס אפשרות לעשות IMG לכונן C [ יענו לעשות עותק צל של הוינדוס],אז עשיתי את זה. התוכנה של הגיבוי טענה ולקח לה הרבה מאוד זמן, ואז התוכנה אמרה שהיא לא הצליחה לעשות עותק IMG [בגלל סיבות שלא זוכר מה היא רשמה] מאז נסיון לעשות עותק צל המחשב התחיל לעשות בעיות מוזרות תוכנות היו נתקעות בלי הפסקה וכאשר התוכנות היו נתקעו ולא היה אפשרות לשחחר את המחשב אז אחרי 10 דקות של תקיעה הוינדוס היה כותב " כשל אבטחה" הייתי עושה אישור ואז המחשב היה חוזר לחיים.. אתמול בלילה היה לי מקרה מוזר שהאנטי וירוס לא פעל לי בכלל ורשם שגיאה כלשהי,כל פעם …
-
- 32 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי את המפרט מימין וכשקניתי אותו מלפני חודשיים היו לו איזה 2,3 תקיעות בשבוע הראשון ומאז שום כלום, שום בעיה. עכשיו נתקע שוב המחשב רק הפעם בצורה מוזרה ביותר: המחשב הגיב כפי הנראה, הבהב באייקון של האינטרנט- זה שליד השעון, השעון זז וכו', אבל העכבר והמקלדת לא הגיבו גם כשניתקתי וחיברתי אותם מחדש, כלומר העכבר האופטי הדליק אור והמקלדת גם אבל כשניסיתי להשתמש בהם או לכבות לדוגמא במקלדת את ה-NUMLOCK שום תגובה מצד המחשב או המקלדת. מה קרה כאן? זה נראה לי וירוס, נכון? או שאני טועה? עזרו לי בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לפני זמן מה החליפו לי קירור למעבד ולא הרכיבו טוב והוא הגיע ל 92 מעלות עכשיו המעבד כל הזמן נתקע אם לא נוגעים במחשב איזה רבע שעה איך אני יכול לבדוק אם באמת יש תקלה במעבד? יש לי מעבד amd 6000+
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי, בעקבות הבעיות המוקרות של ה R9-290 של חום ורעש מאוורר נוראי חבר שלי הביא לי גוף קירור ישן שהיה לו. הוא טוען שהוא גוף קירור חזק ושאמור להתמודד עם הכרטיס שלי. בנוסף ראיתי הרבה איזכורים אליו אבל בגרסא השנייה שלו בשימוש עם ה R9-290. כשניסיתי לחבר את הגוף הזה הוא קודם כל היה שקט הרבה הרבה יותר ואף שמר על טמפרטורה נמוכה (46 מעלות בערך) לא במאמץ. אבל כאשר הכרטיס מסך עובד במאמץ (overwatch לדוגמא) המעלות מטפסות לאט לאט למעלה עד שהכרטיס מגיע ל 95-94 מעלות ומתחיל לעשות CHOCKING לעצמו כדי לא להתחמם יותר (והמשחק מקרטע). אשמח להמלצות הארות והערות בנושא האם הקירור מתאים או לא? האם יכול להיות שחיברתי משהו לא טוב? או שזה לא מספיק? האם י…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, המחשב שלי לאחרונה קיבל מכה קלה ולאחריה החליט לא להדלק יותר. נורית החיווי על הלוח אם דולקת, החלפתי ספק ושום דבר לא קורה. לפעמים יש סיבוב של עשירית שניה של המאווררים ולאחר מכן הם לא זזים יותר. מעבר לזה כלום לא קורה, אין ציפצוף גם מהרמקול. השאלה שלי היא האם דבר כזה יכול להיגרם מזיכרונות תקולים? או סלוט תקול? ואם לא (כנראה שלא) אז רוב הסיכויים שהתקלה היא הלוח אם? תודה, אלי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה קלה שאני לא מצליח לפתור ואשמח אם תוכלו לעזור. רכשתי מסך Asus (חדש מהאריזה) דגם PG279Q וחיברתי אותו לכרטיס המסך באמצעות כבל ה.displayport המסך פעיל והחיבור מזוהה בזמן תצוגת מערכת ההפעלה win10 64bit. אך כאשר אני לוחץ על ריסט, בזמן האתחול מוצגת לי הודעה Display Port No Signal. יש לציין שהמסך הינו מסך שני ושני המסכים מחוברים לכרטיס המסך gtx1080, האחד DELL ע"י חיבור dvi והשני, ASUS ע"י הdisplay port. כאמור, אני משתמש במערכת הפעלה win 10 64 bit וזהו המפרט של המחשב שלי שנקנה לפני כשנה: מעבד: Quad Core i7 6700K Skylake 4.0Ghz S1151 לוח אם: Asus Z170-A (SLI) S1151 זכרון: …
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
ניסיתי לפרמט ארדדיסק, והמחשב נתקע באמצע הפירמוט, אז לחצתי על ריסטרט ועכשיו המחשב לא קורא את הארדדיסק הזה. אני יכול לראות אותו ב"מחשב שלי" , אבל כשאני מנסה ללחוץ עליו, אפילו לחיצה אחת, רק להדגיש, המחשב נתקע יש דרך להציל את הארדדיסק?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מקבל מסך כחול כל הזמן שאני משחק בBlack ops. הנה הניתוח של קובץ הDUMP: Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini012511-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp3_gdr.100427-1636 Machine Name: Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
34 0 שלום, Windows 10 ב settings-> network &internet ברשימת ה network נעלמה האפשרות wi fi !!! עד היום בבקר היא היתה קיימת. אין לי מודם ואני מתחבר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי. אני מקבל הודעת troubleshoot בזו הלשון: No internet access Your device is connected and can access other devices on your local network but may not be able to reach the internet. If you have a limited data plan you can make this network a metered co nectio or change other properties. כיביתי והדלקתי את המחשב אך wi fi לא חזר! המדפסת האלחוטית עובדת כשורה. מישה…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד hp amd athlon xp2500 1866 mhz במקור זה אמור לעבוד במהירות:133x14=1866 בפועל,בבדיקה עם כמה תוכנות(cpuz,everest,winxp pcwizard)זה מראה 530: 133x4=530 כך שהמכפלה נעולה על 4 אין אפשרות לשנות מהירות באס בביוס וגם לא את המכפלה מה אני יכול לעשות? תודה מראש נתונים מ cpuz: core speed-530 multiplier:x4.0 fsb:132.5 bus speed:265 mhz
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
שלום חברים בזמן הדלקת המחשב יש לי מסך כחול עם שגיאה 0x0000007b ניסיתי להפעיל בsafe mode וזה גם לא נדלק קראתי שצריך לשנות הגדרה בביוס לדיסק הקשיח אך בלוח אם אין את ההגדרה הזאת. הדיסק קשיח תקין כי אני משתמש בו במחשב אחר. אשמח לעזרה בנושא ממבינים בתחום תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי בעיה מוזרה במחשב נייד Lenovo Y520 (דגם 80WK00B7IV) עם עכבר MiMouse של Xiaomi כאשר אני מחובר על מצב BT כאשר המטען מחובר למחשב העכבר מפסיק לעיתים לעבוד, או לקרטע במקרה הטוב... אך כאשר אני מנתק את המטען העכבר חוזר לפעולה והחיבור מתחדש במהרה. לא הצלחתי למצוא שום איזכור לכך בגוגל, אשמח אם מישהו ידע איך לטפל בבעיה כזו, או שאצטרך לבלוע רוק ולהמשיך איתו כך? תודה לעוזרי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום דוד שלי התקשר אלי ואמר לי שהמחשב שלו לא מוציא תמונה (מחשב ישן ואיטי מאוד, אז לא מפתיע) ואמר לי שיש לבן שלו עוד מחשב שהוא לא משתמש בו ושהוא רוצה שאני אחליף בנייהם הדלקתי את המחשב של בן דוד שלי והכול עבד, אחרי שהעברתי את המחשב לסלון לא הייתה תמונה. ניסיתי גם להחליף למסך ואפילו לכבל שהיה כשהכול עבד ועדיין אין לי תמונה. נסיתי גם להחליף דיסק קשיח וכרטיס מסך, כלום לא עובד עצות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לאחותי יש מחשב שנדפק, הוא כיבה את עצמו כמה פעמים בשבוע האחרון, ועכשיו הוא כבר לא עולה. ניגשתי עם סט הדיסקים שלי והתכוננתי לפירמוט, אבל הבעיה כנראה חמורה מהצפוי וגם לפרמט אני לא יכול. כאשר המחשב עושה בוט דרך הדיסק הדיסק נטען, טוען את כל הקבצים ואז שוב המחשב מכבה את עצמו. נסיונות להעלות אותו במצב בטוח ובהגדרות האחרונות הטובות עלו בתוהו, והמחשב רושם שספרית ה-SYSTEM ב-WINDOWS נדפקה, ויש פעמים שהמחשב עושה ריסטרט עוד קודם... למישהו יש פיתרונים? כיצד אני יכול לטפל בבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-