עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Holography,

כפי שמבואר בכותרת המחשב קורס בצורה רנדומלית, בין אם בסביבת חלונות ובין אם זה תוך כדי ה-post או ה-boot. הוא לא מציג מסכים כחולים לפני הקריסה, והאינטואיציה שלי אמרה שמשהו בזכרונות לא בסדר, ניסיתי לעבוד עם סטיק אחד מתוך השניים - הבעיה נותרה בעינה, ולאחר מכן שמתי את הסטיק השני והוצאתי את הראשון - אך ללא הועיל. כבר השתגעתי - משהו נתקל בדבר כזה?

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  2. קניתי מחשב לפני כמעט שלוש שנים בSKYPC והחנות כבר לא קיימת - הטלפון מנותק אין תשושבה למייל. נראה לי שהלך רק לוח האם אבל לא בטוח למי פונים להחלפה? אני צריך למהר, עוד מעט שלוש שנים האם אפשר לבדוק אונליין לפי מספרים סידוריים? לוח אם ומעבד - אינטל זכרונות - gskill בספק אם התקלקל אבל חשוב שאדע מי נותן שירות אם אצטרך- ספק corsiar כ מסך אסוס אודה לעזרה מהירה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Kenny,

טוב , אולי מישהו כבר כתב את זה כאן , עשיתי חיפוש ולא הצלחתי למצוא פתרון. בכל מקרה , יש לי : amd 2800 epox8rda+ 190fsb Corsair 512mb , 3-3-2 cl-2 Radeon 9700 pro התקנתי את כל הדרייברים החדשים , ניסיתי סוגי דרייברים שונים אפילו התקנה מחדש של מערכת ההפעלה (win xp) המשחק מתחיל איך שהוא טוב , ואחרי כמה זמן , הוא פתאום מתחיל לקרטע זאת אומרת , רץ שתי שניות , ונתקע לשתי שניות , וכך הלאה.. אלו לא ממש תנאים שאפשר לשחק איתם.. ניסיתי אפילו להוריד את כל הגרפיקה שם ל medium ורזולוציה של 800\600 אבל זה לא שינה כלום. אני סוגר את כל התוכנות לפני שאני נכנס למשחק... והתקנתי את הפא'ץ החדש ביותר. למישהו יש רעיון? (המחשב שלי מריץ בצורה חלקה משחקים הרבה יותר כבדים , ככה שגם את זה הוא צריך לה…

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  4. לא הוספתי חומרה,לא עשיתי כלום אם המחשב ופתאום התחילו להיות קפיאות בתדירות גוברת עד שלא היה אפשר להשתמש במחשב (לפעמים קפא בטעינה של WIN ולפעמים אחרי,זה היה פשוט משחק מזל). בדקתי אם memtest,בדקתי את הקשיח אם התוכנה של WD,פירמטתי את המחשב מXP לWIN7-עבד יפה בערך במשך שעה-שעתיים ואז הWIN קפא וכל פעם שהפעלתי את המחשב לא משנה מה הוא כתב מסך אם הצעה לsafe mod ושגם הציע שאני יעשה rapair. ומה עכשיו קרה? המחשב נתקע שאני נכנס לאופצייה rapair! וכן ניסיתי כמה פעמים. אני מניח בשלב הזה שלא מדובר בתקלת תוכנה (אחרי הכל,זה נתקע לי בדיסק של WIN7 וכן,ניסיתי גם דיסק רגיל וגם דיסק recovery שצרבתי בשעתיים שהמחשב עבד. בנוסף,בערך כל 10 הפעלות המסך לא מגיב למרות שהמחשב עובד,וריסטרט מטפל בזה. פעם אח…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by יונתן4,

כל פעם שאני מעלה משחק, גם משחק ישן, אחרי כמה שניות המסך הופך לשחור ומופיעה הודעת NO DVI SIGNAL . אחרי כמה שניות גם המחשב נתקע והסאונד ברקע גם ואני צריך לעשות ריסטארט והסיגל חוזר. לפעמים זה קורה אחרי כמה דקות של משחק, לא ברור למה התקנתי מחדש ווינדוז ואת כל הדרייברים העדכניים, ניסיתי עם כבל אחר, מסך אחר וכרטיס מסך אחר והבעיה נשארת הבעיה לא קיימת שאני לא מעלה משחק ועד לפני שבוע שיחקתי בלי בעיה ולא שיניתי משהו מיוחד אני מנסה לפחות למצוא איפה הבעיה, בכרטיס מסך, במסך או בלוח אם. יש תוכנות שבודקות אותן? או משחזרות סיגנל? או לפחות דרך לראות מה קורה שהמחשב נתקע? כי בלוג לא מצאתי כלום ATI RADEON HD 2900 XT VIEWSONIC 930PB GIGABYTE GA-P35-DS3L וגם אין לי יציאה של VGA מהכרטיס מסך תוד…

• 8 תגובות
    • 997 צפיות
  6. יש לי מחשב חדש כשהלכתי לישון השארתי אותו פועל קמתי בבוקר לאחר 6 שעות שינה ומצאתי אותו כבוי... לאחר מכן פעל כרגיל... מה הסיבה לכיבוי שלו? (הוא כבר עובד 5 ימים ללא הפסקה)

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  7. כל פעם שאני מפעיל מחדש תמחשב אני צריך ללחוץ F1.איך אני מבטל את זה?

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  8. Started by WHITE_ZOMBIE4,

יש לי מסך 17 אינץ' SAMSUNG SYNCMASTER 700IFT דיי חדש (קניתי אותו לפני שנה בערך) והוא משמיע רעשים מעצבנים כמו זימזום כזה כשיש לפעמים למשל הרבה צבע לבן או שילוב של כמה צבעים חשוב לי להגיד שגם כשהוא היה חדש מאוד הוא עשה את הרעשים האלה מישהו יודע מה הסיבה? ??? תודה מראש לעוזרים

9. בס"ד כשאני אומר היטסינק.. מצד אחד אני משחק אותה חכם חח.. מצד שני אני לא יודע איזה שם אחר יש לזה.. מצד שלישי אני לא סגור על זה שזה בדיוק מה שאני מתכוון.. ולכן הוספתי תמונה: אני רוצה לפרק אותו לחבר.. מותר לחבר אותו בלי למרוח שום חומר קירור או משהו כזה? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by soldier,

יש לי בעיה מערכת הפעלה שלי מראה לי שרק 3.39gb שמיש "8gb(3.39usable מפרת בצד

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by Baruchg,

ברשותי שני צורבים האחד צורב של ימהה יחסית ישן X16 CRW2100E והשני צורב DVD חדש של פיוניר DVR-110D הבעיה שלי היא כאשר אני צורב נתונים ואודיו כאשר אני צורב אודיו באמצעות תוכנת נרו 7 שמותקנת אצלי במחשב לא משנה באיזה צורב אז הדיסק נצרב אבל כשאני שומע אותו יש קפיצות במהלך השירים... למה זה קורה ? ואיך אפשר לפתור את זה ? בנוסף מותקנת אצלי גם תוכנת Easy CD Creator כשאני צורב איתה את האודיו בצורב הישן הדיסק יוצא מעולה אבל יש מקומות שלא מצליחים להשמיע אותו ואם הם משמיעים אותו לפעמים הוא עובד רק עד שיר מסוים ואח"כ הוא לא מצליח לקרוא את השירים... גם פה למה זה קורה ? ואיך אפשר לפתור את זה ? בנוסף גיליתי בעיה נוספת... כשאני צורב דיסק נתונים בעזרת הצורב הישן הוא כמעט ואף פעם לא…

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  12. יש לי לוח אם MSI K8n. והמאורר של ה-chipset ממש רועש ... אני יכול לנתק אותו בלי להסתכן שה-chipset יפגע ? בחנות אמרו שאני יכול, אבל אני לא מאמין להם. עדי.

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  13. Started by nirfun,

כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוינדוס (XP) מקפיץ לי בועית למטה וכותב זוהתה חומרה חדשה ופותח לי אשך חומרה חדשה שזוהתה... אני לא יודע מה זאת החומרה הזאת או איך מתקינים אותה... מישהו יכול לעזור? אני חושב שזה התחיל מאז שניסיתי להתקין via4in1 תודה לעוזרים, ניר. נ.ב. לא ידעתי איפה המקום המתאים להודעה.... תעבירו למקום המתאים... תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by NerdX,

שלום! לאחרונה חבר שלי קנה את הלוח הנ"ל בתוספת מעבד Athlon XP 2000+ והיטסינק של Zalman 6000Cu, כמו כן עם ספק Tsunami 350W. היום הוא הרכיב אותו וכשהוא מנסה להפעיל קורים הדברים הבאים: א. אין תצוגה ב. הצג בלוח אינו פועל ג. הנורה של הזיכרון פועלת ד. הכוננים מגיבים (CD-ROM נפתח ונסגר) אנא עזרו בהקדם האפשרי. -בברכה, NerdX

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by daniel123,

שלום רב, אני קניתי את המיני מחשב מKSP לפני כמה ימים הוספתי לו עוד זכרון והחלפתי הארד דיסק בחנות ועכשיו רוצה להתקין ווינדוס 7 עליו והוא מראה לי את ההודעה הזאת ולא מעלה את ההתקנה. תודה מראש לעוזרים.

16. Started by constantine16,

taazru li yesh li beaia ba sound hulo oved...

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  17. מה לעזאזל?? Gigacube Radeon 9600xt שנקנה לפני 4 חודשים בערך תודה!!

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by ER_BOGO,

יש לי מחשב שבא עם הארד דיסק WD 120 SATA ואני מעוניין לחבר גם את הארד דיסק הישן ( MAXTOR 40GB) ל IDE איך אני עושה את זה (ואם כדאי בכלל) (MASTER SLAVE ) וכו. ?

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  19. שלום לכולם קיבלתי שבוע שעבר את נNEDIA CENTER החדש שלי AMD 435 לוח אם 785 של גיגהבייט מאורר SCYTHE שוריקן זכרון DDDR3 כ 2GB מארז לגונה של ENERMAX צורב ספק 300 שלENERMAX על המחשב התקנתי וינדוס 7 (שאותו התקנתי לפחות ב5 מחשבים לאחרונה) במהלך היומיים האחרונים - בסיטואציות לא דומות המחשב נתקע פעם אחת שאישתי התעסקה עם הWMC סתם שפתחתי סרט (ברגיל ללא תוכנת המדייה סנטר) פעם שהמחשב חזר ממצב שינה יומן הארועים של הוינדוס רשם את השגיאה כ KERNEL POWER.לא מצאתי בגוגל משהו מדוייק לגבי הבעיה. הרצתי תוכנת EVERST ל3 שעות המעבד היה ב100% עומס -ללא שום בעיה טמפרטורת המערכת במנוחה -מארז 38 מעלות והמעבד 35-37 מעלות טמפרטורת המעבד בעומס מלא לאחר 3 שעות כ52-53 מעלות בלבד עצתכם מה יכולה להיות הבע…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by nahshong,

נהייתה לי בעיה לפני כשבוע בערך במשחק שאני משחק WOW ובו קיבלתי ERROR מאוד נפוצה שיכולה להיגרם מהמון סיבות אחת מהם היא RAM חבר שלי אמר לי להוציא את כרטיס הראם שלי ולהחזיר ולראות אם יעבוד לי הוצאתי את הכרטיס והחזרתי (2G) והמסך לא עלה חיברתי מסך אחר שכן עובד על המחשב שבו אני כותב לכם כאן והוא גם לא עבד מה שאומר שכנראה יש בעיה ביציאה מהמחשב שאליה מחברים את המסך דיברתי עם חבר שלי שמבין טוב במחשבים יותר ממני והוא הציע לי לנקות את פנים המחשב עם שואב אבק ולהעביר מחק על החלק הזהוב של כרטיס הראם עשיתי כך כמובן הורדתי את מה שנשאר מהמחק על הכרטיס והכנסתי את הכרטיס - לא עבד גם כן קראתי שלכמה אנשים עבד להוציא את החיבור של החשמל מהמחשב וללחוץ על כפתור ההדלקה 30-60 שניות גם זה לא עבד לי ה…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by errrr,

לפני פחות משנה קניתי מחשב חדש, ולפני מספר חודשים קרה לי דבר מוזר: מיד לאחר שהדלקתי את המחשב הוא נכבה (לא הספיק להעלות את Windows), נדלק שוב והציג הודעה של Dual Bios שאומרת שהBIOS הראשי נדפק (corrupted), ולכן הוא משתמש בBIOS גיבוי. לאחר שהוא מסיים המחשב נכבה ונדלק שוב כרגיל. העניין הוא שזה ממשיך לקרות כל כמה זמן, ואין לי שמץ של מושג למה. המפרט: Windows 8.1 Intel Core i5 4570 Gigabyte H81M-HD3 8GB RAM DDR3 NVIDIA GeForce GTX 780 Samsung SSD 840 EVO 250GB Seagate ST2000DM001-1CH164 2T תוכלו לעזור? תודה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. הנייד שלי פולט קרינה כמו כל נייד אחר והשאלה שלי אם הוא יכול לגרום נזק למחשב? מפני שכמו שציינתי קודם הוא ליד המחשב וכשהוא מצלצל או נשלחת אליו הודעה אז המסך מתחיל לרעוד! אתם בטח מכירים זאת והשאלה היא האם זה יכול לגרום נזק??? בתודה מראש?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי, אתמול קניתי עכבר עם כבל מאריך לUSB ושהוא מחובר למאריך הוא מקרטע וקשה להשתמש בו.. מה יכולה להיות הסיבה שזה מקטע? פשוט חבל לי לקנות שוב. תודה! אם זה לא הפורום המתאים ובקשה להעביר.

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  24. היי יש לי מחשב של asus בן פחות משנה וכבר ביקר אצלם 3 פעמים בגלל בעיית מסך כחול. בפעם האחרונה הוחלט להחליף לי לוח אם היות ואני לא משתמשת הרבה במחשב אז לא נתקלתי בבעיה שוב במהלך חודשיים אבל בחודש האחרון הבעיה הופיעה שוב. המחשב נתקע פעמים רבות ולא מגיב למקלדת ולעכבר ואז יש מסך כחול שאומר שהמחשב צריך לאתחל את עצמו מחדש עם הודעת שגיאת : dpc watchdog violation. האם מוכרת לכם הבעיה? המחשב הוא דגם TP200SA של אסוס, מחשב+טאבלט. האם יש טעם לפנות שוב לאסוס? תודה!!

25. שלום רב! קניתי מחשב לפני חודש ומאז הוא עשה לי המון בעיות שלחתי אותו לתיקון והחנות אחרי שבועיים מצאה שהלוח אם k8n-e deluxe ובכלל הצ'יפסט nforce 3 לא מתאים עם הכרטיס מסך 6600gt עכשיו יש לי כמה אפשרויות לפתרון הבעיה או לקחת כרטיס מסך אחר באותו סדר גודל של מחירים שהכרטיס הכי מתאים פה הוא 9800pro או להחליף את הלוח אם ל nforce4 ואת הכרטיס מסך ל 6600gt pci-e כמובן שגם מעבד 939 יצטרך להיות מוחלף עם ה 754 שלי אבל החנות המליצה לי ללכת על ה 9800pro משום שיש בעיות עם ה nforce4 אז כאן אתם נכנסים לתמונה רציתי לדעת מאנשים שבאמת מבינים מה מן האופציות הכי כדאית ועוד דבר אם אני אלך ראש בראש עם החנות ובאמת יהיו לי בעיות הם יגידו לי שהם יידעו אותי מראש על העיות אז אני צריך לדעת האם באמת יהיו…

• 8 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.