תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר עכשיו הדפדפן והסקייפ עובד אבל משחקים לא עובדים למשל GUNZ / LEAGUE OF LEGENDS פשוט לא מתחברים לסרבר - could not connect to the server שגיאות כאלה עכשיו היה לי NORTON ANTIVIRUS על המחשב ומחקתי אותו וגם ה-FIREWALL מכובה איך אפשר לפתור את זה?
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לשמור וידאו סטרים של תוכנית "ערב חדש" מערוץ חינוכית 23. הנה לינק לאתר הסרטון. http://www.23tv.co.il//Templates/VIDEO_CLIP_LANDING_PAGE/VIDEO_CLIP_LANDING_PAGE.aspx?clipid=erev_26052013 איך אני יכול לעשות את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב מלפני שנות ה-2000, אין לו אפילו חיבור USB, המחשב עובד אבל א"א להכניס או להוציא ממנו נתונים כי אף חיבור לא עובד. כנראה שמבחינה כלכלית לא כדאי להשקיע בו אבל בכל זאת הסבתא מעדיפה לתקן אותו, אז אם אפשר במחיר סביר אז כדאי. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לחבר לו USB או משהו שיהיה אפשר להתחבר אליו? ואיך אני בודק אם יש לו את התאימות לחיבור הזה?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בפעם השלישית נדפק לי דיסק חיצוני של WD. אני לא מאמין שאני אחזור למוצרים שלהם יותר. התופעה המוזרה - הכונן נעלם ובמקום זה הופיע לי כונן CD עם תוכנה בשם SMARTWARE. משהו נתקל בזה ? יש מה לעשות ? - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון - החלפתי ספק, הבעיה נפתרה, הספק המקורי נותן מתח לא יציב, וזה כנראה משגע את הדיסק..... מחפש המלצה לדיסק חיצוני אמין יותר...
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לפני חודש קניתי מחשב חדש ב KSP כרטיס מסך Sapphire Radeon HD 7970 OC BOOST 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E שמחובר לכרטיס מסך בודד יש ריבועים קטנים כחולים על כל המסך ניסיתי להחליף מסך וזה אותה בעיה מה שמוזר זה שאני מחבר 2 מסכים במקביל הריבועים נעלמים אני מניח שזה בעיה של הכרטיס אשמח לעזרה מקצועים יותר תודה
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, למרות שניתן שיש אפשרות ב-BIOS להתחל מה-USB בחודשים האחרונים,אני לא מצליח לעשות את זה. ניסתי את כל החיבורים, ועם כוננים אחרים אבל שום דבר לא עובד. זה מחשב נייד של טושיבה. מה אני צריך לעשות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש מגבר לאינטרנט שתיהיה קליטה חזקה בלי ניתוקים יש לי ראוטר של בזק D-Link תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, התקנתי עותק חוקי של חלונות 7, ויש לי כל מיני בעיות שאני לא מצליח לפתור לא משנה כמה אני מחפש פתרונות באינטרנט. הבעיה הראשונה היתה מההתחלה, כשראיתי שבכל הדפדפנים (chrome, firefox IE) יש דפים שהפונט שלהם נראה ממש לא טוב. הרבה דפים נראים ב-italic או bold בלי שום סיבה. חיפשתי קצת ברשת, ובאיזשהו מקום היה כתוב שצריך לעשות איזה בדיקה ב-cmd לקובץ mlang.dll שאחראי על הפונטים ברשת. כשניסיתי לבצע את התיקון לקובץ, זה לא עבד, ואז ניסיתי להחליף את הקובץ mlang.dll בקובץ חדש, אחרי הרבה מאמצים כולל התקנת משהו שקוראים לו "Take ownership" על מנת להחליף את הקובץ, הצלחתי, אבל הבעיה לא נפתרה. אחרי כן, פתאום ראיתי שאחרי כל ההתעסקות, אני עכשיו לא יכול לפתוח את ה-inter…
-
- 10 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של לנובו g570 פתאום הוא החליט שהוא לא מעלה את הוינדוס. פשוט נתקע על הסמל של הוינדוס ! ניסיתי להשתמש בכפתור השחזור ולשחזר את המחשב למצב יצרן וגם זה לא צלח והוינדוס פשוט לא עולה.. כשרני נכנס לביוס הוא לא מזהה פתאום את הכונן דיסקים ואני לא יכול לנסות לפרמט.. יש למישהו מןשג מה עובר על המחשב??
-
- 8 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה להפעיל חלק מהתוכנות במחשב שלי קופצת לי ההודעה הבאה : The application was unable to start correctly (0xc0150004). Click OK to close the application. אני לא יכול למחוק תוכנות או להתקין מחדש. פירפוקס וגוגל כרום כן עובדים. ניסיתי להריץ את הפקודה הנ"ל sfc /scannow אבל היא נתקלת בבעיה כאשר היא מגיעה ל-81% ואני מקבל את ההודעה הזו: Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them. Details are included in the CBS.Log windir\Logs\CBS\CBS.log. For example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log" ניסיתי גם להשתמש ב system restore אבל גם זה לא עובד. מחקתי והתקנתי מחדש את microsoft visual c++ 2005, 2008,2010 גם לא עבד. מערכת הפעלה: Windows…
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב הנייד שלי התחיל לעשות בעיות בערך ב-24 שעות האחרונות, הוא החליט שהוא נכבה לו לבד (ולא נדלק בחזרה). אני מרגיש שהמאווררים עובדים יתר על המידה, שמיעה והרגשה של "רוח" בצד יציאת המאוורר, רק משהו אחד די מוזר - בשאר הפעמים שהמחשב באמת מתאמץ (כי המאווררים כרגע עובדים גם ששום תוכנית לא עובדת) לדוגמא בסרטי HD או במשחקים וכו' יוצאת רוח טיפה חמה, כרגע יוצאת פשוט סתם רוח קרירה ברמה סבירה. אין חשש של חום, אני גר במדינה די קרירה 90% מהשנה ככה שהמצב מאוד מוזר לי. המחשב הוא מחשב יחסית חדש, לנובו מסדרת THINKPAD EDGE. אשמח לשמוע הצעות ופתרון לבעיה, תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם שבוע טוב. מחשב שלי עובד רגיל לאחר שעה שעתים שלוש ואפילו כשכביתי אותו כמה שעות והדלקתי גם לאחר חצי שעה הוא מתחיל להיתקע זתומרת לא מגיב ממש ניתקע פתרון זה רק ריסט..נ.ב אחד מהפעמים שניתקע הספקתי לראות לפני הריסט מסך כחול עם הכתוביות שמכונה מסך המוות... שאלתי מה יכולה להיות הבעיה במצב כזה?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אהלן. מהיום יש לי בעיות מוזרות עם מקלדת ושלט XBOX. כשאני רושם משהו במקלדת, לפעמים כשאני לוחץ על מקש מסוים, המקלדת רושמת לי אותו כ-10 פעם. שלט XBOX360 שנקלט דרך reciever שגם מחובר בUSB למחשב, לפעמים פשוט "מת". הנורית שמרה ששחקן 1 מחובר עדיין דולקת, אבל אין שום קלט כשאני לוחץ על כפתורים. מה זה יכול לללללללללללללללללללהיות? (הנה בלי צחוק עכשיו רשם לי הרבה פעמים "ל") עריכה: שמתי לב שנורית NumLock לפעמים מתכבה ונדלקת לאחר שניה.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
לפני חודש בערך כתבתי את ההודעה הבאה http://hwzone.co.il/community/threads/524360-%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%92%D7%AA%D7%99-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%96%D7%99%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9C%D7%90-%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93 החלפתי את הזיכרון של 2GB בשניים של 1GB, הכל עבד תקין אתמול, עד שבאמצע היום הופיעה לי המסך הכחול של השגיאה עם ההודעה הבאה: page_fault_in_nonpaged_area. מאז זה קרה כמה פעמים, אחרי מעט עבודה על המחשב והיום זה כבר לא הפעיל את השגיאה, אלא המחשב הגיע לשלב של הwindows ופשוט הפעיל את עצמו מחדש בלופים. החזרתי את הזיכרון הישן והכל עובד כרגיל. מה כבר יכולה להיות הבעיה, עכשיו?
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ניסיתי ליצור רשת LAN בבית עם כמה מדריכים שמצאתי בגוגל, אבל בסופו של דבר לא הצלחתי. שני המחשבים היו מחוברים לאותו workgroup והכל, אבל גם כשהם זיהו אחד את השני לא הצלחתי להתחבר..(אני לא זוכר בדיוק מה הייתה הבעיה עם זה..) בכל מקרה אם מישהו יכול לתת לי מדריך לכל הסיפור, מהבסיס, אודה לכם מאוד..
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
בהפעלת המחשב מופיעה הודעה: bootmgr is missing אני צריך את סדר הפקודות הנכון להקלדה בcmd תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
המקלדת אחרח השלב עלייה של הBIOS לא מגיבה בשלב העלייה אם אני לוחץ DEL אני מגיע לBIOS ויכול לעשות מה שאני רוצה אבל עם אני לוחץ F12 לסדר עלייה של הכוננים אז הוא לא מגיב אז אני לא יכול להתקין ווינדוס והמחשב סתם עומד בפינה ומחכה לי שאני יטפל בו נסיתי שתי מקלדות וזה לא עזר
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
התקנתי ווינדואוס חדש בגרסא אנגלית ואחרי שהתקנתי את כל העדכונים ואת השפה עברית ניסיתי להתקין משחקים וקופצת לי הודעת שגיאה עם סימני שאלה...
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום כולם. שלשום הרכבתי מפרט חדש שכולל את הרכיבים הבאים: מעבד i5 עם סוקט של 1155 לוח GA-H77-DS3H של ASUS 2X4GB DDR3 של CROSSAIR ASUS: Radeon 6870 1GB 1 SSD 120 GB של Toshiba 2 HDD 5400 RPM ספק כוח של 550 WAT של HEC אחרי ההרכבה הראשונית, הכל עבד יופי והצלחתי להתקין מערכת הפעלה ללא בעיות. כשסיימתי להרכיב הכל, העברתי את המארז מהשולחן הגדול לחדר שבו המחשב אמור לשבת, אבל כשחיברתי את הכל, המסך לא קיבל סיגנל. העברתי את המחשב חזרה לשולחן בסלון לפירוקים והרכבות וניתקתי את הכרטיס מסך. כשחיברתי את המסך ישירות ללוח, קיבלתי תמונה בלי בעיות אבל אחרי חיבור מחדש של הכרטיס מסך, המחשב סירב להידלק. מאז פירקתי וניתקתי את כל מה שלא הכרחי לפעולה הרציפה של המחשב. נכון לעכשיו נשארו מחוברים רק …
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לחבר את הלפטופ שלי לאינטרנט ישירות דרך Ethernet cable אבל כשאני הולך לChange adapter setting אין לי שם חיבור LAN בכלל.. רק האפשרות של הWireless אשמח לעזרה . תודה.
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקשר למחשב של חברה שלי. המחשב אמנם ישן, אבל השאלה שלי היא אם המפרט שלו מצדיק את האיטיות. כשמדליקים את המחשב, וכשהווינדוס עולה, לוקח לו המון זמן "להתעשת". אם אני אלחץ על הדפדפן למשל, כמה שניות לאחר שהווינדוס עלה- אצטרך לחכות כמה דקות ארוכות עד שהוא ייפתח. כלומר, כשהווינדוס עולה, צריך לחכות לפחות כ-5 דק' כדי שהמחשב יתעשת ורק אז אוכל להפעיל דברים. ובלי קשר לזה, המחשב איטי גם באופן כללי. אז המפרט הוא: מעבד: INTEL E2160 1.8GHZ זיכרון: 2GB מערכת הפעלה: WINDOWS XP אז השאלה שלי אם המפרט מצדיק את האיטיות, או שיש בעיה אחרת? האם פרמוט יכול לעזור, או אולי מעבר לווינדוס 7?
-
- 14 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, מחשב בן 3 חודשים, ווינדוז 7, לוח אם ג'יגה בייט בהדלקת המחשב המסך נתקע במסך הביוס, ולא מגיע לשום לחיצת כפתור שהוא. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
חיברתי כרטיס מסך חדש למחשב (לפניו לא היה כרטיס מסך) ועכשיו הוא לא מזוהה ע"י המערכת. ניסיתי מליון דרייברים מהאתר של AMD ניסיתי לשחק בביוס הבנתי שיש קשר למזהי החומרה שנראים פה וצריך לחפש דרייבר מיוחד בשבילם וחיפשתי אבל לא עזר לי גם. כרגע זה תקוע ומזהה את הכרטיס ככרטיס VGA רגיל עם יכולות מאוד קטנות. בחנות המליצו לי לנסות לפרמט אבל מבחינתי זה מוצא אחרון, אני אשמח לעזרה פה. קצת תמונות שיסבירו: הקודים של מזהי החומרה למקרי הצורך: PCI\VEN_1002&DEV_679E&SUBSYS_E246174B&REV_00 PCI\VEN_1002&DEV_679E&SUBSYS_E246174B PCI\VEN_1002&DEV_679E&CC_030000 PCI\VEN_1002&DEV_679E&CC_0300 שגיאה בעת הפעלת הווינדואוס שהתחילה לפני כמה רגעים... …
-
- 18 תגובות
- 12.5k צפיות
-
-
היי, בימים האחרונים פתאום שמתי לב שהמחשב מתחיל לקרטע ולהיות יותר איטי, ופתאום הדרייבר NVIDIA קורס... ואז התחיל להופיע לי מסך כחול מדיי פעם שאומר 0X00000116 nv1ddmkm.sys שלפי מה שקראתי זאת בעיה עם הדרייבר. מאתמול פתאום המסך הכחול מופיע לי בכל פעם שאני נכנס לווינדוס, אם אני נכנס בעזרת SAFE MODE לווינדוס אז המסך הכחול לא מופיע, ואם אני מוחק את הדרייבר ונשאר בלי שום דרייבר, אז מופיעים לי סימנים מוזרים על המסך: ניסיתי לעשות כמה דברים שמצאתי בגוגל אבל לא ממש עזר לי... עזרה מישהו? עריכה: עכשיו שמתי לב שבתמונה שצילמתי עם הסימנים המוזרים על המסך, התסכלתי בתמונה דרך המחשב השני שלי ולא רואים אותם שם.
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם כאשר אני מנסה להוריד קבצים מהאינטרנט, קבצים מהאוניברסיטה למשל, הקובץ מתחיל ומסיים את ההורדה אך כשהוא מנסה להיפתח מופיע לי : "זוהה וירוס-נכשל". זה החל בתקופה האחרונה וקשה לי להאמין שיש וירוסים בכל הקבצים של האוניברסיטה. אני מנסה בכרום וגם באקספלורר ובשניהם אותה הודעה. אשמח להערות והצעות.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-