עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום יש לי שתי הארד דיסקים מחוברים במחשב אחד SATA ואחד רגיל, הכל עובד טוב ויפה. אתמול קניתי צורב חדש עם חיבור SATA, ועכשיו אני לא מצליח ליצור RAID בינו לבין ההארד דיסק. יש לי 2 ווינדוסים במחשב XP ו VISTA עכשיו ל XP הוא עולה לויסטה לא. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  2. Started by Ameralis Zaiir,

שמתי לב למשהו ממש מוזר... הלוח שלי נשאר "עובד", יש עליו לד בקרה שנשאר דלוק גם לאחר הכיבוי, וגם שמתי לב שהמנורה על הסוויץ' של המחשב שלי נשארת דלוקה לאחר הכיבוי של המחשב. אבל המאוורר של המעבד (שמחובר גם הוא ללוח) נכבה. זה יכול להיות בעייה בספק? בלוח? אולי בכלל זה האופי של הלוח? מידע דרוש לוח ABIT SR7-8X ספק 350W Tsunami

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  3. Started by asher_pa,

שלום, לפני שבוע קניתי 2 מחשבים חדשים לוח : GA-880GMA-UD2H מעבד : AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 BOX זיכרון : ADATA 2G Ram DDR3 1333 MHZ דיסק קשיח : SAMSUNG 500GB (HD502HJ) מארז ATX עם ספק 450W אתמול סוף סוף הרכבתי אותם. ומאז יש לי בעיה. כל 5-10 פעמים שאני מדליק את המחשב אני שומע רעש !!עצבני!! מהדיסק הקשיח שהוא "דופק את הראש בצדדים" המחשב ממשיך לנסות לעלות ואז הוא כותב שאין מע' הפעלה. אני מכבה את המחשב \ מרסט אותו ואחרי 2-3 פעמים העניין נרגע והכל עולה כאילו כלום לא קרה. הבעיה קוראת בעיקר (על הפעם הראשונה כמעט) מתי שאני מנסה לבטל את CQN או לחילופין משתמש בפונקציה של Unlock Core. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, ניסיתי להחליף ספק וזה לא עוזר. הב…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום. אתמול לחבר הארדדיסק שלישי לRAID שעל לוח EPOX 4G4A+ עשיתי את זה כאשר המחשב כבוי ומבחינת החשמל ניראה לי שהכל היה נקי. אך כאשר הדלקתי את המחשב גיליתי שהוא לא נדלק! שיערתי שהמחשב פשוט התמגנט אז הוצאתי את הכבל החשמל הראשי מהלוח אם ואת הכבל של החשמל מהספק וחיכיתי עד היום בבוקר..אך כלום לא השתנה כאשר אני מנסה להדליק את המחשב הכל נדלק למחצית שניה וארחי זה ישר מתנתק! בדקתי את כל המערכת - החיבורים בסדר. ניסיתי להוציא את כל הזרועות של הספק מהרכיבים חוץ מהלוח וגם לא עובד כלום!! לא נראה שהספק נשרף - אין שום ריח וכעיקרון אין סיבה נורמלית שזה יקרה. תודה מראש! מקווה שתוכלו לעזור לי, גמר חתימה טובה.

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  5. Started by Ron6,

לפנות בוקר הכל היה בסדר, כשקמתי היום בבוקר הנורה של המסך הייתה כבויה. מיד לחצתי על כפתור ההדלקה וכלום לא קרה. מאז ניסיתי לחבר ולנתק את המסך מהחשמל כמה פעמים אך זה לא עזר. לפני כמה דקות נתקתי את הכבל גם מהמסך וגם מהשקע, חיברתי את זה שוב לאחר כמה דקות, וברגע שנכנס התקע לשקע הנורית נדלקה בצבע כחול לשנייה ואז שוב כבתה. כמו מין הבהוב יחיד כזה, המסך נדלק לשנייה וזהו. מדובר במסך LG1953TR... האם לדעתכם עוד ניתן להציל את המסך? אולי הבעיה היא רק בכבל? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 7.4k צפיות
  6. יש לי את המחשב כמעט שנה ויש לי הרגשה שההארדיסק שלי עומד למות או שיש בו בעיה ואני צריך להחליף אותו (80 גיגה sata.) פעם שנייה ביומיים שאני מתקין ווינדוס ואחרי כמה הפעלות שלו הוא לא עולה ואומר שחסר קובץ בסיסטם 32 1- אני רוצה לדעת אם הבעיה שהצגתי קשורה באמת להארד דיסק 2- אם יש תוכנה שיכולה לבדוק האם ההארדיסק תקין בבקשה אני צריך תשובה דיי דחוף תודה....

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  7. Started by computer_freak,

החלפתי את הצורב ועדיין הבעיה חוזרת והבאפר יורד למי שלא זוכר עשיתי צריבה מהארדיסק ומהdvd בשתיהם הבאפר יורד והנרו אומר שאפשר לצרוב רק על 24 כי מהירות המקור נמוכה מהמהירות שנבחרה ושבדקתי את הארדיסק הגעתי ל 50 מגה בשניה אז מה עושים????

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  8. Started by Cobra Ofiicial,

אהלן לפני שבועיים קניתי כרטיס מסך asus strix gtx 1070 הכל היה טוב ויפה למשך יומיים עד שקלטתי שבזמן גיימינג ממש קל הטמפרטורה של המעבד מגיעה ל 60 ומשם רק עולה ועולה עד שהגעתי למצב של 75 המעבד שלי הוא i7 דור שלישי ישלי 16 ראם מה אני יכול לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. יש לי שני סטיקים זהים של זכרונות במהירות 133MHZ ובגדול 128MB כל אחד. כאשר אני מפעיל את שתיהם ביחד (בנוסף לזיכרון שיש לי כרגע- 128MB 133MHZ) המחשב עושה בעיות ולא פועל בצורה תקינה. אבל אם אני שם רק אחד מהם אז הכל בסדר. הבעיה היא לא בזכרונות ולא בסלוטי זה כבר נבדק. חושב לציין שהסטיק שכבר יש לי במחשב הוא בעל שבבי זכרון (הריבועים השחורים האלה) מצד אחד ושני הכרטיסים הזהים הם בעלי זכרונות משני הצדדים. ואני חייב לשים את הכרטיס הראשון (זה עם הזכרונות מצד אחד) כדי שהמחשב יפעל- אני לא יכול להפעיל אותו בלעדיו (גם אני לא יכול לשים את אחד מהבעיתיים במקומו) מישהו אמר לי שזה עושה בעיות בגלל שהסכום של כמות הזכרון חייב להיות במכפלה של 2 (כלומר 128*2 או דברים דומים) ו384 (128*3) MB ש…

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  10. שלום, אני משתמש בצורב NEC 3540A ותוכנת צריבה Nero. בעת צריבה מופיעה לי שגיאת Power calibration error והצריבה נפסקת (זה קורה בערך ב5% של הצריבה). לפעמים אני מצליח לצרוב (גם לעיתים רחוקות) על מהירות 8X. הבעייה הופיעה אצלי לפני חודשיים בערך. הצורב בן בערך שנה וחצי ולא צרבתי איתו הרבה - כך שאני לא מאמין שהוא נשחק. ניסיתי את כל ההצעות שמצאתי באינטרנט: החלפתי מדיות צריבה (השתמשתי פעם בLG וכעת בSILVERLINE) החלפתי גרסאות נרו, השתמשתי בתוכנות אחרות ואפילו בתוכנה המובנת בXP שיחקתי עם כבלי הPOWER ועם כבלי IDE עידכנתי את הFIRMWARE לגרסה החדשה ביותר מהאתר של NEC http://support.necam.com/Optical/downloads/FlashFirmware/ אני לא יודע מה לעשות, אני משתגע! אודה לעזרה מצורף קובץ LOG [at…

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  11. הזמנתי במפרט גם קירור כזה: ‏Freezer 64 Pro (754, 939, AM2 מ-KSP איך אני יכול לוודא שהם שמו את זה בלי לפתוח מארז?

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  12. היי היום הערב פתאום נשמע פיצוץ מהמחשב(כמו קבל שיתפוצץ) ופתאום המסך ניכבה , ניסיתי להחליף כרטיס מסך אחר , אבל גם המסך לא נידלק, לפני שנה התנפח לי קבל ליד המעבד, אבל המחשב עבד רגיל , יכול להיות שכל הלוח אם נישרף? עקב קבל שהיה מנופח? רוני

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  13. Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) שלום ,יש לי לפטופ איי.ב.אם אר50אי ,ומופיע לי סימן קריאה צהוב על הכונן ,ורושם לי את האזהרה הזו ,ואני לא הצלחתי לסדר את זה ע"י מחיקה ואתחול וכרגע לא עובד לי הכונן. אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by FreddZ,

יש לי ניסיון ענקי במחשבים אבל הבעיה הזאת קרתה לי רק לא מזמן. זה קורה שאני עושה ריסט למחשב. וזה קרה 3 פעמים בשבוע(השבוע!). קיצר לקחתי את המחשב לחנות מוסמכת והמחשב חזר כמו בובל'ה, אבל, כששיניתי הגדרות או התקנתי משחק או סתם התחשק לי לעשות ריסט: הוויננדווס לא עולה. איך זיהיתי את הבעיה 5 שניות לפני שהיא קרתה? ראיתי לפני הטעינה של הווינדווס njo array ואפשרות ללחוץ על Tab. שאני לוחץ על Tab זה מכניס אותי למשו סגנון ביוס ורשום לי שם אפשרויות לזוז, רק שזה לא קולט לי את המקלדת קיצר כל פעם שהמחשב חזר כונן C היה מפורמט (Windows). המפרט שלי הוא Hard disc : Western Digital SATA 74gb graphic card: X800PRO 256DDR3 AMD +3000 64-BIT motherboard: K8V SE Deluxe 512 RAM DDR תו…

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by david2k,

שלום אני כותב תהודעה בשביל חבר עם זה לא הפורום נא להעביר הוא משחק LEFT 4 DEAD 2 BAD COMPANY 2 על האיכות הכי מגעילה הכל LOW בשתי המשחקים והמחשב נתקע לו אחרי חצי שעה של משחק מזכיר עוד הפעם הכל אל איכות הכי נמוכה נתקע טוטאל לא מגיב והוא נאלץ לכבות אותו מהכפתור מעבד : e8400 כרטיס מסך : hd 5750 1gb זיכרון : 2GB KINGSTON DDR2 800MHZ קירור למעבד : PRO 775 arctic cooling לוח אם : 7.1 1GLAN msi ddr3 p45c neo/ fir מארז : ezcool fan LED+25CM ספק כוח : pfc spire 12cm fan 550w real spire המעלות בזמן משחק הם מעבד על 38 כרטיס מסך על 43-45 הוא מתכוון לשדרג תזיכרון לשים 4GB DDR3 KINGSTON HYPERX האם השדרוג יעזור לו? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by cganir,

אתמול בצהריים הופתעתי לגלות שהמחשב שלי החליט לבצע BOOT עצמאי לאחר שהשאתרי אותו דולק לכמה שעות. עוד יותר הופתעתי לגלות, שב BOOT הבא כלל לא יכולתי להכנס למערכת שלי ! Windows XP. בכל פעם שעשיתי אתחול - המערכת הגיעה למסך המשתמשים - ואז עשתה לעצמה מיידית RESET. ניסיתי להפעיל את ווינדוס על מצב של Safe mode, אולם בכל פעם שביצעתי זאת, המחשב נתקע בשלב הטענת הדרייבר של ALi Magik (הצ'יפסט). ניסיתי גם להכנס במצב של תיקון ווינדוס - אבל לא יכולתי לבצע כלום. לאחר כמעט יום שלם של נסיונות, החלטתי שזהו. כנראה שהדיסק הקשיח מת, ולכן עלי להתקין את המערכת מחדש. לאחר התלבטויות קשות - הפעלתי את תוכנת ההתקנה, ולהפתעתי - גם תוכנת ההתקנה נתקעה עם BSOD רענן ! הייתי בהלם ! פה התעורר חשדי שהבעיה היא ל…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by royz0r,

יש לי Windows XP Professional Edition 2002 SP2 מחשב AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.61Ghz 2.00 GB of RAM כרטיס מסך ATI Radeon x1950Pro 256MB לוח אם של ASUS וביוס של Phoenix עשיתי ריסטארט רגיל למחשב שלי, Start -> Restart ומאז, המסך לא נדלק לי... נשאר על נורה צהוהב, ובמקום שיעשה צפצוף 1 וידלק, הוא עושה מין ארבעה צילצולים, אחד קצת ארוך יותר ועוד שלושה מהירים כאלו. אני מנתק את הבטריה של הביוס, מדליק את המחשב, זה חוזר לעבוד הכל טוב ויפה, אבל כאשר אני עושה ריסטארט זה חוזר שוב והמסך לא נדלק לי. כל הדרייברים מעודכנים. כל הרכיבים לא שרופים, ארד דיסק יושב כמו שצריך, כולל זכרונות, אין ריח שרוף, מאווררים וספק עובדים כראוי. לוח אם, הנורה שלו דלוקה ואין קבלים נזילים ו/א…

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  18. Started by danh74,

היו לי 256MB זיכרון שהלוח זיהה כ 400MHZ (כמו שצריך) הוספתי 512MB גם כן 400MHZ אבל עכשיו הלוח מזהה אותם כ 333MHZ איך מתקנים? תודה

19. ב WIN XP יזייף לי כי הוא מזייף לי

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by 5402240,

בס״ד שלום לכולם! יש לי מחשב נייד מדגם msi ms-1683 בהדלקה הגיוס נתקע על ההודעה Auto-detecting ahci port 0 ונשאר ככה תמיד אני מדגיש - זה מחשב נייד תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by thenry,

שלום קניתי מחשב חדש, לאחר התקנת וינדוס אני מנסה לבצע כיבוי למחשב ולא מצליח. המחשב כבה ממש לחלוטין אבל לאחר כשניה נדלק שוב - דומה למצב של ריסט. התקנתי וינדוס בלבד ללא שום תוספות. מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  22. מדובר במפרט העליון. הזכרונות נבדקו על לוח אחר, המעבד ולוח האם הוחלפו במסגרת האחריות. הבעיה מתרחשת רק כשאני מעלה את הזכרונות למהירות 1600 (שהם אמורים להיות מותאמים להם, כמו כן הם מכוילים לתזמונים המפורטים על גבי הזכרונות). אז קורס המחשב בOCCT (הוא מדווח שאחת הליבות פגומה). הוחלף בזמנו המעבד על סמך פירוט של התקלה בOCCT. עכשיו הוחלף הלוח לאחר בדיקה של החנות. הזכרונות נבדקו בלוח אחר (מבוסס 790) במתחים, במהירות ובתיזמונים המומלצים (אצלי המתח הוא 1.64 במקום 1.65 כי קפיצות המתח הן זוגיות בביוס שלי) ועמדו יפה בMEMTEST. אם כך, מה יכולה להיות הבעיה ובאיזה רכיב? יש איזושהי תוכנה שבודקת תקינות של הרכיבים מחוץ למערכת ההפעלה?

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  23. Started by Jenya Evgeny,

שלום אנשי הפורום. אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי בנושא הבא: יש בעיה בלפטופ ASUS C550X של אישתי. לדעתי הבעיה היא במקלדת: חלק מהמקשים אינם מגיבים על הקשה וחלק מגיבים בצורה מוזרה ביותר. הכוונה שבלחיצה על מקש יוצאים כמה תוים ולא תו של המקש שלחצתי. ז''א אם לחצתי על W אני רואה ASDCVHG, בהתחלה חשדתי בוירוס אך אחרי שחיברתי מקלדת USB חיצונית וראיתי שמחשב מגיב כמו ש צריך. A->A, B<-B וכו'. כך הגעתי למסקנה שזוהי תקלת מקלדת. השאלה שלי איפה אני משיג מקלדת לפטופ ASUS C550X עם כיתוב בעיברית? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום קניתי מחשב חדש E8200 GA-EP35-DS3 Kingston ddr2 2G(1x2 800Mhz CL5 בדקתי את המודולים של הזיכרון בתוכנת איבחון של Microsoft וזה הראה לי WMATS+ FAILED WINVC FAILED MATS+ FAILED LRAND FAILED INVC FAILED גם Memtest מראה שיש טעויות זיכרון. בחנות (גיבור מחשבים) אמרו לי שיתכן שהבעיה בכלל בלוח האם שלי. הזיכרון כן מתאים ללוח. השאלה שלי האם יש אפשרות שהבעיה נובעת מBIOS ? יש לי גרסה F1 מה אני צריך לבדוק,לעשות? אודה לכם על כל עזרה אפשרית.

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by ybit,

אז ככה... כאשר המחשב פועל , אני שומע הכל מצויין רק שקיים תמיד ברקע ציפצוף תמידי שרק מחמיר עם הגברת הסאונד(והוא נורא מרגיז), הבעייה התגלתה גם LOGICPC החנות שממנה קניתי את המחשב, ככה שהתקלה אינה אצלי, הבעייה אינה רק בלוח אם הנוכחי ASUS P5B DELUX אלא הופיע גם בלוח ASUS P5B הרגיל, שאותו ניסיתי בהתחלה, הורדתי את כל הדריברים שקיימים באתר של ASUS והבעייה עדיין קיימת. 1- האם למישהו קרתה אותה התקלה? 2-אני תמיד יכול להחליף את הלוח אם ללוח אם אחר, פשוט חבל לי כי הלוח עצמו מצויין, האם מישהו כאן יכול לעזור? תודה...

• 7 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.