עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ibo,

שלום. יש לי בעיה במחשב שהשמע אצלי (האודיו) לפעמים "קופץ" כזה כמו דיסק שרוט! זה קורה לי כשאני שומע מוסיקה, סרטים, באינטרנט וכו'... הנה תמונה של מנהל המשימות: המפרט של המחשב שלי: מעבד: quad 9400 2.66 זיכרון: 2+2 = 4 GB KINGSTON 800HRTZ לוח אם: ASUS P5Q כרטיס קול: REALTEK HD AUDIO אז מה לעשות? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by devil2052,

שלום...יש לי לוח אם asus p4t533-c זה פנטיום 4 2.26 והמחשב עושה לי בעיות והוא נדלק אבל לא רואים כלום במסך.... העניין הוא שיש מצב שהוצאתי איזה כבל בטעות כבל שנמצא על הלוח אם והוא זכר עם שינים כמו של כבל חשמל ררגיל שמתחבר לארדיסק...ליד החיבור הזה כתוב השם של החיבור ez plug ורציתי לדעת אם יש מצב שיש קשר ובגלל זה המחשבשלי לא עובד... הנה הקישור לתמונה של הלוח אם שלי... http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4t533-c/p4t533-c_l.jpg החיבור שאני מדבר עליו נמצא ליד החיבור הראשי של הספק ללוח אם ולייד הזכרונות..... וזה הקישור למידע על לוח האם... http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4T533 תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by Asher82,

שלום, בכל פעם שאני מחבר משהו לUSB כלשהו במחשב אני מקבל הודעה שהמכשיר יכול לתפקד טוב יותר אם אחבר אותו לUSB 2. יכול להיות שאין לי פורטים כאלה במחשב? הוא יחסית חדש...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אוקיי אז ככה, במחשב השני שלי בבית יש בעייה בספק כוח לפעמים הוא נכבה מעצמו או קופץ כאשר אני מדליק אותו , ויש איתו עוד כמה תקלות. עכשיו אין לי מושג איזה ספק לקנות לו, זה מחשב p3 733Mhz ועל הספק יש מדבקה שכתוב עליה : AC 230V לא יודע מה זה אומר בכלל עכשיו הבעייה שלי פה שאין לי מושג איזה ספק לקנות , עזבו אותכם חברות אלה אני מתכוון מה הכוח שאני צריך לקנות לדוגמא בחנות פנדה הם מוצגים לפי Wat Power Supply 300W Power Supply 350W Power Supply 380W Power Supply 400W Power Supply 430W Power Supply 480W Power Supply 550W Power Supply 450W במה אני צריך בחור ולמה ??????? תודה רבה לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  5. Started by zoyaniv,

שלום יש לי לוח של גיגהבייט שתומך בזיכרון 400MHZ ויש לי פיסית זיכרון של 333MHZ אבל שאני עושה ריסט הוא רושם לי שהזיכרון רץ ב-200MHZ איך אני מגדיר את מהירות הזיכרון? יש לי ביוס של AWARD

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by wrecker,

המחשב של גיסי היה עושה לו בעיות, ברגע שהיה מפעיל משחקים\סרטים הוא היה בקושי זז.. הבעיה נפתרה כשהבנו שהחיבור חשמל לכרטיס מסך (9600GT) לא היה מחובר כראוי. עכשיו התקלה חזרה, הכרטיס עומד על 60 מעלות (קירור פאסיבי שבא עם הכרטיס +מאוורר שהוא הוסיף) ומה שמוזר שדווקה כשמנתקים את החשמל מהכרטיס הסרטים עובדים בסדר (משחקים הוא לא ניסה) אז מה אתם .... ה י י ת ם ב ו ד ק י ם? ספק לא טוב? כ. מסך פגום?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by sergey3333,

אני מחפש בנאדם שיודע איך להחליף BIOS כי הBIOS של הלוח נשרף בדקה הראשונה.

8. Started by musa,

שלום חברים. רכשתי כרטיס של NEC ועם מערכת הפעלה XP HOME - אני מקבל כשל תוך כדי זיהוי הכרטיס. האם מישהו מכיר את התופעה? (צירפתי את הודעת השגיאה בקובץ) תודה.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by pizzaguy,

אז ככה.. הלך לי הנייד היה לו ATHLON XP SOCKET A והכל כמו רגיל יתאים ללוח אם רגיל עם סוקט כזה או לא?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  10. היי, אחי הביא לי מחשב של ידידה שלו שאני אפרמט לה אותו... כרגיל אתם יודעים, עבודה קלה פירמוט הכל טוב ויפה ווינדווס עולה הכל מותקן (פנטיום 3 , WIN2K) ואז שמתי לב שהווינדווס לא התקין כברירת מחדל את הכרטיס רשת, אמרתי סבבה, לפני שהפירמטתי היה לה ווינדווס 98, בדקתי איזה דרייברים צריך אם אני יצטרך בהתקנה מחדש, ראיתי שאני צריך דרייברים של realtek 8139 , סבבה גלשתי לי באינטרנט, הורדתי דרייברים מהאתר הרשמי של REALTEK, באתי להתקין, והכרטיס לא מזהה את הדרייברים, ניסיתי להתקין אוטומטית, ידנית, בכל הצורות, ונאדה... אמרתי לעצמי אולי טעיתי? פתחתי את המחשב הסתכלתי על הכרטיס ואכן ראיתי rtl8139d, הצ'יפ של רילטק עם ייצור של ASOUND, אמרתי נלך לאתר של ASOUND, הורדתי משם דרייברים גם, ניסיתי לה…

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  11. כאשר אני משתמש במחשב רגיל בלי להכנס למשחק כלשהוא המחשב עובד חלק בלי תקיעות אך כאשר אני נכנס למשחק כלשהוא יש לי פשוט קיפאון של המסך ושל המחשב לפעמים זה משתחרר אבל אחרי כמה שניות\דקות הוא שוב קופא ורוב הפעמים הוא פשוא נתקע בבקשה עזרה נ.ב אני יודע שכבר פתחו נושא דומה לשלי אבל שלי קורה רק במשחקים אז אין לי מושג מה לעשות דרך אגב זה קרה לי עכשיו לאחרונה לאחר פירמוט והתקנה מחדש של ווינדוס xp תודה מראש לכל העוזרים ואווו משהו חדש זה לא רק במשחקים זה גם פעם ב... קופא גם שאני לא משחק ככה סתם מגיד גולש באינטרנט D: מעבד : intel 2.00 ghz לוח אם: via 533 mhz זיכרון: 256 ddr 333 mhz כרטיס מסך: geforce mx 440 64 mb

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by yakir8,

שלום יש לי צורב DVD. עכשיו צרבתי בו גיבוי של המחשב שלי בעזרת תוכנת הצריבה נרו בסוף הצריבה היא רשמה לי שהצריבה נגמרה. עכשיו הכנסתי את הדיסק למחשב ואני ראה שהדיסק ריק אין בו כלום! בדקתי בתחתית הדיסק יש סימן של צריבה! הכנסתי דיסק אחר שצרבתי בעבר והוא עובד טוב. עכשיו למה זה קוראה מה הלך לי הצורב? נ.ב דיסק רגיל הוא צורב טוב בלי שום בעיה. אם זה לא קשור לפה אז בבקשה לעביר

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Psychedelic,

לפעמים המחשב שלי פשוט מתחיל לצפצף איך אני יסביר את זה...כמו שנסתמת האוזן ויש כזה צפצוף מעצבן. ועוד לא מצאתי דפוס מסוים זה הוא פשוט מצפצף אני חושב שזה בא מה HD המפרט : P4 2.6 northwood Asus p4p800 deluxe wd 80 gb sata תודה...

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  14. שלום לכולם, אתמול לאחר שסיימתי להוריד מספר דברים מהמיול החלטתי לכבות את המחשב לאחר תקופה לא קצרה בה הוא נשאר דלוק. היום בבוקר כאשר ניסיתי להדליק את המחשב קרה דבר מוזר מאוד. לקח למחשב בסביבות 10 דקות להטען עד שהוא הגיע למסך הדסקטופ ואז גיליתי ששניים מהכוננים הקשיחים שלי נעלמו. אז החלטתי לנסות לפרק כמה מהכוננים (מתוך 4 כוננים קשיחים) ולראות איך המחשב פועל לאחר ניסוי וטעייה גיליתי שברגע שאני מפרק את הכונן הרביעי והכי חדש וגם לצערי הכי גדול(Seagate Barracuda 7200 500 Gbytes) המחשב חוזר לעבוד כרגיל ושלושת הכוננים האחרים מופיעים . עכשוו השאלה שלי היא בעצם מה קרה פה? האם הכונן הרביעי נשרף או שקיים סיכוי שהוא עוד בר ניצול ? ולמה כונן נוסף נעלם אם למעשה הייתה בעיה רק בכונן אחד? למ…

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by ross,

במחשב שלי יש לי רייד של שני דיסקים של 1TB של סמסונג שכונן C יושב עליהם. היום בבוקר המחשב נתן לי מסך שחור עשיתי הפעלה מחדש ואני שם לב שבמסך של הרייד (לפני שמערכת ההפעלה עולה) על אחד הדיסקים כתוב ERROR OCCURD הפעלתי את המחשב דרך MINI WINDOWS XP ואני יכול לגשת לכל הקבצים (מ-MINI XP אני שולח את ההודעה הזאת), אני מתכוון לגבות הכל, אבל יש דרך (אחרי הגיבוי) לתקן את הרייד בלי לעשות הפעלה מחדש?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  16. שלום, חברים ! אנא, עזרו לי לפתור אותה בהקדם. מה יכול להיות מקור התקלה. תודה, זיו [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by Dubek,

שלום. אחד המחשבים במשרד שלי (מחשב בן שלוש בערך) התחיל לעשות ריסטרטים כל פעם שכמה תוכנות היו פתוחות ביחד. כשניסיתי לאתר את התקלה, הורדתי everest למחשב, והתוכנה הראתה שלוח האם עובד בחום של 112 מעלות. אני מניח שזה מה שגורם לריסטרטים. אבל אין לי מושג איך לתקן את זה. מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by wwwd,

שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מתקין חלונות xp sp2 אזי לא מתקין לי את הסי די רום אבל בחומרה מתקדם רואים אותו שהוא לא פעיל וזה קורה לי רק ב sp2 משהו אולי את התשובה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  19. שלום לכולם, אני קניתי DOCKING STATION לדיסקים קשיחים וגם לכרטיסי זיכרון. המכשיר יכול להתחבר גם ב-SATA וגם ב-ESATA. חיברתי אותו לחשמל, וחיברתי את ה-SATA והכל תקין, אבל עם ה-ESATA הוא לא מזהה אותו. ניסיתי לשנות ב-BIOS את הסוגי כונן מ-IDE ל-AHCI, ואז רק אם אני מכבה ומדליק את המחשב, הוא עולה עם זיהוי של הכונן, אבל לא של הכרטיסי זיכרון. אני עובד עם WINDOWS VISTA ULTIMATE 64 bit. מקווה שתוכלו לעזור...

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by matang,

בעיה של המחשב של חבר שלי הוא רוצה שאני יברר לו . רגע הפעלת המחשב אין ציפצוף רואים רק את הלוגו של אינטל של הלוח , ומיד אחרי זה מופיע הכתובית הזאת . זה ממש ממש ממש דחוף אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה.

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  21. Started by הדר,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך MX 440 64mb ddr +tv OUT של GForce 4. קניתי כבל מעולה (15 מ' - הלחמה בחנות, מינימום הנחתה), ועדיין כאשר אני מחברת לטלויזיה (טלויזיה חדשה ומצויינת) אני רואה רק בשחור לבן ועם קפיצות. האם יש קשר לסוג הכרטיס? האם החלפת הכרטיס תפתור את הבעייה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי מחשב ישן פנטיום 3 xp sp2 256 ram וusb1.1 הארד דיסק הנייד שלי לא מזוהה על המחשב ואם הוא מזוהה אז המחשב כותב שיא אפשר לקרוא ממנו. אך אצל חברים עם מחשבים חזקים יותר אין בעיה. הוא מזהה אצלי חומרה אך לא מצליח לקרוא והבעיה מופיעה רק כאשר אני מנתק אותו (אם אני מפרמט ולא מנתק אז אין בעיה ) תודה אלירן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by waltobc6,

הבעיה הזאת התחילה לפני כמה ימים ששמתי לב אליה, היא לא התחילה מזמן כי אני תמיד מסתכל על שימוש בCPU ושימוש בRAM. בהתחלה היתי בטוח שזה וירוס, ניסיתי לעשות כל מיני טוייקים קטנים ולסגור הרבה תוכנות כדי לנסות לגלות את המקור בMSCONFIG הורדתי הרבה SERVICE שגם ככה תאמת אני לא צריך. הבעיה היתה שהורדתי 3 סוגי אנטי וירוס חדשים מתקדמים ואף אחד מהם לא זיהה וירוס או בעיה. שאני מתחיל את המחשב והמחשב עולה, אחרי שהוא עולה, משומה השימוש ברם שלי עומד על 1.2 גיגה רם שאין כלום, ואני לא אחד שעושה עריכות לאיך שהWINDOWS נראה - הוינדוס 7 שלי הוא הפשוט והרגיל. עכשיו ככל שאני מוסיף דברים שאני מריץ, השימוש ברם פשוט עולה ולפעמים מכפיל את עצמו. או בקיצור תמונה אחת שווה אלף מילים? ולידע כללי …

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  24. אני מנסה להתקין מערכת הפעלה חדשה - מדיסק און קי - על מחשב שיש בו כרגע מערכת הפעלה קיימת - בכדי להחליף את הישנה בחדשה. כיוונתי את הביוס שיעלה מהיו.אס.בי. הדלקתי את המחשב, הוא אכן ניסה "לחפש" בדיסק און קי, אך מהר מאוד המשיך והעלה את מערכת ההפעלה הרגילה, ללא שיתקין את המערכת ההפעלה החדשה. למה זה קורה? והיכן הטעות? המון המון תודה!!!|4U|

25. Started by ksp69,

אני מנסה להפעיל תוכנות שונות כגון: אימיול דפדפן ומירק.. ושאני פותח אותן הן לא נפתחות הן ממוזערות(יושבות על הסרגל כלים) שאני לוחת על האיקון בסרגל כלים כדי שיפתחו זה לא עוזר הן עדיין ממוזערות חשוב לציין שהתוכנות עבדו ופתאום זה קרה.. אמרו שהפתרון זה always on top משהו כזה.. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.