תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה מעצבנת מאוד! במחשב .... למעשה זה התחיל מאז שקניתי את המחשב. כל פעם שאני במשחק ... לדוגמא WARCAFT 3 , NEED FOR SPEED וכו אני מקבל מסך כחול אחרי בערך 10-30 דקות שאני משחק... זה מעצבן נורא וזה תמיד קורה... ניסתי להבין מה הבעיה דרך הדיון הנעוץ שעשיתם... ואני כמעט בטוח שזה בגלל הכרטיס קול שלי ( AC 97) הוא מחובר ללוח אם... אני לא חושב שזה בעיה בגלל שהדריברים לא טובים כי... ככה קיבלתי אותו שקניתי תמחשב ואני בטוח שהם שמו את הדריברים כמו שצריך... אפילו פירמטתי תמחשב ולהתקנתי את כל הדריברים החדשים ... והבעיה לא נפטרה... ניסתי לכבות את הכרטיס קול דרך ה BIOS ואז לא היה לי מסכים כחולים.. שיחקתי בערך שעתיים בלי מסך כחול... אז אני כמעט בטוח שזה הכרטיס קול... האם יש דרך ל…
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יום אחד היה על המערכת שלי עומס,כנראה מתוכנות או משהו לאחר שראיתי שהמערכת לא מאוששת עשיתי ריסטרט... בזמן השוינדואס עלה קיבלתי EROR שאי אפשר להעלות את הוינדואס כי חסר קובץ משהו עם FAST.SYS (לא זוכר את השם המלא) היה כתוב שניתן לתקן את זה ע"י REPAIR מהדיסק אבל הדיסק רצה מן תקליט קבצי חירום שאותו אין לי, החלטתי לפרמט ולהתקין הכל מחדש, עכשיו לבעיה הרצינית עצמה כל פעם שאני מנסה לפרמט (אני עושה BOOT מהדיסק) המחשב נתקע, גם אחרי שהצלחתי להתגבר על זה ולעבור להתקנה של הוינדואס גם היא נתקעה (עוד בחלק של העתקת הקבצים במסך הכחול הזה...) אחרי זה ניסיתי לפרמט מהדוס, גם שם זה נתקע... יש לי הרגשה שזאת בעיה של חומרה כבר אבל אני לא מוצא לה שום מקום אז מה עושים ???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה : המחשב קופא בצורה רנדומאלית ודורש ריסטרט. אפשר להיות סתם בwindows או משחק ופתאום יהיה בזזזזזז התמונה תעצר ואין שום תגובה לכלום חוץ מריסטרט. אני לא יודע אם זה הספק כוח שלא מצליח להחזיק את המערכת (מפרט בחתימה). או שיש בעיה בדיסקים הקשיחים : WD5000AAKS X2 WD2500KS ST31000528AS תודה רבה לעוזרים.. עריכה: הביוס מעודכן לביוס הכי חדש, אין בכלל מסכים כחולים, הטמפרטורה של הרכיבים נורמאלית ואפשר לשלול בעיות תוכנה.
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם שקמתי בבוקר ראיתי הודעת שגיאה של העדכונים האוטומטיים של ווינדוס, וזה היה נראה כאילו הווינדוס ניסה לעשות ריסטרט אבל נכשל ( לפי זה שהעברתי את העכבר על תוכנות בtaskbar והן נעלמו. אז עשיתי ריסטרט והווינדוס עבר ישר למצב של תיקון אוטומטי. הוא כביכול הצליח, עשה ריבוט, ואחרי מסך החלונות קפץ הblue screen of death. מאז כשאני מנסה לעשות system repair יש לי הודעת שגיאה כך שאפילו זה לא הולך. - os windows 7 64 bit - המחשב מוגן לחלוטין מבחינת וירוסים - הווינדוס לא מגבה את עצמו כי ביטלתי את זה (לא בחוכמה) - בsystem restore יש רק נקודה אחת והיא לאתמול בבוקר. הווידוס לא מצליח לשחזר מערכת. - לא מצליח להכנס לsafe mode - מצליח להכנס לתפריטים של הביוס ראיתי שלכמה אנשים יש בעיה עם הע…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העבר שלי דולק גם כאשר אני מכבה את המחשב, לפי מה שאני יודע אם אני יודע נכון אפשר לשנות את זה דרך הביוס הלוח אם k8ns 939 האם זה באמת דרך הלוח ?
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי חברים, יש ברשותי מחשב dell vostro 1540 כאשר הוא מחובר לחשמל כתוב לי "סוללה מחוברת, לא נטענת" והיא תקועה על אחוז סוללה מסויים שלא משתנה. כיבתי והדלקתי את המחשב, הוצאתי והכנסתי את הסוללה, עשיתי פריקת מתח, לא עזר. כשאני מדליק את המחשב מופיעה ההודעה הבאה. מה זה אומר ומה אתם ממליצים לי לעשות?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך אני עושה את זה בהגדרות שאני נכנס למצב שינה חוזר ממנו ואני לא יצטרך ללחוץ על המשתמש שלי? שזה יחזור לבד ל-windows ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכנס לי רוח חיים במחשב, בלי צחוק . יום אחד אני למדתי למבחן במאקרו כלכלה, קיצר סחבק מרוכז בחומר, פתאום אני שומע רעשים מהCD שלי, הסתכלתי על המחשב, פתאום אני רואה שיש חגיגה של trays ואני בכלל לא הזמינו אותי, קדימה אחורה, קדימה אחורה, נכנסתי לסססססרט ונתתי קפיצה (כי הדבר הראשון משום מה שבא לי לראש זה הילדה עם הראש שהסתובב 360 מעלות מהסרט אקסורסיסט.) מאז זה קורה באמצע הלילה וגם ביום בצורה אקראית, בינתיים בכמה ימים האחרונים זה היה רק הצורב ולא הCD, מה לדעתכם הבעיה פה? וירוס? פריצה+טרוג'ן? איך אני מתקן ועניינים. אם זה מישהו שכרגע רואה מה אני כותב אז תפסיק יה חרא אתה תקרע בסוף את הרצועה