תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. ברשותי פנטיום 3 מעבד 600 מגה הרץ ומערכת הפעלה WIN XP. בכל פעם שאני מעונין לכבות את המחשב ישנה הודעה מה WIN שכעת ניתן לכבות את המחשב ידנית. עד כמה שידוע לי בפנטיום 3 ומעלה המחשב יכול להיסגר דרך מערכת ההפעלה. נכנסתי לביוס ושם אפשר לשנות את דרך כיבוי המחשב אך עדיין לא נפתרה הבעיה . אודה מאד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה הזו כי זה מתסכל כל הזמן לסגור את המחשב ידנית. תודה מראש.... ???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי הבעיה : כפתור הריסטרט לא נותן תחושה של ריסטרט כאילו במחשבים קודמים אז המאווררים היו נעצרים לשניה ואז ממשיכים במחשב הזה זה לא קורה הוא כאילו ממשיך רצוף ומה שקורה בעצם זה שאין הכבות ואז הידלקות אחרי הריסטרט רק מחשב שדולק מבלי צפצופים של הספיקר של המחשב(שהכל נטען מחדש) והמסך שמראה לי NO SIGNAL והווינדוס לא עולה( כי אין רעש מהרמקולים של וינדוס שעולה). בשביל להדליק אותו כמו שצריך לא יעזור שום דבר חייבים להוציא מהחשמל ולחבר שוב אחרי חמש שניות בערך(כשהנורה בתוך הלוח אם נכבת לגמרי רק אז אני מחזיר את החשמל). *יכול להיות שהספק לא פורק את הזרם כמו שצריך ? הבעיה קוראת לי גם שאני מכבה את המחשב עם כפתור הכיבוי, לפעמי םזה קורה עם האופציה של כיבוי או ריסטרט דרך הוינדוס VISTA. וזה ק…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בכרטיס המסך שלי ואני חושב שמדובר בחומרה שלו. אז ככה, לפני כמה שבועות GTA San Andeas לא פעל לי (הוא פעל טוב מאוד לפני) ולא היה לי מושג למה. לא התייחסתי לעניין והמשכתי בעיסוקיי, אך שניסיתי להתקין את Max Payne 2 (כן אני יודע שזה משחק ישן... ), הוצגה הודעה שאומרת שהמשחק לא מצא את ה - Direct 3D שלי במחשב. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה בכלל ה - Direct 3D הזה, ושיוכל לפתור לי את הבעיה? תודה מראש, kurt.
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי, המאוורר התחיל לעשות רעש וחשבתי לפתוח ולנקות אבק. ראיתי את המדריך הנ"ל הם מציעים למרוח משחה טרמית לפני ההרכבה מחדש של המאוור. כמה שאלות: 1. את השאריות של המשחה הישנה אני צריך לנקות גם מהמעבד וגם מגוף הקירור? זה בסדר לגעת במעבד עם מטלית מהולה באלכוהול? 2. את המשחה מורחים על גוף הקרור (מה שמתחבר עם ברגים במדריך) או על המעבד? האם למרוח את כל המשטח או בנקודות? לא מצאתי בארץ את הדגם של המשחה הטרמית שהם מציעים באתר (Arctic Silver 5) האם המשחה בלינק שלי מספיק טובה ? אם לא אשמח המלצה לאחרת שניתן להשיג בארץ אם זה משנה משהו בכלל https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6329
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זוכרים שסיפרתי לכם על הצורב שהכלב נתקע בו שהיה פתוח ואז הצורב לא נפתח ונסגר עם הכפתור אז היום פתחתי אותו עכשיו היה שם איזה גלגל שיניים תקוע נראה לי שיחקתי איתו קצת לא יודע אפילו מה עשיתי הקיצר הסתדר המגש נפתח ונסגר למרות שלא יודע מאיפה נשברה חתכת פלסטיק קטנה שחורה וגם שהמגש נפתח לקראת הסוף הוא טיפה רועד עכשיו עבדתי שהמחשב היה פתוח וכל הזמן חיברתי ונתיקתי את הצורב לכבל של החשמל של הספק עכשיו אני בא לחבר באחת הפעמים פתאום היה אור כחול והמחשב נכבה מהר כיביתי תמפסק אחרי זה הדלקתי וברוך ה' ישבתח שמו המחשב עובד אז נראה לכם שלא קרא כלום? יש מצב חס וחלילה חס ושלום נשרף משהוא? עכשיו הבעיה זה שהצורב לא קורא דיסקים אני מכניס דיסק ואני מנסה היכנס אליו והוא כותב אנא הכנ דיסק לכונן וחי…
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום! יש לי ווינדוס XP SP2 PRO וכשהפעלתי היום את המחשב אז הוא עלה עד החלק של הברוך הבא והמסך נכבה. במצב בטוח הוא עלה ומשם מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, אחרי זה המערכת עלתה במצב רגיל התקנתי את הדרייבר מחדש כולל דריסת הקבצים הישנים. אחרי הריסטרט הוא שוב מגיע לפני הברוך הבא ונכבה המסך. מה עושים? הכרטיס הוא GeForce FX5500. תודה!
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אולי כרטיס מסך הלך?...אולי יכול להיות חלק אחר?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... מאז שקניתי את המחשב קרה לי הרבה פעמים שהמחשב או מפעיל את עצמו מחדש או מתכבה, כרגע הוא מתכבה לי.. מה שאני עושה זה לוקח פן ופותח אותו (את המארז) ועושה בפנים פן ואז זה בסדר למשהו כמו חודש לא עושה בעיות... אבל מה גורם לזה אם אתם יכולים להגיד לי...? זה בד"כ קורה שיש פעולות כבדות על המחשב, כמו משחקים, צריבה של DVD או צפייה מרובה בסרטים... אז מה הבעיה? ולמה שאני מנקה את המחשב מבפנים ומוציא אבק(שבקושי יש) זה עובד לי כמו שצריך לפרק זמן של בערך חודש או קצת פחות ואז הבעיה חוזרת. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם חיבור dvi חיברתי לכרטיס מתאם dvi to vga והמסך לא עובד... מישהו יודע מה הבעיה?? :'(
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי עידכון לדרייבר האחרון של הכרטיס מסך ועכשיו במשחקים יש לי תקיעות (בניד פור ספיד אנדרגראונד 2)... זה יכול להיות שבמחשב כזה המשחק הזה יעשה בעיות??? יכול להיות שמשהו אחר במחשב לא תקין או מספיק טוב??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי את הdell vostro 3460 עם הכרטיס מסך החיצוני geforce 630 gt התקנתי את הוינדוס 7 64 ביט פרו, התקנתי את רוב הדרייברים יש לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך - הוא רושם לי: the nvidia graphics is not compatible with this version of windows this graphics driver could not find compatible graphics hardware את הדרייבר הורדתי מפה: http://www.dell.com/support/drivers/il/he/ilbsdt1/DriverDetails/DriverFileFormats/Product/vostro-3460?DriverId=MV324&FileId=2988232727&urlProductCode=False מה יכולה להיות הבעיה , תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, הבעייה התחילה לפני כחודשיים ורק החמירה עם הזמן עד ששלשום המחשב לא הצליח להעלות את ווינדוס ונאלצתי לבצע פרמוט והתקנה מחדש, הבעייה לא נפתרה ועדיין יש כיבויים פתאומיים באמצע עבודה. אני עובד עם 2 כוננים אחד עם XP והשני ויסטה, בשני המערכות אני מקבל לפעמים מסך כחול וכיבוי פתאומי. שללתי אפשרות לוירוס מאחר וה-AVG המעודכן לא מצא כלום, שללתי אפשרות גם לחימום ייתר של המעבד, המעבד בסביבות ה-43 מעלות והמאוורר נקי ועובד (המחשב כולו נקי) . נראה לי שזה או הזיכרונות או הספק כוח, המחשב בן שנה וחצי, מה דעתכם? יש דרך לבדוק?
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה דיברנו כאן בפורום על תקלה שהייתה לי במחשב - שבה המחשב היה נכבה לאחר הדלקתו, ואז נדלק שוב מעצמו, ושוב נכבה, וכן הלאה. אפשרות אחת הייתה שאולי ישנו איזה קצר באזור המעבד, ואכן קרוב לוודאי שהתקנה לקויה של ה Xigmatek Aegir גרמה לבעיה. כי לאחר התקנה מחדש, לא קרה המקרה שוב. אבל עכשיו תופעה חדשה הופיעה: לאחר שאני בוחר ב Hibernate, והמחשב מבצע את הכיבוי, הוא מחליט לעתים להידלק מעצמו! ממש כך! הדבר קרה כבר כמה פעמים, אבל לצערי - מכיוון שמטבע הדברים אני נוטה לעזוב לאחר שאני מכבה את המחשב - לא מספיק פעמים כדי לתת אבחנה מדוייקת של מתי זה בדיוק מתרחש. אני רק יכול להגיד שזה קרה היום ממש בעוד אני יושב ליד המחשב. הוא נכבה, ואז לאחר דקה, נדלק שוב. אני אפילו לא יודע לח…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום מאז שקניתי את המחשב יש לי בעיה קשה של ריסטרטים פתאומיים אמרתם לי לנסות את העניין עם הזיכרונות שינית בRECOVERY הורדתי את הV בריסרט אוטומטי אבל עדיין יש ריסטרטים והוא גם לא יוצר תיקיית מינידאמפ, למרות שמסומן והכל.... אבל עדיין יש ריסטרטים סתם ככה בלי שום קשר, אפשרי שזה ספק ? מה אני יכול לנסות ??? תודה מראש, חן.
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
ערב טוב קיבלתי לוח חלופי ל דיאפאיי שהיה לי והוא דיי גרוע, לוח של חברת אפוקס מדגם 8RDA+ ומשום מה הוא עושה לי בעיות בזיהוי כרטיסי PCI. מדובר בכרטיס קול שרכשתי, מכיוון שהלוח ישן ולא תקין הביוס שלו מתאפסים באופן קבע, קרה פעם אחת שהוא זיהה את הכרטיס אבל משם זה הפסיק. אני מאמין שמדובר בהגדרות של הביוס, החלפתי את החריצים ועדיין הוא לא מזהה דבר. יש הגדרה כלשהי בביוס שאני אמור לשנות ע"מ שהוא יזהה את הכרטיס, בוודאי שביטלתי את כרטיס הקול אונבורד שלא יהיו התנגשויות כאלו ואחרות. אשמח מאוד לעזרה ברק
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום יש לי מספר קבצים ששמרתי במסמכים שלי אחרי שקיבלתי אותם ב GMAIL. הם שמורים כקובץ מסוג (Chrome HTML Document ( .html (כך בחר המחשב לשמור - לא החלטה שלי). חלקם נפתחים ללא בעייה ואחרים לא. אלו שלא נפתחים: כשהמחשב מנסה לפתוח כתוב בשורת URI בין השאר : view = nocookies ? כשבדקתי אצלי אז בכרום הוא כן מאפשר להפעיל עוגיות. בסוף, כשלא נפתח המסמך, רשום לי בשורת URI : about: blank#blocked למה זה קורה בחלק מהקבצים השמורים כך ובאחרים לא ? איך מתקנים את זה ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, תקלה במסך PW191 LCD ASUS - המסך מאוד חשוך - רואים משהו אבל כהה מאוד - מה הגורמים לתקלה מסוג כזה? האם ניתן לקחת יחידת מתח גבוה (היחידה מתחת מכסה המתכת) של מסך פיליפס ולנסות להחליף? היחידה סטנדרטית או שונה לפי כל יצרן? כיצד ניתן לבדוק עם מד מתח האם היחידה הזו תקינה? ספק הכח חדש. בברכה, משה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבעיה היא שאני מנסה להתקין win xp על הר דיסק חדש שהוא מפורמט והכל מסודר בו מחולק כמו שצריך אני מריץ את ההתקנה של אקס פי הוא עושה בדיקה כזאת בהתחלה ואז מגיע למסך שמאשרים את התנאים של מיקרוסופט ואז שם קופץ לי מסך כחול שרשום בו DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ואז רושם לי מתחת לזה לבדוק את החומרה אם הוספתי משהו חדש לנסות לנתק אותו וכל זה ומתחת הוא רושם לי את הקובץ שבו הבעיה כנראה USBPORT.SYS ADRESS F83F003F AT F83D5000 DATESTAMP U1107D62 ניתקלתי בבעיה זאת גם שניסתי עם דיסק אחר של WIN XP אותה בעיה קרתה לי גם שניסיתי להתקין את ה WIN XP על ההר דיסק הישן שלי שהוא פועל מצויין כך שהבעיה היא לפי מה שאני הבנתי משהו שקשור ל USB או לאיזשהו חלק בחומרה אשמח לקבל תשובות גם חיוב…
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר די הרבה זמן,מקווה שזה הפורום המתאים. אחרי כמה שעות של עבודה תקינה עם המחשב(יכול להיות 24 שעות ויכול להיות גם 3) האייקונים על המסך משתנים(או בכלל נעלמים)כשאני לוחץ עליהם וכמעט כל תוכנה שאני מנסה להפעיל,מופיעה לי שגיאה בסגנון: insufficient resources או משהו בסגנון הזה(לפעמים אני אפילו לא יכול לראות מה השגיאה כי מופיע לי רק הריבוע של השגיאה ולא רשום כלום). חשוב לציין שכשהתופעה מתחילה אני בודק בtask manager וזאת לא בעיה של חוסר זיכרון כי יש הרבה פנוי. עוד דבר שקורה בזמן התקלה זה שאם אני לוחץ על הSTART בווינדוס אז התפריט עצמו עולה אבל כל מה שכתוב שם כאילו נמחק... אה,ולא נראה לי שזאת בעית זיכרון כי עשיתי בדיקה עם MEMTEST והוא לא מצא כלום. הדבר היחיד שפותר את זה ז…
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קניתי טלויזיה חדשה של LG 32 אינץ' חיברתי אותה למחשב עם כבל HDMI ל-HDMI הכרטיס מסך שלי 9500GT עכשיו יש תמונה והכל טוב אבל אין סאונד כאילו אני רוצה לשמוע מהטלויזיה שירים וכאלה ואי אפשר מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מדובר במחשב בן שנה וחצי שנרכש מטיאמאס. לאחרונה החלה תופעה כזו - משתמש רגיל במחשב, מבצע כיבוי דרך התחל->כיבוי. והולך לישון. בבוקר במחשב לא נדלק בלחיצה על כפתור הדלקה, הנורה האדומה בעכבר שמחובר למחשב דולקת, הנורות הצהובות במקלדת שמחוברת למחשב גם דולקות. משמע חשמל כן מגיע למחשב. אבל לא נדלק בלחיצה על כפתור הדלקה. פשוט נשאר דומם. ככה למךש מספר שעות אני נשאר חסר אונים עד שפתאום המחשב נדלק. בשעות שונות של היום. הוא יכול גם לא להידלק כלל. החלק השני והכי מעניין בסיפור, המחשב תחת אחריות של טיאמאס לעוד שנה וחצי. ברגע שאני מכניס את המחשב אליהם לבדיקהב הם מחברים אותו לחשמל והוא נדלק מיידית. גם לאחר עשרות כיבויים והדלקות. ולא יודעים מה הבעיה ובמה לטפל. …
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
רוצה להתייעץ קצת כי בחיים לא קרה לי ואני לא יודע מה הסיבה או משהו לעשות אז ככה היום חיברתי את המטען של המחשב הנייד למפצל (מטען בן שנה בערך המפצל כמה שנים טובות) פתאום היה פיצוץ די רציני ונגרם קצר בכל הבית, גם המטען נשרף קצת אבל הוא עדיין עובד. רציתי לשאול מה היה יכול לגרום לזה, זה מסוכן? הבעיה במפצל? במטען? המחשב נייד האמת לא היה מחובר שחיברתי אותו זה היה יכול לגרום לו נזק? זה גם המטען המקורי שקיבלתי עם המחשב.
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש כרטיס קול AUDIGY עם רמקולים 5.1 שכולם תקינים כולל הסנטר. אני יודע שכמעט שום דבר היום לא תומך ב5.1, חוץ מDVD אבל כשהפעלתי סרט DVD הרמקול סנטר עדיין לא עבד. יש לי את הרמקולים כבר 4 חודשים ואף פעם לא נהנתי מצליל 5.1 אלא רק 4.1, הסנטר החליט לשנות תפקיד - > לעציץ! אה, עוד דבר, חיברתי כבל דיגיטלי מהכונן DVD לכ.קול (SPIDF) אבל גם זה לא עזר. סרט DVD עדיין שומעים רק ב4.1. ב4 חודשים האלה הצלחתי לשמוע רק פעם אחת בכל הרמקולים, זה היה באיזה משחק (UT). מה אפשר לעשות אם בכלל?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש והוא לא עולה. הוא משמיע צליל כל שתיים-שלוש שניות וזהו. המפרט הוא: AMD Athlon 64 3800+ 2.4GHz , 128 L1 Cac ADA3800CNBOX -AMD nForce 570 Chipset - 4xDDR2 - ATX - 3xPC GA-M57SLI-S4 -Gigabyte 160 GB 7200 RPM SATA2 8 MB Cache WD1600JS -Western Digital 321W-WI - Dimension: 180x415x470mm(WxHxD) - White with Window - Drive: 4x5.25 + 7x3.5 - 500W 20/24 Power supply (LGA 775 ready) - 2x 80mm fans - Linkworld GV-RX30HM128D - ATI RADEON X300 HYPER MEMORY 128mb (DVI) PCI EXPRESS OEM - Passive cooler for SilentPC - Gigabyte למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? אפשר להפנות אותי למקום בו יש תמונות של החיבורים בתוך המארז? אולי חיברתי משהו לא נכון. אני מאוד אודה לכל התייחסו…
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-