עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום יש לי בעיה מעצבנת מאוד! במחשב .... למעשה זה התחיל מאז שקניתי את המחשב. כל פעם שאני במשחק ... לדוגמא WARCAFT 3 , NEED FOR SPEED וכו אני מקבל מסך כחול אחרי בערך 10-30 דקות שאני משחק... זה מעצבן נורא וזה תמיד קורה... ניסתי להבין מה הבעיה דרך הדיון הנעוץ שעשיתם... ואני כמעט בטוח שזה בגלל הכרטיס קול שלי ( AC 97) הוא מחובר ללוח אם... אני לא חושב שזה בעיה בגלל שהדריברים לא טובים כי... ככה קיבלתי אותו שקניתי תמחשב ואני בטוח שהם שמו את הדריברים כמו שצריך... אפילו פירמטתי תמחשב ולהתקנתי את כל הדריברים החדשים ... והבעיה לא נפטרה... ניסתי לכבות את הכרטיס קול דרך ה BIOS ואז לא היה לי מסכים כחולים.. שיחקתי בערך שעתיים בלי מסך כחול... אז אני כמעט בטוח שזה הכרטיס קול... האם יש דרך ל…

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  2. יום אחד היה על המערכת שלי עומס,כנראה מתוכנות או משהו לאחר שראיתי שהמערכת לא מאוששת עשיתי ריסטרט... בזמן השוינדואס עלה קיבלתי EROR שאי אפשר להעלות את הוינדואס כי חסר קובץ משהו עם FAST.SYS (לא זוכר את השם המלא) היה כתוב שניתן לתקן את זה ע"י REPAIR מהדיסק אבל הדיסק רצה מן תקליט קבצי חירום שאותו אין לי, החלטתי לפרמט ולהתקין הכל מחדש, עכשיו לבעיה הרצינית עצמה כל פעם שאני מנסה לפרמט (אני עושה BOOT מהדיסק) המחשב נתקע, גם אחרי שהצלחתי להתגבר על זה ולעבור להתקנה של הוינדואס גם היא נתקעה (עוד בחלק של העתקת הקבצים במסך הכחול הזה...) אחרי זה ניסיתי לפרמט מהדוס, גם שם זה נתקע... יש לי הרגשה שזאת בעיה של חומרה כבר אבל אני לא מוצא לה שום מקום אז מה עושים ???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הבעיה : המחשב קופא בצורה רנדומאלית ודורש ריסטרט. אפשר להיות סתם בwindows או משחק ופתאום יהיה בזזזזזז התמונה תעצר ואין שום תגובה לכלום חוץ מריסטרט. אני לא יודע אם זה הספק כוח שלא מצליח להחזיק את המערכת (מפרט בחתימה). או שיש בעיה בדיסקים הקשיחים : WD5000AAKS X2 WD2500KS ST31000528AS תודה רבה לעוזרים.. עריכה: הביוס מעודכן לביוס הכי חדש, אין בכלל מסכים כחולים, הטמפרטורה של הרכיבים נורמאלית ואפשר לשלול בעיות תוכנה.

4. שלום לכולם שקמתי בבוקר ראיתי הודעת שגיאה של העדכונים האוטומטיים של ווינדוס, וזה היה נראה כאילו הווינדוס ניסה לעשות ריסטרט אבל נכשל ( לפי זה שהעברתי את העכבר על תוכנות בtaskbar והן נעלמו. אז עשיתי ריסטרט והווינדוס עבר ישר למצב של תיקון אוטומטי. הוא כביכול הצליח, עשה ריבוט, ואחרי מסך החלונות קפץ הblue screen of death. מאז כשאני מנסה לעשות system repair יש לי הודעת שגיאה כך שאפילו זה לא הולך. - os windows 7 64 bit - המחשב מוגן לחלוטין מבחינת וירוסים - הווינדוס לא מגבה את עצמו כי ביטלתי את זה (לא בחוכמה) - בsystem restore יש רק נקודה אחת והיא לאתמול בבוקר. הווידוס לא מצליח לשחזר מערכת. - לא מצליח להכנס לsafe mode - מצליח להכנס לתפריטים של הביוס ראיתי שלכמה אנשים יש בעיה עם הע…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. העבר שלי דולק גם כאשר אני מכבה את המחשב, לפי מה שאני יודע אם אני יודע נכון אפשר לשנות את זה דרך הביוס הלוח אם k8ns 939 האם זה באמת דרך הלוח ?

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  6. היי חברים, יש ברשותי מחשב dell vostro 1540 כאשר הוא מחובר לחשמל כתוב לי "סוללה מחוברת, לא נטענת" והיא תקועה על אחוז סוללה מסויים שלא משתנה. כיבתי והדלקתי את המחשב, הוצאתי והכנסתי את הסוללה, עשיתי פריקת מתח, לא עזר. כשאני מדליק את המחשב מופיעה ההודעה הבאה. מה זה אומר ומה אתם ממליצים לי לעשות?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by The-Magician,

איך אני עושה את זה בהגדרות שאני נכנס למצב שינה חוזר ממנו ואני לא יצטרך ללחוץ על המשתמש שלי? שזה יחזור לבד ל-windows ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. נכנס לי רוח חיים במחשב, בלי צחוק . יום אחד אני למדתי למבחן במאקרו כלכלה, קיצר סחבק מרוכז בחומר, פתאום אני שומע רעשים מהCD שלי, הסתכלתי על המחשב, פתאום אני רואה שיש חגיגה של trays ואני בכלל לא הזמינו אותי, קדימה אחורה, קדימה אחורה, נכנסתי לסססססרט ונתתי קפיצה (כי הדבר הראשון משום מה שבא לי לראש זה הילדה עם הראש שהסתובב 360 מעלות מהסרט אקסורסיסט.) מאז זה קורה באמצע הלילה וגם ביום בצורה אקראית, בינתיים בכמה ימים האחרונים זה היה רק הצורב ולא הCD, מה לדעתכם הבעיה פה? וירוס? פריצה+טרוג'ן? איך אני מתקן ועניינים. אם זה מישהו שכרגע רואה מה אני כותב אז תפסיק יה חרא אתה תקרע בסוף את הרצועה![ תודה על העזרה. sandlegion

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by jorgito,

שלום! לפני חודש בערך היתה לי איזו בעיה לא מובנת עם ההרדיסק שזה נראה כאילו יש BAD SECTORS אבל בסופו של דבר לא היה כלום... עכשיו פתאום משומקום אחרי שלא היו שום בעיות בשבועות האחרונים המערכת נתקעה ואז לא הצליחה לעלות, ובפעם הבאה שעשיתי RESET זה עשה DISK READ ERROR ולא נתן למע' הפעלה להתחיל לטעון בכלל - ניתקתי וחיברתי מחדש את ההרדיסק ופתאום הכל עובד חלק כרגיל... יש למישהו מושג מה הבעיה (אם יש) ואיזה בדיקות כדאי לי לעשות על מנת למצוא תקלות?

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by ariel_rg,

שלום, יש לי רשת מחשבים עם שרת. אני מעוניין לגרום לכיבוי אוטומטי של המחשבים ברשת (למעט השרת) ביום מסוים בשבוע. האם זה אפשרי (דרך המחשבים ו/או השרת)? מערכות הפעלה: בעמדות WINDOWS XP, בשרת WINDOWS SERVER 2003. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  11. ברשותי עותק חוקי של המשחק medal of honor (קניתי בofficedepot ב-179 ש"ח) כמנהגי אני נוהג לצרוב עותק למטרות גיבוי.אני משתמש בצורב plextorX24 במדיה של ( TDKx16 (700Mובתוכנת זיהוי הגנה clonyxl ותוכנת צריבה cloncd , שתי התוכנות בגירסאות אחרונות שלהן. על פי clonyxl ההגנה היא safedisc 2 שאותה תוכנת cloncd אמורה "לעקוף" .הצריבה מסתיימת בצורה תקינה. הבעיות מתחילות בגמר ההתקנה של המשחק במחשב כאשר מתקבלת הודעת שגיאה.נסיון להפעיל את המשחק כאשר הדיסק הצרוב בכונן מסתיים בהודעת שגיאה. איך אני פותר את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ozwrx,

שלום לכולם וחג שמח הבעיה שלי היא כזאת, זהו מחשב חדש שהיה אצל חבר ובוצע בו O.C בצורה טובה ותקינה. אני לא רציתי O.C ולכן הוצאתי את הסוללה ואיפסתי את הביוס. עכשיו המחשב עובד בצורה מעולה בלי שום תקלה. פירמטתי את המחשב התקנתי ויסטה 64 ביט. התקנתי את כל הדרייברים. עכשיו הבעיה היא שכל פעם שאני מכבה את המחשב בכיבוי ואז מדליק את המחשב המסך לא מגיב להפעלת המחשב ובעצם רושם בפינה HDMI . DIGITAL. ANALOG. ומתכבה. וזאת כאשר המחשב דלוק. אני פותר את זה כאשר אני מכבה את המחשב. מכבה את הספק כוח. מדליק שוב ואז זה מסתדר והמחשב נדלק כראוי. כך כל פעם כשאני מכבה את המחשב. אני די בטוח שזה הגדרות ביוס אבל גם אחרי איפוס ביוס? כי אצל החבר זה לא עשה את הבעיה הזאת. המפרט שלי הוא: לוח ASUS P5Q מסך SAM…

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. המחשב שלי מצפצף ציפצוף אחד וקופא, לאחר שתיי שניות שוב צפצוף אחד ומסך שחור. מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  14. תקלה/בעיה מורכבת שקשר לחיבור SATA של ה HARDDISK קרה לי משהו מטומטם .. קיבלתי מחשב חדש. ויש לי HardDisk מהמחשב הישן (250GB) ויש בו דברים חשובים מאוד עכשיו בידיוק בקטע שאני בה לחבר את ה חיבור SATA אני עושה אפצ'י . נשבר לי הפלאסטיק של החיבור בתוך הכבל. ה פינים לא נשברו או משהו רק ה פלאסטיק שבעצם מחזיק אותם נשבר מה אני אמור לעשות? אפשר לתקן את זה (במעבדת מחשבים או משהו) או שזה בילתי ניתן לתיקון? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי אי6600 עכשיו הבעיה היא שהוא אמור להיות 2400ghz ומשומע שאני בודק עכשיו הוא רק על 1600 עכשיו הוא משתגע כזה הוא כאילו כמה שניות על 1600 ואז עולה ל2400 ושוב כמה שניות 1600 ואז לשניה עולה ל2400 אני באמת לא מבין את זה אף פעם לא בדקתי את זה לפני זה פעם ראשונה שאני רואה את זה השתמשתי בתוכנה אורסת + cpuz לבדוק ושניהם אותו דבר זה פגם במעבד עצמו ? זה בסדר מזה אומר בכלל למה זה ככה תודה מראש לעזורים (מי ששואל לא עשיתי לו אוברקלוק רק לכרטיס מסך עשיתי )

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Yuron,

שלום, ברשותי מחשב די ישן (עשור בערך) שהחלטתי לעשות לו קצת MAKEOVER. אני מחפש זכרון ללוח אם GA-P35-DS3 של חברת Gigabyte קישור מה הכי טוב בשביל הלוח? תודה.

17. Started by ד ו ד,

ניסיתי לחלק למחיצות דיסק 80 גיגה במחשב פנטיום 3. הנפח הכולל ש FDISK מזהה הוא 10 גיגה. האם יש לי איזו שהיא טעות או ש80 גיגה זה מעבר לטווח של הביוס. האם יש אפשרות ושיטה בכל זאת להתקין את הדיסק של 80 גיגה.

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  18. אני מנסה להתקין ווינדוס ובתהליך בחירת כונן להתקנה הוא מציג לי 8 כוננים חלקם 20 מגה וכאלה .. מה זה לעזאזל ?!?! וגם רשום אפשר להתקין רק על דיסקי GPT ... כביכול שגיאה וזה ניסגר , מה עושים כאן?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Blackend,

אז ככה... לפני יומיים שידרגתי את המחשב שמשמש לי בעצם כמכונת איכסון והורדת קבצים של הרשת בבית ל amd xp 2500 מפנטים 2 350 הדבר היחידי שהיתה בעיה איתו זה כרטיס המסך המיושן. הוא agp וזה ati rage 2 נדמה לי אם לא אז 1 . בכל מקרה הוא לא מתאים ל AGP בכל מקרה הוא לא מתאים ל AGP שיש על המת'רבורד שלי nf7 . מכך אני מסיק ששינו מתישהו את המודל קצת. מישו יודע מתי היה השינוי ויכול לביא שתי תמונות שיראו את ההבדל אני אשמח נורא פשוט אני לא מצאתי על זה כלום ...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by freesoul23,

בחלק מהמשחקים לפתע המסך נהיה שחור והאופציות היחידות זה ALT+TAB או CTRL+ALT+DEL ואז כשאני נמצא בשולחן העבודה ואני לוחץ למטה לחזור למשחק אז המשחק חוזר, וככה קורה פעמיים בחלקים שונים של המשחק ובפעם השלישית עוד פעם מסך שחור אבל שום דבר לא עוזר ואני נאלץ לעשות אתחול למחשב. בהתחלה חשבתי שזה בעיה במשחק מסויים אבל זה קרה לי בכמה משחקים(FABLE,CALL OF DUTY 2,GTA-SA). באחת הפעמים כשזה קרה והייתי בשולחן העבודה בדקתי את טמפרטורת המעבד והלוח והטמפרטורה הייתה באזור 50-60 מעלות. האם מישהו מכיר את הבעיה? האם זה באמת בעיית התחממות? האם מישהו יודע את הפתרון לבעיה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by yanayliroz,

חבר שלי קנה מחשב חדש לאחרונה ומאז שום משחק לא רץ כמו שצריך , בדרכ המשחק נפתח ולאחר כמה דק לפעמים יותר לפעמים פחות נתקע ואף קורס לרוב, זה לא משחק ספציפי זה בכללי משחקים גם מסטים וגם לא וכל פתרון שיש בפורומים של המשחקים לא פותר, כבר פרמטנו את המחשב פעם אחת ועדכנו את הווינדוס ,דרייברים ומשחקים מההתחלה ועדיין לא עובד כמו שצריך. המשחקים: PUBG, GTA V, THE WITCHER 3, CS:GO, MAFIA 3 GTA מופעל דרך הלאונצ'ר של רוקסטאר ולא סטים. מפרט: ספק כוח: 650W 80 BRONZE לא יודע חברה לוח אם: ASUS B450M PRIME זיכרון: 16 GB 3200MHZ HYPERX מעבד: RYZEN 5 3600 כרטיס מסך: GTX 1080TI GAMING OC GIGABYTE אחסון: 500GB M.2 KINGSTON SSD A1000 SEAGATE BARRACUDA…

22. כשאני מדליק את המחשב אני שומע 2 ציפצופים כשאני מנסה לעשות OC לכרטיס מסך אני לא יכול להעלות את המהירותשל הזכרונות במילימטר יש קשר או שהבעיה אחרת?

23. Started by luluv,

שלום עד היום בבוקר השתמשתי בכרטיס RX1300PRO והיום הוא החליט לשבוק חיים. קניתי את ה GF9600 ולאחר שהרכבתי אותו (פיזית) ואני מחבר אליו את המסך (חיבור DVI אין אחר על הכרטיס), המסך נשאר שחור מראה לי נודעה שהוא עובר למצב שמירת אנרגיה וכבה (המסך הוא LG 19"). ניסיתי לחבר את ה HD למחשב אחר ולהסיר את כל הדרייברים של הכרטיס הקודם וזה לא עזר. יש למישהוא רעיונות? בתודה מראש שלומי

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  24. בעת הפעלת ווינדוס אני מקבל הודעת שגיאה : Xmnt 2001 program not found - skipping AUTOCHEAK בעייה זו קרתה אחרי שניסיתי ליצור Partition חדש עם ה PartitionMagic 7.0 ולא הצלחתי :-\ גם לאחר ה Partiton Magic ( אם הוא הבעייה פה בכלל ) עדיין מתקבלת הודעת שגיאה זו. לכל הצעה, תגובה וכו... אני כיתבו בת'רד זה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ilu_xa,

בוקר טוב, מדובר במחשב בן שלוש בערך עם מעבד E7500 של ההורים. הבעיה התחילה אתמול כאשר המחשב הדליק את עצמו לבד באמצע היום. הקטע שדי הבהיל את אימא שלי. לאחר מכן ניסיתי ליראות במה מדובר וראיתי שהמשב בעת ההדלקה (כשהוינדוס עולה), באותה שניה שניתן להתחיל לעבוד, פשוט רושם - login off ועושה ריסטרט כאילו אני זה שלחצתי על כפתור התחל. משום מה חשדתי תחילה בספק, כי הוא ג'ינרי לחלוטין ועלום שם, החלפתי אותו, הבעיות המשיכו ואף החריפו - כלומר, המחשב היה מתכבה ונדלק עוד לפני שניתן היה לראות את הבדיקה של הזיכרונות. החלפתי לוח, מעבד+קירור, וכרטיס מסך. כלומר החלפתי כמעט את הכל וזה עדיין לא פתר את הבעיה והמחשב היה מתכבה ונדלק בשלבים שונים של הדלקה. עכשיו, עם מחשב אחר לחלוטין (כלומר מה ש…

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.