עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by no43189,

יש ליב עיה עם המסך כאשר אני מחבה את המחשב המסך נשאר דלוק וזה כותב לי "AGING MODE" ואני לא יודע איך מבטלים את זה תעזרוווווווווווווו בבקשה!!!!! :s05:

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  2. לפני כמה שבועות ביקשתי עזרה באשכול הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=111656.0 (לוח MSI MS-6147) והיום בדקתי את הרכיבים והכל עבד. המאורים עובדים , הספק עובד רק לא רואים כלום במסך. ניסיתי לחבר 2 מסכים ואף אחד לא עבד, אני חושב שהבעיה היא בלוח (כ.מסך מובנה). אני לא יכול לחבר כרטיס אחר. האם קיימת דרך לחבר את המסך בדרכים אחרות? או שאין מה לעשות? כי לתקן את החיבור בלוח לא נראה לי כלכך משתלם, ולקנות כרטיס מתאים גם לא. יכול להיות גם שאני טועה והבעיה לא נובעת מהחיבור הנ'ל. מה עוד יכול לגרום לזה? (הזכרונות או רכיב אחר?) תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Alexkmr,

בהתחלה חשבתי שהוא עושה רעש ביגלל המעברר אז קניתי מעברר כזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_986&products_id=5456 אבל עכשיו הוא עדין עושה רעש פחות או יותר. וגם זה לא ממש הוריד את החום של המעבד אולי רק בכמה מעלות יש איזה פיתרון להוריד תרעש. רק שאני סם תמעברר על הכי חלש אז הוא קימעת ולא עושה רעש אבל אז המחשב מתחמם...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by nim901,

כשאני מפעיל את המחשב השני בבית עולה מסך כזה אפשר לסדר מבלי לאבד מידע?

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  5. יש לי בעיה שכשאני מדליק משחק, נגיד כמו DOOM 3, אז פתאום המחשב לא מגיב והנורה של המסך הופכת מירוק לכתום. רק לשם הבהרה, זה לא קורה כל פעם, זה פעם קורה ופעם לא, תלוי במצב רוח של המחשב. וזה גם קורה רק כשהמשחק עולה מבחינת הגרפיקה ולא התפריט. יש לי 6600GT חדש ו-f700p של LG. אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי כי אני כבר משתגע. תודה מראש, דור לוי

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  6. מחשב חדש (מפרט לא מעודכן), נורות הזיכרון דולקות ! נורת לוח האם דולקת, המאווררים נעים ! אבל המקלדת לא נדלקת (PS2) והמסך לא מגיב ונשאר בSUSPEND כאילו המחשב היה מכובה. מה לעשות !? תבינו, אין BOOT בכלל ! נסיתי לדבר עם אנשים ב IRC אף אחד לא הצליח לעזור. נקיתי כבר את ה CMOS פעמיים ! אבל זה לא עוזר ! HELP !!!!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by e-d-a,

יש לי מידי פעם (רחוקים) את המסך הכחול ומיד אחריו ריסט ככה שאני לא מספיק לקרוא מה הבעיה. אז השאלה שלי איך לבטל את הריסט? זאת אומרת שישאר על המסך הכחול בשביל שאני יספיק לקרוא את הבעיה.

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  8. הנייד שלי פולט קרינה כמו כל נייד אחר והשאלה שלי אם הוא יכול לגרום נזק למחשב? מפני שכמו שציינתי קודם הוא ליד המחשב וכשהוא מצלצל או נשלחת אליו הודעה אז המסך מתחיל לרעוד! אתם בטח מכירים זאת והשאלה היא האם זה יכול לגרום נזק??? בתודה מראש?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום ההארד דיסק שלי (MAXTOR 40 GB 7200RPM ) בזמן האחרון (חודשיים בערך) הוא התחיל לעשות רעשים כאלה של רעידות.. אין שום שינוי בזמני טעינה של דברים, רק הוא עושה רעש מעצבן... לפעמים אני מרים קצת תמארז ודופק אותו קצת בעץ של השולחן בדרך כלל זה עוזר לכמה שניות ואז הוא ממשיך ולפעמים זה עוזר עד לפעם הבאה שזה בערך כמה שעות או לפעמים יותר... מה הבעיה?? לדעתכם.?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by War-Hammer,

יש לי מחשב ישן שחיברתי לו הארד דיסק של 2.5 שמחולק לשתי מחיצות אחת של 1.19 ואחת של 1.8 בקיצור, רציתי לעשות את זה מחיצה אחת לפני שאני מתקין ווינדוס... אז נכנסתי ל FDISK מחקתי את כל המחיצות הישנות ואז יצרתי מחיצת PRIMERY חדשה, זה עשה כמה דברים ואז אמרתי לו SET ואז ריסטרט ופורמט ומה אני מגלה !?!? הוא עשה לי את ההארד דיסק 4 ג'יגה! ,התקנתי ווינדוס בכל זאת, חשבתי שהוא השתגע וזה יסתדר... אבל גיליתי ש 3 ג'יגה הוא מראה כחסומים ולי נשאר רק 800 מגה (200 ירדו בגלל ווינדוס) בקיצור אני ישר רצתי שוב לFDISK וניסיתי שוב ולא עבד, ניסיתי עוד כמה פעמים, אה !! נזכרתי, גם בפורמט הוא אמר לי TRYING TO FIX ALLUCATION UNITS או משהו כזה, ואז הוא הריץ מספרים וזה לקח כמה שעות לסיים כל פורמט בגלל זה…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי, ניסיתי להתקין דריורים ישנים יותר של הכרטיס שלי (ראה מפרט), באמצע ההתקנה המחשב ציפצף צפצוף קצר ואחיד, אתחל ואז הסקן דיסק של חלונות התחיל, גילה המון תקלות של UNALLOCATED UNITS התחיל את חלונות וכל הניסיונות שלי להתקין מחדש (דריורים אחרים, ניקיון הקבצים ידנית, להוריד את הכרטיס מהDEVICE MANAGER...) , ניסיתי להשתמש במסיר קבצים של נויודיה אבל הוא לא מזהה שהם מותקנים ואומר שזה לא מותקן. בקיצור, מה עושים??? תודה רבה!!!, יאיר.

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  12. זה פשוט מעצבן אני עושה לו כיבוי או הפעלה מחדש והוא תקוע יש לי גירסת פרו

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. העבר שלי לא עובד כשאני מחבר אותו דרך ה USB. כרגע אני משתמש במעביר לחיבור הרגיל של העכבר. אמרו לי שדרך ה USB העכבר עובד יותר, אז חיברתי אותו דרך ה USB, עשיתי restart והמחשב פשוט לא מזהה אותו, אז התקנתי עוד הפעם את ה dirver של העבר וזה בכל זאת לא עבד. יש לי Logitech MX500.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אין אחריות על הכרטיס הכרטיס הוא מסוג TNT2

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Aganathon,

קניתי היום מחשב חדש : פנטיום 4 2.4 ג'יגה : 800 מגה הרץ היפר-טרדינג לוח אם Asus P4P800 2 זיכרונות TwinMos 256 - צ'יפים TMD7 משהו ספק Hec 300AR-T מארז סופרטלנט אלומיניום שחור + 5 מאווררים + חלון כל שאר הדברים עברו מהמחשב הישן (2 הרדיסקים צורב דיוידי כרטיס מסך (MSI Ti 4200) כרטיס קול (SB Live) התקנתי הכל לבד, וממש לא היו בעיות (חוץ מחתך עמוק באצבע ;D). בהתחלה חשבתי לא לעשות פורמט, ופשוט להשאיר את הווינדווס (XP) מהמחשב הישן. הדלקתי את המחשב, נכנסתי לביוס. הגדרתי את כל מה שצריך. שמרתי, כיביתי, הדלקתי את המחשב. במקום הצפצוף הקצר הרגיל, היו שני צפצופים גבוהים - אין לי מושג מה זה אומר, ולא כתוב בחוברת. מופיעה הבדיקה של הבוט, המחשב לא מזהה את ההרדיסק השני (IBM דסקסטר). החלפתי קב…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by gzlt,

שלום לכל מי שראה בעיתון את המבצע של קרביץ - קנה ראשי דיו של hp וקבל צורב פיליפס 52x24x52 במאה שקל: אז הלכתי לקרביץ ואמרתי לעצמי שאני צריך ראשי דיו....ובשביל 100 שקל שווה לנסות אז ככה......הצורב יפה, כסוף ומוזהב, ויש לו באנדל נחמד אבל יש בעיה קטנטונת התקנתי נרו 6, ובכל מהירות שצרבתי, בדיסק שיצא מהכונן, לאחר הצריבה הופיעו עיגולים לבנים, מעין שפשוף על המדיה אח"כ התקנתי נרו שמגיע עם הצורב ובמהירות מעל 24 הופיעו אותם עיגולים וסריטות שכמובן לא כל כך מאפשרות לקרוא את הדיסק בשלמותו. אני צורב על מדיות של מקסוול, והמהירות שלהם, לפי מה שכתוב עליהם - x48 מישהו יודע מה הבעיה? בתודה מראש גיל

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by NuKe007,

אני משתמש במחשב: Duruon 800 לוח אם של ECS דגם K7VZA אני חושב 3 סטיקים של 128 מ"ב SDRAM הארד דיסק ראשי של 20GB ועוד הארד דיסק 6.4 כ. מסך GEFORCE 2 MX 400 צורב, וכונן דיוידי, וכונן דיסקטים. המצב הוא כזה, לאחרונה (משהו כמו חודשיים כבר שזה לא ממש לאחרונה) המחשב נתקע מלא פעמים ללא שום סיבה הגיונית, בהתחלה חשבתי שהמחשב סתם דורש פירמוט, והכל עבד טוב עד ששוב זה חזר, אמרתי אולי התקנתי משהו לא בסדר, ושוב המחשב נתקע. (כשאני אומר נתקע, זאת אומרת קופא לגמרי הווינדוס וחייבים ריסט, וזה קורא לא בזמנים קבועים). ניסיתי להבין מדוע זה קורה, ניסיתי להחליף לכרטיס מסך אחר ולא הלך, ניסיתי לא להוריד הרבה קבצים ששמתי לב שזה קורה יותר כשאני מוריד אבל זה קרה גם מספר פעמים רבות גם בלי פעילו…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Kurt,

שלום ! לאחרונה ובאופן פתאותי המחשב שלי הפסיק לזהות את הצורב והDVD שלי. שניהם מתוצרת MITSUMI. לא עשיתי שום דבר מיוחד שזה קרה פשוט הדלקתי את המחשב יום אחד והופ! כל מה שאני רואה כשאני לוחץ על המחשב שלי זה ההארד דיסק והפלופי ???

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. שלום יש לי בעיה ואני צריך ליפתוןר אותה כמה שיותר מהר היה לי מחשב P2 64 SD RAM של 366Mhz עם הרד דיסק 20 גיגה של SEGATE 7200 RPM והחלפתי את זה לP3 866 עם 256 RAM כשכל שאר הרכיבים נישארו והבעיה היא שזה פשוט קיפא ליפעמים בלי להיות איטי בלי שום דבר דסם ככה קופא בפעם האחרונה שפתחתי אותו אני זוכר שהפין של ההרד דיסק (יש תמיד אחד חסר או שאין חור על הכבל ) ניכנס קצת פנימה וזאת ביגלל שפעם שמתי כבל חדש ושמתי את זה בצד ההפוך וזה דחף את זה קצת. מה לדעתכם אני צריך לעשות(כבר הוצאתי את זה קצת עים משהו כמו תופסן פינצטה. צריך עזרה דחוף ד.א זה מהמארזים שהספק כוח מעל למעבד

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by tinkerball,

אני מנסה להתקין WIN ואחרי הדיסקטים של הפלופי כשאני מכנס את הדיסק WIN הוא אומר שההארד דיסק לא מחובר. אני פשוט ניתקתי חוטים ונראה לי שלא חיברתי טוב. איך אני מחבר את ההארד דיסק?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Yaniv_Uzan,

קיבלתי פה מחשב לתיקון משכן שלי... התנדבתי לתקן לו אותו. פנטיום 3 666 מגההרץ, 128 זכרון, לוח אם ASUS CUV4X, ספק כח 235 וואט ו... זהו בערך. כל השאר פשוט ניתקנתי. אה כרטיס מסך היה VOODOO 3 3000... ניסיתי לשים במקומו KYRO II ועוד כמה כרטיסי מסך PCI. הבעיה שאני נכנס ל BIOS והוא נתקע אחרי כמה דקות. אני לדוגמא נמצא בדף של ה HARDWARE MONITOR עוקב אחר השינויים של הטמפרטורות והזרמים ואז הוא פשוט נתקע סתם ככה. עושים ריסט והוא לא עולה! חייב לכבות ולהדליק שוב! עכשיו אני נמצא דווקא ב BIOS כי לפני כן הוא היה תוקע לי את WINDOWS 98 או עושה לי מסך שחור ואז הופ! אין כלום... חייב לכבות! אז אמרתי טוב יכול להיות שה WINDOWS דפוק אז נלך על הבסיסי ביותר... ה BIOS. כמובן ניתקתי את כל הכוננים... כר…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Kenny,

טוב , זה התחיל היום , התחלתי לראות רבועים וקישקושים במסך , פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר של הרדאון (Radeon 9700 pro Gigabyte) פשוט לא מסתובב.. אין לי כרטיס אחר פשוט חלופי , בכל מקרה , הוצאתי את המאוורר שלו והשארתי את הגוף קירור ללא מאוור , התקנתי ממולו בדיוק מאוורר 80 מילימטר , עכשיו בגלל שהוא זרק אויר יותר לצדדים מאשר למרכז , אז בין המאוורר לגוף קירור שמתי ניר כסף שמשמש כמעין צינור שמוביל את האויר ככה שכל האויר מגיע אל הגוף קירור כמובן שהניר כסף לא נוגע בלוח אם או בכל מה שיש שם וחלקים שאפילו קצת קרובים ללוח אם\כרטיס מסך , עטפתי אותם בדבק כדי שלא יווצר קצר. עכשיו זה ברור שאני לא יכול השאר ככה לנצח , כשבלי קשר מאוור עומד (על קשיות שתיה!!) באמצע המחשב , וכל שם מודבק.. …

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  23. Started by amirn,

היי יש לי רעש מעצבן מהמחשב (לא מהמסך) - מעין HISS, צפצוף חלש בתדר גבוה אין לי מושג מאיזה רכיב הוא מגיע רעיונות איך להפטר ממנו? תודה SPECS: Intel Pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K Box GIGABYTE GA-8IPE1000 Pro board 2X256MB RAM 400MHZ DDR Mushkin blue Compucase Midi Tower CI 6A19 GIGACUBE 9200B3 Radeon 9200 64MB WD 80GB 7200RPM 8 MB 1st HD IBM 60GB 2nd HD Hercules Game Theater xp 7.1 LITE ON 52X24X52 Toshiba 16x48 DVD Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XP TV card MAG 17" CRT

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. החלפתי את המארז הגיפה לי במארז חדש, וכשהעברתי את החלקים מהמארז הישן לחדש, ניקיתי את האבק מהכרטיסים עם ספריי אבק מיוחד. לאחר שחיברתי את כול החלקים למארז, הדלקתי את המחשב והוא נתקע בשלב בדיקת כול חיבורי הכוננים. כול הבדיקות עוברות בלי בעיות, גם בביוס שום דבר לא השתנה. כול הכבלים והכרטיסים מחוברים היטב. ניסיתי גם את שיטת השלילה, על ידי הוצעת כול התקנים אחד אחד , עד שנשאר הכרטיס מסך והH.D. אבל עדיין הוא נתקע, המפרט של המחשב נמצא בפרטים שלי, מערכת הפעלה XP SP1. למישהו יש רעיון מה הבעיה? (חוץ מהכתיבה הדיסלקטית שלי) 8)

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  25. Started by gns,

קניתי כרטיס מסך חדש אם VIVO של חברת LEADTEK דגם WINFAST A170 64 DDR הכרטיס תומך AGP 4 והלוח אם של אסוס תומך AGP 4 בכרטיס האחרון של תמך בזה וגם הוא הראה לי את זה רשום בדרייבר שאני מתקין את הכרטיס ונותן לWIN XP PRO למצוא אותו לבד ולהתקין את הדרייברים שלו אז הוא מוצא שהוא תומך AGP 4 אבל שאני מתקין את הדרייבר שמגיע איתו או מוריד חדש מהאתר אז הוא מראה לי AGP 2 בדרייבר אני מחפש דרך להעלות חזרה את הכרטיס לAGP4 אם הדרייבר האחרון לGF4 440MMX

• 8 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.