עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yosda-boy,

שלום רב, המסך שלי (לא משנה סוג כי החלפתי מסכים) לא נדלק לאחר שאני פותח את המחשב או נפתח לכמה שניות ונסגר, הודעת הסגירה היא "Power Saving Mode". חשוב לציין שהבעיה החלה אתמול, שיחקתי במשחק Cod Mw3 ופתאום היה כתוב על המסך "power saving mode" והמסך נסגר (למרות שהמחשב ממשיך לעבוד). עוד נקודה לציון, כאשר אני פותח את המחשב המסך משמיע צליל מוזר, גם אם הוא נפתח לכמה שניות הוא משמיע את הצליל ונסגר. דברים שכבר ניסיתי: *להחליף מסך *להוציא סוללת ביוס *לנקות את כל איזור המחשב + לנקות ביסודיות את הכרטיס מסך וכלמאוורר. *להחליף כבלים של חיבור המסך גם לחשמל וגם למחשב. תודה

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  2. לעשות Partition של מקסימום 131 GB? במנהל התקנים הוא מזהה אותו כ 160 GB, וגם ב BIOS... אבל מבחינת Partition הוא לא נותן לי יותר מ 131 GB... ?????? ???

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  3. Started by גלאון,

מנסה להגדיר ב-BIOS של SAMAUNG NETBOOK NC110 כי יעשה BOOT מה-USB, אבל בתפריט של ה-BIOS מוכר רק הדיסק הקשיח. כיצד אפשר להכיר ל-BIOS את ה-USB? במצב אשר תיארתי אינני מצליח לפרמט.....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. קיבלתי את המחשב אתמול והתחלתי בהתקנת ה-XP כשעלה מסך ה-Partition הגדרתי את C כ-100G מתוך ה-1000G הקיימים ב-HD. בסוף ההתקנה ראיתי ב- My Computer שרק כונן C קיים (בגודל 100G) ואילו שאר ה-900G התפוגגו. 1. מה עשיתי לא בסדר ?? 2. איזה חלוקות ממולץ לעשות לדיסק של 1000G. 3. ה-XP שברשותי מאד ישן וכנראה לא מכיל את הדרייברים הנדרשים למחשב החדש, האם יש דרך לביצוע עדכון גורף לכל הדרייברים הנחוצים ? תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  5. שלום לכולם, ראשית כל הרשו לי לברך אתכם על העזרה המדהימה לכולם! האם קיימת דרך לנעול מחשב ווינדוס (8) בסיסמה, ע"י קיצור-מקשים בלבד? אני יודע שאפשרי להשתמש ב Win+L כדי לבצע נעילה, אבל אני לא מעוניין שנעילה בסיסמה תתבצע בעת כיבוי או הורדת המסך. (אלא אם קודם לכן ביצעתי קיצור מקשים) אפשרי? תודה רבה ושבוע טוב!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Zeev86,

היי. יש לי מחשב די ישן עם המפרט הבא: לוח אם m2n-tvm/s AMD 5000+ (או 5200 לא זוכר בדיוק) וספק PSN-355PC (רשום 255W ו-Peak 355W) יש לי מספר שאלות: 1. טמפ' המעבד תמיד נמצאת על 25 מעלות. האם זה יכול לגרום לאיטיות המעבד? 2. אני רוצה להוסיף כרטיס מסך Gforce 9600GT 1024M DDR2. האם כרטיס מסך זה יעבוד עם המפרט, או שייצור צוואר בקבוק? (או לא יעבוד בכלל) 3. אם אני מוסיף את הכרטיס מסך, האם אני צריך להחליף ספק? (יש לי במקרה ספק של Enermax Liberty model ELT400AWT של 400W) תודה לעוזרים! (וסליחה אם זה לא הפורום המתאים)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. טוב ככה יש לדוד שלי מחשב חדש amd 64 3000 939 k8ns לוח אם כרטיס מסך giga-byte ati 9250 128 מגה 128 ביט הרדיסק 80 ג'יגה של מקסטור המחשב עשה ריסט אז פרמטתי את המחשב והתקנתי מחדשאת הווינדוס אם הדרייבירים של מה שהוא קיבל עם המחשב התקנתי אנטי וירוס קרספי ו Sygate Personal Firewall וגם Ad-Watch SE Professional המחשב כמה ימיים עבד טוב ושוב זה עשה תריסט הפעם באמצע משחק אהה עוד דבר חשוב זה שהמחשב עשה את זה ברגעים שונים לא תמיד באמצע משחק הפעם זה היה באמצע משחק העלתי את קבצי הdump אני רוצה לדעת אם זה בעייה בחומרה או תוכנה מישהו יכול להגיד באמצעות קובץ הdump ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  8. Started by elad-k1,

שלום.. שכן שלי היה מדליק תמחשב ואחרי כמה שניות ליפני שעולה הוינדוס היה מתכבה המחשב. ברוב הפעמים הוא לא היה מגיב שמדליקים הוא היה נידלק אבל המנורה שבמסך היה נישאר על אור כתום. איפסתי תביוס והמחשב עלה עד האמצע והתכבה. לבסוף פתחתי תמארז אמרתי אולי המעבד מתחממם אז הוצאתי תגוף קירור וראיתי תמעבד דבוק לגוף קירור הבנתי שמיזה הבעיה נוצרה. אז הורדתי תמעבד שדבוק לגוף קירור עם מברג. ניקתי את המעבד עם אהלכול וגם תגוף קירור וקניתי משחה שמוליכה חום בניהם מרחתי על המעבד וכמובן גם על הגוף קירור. עכשיו השאלה שלי איך זה קורה שמעבד נידבק לגוף קירור?ואיך מונעים זאת? עוד שאלה התעקם לי אחד הפינים במעבד וישרתי אותו בפינצטה וזה היסתדר זה טעות איך שעשיתי?! תודה רבה

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  9. ניסיתי נואשות (גם מקצועני הפורםו לא הצליחו במשימה), לבצע את הדבר הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=43657 נואשתי כמעט לחלוטין, אלא אם יצוץ גאון חדש. בכל מקרה, הוצאתי את חיבור ה RCA מהטלויזיה, והיא חזרה להיות כפי שהיא כבר שנים, מחוברת רק לוידאו ולממיר של מת"ב, אך פתאום לא שומעים סאונד בכלל !!!! מה קרה פה ?!?!

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. מערכת הפעלה XP 32 SP3 לוחם אם asus m2n68-LA עליו כרטיס קול מובנה של Realtek שעבד מצוין. לאחרונה הותקן כרטיס מסך ATI HD3400 אולם מאותו רגע נוצררה התנגשות ואי אפשר להתקין דרייברים או להפעיל את הכרטיס קול המובנה. עצות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by amisha,

שלום לכולם , הפציינט הוא compaq CQ61-310EJ . הפציינט היה במנוחה משהו כמו 4 חודשים ללא הדלקה או חיבור לחשמל . והוא פשוט לא עולה , לא BIOS לא POST ,פשוט כלום ! המחשב הוא של חברה שלי , היא שלחה אותו לבדיקה , בבדיקה טענו כי הלוח אם גמר ויש להחליפו ( 1000 ש"ח ) וזה לא סופי ( זה מריח לי מסריח ואין כאן דגים ) אז לקחתי אותו לידיים . נוסו כול האפשרויות להדליק את הבחור מבחינת סוללה\מטען . בנוסף , ניסיתי להוציא כול דבר אשר יכול לגרום לתקלה ( RAM DVD HDD ) ועדיין לא עולה . התופעה מתאפיינת בזה שלוחצים על ההדלקה , נורית ההדלקה נדלקת ואז נכבית . אז השערתי היא שהסוללה פרקה את נשמתה . בנוסף לקחתי המטען ומדדתי מתח הדקים בפלאג DC , התוצאה היא משתנה באיזור ה 10 עד 13 וולט אבל ממש לא 18.5V …

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  12. Started by alex28,

שלטם לכולם יש לי בעיה עם דסיק קשיח הוא עושה לי בעיות כמו שפעלה מחשב הוא אמר לי שדסיק לא בסדר וגם שאני עושה סרקיה בתכונה TuneUp Utilities 2007 הוא מראה לי שיש בעיה אך אני יכול לפתור את בעיה. ****אני יכול להחסן בדסיק האם יש תכונות שיכולות לפתור את הבעיה??? http://img413.imageshack.us/my.php?image=dsc00751qd6.jpg

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by Danny444,

היי. בערך דקה אחרי הכניסה לווינדוס המסך נכבה ללא שום סיבה. זה לא שומר מסך,וזה לא צריכת חשמל ( כיבוי צג לשם צריכת חשמל ). אחרי עוד דקה המחשב עושה ריסיט ועולה מחדש וכך שוב. ניסיתי לעשות shutdown -a בהפעלה אבל לא עזר. כשאני אומר המסך נכבה הכוונה היא שהוא כאילו על STAND BY כזה נ"ב אם אני לא מפעיל יישומים מיוחדים כמו משחקים,או שני תוכנות בו זמנית הוא לא נכבה. תודה לעוזרים בפיתרון הבעיה.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by VL,

שאני בא להפעיל את המשחק Devil May Cry 3 הוא רשם לי בהתחלה את ההודעת שגיאה הבאה שבתמונה בקשר לשגיאה שבתמונה הסתדרתי , אוקיי , עכשיו אני בא להפעיל את המשחק הוא נותן לי את השגיאה הבאה: No disc inserted. Please insert the CD/DVD. מה אני צריך לעשות ? תודה לעוזרים. עריכה: הסתדרתי תודה בכל זאת , היה צריך קראק. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  15. שלום! יש לי ספק EZCOOL 300W REAL בן עוד מעט כמעט שנה. רציתי לנסות להפעיל אותו ללא מחשב, לקחתי חתיכת בדיל ועשיתי חיבור בין השחור לירוק. בקיצור חיברתי את הספק לחשמל והפעלתי את הסוויץ שלו מאחור והמאוורר דלק וניסיתי לפתוח את הכונני דיסקים- לא נפתח. אחר כך חיברתי סגול לשחור והספק גם נדלק ואז אחרי כמה שניות יש ריח של פלסטיק שוף (גם כונני הדיסקים לא דלקו). איך זה קרה? הספק לפני דקה הפעיל AMD +1800 דיסק קשיח 20G כונן דיסקים וכונן כומבו וכרטיס MX440 וכרטיס WLAN וטלויזיה. האם מומלץ לחבור אותו ללוח אם ולהפעיל אותו או קיים סכנת שריפה? אני לא יודע עם לפתוח אותו, כניראה יש לו אחריות אצל איבורי אבל הבעיה שזה הספק מהמחשב של חבר שלי וכניראה יעשו בעיות וצריך תעודת אחריות וכל השטויות ה…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by inrock,

כל תוכנות הניטור מראות לי single channel במקום dual בביוס מראה לי שהרכיב עובד על 1333mhz איפה הבעייה? האם יש לשנות הגדרות בביוס? הלוח שלי אינטל DH77EB מעבד: i5-3450.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, יש לי לוח-אם Gigabyte GA-M59SLI-S5 גרסאת ביוס F3. המחשב נוהג לעשות ריסטרטים ולשלוח הודעות לגבי שגיאה בקריאת הזיכרון. החלפתי כבר ספק, זכרונות, הארד דיסק והתקנתי ווינדוס מחדש. הבעיה עדיין קיימת ולכן אני בטוח יותר מתמיד שהבעיה היא בלוח. דוגמא להודעת שגיאה שאני מקבל: The instructions at "0x64a16295" referenced memory at "0x00a8c42c". The memory could not be "read". Click OK to termniate the program Click CANCEL to debug the program האם יש דרך כלשהי לסדר את הבעיה? האם עדכון הביוס יכול לסדר את הבעיה (הגרסא הכי חדשה היא F7)? ועוד שאלה, אם אני מתקין גרסא חדשה יותר של ביוס, נניח F7, הוא כולל בתוכו את השדרוגים שהיו גם ב-F4, F5 ו-F6? ושאלה אחרונה.. האם אני יכול לאבד את המי…

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by ding,

שלום לכולם, יש לי בעיה שדי הרסה לי את חווית השימוש במחשב,כבר תקופה שהמסך 'קורץ'(התמוה נעלמת מהמסך ואז שוב חוזרת) הבעיה לא במסך כי הוא מתפקד נהדר (בדקתי כבר עם מחשב אחר) לאחר כמה 'קריצות' כאלה המחשב עושה ריסט ולא מופיע שום אזהרה שום כלום. אפילו הווינדוס לא שואל שאלות בהדלקה. ניסתי כבר לנקות את האבק במחשב,הכל מאוורר ממש ונקי בקופסא לשו. אני שואל בצעד אחרון לפני שאני הולך לטכנאי ומוציא כסף,אז בקשה תעזרו. הייתי עם ווינדוס 7 כשהבעיה התחילה ,מתוך צעד נואש עברתי לווינדוס 8 (גרסת נסיון כלשהיא) והבעיה עדיין נמשכת. מה שמוזר זה שכבר קרוב לחצי שנה ככה ושום דבר לא התפוצץ לי במתוך המחשב . להלן המפרט של המחשב(בתקווה שזה עוזר) Field Value Computer Operating System Windows 8 Release …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם. לפני חודשיים קניתי מחשב חדש ופירמטתי את ההארד דיסק והתקנתי עליו ווינדוס והכל רץ נקי . לפני כמה ימים עשיתי את אותה פעולה ופתאום לאחר ההתקנה של הווינדוס אני מנסה להעלות אותו ומקבל את ההודעה הבאה : PLEASE REBOOT AND INSERT PROPER BOOT DEVICE עכשיו הדבר הכי משונה שאני מחבר עוד הארד דיסק עם ווינדוס שמותקן עליו , אז המחשב פתאום שואל אותי מאיפה אתה רוצה להעלות ווינדוס , מהראשון או מהשני . ושאני מעלה את הווינדוס הוא מזהה את ההארד דיסק ה"בעייתי" ואת הכוננים שלו . הלכתי רק עם ההארד דיסק למעבדה והטכנאי בדק אותו עם תוכנה שיש לו ואמר לי שהוא תקין ואפילו פירמט אותו בשבילי ובכל זאת יש בעיה . מה שמרגיז שאני אפילו לא יכול לעשות שום פעולה שאני מקבל את ההודעה , לא לבחור מ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by rata,

הי,יש לי לוח אם MSI G41TM-P33https://www.msi.com/Motherboard/G41TM-P33.html#hero-overviewכניסת PCI E מקצרת כשמכניסים כרטיס מסך, הכניסה המובנית של המסך רופפת וכניסות ה USB לא עובדות.אני רוצה לקנות לוח אם חדש ב KSP. האם הלוחות שמוכרים היום מתאימים בגודל למארז שיש לי?האם אני יכול להעביר ולהשתמש במעבד שיש לי (http://ark.intel.com/products/40478/Intel-Pentium-Processor-E5400-2M-Cache-2_70-GHz-800-MHz-FSB) ובזכרונות ?מדובר על לוח האם הראשון ברשימה:http://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&select=.1030..3..52.האם זה יתאים ?עד כמה מסובכת החלפת הלוח ?תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. אהלן כפי שהכותרת מרמזת, משחקים כבדים בסגנון MASS EFFECT ו TUROK נתקעים כל פעם אחרי 1-5 דקות של גיימפליי אם לתאר את התקיעות אז זה מתחיל בקפאון מוחלט של התמונה, קוביות קטנות שחורות מפוזרות על כל המסך, הסאונד נתקע, או לפעמים יש רעש סטטי נוראי ולבסוף BSOD.. המחשב יחסית חדש, E4500 + Sunbeam Tuniq | Abit IP35-E | G.Skill 2GB| BFG 8800GT 512MB OC2 אין בעיות טמפ', לפי מה שהתוכנות מציגות למרות שעם OC, תוכנות שמאמצות את המעבד לתומו לפעמים גורמות ל BSOD. לאחר הורדת ה OC התוכנות עבדו ללא בעיות (אבל לאט יותר ): ) במשחקים, עם הורדת ההגדרות הגרפיות - המשחק שורד יותר זמן ללא BSOD, אבל בסוף זה קורה.. כל זה מעיד על בעיית טמפ, אבל שוב..יש קירור מצויין למעבד וקירור מעולה לכ.מסך עוד דבר, אח…

• 41 תגובות
    • 4.8k צפיות
  22. Started by motogt,

שלום לכולם, אתמול קיבלתי באמצע צפיה בסרט מסך כחול. עשיתי חיפוש ונאמר שיש כנראה בעיה בזכרון. אבל אחרי שאני מדליק את המחשב המסך שלי דפוק. ראו תמונה. יכול להיות שנשרף לי הכרטיס מסך? או מה לעשות? מאז אתמול לא קיבלתי מסכים כחולים, אבל המסך לא עולה כמו שצריך. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by v_ilan,

איך מבטלים את הסיסמא בכניסה למחשב (Bios).(פשוט שכחתי אותה ) הסיסמא מופיעה מייד איך שהמחשב גומר לספור את הזיכרון, ולא ניתן להגיע ל Bios מחשב נייד ThinkPad 660E IBM

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  24. אתמול פירמטטי את כונן C ובהתחלה היה נראה שהכל בסדר... חוץ מהדרייבר ללוח כי האתר של אלבטרון לא עבד אבל זה לא משנה כרגע. קיצר התחלתי להוריד תוכנות ועידכונים וזה...ופתאום המחשב עשה ריסטרט. מאז המסך נדלק אבל פשוט שחור... ניסיתי לנתק אותו מהמחשב והוא מזהה שהמסך התנתק.. כלומר אני רואה את ההודעה NO SIGNLE. שאני מחבר אותו חזרה שוב המסך פשוט שחור... אם אני עושה ריסט אז המסך מתחיל לעלות ודווקא כן רואים את ההתחלה (שאני אומר התחלה אני מתכוון ממש למסך הראשון ראשון) ואז הכל פשוט נעשה שחור... ניסיתי לחבר את מסך ממחשב אחר אומנם בחיבור דיגיטלי (הלבן) ולא אנאלוגי (הכחול) אם זה משנה משהו וקורה אותו דבר. הלך לי הכרטיס מסך? מה קורה פה? (לכל אלה שעוד לא הבינו אני כותב ממחשב אחר)

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי לפטופ של Asus בו היו מותקנות לי Windows ו-Ubuntu ב-dual boot. בלפטופ 2 כוננים קשיחים - כונן SSD ודיסק קשיח רגיל. מדגיש כי שתי מערכות ההפעלה הותקנו על גבי כונן ה-SSD. רציתי כעת לבצע פירמוט למחשב ולמחוק את הUbuntu. כיוון שאני משתמש שלא מכיר מספיק את Ubuntu ו-Linux באופן כללי.. ביצעתי מתוך הווינדוס (מתוך ה-Partition Manager) מחיקה של ה-Partition של הLinux, והרחבתי את הPartition של הווינדוס עם המקום שהתפנה. לאחר מכן התקנתי מחדש את הווינדוס דרך כונן USB ואז התגלתה לי התקלה.. כשאני מדליק את המחשב אני מקבל הודעה שגיאה שאומרת: error: no such partition. Entering rescue mode... grub rescure> ניסיתי לחפש כבר ה…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.