תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
החצים בכחול, אני יכול לוהסיף שם זכרונות DDR2? הסימום בכתום, למה כשאני מחבר שם כארטיס PCI שעבד לי במחשב הקודם, הכרטיס מסך פתאום לא עובד?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום , 1) אם אני מחזיר את הלפטופ להגדרות יצרן , יש אפשרות לבחור שמחיצה D תשמר עם כל הקבצים שיש בתוכה כרגע? 2) אם במידה וקורה משהו תוכניתית למחשב , (על ידי או גורם שלישי),האם עדיין אפשר לגשת להגדרות איפוס יצרן ? במידה ולא , איזה דיסקים כדי לצרוב ולהחזיק לעת צרה? כלומר כאלו שבעזרתם אוכל לפרמט את המחשב או לתקן את התקלה- ידוע לי שיש "דיסק תיקון למערכת הפעלה " תודה.
-
- 13 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! ברצוני לדעת האם אני יכול לשחזר מידע מ H.D שמשום מה מחק את עצמו? תוכנה שעובדת אם אפשר ניסיתי תוכנה שנקראת PC INSPECTOR File Recovery והיא לא ממש עזרה היא מצאה מה שנמחק הבעייה היא שמשחזרים את הקבצים הקבצים פגומים
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי על המחשב הנייח windows 10 home גרסא 17.09 1. אני חייב להוריד למחשב את הגרסא 17.09 או שאפשר כל גרסא של windows 10 ? אפשר לקבל קישור להורדה של הוינדוס כדי שאני יוכל לתהקין על המחשב שלי ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב P4 עם 256MB RDRAM עם XP. אתמול המחשב נתקע באמצע העבודה, ועכשיו כשאני מנסה להפעיל אותו, מופיע לרגע הלוגו של WIN (בSTARTUP) ומופיע מסך כחול עם שגיאה בקובץ NDIS.sys stop : 0x0000007E. הוצאתי את הכרטיס רשת, ניסיתי להחליף כרטיס מסך, בביוס סימנתי כDISABLE כל מה שקשור לכרטיס רשת מובנה (למרות שאין כרטיס פיסית) ואותה בעיה. כתוב במסך הכחול לבדוק שיש מספיק מקום, בדקתי עם דיסקט הפעלה של WIN98 יש 2 GB פנוי. ניסיתי את כל האפשרויות של מצב בטוח ושום דבר לא עוזר. גיגלתי את NDIS.sys והיה אתר שאמר להסתכל על הכבלים בלוח אם, כל הכבלים נראה טוב. למישהו יש רעיון איך לפתור את התקלה? תודה והמשך יום טוב
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש - במחשב יש 2 כוננים : SSD - שעליו מותקנת מערכת ההפעלה קשיח - לטובת שמירת קבצים וכו.. לאחר התקנת WIN10 מערכת ההפעלה לא מזהה את הכונן הקשיח אני מזהה אותו ב BIOS וב device manager t - אבל לא מצליח לזההות אותו ב disk management. . אשמח לפתרון ..איך אני מזהה את הכונן ?? תודה שחר
-
- 17 תגובות
- 19.6k צפיות
-
-
2אהלן דבר ראשון המחשב הוא חדש לגמרי ואם אתה צריכים אז הנה המפרט: Inter Dual Core 2.8 2*2 1GB 667MHz ram Nvidia 7300 GigaByte 945GZ ... ... ... הבעיה היא כזו: כשפותחים את המחשב ישנה הודעת שגיאה שאומרת שהמחשב מוגדר לשימוש ב-SLI (שני כרטיסים) ולמעשה יש אך ורק כרטיס אחד. מכאן עלתה לי השאלה אולי הוא מנסה להשתמש בכרטיס שיש OB אז הלכתי משם הישר לביוס. שם ראיתי שאין אפשרות לעשות לכרטיס שעל הלוח disable אלא רק שתי אפשרויות : enable ו- enable if there is not another card. כמובן שכבר הייתה מסומנת האפשרות השנייה. מכאן הלכתי ללוח הבקרה לתוך אנבידיה ושם יש אפשרות להפוך ל-SLI אבל היא לא מסומנת. מה אני צריך לעשות???
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר את המחשב הנייח למסך ה LCD שלי.. יש לי יציאה של DVI במסך של הטלויזיה.. ווינדוס 7 .. איך עושים את זה? חיבור HDMI? איך מעוניין לראות סרטים דרך המחשב כאילו.. וגם לצפות בטלויזיה וגם להיות על המחשב בו זמנית.. כפל מסכים וזה.. איך עושים את זה? אגב - יש לי עוד 2 יציאות של VGA במחשב הנייח.. תודה לעוזרים !
-
- 59 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
אני שומע מוסיקה וכשאני פותח נגיד את הFIREFOX או אקספלור או אימיול או כל תוכנה אחרת יש רעשים מהרמקולים ובקושי שומעים את השיר ועם התוכנה לוקח הרבה זמן לטעון אותה אז בכלל המוזיקה מפסיקה לגמרי לכמה שניות. מה יכולה להיות הבעיה ? זה הלוח: GIGABYTE - Product - Motherboard - Overview - 8S661FXMP-RZ http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1855
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי עם משהו די מעצבן. התחברתי בלי כוונה לחשבון microsoft שלי ב-win 10 ומאז אני לא מצליח לחזור לשימוש באמצעות חשבון מקומי. בנוסף, תמונת הפרופיל שונתה לזאת שהייתה בחשבון, ללא אפשרות מחיקה. בעליית המחשב, מבקש ממני סיסמאת תהחברות לחשבון. לא רוצה שום דבר מזה, לא רוצה קשר בין המחשב לחשבון microsoft. מה ניתן לעשות בעניין? האם מדובר בחתונה קתולית? שקלתי כבר לעשות איפוס למחשב בגלל השטות הזאת. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום=] יש לי בעיה קטנה.. יש לי דיסק קשיח של 80 גיגה בחיבור sata ועוד 40 ג'יגה בחיבור IED ואני לא מצליח ששניהם יעבדו!!! אני לא מבין מה לעשות... שמתי בביוס את ההגדרות על combine mode וזה עדיין לא עובד..... הוא מפעיל לי רק את ה-80 ג'יגה... חשוב לציין שהכל פעל כרגיל עד שחבר שלי שינה לי משהו.... ואני לא יודע איך להחזיר.... ניסיתי הכלל ניסיתי גם לשחזר את הבריירת מחדל ולא עזר=[ בבקשה אם אתם יודעים......
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי לכולם לפני חודש קניתי קירור למעבד ARCTIC FREEZER 13 הקירור מעולה ושקט ואני מרוצה ממנו. המחשב אצלי תקין וללא בעיות התחממות בדרך כלל אני לא עושה כיבוי מחשב אלה שם על מצב "שינה" אתמול החלטתי לכבות ולתת למחשב לנוח ושהדלקתי בבוקר גיליתי שהמאוורר של הקירור פועל ללא הפסקה על 100 אחוז מהירות ללא שום פקודות מהירות מהלוח . למרות שבביוס מצויין שכן. ניסיתי לשחק עם המחשב כדי להבין מה קרה אך כלום לא עזר לאחר שעשיתי שוב כיבוי למחשב הבעיה נפתרה והמאוורר חזק למהירות השקטה והנורמלית שלו. ואני נשארתי עם שאלה מטרידה, מה יכולות להיות הסיבות לזה? מפרט מחשב: i7 870 intel cpu cooler freezer 13 4 giga ram gtx 460 gpu
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בקיצור המחשב החדש שלי יש לי אותו חודשיים עושה לי הרבה בעיות מחשב טוב וזה של 7000 שקל אז קיצר אני חושב זה מוירוסים וכל מיני אז אני בא לפרמט מכבניס את הדיסק של הוינדוס (מקורי) והוא לא קורא אותו בהפעלת המחשב הבעיה שאני כימעט בטוח שזאת היא זה עם הביוס כי שיחקתי איתו איזה יום ועכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב אז בהתחלה יש לי 4 דברים ורשום NO DEVICE משהו כזה אבל כשאני ניכנס כבר לוינדוס הוא קורא את הדיסק בקיצור אם אתם יודעים מה לעשות תעזרו לי בבקשה אם השאלה לא ברורה תגידו אני ינסה לתת יותר פרטים
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם !! נודע לי שיש קבצים עצמאיים של החלונות ושל כל תוכנה בנפרד שגונבים לא מעט זיכרון מהדיסק קשיח וגם מהזיכרון הפיזי קודם כל דבר זה נכון???? ואם כן איזה פקודה אני יכול לרשום ב RUN (הפעלה) שתבטל את בזבוז הזיכרון??? תודה ....
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 7600gs של leadtek. לפני כשבועיים בערך אחרי ששיחקתי במשחק, לפתע נהיה מסך שחור. הייתי חייב לעשות ריסטרט- כעשיתי ריסטרט גיליתי שכל המסכים האלה שבאים לפני הwelcome הם מטושטשים כאלה בצבעים- כשזה הגיע לwelcome אחרי זה זה לא העלה את הווינדוס. נכנסתי לסייפמוד והסרתי את הדרריברים של הכרטיס מסך. עשיתי ריסט- עדיין היו צבעים מטושטשים אך הפעם זה העלה את הווינדוס (בלי דרייבר של כרטיס מסך). מאז, כל פעם שאני מנסה להתקין את הדרייבר, בסוף ההתקנה זה עושה לי מסך שחור. ניסיתי להתקין דרייברים שונים, ישנים ,חדשים וכל מיני גרסאות- בכל אחד היה אותם בעיה- מסך שחור בסוף שמחייב ריסטרט. פעם אחת חיכיתי קצת ואחרי כמה דקות המסך השחור נדלק לפתע והיה את המסך הכחו…
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
במחשב יוצא לי מסך כחול אחרה כמה זמן ורשום כול מני דברים באנגלית ואני לא יכול להזיז שום דבר ורק יכול לעשות ריסטארט אין אני מוריד את זה חבר שלי אמר שזה אולי וירוס איך להוריד את המסך הכחול?
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום , בזמן האחרון יש לי בעיה שהמחשב נתקע , אם אני עושה ריסטארט אז אני רואה שהמחשב נדלק ( המחשב פתוח ) אבל המסך לא עולה או לפעמים מראה לי digital analog בפינה השמאלית למעלה . לפעמים הוא נדלק לאחר כמה שעות אבל קופא ומסרב להדלק שוב. יש לי כטיס מסך ati 5800 4 ג'יגה זכרון intel i5 לוח אם של אסוס - אני לא יודע את הדגם ואני לא יכול להריץ everst כי המחשב לא עולה . ספק 650 וואט ניסיתי לפרמט אבל זה פשוט נתקע באמצע. קראתי את הסטיקי ואני לא יכול להריץ אף אחת מהתוכנות מכיוון שהמחשב לא עולה . אין לי מחשב נוסף כדי לבדוק חלק חלק אם כל החלקים . השאלה שלי זה אם יש לי דרך למצוא במה הבעיה כדי לחסוך את הכסף של בדיקה ותיקון במעבדה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,קודם אתחיל מהמפרט: מעבד i5 2500k ללא oc כרטיס מסך gygbite r390x g1 זיכרון 16gb קורסאייר וונג'נס לוח gygbite z68p ds3 ספק טרמלטייק tr2 800w לאחרונה קיבלתי את הכרטיס מסך שמופיע במפרט שרשמתי כאן למעלה,לפני כן היה לי gtx570 ,בזמן משחק המחשב עובד בצורה תקינה כמה דקות ואז נכבה ומופעל מחדש,האם הבעיה בספק או בכרטיס מסך שהרכבתי?
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של Compaq והבעיה זה ברוב החכמה שלי שברתי את המסך :'( עכשיו ההצעה הכי זולה שהציעו לי בשביל מסך היא 2000 ש"ח!!!! ושאני אומר שהמסך שבור אני ממש מתכוון לזה. זה כמו זכוכית שבורה ככה הוא נראה. החלקים הפנימיים לא פגועים רק המסך עצמו. איך אני יכול לסדר איכשהו? מישהו יכול לסדר לי במחיר זול יותר? בערב אני אוסיף תמונות...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לאחותי בעיה במחשב, היא מדליקה את המחשב, הוא מראה כאילו הוא טוען את הווינדוס ואז פתאום הוא עושה ריסט, ואז עוד הפעם אותו תהליך, מראה כאילו הוא טוען והכל בסדר, ואז פתאום ריסט. כאילו, אני לא מגיע אפילו למסך של ה- "ברוך הבא" של ווינדוס. מישהו יודע מה הבעיה? תודה ענקית לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
שלום שאלה האם ניתן להחליף מעבד דגם 3550M למעבד I3 ובמה זה כרוך תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי קראתי את המדריך באתר ואחרי כמה בירורים הבנתי שצריך למרוח את המשכה על כל החלק הכסוף במעבד. אבל זאת לא הבעיה יש לי מאין מדבקה כזאת על המעבד(ראו תמונה) ורציתי לדעת האם אני צריך להוריד את המדבקה מהמעבד לפני שאני מורח את המשכה שלי....
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אחי הקטן נכנס למקום שהוא לא היה צריך להכנס וחטף וירוס קטלני ש"העלים" לו את ההארדיסק, חסם לו את הקישוריות לאינטרנט וכו'... כשאני מפרמט את ההארדיסק בעת התקנת חלונות xp, אני מקבל בסיום הפירמוט את ההודעה הבאה: .setup was unable to format the partition the disk may be damaged Make sure the drive is switched on and properly connected to your computer. If the disk is a SCSI disk, make sure your SCSI devices are properly terminated. Consult your computer manual or SCSI adapter documentation for more information. You must select a different partition for Windows XP. To continue, press ENTER. לאחר חיפוש הנושא בפורום - יש לי רק מחיצה אחת (אחת של 8 מגה-קבצי מערכת והשניה - הכונן). …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם asus p4s800d וכרטיס מסך Geforce הבעיה היא שבד"כ שהמסשב עולה כרגיל עד למסך שהwin xp טוען את עצמו (זה עם הריבוע הכחול שרץ למטה) אבל אחרי המסך הזה במקום שיופיע שולחן העבודה המסך שלי פשוט נכבה (כמו למצב שבו המחשב כבוי), למרות שהwindows עצמו עלה (אני יכול לעשות פעולות על עיוור...) אם אני מנסה לעשות ריסט לפעמים כל העסק חוזר על עצמו ולפעמים המסך נשאר כבוי אבל נראה שהמחשב עצמו נתקע. מישהו יודע מה אפשר לעשות???
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-