תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, ברשותי מחשב נייד dell vostro 3560, מעבד i5320m, זיכרון 4GB. וינדוס 8 X64, מקורי. עיקר השימוש: גלישה באינטרנט, סרטי HD, תיכנות. אני חווה תקיעות מעצבנות ובלתי נסבלות לעיתים די תכופות. אני משתמש בדפדפן Pale moon שאליו עברתי בגלל המחשבה שאולי זה יעזור לתקיעות של פיירפוקס. התקיעות מתבטאות בקפיאת המחשב ואם אני לוחץ על משהו אז כמובן התוכנה הופכת ל-not responding ואז צריך לסגור ולהפעיל מחדש. זה קורה גם בתוכנות של סרטים וגם בדפדפן. אני מגיע לפעמים לכ-20 טאבים בדפדפן, אבל לא אמור להשפיע - בנייח שלי ובמחשב הקודם שלי לא היו לי את הבעיות האלו. קשה בדיוק לשים את האצבע מתי מתי מתרחשות התקיעות האלו אבל זה ממש פוגע ברצף השימוש. למשל אם אני גולש ואז עובר ל-PDF או וורד שפתוח כב…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לקפוץ לי כל חצי שעה חלון שדורש ממני להפעיל את וינדוס מישהו יודע איך נפטרים מזה?
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס 8.1, אתם יכולים להתייחס כאל 8 רגיל. בכל מקרה, רציתי להסיר דרייבר בעייתי לעכבר והלכתי ל-msconfig והגדרתי מצב בטוח מינימלי. עשיתי ריסט למחשב, והמחשב היה תקוע כמה דקות על המסך של restarting, נראה לי קצת מוזר, כי יש לי כונן SSD עליו מותקן הווינדוס. אז אחרי כמה דקות התייאשתי ולחצתי לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי. כשהפעלתי את המחשב, הכל נראה בסדר. אבל במסך הטעינה, שום דבר לא קרה. טוען, וטוען וטוען וטוען.... חיכיתי אפילו חצי שעה, כלום! אז שוב, הארד ריסט והדלקה, אותה תוצאה. עוד הארד ריסט, ואשף התיקון של ווינדוס נכנס לפעולה. ניסיתי הכל! סטארטאפ ריפייר - כלום ריסטור מנקודה לפני שלושה ימים - שגיאה, כותב שאיזה קובץ בשימוש (על ידי מה?! ווינדוס לא עולה) אני ממש לא רוצה…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מאתמול בבוקר כל משחק שאני משחק מקבל Stop working אחרי 5 דקות שאני בפנים עשיתי היום בדיקת וירוסים וזה לא עזר אשמח לעזרה, תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ויש שני דברים שמציקים לי מאז: 1. as ssd מראה תוצאות נמוכות בחצי ממה שהיה (300+ במקום 600+). 2. hwmonitor מראה רק כרטיס מסך אחד במקום שניים. מפרט: i7 960 asus rampage iii extreme mushkin copperhead 3x2gb1600mhz 6970cfx crucial 128gb m4 samsung 1tb spinpoint לגבי ה ssd בדקתי וה trim אכן עובד וגם בביוס בקר ה sata 6g מוגדר כ ahci. צריך עזרה חברה
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה windows 7 ultimate 64 bit על מחשב חדש שיש בו רק כונן SSD הבנתי שכדי לעשות את זה חובה לשנות משהו ב BIOS השאלה מה צריך? תודה .
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לוח אם p55a ud4 של gigabyte. כרטיס מסך 7950 windforce oc של gigabyte גם... מסך dell u2311h... הבעיה כזאת: לפעמים, בלי קשר לכניסה למצב שינה (ביטלתי את האופציה) כאשר המסך ׳נרדם׳ ואני ניגש להעיר אותו... יש צליל של windows שהכל מתעורר.. נורות דולקות... רעש מאווררים... אבל המסך לא מקבל תמונה. הוא לא חוזר לשינה כאילו אין לו אינפוט אלא פשוט נשאר דלוק על מסך שחור... שום דבר לא מאפשר לצאת מהמצב חוץ מכיבוי פיזי של המחשב...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה התחילה לי בעיה עם המחשב שכשאני קם בבוקר לבדוק אימיילים (הוא נשאר פתוח כל הזמן), אני מספיק לעשות תנועה קטנה עם העכבר כשאני עוד רואה דברים במסך, ואז הכל ניהיה שחור ורק כיבוי והדלקה מחדש של המחשב מחזירים את המסך להראות דברים. אני משתמש בWIN 7 ומצורף להודעה דיווח על החומרה שלי מאוורסט. אשמח לתת עוד פרטים שיעזרו לקדם אותי לפתרון. תודה!
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
באתי לנסות הפצת linux xubuntu הכי חדשה שיש כרגע התקנתי הכל טוב ויפה אחרי שבדקתי שם מה שרציתי באתי להתקין מחדש את windows 7 דרך התקן flash ונתקלתי בבעיה של not grub וכו'. אחרי שבדקתי משהו ניסיתי לסדר בדרך כולשהיא לא זוכר מה היא כבר והתחלתי לקבל שגיאת missing is ntldr כל פעם הכנתי התקנה חדשה של windows 7 והבעיה בכל זאת המשיכה. כרגע נאלצתי להתפשר בשימוש בכונן שהיה בו windows xp . אשמח שתעזרו לי לתקן תבעיה ושאני יכול להתקין שוב את הwindows 7.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני לוחץ כיבוי המחשב נשאר פתוח ועל המסך כתוב ממתין שתוכנית TASKENG תיסגר ,וככה זה נשאר המון שעות בלי להסגר ! למה זה ? מה צריך לעשות כדי לסדר את זה ?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר דרך מהירה להוציא את כתובת mac address ללא כניסה לחשבון המשתמש במערכת הפעלה 7 או XP . כלומר מצב נתון שאין גישה למחשב והמחשב נעול בסיסמה ולא ניתן להכנס להפעלה ולהפעיל CMD ולרשום IPCONFIG /ALL האם אפשר על ידי תוכנת Hirens למשוך את הכתובת או דרך אחרת שאתם מכירים . תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חצי שנה (אני סובל מהבעיה מהיום הראשון) העכבר והמקלדת שלי למרות שמקבלים זרם לפעמים מפסיקים לעבוד לנתק ולחבר לעיתים רחוקות עוזר. ווכבר לא עוזר לחבר במקום אחר עזרה מישהו???
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
בבקשה! אני כבר אובדת עצות! היוסר שלי בפייסבוק עושה לייק לדברים שאני לא עושה להם לייק בכלל! [ATTACH=CONFIG]3232[/ATTACH]
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וברצוני לחבר לו את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן שלי. מדובר בדיסק קשיח די חדש מדגם SAMSUNG HD103SJ שעובד מצויין. חיברתי את הדיסק למתח וכן ללוח האם לחיבור SATA 3 עם כבל SERIAL ATA ורוד. בביוס הדיסק לא מזוהה. בנוסף הדיסק גורם ל POST איטי מאוד וכן לטעינה איטית למדי של הווינדוס במהלך ה BOOT. מה עושים? יש לי עליו מידע מאוד חשוב ולא יתכן שהדיסק הלך.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. מעבד:i5-2500k. הזיכונות החדשים:CROSAIR DOMINATOR PLATINUM 8GB KIT=2*4GB DDR3 1600MHZ. קניתי זיכרונות חדשים,אשר תומכים בוודאות במצב של XMP,כך גם בוודאות בלוח אם שלי. הזיכרונות הקודמים שלי עבדו במצב XMP,ללא שום בעיות,וכרגע בביוס מוגדרים הזיכרונות (הקודמים,את החדשים עדיין לא התקנתי) על הגדרת הזיכרונות הקודמים שלי=XMP. שאלתי היא כזו:האם לפני,ו/או אחרי התקנת הזיכרונות החדשים - מתי אני צריך לשנות למצב XMP?,אפשר להשאיר אותם במצב של הזיכרונות הקודמים=XMP? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
בוקר טוב רכשתי מחשב לא מזמן עם המפרט הבא מעבד i-7 עם 8 ליבות (ההוכחה שיש לי 8 ליבות היא כשאני נכנס לmsconfig אז הוא נותן לי להגדיר 8 ליבות לעבודת המחשב) זיכרון 8 גיגה DDR3 מערכת הפעלה win-7 ultimate -64bit\ בהגדרה די מפלצתי מבחינת היכולות שלו אני מייעד אותו בעיקר למוליטמדיה (המרות ותרגומי סרטים ברמות הגבוהות ביותר שיש full hd וצפונה) עכשיו מה שאני מחפש זה שמישהו יסביר לי בצורה פשוטה איך אני רותם את פעולת המעבד או את פעולת הליבות לריכוז על משימה אחת ספציפית(לדוגמה הדבקת כתוביות והמרת/עריכת סרט של 12 GB דבר שיכול לקחת הרבה זמן אשמח אם מישהו יוכל לתת לי מדריך פשוט או כמה אפשרויות שיוכלו לעזור לי לבצע את זה נ.ב-יש תוכנה שנקראת core tuner של ashampoo שטוענת לזה שהיא יכולה ל…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב מפלצתי מבחינת היכולות שלו מחשב 8 ליבתי וגם 8 ddr3 ואני רוצה לנהל את העבודה של הליבות(הכוונה למרכז אותם לדוגמה לעבודה רק על משימה ספציפית)במילים אחרות לנהל את העבודה של הליבות לפי הצרכים שלי 2 שאלות כי אני די חדש בכל העניין הזה 1)האם דרך וינדאוס יש אפשרות לניהול כזה 2)האם יש תוכנה חינמית כלשהי שיכולה לעזור לי לנהל את השליטה על המעבדים או הליבות או גם וגם לכל מי שיכול לעזור אני מאוד אודה לו שילמתי על המחשב הרבה כסף ואני רוצה לדעת שאני קובע איך הוא יעבוד בשבילי שיהיה לכם אחלה יום
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כמובן שיבשתי אותו לכמה ימים הוא נדלק ונתקע על מסך הטעינה של מערכת ההפעלה ותקון להערכתי יהיה כרוך בהחלפת לוח ומחשב הזה כבר יצא מייצור לפני שנתיים השאלה שלאור המצב משתלם לתקן הוא לקנות מחשב חדש נ.ב. סליחה מראש עם הפוסט לא שייך לפורום הזה לא הייתי בטוח באיזה מהם לפרסם.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , חבר הביא לי כרטיס מסך וגיליתי שזה GIGABYTE Radeon HD 4850 , לכרטיס מסך יש יציאה של 6 פינים וחבר שלי הביא לי עם הכרטיס מסך כבל כזה : http://i.imgur.com/i1f34dv.jpg חיברתי את הכרטיס מסך לחריץ ה PCI E-X16 וחיברתי את הכבל לאחד השקעים הלבנים שיוצאים מהספק . המחשב עולה , המסך עולה , אבל זה לא מראה שהכרטיס מחובר, בנוסף הכרטיס מסך היה חם אשש [יש לו קירור מאסיבי , שלא עבד כנראה החיבור של ה6 זה שלו] ניסיתי כמה פעמים לחבר להוציא להוריד דרייברים אבל זה לא פתח לי. מעבד : Intel Core 2 Duo E8400 3 GHz Dual-Core [איך המעבד ? סביר או ממש גרוע ?] ספק : ZU400W X2 [לפי מה שאני חושב יש מצב שהוא לא מספיק בשביל הכרטיס הזה ?] ראם : 2GB לוח אם: gigabyte technology co. ltd P35-DS…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוכנה מומלצת לגיבוי דרייברים תודה
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום ,כמו בכותרת אני רוצה לשמור את נתוני גלישה כולל דפים וכרטיסיות של הדפדפנים שרשומים בכותרת. אני מעוניין לעשות סריקה ואף פרמוט למחשב ,לכן רוצה שהנתונים ישמרו. דבר נוסף, אני לא יודע איך עושים באקספלורר, שאחרי כל כניסה לדפדפן הוא יפתח לי את כל הכרטיסיות והדפים מהמקום שבו הפסקתי. דפדפן כרום -בעברית דפדפן פיירפוקס- בעברית דפדפן אקספלורר- באנלגית (מתקשה באנגלית) המחשב פשוט גוסס לי קורס לי מידי פעם כאני אפילו רק גולש וטיפה יוטיוב,אז אני חייב לטפל בו ולא לתת למצב להחמיר. אבל הכרטיסיות מונעות מימני את זה ! תודה
-
- 12 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קניתי מחשב חדש, CI5 4570, לוח אם GIGABYTE H87-D3H, זכרונות 8GB. הכנסתי אליו חלקים ישנים מהמחשב הקודם (חלקים ששדרגתי לפני קצת פחות משנתיים: ספק כוח SEASONIC 620W, כרטיס מסך HD5850, ודיסק קשיח). המחשב עולה עד הנקודה של "STARTING WINDOWS", רואים 2 נקודות מתוך 4 שאמורות ליצור את הלוגו של ווינדוס (ווינדוס 7) ואז זה פשוט קורס ועושה ריסט ומציע לי לעשות STARTUP REPAIR. ניסיתי לעשות, כמצופה לא יודע לפתור את הבעיה אבל זה אומר שזה בדיסק הקשיח. בדקתי את זה עם דיסק קשיח אחר, והבעיה המשיכה לקרות. ניסיתי להפעיל את המחשב בלי כרטיס המסך שלי אלא עם המובנה והבעיה ממשיכה לקרות. חבר אומר שהבעיה יכולה להיות ספק הכוח (בגדול קניתי מחשב חדש בגלל שהקודם היה בן 8 והפסיק להידלק, לא שלח…
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
לא ברור איך דבר כזה יכול לקרות הרי כבל רשת לא מעביר מתח עם אני לא טועה
-