תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
יש לי כונן דיסקים שהוא גם צורב וצורב DVD LG H62N אני לוחץ על הכפתור והמגש לא נפתח... פשוט תקוע צריך להחליף צורב?
-
- 8 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר חודשים, התקנתי על המחשב שלי Windows 7 x32, הכל עבד בצורה מצויינת והייתי מרוצה מאוד מהתוצאות. לפני כשבועיים התחילו בעיות של איטיות כבדה על המחשב, אי התמודדות עם עומסים שונים - לדוגמא, בזמן התקנה של תוכנה, אפילו הפשוטה ביותר - לא ניתן לעשות כלום עם המחשב, ההתקנה עצמה איטית מהרגיל והמחשב נתקע מדיי פעם (גם ההתקנה). עקב זאת, התקנות שאמורות לקחת כ-5 דקות במחשב רגיל (דוגמאת סקייפ), לוקחות כ-45 דקות, וזה בלתי נסבל. לאחר התייעצות עם מספר אנשים, המליצו לי לעבור למערכת של 64bit, בטענה שהיא מנהלת את צריכת המעבד והזיכרון בצורה יעילה יותר והדבר יניב שיפור. התקנתי על המחשב Windows 7 x64, אבל עדיין אני סובל מאותה האיטיות - הבעיה לא נפתרה. חשוב לציין שהאיטיות באה ליד…
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי בעיה במסך, לא יודע מה קורה לו.. הוא עושה Auto Adjusting לבד בלי שאני לוחץ על הכפתור, הוא עושה את זה לפעמים כל 2 שניות נרגע ואז אחרי 5 דק' קופץ שוב עשיתי פירמוט עדכנתי דרייברים ניתקתי את המסך מהמחשב וחיברתי שוב שום דבר לא עזר מישהו יכול לעזור לי בבקשה בפיתרון הבעיה ? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי בעיה מזה כבר שבוע ויותר. אני לא יכול לשחק בשום משחק כבד. אני מנסה לשחק COD או BBC2 ואני פשוט לא יכול זה טוען לי ב- COD משימה כבדה יותר ואז יוצא ומראה לי את זה: כל התמונות אותו דבר אבל צילמתי כמה שהבעיה תהיה ברורה יותר. תמונות: החליפו לי את הזיכרונות היום לחדשים כי חשבו שזאת הבעיה, מסתבר שלא! אני עדיין לא יכול לשחק ולהפעיל דברים כבדים. אין לי מושג כבר איפה הבעיה... אני צריך עזרה באופן דחוף. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה חמורה במחשב ואין לי שמץ של מושג מה יכול להיות הגורם - אולי מישהו נתקל בזה ויכול לעזור לי? אז ככה, הכל היה תקין, פירמטתי את הדיסק הקשיח והתקנתי עליו עותק של וינדוס 7 64 ביט (לפני כן היה לי וינדוס 7 32 ביט) המעבד שלי תומך ב64 ולכן עברתי לזה. בכל מקרה, ההתקנה הסתיימה ועברו שלושה ימים תקינים, ואז - אני קם בבוקר ושומע רעש מוזר מכיוון המחשב, אני מתקרב ורואה שהוא עושה "תיק תיק תיק" והמנורה של ההארד דיסק מהבהבת ביחד עם ה"תיקים" האלה (יש מנורה כחולה ויש אדומה, האדומה היא זו שמהבהבת עם ה"תיקים" והכחולה דולקת) זה כאילו מישהו לוחץ על הכפתור של ריסט פעם אחרי פעם ולא עוזב. מסתבר שכל הלילה המחשב כבר את ההתעללות הזאת.(דרך אגב המסך לא נדלק כשיש את הרעשים ואפילו הביוס לא …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום היקרים, יש לי כבר כמה ימים תקלה בגלגלת של העכבר. קשה לי להסביר בדיוק מה התקלה, כשאני גולל (למעלה או למטה) בעזרת הגלגלת יש קפיצות כאלה, מדי פעם זה נעצר קצת, פתאום הולך לצד השני וכדומה. זה פשוט מקרטע. ניסיתי קצת לנקות את הגלגלת ללא הצלחה. דגם העכבר: Microsoft + Razer Habu העבר בן לדעתי מעל שנתיים. תודה רבה מראש!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מדילק את המחשב , המאווררים של המעבד והכרטיס מסך מתחילים לפעול נוריות המסכים עוברות ממצב כתום (לא מחובר או סטנדביי) למצב ירוק (פועל) בערך לשניה, ואז על המסכים מופיעה ההודעה שהם לא מחוברים ואז נוריות המסכים חוזרות לכתום. נשמע שהמחשב עובד אבל המסכים חשוכים יש לי 2 מסכים , ומה שקורה קורה בשניהם. נראה כמו בעיית חומרה כלשהי . האם למישהו יש כיוון אפשרי ?
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכל כמה זמן המחשב נתקע מראה מסך שחור חוזר ואז מראה את האירור הבא תודה לעוזרים מקווה שזה הפורום הנכון אני פשוט לא יודע לאיפה לפנות וידוע לי שהפורום הזה מקצוענים שבת שלום
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היתה לי בעיה במחשב בהדלקת המחשב. המחשב נדלק, מאווררים עובדים המודם קיבל מתח, אבל לא היתה תצוגה במסך. מכיוון שהמחשב עדיין תחת אחריות, לקחתי אותו למעבדה, שם איבחנו את הבעיה כתקלה בלוח האם והחליפו אותו (לדגם אחר). לאחר התיקון המחשב לא זיהה את המודם (מודם USB בתשתית ADSL של בזק) התקנת תוכנת המודם לא מצליחה (מתקבלת הודעה על בעיות בהתקנה) בתמיכה של בזק אמרו לי להחליף מודם. גם את המודם החדש המחשב לא זיהה ולא ניתן להתקין את התוכנה שלו. בתמיכה הטכנית של החברה, אמרו לי, כי לאחר החלפת לוח אם יש להתקין את מערכת ההפעלה מחדש. האם זה נכון? איך אוכל להפעיל את המודם ללא התקנת מערכת ההפעלה מחדש? האם יתכן כי לא ניתן להתקין את תוכנת המודם מכיוון שההסרה שלה לא היתה תקינה? אם כן, מה אוכל לעשו…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחבר את הDOK המחשב מזהה אותו ומקצה לו כונן (ז"א נותן לו אות) אבל כשאני מנסה להכנס הוא אומר לי להכניס דיסק ... צירפתי קובץ צילום מסך מישהו נתקל בזה בעבר? יש למישהו פיתרון? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה ב HD ואני מתכוון להחליף אותו השאלה שלי אם באמת זה מה שצריך לעשות או משהו אחר... יש לי מידע על מצבו בתוכנה HD TUNE: Uploaded with ImageShack.us בתודה LIDORֹֹABO
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קוראים לי בן ואני חדש בפורום HWZone . לאחרונה נתקלתי בבעיות עם כרטיס הקול שלי, כאשר כמה ג'אקים נותקו והתגלו למרות שלא הוצאתי אותם ממקומם. אתמול כל הסאונד הפסיק לעבוד, ושום ג'אק לא עובד בחלק האחורי או הקדמי של המחשב; חוץ מהג'אק של המיקרופון, אבל הוא מגלה אותו בתור הג'אק השחור (Rear Speaker Out), אני בדרך כלל מחבר שלולה כבלים של מערכת סרואונד 5.1 . בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה, כבר התקנתי את הדרייברים מחדש ואני חושש שאני צריך לקנות כרטיס קול חיצוני או עם חיבור PCI. אם אתם צריכים עוד מידע תשאלו. לוח האם שלי הוא LanParty DK 790FX של DFI. כרטיס קול של Realtek דגם ALC885.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב פורמט כבר 5 פעמים, שמתי גם ווינדוס 7, עכשיו חזרתי לXP SP 3 בחזרה. מסתבר שזה לא עוזר, כמו אז. ברגע שזה קורה, המקשים של האורות במקלדת לא מגיבים(אי אפשר להדליק ולכבות CAPS LOCK וכו'), כנ''ל לגבי העכבר שהלייזר שלו נכבה עשיתי את כל הבדיקות: MEMTEST 86 לזכרונות, יותר מ14 שעות - הכל תקין בדיקת איבחון לכל ההארדיסקים עם תוכנת יצרן הייחודיות - הכל תקין פתיחת המחשב בכדי לראות שלא קיים קבלים שרופים/פגומים בלוח - הכל תקין סריקות של אנטי ווירוס וספייוואר - אין כלום, הכל בסדר איחוי דיסק לכל ההארדיסקים פעם אחר פעם שהיה צריך עם תוכנה מקצועית(דיסקפר) גם לא עזר! בדיקת טמפ' של המעבד בשיא מאמץ - 60-70 מעלות, וגם לא קרס בפעם האחרונה(הרצה של 18 שעות עם PRIME 95) (בדיקה עם REAL TEM…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בדיסק קשיח של חברת Seagate, כשהוא מחובר למחשב אחרי כמה זמן המחשב מתחיל להתקע. יש עליו אחריות אבל הבעיה שקניתי אותו במרדנית שפשטו רגל, אני לא יודע מה לעשות.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום בבוקר, בזמן שימוש רגיל במחשב, שמתי לב שיוצא עשן מהמחשב שלי... כמובן כיביתי את המחשב, פתחתי אותו, וגיליתי שהעשן מחיבור החשמל של אחד ההארד דיסקים שלי - הארד דיסק 1.5TB של Seagate. אני חייב לציין שבאותו הזמן ההארד לא היה בכלל בשימוש. השתמשתי בו רק 20 לפני שזה קרה, והוא פעל בסדר גמור. הנה כמה תמונות שימחישו את הנזק: http://i163.photobucket.com/albums/t290/Alex_IW/29082010578.jpg http://i163.photobucket.com/albums/t290/Alex_IW/29082010577.jpg כמובן שאני מאוד מאוכזב מכל המידע שהלך לי משם, אבל יש לי אחריות על ההארד דיסק ב-KSP, אז אני רוצה לפחות לקבל תחליף להארד דיסק. כשניגשתי אליהם היום עם הבעיה והראיתי את ההארד דיסק בדיוק כמו שהוא מופיע בתמונות, הבחור שאחראי יצא מהחדר (כנר…
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המחשב נתקע לאחר כמה שניות שאני סוגר את הסרט. זה קורה רק בסרטים שהם 480 720. אם זה סרט רגיל איכות AVI רגיל הוא לא נתקע. לאחרונה נגעתי בהגדרות של השמע בקשר ל AC3 כי אני משתמש בכבל קואקס לאדיו האם זה קשור? משתמש בקודאקים K-LITE ובתוכנה BSPLAYER. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי WindowsXP עם שתי הרדיסקים , אחד WD320 ובו מערכת ההפעלה , השני WD160 למידע . הבעיה - אני לא רואה את ה-320 , לא ב- DeviceManager ' ולא ב- DiskManagment . (גם לא בתוכנות כמו ב-HWMonitor ) אבל בתוכנה של WD לבדיקה, הכל בסדר . Help ?
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום. ברור טפשותי, בטעות ניסיתי לחבר את אספקת הכוח שיוצאת מהספק (הכבל) אל ההארדיסק, בזמן שהמחשב עבד. היה ניצוץ, והכל כבה. הדלקתי את המחשב מחדש, וההארדיסק - בדממה. לא עובד, לא מתקפד, לא מזוהה. יש לציין את הדבר החשוב הבא: הסיבה שבגללה בכלל פתחתי את המארז היא מכיוון שהארדיסק החל לנקוש בעוצמה, והיה לדעתי על סף מוות. הוא אמנם הצליח להריץ את מערכת ההפעלה - אבל אחרי המתנה איטית מאוד של 15 דקות. וכל הזמן הזה - הוא נוקש. האם הרגתי את הארדיסק הגוסס? מעניין אותי לדעת האם קצר כזה יכול להביא למותו של הארדיסק. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה התחיל לפני כמה ימים. האשה סיפרה שהמחשב נכבה לה. למחרת זה קרה שוב ולמחרת פעמיים. היום ניסיתי לפתור את הבעיה וזה קרה שוב. ושוב ושוב כל פעם יותר מהר. הבעיה: מחשב פנטיום 4 בן ארבע. הספק בן שנתיים. כשהוא נכבה האורות על המארז דולקים, כך גם במאווררים, אבל הסידי לא עובד. כך גם העכבר, המקלדת והמסך. מה הספקתי: זה קורה גם כשכל מה שמחובר למחשב מנותק (חוץ מעכבר/מקלדת ומסך). לא התקנתי שום דבר חדש. זה לא וירוס. אני משתגע! תיכננתי לקנות מחשב חדש אבל לא מחר, ואת הנוכחי רציתי להעביר להורים שלי. נתתי לו לנוח שעה ועדיין הוא נכבה אחרי דקה. המאוורים עובדים כולם - ספק, מעבד ומארז. כדי להדליק אותו אני מכבה אותו ע"י לחיצה ארוכה על הכפתור ואז מדליק רגיל. אני כבר חשבתי להוריד תוכנית ניתור לחום א…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם לאחרונה החלפתי כונן קשיח (הקודם עשה לי בעיות) ומאז אני לא מצליח לשמוע , יש לי סמין קריאה על התקן הקול ושום דבר לא עוזר, לא מצליח למחוק אותו וגם בSAFE MODE לא נותן לי , ניסיתי לעשות עידכון למנהל ההתקן דרך המנהל התקנים אבל הוא לא נותן להכנס לזה בכלל. כשאני מנסה להתקין מהדיסק של לוח האם הוא לא נותן להתקין ואומר FAILED.ניסיתי בנוסף גם לבטל את האודיו מהביוס ולנסות להחזיר אבל לא עוזר. זה כאילו שווינדוז יודע שהוא שם אבל לא מאפשר לי לעשות איתו כלוםת אציין שגם לפני החלפת הדיסק הקשיח היה לי קצת בעיה איתו אבל הייתי מפרמט בגלל הכונן הקודם וזה היה מסתדר. לא תמיד פירמוט עזר. אשמח אם מישהו ימצא לי פיתרון. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה. עד היום היה לי במחשב כ-3 ג'יגה RAM DDR II 667Mhz. ה-3 גיגה היו ב-4 סטיקים, 2 של 1 גיגה, ו2 של חצי גיגה. כל ה-4 חוברו בDUAL CHANNEL ולא היו בעיות (2 של OCZ ו-2 של TWINMOS). אחד הסטיקים שהיו לי של TWINMOS החליט שאין לו יותר כוח ומת, ועל כן החלטתי שאיני רוצה להישאר עם 2 וחצי וללא דואל צ'נל והחלטתי לרכוש עוד 2 סטיקים של 1 גיגה של KINGSTON, שגם הם DDR II 667Mhz. לפני שעשיתי זאת בדקתי קודם לכן והלוח אם שלי תומך עד 4 גיגה וגם רשום כך בחוברת שלו (למעוניינים הלוח אם שלי מופיע במפרט בצד). אך כרגע הוא רושם לי דבר כזה: INSTALLED MEMORY: 4.00GB (3.12GB USABLE) על המחשב שלי מותקן ווינדוס 7 בגרסא של 32 ביט כך שאני לא חושב שפה הבעיה... ממה שזכור לי הוא אמור לתמוך בזה.. (או שלא…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בצדץ הסיפור מקרה פשוט -- השארתי את המחשב דולק, כשאני חוזר המסך מכובה ושום דבר לא מגיב..אין ריח של שרוף או משהו ואף אחד לא שמע ציפצופים... פתחתי לראות מה הסיפור -1. כרטיס מסך זה לא, בדקתי והוא עובד. 2.המעבד לא נראה שרוף או משהו אבל ה-4 נורות PHASE_LED דולקות כל הזמן, אין ציפצופים שאני מדליק אבל לא רואים כלום במסך. 3. אין קבלים שרופים על הלוח אם והוא נראה בסדר 4. ניקוי CMOS לא עוזר מישהו יכול להגיד לי מה עוד לבדוק???
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאלה האם הלוח אם שלי מת או שאולי מדובר בספק כוח או משהו כזה. אני ניסיתי להדליק את המחשב אתמול כמה פעמים לא הלך (אפילו לא הגיע ל POST) היום הוא כן נדלק (אין בעיית מגעים חיבורים) עכשיו שהוא עובד אז הוא עובד יציב אבל לפעמים המחשב נכבה בלי התרעה מוקדמת. (שבועות אחרונים). החיישנים של המתחים השתגעו החיישנים של המאוררים וטמפרטורות גם לא מתפקדים. בנסוף מקלדות PS2 כבר לא עובדות לא קשור לדרייבר כבר בפוסט של הביוס יש הודעה על תקלת מקלדת. ולכן קניתי מקלדת USB שעובדת סבהה (כשהמחשב עובד). בקיצור 5 שנים כבר לא הייתי במעבדה ואין לי כוונה עכשיו להוציא על זה כסף האם לקנות לוח אם נדיר יד שנייה (SOCKET 939) או להמשיך לגרור על מחשב שזקוק לכבלים כדי להתניע.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי אוזניות חדשות, חיברתי אותן למחשב והן היו מאוד מאוד חלשות היום הלכתי להחליף לדגם אחר - הלכתי למחשב אחר - בדקתי, מאוד חזקות ואיכותיות חזרתי הביתה חיברתי, והופ, הן שוב חלשות! מה עלי לעשות ?? אני חייב לציין שזה ככה רק עם חיבור אוזניות כנראה כי עם הרמקולים של המחשב אני שומע מאוד חזק.
-
- 8 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
יש לי 260GTX(של GAINWARD,אם זה משנה),כשהוא מחובר ללוח ולספק המחשב לא נדלק.במצב הפוך המחשב נדלק.האם הבעיה היא בספק או שהלך הכרטיס מסך?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-