תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
אני כרגע בארה?ב וקיבלתי כמה רכיבים למחשב חדש שיורכב בארץ כשאחזור עוד כמה ימים. אין לי אפשרות מעשית לבדוק תקינות מלאה של כולם כמערכת אבל האם ניתן לבצע איזשהן בדיקות מקדימות רק לוודא שלא אקח אתי דברים שהם כבר DOA או שבעייתיים, למרות שסיכוי קלוש שכן הכל אמור להיות חדש. הרכיבים הם: לוח אם DFI Lanparty Ultra-D, ספק כח TAGAN 480W U-22, זכרון OCZ PC4000 Gold VX, כרטיס מסך MSI X800XL. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
הייתי היום באתר של אינטל וראיתי דרייברים לצ'יפסט שלי (865PE). הורדתי את העדכניים ביותר (7.0.0.1019) ומאז המעבד חם ב10 מעלות בהשוואה למקודם, ויש פעמים שהוא גם נתקע. חשוב לציין שטמפ' החדר לא השתנתה והקירור של המעבד עובד מצוין. מה אני עושה? ???
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום הוצאתי מאורר מספק ישן שהיה לי ועשיתי כמו שרשום במדריך באתר עכשיו אני לא יודע לאן לחבר אותו אני לא מוצא את החיבור ללוח האם. ניסיתי כמעט על חיבור ולא עובד... איפה בדיוק לחבר את זה (החיבור הוא כמו חיבור של כונן דיסקטים.) נ.ב יש לי לוח אם INTEL ROCK LAKE D865PERL
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT 128MB עכשיו בפעם הראשונה שמתי לב שהמאורר בכלל לא עובד... השאלה שלי היא למה ? ואיך מסדרים את הבעיה... תודה..
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי יחסית נהיה ממש איטי פרמטתי כמה פעמים ועדין הוא ממש איטי הקיצר אני חושד בהארד דיסק (הוא עבר די הרבה פרמוטים וחלוקה לכוננים-איך שלא קוראים לזה) וגם קרה לי כמה פעמים שקיבלתי הודע ה כזו כחולה שאומרת לי שווינדוס לא הצליח לכתוב על כונן c הקיצר יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לדעת האם זה בגלל הארד דיסק ואיך לדעת את מצבו? (יש לי אותו איזה 3 שנים (שידרגתי אותו -אז גם עליו יש אחריות 3 שנים?? (הוא של חברה wd (וויסטון דיגיטל) הבעיה שלי שאני לא זוכר לפני כמה זמן שידרגתי אותווו ואין לי איזה קבלללה -באאאסה זה לא ממש נראה לי אבל אפשר איכשהו לדעת כמה זמן הארד דיסק עובד??? או שתיעצו לי מה לעשותת (אני לא נראה לי יחליף הארד דיסקקקקקק-אז אל תציעווו חח) תודהה רבההה
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
תראו יש לי תכרטיס xfx 6600 gt והקיצר רציתי לדעת מה הטמפ' שלי אז נכנסתי למשחק שיחקתי קצת ואז מהר יצאתי וראיתי תטמפ' היא היתה 75 וזה נראה לי ממש גובהה לא? הקיצר רציתי לדעת האם הרצת משחק נחשב מאמץ או לא?ומה נחשב מאמץ? יש אולי איזהשהי דרך לדעת מה הטמפ במאמץ ? כאלו כל הזמן הזה עד שיצאתי מהמשחק ודקתי יר'דו קצת הטמפרטורות יש מצב שהתוכנה (במקרה זה הדריבבר של ניוודיה 7.1.8.4) שאיתה אני בודק תטמפ' היא לא טובה אןלי מזיפפת תטמפ' או שמהוו הקיצצר מחכה לתשובוותת תוודה
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מחשב ישן: לוח MSI ms-6147 http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=108 כ.מסך ATI RAGE MOBILITY 8MB PCI כל המחשב עובד (המאוורים , הHD , הכוננים). אבל המסך נשאר שחור. הבעיה לא בכ.מסך ולא במסך. - המסך עובד על מחשבים אחרים. - אני חשבתי שהבעיה היתה בכ.מסך המובנה לכן השגתי כ.מסך אחר (ל PCI) שאני יודע שעובד (וביטלתי את המובנה), וגם לא עזר. מה עוד יכול לגרום לזה? האם יכול להיות שהמעבד הוא הגורם? אם כן יש לי מעבד נוסף שאני יכול לבדוק (שאלה: ללוח הזה מתאים פנטיום 3 500 מ"ה?). אם לא המעבד אז מה עוד יכול לגרום לזה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
המפרט בחתימה . המחשב מקורר היטב על המעבד יש קירור של TT - SPARK 7 על הכרטיס מסך יש ARCTIC COLLING אפילו על הצ'יפסט יש קירור אקטיבי TT -TIGER המארז של HEC עם 2 מאווררים 120 MM + ספק 300 של HEC לפעמים התקיעות הם סתמיות ככה בעבודה שוטפת ללא מאמץ . פשוט הכל על המסך נעצר - עד הריסט שאני חייב לעשות . ובמקרים נדירים המחשב נתקע עם רעש נוראי ומעוות מהכרטיס קול . הדריוורים של הכרטיס מעודכן. המחשב עבר אתמול פירמוט . אני חושד בספק , אני לא בטוח יש למישהו עצות או דרך לעזור . אודה לעוזרים תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מחשב P-3 800 עם WIN XP SP2 ו 128 SDRAM 2X כשהמחשב נדלק לאחר מנוחה הוא עובד תקין כמה שעות ואז נתקע לגמרי, RESET במצב הזה טוב לזמן קצר. עשיתי פירמוט והכל אותו דבר. הרצתי בדיקת דיסק ובדיקה עם MEMTEST, הכל תקין המאווררים (3) עובדים ותוכנה לניטור הHD- הראתה שהטמפ' 40 מעלות. מה יכול להיות מקור הבעיה ? ואיזה בדיקות נוספות כדאי לעשות ? תודה מראש ??? ??? ???
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם bluetooth USB של חברת PC2PC של MSI המחשב לא נותן לו לעבוד. יש לי XP וגם את דיסקט ההפעלה אבל שום דבר לא עובד בבקשה עזרו... סליחה על הפרסום השני אני לא יודע לאיזה פורום זה מתאים
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום.. אני חדש בפורומ ומזה זמן רב שאני משוטט ברחבי הפורומים ולדעתי התפתחה כאן קהילה גדולה ויפה מאוד, ו... החלטתי גם להצטרף ולא רק להתבונן. לאחרונה נתקלתי בבעייה מאוד שמאוד מדאיגה אותי. המפרט שלי הוא כזה: Athlon 64 3200 2.0 Ghz Asus A8N SLI Deluxe Bios ver. 1011-001 ספק כוח 500W ג'נרי זיכרון NCP 258 MB PC 3200 X2 קירור למעבד Zalman 7700 Cu התוכנה שאני משתמש בה היא Asus Probe בגרסא הכי עדכנית. מופיע לי שמתח על הלוח אם הוא 11.904 וולט. אך בתוכנה של סנדרה 2005 המתח הוא 11.6 וולט ובתוכנה PC Wizard 2005 המתח בכלל 11.31 וולט. אין לי מושג מה הולך פה ואיך כל תוכנה מודדת את המתחים.. אבל למי אני צריך להאמין?? לא כל התוכנות אמורות לקרוא את הנתונים מהביוס? ולבעייה קטנ…
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
פתאום אני פותח את המחשב ולא שומע בכלל סאונד... כלום! ניסיתי לדבר במקרופון (כי בד"כ אני שם אותו אצלי ב MUTE) והוא עובד שומעים ברמקולים אותי מדבר והכל, אבל נגיד שאני שם מוזיקה ב WINAMP או ב Media Player או כל דבר אחר .. זה לא עובד ! לא שומעים! ניסיתי כל מני דברים וזה פשוט לא עובד.. אני זוכר שזה קרה לי פעם ופשוט ניקיתי את כל האבק מהמחשב בעזרת שואב אבק וזה חזר לעבוד.. מוזר מאוד.. אבל עכשיו ניקיתי שוב מאבק יסודי מאוד, וזה לא עובד. בקיצור שומעים מהמקרופון, אבל לא שומעים מוזיקה וסאונד רגיל מהמחשב. בבקשה אני חייב עזרה! תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בעקבות HOTFLASH תקין אני כותב מילים אלו דרך מחשב שחזר מהמתים. הייתה לנו בעיה אחת: המחשב עלה וביקש שאני אלחץ F1 כדי להמשיך, והמקלדת לא עבדה. שמתי ג'אמפר על הלוח ליד המיקום של המקלדת-אינפוט והיא עבדה. הבעיה היחידה היא שהוצאתי את הג'אמפר מהFPIO2 (שזה אוסף של פינים שקשורים לכ.קול). שהחזרתי את הג'אמפר לא היה סאונד (ואני לא יודע אם היה לפני זה, כי המחשב לא עלה עד שהוצאתי משם את הג'אמפר). בכל אופן, לפני הHOTFLASH היה סאונד. הוצאתי את הג'אמפר מפה: 1 ::::::: בעקרון ה2 האחרונים משמאל לימין. 2 קראתי בחוברת של הלוח וראיתי שהמקום שהוצאתי את הג'אמפר ממנו היה VCC במספר 2, ובמספר 1 היה SPDIF-OUT. העברתי את הג'אמפר לשורה 3…
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
כפי שהמליצו לי - ביטלתי את האוברקלוק, איפסתי את הביוס והפעלתי PAT...אבל אין פוסט עלו אצלי מספר חשדות ואבקש את עזרתכם. זה מאוד חשוב לי. 1) הלוח לא תומך בPAT. ייתכן שלוחות P4P800 הראשונים צוידו בNB מוחלש של P4C800, בעוד החדשים יותר מסורסים מהמפעל. זה נכון? 2) הביוס לא תומך בPAT. אני משתמש בביוס העדכני ביותר - 1008 - ושמעתי שאסוס הפסיקה את התמיכה בPAT לאור לחצים מצד אינטל. זה נכון? ואם כן, איפה יש מאגר ביוסים ישנים? 3) PAT מאלץ את הזכרונות ל2-2-2-5. את זה שמעתי ממקור לא מהימן, אבל ייתכן שהזכרונות רצים בתזמונים שהם לא עומדים בהם. איך אני בודק את זה? 4) הספק חלש מדי. בפורום "ציוד היקפי" נאמר שהספק שלי נחשב גבולי למערכת כזאת. יש מצב שהפעלת PAT היא ה"קש ששבר" ומעלה את …
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום. המפרט: A64 3000 S939 K8NF-9 512DDR 400X2 Twinmos X800XL Cooler Master Cavalier+CM 350W PS שאני פותח ET זה נתקע ולפעמים זה נתקע סתם באמצע וינדווס FC פועל טוב דברים אחרים לא ניסיתי מה עושים ? :< תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול חדש, ומאז שהתקנתי אותו כל פעם שאני מדליק את המחשב, לאחר שרואים את החלון של Windows עם הפס טעינה, עולה לי מסך שחור - ריק, תקוע, רק לאחר 2-3 דקות המחשב מתחיל להעלות כרגיל ללא שום בעיות. אשמח אם למישהו יהיה את הפתרון לבעיה שלי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת.... לאחר הפעלה של המחשב... המאוורר פועל אבל בדיוק בקטע של טעינת ווינדוס הוא נכבה. אחרי ריסט, הוא פועל כרגיל ... אבל לפי תוכנת Sandra הוא פועל במהירות של 1940 rpm.... הטמפ' בדרך כלל במעבד היא 35-45 מעלות. (האם זה תקין?) מעבד: AMD 64 Bit 3000
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני משחק וזה קורה כל הזמן בלי התראות קודמות בהתחלה חשבתי שזה בגלל הover clock אבל ביטלתי אותו לגמרה עשיתי load fail safe או משהו כזה ועדיין זה נופל לי ואני על מהריות סטוק וגם התיזמוני זיכרונות וגם המתחים .. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים נתקלתי בבעיה נורא מוזרה! יש לי ווינדוס XP ,הוא נתן לי מסך כחול, ועשה ריסטרט שהוא עלה, הכטיס רשת PCI שיש לי, היה מוסמן בסימן קריאה! עשיתי שוב ריסטרט, אותו דבר פתחתי את המחשב, הוצאתי והכנסתי שוב הוא עבד כרגיל, עד הריסטרט הבא שעשיתי, שמאז הוא לא הופיע יותר.. כנ"ל גם הכרטיס קול PCI שיש לי, ניסיתי לעשות עדכון לביוס, עשיתי מערכת הפעלה מחדש, (פורמט) ושום דבר לא עזר!! :\ רק הכרטיס רשת שעל הלוח עצמו, והכרטיס קול אונבורד שיש לי.. עובדים כל שאר התקני הPCI לא מתגלים, חוץ מהכרטיס מסך PCI-EXPRESS יש לציין גם, שהנורות של הכרטיס רשת שעל ה PCI דולקות, כלומר זה לא שהPCI נשרף או משהו כזה.. :\ יש למישהו שמץ מה זה יכול להיות? בבקשה עזרו לי...
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב, בהתחלה כשהוא מריץ את הזיכרון ומפרט את הדיסק הקשיח + הכונננים יש הערה למטה שאומרת: Secondary IDE channel no 80 conductor cable installed עכשיו חיזקתי את כל כבלי ה IDE וללא שינוי. גם אין לי בעיה עם אף אחד מהכוננים. (יש לי DVD + צורב DVD). מה שכן, בזמן האחרון אני נתקל מידי פעם באתחולים פתאומיים של המחשב, בעיקר במשחקים - נראה לי שזה נגרם עקב חום המעבד הגבוה (אני קונה בימים הקרובים קירור חדש). יש למישהו רעיונות ? עריכה: שכחתי לציין שלא ביצעתי שום שינוי במחשב וההודעה הופיעה פתאום.
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום. זוהי בעייה הקיימת במחשבי כבר מספר חודשים. כאשר אני משחק משחקים כבדים (HL2, Riddick, BF2 וכו') למשך זמן מה (בין חצי שעה לשעה וחצי) המחשב נוטה לקרוס. הדבר המשונה הוא, שהמחשב עצמו פועל, אך המסך נכבה ולא ניתן להדלקה, דבר הגורר אותי לריסטרטים לא רצויים לעיתים תכופות. בגלל קריסת המסך, אני משער שהבעייה טמונה בכרטיס המסך. לאחרונה עברתי מן הדרייבר 66.93 ל 71.89 ונראה כי חל שיפור במצב, אך מה, היום הבעייה חזרה לה בעת משחק בדמו של BF2. התיאורייה הנוכחית שלי היא שהבעייה נובעת מהתחממות יתר, האם זה ייתכן? האם התקנת מאוורר במארז תפתור את הבעייה? בקיצור, מה לעשות? מפרט: AMD Athlon 64 3000 939 Gigabyte K8NS nForce 3 Ultra 939 PQI 512x2 PC3200 400MHz Leattek 6800GT 256MB AGPx8 Antec …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כחודש קניתי מחשב חדש: .amd 3200+, k8nf9,wd 120 sata, 6600 gt gigabite, raidmax cobra משום מה הכרטיס מסך מתחמם מאוד , בצורה רצינית מאוד הוא מגיע לטמפרטורה של 50 מעלות ששניות לאחר הפעלת המחשב ו70-75 מעלות בעבודה מאומצת של משחקים או תוכנות. יש לציין שהמעבד והלוח אם מכיעים לטמפרטורה סבירה של 40 מעלות. מה ניתן לעשות, שמתי לב לאחרונה כי המשחקים או התוכנות החלו להאיט טיפה לאחר עבודה של שעה או יותר למשך שניות ואף דקות. מה הטמפרטורה הנורמלית לכרטיס ואיזו תוכנה נוספת ניתן להוריד על מנת לבדוק את הטמפרטורה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
פשוט אין לי מושג למה ואין לי קצה של חוט מה הפתרון שלה. הבעיה היא כזאת אני משחק במשחקים כבדים לאללה כגוג' באטלפילד 2 שתוך כדי משחק שואב משהו כמו 700 מגה זכרון, משחק בגיטיטאי והמחשב לא מרסט לי או שלפעמים מרסט אחרי איזה 4 שעות משחק או משהו כזה. ולפעמים אחרי שעה. אבל אחרי נגיד שאני נמצא הרבה על המחשב והוא מרסט לי הוא פתאום מתחיל באטרף של ריסטים טוען את הוינדוס מרסט טוען את הוינדוס מרסט מגיע לוינדוס אני גולש מעט מרסט אני נכנס למשחק משחק טיפה מרסט ככה בערך משהבו כמו 40 דק' אם לא יותר הוא עושה לי ואז מפסיק. יום אחרי אני חוזר משחק שוב לפעמים זה קורה לי לפני שאני משחק לפעמים אחרי. בהתחלה חשבתי שזו בעיה של חום למה זה הכי נראה לי - פתחתי את המארז שמתי מאורר גדול מולו והטמפ' של המעבד…
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
באמצע העבודה החליט המחשב שלי שהוא לא מזהה את הUSB שלי, תיקנתי את הווינוס בעזרת הדיסק המקורי של ווינדוס ועשיתי סריקת וירוסים לקראת סוף הסריקה נכבה לי המחשב ועכשיו הוא לא מוכן לעלות! הוא אפילו לא נפתח, המאוורים לא מסתובבים הדבר היחיד שמסגיר שהבעיה היא לאו דווקא בספק כוח היא שהלד של העבר שהוא בחיבור סירייל דולק וכן שהלוח אם חם למגע. מה לעשות? האם נשרף לי הלוח? נסיתי לבדוק את המגעים של הלוח והכל נראה בסדר. מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד Compaq בן 4 שנים במפרט הבא: מעבד: Celeron 700Mhz זיכרון: 128MB 100Mhz כרטיס מסך: Trident CyberBlade 8MB דיסק קשיח: IBM 15GB 4200rpm 1MB Cache כונן אופטי: DVDx8 (תוצרת Toshiba) כרטיס רשת: Intel Mobile Pro 100 מערכת הפעלה: Windows 2000 עם Service Pack 4 (המחשב בא במקור עם Windows 2000) המחשב בזמן האחרון איטי להחריד, למשל: לוקח כ-7 דקות מהדלקה עד שאפשר לעבוד. לוקח כ-4 דקוץ לכבות את המחשב. אפילו להדליק את המחשב מ-Hibernate לוקח כ-3 דקות (לעומת זאת, לכבות את המחשב עם Hibernate לוקח כ-15 שניות). כל פעולה אפילו פשוטה ביותר יוצרת פעילות דיסק קשיח מסיבית ואיטיות מוגזמת. למשל קובץ PDF פשוט שמחשב שולחני יותר ישן (פנטיום 3 450Mhz) פותח ב-3-4 שניות - לוקח לו לפתוח בין…
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-