עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nir007,

אוקיי יש לי מחשב נייד שאני מפעיל אותו לא עולה כלום חוץ ממסך שחור וקו למעלה.. ניסתי להעדכן ביוס לא הלך. ניסתי לפרמט הוא נותן לי את השגיאה STOP:0X0000007B עשיתי חיפוש קצר בגוגל ומצאתי פיתרון לבעיה אבל אצלי הבעיה לא נפתרה אני השמח לעצות תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ToMuSH,

שלום, אני מקבל Video hardware error לפעמים כשאני משחק, אני משחק הרוב Team Fortress 2 ככה שיוצא שהכי הרבה שגיאות אני מקבל לאחר זמן משחק ממושך (שעה+- והלאה). מה שקורה הוא שהמשחק נתקע לכמה שניות, נהיה מסך שחור ואז חוזר לעצמו, אבל כאילו שהכרטיס לא מתפקד טוב והביצועים ממש ממש יורדים ואני צריך ריסטרט בשביל להחזיר אותו למצב הקודם. זה ה-LOG מ- Problem Reports and Solutions של Vista: Description A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly. Problem signature Problem Event Name: LiveKernelEvent OS Version: 6.0.6002.2.2.0.768.3 Locale ID: 1033 Files that help describe the problem WD-20100518-1821.dmp sysdata.xml Version.txt View a temporary copy …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by shaihac,

יש לי בעייה מוזרה המחשב מבצע ריסטים ומאתחל תעצמו מחדש אחרי כל ריסט מפעיל תעצמו מחדש הוא לא נכבההה אלא מאתחל ועוד דבר שהמחשב שוכב המחשב לא מבצע ריסטים הוא מבצע ריסטים לכמה שעות.. אבל שהמחשב עומד הוא רק מגיע למסך של הביוס הוא מאתחל תעצמו שוב ושוב ויש לציין שהטמפרטורה טובה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. לפעמים קורה לי שאני מדליק את המחשב עולה לי הוינדוס אבל בלי תמונה ואחרה זה אני עושה ריסטארט המחשב בסוף עולה עם תמונה אני חשבתי שהדריברים של כרטיס מסך לא טובים אז התקנתי שוב אותם המחשב חדש יכול להיות שהכרטיס מסך לא טוב?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Discreet,

AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3000+ Epox EP-8KDA3J nVIDIA GeForce 6800 GT WDC WD1200JD-00GBB0 (111 GB, IDE) טמפ בתמונה חשבתי שזה הספק היה מחובר לספק 450W ג'ינרי שהיה בערך 6 שנים הוחלף לספק של JSP 300W ועדיין הקריסות ממשיכות [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  6. שלום, הורדתי את העדכון הכי עדכני מהאתר של NVDIA לכרטיס מסך GEFORCE 9600GT 512DDR3 והמשחק בהגדרות שלו על HIGH ואני רוצה להתאים לו את ההגדרות האופטימליום שלו בלוח הבקרה של הכרטיס מסך... מה אני צריך להגדיר ? כי אני רואה שקיפות של השלטים והכי גרוע אני רואה את הפס של החצי כאילו מעוות - זז ימינה ושמאל שאני מוסר פס רוחב על החצי... צריך את עזרתם בכיוון נכון של הגדרות כרטיס המסך ! תודה מראש, אוהד כהן.

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  7. Started by Vladgi,

מעבד E6300 2800mhz לוח GA ep43-udl 2 סטיקים של קינגסטון הייפר איקס ddr2 1066fsb 4gb ו260gtx הפעלתי אותו אתמול ויש כמה בעיות,דבר ראשון הוא מזהה את המעבד בביוס בתדר של 2260 כלומר 266*8.5. דבר שני הבאס של הזכרון הוא ראשון שהוא 800mhz. הבעיה הכי גדולה שהוא לא מעלה את ההתקנה של הווינדוס וכאשר הוא כן עושה בוט לדיסק אחרי כמה שניות שזה מגיע לשלב של הפירמוט הוא מביא לי מסך כחול לפנים. יש למישהו עצה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  8. Started by allison,

פירקתי דיסק קשיח מהמחשב הישן שלי IDE וקניתי מתאם SATA USB 2.0 כדי להעביר קבצים ולא מצליח לעשות זאת אין זהוי במחשב החדש. קראתי שצריך להגדיר את ה IDE כ Master ב BiOS. צריך עזרה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by lexter,

היי, קניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש, המפרט: מארז: Antec P182-B מעבד: Intel Core Quad Q9550 2.83 GHz ספק: Enermax Pro 82+ 625W לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3 כרטיס מסך: Geforce 260GTX הבעיה: פעם בשבועיים המחשב נכבה, פעם אחת באמצע משחק, ופעמיים באמצע סרט. לאחר שהוא נכבה המחשב מנסה להידלק שוב, אך נכבה לאחר 3 שניות, וממשיך כך עד שאני מוצא אותו מהחשמל, מחכה, מחזיר ומדליק שוב. אפשר הצעות למה יכולה להיות הבעיה? אולי פתרון? המחשב מחזיק יפה מאוד משחקים כבדים מאוד ולא מתרסק. יש לציין שבחנות המחשב החזיק 24 שעות מאמץ (ככה הם אמרו, זה חלק מהקנייה של המחשב). תודה רבה

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  10. האם מישהו יודע למה יש לי את ההודעה הזאת 4 פעמים ביום ולאחריה כל החלונות נסגרים [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  11. שלום , יש לי מחשב חדש שקניתי לפני איזה חודש וחצי בערך E7400 2.8 4GB RAM RADEON HD4830 בהתחלה הכל היה בסדר והבעיה איזה שבועיים - שלוש ככה. הבעיה קורה רק אחרי שימוש ממושך במחשב שזה יכול להיות 24 שעות מאז שהמחשב דולק ואפילו יותר וגם פחות. פשוט כל הדברים הגרפיים לא פועלים. משחקים שפעלו לפני 10 דקות כמו שצריך פתאום קורסים לפני שהם עולים וחלק מהם עם בעית DIRECTX שלא קשורה ולא נכונה ואפילו משחק אחד כתוב שיש בעיה להעביר לרזולוציה של 1280 . בנוסף גם הסרטים שאני מפעיל בנגן לא פועלים והנגן נתקע, ושהמצב גרוע אז אפילו להעתיק תמונה לצייר דרך הPRINT SCREEN אני מקבל שגיאה שאין מספיק זיכרון לבצע את הפעולה. עשיתי בדיקה לזכרונות דרך MEMTEST ולא מצא שום שגיאה בהם, לכ מסך לא מצאתי ת…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by RonTwins,

שלום לכולם! סידרתי לחבר שלי את המחשב ובטעות היה קבל סופר בעייתי של Sata שפשוט עיקם חלק מהפינים הזהובים של החיבור על הHD, כמו כן פין אחד נשבר לגמרי. יש מצב שהHD יכול לעבוד? הקבל נכנס אליו בקלות..

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  13. ערב טוב, סיימתי להרכיב את ה- MUGEN 2 על המחשב שלי לפני כשעה, והוא לא נדלק בכלל... לא יודע מה קרה, אין לי מושג, ההרכבה עברה דיי חלק ובשבילה הייתי צריך לפרק את כל לוח האם ולחבר מתחתיו מן מתקן שחור ע"מ להחזיק את הקירור, סגרתי הכל והכל ניראה מעולה, והמחשב פשוט לא נדלק בכלל...! לוחצים על הכפתור ולא קורה כלום... מה יכולה להיות הבעיה? כל החיבורים של הספק במקום וחיבור ה- 24 פינים גם, יכול להיות שהלך הספק משום מה? אני לא מצליח לחשוב על שום דבר שיכול לגרום להרס טוטאלי של משהו. יש מצב גדול שזה הספק? כי ניראה שלא עובר בכלל מתח ושום רכיב... יש איזשהו כבל שיוצא מהספק שאם הוא לא מחובר בכלל או לא מחובר כראוי יכול לגרום לדבר כמו שתיארתי? הכל עשינו, אני ואבא שלי, מאוד מאוד מאוד בעדינות, …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by eins,

שלום לכולם, אני ינסה לנסח בקצרה את התקלה ומה ניסיתי לעשות קודם כל זה דיסק קשיח מסוג SEAGATE 500G כבל SATA, הארדדיסק נקנה לפני 4 חודשים. בבקשה לא לשלוח אותי לחנות, אני יודע שיש אחריות ואני יכול לקבל חדש, אני פתחתי הודעה כדי לדעת אם אפשר לפתור את הבעיה לבד, ויותר חשוב מזה לשמור את המידע, ביררתי עליות של שיחזור מידע וזה בנתיים לא רלוונטי בגלל המחיר. תודה לכל מי שנכנס לטרד הנ'ל וימשיך לקרוא את ההודעה. הדיסק הקשיח הוא קודם כל של חברה שלי, אז מה שהיא עשתה במחשב לפני, אין לי מושג , יכול להיות שהיא הורידה וירוס יכול להיות שהיא ניקתה את המחשב, פשוט כל האופציות פה פתוחות. שמדליקים את המחשב, המחשב נתקע בהודעה detecting IDE derivers שאני נכנס לביוס ומבטל את כל ה IDE , אני מקבל הודעה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי ספק טרמלטק 600W הכל היה טוב פתאום במהלך העבודה במחשב נעלם הדיסק קשיח עם כל המחיצות הלוגיות שלו ונשאר הדיסק קשיח השני. אם אני עושה רסטארט זה לא חוזר כיבוי מלא מחזיר את הדיסק קשיח..... וזה קורה קבוע יש פיתרון

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. כלומר, כשאני מחבר את המצלמה (CANON A590) לUSB HUB לצורך העברת התמונות למחשב, המחשב כלל לא מזהה אותה. כשאני מחבר אותה ישירות לאחת מיציאות הUSB הבעיה הזו נפתרת - אבל אז כל מה שכן מחובר לHUB מפסיק לעבוד עד שאני מנתק את המצלמה, מנתק גם את הHUB ואז מחבר אותו מחדש. המחשב לא יושב אצלי במקום נוח במיוחד, מה שמקשה על חיבור ישיר כל פעם, ובנוסף יש לי הארד דיסק חיצוני שמחובר דרך קבע לHUB הנ"ל, ולא נוח לי שהוא מתנתק כל פעם (וגם אין לי כבל ארוך מספיק כדי לחבר אותו ישירות למחשב). למישהו יש פתרון?

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  17. קראתי הרבה מאמרים לפני שפירסמתי את שאלתי האמינו לי... ככה שאל תנעלו לי בבקשה את ההודעה. לפי מה שאתם אומרים אין שום בעייה לשים לצורך העניין 4 כרטיסים על 4 סלוטים היושבים על לוח אם לא משנה אם הם אותה חברה או לא, משנה שיהיו אותו מהירות תדר גודל וכדומה לצורך העניין יש לי בבית לוח אם של MSI ציפסט P35-NEO יש לו מקומות ל 4 כרטיסי זיכרון דגם MS-7360 לינק http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=P35_Neo-F&class=mb למידע מפורט יותר על הזכרונות מ CPU Z העלתי כבר לאתר שאלה דומה אבל לא מפורטת כמו זאת כל התמונות מאותה הודעה הם של המחשב שלי בבית המחשב שבו אנו עוסקים בשאלה זו הנה הלינק http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=419912.msg3621498#msg3621498 על השניים בצ…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by gal555,

אחרי כמה שעות שהמחשב דלוק ואף אחד לא נוגע בו הוא ניכבה ואחרי 5 דקות הוא נידלק לבד וגם במשחקים הוא לפעמים ניכבה בבקשה עזרה

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by Eliya,

יש לי בעיה מאז ששיחקתי במשחק ברשת בפיתאום זה רושם לי ANALOG OUT OF RANGE 85MHZ משהו כזה ושאני עושה ריסט זה עדיין רושם את זה ולא רואים את השולחן עבודה ניסיתי לשנות רזולוציה או משהו בSAFE MODE וזה לא עובד

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  20. הX21 הוא דגם ישן עם פנטיום 3 לו ניסינו להוסיף עוד 256MB. אני הרכבתי לפי ההוראות ובלי בעיות. לאחר מכן המחשב לא עלה, גם לא כאשר הוצאתי את הזיכרון. אוסיף קם שהוצאתי את הדיסק הקשיח שנראה כי חזר למקומו בצורה תקינה. כרגע אני לא יודע מה לעשות. כשהמחשב נדלק הוא מצפצף - ביפ ארוך ושתי ביפים קצרים. חיפשתי את המשמעות של זה אבל בגוגל לא עלה דבר. אשמח לסיוע מכם. תודה.

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  21. Started by ranko,

המחשב שלי מציג כול 3 ימים בערך הודעת שגיאה כחולה,צירפתי תמונה וקוד של השגיאה,אשמח לקבל עזרה. בנתיים עשיתי וידוי ובדקתי את הכרטיס מסך,את החום של המחשב את החום של המעבד,יצא תקין,וגם פרמטתי את המחשב. אם ספק כוח חלש,גם יכול לגרום לתצוגת מסך כחול? קוד השגיאה: ‏‏קוד שגיאה 1000000a, פרמטר1 000084b4, פרמטר2 0000001c, פרמטר3 00000000, פרמטר4 804e5df1.‏‏ תודה על העזרה.[br]פורסם בתאריך: 23.08.2009 בשעה 16:56:36 המסך הכול[attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by miller84,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 8500GT PCI (לא PCI EXPRESS) של חברת SPARKLE. כאשר אני התקנתי את הדרייבר, יצא לי חלון שאומר שהכרטיס נכנס למצב בטוח בגלל שאין לו מקור מתח חיצוני. אני בדקתי על הכרטיס עצמו ואין שם ממש לאן לחבר מקור מתח חיצוני. מה אני עושה במצב כזה והאם הדבר ישפיע על הביצועים של הכרטיס ?? הכרטיס מיועד לצפיה בסרטי HD. ישנו קובץ תמונה מצורף. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by Gregorian,

היי.. יש לי דיסק קשיח ישן 4 ג'יגה..עכשיו כשאני מחבר אותו למחשב הוא לא נהיה לי תחת מאסטר... רק בסלייב... גם אם אני שם ג'אמפר ולא משנה לאן אני מחבר אותו בקבל IDE הוא עדיין תחת סלייב... מישהו יודע מה הבעיה...אני סה"כ צריך להתקין עליו ווינדאוס.. תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by TheKiLLEr,

שלום לכם, ישלי פה בעיה עם המחשב.. אני מדליק הכל טוב ויפה גולש באינטרנט, משחק, שם שירים וכל זה..ואחרי כמה זמן שיש עומס על המחשב וזה, המחשב נתקע לשניות ומתכבה לבד.. שמתי לב שהכרטיס מסך ממש מתחמם..החלפתי לאחר ועדיין אותו קטע הכרטיס מתחמם ,נתקע ומתכבה ישירות, בדקתי בBIOS את הטמפרטורה של המעבד זה עולה ויורד..משו בסביבות 55-60 שיש עומס, פירמטתי תמחשב לא עזר, במחשב שלי מותקנים 4 מאוררים גם. איך אפשר להיפטר מהבעיה הזו? מקווה שתענו לי בהקדם האפשרי.. תודה מראש הנה תמונה מתוכנת SPEEDFAN: http://www.sup.co.il/52934432

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  25. Started by KindaLost,

פתחתי את המארז וחשכו עיני. שני קבלים מנופחים עם מעט חומר שיצא מהם והתייבש עליהם. בינתיים לא רואים שום בעיה - השאלה היא 1. האם אפשר למשוך עד שיתחילו מסכים כחולים או שלרוץ ולתקן שמא זה יפגע בשאר המחשב ? 2. האם כדאי למעט את כיבויי המחשב (להשאיר אותו דלוק כמה שיותר זמן) ? או שאין שום קשר. הלוח אם לא באחריות כבר כמובן. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.