תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, המחשב שלי מבצע Reset מדי פעם, באופן אקראי ובלי קשר לאיזו תוכנה מופעלת באותו רגע. למרות שצריך להריץ את ה-memtest86 הרבה זמן (כל הלילה-למשל), הרצתי אותה פעמיים כאשר כל פעם היתה עם 4 ריצות מחזוריות. בפעם אחת היתה נפילה בבדיקה 6 - שלוש הריצות המחזוריות אח"כ לא נפלו. בפעם השניה היתה נפילה בבדיקה 7 - שלוש הריצות המחזוריות אח"כ לא נפלו. אני מאמין שאם יש נפילה מסוימת, היא צריכה להיות עקבית ולא פעם כן ושבע פעמים לא. חוץ מהתשובה שצריך להריץ את התוכנה יותר זמן, יש למשהו רעיון או נסיון בנושא ?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והעברתי את הדיסק SSD הישן שלי אליו. כרגע כונן C. טכנאי מחשבים ניסה לשים לי GHOST שלו עם win10 בחינם, אבל הוא נתקע ואמרתי לו שאני מעדיף לעשות את זה לבד. התקנתי ווינדוס 10 על C אחרי פימוט והתקנתי דרייברים וזה המצב כרגע בניהול הדיסקים. שמח לעזרה איך למחוק את המערכת בכונן ה HHD שלי שהוא D. ואיך להעלים את החלקים בכונן C שלא הוקצו
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה XP . לאחרונה כשאני מכבה את המחשב הוא מתחיל בתהליך אבל נתקע, ואני צריך לכבות אותו דרך הכפתור. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול בזמן שגלשתי לי ברחבי האינטרנט הWINDWOS נתן לי מסך כחול יפה ונתקע (לפני זה היו רעשים של קצרים ברמקולים ואחרי כמה שניות הכל קרס ) המערכת שלי מורכבת מ amd 2800 +EpoX 8-rda Geil 512 333MHZ X 2 HeC 475 W אחרי המסך כחול ביצעתי ריסטרט למחשב, הWINDOWS לא הסכים לעלות נתקע בשלב הטעינה ניסיתי לעשות system restore ביצע בהצלחה אבל עדיין לא עבד לאחר כמה משחקים הצלחתי לעלות את הWINDWOS אך כעבור דקה עשה ריסטרט גם בSAFE MODE עשה ריסטרט אחרי בערך 10 דקות גם כאשר אני בתוך הBIOS להגדיר את BOOT לפעמים זה קופא והמקלדת מפסיקה להגיב בנוסף במסך הראשי של המחשב בעת ההדלקה מקבלים נתונים על המערכת ישנו נתון vdd שה וא צבוע באדום למרות שלפי הספר הוא בטווח התקין 1.5V ניסיתי…
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי לא הראה סימני מצוקה כלשיהם לאחרונה, והכל היה מהיר, טוב ויפה. לפתע אתמול התיישבתי על המחשב וראיתי שהאינטרנט מנותק. הפעלתי את החייגן וניסיתי לחייג אך הוא המשיך לעשות שגיאות ולא להתחבר. ניתקתי את המודם מהחשמל וחיברתי והמשכתי לנסות, אך גם זה לשווא. החלטתי להפעיל מחדש את המחשב, עשיתי התחל הפעלה מחדש המחשב עשה ריסט ולפני שעלה הוא הציג לי את המסך השחור הזה שיש אפשרויות לבחור בין מצב בטוח, מצב בטוח עם רשת, הפעם האחרונה שעבד טוב, הפעל את ווידוס בצורה רגילה וכו'... בחרתי בהפעל כרגיל..המחשב עשה ריסט ושוב הגיע למסך. בחרתי במצב בטוח וגם במקרה הזה היה ריסט ושוב אותו המסך הגיע. גם שאר האופציות לא עבדו. התייאשתי והחלטתי לפרמט, שיניתי בביוס לבוט סידי.. הוא רושם שהוא קורא מ…
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אז ככה, הורדתי את ווינדוס 10 לדיסק און קי דרך האתר הרשמי של מיקרוסופט (https://goo.gl/QbeS9R) ויש לי אותו כרגע על הדיסק און קי. עכשיו, אני מדליק את המחשב והכל בסדר ועולה לי הסט-אפ של ווינדוס 10 (יש לציין שמדובר במחשב חדש לגמרי) אבל אז כשאני לוחץ על "התקן כעת" קופצת לי הודעה שאומרת לי שחסר לי מנהל התקן, אני לוחץ על הבא וזה כותב שלא נמצאו התקנים. (תראו בתמונות שאני מצרף) בנוסף על זה ניסיתי להכנס לBIOS (לוח אם של GIGABYTE) ולשים את הדיסק און קי בכל הtop priority, לשחק קצת עם ההגדרות וזה עדיין לא עזר.. אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי אנשי HWzone יקרים תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש והעברתי את ההארדיסק הישן שלי, ומאיזשהי סיבה העברית הפכה לג'יבריש. מה יכולה להיות הבעיה? אפשר להפוך את זה חזרה לעברית? ד"א, זה לא כל העברית. את השמות של הקבצים אני עדיין רואה בעברית, רק התוכן (תגיות שירים, תוכן מסמכים) הפך לג'יבריש... תודה רבה, גל.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. הרכבתי מחשב מחלקים שהיו אצלי בבית. Abit d33068 + Amd Athlon. עכשיו, כשאני מחבר את הספק כוח לחשמל, הנורה של הלוח אם נדלקת וכשאני מדליק אותו נשמע הרעש של המאוורר - אבל אני לא רואה שום דבר על המסך! (חיברתי כרטיס מסך עובד בוודאות, אין כרטיס מסך מובנה) מה יכול להיות? יכול להיות שזה בגלל הספק כוח - לא חזק מספיק? תודה.
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בצורב, אני מכניס דיסק DVD/CD לכונן צריבה והצורב לא קולט את הדיסק וניסיתי עם מלא דיסקים.. ולא קלט. מה אפשר לעשות כדי לתקן את הבעיה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! כשאני מדליק את המחשב אני שומע צפצופים של אזעקה ולאחר כ3 שניות המחשב נכבה אוטומטית אם אני משחק עם הכפתור בלוח שהופך את הFSB ל200 MHZ אז המחשב עולה לכ- 10 שניות מראה תמונה ולאחר מכן עושה את הצפצופים של האזעקה ונכבה אבקש לשמוע חוות דעת מכם על המצב הזה ואם אפשר גם הצעות לפתרון. יש לציין שגם הכרטיס מסך וגם הזכרונות עובדים על מחשב אחר (זהו צפצוף שונה מאשר הרעש שהוא עושה כשיש בעיה בכ.מ או בזכרונות) מפרט המחשב : Athlon XP 2500+ Gigabyte 7n400 512 MB Elixir 400MHZ Inno3d nvidia 6200 בתודה מראש על העזרה משה.
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אהלן אנשים, ברשותי Dell Vostro 3550, עם windows 8 [מקורי, לצורך העניין] למחשב שני כרטיסי מסך - אחד מובנה [ intel HD3000] ואחד חיצוני [AMD Radeon HD7650M]. הפעלתי את המחשב הנייד כהרגלי, וחיברתי את המחשב למקור חשמל. כאשר אני עושה זאת, המחשב מחליף אוטומטית בין הכרטיס המסך המובנה לחיצוני, ומאפשר שימוש בכרטיס מסך החזק. התהליך עצמו הוא לרוב "לא חלק" [המסך מרצד לכמה שניות], אלא שהפעם קרה משהו מוזר - החלפתי בין הכרטיסים, כשלפתע המסך קפא והופיע שלג עליו. המחשב לא הגיב ומאחר ופחדתי שיש בעיה [אולי המחשב נרטב וכו' ופחדתי מקצר] אז כיביתי את המחשב פיזית וניתקתי את הבטריה. אחרי שווידאתי כי אכן המחשב יבש ואין בעיה [אין סיכוי שהוא נרטב] הדלקתי אותו מחדש. לא היו בעיות עם שני כרטיסי המסך וה…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Asus p5ld2 שכבר עליו יש כרטיס קול חזרתי הביתה אתמול מדליק את המחשב ופתאום הכרטיס קול שלי לא פועל נכנסתי למנהל התקנים הוא עושה לי את הסמל הזה של המשולש אזהרה עם שימן קריאה בפנים על ההתן של הכרטיס קול התקנתי אותו מחדש ועדיין לא פועל לי והורדתי גם עדכון תודה לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
בהמשך לאשכול מפורום מעבדים ולוחות אם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=275170.0 טוב, הלכתי על ה-QUAD. קניתי את החלקים אתמול ב-קיי אס פי, כ.מסך היה לי מנעה מחשבים, וזכרון מ-eBay. הרכבתי אתמול הכל, לקח לי מספר שעות.. לקחתי את הזמן, בא לרגע הגורלי להפעיל.. וזה לא עובד.. זאת אומרת הכרטיס מסך לא עובד.. פשוט נדפקתי. אין מצב שפספסתי משהו, ניסיתי את ה X1600XT שלי, עובד יפה התקנתי ויסטה והמחשב פשוט טס. היתכן דחפו לי כרטיס לא עובד? הוא מקבל חשמל, מאוורר עובד כמו טורבינה, נדלקות נורות (אדומות) על הכרטיס.. עושה מספר ביפים בהדלקה, ומסך שחור. המחשב עולה לויסטה כרגיל. היתכן פספסתי משהו? להלן המפרט: Thermaltake TR2 550W Silent PSU Intel Core 2 Quad Q6600 Gigabyte GA-P35-DS4 …
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני חצי שנה קנינו מחשב חדש מ-TMS, צירפתי את המפרט בקישור. מאז היום הראשון שהמחשב הגיע אלינו, הוא סובל מ"פריזים" חוזרים ונישנים כל שעה-שעתיים ובלתי אפשרי לעבוד איתו. כשזה קורה, התצוגה ביחד עם הסמן קופאת ואי אפשר לעשות שום דבר חוץ מכיבוי פיזי והדלקה מחדש. בזמן הפריז שום דבר לא עובד, אפילו נורית חיווי CAPS LOCK שבמקלדת אינה מגיבה ללחיצה. ניסינו כבר הכל, חיברנו את המחשב לאל-פסק, ניתקנו מהמחשב הכל חוץ ממקלדת ועכבר ואף ניסינו מקלדות ועכברים שונים ושום דבר לא עזר. המחשב נתקע בין אם יש בו שימוש ובין אם לא. יצרנו קשר עם TMS והם כבר אספו והחזירו את המחשב למשרדנו ארבע פעמים אך התקלה אינה נפתרת! הם טוענים שבמעבדתם אין זכר לפריזים. הם לא היו מוכנים להחליף את כל המ…
-
- 13 תגובות
- 5.1k צפיות
- 3 followers
-
-
היום בלי שהתקנתי שום חומרה והתקנתי אולי מספר תוכנות, התחיל ליפול לי המחשב ולהודיע הודעה: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer DRIVER_TRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL if it is the first time...(not relvant) technical information: *** STOP: 0x00000D1 (0x06D6DD0, 0X0000001C, 0X00000008, 0X006D6DD0) beginning dump of physical memory קראתי והיה רשום שזה בעיה עם הדרביירים. ניסיתי לסדר את זה ולא הלך לי. אז פירמטתי את הווינדוס (xp אם לא ציינתי עד עכשיו) ולאחר שסיימתי את ההתקנה והתקנתי את הדריברים שלך הלוח אם, כ-10 דקות לך מכן שוב נפל המחשב עם ההודעה הכחולה הנ"ל. אשמח אם תוכלו לעזור לי בהקדם כי אני מתגייס ואין הרבה בזמן... בתודה מראש
-
- 28 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אחרי שניקיתי את המחשב יסודי מאבק זה מראה לי שהוא עדיין ממש מתחמם: (ואחרי שהוא פועל עוד קצת, הטמפרטורה הראשית (GPU) גם עולה ל-51 ויש גם ציור של להבה. וכשאני מפעיל את המחשב בהתחלה הוא מפסיק לעלות ורושם לי שיש בעיה במאוורר של המעבד (CPU Fan Error) וללחוץ F1 כדי להמשיך. והפעלתי את המחשב כשהמארז היה פתוח וראיתי ש/המאורר של המעבד כן מסתובב. מה הבעיה? מה אני אמור לעשות? להחליף קירור למעבד/ספק כוח?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה, לאחרונה הורדתי את BATLLEFILD 1 למחשב, ושמתי לב שהוא עובד לי תקוע. בדקתי מה הצוואר בקבוק שלי וראיתי שזה המעבד (הוא פועל כל הזמן על 100% והכרטיס מסך אפילו לא על 50%) עכשיו המפרט שלי הוא כזה: i5 6500 gtx1070 8GB ram (הראם מנוצל בערך על 80% אז לא נראה לי שזה זה) השאלה שלי היא כזאת: למה התדר של המעבד נשאר על 3.2GHz? הרי המצב טורבו שלו הוא 3.5? בדקתי בביוס וזה מאפשר מצב טורבו. צריך להעביר את זה ידנית או משו? לא מצאתי כלום באינטרנט תודה לעונים =)
-
- 28 תגובות
- 6.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים יש לי בעיה במחשב הדלקתי את המחשב היום לאחר שהמסך היה מושחר ופתאום הרזולוציה הייתה 768X1366 ולא ניתן לשנות ל1080X1920 עדכנתי דרייברים והכרטיס מסך שלי הוא HD 6850 ,ומסך AOC E2243FW לפני כמה חודשים היה לי גם בעיה דומה אבל שחקתי קצת עם חיבורים הדלקתי את המחשב כמה פעמים וזה הסתדר כרגע אני לא יודע מה לעשות עדכנתי דרייברים חיברתי וניתקתי עשרות פעמים את המסך שיחקתי עם ההגדרות ריסטתי כמה וכמה פעמים שום דבר לא עזר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש dell latitude e7470 ויש לי איתו כמה בעיות 1. כאשר העכבר הג'ויסטיק מופעל מידי פעם הוא זז לבד על המסך 2. העכבר [הטאצ' פד] לפעמים לא מגיב ולא זז 3. המסך לא נכבה והמחשב לא נכנס למצב שינה גם אחרי הזמן שהגדרתי אותו אליו [גם כאשר הג'ויסטיק לא מופעל]
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שאני נכנס לinternet explorer אני לא יכול לראות סרטוני וידאו בתמיכה עם ה activex control בשימוש עם wma אתרים לדוגמא : one , sport5 .. כשנאי מנסה לראות ה- explorer פשוט שולח הודעת ארור וסוגר את כל החלונות לעומת זאת אני כן מצליח לראות סרטוני וידאו דרך האתר youtube שלא עובד דרך wma גם במחשב עצמו שאני נכנס ל- wma ומסנה להפעיל שיר אז קופץ חלון send error report וזה יוצא לי מהתוכנה... מקווה שיש לכם פתרון , תודה
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, החלפתי לוח אם ל- GIGABYTE P-35 DS-3 ויש לי בעיה מוזרה בהרד דיסק. ההרד דיסק הוא של WD 160 GB בחיבור IDE. הבעיה היא כשאני מנסה להפעיל משם משחק דרך DAEMON TOOLS או POWER ISO או להעביר קבצים לדיסק הקשיח השני הוא רושם לי שגיאה: THE REQUEST NOT BE PERFORMED BEACUSE OF AN I/O DEVICE ERROR בדיסק הקשיח השני SAMSUNG 320KJ SATA אין לי שום בעיה. בלוח אם הקודם לא היתה לי שום בעיה, פירמטתי את ההרד דיסק של ה-160 GB וזה עדיין לא עוזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה דיי דחוף יש לי עליו חומר חשוב. תודה, דן
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
בימים האחרונים המחשב שלי עושה מדי פעם כל מני בעיות - המסך מחשיך לשניה-שתיים, וחוזר לצוגה (ממש המסך נכבה ונדלק אחרי שניה); המחשב נתקע, כששום דבר לא מגיב - עכבר, ctrl+alt+delete; אחרי שהמחשב נתקע יש ריבוע של בערך 1X1 ס"מ של פסים ורודים איפה שהעכבר היה. כמובן שאי אפשר לעשות אתחול, ולכן צריך לכבות את המחשב באגרסיביות (לחיצה ארוכה מאוד על כפתור הכיבוי). לפעמים זה קורה כמה דקות אחרי שמפעילים את המחשב, ולפעמים אפשר לעבוד איתו שעתיים. זה קורה בכל תוכנה, גם אקספלורר וגם וורד. למישהו יש דיאגנוזה, ככה מהשרוול? תודה, עודד
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב חדש מחלקים ישנים ואני לא שומע שום צפצופים מהבאזר... דרך אגב איך בודקים ספיקר? ממה זה יכול לנבוע? מה לבדוק? לוח אם: MS-6154VA מעבד: Intel® Pentium® III Processor 733 MHz ספק: ג'נרי 350W זכרונות: מכל הסוגים והגדלים. הוצאתי את כל החלקים, השארתי רק ספק,מעבד,ספיקר,הדלקה ועדיין אין שום תגובה. מישהו יכול לבדוק את הלוח, להוריד MANUAL ולראות איך אני אמור להגדיר את הג'אמפרים? אולי שם הבעיה.. והלוח אם עצמו לא עולה. לגבי הלוח ממה שהבנתי הוא כן עובד, אז זה לא בעיה בלוח... צריך עזרה דחופה צריך לסיים להרכיב אותו כבר הלילה. http://www.msi.com/index.php?func=prodtestreport&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=338#menu http://processorfinder.intel.com/detai…
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם , צריך את עזרתכם, מחילה מראש עם משהו לא בסדר זה פעם ראשונה שאני בפורום. יש לי בעיה במחשב זה המםרט שלי: ספק 1010W FSP ASUS P8GEN3 2600K 2*HD 7970 1 SSD 1 WD 1 DVD . אז ככה בערך חצי שנה יש לי תופעה זאת במחשב אני נכנס למאקס פיין 3 והמחשב נכבה וגם בALEN AWAKE כל שאר המשחקים עובד בלי בעיות כלל, מיידית בעת כניסה למאקס פיין המחשב נכבה . אתמול עשיתי בדיקות אצל חבר לקחתי את הכרטיסים אליו, אצלו ספק 1250 עובד המשחק בלי בעיה אותה מערכת כמו אצלי . אחרי זה הרכבתי שני כרטיסים שלו GTX480 במערכת שלי עובד המשחק בלי בעיה אין נפילות עשינו מאמץ רבע שעה כלום לא נכבה. גם חשוב לציין כאשר אני מפרק אחד הכרטיסים שלי ומנסה להריץ על כרטיס אחד , במאקס פיין ואלן אוייק קוראת אותה תופעה. לא מ…
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב מתמשכת שנים המסך מחובר לכרטיס מסך כרגיל מידי פעם אני מדליק את המחשב ואז המסך לא מציג את המחשב הבעיה שזה לא מראה את ה no singal . כאילו זה מחובר ואני לא הדלקתי את המחשב דרכים לפתרון מידי פעם מכבה את החשמל מכבה את המתג של הסווטיג', ואו פתוח את המחשב ומוציא מהכרטיס מסך את חיבורי החשמל השאלה ממה הבעיה כאילו איזה חלק להחליף - ואיך אני פותר את זה קצת על המחשב i3 כרטיס מסך 6970 amd
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-