עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dor_dru,

משום מה יש בעיה ולא ברורה מקור הבעיה הנורה הירוקה דולקת והכל מחובר הבעיה היא שאין מסך כשאני מכבה ומדליק את המסך או מוציא ומחבר את כבל החשמל התמונה מופיעה ל2 שניות ונעלמת הנורה הירוקה נותרת דלוקה החלפתי מסכים ומסך אחר עובד בלי בעיה מה לעשות?האם הלך המסך?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  2. Started by barcelona2002,

שלום! פבהפעלת המחשב עוד לפני שהארד דיסק עולה יענו בביוס מופיעה ההודעה הבאה אשר עוצרת את העלאה של הארד דיסק עד שאני לוחץ F1 "Warning! insert key pressed or clock gen. Watch Dog Reset Please Enter Them in setup and save setting before exit " מה היא אומרת ומה אניי עושה תודה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  3. Started by erez_levy,

שלום לכולם. יש לי מקלדת של מיקרוסופט, microsoft digital media pro keyboard 1) כשאני מנסה לעשות סימן שאלה (shift ימני + סימן שאלה) אני לא מצליח. אבל כשאני עושה shift שמאלי + סימן שאלה, אני מצליח בקלות. לפעמים אני מצליח גם עם שיפט ימני אבל זה יוצא בפוקס. זה לא בעיה עם הלחצנים כי בדקתי אותם והכל בסדר. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה? 2) התקנתי את הדיסק התקנה של המקלדת, intelltype pro 5.2, ונכנסתי אליו לאחר ההתקנה, אבל אני לא מצליח לשנות שם את ההגדרות של הקיצורים. למשל להכנס לדף הבית דרך המקלדת, למסמכים שלי, להגביה ולהנמיך שירים, התמונות שלי, מסנג'ר וכו'.. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את ההגדרות שהם יעבדו? תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  4. היי, לאחרונה התקנתי את WIN8 PRO...בהתחלה צצו המון בעיות בהעלאת המערכת וזה לאחר שהבנתי כי שיניתי הגדרות הביוס בקינפוג הסאטה מ-IDE(שכנראה היה בזמן התקנת הווינדווס החדש), ל-AHCI, עכשיו, למרות שהחזרתי את זה והמערכת אפשר להגיד "יציבה" יותר עכשיו, לפעמים עדיין ישנם תקיעות ובעיות ב-BOOT למערכת, קראתי שיש דרך לשנות את זה דרך ה REGISTRY אבל זה כרוך בסיכון למסך כחול וכשל של המערכת - דבר שאני לא רוצה. אז השאלות שלי הן בעצם - יש דרך לתקן את כל הבלאגן הזה ולדאוג שתקיעות של המערכת ובעיות מול הביוס לא יחזרו? איך אני אוכל לדעת אם אני לא בטוח, אם המערכת שלי הותקנה כדיפולט עם בקר IDE או AHCI, והאם יש דרך לשנות את ה-IDE הנוכחי, שכמובן מאט לי את המערכת ל-AHCI בדרך בטוחה? אודה מאוד לעוז…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

אהלן. הורדתי תוכנה מהאתר HWZONE שהיא אומרת את כל החומרה של מחשב וטיפים(SISANDRA) אז כתוב בטיפ של המעבד שהמאוור של המעבד לא פועל יותר... יש לי גפ את התוכנה MBM 5 ובתוכנה הזאת כתוב שהטמפרטור של המעבד היא 37 ככה... וזה אחרי שהמחשב דולק שעה... יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 זה הגיוני שהמאוור לא פועל? אם כן מה לעשות?!??! תודה מראש

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  6. Started by BloodyW,

זה קרה בלי סיבה כשפתחתי את המחשב. ניסיתי להוציא את כונן הדיסקים ולהחזיר. ניסיתי לשים את דיסק ההתקנה של הווינדוס. ניסיתי להוציא את הסוללה בלוח האם ולהחזיר. ניסיתי לעשות ריסט לביוס, למרות ששם כל הHDD והCDROM מוצגים. כלום לא עובד איך אני מסדר את זה? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 6.9k צפיות
  7. Started by nik55,

אני מכניס דיסק תוכנה או מוסיקה ..עולה לי החץ הקטן עם תמונה קטנה של דיסק ..אבל לא פןתח..גם ישירות בכונן לא נפתח כלומר לא מראה שיש דיסק בכלל .. זה חלונות XP כונן די וי די של סוני בן 3 בערך.. מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by shnord,

שלום, אני לא ממזמן פרמטתי את המחשב הישן שלי. לאחר שפרמטתי אותו הוצאתי ממנו את הצורב שלי כדי שאני אוכל להכניס אותו למחשבי החדש. אז עד עכשיו הכל טוב, נכון? אבל תוך קצת זמן זה משתנה: אחרי שהוצאתי את הצורב אני הפעלתי את המחשב כדי להתקין ווינדוס (98), אבל זה אומר לי "Invaild system disk" ואני בודק את הקבלים של ה: כונן די וי די, הרד דיסק, וכונן דיסקטים, אך הם מחוברים. אז החלטתי להוציא ולחבר מחדש את כל הכוננים, והמחשב עדיין מציג את אותו מסך. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב. משהו יכול להביא לי קישור להורדת הקבצים בתוך הדסקט אתחול של מחשב פקרד בל עם ווינדוס 98? אני צריך אותו לחבר שלי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by Emma Bass,

מחשב hp. אצלי כבר קרוב לשנתיים. האם צריך לשלוח את המחשב לתיקון? מה צריך לעשות?

10. Started by AVIVA60,

יש לי סורק UMAXASTRA 2500 והתקליטור שלי נשחק, לא יכולה להפעיל את הסורק ללא תקליטור , מי יכול לעזור לי בבקשההההההההההההההה. 053613385 אביבה :'(

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  11. שלום, אח שלי התלונן על בעיה שהמחשב קופא לו באמצע משחק, בדקתי את זה קצת וראיתי שזה הכרטיס מסך. עכשיו, אני לא יודע ממש מה לעשות - ניקיתיאת המחשב, ניקיתי אבק וזה - הטמפ' במנוחה זאת אומרת שלא מופעל עליו משהו כבד זה 40 וזה יחסית נורמלי. עכשיו למשל שמפעילים משחק אחרי איזה 4-5 דק' הוא ישר קופא, אז בדקתי את זה וראיתי את הטמפ' של הכרטיס מסך באופן מפליא קופץ מ40 ל70 ב2 דק', 75 הוא כבר מתחיל להתקע. אחרי שאני עושה מינימייז למשחק הכבד תוך 10 שניות זה חוזר ל40 מעלות. אין לי מושג מה לעשות - יש רעיונות? אגב זה לא קרה בעבר.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by XpdX,

שלום לכולםם.. אז ככה אני אנסה לתאר בקצרה את הבעיה הדלקתי את המחשב ולא ראיתי כלום במסך (הנורה נשארה בסטנד ביי והיה רשום no input signal) בהתחלה חשבתי שיש בעיה עם החיבור למסך אבל זה היה תקין לחלוטין נכנסתי למחשב דרך LogMeIn ואכן קיבלתי תמונה אבל של מסך שונה מהרגיל פחות צבעים וכו" ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך (GF 6600) אבל בתפריט אוטורן של הדיסק היה כתוב: sorry, we dont support this VGA card . כאשר נכנסתי למאפייני תצוגה>צג לא היה כתוב את שם הצג, לא הייתה לי אפשרות לקבוע צבעים ופיקסלים וכו'. מה קרה? האם כרגע פועל כרטיס המסך המובנה שבלוח אם? אם כן איך אפשר לחבר בינתיים את המסך לכרטיס זה?? ומה יכולה להיות הבעיה בכרטיס מסך שלי?? תודה מראש!!!! רועי (:

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  13. שלום כשאני מדליקה את המחשב שלי בעבודה נשמע רעש חזק מאוד של מאוורר כרטיס המסך - GEFORCE4 MX 440 הרעש הוא רעש של סל"ד מאוד גבוה של המאוורר. נדמה לי שעוד מעט המאוורר יתלש ממקומו. מספר שניות לאחר ההדלקה של המחשב מגיעים לשלב של בחירת מערכת ההפעלה (לינוקס או חלונות) אם בשלב זה אני מבצעת כיבוי מלא של המחשב ואז תיכף אני מדליקה מחדש את המחשב הבעיה מסתדרת והרעש של הסל"ד הגבוה של המאוורר נעלם. עלי לציין שאתחול מחדש לא פותר את הבעיה. רק כיבוי המחשב לאחר שאני מגיעה לבחירת מערכת ההפעלה. אינני יודעת מה מקולקל: כרטיס המסך (של חברת innovision) או לוח האם intel d845gbv מה עושים? תודה רבה רבה לעוזרים :-*

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום לכולם יש לי בעיה בזיכרונות של המחשב לפני חודשים בערך קניתי עוד זוג זיכרונות למחשב שכל אחד מהם 4 גיגה (סה"כ 8 גיגה), היה לי במחשב 4 גיגה (2 סטיקים של 2 גיגה) הבעיה היא כשאני מחבר את הזיכרונות הישנים לבד או החדשים לבד או אחד חדש ואחד ישן בהצלבה הם עובדים לי והכל בסדר, אבל שאני רוצה לחבר את כולם יחד (סה"כ 12 גיגה) אז המחשב מצפצף ולא עולה (המחשב מצפצף פעם 1 הרוך ו 3 קצרים). מבדיקה שערכתי יש לי BIOS של AWARD והצפצופים אומרים שהכרטיס ה RAM אינו נימצא למרות שהוא כן וששמתי אותם כמו שצריך. את הביוס עדכנתי לגירסה האחרונה שיצא לו. הלוח אם שלי הוא gigabyte GA-MA770T-UD3P והמעבד AMD phenom II x4 925 הזיכרונות הם מדגם DDR3 1333 דגם הזיכרונות החדשים הם: F3-10666CL9-4GBNT ודגם הזיכר…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by iSneak,

אהלן, קניתי לפני כשבוע הארד דיסק - WD320GB SATA 2. אני מנסה לשים אותו על לוח אם Gigabyte UL8. הביוס מזהה את הכונן. כשאני מכניס ת'דיסק של הווינדוס (וניסיתי כמה סוגי ווינדוסים) הוא מתחיל לעשות BOOT ממנו, ואז לאחר מס' דקות בטעינת ההתקנה, מופיע לי ה BSOD. זה קורה לי גם שאני שם אותו לבד, גם כשהוא מופעל ביחד עם הכונן הישן (IDE). מה אני צריך לעשות? תודה מראש. עריכה: אני מוסיף את הודאת הBSOD: Machine_Check_Exception Stop: 0x0000009C (0x0000000000000004, 0xfffff8000bf05ba0, 0x00000000b2000000, 0x0000000000070f0f)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by voszug,

שלום. לאחרונה המחשב התחיל להתקע לי למשך כדקה כאשר במיוחד ה taskbar תקוע ועדיין אפשר ללחוץ על אייקונים בשולחן העבודה. פירמטטתי אך זה לא עזר ולכן מכן שזאת בעיית חומרה. רציתי לשאול איך אפשר לזהות את התקלה ומה לעשות כדי לפתור אותה. המחשב הוא פנטיום 3 1000 עם מערכת הפעלה של windows xp . תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  17. שלום יש לי מחשב חדש צורב DVD של פיוניר X20, הוא לא קורא חלק מהדיסקים הצרובים גם במחשב הקודם שלי היתה לי את הבעיה הזאת, והדיסקים לא דפוקים, מחשב אחר כן קורא אותם בלי בעיה.

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by Ghtm,

היי אתמול המחשב קפא לי ועשיתי ריסטרט. מרגע שהוא חזר הוא עושה בעיות - איטיות כללית ובעיה בסאונד. כל קטע אודיו, בין אם זה שיר או פס קול של וידאו מקרטע, אפילו צלילי המערכת של ווינדוס, מאט ונתקע בקטעים מסויימים וממשיך בסדר בקטעים אחרים. ניסיתי להסיר ולעדכן דרייברים, עשיתי שחזור מערכת ליום לפני שהתחילה הבעיה - ממשיך אותו דבר. יש רעיונות? תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by sharpsharp,

אהלן יש לי 4 USB אחוריים ו 2 קדמיים. 4 ה USB טיפה מזייפים אבל לא בכל דבר שאני מחבר. אם אני מחבר סורק או מדפסת או מצלמה או נגן הם מזוהים ישר. אבל אם אני מחבר את המשדר של העכבר והמקלדת האלחוטיים יש לי MIcrosoft 1000. אז הוא לא מזהה ישר. אני צריך לחבר ולנתק אותו כמה פעמים ולהעביר אותו בין חבורי ה USB השונים עד שזה עובד. והוא משפיע גם על החיבורים האחרים. אם אני מחבר את המדפסת והסורק ביחד הם לא מזוהים אלא רק אם אני מחבר אחד מהם (מדפסת HP 840C סורק HP scanjet 2200C) ו 2 ה USB הקדמיים לא מזהים שום דבר “USB device not recognized” (יש לציין שהם עבדו מלכתחילה בצורה טובה ולא היו בעיות, פתאום התקלה) מה שמפריע לי במיוחד שהשתיים הקדמיים לא מזהים שום חומרה. קראתי באינטרנט כל מיני דברי…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. יש לי בעיה עם הדיסק קשיח או הלוח אם שלי. אחרי שאני מכבה מחשב ומדליק אותו אחרי כמה זמן לפעמים הוא לא עולה לי לווינדוס (XP), הוא מגיע למסך שלפני טעינת WINDOWS XP ורושם לי INSERT BOOT DISK. נראה לי למסך הזה קוראים POST, כרגע מה שאני עושה זה פשוט מכבה אותו ומנתק את הכבלים של ההארד דיסק ואחרי כמה שניות מחזיר אותם והכל עובד אבל בהחלט אני חושב שיש איזו בעיה.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  21. הי חברים. יש לי בעיה ממש הזויה על עכבר של לוג'יטק מדגם G602. משום מה יש לאגים ממש גדולים בתגובה של העכבר, קרי הפרש רציני בין התזוזה שלו על המשטח לתזוזה של הסמן על המסך, לפעמים עד כדי קפיאה מלאה. העכבר מחובר למחשב עם מערכת הפעלה ווינדוס 10, בנוסף מחובר למחשב סט אלחוטי מדגם MK710 (השילוב עבד היטב זמן רב ככה שלא זו הבעיה). דברים שכבר ניסיתי ולא עבדו: 1. להזיז את הרסיבר לכל יציאת USB במחשב (מאחורה על הלוח ומקדימה במארז), כולל למפצל חיצוני. 2. הסרה של כל התוכנות הנלוות של לוג'יטק, בדיקה וכשזה לא עבד התקנתם מחדש. 3. עבודה רק העכבר ללא הסט האלחוטי הנוסף מחובר. 4. ביטול כל התוכנות שרצות ב STARTUP של המחשב. 5. נסיון לעבודה ללא המשטח עכבר היעודי. …

22. Started by ronald19801,

איך מעתיקים דיסק DVD לHard disk (וביטול התלות ב DVD בעת צפייה וכו...) איזה תוכנה צריך - מכיין שלא ניתן לעשות את זה בצורת העתק הדבר סטנדרטי תודה,

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. התקנתי אתמול את הפריטים האלה ?A8V-E SE s939 VIA K8T890, SATA, PCI-E? Athlon64 3200+ (s939) Venice Core? ?X550 256MB, TV, DVI, PCI-E? g.skill PC3200(DDR400) 2.5-3-3-6 Single Channel שאני מנסה להפעיל,מנורת הלד דולקת כנ"ל המאווררים והכל אך אין תמונה לא עולה כלום וציפצופים ממושכים נשמעים. אשמח לקבל עזרה

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by Nightbeat,

כשקיבלתי את המחשב המאווררים בביוס היו מוגדרים לFULL ON, כלומר מקסימום מהירות הורדתי את הרמות לLEVEL 3 לכל המאווררים, וסימנתי שיהיה אוטומטי מעל 50 מעלות למעבד הבעיה היא, שהמעבד עובר את ה50 מעלות המאווררים חוזרים למהירות מקסימלית וגורמים לרעש בלתי נסבל, אפילו בתוך המארז XL R2 שאמור להיות שקט כביכול אפשר לקבל עצה על איך להגדיר את המאווררים לעבוד? אני אוכל להגדיל את הטמפרטורה המינימלית לפני שהמאווררים עוברים למצב AUTO, השאלה היא בכמה. תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by jbkkd,

הבעיה דומה לזו של IMT, המסך פשוט לא נדלק, אבל לא עיגלתי כבלים עשיתי אתמול ניקוי אבק חודשי(אחרת המחשב נשרף), ולפני שאני מנקה אני מוצא כרטיסים(כרטיס מסך וראם) יכול להיות שחיברתי את הכרטיס לא נכון?(למרות שיש רק צורה אחרת שהוא מתחבר) אני מיואש =\

• 4 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.