תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
הי, כוונתי היא שהמחשב ממש קפוא ל 3 עד 5 דקות ואז הוא מתחיל לרוץ .... זה קורה ממש בהדלקת המחשב או בריסטרט האם זו בעיית חומרה או תוכנה. יש לי תחושה שזו בעיית חומרה ,אולי משך טעינת קבלים לא תקינים??? מה זה יכול להיות? תודה, רונן.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
נכנסתי לאיזה אתר ואז קפץ לי הנוד32 והזהיר מוירוס (מצ"ב קובץ), ואז המחשב נתן הודעה שעוד כמה שניות הוא נכבה - ואז מייד נכבה. כעת, לאחר ההפעלה מחדש, כל היסטוריה והקוקיז נמחקו וגם מופיעה לי הודעה runtime error d:\windows\exploere.exe This application has requested the Runtime to terminate in an unusual way כמו שמצורף בקובץ. מה לעשות? גם שאני סוגר את ההודעה היא חוזרת. (וכל הקוקיז נמחקים) הנוד32 לא מזהה וירוס בסריקה וגם בפרוססים אין משהו מוזר. גם HijackThis לא מזהה כלום מצ"ב ההודעה (יש לי XP שמותקן על כונן D) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אוקיי אני מתקין מחשב חדש ואני לא יודע איך לסדר את הכוננים.. יש לי שתי כוננים של 80 גיגה, צורב ודיוידי... מי צריך להיות בפריימרי ומי וסקונדרי ובכל אחד מי צריך להיות סלייב ומסטר
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע לידיי ג'ויסטיק עם חיבור לא מוכר. מסתבר,שזה בא מפלטפורמה של sinclair zx spectrum 48k [table][tr][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]אפשר לעשות עם זה משהו? הכוונה שיהיה אפשר לחברו ל-PC רגיל,דרך COM או USB.. שמא אפשר להשיג את הענתיקה הזאת של המחשב ההוא? אגב,הג'ויסטיק.. http://www.clive.nl/joysticks/joystick-cheetah-125 אודה על תגובות לעניין ))
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה המחשב איטי וכאשר אני פונה לאתרים שונים אני מקבל הודעה "XXX.COM אינו מג" "שחזר דף אינטרנט", מה המשמעות,? האם התקלה קשורה למחשב או לתקשורת? מה מומלץ לעשות ? בתודה אברהם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש תוכנה שהתקנתי פעם ולאחר הטרייל מחקתי אותה מהמחשב, נרשמתי אליה עם מייל אחר וסיסמה אחרת ושניסיתי להתקין היא כתבה לי שכבר עבר הזמן שלי. איך אני מוחק את המידע על התוכנה מהמחשב שלי? איך היא יודעת שהייתה כבר מותקנת?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לאישתי יש לאפטופ: HP Pavilion DV6 כרטיס מסך: Nvidia GeForce G105M חיברתי את הנייד לטלוויזית LED שלנו, 23 אינץ' של "Haier", (חיבור DVI) ולמרות שיש זיהוי של שני המסכים (של הנייד וה-LED) התמונה בטלוויזיה יוצאת מחוץ מחוץ לגבולות. ב - DELL שלי זה עובד מעולה. הצעות?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלפתי לכונן SSD במחשב הנייד שלי (מחשב נייד מסוג Y700 Touch-15ISK Laptop (ideapad) - Type 80NW). לאחר החלפת הכונן התקנתי Windows 10 באמצעות חיבור כונן חיצוני וחיבור לאינטרנט קווי. כרגע אני נמצא בבעיה שאין לי אפשרות לאינטרנט אלחוטי בכלל במחשב, יש לי כרטיס רשת מסוג: Intel dual band wireless-ac 3165. חשוב לציין כי התקנתי את כל הדרייברים הדרושים למחשב וכל דרייבר הגיוני שיכול היה לסדר את בעיית ה-WIFI (באמצעות תוכנה לחיפוש דרייברים של Lenovo ו-Intel). מצ"ב תמונות של כל הדברים שיסבירו את הכל יותר טוב: מנהל ההתקנים: פתחתי את המחשב שוב ובדקתי שהכרטיס רשת מחובר ושלא נותק בטעות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס זכרון של מצלמה עם תמונות הכנסתי את הכרטיס למחשב ואחרי דקה שהוצאתי והחזרתי אני לא רואה שום תמונה בכרטיס והמחשב מראה לי שהכרטיס הצלחתי לראות את הקבצים אבל אני לא יכול לפתוח אותם אוטומטית אני צריך לעשות כל אחד פתח באמצעות יש דרך יותר פשוטה לעשות את זה ...עשיתי הצג קבצים מוסתרים והצג קבצי מערכת מוגנים ויש שם תיקיה עם כל התמונות בקבצים כאלה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, הורדתי win10 לכונן חיצוני. לאחר מכן קלטתי שזה למעשה יצר Image (שזאת היתה הכוונה...) אבל על כל הכונן. מכונן של בערך 480 ג'יגה ראו רק 32 ג'יגה. מחקתי את כל הנתונים מהכונן , כלומר מה 32 ג'יגה. לאחר מכן מחקתי דרך "ניהול הדיסקים" את מערכת ההפעלה של ה 32 ג'יגה ורואים שם כונן של 480 ג'יגה אבל לא ניתן לגשת אליו מבלי לבצע אתחול. Easeus סרקה את הכונן ומציגה לי את התיקיות אבל בשביל לשחזר צריך לרכוש אותה (70 דולר), מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות זאת באופן דומה? לא להציג קבצים (זה המון קבצים לשחזור) אלא תיקיות, אני צריך לשחזר רק חלק. אשמח להמלצה לתוכנה לשחזור באופן נוח.
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, ניסיתי להתקין עורך וידאו פרמייר פרו במחשב הנייד שלי DELL PRECISION M4800, משום מה לא הצלחתי להתקין את התוכנה, ניסיתי גם למצוא עדכון לדרייברים אך ללא הצלחה. מצרפת לכאן את המפרט של המחשב ואת הדו"ח שהתקבלת כשניסיתי להתקין את התוכנה. אולי יש פה אנשים מבינים בנושא ויוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה מראש ! אלמוג System Components: Operating System Windows v.10.0.18362.1 ---------------------------------------------------------------------------- No conflicts to report. Video Intel(R) HD Graphics 4600 v.20.19.15.5063 ----------------------------------------------------------------------…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה, רכשתי מחשב חדש לפני כחודש ובכל פעם כמעט שאני צופה בסרט HD, בנגן, ביוטיוב וכו' המסך משחיר, לאחר כמה שניות אני רואה רק את סרגל החלונות למטה, העכבר תקוע ואין אפשרות לעשות כלום! לפי מעבדת המחשבים, נאמר לי שכרטיס המסך תקין, האם יכול להיות שזה רכיב אחר? אולי חלונות 7 הוא הבעיה? יש דרך לבדוק זאת? אני מיואש וזקוק לעזרה! תודה, שי.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי. טוב אז ככה. הכל טוב ויפה. עד שרציתי לשים משחה טרמית חדשה אז הוצאתי את צלעות הקרור ניקיתי מהם את הישנה. הוצאתי את המעבד מהSOCKET שלו ניקיתי הייטב. הכנסתי בחזרה ואז מרחתי עליו. מרחתי על צלעות הקרור. החזרתי את צלעות הקרור. וכשאני מפעיל את המחשב זה מצפצף שניה אחרי ההדלקה פעם אחת. ואחרי עוד שניה פעם שניה. וזהו כל המאווררים פועלים וכלום אין כלום וזה ציפצף ציפצוף מוזר ופעמיים חשוב לציין שהייתי על OC יציב מאוד של 3GHZ לQ6600 בלי שגיות ותד מקורי לזיכרונות. הלוח אם הוא GA-P35-DS3L. מה זה אומר כשמצפצף פעמיים?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום מחשב הP4A שלי התמלא ספייווארים ואני חייב להתקין ווינדוס מחדש. אני לא מצליח לגרום לו לזהות שום CDROM. אני מחבר אותם במקומות שונים, עם ג'אמפרים מקונפגים אחרת כל פעם, החיבורים ההגיוניים לא פועלים וגם אחרים. כל פעם אני בודק בביוס ושם הוא מראה כאילו לא מחובר כלום. ניסיתי להחזיר את ההגדרות לדיפולט אבל לא פועל גם ככה. בבקשה תנו לי רעיונות אני נואש, חייב לגרום לCDROM לפעול כדי להתקין ווינדוס מחדש!
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לשירשור הנ"ל(שאומנם הוא מתפוז אבל לא משנה) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=71&msgid=92220068 (בקצרה: רציתי לעדכן דרייברים של מסך + קול, הורדתי מהאינטרנט ועידכנתי. אני לא יודע אם זה הגורם, אבל לאחר ההתקנה של הדרייברים רציתי לעשות איחוי למחשב - והוא נתקע, מאז הסרתי את הדרייברים של כרטיס המסך+קול, והתקנתי את המקוריים מהדיסיקים). זו בקצרה התקלה, למרות שכאילו חזרתי לדברייבים המקורים (ושוב אני ממש לא בטוח שזו היתה הבעייה מלכתחילה), רציתי לסרוק את המחשב לוירוסים היום, ושוב המחשב נתקע.ניסתי לבצע שיחזור מערכת לכל מיני נקודות שיחוזר - לא מצליח. אני כבר לא יודע מה לעשות. אשמח לפיתרון, כמו כן תמיד יש את האופציה של הפירמוט. ולגבי פירמוט…
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי, אז ככה אני פשוט רוצה לחבר ישירות את הסטרימר ללפטופ כדי לצפות ב-YES+ בדרכים (לא רוצה לצפות דרך האייפון, ואין לי אייפד או משהו עם מסך גדול יותר משל האייפון). האם אפשרי לחבר את הסטרימר מצד אחד עם HDMI ומצד שני שיתחבר ללפטופ עם TYPE C? במידה וכן, צריך להוריד תוכנה כלשהי כדי שזה יראה את השידור? משהו? אני כבר שובר את הראש כל כך הרבה זמן ולא מוצא פתרון. אשמח לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי amd 3200 זיכרון 1 גיגה דיסק קשיח 80 מ"ב לוח גיגה בייט השאלה שלי למה הדיסק בקשיח עובד כל הזמן הדיסק מתקתק והמנורה מרצדת תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי. לפני יומיים כשהדלקתי את המחשב המסך לא נדלק. בדקתי את המסך במחשב אחר והוא תקין. האם הבעיה בכרטיס מסך? פתחתי את המחשב, והמאוורר של המעבד עובד, ואני שומע שהוא נכנס לwin. אני רוצה להוסיף גם, שמאז שקניתי את הכרטיס (לפני כשנה) לפעמים המסך היה טיפה מטושטש והייתי צריך לבדוק את החיבור שמתחבר לכרטיס המסך כדי לסדר את הבעיה. זה אומר שהכרטיס היה מההתחלה פגום?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם זה דבר תקין שבמנהל המשימות מופיעה לי 100 אחוז 99 אחוז במנהל המשימות בלשונית דיסק קשיח.. והמספרים באחוזים נהיים באדום (שלי זה נראה אומר אזהרה כלשהיא ,אחרת למה לשנות צבע גוון) המחשב הינו מחשב נייד מדגם ASUS N550 תודה.
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב ישן שנמצא במצב דיי גרוע מדי פעם היה נתקע אבל היום באתי להדליק אותו והוא אפילו לא עלה, היה מסך שחור וכמה שניות אחרי שהפעלתי אותו שמעתי צפצוף ארוך ואחריו שני צפצופים קצרים לפי דעתי איזה חלק שם הלך אבל איך אני יודע מה הלך?
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לאחרונה (כחודש אני מניח, הצלחתי להחזיק מעמד עד עכשיו רק בזכות הטחינות בצבא :<), כשאני מדליק את המחשב, ואת המסך כמובן, התצוגה לא עולה - זאת אומרת שאני רואה מסך שחור, כשבפועל אני שומע צלילים של ווינדוס מהאוזניות שהמחשב באמת נדלק. המסך עצמו כנראה במצב "השהייה", לפי הנורה המהבהבת שבדר"כ נדלקת כשהמסך עובר להשהייה אחרי שהוא לא היה בשימוש פרק זמן מסוים. אותה הבעיה קורה גם אחרי שאני מחליף מסכים (יש לי גם טלוויזיה שמחוברת באמצעות HDMI), מסך המחשב פשוט נשאר (הוא נכנס להשהייה אחרי שהתצוגה עוברת רק לטלוויזיה) בהשהייה גם אחרי שהגדרתי שהוא יציג, וגם אחרי שאני משאיר אותו דלוק והוא נכנס להשהייה אוטומטית אחרי 15 דקות בערך. הצלחתי איכשהו לגרום לו להידלק ע"י כיבוי והדלקה אינספורית וגם ע…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. מחשב פנטיום 4 3GH עם GEFORCE 5200FX חדש לגמרי. באמצע משחקים כמו VICE CITY2 (ממש אחרי משהו כמו חצי שעה) אני מפסיק לשמוע סאונד. טכנאי שבדק אמר שזה קשור לכרטיס מסך(...) שמאוד מתחמם. האם זה יכול להיות ? ועוד שאלה: אמנם הכרטיס הוא GEFORCE 5200FX אבל הוא מזוהה גם כ-MSI ע"י EVEREST. וגם קיבלנו דיסק של MSI מולטימדיה ולא של NVIDIA . אז מה הקשר ? ולמה כשאני נכנס לחפש דרייבר עדכני עבורו באתר של NVIDIA אני מגיע למדור כללי כזה עבור XP מבלי שאתבקש לציין את סוג הכרטיס. האם לכל ה GEFORCE אותו דרייבר ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אממ יש לי בעיה במחשב כשאני נכנס למחש שלי לא מופיע לי כונן הדיסקים, זה רק עכשיו התחיל לעשות את זה ולא עשיתי שום פורמט או משהו *יש לי וינדוס ויסטה נכנסתי לדיויס מנג'ר וזה מה שמראה לי בכונן : http://img504.imageshack.us/img504/1729/problemcdpo5.jpg תודה מראש :'(
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
המסנגר פעל מעולה עד לא מזמן.. מה שהתקנתי מאז הן תוכנות לNOKIA שלי ועידכונים של ויסטה. אני לוחץ על האיקון של המסנגר , נרשם תהליך ב"תהליכים" אבל התוכנית לא עולה גרפית. ניסיתי להתקין מחדש זה עזר לזמן קצר מאוד , הMSN נתקע ולא עולה שוב (ריסט לא עוזר). מה ניתן לעשות , האם ניתן להתקשר לMS? , במידה ויש לי ויסטה בייסיק שקיבלתי עם הנייד.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
חבר שלי "שיחק" בביוס בכדי להשיג ביצועים טובים..המחשב עבד ממש טוב ..היום "הגאון" כנראה משך עוד קצת והמחשב חדל לקרוא את הכוננים וגם הוא לא מאפשר לו להגיע לביוס ..לפי מה שהבנתי ממנו אין לו גם את ה"ביפ" .. לכל מי שיוכל להגיד מאיפה הבעיה מגיע???? לוח אם ,ארדיסק , או משהו אחר ... תודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-